37

Jag som trodde våren var påväg.. Och så börjar det snöa, igen !!!
Har precis duchat och ska snart äta, tacos ikväll :)
Du har ju inte varit bra om bilder dom sista dagarna, men nu så kommer det några från i veckan..



Skridskor









Fekke !


/   E<3


36

Godmorgon :)
Sitter här och tittar på semestersvenskar, roligt !



Jag i detta nu, haha.. Jag bjuder på den


/   E<3

Min man och jag

Jag tänkte bara berätta att jag lever. Jag och min man ligger hemma i varsin soffa, dricker tee och titta på lets dance. Vi känner oss som två gamlingar som ligger hemma en Fredags kväll. Imorgon blir det uppgång ganska tidigt för jag har nämligen match imorgon. Så jag hoppas att det går bra, ni får hålla tummarna.

Nu ska vi fortsätta våran lökning!
♥/D

35


Märkliga människor





/   E<3


34

Har precis kollst på några avsnitt av The city och nu blir det att läsa Chic :)
Jag älskar att vara själv hemma, man kan göra precis vad man vill ! Men snart kommer frugan och då blir det allt annat än lugnt, haha..

I brist på bilder så får det bli denna på mig och sis :)

/   E<3

33

Goddag :)
Sitter hos Ellis och har precis varit nere och solat, försöker desperat åter uppliva brännan..
Jag och frugan lever livet hemma i sorunda, ikväll blir det myskväll.. Haha
Åkte ner hit till nynäs för att systers fina dator ska få föja med mig hem för Ellis är inte hemma och  ingen ska behöva vara själv !

Snart är det dags att kila ner till bussen, vi hörs hemma
/   E<3

Fredag..

Det har varit väldigt dålig uppdatering i bloggen på senaste tiden men det beror på att C är i fjällen någonstans och jag bor hos E för hennes päron är i Borlänge och vi har ingen dator hos henne. Men det ska dte bli ändrig på nu, för jag och E ska nämligen åka till Nynäs och sno hennes systers dator för hon är inte hemma.

Igår hade jag och E myskväll, vi åt ost och kex (vadå 60 åringar) tittade på tv och hade mini spa. Idag ska vi som sagt åka till nynäs och sno en dator och jag ska träffa en vän. Efter det ska jag åka till en annan vän på middag och efter det ska jag åka hem (läs: Till E, min fru) där jag ska spendera natten igen. Nu måste jag börja göra iordning mig, skriver mer ikväll.

   

♥/D

32

Nu sitter jag här i min älskade säng, skönt :)
Jag har varit på bio somsagt, men blev inte som planerat.. Mami, Anna och Gurra ville se Valkyria med det ville inte jag och Ellis så vi såg I taket lyser stjärnorna. Jag har ju dock sett den innan men det var lika bra den här gången !
Sitter här och tittar runt lite och tittar på Big brother, gamla avsnitt med Linda Rosing.

Godnatt
/   E<3





Usch vad tråkig bloggen blivit senare dagarna ! Det ska vi ändra på.. Nån dag ;)


31

  • Jaha, då sitter jag här hos moster och har ont överallt..
    Jag har gjort påskägg hela långa dagen, jobbigt !
    Sitter och väntar på att maten ska bli klar sedan ska jag och Gurri gasa iväg till Kista.. Ska möta Mami, Ellis och Anna där och gå på bio .. Vilken kusin kväll ;) + Mami..

  E<3

 


30

Nu äntligen har datan fått bosatt sig framför mig :)
Pisse har precis gått hem efter våran film kväll..
Iallafall efter att jag varit utan datan hela dagen så hämtar jag upp den och får sitta i tre minuter innan min kära syster rycker till sig den.. Snäll som jag är låter jag henne ta den, nu en timme senare får jag tillbaka den efter mycket tjat och det slutade så klart med att Ellis kasta den i sägen och blev sur !! Hon är allt bra gullig..
Nu tror jag hon gick och ducha och tycker väl synd om sig själv för att hon har en så jävla dum syrra.. Hon ska fylla 21..

Imorgon ska jag göra nått hemskt ! Jag ska jobba..


Nu krävs det lite sömn om jag ska komma upp imorgon ( 06.00 )
/   E<3


Tisdag..

Vaknade väldigt tidigt idag för att vara mig, redan vid 10 tiden. Har inte gjort så mycket roligt idag förutom att jag var ute på en lång promenad med ena systern och hundarna. Vi hade med oss varm cholklad och ägg mackor, mumma. Annars har jag pluggat lite och ätit en semla, det är trots allt semeldagen idag.    

 
Bilder från när jag och E åkte skridskor igår, duktigt av oss.

♥/D

29

Sådär ja..
Både jag och Pisse klarade av skriskoåkningen utan skador ;) Vi var faktiskt rikigt duktiga !
Vi hann även med att fika, gotti..

Nu blir det duchen, godnatt
/   E<3

Uppdate from Idre

Maha, heloo.
Fy tusan vad jag gillart just nu. Jag har åkt så nedrans mkt och de är så sjukt kul. Ni är så avundsjuka.
Jag har tagit massa bilder och mamma har filmat också. Så de blir trevlans sen på faceboken. Fio ska inte klaga på att jag inte har några bilder iaf!

Mene, nu ska jag glo vidare på internätet, hare najs

/C

28

Torsdag
l Torsdags var jag och klasser på Arlanda, tråkigt nog inte för att åka någon stan utan vi tittade på ett " flygplanshotell "
Efter det åka jag och Rebecca till stan och vika/åt och plugga.. Det blev dock mest prat ;)



Vi stanna i Märsta och sjöng lite ;)


Hotellet


Haha


Mums



/   E<3

27

Mitt internet hemma funkar fortfarande inte.. :(
Nu sitter jag hos Ellis.. När Papi fixar internet då blir det många inlägg.. !
Haha, men jag lever iallafall


/   E<3

Måndag

Idag är det Måndag och det är fortfarande massa jäkla snö utanför fönstret. Jag hoppas varenda morgon när jag vaknar att dte ska vara vår ute men det blir aldrig som jag hade hoppats och idag är det inget undantag. Kvällen igår var jäkligt roligt mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Det var en stor lokal, mycket folk, bra musik och en snygg dj vad mer kan man önska lixom. Vi dansade hela kvällen tills våra fötter vägrade ta ett enda danssteg till, då ringde vi efter våran privata taxi chauför som, kom och hämtade oss. Kvällen avslutades med natt macka i sängen vod 2 tiden.
Idag ska jag bara ligga i sängen och titta på filmer hela dagen eller först ska jag ioför sig duscha. Ikväll ska jag och E ge oss ut på isen och åka skridskor hur nu det ska gå, men det löser sig säkert!
Ha en bra första dag på sport lovet! =)


   

♥/D

Party på en Söndag..

Som sagt så är det Sändag idag. Igår blev det inte så mycket bloggande för min del men det berodde på att jag hade match (blev 1-1) sen åkte vi till mormor och morfar och sedan stor handlade vi. Kom hem vid 7 tiden och då var jag hör trött för att blogga. Idag har jag varit på träning, det gick ganska bra var dock lite seg i benen efter gårdagen. Ikväll står det fest på schemat. Det är nämligen så att en kille i E's klass har fyllt 18 så han ska ha en lokal fest i Haninge som vi ska på, och slå klackarna i taket.  Känns ioför sig inte så mysigt att ge sig ut i snöövädret igen men det blir säkert roligt och förhoppningsvis avslutat kvällen med en stor saftig hamburgare. Nu ska jag äta och efter det ska jag börja göra iordning mig. Vilket kommer leda till dagens ilands problem, Vad ska jag ha på mig?
Nåja jag slänger in en outfit bild sen kanske om jag inte bestämmer mig för att gå naken!   



♥/D

So long suckers

Eh, vi har inte åkt än. Jag trodde vi skulle gå upp typ vid 6 och åka 7. Men nej, mamma väcker mig klockan 9? aja, vi behöver tydligen inte stessa, vi kommer inte hinna upp innan uthyrningen stänger iaf.

Vid frukosten så frångade Anton och Willam (mammas mans son och hans kompis) hur de va att gå på gymnasiet. Om de va svårt och så. Dom va mest intresserade av matten och ville att jag skulle skriva ett tal till dom. oh shit. Aja, jag gjorde ett litet krumelurtal som dom va säkra på att dom kunde lösa.

x(4+5)=50
Jag tänkte inte ut innan vad de blev utan jag typ skrev lite. Sen kom jag fram till att de inte går jämt ut utan att de blir massa decimaler. hehehe.
Men dom hade fel. så då blev jag stolt att jag klarade av nånting som två 11 åringar inte gjorde. Men sen kom de ju såklart; "Nu ska vi skriva ett tal till dig!"

"ehehhh nej de hinner vi inte!"
Jag springer ifrån matbordet i rädslan av att inte kunna klara av femmans matte. hehe

Nu ska vi snart åka, mamma ropar. Men ni får ha ett bra sportlov (jag håller med Jennie, as töntigt namn...) så kommer jag tillbaka på lördagen tror jag.
Hare najs och gör ingenting som jag inte skulle göra!



/C

26

Nu sitter jag här nyduchad och med skrynkiga fingrar ;)
Satt ute i bubbelpool nästan en timme,det var mysigt !
Snart blev det sängen och jag ska fira in lovet med en lååångsovmorgon..


Nu dags att byta om, godnatt
/   E<3

25

Usch, jag är poppmätt ! Jobbigt att äta ;)
Funderar på om vi ska bubbla snart, varmt ..  Yes !


Kusin <3


/   E<3

jag orkar inte tänka på dig..

Nu har jag typ packat klart. eller nej egentligen inte men jag tycker de räcker nu. Får göra resten imorrn, pallar inte mer. Nu vill jag bara lägga mig i sängen med datan och ha tråkigt. Vi ska ju upp tidigt imorrn.

Jag känner mig inte alls exalterad just nu. Vill bara stanna i sängen.. vill inte ens åka. ta mig härifrån.

Gonatt.

/C

24

Vaaa?  Trodde ni att ni skulle få slippa mig ?
FEEEL !!!
Mitt internet har inte funkat så jag har suttit i mitt lilla hus på landet och filosoferat ;)
Nu sitter jag i Täby och ska påbörja en mysig tjejkväll.. Med en 45 åring och en på 60 bast, men det är en tjejkväll :D

Nu ska jag vara social, vi hörs imorgon..Så blir det mycket bloggning med massvis av bilder
/   E<3

fredag

fan jag har inte packat. och jag åker imorrn. ja jag har ångest helt enkelt.

Mitt geografi prov gick så otroligt dåligt så jag gråter nästan om jag tänker på de. Så jag tänker inte på de. Nu blir de att plugga till historia prov och franska prov som vi har veckan efter lovet. Juste, de är lov nu. Känns verkligen inte som de!

Aja, måste göra annat nu. typ äta. hejsveis

/C

gah

fan va dåligt de går för mig.
De blev ingen träning på grund av att de va för några där. Igen. jag har inga kommentarer.

Nu har jag packat ihop lite grejer som ska med till mamma imorrn. Sen så har jag hjälpt tamina igen med hennes svenska arbete. Nu så vill jag bara sova.

Jag har en dålig känsla i mig. Typ dåligt samvete. Att allt går åt helvete och att jag bara gör fel just nu. Jag kommer såra människor och jag vet inte om jag klarar av de. Jag är nostalgisk och på vippen att börja gråta.
juste. Jag tog två p-piller idag. De måste vara därför.

Nu ska jag sova. tjing

/C




Jag skrev dehär igår med de publiserades inte...

Sova?

Nej nu har jag städat klart och är super trött. Funderar på att duscha och sen lägga mig i sängen och titta på en bra film. Finns inget bättre än att somna till en film! Så får det blir, imorgon ska jag göra..hm jag vet inte men det visar sig säkert!
Nu väntar duschen som sagt

God natt! ♥/D

..

Jaani, nu har jag laddat upp massa bildet på fejset. Ska snart börja göra mig iordning inför träningen, vi får se hur den blir.. tydligen inte tränare som kommer men damerna är ju där. Vi får se helt enkelt.

Men iaf, de är prov imorrn. De är geografi och jag äter, sover, drömmer, andas dedär jävla geografin. Lufttryck, vindar, nederbörd. allt på samma gång. Vi får se hur de går.



Jisses va klockan blev mkt, måste byta om!
tjing

/C

skridskor

nu är jag hemma hos pappa igen med min dator! Jag sov hos mamma igår eftersom jag satt barnvakt och då blev de ganska sent. Men nu är jag här igen.

Igår åkte vi ju skridskor och jag ramlade tre gånger. Två av gångerna stog jag helt still och typ bara tippade. Måste sett ganska roligt ut..

Lite lek



Vissa blev lite väl kaxiga..



..och de resulterade i några fall

De finns fler på fejset (facebook) om nån vill titta mer.

Träning sen då.

/C


Äntligen..

Har jag sport lov! Jag är nemligen ledig imorgon så mitt sport lov börjar nu! Idag har jag varit i skolan i ett par timmar och mest tagir det lugnt så jag kom hem för inte så länge sedan. Jag har bara varit hemma i någon timme men jag är redan uttråkad, hur ska det här sluta? Jag har super mycket energi så jag tänkte storstäda mitt rum vilket verkligen kan behövas. Annars har jag inte så mycket att säga!

♥/D

 


in tha school you know.

jaaaah, sitter i skolan och har pluggat lite geografi. Snart bär de av mot Torvalla och åka skridskor. taggad till max. Jag har faktiskt med kameran så jag ska kolla om några töntar fastnar på bild.

Mene jaha. Nu måste jag plugga vidare. Vet ni vad landbris är? nej inte jag heller. men snart.

Malin sitter bredvid mig och säger att jag ska skriva om henne. Så nu skriver jag lite om Malin.
Hon är ganska lång. Blå ögon och blondt hår. Hennes fritidsintressen är att lukta på mitt hår och leka med pojkvännen fredrik. Hon är klassen mobbare, plågar allti Linnea.

Linnea blev nu avundsjuk att jag skrev om Malin så nu ska jag skriva om Linnea. Hon är inte lika lång som malin. Hon har brunt hår och blåa ögon. Hennes fritisintressen är att bli plågad av Malin. eh, ja. slut.

Josephine sitter bredvid mig också, hon säger hej till allmänheten och hälsar att hon hatar Fredrik Reinfelt.
tjingesling

/C

23

Heej !
Dålig uppgradering från min sidan igår vilken beror på att mitt internet vägrade funka !! Jag blev ledsen :/
Sitter iallafall i skolan och ska snart på nått möte sedan är dagen sluuut, mycket roligt..


Ses när jag är hemma, om mitt internet behagar funka alltså..
/   E<3


Nu ere slut på de roliga

Sitter just nu med hår inpackning i håret. Tamina skrev precis på msn, "du ska hjälpa mig med so:n". eh, va hände med att respektera de äldre? Ungdomarna idag är så jävla dryga..

Men nu ska jag väl ta och duscha ut snusket i håret och sen hjälpa den lilla saken. Ser på reklamen att Brottskod Försvunnen ska börja gå på trean? De går väl på ettan? eller gick iaf. Aja, de är ett mkt bra program, måste ses.

jag kom på att jag nog ska stanna i skolan ett tag imorrn också. Då kan jag skriva klart svenskan. Justefan, jag ska sitta barnvakt imorrn! Lite konstigt att dom frågade, jag har inte hört från dom på flera månader. Jag tror inte barnen gillar mig. Men what to do, jag är väl läskig antar jag.

Sov sött töntar.

/C


Smile like you mean it

Jag kom på att jag ska åka skridskor imorrn igen.
Anledning?

Säg till om du hittar den.

/C

Tiiiiiiisdag

Jaha. Hemma och framför tv:n! Sjukt bra.

jag slutade sådär kvart i tre och efter de så gick jag och några töntar till datasalen och skrev svenskaskiten. De va lite roligt, jag satt emellan två av töntarna och båda två satt och gnällde på precis de jag gnällde på. Så de va gnällbältet deluxe.

Men iaf, jag satt där i cirkus en och en halv timme, sen blev de hemgång. Där orkar man ju inte bara för länge med de sällskapet! jisses asså.

Ni ser ju själva!

Nu så ska jag bara tare himlans lungt, de är ju ingen träning ikväll eftersom jag fortfarande är snorig. Men på torsdag ska jag gå.
Sen så har jag ett litet problem, jag ska till fjällen på lördag. har jag packat? nej. Vet jag vad jag ska packa? nej. kommer de blir katastrof? ja.
Tänk att jag hittade min kalender idag också! Jag har verkligen letat land och rike efter den och mina pennor också. Men jag hittade allting idag så nu är livet bra igen.
Nu mat.

/C


Rubik?

Hejsan!
Idag skiner solen och jag är fortfarande lyckligöver att jag ska se Mötley Crüe i sommar! Dagen har inte varit så ansträngande hittills. Först satt vi och skrev en uppsatts i 3 timmar och efterdet hade vi 4 timmars hål timme. Så satt här och lökade i två timmar tills vi blev så uttråkade att vi fick panik. Så jag och Hanna bestämde oss för att glida ner till donken och äta lunch för andra gången idag. Så nu sitter vi här igen mätta och glada. Nu väntar idrott och det är min grupp som ska hålla i uppvärmningen idag,så önska mig lycka till! =)

♥/D 

22

Heeej !
Sitter i skolan och roar mig ;) Har två lektioner kvar sedan är det hemgång !
Jag har inget roligt att skriva.. Jag är en mycket tråkig person..


Laaater alligator..
/   E<3

jag skriver väl nått så orginellt som Gonatt..

min dator är ju bara sjukt seg.. måste göra såndär diskfragmenteringsgrej. Försökte ju förut men då stängde datan av sig. lite omoget..

Imorrn kära vänner. Ja då blir de uppgång klockan halv 7 och skola klockan 9. inte den mest spännande dagen kanske, men den duger. Sen så tror jag inte att jag ska träna, är fortfarande rejält snorig. Vi får se hur de känns imorrn helt enkelt. Jag känner mig otroligt posetiv, jag är nog glad över att jag kom levande hem från min tågresa.. (Ni som inte fattar, läs mitt förra inlägg)
Men jag tänkte faktiskt ta och lägga mig nu. jag orkar inte vara trött imorrn och jag har inget vettigt för mig, så de blir att sova.

tjingesling människor

/C

oh jisses..

jag har precis varit med om den värsta tågresan i mitt långa liv.

Jag åkte ju till Isak the helper efter skolan och får de lite för bråttom till tåget. När jag väl sitter på tåget, nöjd och glad, så hittar jag inte min telefon. Vafan. Den ligger vid datan i klassrummet. Helvete. Jaha okej, jag får väl leka invalid och inte ha någon kontakt med omvärlden.

När jag ska åka hem så tänker jag såklart inte på att jag bara har terminskort och ska åka efter klockan sju.... Tåget gick halv 7 så de va ju inga problem att gå på tåget, men när vi kommer till vh, ja då jävlar. Först så får jag en hjärtattack för att nynäståget inte står på perrongen när jag kommer fram. Kul, jag är fast i vh. Men nej, de hade bara inte kommit till perrongen än. Tåget kom, jag gick på, tåget åkte. Sen blev de inte kul. Jag tänkte först att jag kunde skicka sms biljett. Men nej, jag är ju invalid! Jag letade efter en bussremsa överallt men hittade ingen. Isak gav mig en remsa förut men de hade jag lånat till Tamina och hon hade såklart inte lämnat tillbaka den.
Så jag spenderar ca 20 min med att stirra ut i fönstret och lyssna efter någon som kommer gående och ropar "Gokväll, färdebevis tack!". Jag hörde i syne några gånger, handsvetten rann kan jag säga. Men när jag kom till typ segersäng och ingen hade kommit än så blev jag lugn. Nej, lugnare. Jag skulle ju på bussjäveln också,

Jag hittade en gammal remsa från stenåldern i min plånbok. Den skulle inte gå att använda men de va min enda livlina. När bussen kommer så sätter jag på mitt självsäkra fejs (som jag använder o så mycket) och klampar in på bussen. Tack och lov så kollar tanten knappt på kortet och jag är säker. Ni förstår verkligen inte hur skönt de va. Jag kunde leva igen.


Sälja den till statsmuseet kanske..

nu måste jag äta mat, de tar mkt energi att åka kriminellt på sl!

/C

p.s imorrn ska jag köpa plus-kort de första jag gör! d.s

Mötley Crüe!!!

Jag och E bestämde för ett tag sen att vi skulle åka till Peace and Love i sommar. Idag berättade E för mig att Mötley Crüe ska dit, fatta Mötley Crüe!! Coolaste människor finns det inte, så E håller på att boka biljetter nu och jag vet inte vart ska ta vägen är helt över glad! Det här gjorde verkligen mitt år, för er som inte vet vilka det är så säger jag bara läs deras bok "the dirt". Det är deras självbiografi och den är hur bra som helst!



Nu ska jag försöka plugga men det kommer inte gå, för jag har bara deras låtar i huvet! =)

♥/D  

21

Sitter här nyduschad och med en smoothie :)
Har precis tittat på första avsnittet av Greys, vad annorlunda det är !





/   E<3

mattehjälpen

Jag fick sluta tidigare så jag ska nu åka in till Isak så ska han göra mig lite smartare när de gäller matten. Jag hade matte idag och märkte att jag låg efter typ en sida. Och vi har ganska mkt nu så jag måste plugga hemma. Och då ringer man Isak!
men nu måste jag springa till tåget,

/C

20

Goddag !

Här sitter jag i skolan med mitt ryckade ögonbryn, jobbigt..
Slutar sent idag så kommer inte hem förrens halv fem, usch vad sent !
Ikväll är det 90210 och det vill ni ju inte missa ?


Nu ska jag roa Rebecca med ett roligt skämt.. Eller jag kan ju inga, ni kanske kan skriva ett roligt skämt i kommentarerna ;) det var en br ide !



/   E<3

Lala land..

Idag är det Måndag vilket brukar vara en dag som jag tycker om, men inte idag. Jag är trött och sliten, det känns som att jag befinner mig i en egen liten värd. Jag kan inte konsentrera mig på lektionerna utan sitter och dag drömmer om att jag ligger på en kritvis sandstrand med lite trevligt sällskap och bara njuter. Men nej tänk om det vore så väl ändå, isället sitter jag i skolan och väntar på att min underbara spanska lektion ska börja. Helgen spenderades med några av mina favorit människor, det blev med andra ord mycket mys. Jag har inte så många planer för kvällen förutom att jag kanske ska träna, men jag får se hur jag gör. 



Ha en bra dag! 
♥/D 

och så va de slut..

Åh så bra. Nu har jag kollat klart på heroes säsong 3. jobbigt bra.

Ja de är tydligen kväll, man kanske ska ta och sova snart. De är ju skol imorrn och jag har lite ångest över min filmanalys, måste prata med min svenska lärare. JUSTE får inte glömma att lägga över den på usb-minnet..... måste göra de typ nyss.

Annars imorrn då. Ja jag vill ju skriva att jag ska göra massa intressanta och roliga saker men antagligen så kommer jag gå i skolan och sen åka hem och plugga.. Höjdpunkten på dagen blir när man slutar och på kvällen när man får gå och lägga sig.
En sak som kommer göra dagen ännu jobbigare är att jag ser ut som rudolf i ansiktet. röd på näsan och lite fläckar här och där. Plus att jag typ torkar bort. Men men, what to do.

Men nu ska jag sova snart. fan jag borde ha städat mitt rum, kommer inte hitta några kläder imorrn.. men de behövde ju inte ni veta.. ! Sov sött så höres vi imorrn



/C

19

Idag har jag inte bloggat mycket.. Har inte haft nått spännande att berätta.. Har legat hela dan och tittat på The hills ;)
Nu sitter jag iallafall och tittar på One tree hill. Ikväll ska jag och Mami titta på Beck, läskigt ! Hoppas att det inte blir några mardrömmar.. Haha !


Hoppas ni inte får mardrömmar om mig ;)


/   E<3

söndag den 15 februari

Jahaja.

Söndag idag. Igår va ju jag hos E och hade de trevligt. Sen så va de hem till mamma och sova, mkt skönt. Idag så har jag varit hos min halvbror som fyllde år för några dagar sen, litet kalas bara.

Nu då. Jag måste plugga lite. Jag har lite ångest för jag vet inte hur jag ska skriva min filmanalys och jag blir ju knäpp. Jag tror att jag beskriver lite för mkt, typ hela filmen. Inte så bra. Jag tänkte ju fråga min storasyster om hjälp men nej, hon bor ju i fucking vh och är ett hopplöst fall. Jag får väl klara mig själv då! Wish me luck.

/C


18

Godmorgon !
Ligger just nu och tittar på The hills ;)
Igår var en mysig kväll, först var Pisse med familj här sedan kom C och snorde ner här hemma.. Haha ! Vi tittade på Wallander, ganska läskigt var det faktiskt !
Nu, tillbaka till The hills, ha en trevlig söndag..


Laaaater !

/   E<3


17

Sådär ja..
Nu är jag redo för kvällen, har varit ute och gått, duchat, fixat mig och nu sitter jag här redo ;)






Välkomna till landet ! ;)


/   E<3




Alla hjärtans dag!

Hejsan folket!
Måste bara börja med att tacka C för att jag fick vara med i hennes dröm och tacka E  för den enormt fina bilden på mig i trosor, ni är allt för underbara! =)
Jag är väldigt glad idag även fast att det är alla hjärtans dag. Jag är brukar verkligen vara som C en sur och grinig singel på alla hjärtans dag, men inte idag. Kvällen ska spenderas hemma hos E med  god mat (förhoppningsvis) och trevligt sällskap. Efter det åker jag kanske till Nynäs för att umgås med några flera underbara människor. Vi tänkte titta på melodifestivalen och bara mysa.  



Om inte det här är kärlek så vet jag inte vad det är! ♥


Ha en bra alla ♥ dag! =)
♥/D


jisses

Asså. Jag är upprörd. Jag hittade en artikel på aftonbladet som handlar om en kille i storbritannien som precis har blivit pappa. Grejen är att han är 13 år. Fatta att vara pappa till ett barn, att ha ansvaret om ett liv när du är 13 år. Hans flickvän är tydligen 15 år. Men jag menar. åh jag klarar inte ens av att skriva nått. jag är upprörd.

Länk:  http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4408266.ab

/C


16

Har precis legat och tittat på The City :)
Nu hade jag tänkt att gå ut och gå, ett tag iallafall.. Det är ju faktiskt fint väder, nu är det bara värmen som fattas !



Sommar, sommar, sommar !! :D


/   E<3



Just det.. Pisse kommer du också hit ikväll?

bah

asså jag har märkt att jag nästan mår sämre idag än igår.. Mycket mer förkyld och hostar upp massa slem. faan jag orkar inte!
Jag får väl se hur jag mår se, men jag tror nog att jag kan åka till E.

Sitter just nu och kollar på eh           skidskytte? usch va jobbigt de ser ut att vara..  känns skönt att sitta i sängen.

Min dröm inatt va måttligt rolig. jag och E hälsade på hos D som bodde på typ internat. de va ferrefest i en korridor(?) och helt plötsligt så stog jag i bara bh och trosor. Jag kommer till och med ihåg vad de va för trosor.. Men iaf så helt plötsligt så va vi tillbaka i D's rum och jag klädde på mig och då berättade D att hon hade mina ballerinaskor! Som jag faktiskt inte vet vart dom är... Men iaf, jag blev glad över att hon hade gömt dom under sin madrass och vi gick och handlade godis. Fast jag hittade inte min plånbok, jag trodde den låg i min nya väska och jag hittade inte väskan. Men jag kollade i min resväska också och där låg den vilket va mkt bra.

Nu ska jag snora vidare,

/C

alla sjärtans dag

Ja ni. Gomorron!

Alla hjärtans dag idag då. Nu kommer ni säkert tycka att jag är en såndär bitter singel som blir helt deprimerad för att jaginte har nån att fira alla hjärtans dag med.
Men nej! Jag ska nämligen först äta en supergod middag med halva min familj (är hos pappa), sen ska jag umgås med E också. De kan inte bli bättre right?

Haha, Fio the bigsister är ju rolig. Hon ringde mig precis och bad mig gå in på datan och få fram ett recept. Först av allt så va hon vaken (!) och va ute och handlade (!!) vid denhär tiden. Sen så skulle hon handla mat (!) för hon ska laga världens middag till hennes kille (!). Ni måste veta att laga mat har aldrig riktigt intresserat henne men på sista tiden så har hon stått mer och mer i köket. Mkt spännande. De som hon skulle laga lät väldigt gott också, fan att hon inte bor hemma längre...

Pappa  va söt och köpte en ask till alla från alla. typ.


Nu är de frukost,

/C

15

Godmorgon !
Idag är det alla hjärtansdag så jag hoppas ni är riktigt snälla idag ;)
Idag har jag planer att umgås med C, kanske ska fråga om vi ska ta en tur till stan.. Mysigt eftesom det är så fint väder idag.. Strålande sol och inga moln, fast jag kan tänka mig att det är kallt men vad gör det ? Jag älskar sol !






Såhär glad är Papi idag !


Ha en trevlig dag, med mycket kärlek :)

/    E<3

14

Har precis upptäckt hur hemska (hemsKt , haha) mina naglar har blivit !
Dom är korta, "repiga" och .. äckliga .. En grejj jag inte tycker om är ovårdade naglar..
Nu måste jag springa ner och hämta fil ;)
 Jag är allt bra ytlig !




Sommar natt ! :D



/   E<3

13

Idag passar rubriken perfekt, det är ju faktiskt fredag den trettonde idag !
Har inte riktigt bestämt mig om jag tror att det är otur eller inte.. Börjar fundera på om det kanske är sant.. Jag sitter liksom här hemma, trött, uttråkad och allmänt nere.
Det är ju fredag !! Det är ju då man ska party som bäst !

Jaja, sitter iallafall här och tittar runt på lite bloggar.. Ingen kul händer ! Tur att det finns musik och Bevvan, det kan rädda hela kvällen :)


Hoppas ni har en roooolig kväll !
/   E<3

12

Nu ligger middagen i magen.. Idag var det " Thai mat "  :)
Nu hade jag tänkt att jag skulle se ett Bevvan avsnitt sedan Let's dance och popcorn ! Gott..


                               


       

      
       

Vad tycker ni om min fina fredags outfit ?
Ha en trevlig kväll !
/   E<3

fredagkväll

Jag sitter på samma plats som jag gjorde imorse. jag har druckit typ 5 koppar te och kollat på fem avsnitt av Heroes. Skrivit lite på svenskan, mkt bra av mig. Fick också veta att några från klassen fick min geografilärare att flytta fram provet till på fredag ist för onsdag. kärlek till dom!

Ikväll
då, jo egentligen så va de ju match men de kan jag inte spela. Så de blir en kväll med fler heroes avsnitt och te.
Nån som ska göra nått kul som jag kan vara avundsjuk på?



/C

11

Hemma !
Slutade halv elva idag, då bar det av till stan.. Blev fika, plugg och såklart shopping. Det blev ett par skor och två ringar :)
Nu sitter jag här och tittar på The hills.. Vi får se om jag ska hitta på nått ikväll.



Semla

När jag kom hem går hade Mami gjort semlor efterson en viss person hade namnsdag.. Evelina ! :)


Ska kila, bilder från idag kommer snare.
E<3

fick inte gå till skolan

gaah, jag är hemma. Och är nästan sjuk.
Jag har sovit så satans dåligt inatt. Drömt en mardröm hela tiden.
Nu knarkar jag te och kollat på tv.

/C

Gonatt,

Jag har 36.7. Lägre än normalt, de är lite konstigt kanske..? Men jag har typ alltid de.
Men nu ska jag sova, får se om jag överlever natten.
Sov gott friska människor!

/C


thats not my name

Jag fick tydligen post idag;
jävla blåshuven..

/C

förnekaren

Jag är inte sjuk.

Hej! Jag sitter här och är så himlans frisk. Jag känner mig så oerhört pigg och vill bara ut och springa! träningen kommer bli hur kul som helst och jag ska köra järnet!

I wish. Nej, jag får inte gå på träningen för jag är lite hängig. Inte sjuk, bara hängig. Jag ska gå till skolan imorrn som vanligt och jag ska må asgrymt bra när jag vaknar. Sen så ska jag ha match på kvällen. Fast ja, kanske inte då. Vi får se.

Jag vaknade och kände direkt att jag är typ hängig. promenaden till bussen gjorde de inte bättre heller, jag är hos pappa och han skulle på möte tidigt på morronen så jag va tvungen att gå till bussen. De tog typ 20 min, inte så farligt.




De är en fett lång väg..

/C

10

Sitter just nu hemma hos Ellis och har precis varit ute på en promenad med Angie..
Imorgon är det fredag, skönt !


Sis


/   E<3

naken badning=Usch!!!!(Om man är över 50 år och hårig)

Goddag!
Jag sitter i skolan och väntar på att min matte lektion ska börja. Hanna äter macka och natta äter bulle, tjockis klassen.
Appropå ingenting så har jag glömt att berätta vad jag och Hanna fick uppleva i Tisdags nä vi satt och åt mat efter att ha badat isvak. Det var nämligen så att vi hade parkerat våra små bakdelar precis utanför bastun vilket var en mycket dum idee. För helt plötsligt glider det ut en man i 50års åldern men enbart handduken som täcker vissa delar av kroppen. Han gick ner mot isvaken och helt plötsligt slängde han iväg handduken och visade ALLT!! För oss,med andra ord ingen trevlig syn. Jag och Hanna började ass garva och viste inte vart vi skulle ta vägen. 

Det var allt just nu,nu väntar bara matte och musik,Pain!

♥/D   

Baah,

Jag kollar på Top model, jag hatar McKey. Baah, hon har ju ingen personlighet what so ever. Ut med packet.
Aja, jag ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt, ska försöka få ihop med så sömn som möjligt! Jag har ju sovmorron till 11 imorrn vilket uppskattas. Jag kan ju säga att jag va helt slut idag efter skridskoåkningen. Hade typ köldskador på kinderna. Såg ut som en torr tomat resten av dagen. Inte så kul.

De är 18 grader i mitt hus. Min pappa är snål och vägrar ha på golvvärmen så de blir bara från kaminen. Men de vägrar ju brinna, jävla ved.
Nu ska jag glassa vidare,
Gonatt

/C

9

Onsdag !  Två tag till fredag och alltså helg :)
På fredag blir det stan med Rebecca och lite plugg, på lördag ska nog hitta på nått med C.. Träffade den damen en snabbis idag !
Kom hem vid två är då blev det en lite promenad, det var skönt ! Haha, fan vad duktig jag låter.. Jag som egentligen är en riktig latmask.
Har precis fått Papi att sponsra mig med pengar så jag kan köpa nya skor, roooligt ! :D

Just det.. Idag fyller Patric 18 år ! Han var i skolan en snabbis och taggad till tusen var han  !



Sånt här fin väder var den en snabbis igår, mer sånt ! Jag vill ha vååår..


Nu ska jag måla naglarna :)
/   E<3

Oh happy days

Jag är glad! När jag kom hem idag så låg de en liten lapp i brevlådan. Ni fattar nu va?
Om inte: Lappen va från posten.
Fattar ni fortfarande inte?
De va ett paket från Asos. Om ni inte fattar nu så kan inte ni ha läst bloggen så länge.
Jag har fått min väska! Den är superfin,



Nice eller?


Sen så har jag åkt skridskor idag, fan va svårt de är i början! Jag va nog den som vinglade mest.. Men jag överlevde och åkte till och med helt okej i slutet, visst ni som va med?
Sen va de skolan och vanliga lektioner, inget roligt där. Nu ska jag äta, skriver sen

/C


Senare,

Gissa hur många vi va på träningen?
Ni som gissade på 5 hade rätt.
Jag sprang ner till kyrkan och tillbaka innan träningen, tog typ en halvtimme. fy satan va jobbigt. Sen så blev de lite dopboll och skott träning. Sen körde vi kungen,(den som göra mål från alla mål först vinner) och sen va de slut. Jag tränade i typ en timme. Så jävla värdelöst.

Ja, imorrn är de ju skridskor då. I hanvreten tror jag de hette.. Eeeh, nej jag har ingen aning om vart de ligger..? Måste svälja stoltheten och messa typ Jenniesvennen och fråga om vägbeskrivning.

Well, nu ska jag äta lite, sen packa, sen sova. oh så skönt.. 
Haha, Tobias från klassen förklarade precis hur man går till hallen. "Men du går bara av bussen och sen in i skogen på en bilväg så kommer hallen vara där efter ett tag." Hej jag kommer komma fram i Danmark.




/C


8

En ny ide, jag ska börja dricka te ! Alltså inte svart te, utan grönt, rött eller sånt ! :)  Det är ju nyttigare än kaffe så från och med nu blir det te för fröken Evelina.. Peppning kan beövas eftersom jag inte ens tycker om te .



Dagen började med idrott..



:)



Så här ledsen blev jag när det börja snöa !



Stoooor krage !



Te och honung !



/   E<3



Isvaks badning..

Hej folket!
Ursäkta mitt dåliga bloggande på senaste tiden men som sagt så är jag ingen bra bloggare heller. Jag bloggar bara när jag har lust och tid vilket inte är speciellt ofta nu för tiden. Ialla fall så är det Tisdag idag och vi har varit i nacka med klassen hela dagen och åkt långfärdsskridskor och badat isvak med kläderna på. Det var precis lika roligt som det låter, skämt å sido. På senaste tiden har det inte hänt något roligt i mitt händelserika liv *not*, förutom att jag var på den där maskerad 18 års festen i Lördags. Jag tog inte med mig kameran dit men vi tog några bilder innan så om ni vill kan ni ju gissa vilka vi ska vara. Agge och Sofia glömde dock att ta på sig sina masker på kortet. Kalaset var ganska roligt, med en mycket god och lång tårta vilket är ett måste på 18 års kalas. Nu ska jag läsa lite bloggar och vid 8 tiden börjar top model vilket man inte får missa.   

   

Se yaa!
♥/D

7, ett bra nummer :)

Den här dagen har varit.. Energirik :) Jag var taggad !!



Passa er ;)





 
Idag var jag uttråkad så när jag kom hem bakade jag Chokladbollar, mums !
Jag är en super bakare !

/    E<3


en vanlig tisdag

Jaha, hemma igen. Idag va de en lagom tråkig dag, hade två svenska lektioner (!) och två geografi lektioner. Dom har bytt runt lite eftersom vi ska åka skridskor imorrn. Jag strålar av glädje. ... ..

Igår va de trevligt, jag och systrarna och pappa gick ju på en teater som jag trodde de va, men de visade sig vara en typ konsert. De va fyra gubbar som satt i en ring på en liten scen och spelade på konstiga instrument. Men pappa hade varit superduktig, otroligt fint ljus. Dom hade stora grejer som såg ut som typ glasflaskor som va ungefär en meter långa som låg överallt och hängde från taket. Superfint när de lös i olika färger!


Vi åt på pizzeria innan föreställningen, Pappa försöker se galen ut medan Tamina knappar på mobilen as usual


Fio leker mystisk


Dagens roliga va ju när Sebastian i klassen frågade min om jag hade kor. "Självklart, jag bor ju på landet!" Och han trodde stenhårt på de. Dumma statsbor..

Sebastian posar som han alltid gör

Nu ska jag äta nått för snart är de träning

/C

6

Godmorgon !
Idag har jag varit duktigt :) Jag har redan tränat..
Har fått i uppgift att skälla på D.. Fy dig !!

Ha en tevlig dag
/   E<3

5

Usch vad trött jag blir på tågen.. Kan ju berätta att det inte var speciellt roande att vänta ute på tågen i 30 min ! Kallt !
Jaja, jag är ju iallafall hemma nu :)

Ikväll ska jag bara titta på tv, det är ju 90210 ikväll ! Det är roligt :) Fast det slår såklart inte riktiga Bevvan !!!



Klassiker


Nu är det dags att dra vidare laaaater ! ;)
/   E<3



4

Hallå :)
Sitter just nu i skolan och har engelska.. Som vanligt slutar det med att jag sitter här och skriver.. Haha !
Hände precis en mycket rolig grejj,
Bineh: Vaa, vem är Patric ?
Haha, Patric är en kille i vår klass..  Haha mycket roligt !

En annan kul grejj är att min kusin fått barn, grattis :) En liten flicka !


Ha en trevligt måndag, vi hörs när jag är hemma.
/   E<3

In the skola

Sitter just nu i skolan med Jonathan bredvid mig. Jag har precis kastat i min min lunch eftersom dom jag satt och åt med skulle in på lektion klockan 12 och jag började äta 5 i. Men jag ville ju inte äta själv. alla andra som inte har lektion har gått ut och ätit. svikare är dom..
Efter skolan ska jag och systrarna + Papps in till stan och kolla på en förställning som pappa gjort. Han är ju ljussättare för er som inte visste de. De blir nog bra. Men de jobbiga är att jag ska sitta och vänta i skolan till typ halv 5. jag hinner ju inte hem så de är bara att vänta. Men min franskalärare gav mig typ 100 glosor till på onsdag så jag har ju lite att göra. Plus att vi har geografiprov nästa vecka. Som jag måste få typ mvg på om jag ska få bra slutbetyg. Så jag har lite att göra..

Men nu ska jag gå och förbereda inför min redovisning i historia. Den är ju sjukt lam. Good luck Chuck.

/C

3

Sitter just nu och tittar på The hills, snart blir det Beck.. Om jag vågar se hela filmen får vi se ;)
Jag vet vad C saknar, det är ju mig ! VI har inte träffats på länge, alltså förlänge !



<3
/    E<3

I don't belive you..

Jag känner inte så mkt just nu. Är ganska tom. Hela min värld är tom. Hur fyller jag upp den? Var hittar jag nånting att fylla mitt liv med? Nånting saknas men jag vet inte vad. De är inte kärlek, inte vänskap, inte mening med livet. De är nånting annat. Som jag aldrig lyckas förstå.
Vad är de jag saknar?

Som man kanske märker så är jag lite lam just nu. Jag sitter här i skogen och stirrar in i väggen. Måste packa upp alla kläder från mamma men har inte så mkt energi. Sitter och lyssnar på "åh vad de är synd om mig"-låtar. Deppigt värre. Skriver senare då.


/C


2

Nu har jag precis sligat håret, har inte sett resultatet än men får hoppas det blir bra.. Annars blir det mössa framöver ;)
Nu sitter jag med färgning även på ögonfransarna, fan vad snygg jag ska bli.. Haha !

Ellis ringde för ett tag sen och berätta att någon tydligen startat en " gossip girl " blogg.. Alltså om alla saftigheter som finns i nynäs.. Kul att läsa, njaa kanske inte.. Iallafall Ellis hade tydligen blivit omskriven i bloggen och var nu ganksa sur.. Men jag tycker det är lite roligt, eller inte det dom skrev utan att dom skrev om Ellis.. Haha, hon förtjänar det säker ! ;)



Älskade syster <3


/    E<3

1

Nu börjar min fantasi på rubriker ta slut.. Från och med nu blir det siffror ;) Haha, min fastasi är ju bara för bra !
Har ingenting roligt att skriva så det blir några super roliga bilder isället.. !


        
    Lunch, mums !                     Mitt älskade tv-spel



Stoooolt !! :)




Vad ska jag göra nu ? BEVVAN :D


/    E<3


Försenad as usual..

Fy tusan va de dunkar.. Tamina spelar musik. Jag hatar hennes högtalare.

Ja, frukosten är nu avklarad. Snart ska jag till byn men tydligen så blir de inte om en timme, pappa måste jobba och firra saker innan han kan åka.. ge mig körkort säger jag bara.
Nu ska jag försöka överrösta Taminas fjortisdunk.


Ja hon är lite allt möjlig..

/C

:)

Haha, min farmor är den roligaste !
Igår när vi var där fick jag höra massa roliga kommentaret, tänkte bjuda på dom roligaste :)

" Vi satt och sticka och drack !"
" Ja, Annika är ju neger också"

" Henne kan man ju inte vara hos länge, hon bara pratar och pratar"

Haha. det var roooligt !
Hon kanske kan satsa på en karriär som komiker..



Söt !



/   E<3




Mah

Jag ser att E redan är vaken. Ska nog ta och plinga henne. Jag ska ju kolla på när damerna spöar Haninge idag och om jag redan ska till byn så kan jag passa på att umgås med E. Jag ska ju vara hos pappa nu ett tag, vi får se hur länge..

Jag hittade en värktablett tillslut igår. Två alvedon blev de. Jag undrar vart min mobil är nånstans.... Ah, nu plingade de! Dom låg i mina byxor. Nej nu blir de lite väl töntigt här,
tjing

/C


Söndag

Ja, då var det söndag igen !
Idag blir det nog att bara vara hemma, eller ska kankse träffa C ;)  Sen ska jag sliga håret också.. Nu är jag trött på mitt råttfärgade hår !!!

En sak jag tänkte på igår när jag titta på melodifestivalen var hur lika han i scott var Magnus Hedman och Danny




Vad tycker ni ?



Nu är det dags för Bevvan, haha ;)


Ha en trevlig söndag
/   E <3


Natt

De är nått knas med min dator. Den gör inte riktigt som jag vil. och är trögare än vanligt. inte bra.

Jag försöker hitta en värktablett men hittar ingen.. Jag har så nedrans ont i käken, jag blir helt galen. Men jaja, inte så intressant att läsa om kanske.

Jag ska väl sova snart antar jag. Har hittat nån tråk film som jag antagligen kommer kolla klart på eftersom jag inte kan somna till filmer. Måste se klart hela. Lite cp, i know.
Men sov gott då.

/C


Kittelfjäll


Titta på film klassrummet i väntan på bussen.


Precis innan bussen kom


Trevliga flicks



Vårat rum

Nu orkar jag inte ladda upp mer, de tar typ fem min per kort. Tar lite mer sen

/C

lördag eller?

jahaaa, de va ju dålig bloggning av mig. Men nu är jag tillbaka!
Matchen igår blev inställd så de blev en kväll med isaktönt ist. Idag har jag inte gjort något spännande alls, god middag bara. Pappa som lagade, potatisgratäng är gott.

Imorrn så blir de en sväng till hallen och kolla på när storasyster och co köttar sönder Haninge. De blir bra. Sen så ska jag träffa E, de blev ju ingenting ikväll... Men de får bli imorrn ist. Nu ska lillasystern låna min asgrymma dator,

/C


JUSTE, jag har hittat min kamerasladd, bilder kommer sen.


Melodifestival

Tittar på melodifestival, ganska roligt :)
Jag tyckte dock att Emilia och Maria var bäst.. Haha girlpower !!

Berättade precis för pappa att Andreas i Alcacar har hiv.. Och nu är det endå han kan prata..
Så här låt det precis: Jag undrar vem har pippat runt för dom pippar ju bara runt.. !!!
Min pappa gör min tokig, han har ju inte dom vassaste knivarna i lådan !


Snart blir det Wallander

/    E<3


REBECCA !!!

Idag är det en speciell dag..
Kära Reeebeck fyller år :)
Så jag tycker vi sjunger lite för henne..

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år.. Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år !!!
GRATTIS BABE !!!!!







/    E<3


Lördag

Godmorgon
Sitter här i sängen och lyssnar på musik, mysigt ! :) 
Idag ska jag till Farmor sedan ska jag umgås med älskade C ! Ska nog föreslå en melodifestivalkväll, man måste ju ha lite koll på vad som händer i musik världen.. Haha






/   E<3

Mer bilder

Såklart det blir fler bilder !
Idag i skolan var vi lite lagom flum och såklart fångades detta på bild ;)


   

   
  









Den nakna sanningen..


/    E<3

Kväller !

Nu är det kväll.. Bara så ni vet ;)
Haha, hade iallafall tänkt att bara vara hemma ikväll och titta på Lets dance. Har precis tittat på Bevvan.. Och på tal på Bevvan så släpps den sjätte boxen den 29/4 och då är det Papi födelsedag, det kan ju inte bli annat än bra :D

Nu är det faktiskt inte kul, jag har ju hur många bilder som helsta att visa.. Det går fortfarande inte !!! Pööö också..

Det gååååår !!!!


                              
Så här såg jag ut när jag var ute och promenerade igår, söta långkallingar va ?!
Nu blir det Let's dance, laaater
/    E<3


Tokig !

Jag blir knäpp !!!
Det går inte att ladda upp bilder :( Pööhöö, jag som har massa bilder att visa er !

Jaja, slutade ett då fick pappa snäll hämta mig.. När jag kom hem blev det "mys" med Ellis .. Haha :)  Jag var snäll och locka och fläta hennes hår, hon blev söt.. Haha


Dagens roliga:

Vad händer när man korsar en taliban & en lärare?
En MÖRDARSNIGEL !!!
Haha, mycket roligt.. OCh det var såklart den lustiga Bööörn som stod för detta skämt ..
Hoppas ni blev glada för det blev jag..



Nu, The hills..
/   E<3

Min fredag är helt sär

Eeeh, skolan just nu. Vi har redovisning klockan ett, sen så får man sluta. Fast vi kom hit vid elva eftersom vi inte är riktigt klara med vårat arbete. De kommer bli riktigt random som Jennie säger. Men nånting blir de väl.!

Sen så ska jag till kontoret i stan och chilla lite med mamma innan jag ska åka till enköping a.k.a två timmars biltur, och spela match. Sen ska jag sova så jävla skönt imorrn. åh så bra..

/C

Bilder

Sådär, nu har jag fixat från två tjusiga bilder från Kungsberget, enjoy :)


Nehe, det går inte !!!!  Haha, aja nu har ni nått att se fram emot senare.
Ha en trevlig Fredag


/    E<3

Fredag

Godmorgon !
Sitter redan i skolan och har engelska.. Kul väder det är idag, noooot ! Usch och fy..

Dags att jobba, laaater..
/   E<3

Bounce,

Ja hörrni. Bounce idag då. Ni vet dom som dansar? Mamma känner nån som jobbar med den här föreställningen så hon fick fribiljetter till ett rep. Så jag drog med mig Josephine och mamma tog med sin vän och vips så va vi där. Sjukt kul, dom dansade överallt! väggarna, taket, golvet, luften. Så nedrans kul.
Såklart, så hade vi redan spanat in Benke (som dansar i gruppen och är sjukt snygg..) Och när han va nere bland publiken så drar han upp Josephine och dansar tyckare med henne! VA I HELVETE. nej jag va inte avundsjuk. inte alls.
Skjut mig. Men Josephine va superglad så de gjorde inte så mkt. De va härligt att se henne gå på små söta rosa moln.

Ja, efter då. De fanns en garderob där man hade fått hänga in sin jacka och sin väska. Då fick man en gul lapp där de stog ett nummer på och ni förstår kanske att de va kaos efteråt när 300 personer skulle ha sin jacka. Jag och Josephine stannar kvar lite i lokalen men går sen ut till garderoben för att hitta mamma och jackor. vad ser jag inte då? Jo jag hittar mamma och kompisen Catten (hon heter Catarina men kallas för Catten). Och vafan gör dom? Jo de ska jag säga. Dom leker garderobstanter. Dom har gått bakom disken och börjat ta emot gula lappar och ge folk sina jackor. Personaler ser måttligt förvirrad ut men mamma tycker de är kul och tar den ena lappen efter den andra.

Ja menar. Såklart att de ska vara min mamma som känner att hon ska hjälpa till. Alla blir as glada för att hon och Catten hjälper till så dom skämtar och mamma verkar trivas. Jag kände för en stund att jag skulle bara lämna henne där och låta henne leka garderobtant. Men ne, jag ville ju hem. Så jag börjar ropa, och man ser mammas huvud sticka upp bland jackor och väskor och säger, "bara en lapp till, sen går vi!" Alla glor och ler och jag ler snällt tillbaka och undrar en gång till varför de är just min mamma? Men jag antar att de måste ju vara någons och de är oftast min. Men de slutar ju bra iaf, jag gräver ut henne ur jackorna och drar ut henne och Catten där ifrån.

Sen åker vi hem, alla är glada. Josephine fick sexa sig med SnyggBenke, Mamma och Catten fick leka garderobtanter och jag, jag fick titta på och se att jag lever med himlans roliga människor.

Nu
, sova. Imorrn är de fredag och match. jag får ta och återkomma med de.
Over and out

/C

Imorgon..

.. Är det fredag !
Skönt, slutar ett :)  Har dock ingen planerat i helgen så vi får se vad som händer..
Hade tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder men jag är lite sliten från igår.. Så jag orkar inte.. Men imorgon då blir det mycke bilder och säkert nått annat roligt ;)  Så imorgon är dagen ni inte får missa bloggen, Haha !!


Nu ska jag lacka naglarna
Godnatt
E<3

E

Heeeej ! :)
Nu har datorn kommit hem igen ..
Igår var vi på Kungsberget och det var så roligt, det blir vad man gör det till .. En underbar dag iallafall :D 

Idag fick vi sluta vid elva så det blev raka vägen och jag tro det eller ej, men jag tog en promened också.. Duktigt av mig, i snöstormen också.. Haha




Ska titta lite på tv nu, vi hörs om ett tag igen
/    E<3

jag överlevde

Nu har jag beställt! Efter många satans många svordomar och typ panikanfall när allt jag hade skrivit försvann trettiofemton gånger så funkade de. Nu får jag vänta i typ två veckor. Jag är glad. Nu ska jag sova.
Gonatt

/C

Den stora världen som kallas internet


Oh jisses. Jag ska nog köpa en väska. På internet. Aldrig gjort de förut. Man måste skriva in massa saker, och bli medlem och tänk om jag gör fel och blir lurad eller om dom skickar till fel adress eller om de blir fel vara eller om pengarna inte kommer fram och dom stämmer mig.
Jag måste ringa Fio

/C

skansen forever

Hemma i sängen igen. Ja, skansen va ingen upplevelse direkt. Rundvandrig bland gamla hus med en tant i folkdräkt (som såg ut som en klänning och hon frös minst av oss alla?). Sen så fick vi gå in i en "fabrik" och träffade Pekka där. Pekka arbetade ibland i fabriken och de mäktes att han inte va som oss alla andra. Han pratade som en finne som hade käften full med gröt. Men han va, speciell.


Josephine frös ganska mkt


Sanaz och Lisa va entusiastiska som tusan


Och Jennie gjorde den klassiska "tummen upp" och ser något läskig ut.

Nu måste jag gå ner för de låter som om dörren står och smäller, sen ska jag försöka sova lite..

/C

ut med packet.

Asså. Jag ska till skansen. Om typ en kvart går tåget. De är så jävla obra. Plus att mer än halva klassen skolkar så vi kommer vara typ 8 pers.
Sen så har jag as ont i gommen. Och i käken. Jag är bara på dåligt humör. igen.

nu har jag försökt skriva nånting här fyra gånger men sen suddat. jag är omotiverad helt enkelt.

/C


mhm

fan vilken skitdag. Vi vann matchen men jag kan inte kasta boll. de går verkligen inte längre. Mamma säger att jag ska sluta. men de känns som att de inte riktigt går. De ju de jag gör. Går i skolan och spelar handboll. Så har de ju alltid varit? Jaha, och vad gör du på fritiden? Jag spelar handboll och är med kompisar. De är så mitt liv är. Men å andra sidan så hatar jag ju mitt liv på grund av handbollen. Så jag är kluven.

Annars så har jag bara varit i stan med skolan i typ en timme och gått runt i gamla stan. Vi kom på att allt som man lärde sig i mellanstadiet är myter. Stenarna på ett hus som skulle "symbolisera" alla som dog i blodbadet, är bara en myt. De va nånting om en kula som satt i en husvägg som nån viktig snubbe hade skjutit dit. De va också en myt. Ja menar, varför går vi ens mellanstadiet om vi bara lär oss myter? helt ologiskt. Varför inte börja gymnasiet direkt? måste starta en revolution.


Nu, sova.

/C

Min pappa..

.. Trippar på mina nerver !
Han är sjukt jobbigt.. Vill ni veta varför jag inte kan blogga tills nu är för att min pappa promt ska sitta vad datan och "jobba".. När jag kom hem, vad fyra satt han vid datan.. Nu när klockan är sju fick jag datan, men jag får inte glömma påpeka att det ALLTID är så här i mitt hus ! Andledningen till att jag fick datan nu var för att han för en timme sen att jag skulle få den om en kvart.. Nu en timme senare blir jag såklart arg och har får sig en urskällning.. Men det förtjänar han, han typ lever för sin slitna gammla data !!!

Jaja, till annant.. Jag har lagt fram alla grejjer tills imorgon, kungsberget :)
Ska dock upp vid fem !!!!! Så nu ska jag bara ladda in låtar i mp3 och sedan gå upp och titta på tv.



Vi hörs imorgon, om allt blir som planerat.. ( Alltså om pappa inte är hemma )
Laaaater :)
/    E<3

Ryssen !

Haha, ryssen kom precis fram ;)
F:et har fuckat !! VAAA, men skaffa glasögon..



 E<3

030109

Idag är det Tisdag och jag sitter i skolan och väntar på att min Spanska lektion ska börja. Dagen började med att jag försov mig och kom knappt upp ur sängen pga av all jäkla träningsvärk i benen. Som ni kanske förstår så va fysträningen igår Pain, det var bland det jobbigaste jag någonsin har gjort. Eftersom att jag försov mig så kom jag en timme försent till skolan. När jag kom hit upptäckte jag att samhällen var inställd vilket betyder att jag hade kunat legat hemma i sängen med min ömande kropp. Nu måste jag kila för spanskan börjar.

chao!
♥/D 

Tisdag

Heeeeej !!!
Sitter i skola, och här skriker dom för fullt ! Dom har käkat taggtråd !

Laaaaater ;)



/   E<3



Imorgon är det kungsberget !

kväller,

Fy tusan va dåligt bloggat de va här då! Men men, vi är väl upptagna kvinnor antar jag..

Nu ligger jag iaf i min säng. Jag va hos sjuklingen ett bra tag och kom inte hem för än vid halv 10. Men jag ska inte vara i stan för än vid ett imorrn så de är ju lungan. Sen så är de match imorrn kväll vilket jag inte är så himlans taggad på men jag får väl ta och bli de antar jag. jag kanske blir sjuk och slipper?

Nej nu ska jag kolla bussar tills imorrn. Sov gott folket!

/C

jag kommer bli så nedrans sjuk nu

Eh ja, måndag.Jag sitter just nu hos en lite sjuk isak (asså han är sjuk på riktigt, inte som han brukar vara..) och håller honom lite sällskap. Han spelar gitarr för mig vilket är mkt snällt.

Vi har ju historia vecka i skolan och en lärare är sjuk så jag börjar inte för än ett imorrn. Kan inte bli bättre. Fast de skulle iofs vara lite skönare att börja tidigt och sluta tidigt men aja. De blir va de blir. Vi ska iaf gå runt i stan och kolla på gamla hus och sen in på nått museum också.
Skriver när jag kommer hem,
tjinge

/C


Måndag..

Aa, då var det Måndag igen. skolan gick ganska bra hade bara två lektioner så det ägde. Just nu sitter jag vid datan och letar efter något jag kan ha på mig på Lördag. Jag ska nämligen på en maskerad fest så jag måste tydligen klä ut mig. Festen kommer vara i Folketshus så jag hoppas att det kommer mycket folk. Men jag skulle behöva lite tipps på vad jag kan vara utklädd till. Annars så händer det inte så mycket roligt idag förutom att jag ska gå upp till E sen åka på fysträning, hm inte skoj!

♥/D

Måndag

Hej, hallå !
Idag är det måndag, för er som missat det ;) Sitter i skolan och har engelska, det är inte roligt.. Engelska är INTE mitt ämne :/ 
Haha, luchen idag var mycket roligt.. Haha, det går ju " mongon " på min skolan.. Usch, vad dumt det låter.. Men iallafall det var söta, ena satt och rapa medan den andra stod och typ ragga på en tjej.. Söta :D


Dax att jobba, se yaa laaaater !

/    E<3






Haha, vad söt du är Anna :)  Vi såg I taket lyser sjärnorna, se den !



I skolan ofc,

Jag fick mvg i musikkursen. Good for me.

Nu har vi då haft inledning på våran lilla projektvecka om stockholms historia. De låter inte så spännande men vi får väl se. Jag har precis läst en mail om att jag ska på hälsosamtal på onsdag men då ska vi på studiebesök. Vem hade tänkt ut dehär? Måste prata med Bengan. Bengan firrar allt.
Tjingesling

/C

ett ganska meningslöst inlägg..

jaha, nu är de kväll. sova snart känns de som.
Jag har gluttat på finalen i handboll, mkt bra att frankrike vann faktiskt. Fast matchen va lite jobbig att se på eftersom lagen va bra så hände de inte så mkt. 
Jag har inte alls nånting att berätta, jag har inte haft en så händelserik dag förstår ni. Men en rolig nyhet är ju att vi nu har gjort över 700 inlägg i bloggen. de är en historisk dag mina vänner.

Im out, gonatt

/C

Kväll

Sitter och tittar på film och det hade jag planerat att göra resten av kvällen också.. Tänkte titta på Beck och sedan får vi se om jag kan sova.. Haha ! Kan ju meddela er att jag tycker båda Beck och Wallander är sjuk läskiga, bara för att dom är på svenska och det gör det hela mer verkligt ( men det är det ju inte )
Haha, nu måste jag springa ner och ladda datan innan den dör. För det vill man ju inte !



Puss och kram, trevlig kväll..

/   E<3


Söndag är en dag för ovetande

yääs, jag är hemma. Jag har ju då varit på litet kalas hos en gammal vän och nu är jag hemma. jag håller just nu på att bränna skivor till mamma med Veronica Maggio. Ja fy tusan va jag är snäll.

Sen då? ja inte vet jag. Imorrn är de ju måndag och jag har projektvecka. Stockholms historia heeela veckan. Roligt, inte vet jag.

Dedär ska föreställa stockholm..
Nej hörrni, dehär går ju inte. Nått måste göras. Men vad? inte vet jag.

Jag vet inte så mkt idag.

/C

Igår


Efter bion igår fick vi vänta både i stan och vh, men som tur var kan vi roa oss själv.. I stan blev det att beundra en duva och i vh blev det en super god korv ! Gotti..



Middag !



Bio mums.. Dock blev det inte mycket popcorn för min del eftersom dom handla på golvet... Faaan !



Roligt



Jag var hippie !!



Mys


/    E<3

Februari

Första ferbuari idag, vilket menas att det är närmare våren och sommaren ;)
Jag orkar inte med vinterna länge, enbart jobbig !

Bion igår var sjukt bra, när man skulle gråta satt C och jag och grava iställer.. Det var så kul att alla satt och grät och typ hulkade sig.. Haha !
Idag är det söndag och jag har inget planerat, tänkte bara vara hemma och titta på Bevvan.. skönt.. Fast jag kanske ska lura med C på en promenad när hon kommer hem, det var ju faktiskt en bra ide !

Igår kunde jag såklart inte motstå frestelsen att handla nått så det blev ett par nya skor.. Det är knallrosa !
Och sedan kunde jag såklart inte låta bli att skämma ut mig.. Vi hade ätit och jag skulle ställa mig upp och stolen välter och ramlar ner på golver nedanför.. Haha, det var allt bra roligt, eller ? ;)




Nu ska jag titta lite mer på Bevvan, sedan ska jag lägga upp bilderna jag tog.
Ha en trevlig söndag
/    E<3

Då var det Söndag igen..

Shit vad helgen går fort, det är redan Söndag. Igår skrev jag klart min novell sen var jag uppe i hallen och titta på fotboll hela kvällen. Det var herr lag som spelade och som vanligt så vann Nynäs. Dagens planer är att jag ska åka på träning om en timme och efter det så ska hela familjen åka och titta på bio. Det blir två biosar den här helgen för min del men det är bara roligt. Vi tänkte titta på Valkyria och jag tror att den kommer vara galet bra. Nu ska jag laga lunch! 



Ha en grym Söndag! =)
♥/D 

Sovdags

Nu ska jag sova! Har precis kollat på ett heroesavsnitt från säsong 3, mkt bra.. Men jag kommer inte ihåg så mkt från säsong två så de är lite jobbigt. Men jag kommer väl ihåg snart hoppas jag.!
fan jag ska upp typ vid 9 imorrn..
Gonatt då,

/C

RSS 2.0