Precis

Jaha. Idag är de typ lördag. Jag har typ målat klart mitt rum. Ska bara måla garderoben och fönstret. Sen är de klart.
Ikväll ska jag till Jennie. Trevligt. Annars äre lungan.
ELLERNEJ. Jag har inte gjort YO rapporten. Inte så bra. Men de löser sig.
/C

296

Ja, jag lever :)
Kom hem från Örebro i onsdag, det var skönt.. Nu är jag jäkligt trött på där julkorgarna.
Dom var elaka mot fingrar!
Nu har jag "pojkfingrar" med korta naglar och massvis av sår :/ Usch vad jag tycker synd om mig själv..
Men dagarna i Örebro var roliga faktiskt, kan ju säga att min kära kusin och den klantigaste personen jag känner! Men det var underhållade..











Igår låg och syster i soffan hela dagen och sen på kvällen var jag hos Isak med trevligt sällskap!
Nu inväntar jag tre tjejor som kommer om en timme :)

E<3

It's you

Trevligt trevligt.
Idag är det fredag kväll och jag ska palla mig ner till Eve så ska vi kolla på Idol. Fia och Matilda kommer också vilket är mkt trevligt för vi har inte umgåtts på evigheter.
Imorrn. Lördag? Vad gör man? Johodu, rummet är inte klart mina vänner. Hatar mitt rum. Fan va dåligt de kommer bli.
Orkar inte med er längre.
hejdå
/C


Orkade inte

Jag är sjuk idag.
/C

Fyou

Jag har försökt komma på vad de är jag vill skriva. Jag vet inte hur jag ska formulera mig. Handbollen suger. Fyra av fem träningar kommer jag hem och gråter för att jag känner mig så dålig. Den femte, den som går bra, gör att jag får upp mina förhoppningar om att mönstret ska brytas och att de resterande fyra träningarna kommer bli som den femte.
De händer aldrig.
Jag är så långt nere nu och jag orkar verkligen inte ta mig upp. Istället gräver jag mig längre ner och de lär väl ta stopp någon gång. Då lär de bli bättre. Men hur länge orkar jag egentligen..?
/C


-

Jag har ångest. Ni förstår inte hur mkt ångest jag har. Jag vill gräva ner mig och bara glömma världen. Ni alla är så jävla jobbiga.
/C


10 timmar senare

Sitter just nu och äter frulle. Fan vad jag älskar frukost.. mmmhmhh.

Men ja, idag ska jag alltså börja med att ta ner alla saker från väggarna, hyllor och trokar och sen finns det massa sprikar som bara sitter där? Ja men allt ska ner. Sen ska jag spackla alla hål och medans de torkar så ska jag börja tejpa lister och skit. Sen så kanske jag kan börja måla imorrn!

Men nu har jag inte tid längre. Måste börja.
/C


update

Jaaa nu ska jag blogga lite också.
Gårdagen kommer jag typ inte ihåg. Dagens höjdpunkt va när Jennie orkade palla sig ut hit till byn och umgås. Trevlig jänta de där.
Sen bar de av till den stora staden och sova där. Sett filmen Upp idag, sjukt söt. Gillas verkligen.

Ni vet mitt bett/eksem/aidssår som jag har på ryggen? de går inte bort. Och de gör typ ont. Och kliar. vaaad ska jag göra. Mamma vill kleta på alla möjliga sorters krämer men de hjälper ju inte. Gud, kommer jag att dö?
BTW, viktigt att inte glömma. Imorrn ska jag börja med mitt rum. Jag ska också på Mr. Barras förfrågan kirra före och efter bilder. Bara för att jag inte har något liv.

Men nu blir de att fördriva tiden tills jag blir trött. Sen ska jag upp typ 9 imorrn och börja spackla. wääh.
Gonatt.
/C


.

Just nu sitter jag i min sköna hotellsäng och tittar på tv, det är mysigt!
Det var meningen att at skulle vara framme här i Örebro vid 10 imorse men så blev det inte. Vi åkte kvart i åtta från Täby och en och en halvtimme senare är vi i Täby igen. Vi åkte fel! Så vi kom hit två timmar senare än planerat. Vi har allafall gjort måååånga julkorgar :)
Nu ska jag sova, jag är jättetrött!!!!
Just det, jag glömde berätta att vi körde på fel sida av vägen.
Det var läskigt. Fast det var mest kul, tårarna spruta!


Godnatt
E<3





Jag antar att jag skrivit helt konstigt men jag orkar inte läsa igenom allt.


Hemma igen

Matchen gick både bra och dåligt. Vi spelade väldigt dåligt i början men efter en time-out så kom vi ikapp. Men andra halvlek va vi tillbaka i de gamla spelet. Men efter ännu en time-out så spelade vi bra igen. Vi är lite konstiga. Jag tror vi förlorade med typ fyra bollar.

Ikväll får vi se vad jag gör. Känner mig .. Känner mig ingenting. Kan man säga så? De är iaf så jag känner. Lite sällskap skulle sitta bra. Vi får se.
/C

295

Hello!
Nu var det väldigt länge sen jag skrev något här så det är väl dags igen ;)
I helgen har enbart tittat på Bevvan! Eller, jag umgick med Cilla ett par timmar igår!
Imorgon bär det av till Örebro med kusinen och jobba. Det ska bli trevligt att tjäna lite pengar som jag sen hade planerat att handla upp i Thailand!
Förresten så är det mindre en 5 veckor kvar tills jag och Pisse åker till värmen..


Nu ska jag springa ner och tortera min föräldrar!
E<3

En bra dag.

GOMORRON.
Jag känner mig taggad. Jag kommer inte ihåg vad jag skrev i förra inlägget men vi har köpt färg. Till mitt rum. Skrev jag de? Skitsamma. De kommer bli cuult.

Idag ska jag hänga med mamma igen, vi ska kolla på en soffa. Och om allt går enligt planerna så kan jag få en soffa till mitt rum. Men ni vet, min otur brukar ju vilja säga sitt. Men vi håller tummarna.
Sen vet jag inte om de blev nått med mina kära klasskamrater ikväll? Bangar ni? Ring mig tack. Om de inte blir nått så hittar jag underhållning på andra sätt.
Menäää, idag har jag på mig mina blåa strumpbyxor. Mamma gillade dom. Hon hade ett par lila. Såklart. Magiskt.

Juste, vi har fått hem en hundvalp!


Jag har inte träffat den lilla korven än men ska åka hem till pappa nån dag och hälsa. Mys.

TTYN
/C


rubrikskit

Jävla fan skit att Nicklas åkte ut.... Finns ju massa andra töntar som skulle kunna åkt ut innan honom. Men nu har jag hittat han band på myspace så jag överlever.

Men jaaaha. Sitter just nu och knaprar lite på några bilar. Inte så gott. Jag är hungrig, ska äta frukost snart. Jag känner mig lite deprimerad för jag hade en as jobbig dröm. Jag skulle ha match och hade glömt mitt matchställ. Plus att jag mötte Marlon som sa att jag borde sälja mina kläder jag hade på mig för de såg förjävligt ut. De sårade mig ganska mkt. Så när jag vaknade va jag lite ledsen..

Men idag är det ett tajt schema mina vänner. Jag och mamma ska åka och kolla på nån soffa som vi antagligen ska köpa. Sen så vill hon till Ikea vilket ja har ångest för redan nu. En lördag på ikea liksom. Har hon självmordstankar? Jag hatar Ikea.
Men ja, sen ska vi förhoppningsvis köpa lite hårfärg till mig också, tänkte bli svarthårig. Vi får se hur de går.
Ikväll blir de att umgås med Eve. Mkt trevligt.
/C

Ångest

Det är sent. Men jag börjar ju inte förrän två imorrn så jag behöver inte sova. Hi Hi.
Men imorrn lär ju jag vara där i typ två timmar. Har jag lärt mig nått? NEJ. Ska jag skriva en rapport baserat på de jag har lärt mig? JA.
Hur tycker ni att de går ihop?

Men vad ska jag göra liksom. Jag var ju sjuk två dagar. Och de finns inte så mkt att lära sig. Men jag kanske kan maila henne lite frågor. Eller så får jag hitta på lite själv. Eller fråga pappa och mamma. Eller hitta på lite själv.

Men nu ska jag sova. När jag skulle sova inatt så gick de inge bra. Jag räknade från 100 till 0 på franska (blev ganska imponerad av mina franska räknekunskaper) men jag sova skitdåligt. Drömde mardrömmar, rev upp lakanen, vaknade hela tiden och bara stirrade upp i taket. uuh, hatar att inte kunna sova.

Men ja, sova va de. Nu ska jag säga hejdå till mitt kvällssällskap (påhittat ord.) på msn och sen stänga av dumburken.
Gonatt folket.
/C


YO dagbok, dag 4

Idag var det att sitta med på repetition från halv 11 till tre. Regissören va lite galen, typ som dom är på tv.
Jag träffade hon som spelar chefen i Beck. Marie Göranzon heter hon tydligen. Hon va snäll. Men sen sa Isak att kanske alla i Beck skulle komma. Då blev jag lite rädd. jävla persbrant..
Sen så har jag hälsat på Gösta Ekman. Han verkade också snäll.

Uuuuh, jag såg han från MTV också. vafan heter han nu igen........Shire Raghe heter han! Ja, han såg jag. Utanför kulturhuset stog han och rökte. Cuult.

De va min dag. Imorrn börjar jag klockan två. De är nice.
/C


Going crazy

Ni människor suger på att vara sociala. Ni är dåliga på att blogga, dåliga på att messa, dåliga på att underhålla mig. Jag går under av tråkigheter. Jag hade underbart roligt i helgen med alla mina bästaste vänner och nu så är de skit. Jag har inte träffat en levande själ (förutom familjemedlemmar men dom räknas såklart inte) på typ två dagar. Jag vågar inte ens se mig i spegeln längre för jag har bara legat i min säng i två dagar.

Imorse när jag vaknade så hade jag bitmärken på ryggen. Eh vafan? Små typ röda märken. Pappa säger att de är en spindel som har ätit på mig. Ingalill säger att de är typ vägglöss.
Fel fel fel.
De är monstret under sängen. Jag lovar.

Iaf, jag känner mig otroligt översocial. Och då är de så att imorrn när jag kommer till min YO plats, så kommer jag inte sluta prata efter ett tag. Och jag kommer inte säga intressanta, coola, inspirerande saker. NEJ, jag kommer prata om idiotiska saker och dom kommer kolla på mig som om jag vore dum i huvet. Åååh, skjut mig.
De va som när jag skulle åka den otroligt lilla hissen med den otroligt coola snubben i måndags. Vi pratade om att de va max 200kilo gräns i hissen. Han säger, haha jag väger inte 200 kilo iaf! Då börjar jag babbla på om att jag inte ens vet min vikt, jag vill inte veta heller! Han sneglar på mig och han ser att jag ljuger. Han vet vad jag tänker. Han vet att jag ställer mig på vågen 4867345 gånger i veckan. Och jag vet att han vet. Fan asså, jag dog. Det blev en tyst hissresa ner.

Som ni märker så håller jag på att skriva av mig. Jag har sovit sjukt mkt idag och igår så jag är inte trött. Jag ska upp tidigt imorrn också. Men jag kan ju inte sova. Hurskajagkunnasovanärjagtänkersåhärsnabbt? Vad gör jag för att somna. Räkna bakifrån från 100 är ett säkert kort. Men jag är inte ens säker på att de kommer funka. Men jag har en tvist som man kan ta till i svåra situationer. Räkna bakifrån från 100 på franska. Uuh, smart drag.

Okej, om du har kommit ända hit ner och läst allting så vill jag bara säga att de är helt otroligt vad du slösar bort din tid. Varför läser du ens? Ge mig en bra anledning. Kommer du på en så blir jag glad.

Nu ska jag sluta. Jag ska gå och borsta tänderna (måste undvika spegeln..) och lägga mig i sängen. Tänka på vad jag ska ha på mig imorrn och sen börja räkna. 100 på franska..... cent tror jag. Eller? Lisa, franskan går åt helvete.

Gonatt.
/C



HÄhä

Hemma idag också. Wäääh. Sitter och kollar på Ellen, hon är den bästa.
Jag har sovit till typ halv 12 idag. Fan va utvilad jag kommer vara efter den här veckan! Helt underbart.
Nu blire typ mat. Shit vad jag äter hela tiden..
/C


intressant inlägg, läs gärna flera gånger.

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan va äckligt att vara sjuk. Jag har tråkigt och ingen vill underhålla mig. Hoppas jag inte är sjuk imorrn..
Jag är hungrig som attans. Vet inte vart pappa är heller. Ring ring. Han kommer snart. Då blire tunnbrödrulle med rostbiff. mmhmhmhmh. Älskar mat.
/C

tyck synd om mig

Jag är hemma. Och sjuk. De suger. Nu tror dom på dramaten att jag är rädd för dom och inte vågar komma tillbaka. Bra jobbat.
Jag har inte så mkt mer att säga. De suger att vara sjuk... Men jag ska kolla på true blood iaf.
/C


YO dagbok, dag 1

Idag var min första dag på min YO plats, dramaten. Pappsen jobbar där ibland (mamma har också gjort de) och han va snäll och kirra platsen åt mig.
Dagen börjar med att jag vaknar av att pappa ringer och säger att jag ska vara där typ vid ett. Oki, jag känner mig sisådär. Men de är bara upp och duscha. Ingen som kan köra mig så jag tar mig en trevlig promenad till bussen, typ 20 min. Grejen är den att de hade regnat så vägen mellan åkrarna va inte lite lerig.. Så hejdå svarta skor och hej bruna. Fint.
Kommer så småning om fram till den stora staden. Hm, tunnelbana, buss eller gå? Jag är ju trots allt sjuk så de är bra att spara på krafterna. Så jag tar tunnelbanan. Messade med MrIsak som kan de där med tunnelbanor och han sa att jag skulle ta blåa linjen till kungsträdgården och de lät ju vettigt tyckte jag. Han sa att den låg långt ner men de kan ju inte vara så långt liksom. Jag hade mycket fel.

Jag kommer fram till tunnelbanan. Åker ner för en rulltrappa. Åker ner en till. Och sen en till. Sen en trappa. Då kommer jag ner till de blåa helvetet. Seriöst, de är såhär jag ser framför mig helvetet. Det är stockholms djupaste håla.
Jaha, inte en levade själv fanns de här heller. Vart ska jag? Jag höll på att vända och gå tillbaka när de kommer en man som typ rusar förbi mig. YES, don't loose him! Jag går efter. Kommer fram till en lång rulltrappa, en sån som finns på flygplatser. Vi gick på den och sen kommer vi fram till mera tunnlar. Herrejisses, vart för han mig?
Så tillslut står de där, tåget! lättad springer jag på och vi åker. En station.
Vafan, va de allt? Allt dedär springet för en station? Fan jag skulle ha gått.

Men nej, äventyret är inte över mina vänner. Jag kommer fram och går av tåget, nu då? Den ständiga frågan många turister ställer sig, ska man gå höger eller vänster? Jag gick höger, och höger var fel. Jag kommer upp vid grand hotel och börjar typ gråta. Ringer pappa och säger att jag är vilse och svettas som en galning och har antagligen feber. Han säger vart jag ska gå och jag springer runt som en iller. Tar världens omväg men jag kommer fram iaf.

Sen är det en väldigt lugn dag, jag lär mig inte så mkt. Får åka en hiss som är lika stor som min byrålåda. Fick frågan innan, har du cellskräck? "nää de tror jag inte!" Jag hade de. Fy fan i helvete va trångt de var. Men ja, alla va snälla.
De va en chill dag för scenarbetarna. Ljuset höll på och skulle kirra lite saker med lamporna som hänger ljusriggarna och jag fick hänga i uppehållsrummet med scenfolket. En gubbe satt och sov, en spelade spel på mobilen och en kille läste en tydligen rolig bok för han skrattade hela tiden. Jag satt och kollade på tv, väldigt nice. Jag gillart.

Imorrn börjar jag 10 och då blir de rep och sen ska man bygga om scenen. Vi får se om jag överlever.
/C

Snyft

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
Jag är sjuk. Och jag har haft en utruligt spännande dag. Första dagen på Yo:n. Jisses, Celicia goes lost in stan..
Men de tar vi sen.

Jag är sjuk som sagt. De är inte inte inte alls bra. Måste ha YO-grejs hela veckan, hur ska jag klara mig. Teaterfolk är tydligen känsliga för sjukdomar enligt mamma och pappa.. Men vad dom inte vet kan inte skada dom hehe.
Snart blire YO-dagbok, maha.
/C

294

Halloj
Idag har jag varit i skolan och det var inte speciellt roligt!
Nu sitter jag iallafall på att maten ska bli klar sedan ska jag tvinga ut Ellis och gå med mig.
Helgen var toppen :)





E<3




All time low


Aaaah, de är bara jag igen.
Är inte sångaren lite lik Nicklas i Idol..? :D
/C


Mjaa

Wäää, gör nått roligt säger jag.
Wäää, de finns inget att göra blir svaret.
Ska plocka ut diskmaskinen. Packa kläder också.


Nej men nu ska jag vara seriös. Imorrn så är de en ny vecka och det är YO vecka. Jag ska vara på dramaten, jag hoppas att pappa ska vara med mig första dagen..... Jag har inte ens pratat med någon handledare. Oh well. De löser sig.
Sen så är det väl inte så mkt annat tror jag. Jo, igår. Så trevligt att träffa vänner, alla mina vänner på samma plats. Mkt bra. Och dom verkade tycka om varandra också. Trevlans.


Fina pojkar de där!


/C

YES

Wheiho.
Igår va de mkt mkt mkt trevligt. Hoppas alla blev nöjda och om ni inte blev de så tuff shit. Maha.
Nej men nu sitter jag, Fia och Eve och äter lite frukost. Sjukt gott. Vi städade typ på en halvtimme, gick ner till lillan och köpte lite pizza och lite mackor. Sitter och kollar på Idolreprisen. Very nice.
På återseende
/C


Herrejisses

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani. Mkt trevligt igår måste jag säga. Gillar mina vänner.
Ikväll blire partaj också. Måste bli bra för faaaaaan.

Idag är de ju då match. Littlesis ska med och spela också, mkt trevligt! Grejen just nu är så att jag har bråttom. Jag borde städa och typ tvätta. För jag antar att Tamina inte har tvättat min matchtröja heller...Baaajs.
Men ja, skynda sig va de.
/C

293

Äntligen fredag!
Just nu sitter jag och titta på gamla bild och tänkte att jag skulle dela med mig av dessa snygga bilder ;)

Korfu-06







Gran Canaria









Det får nog räcka för idag, men kankse lägger upp fler någon annan dag ;)
E<3


Wäääh

Shiiet.
Matte prov, klart.

Ikväll blire att umgås, mkt nice. Jag tror jag vet vad jag ska ha på mig också.. Braaaa jobbat. Jag har inget att blogga om riktigt.. Jag håller på att bli sjuk. De är INTE bra. Huhanej.
/C


Ladda

Torsdag. Wääh säger jag bara. Matteprov imorrn, första i b-kursen. KOM IGEN FÖR FAN.

Jag borde kanske springa idag. Men jag känner inte för de. Förlåt fio.. Men vi måste prata lite hur jag ska göra för jag kan inte springa samma som dig. Vi pratar på msn sen äru snäller :D

Sitter just nu och kollar på Las Vegas, har saknat de massor!!! Så bra så bra. Maams.
/C

Jenniepennie

Ja, Jennie skrev ju ett inlägg om mig igår på min begäran. Blev faktiskt lite förvånad när hon gjorde de. Men två sekunder efter hon hade publicerat så sa hon ju att jag va tvungen att skriva ett om henne. Såklart.

Jennie.
Jennie är som solen på min himmel, vattnet på min jord. HAHHA, avisst serru. Nej men hon är ju då en liten ärta som jag umgås med eftersom hon är en riktigt liten klurifix. Hon är lite annorlunda men ack så rolig. Hon livar upp trista stunder med små latinamoves och hon är ju smart ibland också. Ställer upp och ja ni vet, en trevlig VÄN. Ger utruligt bra råd (och när jag ger samma tillbaka så lyssnar hon inte alls). Men ja, jag gillar henne ju helt enkelt.

Räcker de eller?
/C


mäh

Äcklig dag idag. Ingen bra bloggdag.
Thats it.
/C


292

Fan vilken dålig dag det här är!


E<3

whä

Jennie har skrivit ett inlägg bara om mig. De gör mig väldigt glad och pepp. Attentionwhore hähä.

Men nu tittar jag på klockan och ser att jag har jäääääääääääääääääääääääääääääääävligt bråttom. SHIIIIT, JAG KOMMER KOMMA FÖRSENT. Gaaaah, massor att göra. Byta om. NU. Sluta skriv. Okej, hejdå. ta hand om er, och varandra. Jag har lite ont när jag andas.

/C


Geeeeks

Herrjävlar vad jag och Elin jobbade bra efter skolan. Vi satte oss ner med våra älskade matteböcker och gjort massa tal, och vi hade rätt hela tiden! Heeeelt amazing. Försök vara bättre än oss och du kommer misslyckas.

Men ja, idag är de då dags att kasta boll. Träningen börjar halv 8 med lite springning, very najs. Jag och Fio har ju startat tävling på nikeplus.com igen. Nu kanske jag har en chans att vinna. Hehe.

Ajuste, jag fick vg på NK provet. Jag har typ fått vg på allt nu, de här är inte bra. De kommer gå åt faaaaan de här året. Vad ska jag göra?
Nu är de filosofiuppsatsen som gäller. En fråga kvar, behöver vi de vackra?
/C

291

Jag vet att jag är sämst på att blogga men jag har helt enkel inget roligt att berätta!
Allt är så jäkla tråkigt just nu!!
Idag har jag allafall varit i skolan några timmar sedan träffade jag syster och kusinen i centrum, det var mysigt!
Tänkte också säga att det inte bara snöade i Haninge utan det snöade här också imorse.. Det var inte roligt någonstans!!
Imorgon så har jag bara en lektion och efter den ska jag till nynäs och umgås med syster. Hon har lovat att laga lunch så vi får ju se vart det slutar ;)

Jag måste bara säga att min pappa inte alltid är snäll.
Igår när vi var ute och gick så lånade jag hans mössa och fixade till den så jag inte skulle se helt tokig ut.
När jag känner mig nöjd frågar jag pappa vad han tycker, detta är hans svar;
Mm, men du kan väl gå 10 meter bakom mig?!?
INTE OKEJ!!



Moi, sis och kusin.


E<3

Tycker synd om mig själv..

Jag är sjuk, eller jag har ont i huvudet så jag är hemma från skolan idag. Jag absolut hatar att vara sjuk det är verkligen galet tråkigt. Inte nog med det så är jag jätte deppig, jag försökt med allt för att bli på bättre humör. Jag har läst om Thailand dit jag ska om 6 veckor och tittat på bilder. Jag har provpackat, tittat på sjunde himlen, ätit, tittat på bilder från Green day konserten men det hjälper inte. Jag har till och med gått till lillan och köpt cola men inte ens det hjälper. Jag är fortfarande deppig. Skulle egentligen behöva plugga men jag orkar verkligen inte. Som om inte det här vore nog så hörde jag att det hade snöat i haninge i morse. Kan ju verkligen inte bli bättre än såhär. This sucks, big times! 
♥/D

äntligen har jag börjat

Jag har sprungit idag! Typ två månader försent men Fio taggade mig. Så jag va as taggad på att springa två varv på slingan. Så jag kilar ut och kommer till slingan, där de såklart står, ÄLGJAKT. Suck. Oh well, då är det bara att springa ner till konsum och tillbaka. Vet inte riktigt hur långt det är. Men en liten bit.
Min ipod laggade också. Så jag fick springa utan musik vilken va sämst.

Nu är det filosofi kvar som gäller ikväll. rock on.
/C

GREEN DAY..

Kom precis hem efter att ha sett Green day i globen vilket var helt sjukt bra. Gå fasen inte att beskriva måste verkligen upplevas.
Nu sängen uppstigning 08.30 i morgon för att rida islandshäst. 
♥/D

deärbaraettspel

Fem timmar senare är jag hemma.
De blev en förlust, dock så var domarn lite efterbliven. Dom kastade runt en stackars 94:a tjej som spelar med oss, och dom får ingenting. Sen blire lite drag i tröjan på linjen (hon drog i min också) och jag får två min. MAAAH, fyou.

Oh well, nu är de filosofi som gäller. Tänkte försöka skriva klart den. TAGGAD.
/C

..

Gomorron,
jag har sovit. Kasta boll idag då. Måste gå bra, måste verkligen gå bra.
Jag är hungrig.
/C

yess

Nu har mitt sällskap gått hem. Jag sitter och kollat på Godzilla. Men nu är de ju 2 fast 2 furious. Mysigt.
/C

Fotbolls kväll..

Goddag mina kära läsare!
Hittills har min dag varit grym, jag har sovit länge, städat, sprungit i det fina vädret, duschat och ätit.
Nu tänkte jag måla naglarna men jag vet inte riktigt vilken färg, vilket i-lands problem. Måste även fortsätta skriva på mitt naturkunskaps arbete om Norrbotten. I kväll ska jag och min älskade päron bege oss hem till familjen Wiklund och att äta god mat och titta på fotbollen. 
I morgon är det Green day som gäller i globen, är sjukt taggad det kommer bli grymt!!
♥/D

ett väldigt ointressant inlägg

Nu har jag och littlesis tagit ner våran stutsmatta. Jag är helt slut, de är ju as jobbigt.. Snart kommer pappa och jag ska åka hem till honom och hämta mina saker. Så jag försöker göra en lista i huvet så jag inte glömmer något. Viktigaste är mina matchkläder eftersom de är match imorrn.

Ikväll försöker jag få hit några människor från klassen men de är inte de lättaste. Plus att Sorunda inte är de mest önskevärda resemålet. Speciellt när pendeltågen inte går och ersätts av bussar. Men jag försöker.
/C

290

Godmorgon
Haha, det hänger en spindel utanför mitt fönster!
Igår var jag på bio och såg, Allt för min syster. Det var sorlig..
Ikväll kommer Pisse med familj hit och ska äta och titta på fotbollen :)





Oj, nu landar det en helikopter på gatan över min:/

E<3

"sssh"

Asså min mamma har så jävla högt ljud på tv:n. Jag sitter på övervåningen vid hennes dator och hon kollar på tv. Jag hör till och med när folk går på tv:n. Så högt är det. Vi kan säga så här; om det var ett sånt högt ljud som jag hör nu när jag kollade på tv så skulle jag SÄNKA. Så högt är de.
Jag borde gå ner och sänka eftersom mamma troligtvis sover.
Kommer jag göra de?
Nej.
/C

De gick åt helvete

Jävla äckel. Ingen bra dag. VG på svenskan och samhällen. Jag hatar VG. Fan va dåligt. Hur kunde jag faila på de där. Så klantigt. Men jag är ju klantig. Kan inte göra nått rätt nu för tiden. Finns inte nånting mer jag vill säga, bara att de är en dålig dag och nu ska jag på bio med mina vänner som jag hoppas kan muntra upp mig lite. För jag är sjukt deprimerad. Skjut mig.
/C

Provhelvete

ey, min dator är seg.

Jaha, plugg till religionprovet som är imorrn. Jag har läst massor men boken vi har är fett säpä. Så ja, de kommer antagligen gå åt helvete. Hela klassen goes crasy för vi tror vi kommer faila.
De kommer gå fint.

Jag är trött. Jag ska sova. Det är prov imorrn. Måste sova bra, drömma bra, duscha lite längre än vanligt, äta bra frukost, lyssna på taggningsmusik, plugga på buss&tåg, fråga massa frågor till alla klassvänner, få psykbryt, göra provet, ha ångest efter.
Kommer gå fint.

Måste få mvg.
Kom igen för fan.
Va bäst. Skriv bäst. Tänk bäst.
Ge mig mvg.
/C

underhåll mig för fan

Jag måste säga att ni suger på att blogga. Ni alla gör de. Jag behöver inte ens göra en lista för ni alla verkligen suger på att blogga. Jag förstår inte varför ni har en blogg när ni inte ens bloggar. JAG HAR JU INGENTING ATT GÖRA FÖR I HELVETE. Ni är till för att underhålla mig. Eller ja, era bloggar är de iaf. Och ni gör inte ett så bra jobb. Ett inlägg om dagen räcker inte, ni måste skriva typ tre! Varför kan ni inte blogga? Är ni tröga på nått vis? Varför har ni en blogg om ni inte bloggar? Vad är problemet egentligen? Egentligen?

/C


HATAR ORIENTERING..

Vet inte om jag behöver beskriva min dag något utförligare, jag tror nog ni fattar. Nu ska jag i alla fall åka och handla med mammi och pappi på Kvantum. Jag ska köpa att bananfodral som jag alltid har velat haft, annars så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. DEt är Torsdag idag vilket betyder att det är Fredag imorgon, I LIKE!
♥/D

onsonsonsonsonsdag

Wääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.
Så känner jag. Jag typ springer runt och runt och gör ingenting vettigt. Eller ja, jag kom precis hem från haninge, Tamina har gått runt med pappas bankkort och handlat. Gick väl bra, men hon är så himlans kräsen.

Nu ska jag plugga religion och sen äta mat. är så äckligt hungrig..
/C

289

Heeeej!
Idag är jag hemma från skolan för att vi har orgenteringsdag och jag är förkyld, synd!
Igår vad jag och Ellis på bio och såg Äntligen Midsommar, den var bra men jag kunde bara koncentrera mig på
Luke Perry ;)



!


E<3

Kväller

Dryga människor på msn vill man ju bara döda. Speciellt dom som vägrar svara när man pratar med dom. Sätt på upptagen om du inte kan svara. geez.

En extra tankte till storasyster denna mörka kväll som är tillbaka i gävle och hon saknas redan.
Gonatt folket.
/C

Hoho?

Eh, vart är alla människor?
Varför bloggar ni inte?
Varför pluggar inte jag religion?
Varför i helvete har jag träning ikväll?
Wäwäwä
/C

Tissssdag

Kemiprov, check. De gick åt helvete.

Asså min dröm inatt. jissesamaliagudars va störd. Mamma kommer svimma när hon läser de här. Tamina som är min lillasyster födde barn. I min mammas säng. Och de va bara helt sjukt för de kom en gubbe som skulle vara en typ läkare, men de enda han hade med sig va blöjor. jag menar hallå, han hade ju ingen koll. Men ja, tamina födde barnet och alla va glada. Jag gick in till taminas rum när jag vaknade för att kolla att allt stog rätt till. De gjorde de.

Eheheh. träning idag, inte taggad. Matchen gick ju blä och de senaste träningarna har också gått åt helvete så vi kan ju anta hur de kommer gå idag.
yey..

/C


En vanlig dag i skolan..

Sitter i skolan och väntar på att min svenska lektion ska börja efter det är det en till super lång håltimme. Sen är sista lektionen styrckesträning slutar 4 idag igen. Måste bara berätta vad jag drömde i natt. Det var nämligen så att jag var i Thailand och red på elefanter, dom som ägde elefanterna tycket att jag var en naturbegåvning så dom erbjöd mig jobb där, vilket jag såklart tog. Jag fick ett hus i Thailand och bodde där hela sommaren tillsammans med mina elefanter. Det var en mycket spännande dröm måste jag säga.
  
Försökte mig på en dagens outfit bild,men som ni ser så tappade jag balansen och ramlade.
Nu lektion!
♥/D

Celiciaisnotarealname

Jag försökte göra "vad betyder ditt namn" på fb. Detta fick jag som svar;
We are sorry, but we couldn't find your name in our database. Try to find it by the form below.
Jag tryade.
Jag fanns inte.


Nu är jag iaf klar med NK och ska fira genom att kolla på true blood.
/C

Nästa gång stannar jag i sängen

Jag gick upp kvart i sex imorse, troende att det skulle bli en bra dag och jag hade koll. Jag trodde att det skulle bli en bra dag. Jag anade inte misslyckandet som skulle komma.
De va första misstaget. Jag började halv 9 och inte 8 så jag kunde ha sovit en halvtimme till. Skit. Jag skulle lagt mig och somnat om.
Sen så skulle jag hämta min matlåda, precis innan vi skulle åka. Bråttom bråttom, öppna kylen och tjoff så har jag matlagningsgrädde över hela mig. Den visste att de va en sån dag. Jag vet att någon jävel hade planerat de.
Så hej och hå, byt kläder och spring till bilen.

Idrottskläder. Jag har ingen stor och bra väska att ha mina kläder i så de fick bli två väskor = skitjobbigt att bära på.
Franska helvetet. åååååhherrefanvadargjagblir. Hon hade ju skrivit in att jag fick VG+. Jag va asglad. Ni kan inte ens förstå, jag kände att det äntligen skulle gå med franskan. Jag kan faktiskt lite och jag kommer inte få g i slutbetyg.
Franskalektionen kommer. Vi får tillbaka provet för att kolla på de. Jag skojar lite med mina kamrater (som också va chockade över att jag hade fått VG+) att "tänk om hon har sagt fel resultat fel hehe" Åhvafan. Helvete. Där står de: G+. Äckligaste bokstaven i världen. Hon hade skrivit fel. Kärringjävel. Jag skulle ha somnat om.
Sen idrotten gick bra, lungt och kanske lite fail, Jennie vet vad jag pratar om. Men de behöver vi verkligen inte gå in på nu.

Studietimmen efter de. Plugga kemi eftersom de är prov i de imorrn. Jag har tänkt att de är ganska lugnt, att jag kan de mesta. MEN NEJ DE KAN JAG INTE. Fanfanfan, jag kan ingenting. Så jag har dampat och failat på de och nu måste jag stressplugga massor. Och jag tänkte ju springa idag också men jag hinner inte. Jag måste börja springa på morgonen, de här kommer jag ju ingenstans med.

Jävla skitdag.
/C


Extra spanska..

Tjena! 
sitter i skolan och väntar på att min extra spanska lektion ska börja. Den börjar kl 3 och håller på en timme sen blir det hemgång. Jag funderar på att skriva klart ett Engelska arbete nu men det är så jäkla tråkigt. Annars så ska jag inte gör så mycket förutom att förhoppningsvis övningsköra idag. Juste en rolig nyhet är att på Måndag om en vecka så ska vi rida islandshästar!! Jag älskar att rida så det ska bli super roligt. 
Ungefär så här pigg känner jag mig just nu!
♥/D

288

Godmorgon
Just nu sitter jag och tittar på Bevvan och dricker kaffe, härlig morgon :)
Ska åka till skolan med pappsen om en halvtimme..

På tisdag ska jag och Ellis på bio och se Luke Perry!!!
Roligt!







E<3


mhm

Jag har inte gjort en såndär jobbig lista på ett tag.
Enjoy

Visste du...

att jag vill - sovasovasova
att min senaste kyss - trodde ni väl inte att jag skulle berätta om?
att jag lyssnar mest på - vad andra säger till mig
att jag pratar - väldigt snabbt när jag är exalterad
att jag inte gillar - äckligt jobbiga människor som irriterar mig
att min första riktiga kyss - räknas inte som en första kyss
att jag avskyr när folk snackar - baklänges, jag fattar inte vad dom säger
att kärlek är - något som får människor att visa sitt rätta jag
att jag gillar att - veta vad jag ska ha på mig nästa dag
att jag alltid kommer att - ha ångest
att jag är hemligt förälskad i - neeej, jag är inte hemligt förälskad som alla tror
att sist jag grät var - eh, måste nog vara greys
att min mobiltelefon är - från stenåldern
att när jag vaknar på morgonen - så går jag alltid igenom vad jag har drömt
att innan jag går och lägger mig - borstar jag tänderna
att idag har jag - skrivit klart engelskan
att jag just nu tänker på - vafan de här är för ful lista
att i kväll ska jag - sitta och vänta på att jag får sova
att i morgon kommer jag - börja springa
att jag hoppas - att ni skriver en kommentar om den här listan
att jag verkligen vill - gå och lägga mig

/C


tummen upp

Idag är jag och Jennie glada över att vi inte är kompis med Kenza.

Juste, jag fick VG+ på mitt franska prov. JAG ÄR GLAD! Usch, jag vill inte ens tänka på vad som skulle ha hänt om jag fick G. Men nu fick jag VG (och ett + till och med) och jag dansar på bordet av glädje.
/C
OCH, jag är nu klar med engelskan. Bra jobbat.

I got soul but im not i soldier

Jag gillar hösten. När de regnar och är mörkt. Dystert och bra.

Matchen idag gick som alla mina matcher går, jag springer runt och vet inte vad jag gör. Om de är så att jag göra nånting rätt så är de inte med mening utan jag har bara tur. Men de funkar väl de också.

Nu måste jag plugga, har en liten lista på vad som måste läras innan dagen är slut. Matte, engelska, naturkunskap, religion. I typ den ordningen. Jag hatar naturkunskap..
/C


Söndag..

Jag verkligen älskar Söndagar vilket är väldigt konstigt, för bara nått år sen var det nämligen min hat dag. Söndagar är så bra för då kan man städa, plugga och fixa o trixa. Idag har jag gjort just det städat och pluggat. Nu sitter jag och tittar på idol för andra gången, nu ska Erik sjunga älskar hans röst. Annars idag så ska jag bada, göra ansiktsmask och måla naglarna. Ännu en dag i mitt oerhört spännande liv! 
♥/D

287

Varning!
Om du inte vill läsa om mitt ointressanta liv sluta läs här...




Söndag
Har sittit i några timmar och tittat på 90210, nu måste jag hitta på något annat kul att roa med mig?
Funderar på och jag och pappsen ska gå ut och gå men det är inte så roligt väder!
Annars stannar jag nog vid datorn och hittar någon bra serie att titta på..
Viktiga beslut måste tas.
Laaater!
E<3

Kvälls inlägg..

Då börjar den här Lördagen lida mot sitt slut så jag tänkte berätta om min otroligt (o)intressanta dag, om någon är nyfiken. Dagen började med att mormor och morfar kom, hann i och för sig bra träffa dom en snabbis sen bar det av till nynäs för fotboll. Efter många timmar och mycket regn så var vi i alla fall på väg hem. Hagges-Ösmo spelade 2-2 (herrar) och Nynäs-Ösmo spelade 2-3 (damer). Jag och Sophie (syster) var mycket nöjda med resultatet trotts att vi hade förfrysigt alla våra stackars tår. Efter det bar det iväg till Eve med reacer fart och efter att nästan ha ramlat in i en buske efter att ha fått vattenplaning i en kurva med cykel så var jag äntligen framme. Tittade på film och somnade nästan i hennes säng. Nu är jag hemma och ligger i sängen och bloggar, end of story. 
Godnatt, sovgott! 
♥/D

286

Nu har jag precis duschat och satt på mig min nya mjukisdress :)
Nu ska jag spela farmville!







E<3



285

Halloj!
Just nu sitter jag på golvet och försöker vika lite kläder :)
Jag och Cilla hade planerat att gå en promenad med eftersom det regnar så stannar vi inne och äter bullar som mamma bakat idag, gott!

Nu måste jag vika vidare
Laaaater
E<3

mjah

Coooolers, jag sov till typ ett.
Idag är de bio, mkt trevligt.
Men först ska jag trätta Eve.
Innan de så måste jag städa efter igår när systrar och co var här.
Hurry Curry.
/C

godnatt..

Klockan är 10 min över elva och jag håller på att somna med datan i knät. Är så jäkla trött och hungrig men jag orkar verkligen inte går ner för att fixa något att äta. Kvällen har i alla fall spenderats hemma i soffan framför idol, Eve var även på besök en kort stund. Jag kände att jag verkligen behövde en skön hemma kväll efter den mycket ansträngande vecka i skolan. 
Japp så här brukar det se ut när vi umgås, frugan och jag!
Godnatt!
♥/D

284

Hello!
Jag har precis tittat på nya avsnitten av The Hills och The City, det var roligt ;)

Jag har glömt hur man bloggar, vad fan ska jag skriva om?
- Att vinterjackor är dyra?
- Att jag fruser?
- Att det svenska filmen med Luke Perry har preimär idag?
- Att jag har tråkigt?
Nej!

Nu tänker jag skiva om vad som hände igår.
När jag kom till skolan igår hade polisen spärrat av hela området vid min skola. Detta var för att en bil hade brunnit och det var någon gastub som kunde spängas. Så det var poliser överallt!
Det var spännande.
Men det som är ännu mer spännande var att gastuberna nere i vart skolkök och också kunde sprängas men vi fick fortfarande vara i skolan? Plus att om gastuben skulle ha spängts så skulle en del av min skolas fönster ha krossats och vi skulle få glas över oss..
Men våran rektor tyckte fortfarande att vi kunde vara i skolan!



Nu ska jag springa ner och terra mina föräldrar..
E<3



Förresten så är det minde en 8 veckor kvar tills jag och Pisse åker till Thailand.





Jag lever..

Tjena! 
Jag sitter i skolan och leker med min nya fina Macbook =)
Vi har super lång håltimme så vi passar på att plugga lite. Om 10 min börjar naturkunskapen och efter det är det en timme och en kvart spanska=Pain!! Efter det blir det hemgång. Jag vet inte riktigt hur kvällen ska spenderas men det löser sig säkert.
Tro det eller ej men jag tänkte faktiskt börja blogga igen nu när jag har en ny data och allt 
 
Bjuder på en bild på Hanna och mig! 
Trevlig fredag!
<3 /D

fuck it

Idag kommer Fio hit och vi alla ska äta sushi. Jag försöker plugga nk men jag tror min bok ligger i skolan så jag får bara kolla mina anteckningar. Men de funkar de med.

Imorrn är sista dagen på projektveckan och vi ska bara redovisa och sånt. Antagligen kommer jag inte kunna få mvg på de här eftersom jag skrev helt fel på essä frågan på provet om statsskick förra veckan så läraren sa att jag kunde kompletera med de jag gör den här veckan. Men jag känner att jag inte har gjort nånting i vårat arbete, iallafall inget som har mvg kvalitet.

Mina betyg i sommar kommer inte vara lika bra som de va förra sommaren. Känns omöjligt just nu.
/C


RSS 2.0