Lite gnäll,

nu skriver jag igen!

För tillfället är jag lite gnällig. för de första så mår jag illa för jag har ätit så snabbt. Sen så gick träningen inte så bra för vi va bara 6st så man kunde inte göra så mkt.. och sen så regnar de ute så jag kommer ha de svårt att sova. Jag har franska läxa till imorrn som jag måste skriva lite på. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig imorrn. matte provet gick åt skogen och jag mår fortfarande illa...
ångest helt enkelt.
Imorrn så är de onsdag, snart helg! ganska soft dag i skolan, inget jobbigt tror jag. Sen så har jag ingenting att göra på kvällen vilket kommer bli skönt.
den som stör mig mellan klockan 9 till 10 imorrn är dödens. Jag ska inte missa en sekund av Grey's!

Sen så gav mamma mig en liten present idag. jag är mkt glad över den och jag tror den kommer hjälpa mig mycket här i livet. En liten ficklampa! Jag och systrarna klagar alltid på att de är så mörkt när man ska gå till träningen så mamma hör köpt en liten lampa. Den lyser hur bra som helst, min bästa vän!

Se så bra den lyser !
Såhär bra lyser min lampa :D

Hittade också den här bilden från samhällslektionen idag
Pluggis jag

Jag pluggar som en tok! prov på torsdag..

Men nu ska jag sova, skriver imorrn :)
Tjingeling

/C


Idol..

Är inte Johan Palm helt galet bra, jag vill verkligen adoptera honom! Helt grymt skön han är, han blir ju lite extra bra också när han ser ut som han gör. Enligt min pappa ser han ut som en 12 årig "fimp" .Vilket hela min familj nu kallar honom.
Ska inte tjata något mer om honom nu utan jag ska nog gå och lägga mig och läsa, måste läsa en bok på Engelska.  

Dagen favo låt:
Takida-Feeble Pride

Ursäkta min stavning btw min hjärna har lagt av för idag!
Sovgott! =)
♥/D

Tråkig Tisdag..

Den här dagen har verkligen varit den tråkigaste dagen ever, har inte hänt någon spänande alls.
Förutom att jag slutade kavrt i 5 och kom nästan hem precis, har bara hunnit slänga i mig lite mat. Planerna för kvällen är inga alls, ska bara duscha och titta på Idol och  top model.

Hade inte så mycket skoj att komma med idag, men det äger att ni har börjat komentera. Ett stort guld hjärta i kanten till er! =)

♥/D

I skooolan

Tjaaa ! Här sitter jag, i skolan och lyssnar på Bineh som sjuger ! Sitter och skriver om bulimi.. Slutar om 45 min så det är ett tag kvar :/   Just det, åkte upp till sjuan idag där det var massvis med blod, någon har tydligen varit där uppe och spottat blod.. Inte okej !!






/    E <3

Lalalala..

Satt och funderade på en grej nyss, hur onödigt är det egentligen inte att man måste skriva en rubrik. Jag menar som nu tex, då kom jag inte på någon rubrik. Så istället för en klockren rubrik så blev det bara en helt jäkla obetydlig en. 

Aja det var inte det jag skulle skriva om egentligen, kom bara in på lite fel spår där.  
Min dag var det jag tänkte berätta om istället, den har inte varit så intressant men jag kan ju dra upp den endå.
Dagen började med att jag träffade C som tydligen ska vara med på tv, men det är inte vilket program som helst det är nämligen "Antik deckarna". Jag skrattade tills jag dog, Antik deckarna lixom. Haha! En bra början på dagen med andra ord. Skolan slutade vid 3 tiden och efter det drog jag ner till gymmet för att träna lite. Och dte är i gymmet som dagens pinsamaste hände, vilket inte är så ovanligt för alla pinsama saker brukar ha en tendes att hända mig. När brukar alltid tycka att det är pinsamt att gymma för jag är så klen och typ har på den lätaste tyngden som går. 
Så i dag när jag skulle göra "bröstpressen" så kommer det fram en kille till mig och börjar tok skratta.
- Ää, förlåt om jag skrattar men du vet väl att du typ har på det lättaste som går? är det meningen att du ska ha så lätt eller har du bara satt in den fel? Han
- Haha, aa joo det är meningen att den ska vara där *generad* jag
-Aha, okey men lite tyngre borde du väl klara. han

Efter det tvingade han mig att höja med två tyngden för att se om jag orkade. Så jag var tvungen att göra det medans han och hans kompisar tittade på, och tok skrattade. Jag kommer ha galet träningsvärk imorgon, plus att jag aldrig mer kommer gymma när han gymmar!

Ska sova nu och jag ber om ursäkt för det långa och helt ointressanta inlägget!
 ♥/D

   


Ikväll ska jag bli full för kärleken skull..

Den underbara spelas just nu på högst volym i mitt hus :D  Nu är jag iallafall hemma efter en dag i skolan.. Hände inget speciellt.. Imorgon blir det iallafall en runda i centrum men C och min syster tydligen säger hon nu i telefonen.. Ska titta runt lite på nya H&M, var inne där idag.. Det verkade bra :) Imorgon ska jag ha idrott, utomhus !! Kan ni förstå hur kallt det kommer vara ? Ska orgentera utomhus klockan åtta på morgonen, ni kan ju bara gissa hur det kommer gå !!!


Nej, nu ska jag draaaa !



/    E <3


hej då måndag

Hej på er :)
Nu har jag pluggat lite matte eftersom vi har prov imorrn. De finns små tester man kan göra till varje kapitel. jag fick 5 av 8 på negativa tal..... Sen när jag rättar så fattar jag inte vad jag har gjort för fel heller.. jag får fråga Fio när hon kommer hem om jag hinner, ska ju vara hos barnen vid halv 7. Jag tänkte ta med mig lite läxor så jag kanske kan plugga lite när dom har somnat.
Har inte dagen gått galet snabbt? De är kanske bara för jag började så sent och bara hade typ tre lektioner. Känns super skönt! Jag åkte med E hem och hon va flum som vanligt efter en lång dag i skolan. Jag förstår inte vad hon får energin ifrån?
Men jag måste gå ner och ta en macka eller nått för jag håller på att hungra ihjäl!
Och kom ihåg; 4 dagar kvar, sen är de helg!
Tjing

/C

Måndag igen,

Heluu alla glada.
Idag är de måndag och jag hade sovmorron till klockan 10 :) Sen så nnär jag kom till skolan så hade tydligen våran mattelärare gått hem bara sådär, så vi fick håltimme till klockan 11. Super bra! Sen så har jag haft franska, fick tillbaka resultatet på provet.. kommer inte ihåg poängen men jag fick godkännt iaf!
Igår va jag hemma hos en vän och kollade på två skräckfilmer. förstår inte varför jag gick med på de men jag överlevde..

Ikväll ska jag vara barnvakt igen och den här gången ska jag vara där lite senare och längre. När barnen sover så ska jag passa på att plugga lite matte eftersom vi har prov imorrn....
Men nu ska jag kila,
Tjingeling

/C


Hemma

Nu är jag hemma igen, eller jag varit det ett tag nu ;)  Tycker det har varit dålig uppdatering här på bloggen, skärpning C och D.. Sitter och tittar på Bevvan, blev ni överraskade? Ska snart se på film sedan blir det att sova.. Ska upp sex imorgon så sängen lockar redan nu :P Har inget roligt att säga, kanske ska titta igen mina bilder och bjuda på några roliga,  Vänta..

Okej, hittade några så varsågoda;



En vanlig kväll med mig ;)



Rockar loss !



Haha :D



Den ni ;)



C är alltid lika charmig !


Nej, nu börjar filmen.. Godnatt  /   E <3

Söndag

Gooodmorgon :)  Sitter i sänget och tittar på bevvan och dricker oboy, gott ! 
Snart ska jag börja göra mig i ordning för att åka till farmor som fyller år :)  Igår var en mysig kväll med C, blev många skratt, roooligt


Aja, laaater  /   E <3

damn

nu sitter jag här och ska snart sova. Jag har varit hemma hos E och kollat på film, p.s i love you heter den och de va as bra! Sen så bubblade vi lite om allt möjligt och sen så blev vi trötta.. så jag gick hem och nu ska jag snart sova.. kommer bli mkt skönt ska jag säga. imorrn ska jag verkligen försöka plugga, iaf matte för de är mkt viktigt!
Men nu ere läggdags, jag skriver imorrn när jag vaknar,
tjingeling

/C

Bilder

Tänkte lägga ut några bilder från igår, så enjoy ;



Min snygga outfit :D



Syster outfit



Kusinen



Mamma och moster ;D



The rooockstar !



:D




Pose !



Stekarn !



Roligaste någonsin



Haha :)




:) !


Det var det :D Snygga va ?


Nu ska jag gå ner, vi hörs  /   E <3

Helt galet

jag va precis inne och kollade på saras blogg (www.sajjo.blogg.se) och såg då att hon hade skrivit om MTVs fashionista weekend. De är små barn som är med i skönhetstävlingar och de är helt sjuk hur dom ser ut! Jag får känslan av att mammorna vill vinna mer än barnen.. får rysningar av galna mammor! jag tänkte bara säga de för de är så läskigt.
tjing

/C


trevligt med lördag!

Shuluu allesammans
Lööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööördag är en skön dag. ska nog bara sitta här hela dan, kanske plugga lite om jag orkar. till kvällen får vi ju se vad som händer, alltid spännande.
Jag vaknade halv 11 idag! jag tycker de känns jättetidigt? men jag är utvilad iaf, längtar inte tills på måndag då man måste gå upp igen tidigt igen..
skriver sen!
tjing

/C


Lördag

Godmorgon alla glada :) Hur är läget denna lördag ? Jag mår bra, lite trött.. Igår var det fest heeela långa natten ;) Tog massa bilder på alla 80tals kläder, ska lägga in senare.. Nu sitter jag och tittar på lite kläder på internet. Har inte handlar på länge så ny kliar det i fingrarna ! Idag ska jag nog umgås med C och sedan får vi se vad vi hittar på.. Tänkte snart hoppa in i duschen och sedan blir det Bevvan,en underbar lördag :D


Aja, vi hörs senare   /  E <3

sovdags!

nu är de slut på fredagen. jag sitter här nu och har precis kommit hem från Leo. vi började kolla på the day after tomorrow men vi somnade hela tiden så vi struntade i de och gick hem.
Ja orienteringen idag gick väl bra antar jag eftersom jag kom hem tillslut. Jag gick vilse en gångn och då va jag helt själv och fick lite panik. jag hade gått ett tag igenom massvis med träsk och granar och ramlat in i en gran också och sen ner i ett träsk. Tack och lov att orienteringen är slut.
Imorrn vet jag inte riktigt vad jag ska göra men de blir väl att sova och ta de lugnt. kanske plugga lite matte och samhälle för jag har ju prov i de nästa vecka. men nog om sånt, nu ska jag sova så skönt
tjing tjong

/C

Så sant som det är sagt..

" Det enda du behöver här i livet är okunnighet och självförtroende och framgången är given "


♥/D

En lång Fredag..

Idag känns det som att jag har hunnit gjort super mkt och klockan är bara 7 galet ju. Dagen började med att jag gick upp tidigt och åkte till Haninge för att gymma och sola. Efter det åkte jag vidare till stan för att gå på Medelhavsmuseet med min klass, det var helt okey men roligatse var nog när vi fick guida. Efter det gick jag och sofia runt i gamla stan och fikade på ett jätte mysigt cafe, drack en stor latte. Sen efter det åkte jag hem och åt middag, gick ut med hundarna och tittade på The hills. Tro det eller ej men jag har även hunit med en stor blogg runda ( känner mig super stolt). Kvällen är som sagt inte slut än heller, så nu ska jag klä på mig och fixa till mig för att sedan gå hem till E där det är partaj. Hennes syster fyller som sagt "får gå på systemet år" Hoppas att det bjuds på något gott, är nämligen galet sugen!

Har inte tid med det här längre plattången väntar! =)

♥/D


Grattis..

ELINOR !!!   

Idag fyller Ellis 20, hon är glad :)  Hon fick bästa presenten utav mig, ett armband där det stå sisters.. Och så har jag ett också såklart :D  Kan lägga in en bild nån gång .. Ikväll blir det somsagt hela huset fullt med människor..



Måste fixa mig, trevligt fredag !  E <3

ni behöver inte vara rädda

jag överlevde och är trött. nu ska de sovas, skriver sen
tjing
/C

.....

mh ligger i sängen, nyduschad och trött. ska snart sova. träningen gick väl sådär, Fio försökte döda mig genom att slå upp min flaska i ansiktet på mig så jag blödde (!) på läppen, men hon misslyckades för jag överlevde. taha.
Imorrn är de orienterings dag (skjut mig) och jag vet inte ens vart skogen ligger. vill helst springa själv, tycker om att inte behöva kompromissa med nån annan, men jag vet inte om jag är så himlans glad på att springa själv i en främmande skog? de kommer vara sjuk mkt träd. suck.
Men nu ska jag ta och lägga mig tänkte jag. men om jag inte har skrivit imorrn innan klockan 1800 så kan ni ju ringa till polisen och säga att jag är lost. tack på förhand
Tjingeling

/C


Idol

Sitter och tittar på idol, det är bra :) Lars är min favorit, han är grym ! Efter idol blir det nog att gå och lägga sig, ska upp sex imorgon.. Nej, nu lockar idol, vi hörs imorgon


Godnatt /  E <3

snart mina vänner, är de helg!

Hej alla glada,
nu skriver jag igen, jag har verkligen inte hunnit så förlåt för dålig uppdatering. Jag är ju hemma hos mamma efter skolan och min dator är hemma hos pappa så de har varit lite knas.
Några killar från antikdeckarna har precis gått, dom var supersnälla. dom gick runt i huset och kolalde på gamla grejer och sen så ställde dom frågor till mamma och mig. De är jag och Tamina som kommer vara med tror jag, och mamma tror att han kommer fråga mig massa saker. de är inte bra, jag kommer vara brandbil 24/7. Men de är väl trevligt att svenska folket får se någon som rodnar också. Man kan ju alltid hoppas att svenska folket är färgblinda..
Men de ska nog gå bra, dom kommer typ om en vecka eller två.

Annars då.. Jo jag har haft ganska mkt i skolan med läxor och prov. Jag hade franska prov igår som inte gick så bra och sen hade jag historia prov idag. De gick nog bra hoppas jag eftersom jag och Elin tävlar om vem som får bäst resultat. Jag slog ju henne på geografin med två och en halv poäng så jag leder. Vi har dock matte prov nästa vecka och jag har en liiiten känsla av att elin kommer ta den....

Snart är de helg vilket gillas mkt! vi får se vad som blir, har inget planerat förutom att plugga lite.
Men träning klockan 8! skriver kanske när jag kommer hem efter de,
Tjiiing

/C

En sliten jag !

Jaaa, efter fyra dagar är jag slut ! Ska bli skönt med helg ;)  Kom hem får nån timme sen och nu sitter jag här och tittar runt lite.. Idag på gymmet när jag kommer in i omklädningsrummer står det två tjejer där, ena tjejen till den andra: Alltså, jag hatar att svettas ! Det är sååå äckligt !  Jag menar, what a fuck ?  Vad fan gör dom på ett gym då? Blev lite irriterad samtidigt som jag tyckte det var riktigt kul;) Aja, fick iallafall sluta tidiagare idag, det var skönt..

Imorgon är det fredag, lovely ! Då blir det fest här i huset, syster fyller år så det bli 80 tals fest.. Så om ni har tråkigt så vet ni vart festen är, haha !



Aja, nu drar jag laaaater   /   E <3

Skolan..

Sitter i skolan och väntar på att matten ska börja om 30 minuter. Efter skolan ska jag fösöka hinna sola för att sedan åka på massage igen. Ska bli super skönt, längtar verkligen. Imorse var det tufft att gå upp efter att inte ha sovit mycket alls på tre dagar, men jag sov hela vägan til skolan istället. Fick precis reda på att jag ska ha värsta stora spanskla provet om en vecka typ, inte laddad. Spanska är inte min grej riktigt! 
Men nu ska jag kila skriver mer sen! 
♥/D 

Äntligen...

Är jag hemma och jag lever! Vilket känns väldigt skönt. Är super trött ska gå och sova när idol är slut så jag orkar inte skriva så mycket, men jag skriver och berättar allt om resan imorgon.
see yaa!
♥/D

Onsdag

Haha, dagen roligaste ! Jag sitter bussen och tänker, efter att tag öppnar jag munnen och jag säger;  Det är en kille i min hatt ! Fia vänder sig om och jag hör Cilla börja garva bakom mig.. Då kommer jag på väg som hänt ! Jag skulle berätta att det var en i kille i min skolan som hade hatt, haha så fel det kan bli! Men det gav oss iallafall ett bra skratt ;) 
Träffade även en gamal lärare, han är snygg ! Har även hunnit med att träna idag, så nu känner jag mig duktig :D
Nej, nu blir det inte så mycket roligare..



Laater /  E <3

Kväll

Försökte lägga upp den roliga grejjen men det går fortfarande inte :( Ledsen ! Just det, jag klippte ju mig igår.. Jag klippte bara bort det slitna och det är jag glad över nu för jag älskar mitt långa hår ! Nu måste det bara slingas, får se när det bli.. Jag är så trött på mitt råttfärgade hår :/  Har precis duschat och ska snart gå och hämta ett glas vatten..
Haha, idag hände en rooligt sak, Rebecca gjorde nämligen den största vurpan, haha ! Jag låg typ på golvet.. Haha det var dagens roligaste.. Tack för det Rebecca ! :)  Har inget vettigt att skriva så nu stänger jag igen datan, vi hörs imorgon



Godnatt,   E <3


Tisdag

Tjaaa, E is back ! Blev inte så mycket skrivande igår för jag var hos Ellis, min storasyster och sov där.. Det var mysigt ;)
Hur precis gjort en as cool grejj, ni ska också få göra ! Idag har jag varit i skolan, första lektionen var idott, vi spela fotboll.. Det var ju ett tag sen jag spela så det var super kul att spela igen :D Just nu sitter jag i soffan och tittar på las vegas.. Mamma och pappa är på föräldramöte i min skola, skönt att vara själv måste jag säga ! Anyway, ska göra lite mat.. Här kommer den cooooola grejjen;

Nehe, gick inte att ladda upp men jag ska försöka senare för nu skriker magen efter mat !





Laaater,    E <3


Mätt igen :)

Hej hopp
jag sitter just nu i skolan och har precis ätit lunch. köttfärssåsen från igår blev de, mkt gott! Jag har fått ett sms om att jag ska sitta barnvakt imorrn också, de blir fösta gången men de ska nog gå bra. Barnen är ursöta!
Idag ska jag ha träingsmatch men juniorerna, kommer bli kul! De blir skönt att spela riktig match så vi kan spela ihop oss igen. Men nu ska jag kila till soffan, hörs sen
Tjing

/C


De ska bli fint väder

Haloooo allesammans.
Sitter just nu och kollar på Tone när hon visar vädret. De ser ganska bra ut faktiskt, de ska nog inte regna och de är ju superbra!
Idag var de ju skolan igen. Dagen gick himlans snabbt och jag fick mkt gjort kändes de som. Jag ligger inte efter i matten längre iaf! Jag åkte hem med E och hon va ju galen som vanligt..!
Nu ska jag äntligen äta mat! köttfärssås och spagetti står de på menyn vilket jag äääälskar.
Tjingeling

/C

Måndag

Halli hallå ! Läget denna måndag ? Jag mår bra, jag sitter i skolan har svenska ! Det är inte så roligt.. Jag är trött..
Har inget att skriva, så vi hörs senare !




Laaaater !   E <3

Grattis Fio :)

Hejsan, kommer ni ihåg mig? jag har inte kunnat blogga för min dator har varit hos pappa och jag har varit hos mamma.

Idag så fyller min storasyster Fio år. Hon fick en kofta och en sjal från mig.
Måste bara säga att jag tycker om min Fio väldigt mkt och att hon är den bästa systern i världen! Ställer alltid upp för mig och hon vet alltid vad man ska göra. Vet inte vad jag skulle göra utan henne! bara så ni vet.

Jag fick precis reda på att jag sms:ar gratis! jag har telenor så de lät lite konstigt men tydligen så är de så. så nu kommer jag bara att sms:a!
Nu måste jag städa i mitt rum men jag skriver mer sen, och lägger in lite bilder.
Tjing

/C

Söndag..

Kom precis hem efter att ha stått ute och frysigt i 4 timmar, jag har nämligen tittat på fotboll. Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Annars så har jag inte gjort så mycket roligt idag, har typ packat inför imorgon. Jag ska nämligen ut och paddla kajak i tre dagar och sova i tält och grejer, kan inte påstå att jag längtar. Så det kommer inte bli någon bloggning från min sida på tre dagar.

nu ropar mamma att maten är klar!

♥/D


Typisk söndag

Idag är en typisk söndag, då man bara är hemma och tar det lugnt! Just nu sitter jag och väntar på att gossip girl ska börja.. Sedan tittar jag på folk som har lugg, ska ju klippa mig imorgon och jag är sugen på lugg.. Fast inte en dom är rak utan lite sned, vad tror ni om det ? Aja, vi får se imorgon hur det blir ;)




Typ så här, vad tror ni om det ?




Lateeer,   E <3

Just nu..

Sitter jag och tittar på idol, det är kul.. Jag älskar den nya juryn, dom är mycket bättre än dom förra ;) Igår blev en mysig kväll, det blev att titta på film och umgås med dom bästa :) D ringde precis och undra om jag hade ett underställ, kan ju gissa att det behövs när hon ska på kanot äventyr i tre dagar ;) Nu är min majskolv klart så vi hörs senare !



/   E <3

Dagen efter!

Godkväll Sverige!
Idag är det Lördags vilket jag inte tror att någon av er har missat. Går dagen var mycket trevlig, först middag hos familjen wiklund sen fest hos Sonny. Hemma hos Sonny var det mkt drag och mkt sköna människor. Det roligaste på kvällen var att jag träffade några stycken som jag inte har träffat på jätte länge, men andra ord en lyckad kväll. Idag har jag jobbat hela dagen vilket var mindre kul, men man ska inte klaga för det är roligt när man får lönen. Ikväll ska jag förhoppningsvis inte göra ett skit, e för trött för allt. Det som känns mest lockande nu är sängen faktist.
Ha en trevlig Lördags kväll!
 ♥/D


Senare..

Sitter jag här i sängen ny duschad och nymålade tånaglar :) Har sitter sjuger, jag är sååå bra ! Nu kom min syster hem, ska väl gå ner och hälsa på henne.. Har inte så mycket att säga så lägger upp lite bilder som jag tog nyss ;)



Min utsikt ;) Fint va?



Här ligger jag och...



Sjuuuunger !




/    E <3



Godmorgon

Hur mår ni idag? Jag mår bra, utom den för jävla finnen mellan ögonen som vägrar försvinna :( Sitter här i min ensamhet och lyssnar på lite musik och kikar runt lite på internet! Ikväll blir det förhoppningsvis en trevligt kväll, ska umgås med några söta typer så det blir nog bra ! Har precis kommit hem från C, vi bakade.. Kakorna blev jättegoda :D Nu ska jag nog inta duchen och frächa upp mig lite, haha !





Later everyone !   E <3


Löööördaaag

usch va tidigt de känns.. Idag gick jag upp typ halv 9 för jag skulle hem till mamma och baka. Så nu har jag bakat morotskaka och sen ska jag baka hallongrottor när E kommer. jag är inte så säkert på dehär med bakning så hon ska komma och hjälpa mig den snälla flickan.
När vi har bakat så måste jag städa mitt rum eftersom de ska sova en annan person där ikväll och sen så måste jag dammsuga tydligen. Mamma och Fio är och handlar mat till ikväll så jag är lämnad ensam till att städa och baka. Fio ska ju ha lite vänner över ikväll eftersom hon fyller år imorrn.
Sen ikväll så blir de att umgås. De blir trevligt eftersom de inte hände så mkt igår. 

De är ju match idag också! Med damerna igen borta i stan nånstans. Vi ska möta årsta, tror att dom är ganska bra. Jag ska spela mkt linje tydligen så vi får se om jag kommer hem levande. Men nu måste jag börja städa lite tills E kommer, annars lär ju hon få pedantryck. (de är nog inte ett riktigt ord..)
Tjingtjong

/C


Uttråkad

Nu sitter jag här i sänger och lyssnar på lite härlig musik, nämligen "bakom mina solglasögen" ! Den låten är så skön :D   Perfekt för en trött och rastlös tjej som jag ;) Ska nog se ett till Bevvan avsnitt sedan är det nog sägen som gäller, så man är fräsh tils imorgon. Då blir det nämligen bakning at Cs house ! Sedan imorgon kväll blir det förhoppningsvis lite mer drag ån det varit idag ! Men det böhövs ju dagar som man tar det lugnt på också.. usch, märkte precis att mitt nymålade lack har gått upp lite :( För måla på det imorgon, då blir det nog bra! Jag älskar att sätta färg på naglarna! Nej, nu är det dags att stäga ihop dator och göra lite nytta ( titta på bevvan )



Ser ni vilka det är ?  Japp, jag och mysiga haribo gubben ! Han var mysig




Godnatt sverige !:)     E <3

Lite senare,

yees nu har jag pluggat matte. jag känner mig duktig! kollar just nu lite på tv och pratar lite med E på msn. håller även på att ominstallera min tv för de behövde man tydligen.
Men nu har jag inge mer att skriva för tillfället.
tjingling

/C

E is back

Tjeeeena, läget ? Jag måt super bra.. Igår blev det ingen bloggning för att jag hade ingen data, hoppas ni inte saknade mig allt för mycket ;) Idag är det iallafall fredag och jag har precis ätit Kina mat med min och Ds famlj.. Ikväll blir det nog bara Bevvan och lite glass :D Nej, nu kan jag inte sitta här och skriva ska gå ut och vara lite social :)


Later,   E <3

pluggis

Haloo
Idag har de inte hänt så mkt spännande i skolan. hade bara en massa tråkigt lektioner. Modo förlorade igår i hockeyn så min geografi lärare hade damp. han skrek och kastade papper och va allmänt störd. Men jag överlevde.
Snart ska jag åka till pappa och vara där och typ plugga och ta de lugnt.. ja jag vet att de är fredag, jag är inte trög, men jag är trött och har massa att göra så jag tar de lugnt och plugga ikväll. Imorrn ska jag umgås så då tar jag igen för ikväll ;)
Men jaf


Lat som jag e..

så gick jag inte till skolan idag, vi ska ha frilufsdag och det var jag inte sugen på. Plus att jag fortfarande är förskyld så mamma sa att jag fick vara hemma från skolan. Så istället för att gå till skolan åkte jag och min älskade mamma och shoppade. Jag köpte ett par stövlar, en klocka, underkläder och lite bra att ha grejer till att vi ska ut och paddla med klassen på Måndag. kvällen planer lyder såhär, först ska jag titta på the hills sen ska jag göra mig iordning för att sedan bege mig hem till E för att äta middag (kinamat). Efter det ska jag och jessica åka raka vägen hem till Sonny på fest. 
Så ser kvällens planer ut! 
Hoppas att ni får en trevlig Fredags kväll, för det ska jag ialla fall ha!

♥/D 

Imorrn är de faktiskt fredag!

Hej bloggen.
Jag sitter just nu i min säng och försöker peppa mig själv inför träningen. de börjar om den timme och jag har precis sovit en stund för jag är så himlans trött. Damerna ska inte ha träning idag för de va nästan inga som kunde träna så jag ska träna med juniorerna ist.
Idag så har de varit tråkigt i skolan. Eller de va kul på geografin och musiken. Fick reda på mitt resultat på geografi provet, dedär som va på alla världens länder, och jag fick 76 av 85. Är nöjd faktiskt. Sen så kollade vi på en dokumentär på lektionen som handlade om vulkanism och om jorden inre. jag tkr sånt är intressant så de va kul. Synd bara att den va så läng för jag höll på att somna!
På musiken så sjöng jag för min musiklärare, alla i musikgruppen måste göra de. De blev nått lätt som Tears in heaven och sen vem kan segla förutan vind. De gick bra och jag tror inte han fick ont i örornen iaf ;)

Imorron måste jag hitta en födelsedags present till min storasyster som fyller 20 i helgen. vad ska jag köpa? jag har ingen aning just nu men jag kommer nog på nått. hoppas jag. några förslag?

usch kom precis på att jag borde ha läst franska idag. imorrn ska vi ha diktamen igen på en text och jag har inte riktigt läst den så mkt som man ska. jag får läsa imorrn på tåget.
Tjingeling

/C


Sliten?

Hejsan alla människor. Jag orkar tyvär inte blogga idag är så himla super sliten!
Bloggar imorgon istället! Ha en bra kväll, jag ska titta på miami ink nu.

See yaa!
♥/D

För sent för mig

hej, klockan är 11, jag är trött. matchen gick helt okej, vi vann. får åka med mamma till skolan imorrn, de är bra. nu ska jag sova för jag är trött.
jag kommer ha träningsverk imorrn.
tjing

/C

Plugga

Vem orkar det ? Inte jag iallafall, hör försökt flera gånger nu men det är inge kul :( Nu sitter jag och tittar på vänner, det är däremot kul! Imorgon hade jag tänkte att gå till centrum efter skolan och boka en klipptid, jag är så trött på mitt hår ! Vill klippa nån frisyr men vet inte vad, har ni några förslag ? Och vill slinga det också eftersom jag inte är så förtjust i mitt råttfärgade hår, som det är nu!  Åkte med Matilda idag till skolan, så nu är helgen planerad också, jag älskar våra kvällar <3 Nu ska jag stänga av datorn och gå upp och titta på roomservice, sedan blir det att sova..


Mina söta vän, Matilda


Soofia :)


Jag såklart !


Fia, C och jag :D 

Godnatt sverige :)    E <3

Yes!

Så sitter man här igen, ny maserad och ny äten, känns riktigt bra faktist. Masagen var väldigt skönt och såklart  så somnade jag vilket var lite pinsamt. Jag hade planerat att min kväll skulle bestå av fotbad och tv tittande men nej då slår tanken mig att jag har läxa tills imorgon, i mitt favorit ämne spanska. Så vi får väl se hur det blir med mina andra planer för nu roppar Spanska boken på mig!

Ha en bra Onsdags kväll kära vänner! =)
Och C, lycka till på matchen! 

♥/D 

Onsdag

Hallå, E här :) Sitter här framför datan.. Fast jag egentligen skulle behöva plugga, vi ska ha prov i kallkök imorgon. Vi ska kunna alla recept på de grejjer vi gjort, det suger ! Jag hatar att plugga, så inte jag ! Idag har det varit en kort dag i skolan, vi hade bara två lektioner.. Fast imorgon var tåget inställt ( vilket dom oftast är ) så jag kom lite sent, men nu till det roliga.. Jag och Fredrik kommer in i klassrummet och möts av att alla i klassen står i en ring och håller varandra i handen, blir lite chockad.. Dom håll på att leka eller nått :P Nu funderar jag på om jag ska fortsätta plugga ? Vad tycker nu ? Har musiken på högsta volym så det ska nog gå ett litet tag.. Så får det bli, vi hörs senare !




Later,   E <3


En glad dag.

Yes nu går de bra. Jag har hittat min match tröja och sporttop och min tröja somvaritbortahurlängesomhelst och tillsist så är de ju match idag! Ska åka tio i 8 så de blir sent ikväll också...
Sen så hade vi samhälle idag också och då sa min kära lärare (inför hela klassen) att jag hade överlägset bäst på nutidsfrågorna förra veckan. Jag hade 8 av 10 rätt och resten av klassen hade runt 3-4 av 10. himlans pinsamt eftersom nån fick iden att börja klappa händerna och jag ville bara gå där ifrån. OCH såklart kom den repliken jag bara väntade på; "Vilken färg har brandbilen??" högt och tydligt från Elin. tack säger vi till henne.

Nu till de negativa. Jag måste plugga matte. hade inte så mkt mer att säga om de faktiskt.
skriver sen
Tjingeling

/C


Massage..

Idag är det Onsdag och jag gick bara till kl 12, vilket jag verkligen gillar. Efter skolan gick jag och Sofia till Centrum för att fixa massa saker. Bland annat skulle jag göra en ny nyckel och köpa en miniräkmare som vi tydligen måste ha. Sedan åkte jag hem med E, vilket var lika trevligt som alltid. Nu sitter jag här vid datorn och väntar på att klockan ska bli 4, jag ska nämligen på hel kropps massage idag. Det ska bli skönt, eller hon trycker typ mest ut massa knutar som jag har överallt (inte lika skönt)

Ska hoppa in i duschen nu! 
See yaa! 
♥/D
 

och jag överlevde idag också..

..och så ligger man i sängen idag igen. de känns så skönt när man lägger sig och känner att dagen är slut och nu får man sova.
Idag har de inte hänt något speciellt i skolan, vi hade piptest som jag inte va med på eftersom jag fortfarande är sjuk. Men man får en chans till att göra de på rullband lite senare i höst.  Sen så åkte jag med E och Fredrik hem, E hade himlans roligt åt nånting som jag och Fredrik inte riktigt fattade? Jag tror iaf att hon va glad över att träffa mig!

Jag har ett liiitet problem i matten. Jag ligger nu på sidan 28 och man ska ligga på sidan 42 tills på fredag. say no more.

Sen så fick vi vårat match schema idag också. Match varenda fredag kväll och ibland måndag och torsdag.
mkt handboll = vi gillar.
Tränings match redan imorrn med damerna och så nästa tisdag med juniorerna. Kommer nog bli bra dehär.
Nej nu ska jag sova, vi hörs imorrn loosers!
Tjing
/C


En kväll

Här sitter jag och ska snart måla mina naglar, rooosa ska dom bli :) Vill ni veta vad som hände i skolan idag ? Brandlarmet gick så vi fick stå ute i kylar typ 20 minuter, gissa om jag frös ? Far det hände en kul grejj också, jag fick åka tåg med Cilla hem, den var min höjdpunkt på dennadag.. :D Har inget kul att berätta just nu, men ska klura ut nått kul så ni för skratta lite !

Haha kom just på en rooolig bild som Fia tog på mig, vill ni se ? Klart ni vill ! Fast jag får varna alla ni känsliga läsare;


Jag bjuder på den ;)



Se yaa,    E <3


Tisdag!

Idag är det Tisdag vilket betyder att jag i vanliga fall slutar halv 5 men idag hade vi två stycken håltimmar så vi fick sluta kl 1. Det var super skönt! Något som inte var lika skönt var när jag skulle åka hem och tåget gick sönder i hemfosa, så vi fick sitta ute och vänta på nästa tåg i 40 min. Sen när jag äntligen kom fram till Ösmo så fick jag sitta där och vänta på bussen i typ 25 minuter. Så totalt tog det mig 2 timmar och 15 min att komma hem. Men nu är jag ialla fall hemma, men mormor och morfar är här med. Vi har precis ätit middag så nu sitter jag och tittar på the hills. Måste kila nu skriver mer sedan!

♥/D

Tisdag

Hej hallå, här sitter jag och skriver.. I skolan :P Vi har svenska men jag fattar inte så jag tänkte att jag kunde skriva till er isället, snällt va ? Jag slutar tre idag, har en lektion kvar efter den här lektionen.."Bob" sitter här brevid mig och muppar sig! Ops.. råkade radera det jag skrivit :( Nu kommer läraren, laaater fuckers!




/   E <3


100

Jag var bara tvungen att skriva nu ! För nu har vi skrivit 100 inlägg.. Det är inte illa pinkat på tre veckor :) Hoppas ni fortsätter läsa och kommentera.. Enjoy !  :D


E <3

Taha

Två alkisar ~45 sätter sig bakom en tjej ~20, som halvsover. Alkisarna är rätt högljudda och rycker i hennes säte. Tjejen suckar och börjar skriva på sin mobil. Alkis 1 lutar sig fram och läser vad hon skriver, varpå han puttar på sin kompis.
Alkis 1 (viskar halvhögt till Alkis 2): Hon skriver att det sitt' två alkisar bakom 'na på bussen.
Alkis 2: Bättre alkis än fjortis!!

Från tjuvlyssnat.se

Balen

Satt precis och tittade på bilderna från balen, vilka flashbacks ! Alla var så fina :) Tänkte om ni också vill se? Här kommer några: 



Jag och Isak !



Kärlek



Leo hugger in på mat!



Mitt coola jag



Söta D



Dans :)



Hittar du nått C ?


Nu ska jag kila, vi hörs imorgon alla söta..

/    E <3

Pluggis jag..

Hej allesammans!
Jag är superglad ! Jag har pluggat hela dagen på länder i världen och nu så kan jag typ alla! Jag kan hela asien, syd- och nordamerika, europa och till och med afrika. Vi ska ha prov på alla länder på onsdag så nu kanske jag kan få godkänt i de. är nöjd.
sitter och pluggar på länderna nu och lyssnar på massa låtar. just nu lyssnar jag på Christina Agulieras Save me from myself. Blir helt ställd av alla minnen som dyker upp. de är helt otroligt hur mycket en låt kan göra med ens känslor. sentimental..

Imorrn ska jag till skolan och de ska bli ganska skönt. Har tröttnat på att sitta här hemma och inte göra nått. Min buss går kvart i 8 och jag börjar 9. skönt att slippa gå upp vid 6!
Ha en bra kväll gott folk
Tjing

/C


Måndag..

Förut så har Måndagar alltid varit min hat dag, men på senaste tiden har det blivit lite av en favvo dag. Hur som helst så har jag varit i skolan idag vilket känns skönt att äntligen vara tillbaka på banan efter min sjukdom. Gick en ganska kort dag, bara tre lektioner. Efter skolan gick jag till Centrum och bättrade på "brännan" lite, har inte solat solarium sedan i våras. Som vanligt somnade jag i solariumet vilket ledde till att jag fick springa som en idiot till tåget. När jag äntligen kom hem så var det bara att ställa sig och laga mat, vilket blev kyckling i curry sås och en stor sallad till. Så nu är jag mätt och glad, tänkte precis titta på det nya avsnittet av "the hills" och "newport harbour"

Imorgon börjar jag mycket, mycket tidigt men det får gå!

♥/D

Här sitter jag och skriver

Till er kära vänner :) Jag sitter i soffan och är trött, jag har gymmat idag .. Det var roooligt! Sedan har jag varit i skolan vilket inte var lika roligt. Vi hade bara tre lektioner.. Haha med tanke på skolan så kallade min engelska lärare mig för Eva-lina! Den ni :P Sitter och tittar på avf det programmet är ju himlans roligt, så nu sitter jag här och skrattar för mig själv..

Nu ska jag titta vidare, vi hörs senare !


/   E <3




Måndag,

Haloo allesammans!
Idag sov jag enda till halv ett idag, underbar skönt. Jag har precis duschat och jag känner mig redan friskare. Man känner sig alltid bättre efter en dusch.
Sitter just nu och kollat på tv med Tamina och väntar på att de ska logga in någon rolig på msn, har tråkigt.
Hörs sen!

/C


En sen kväll

Gokväll på er !
Jag sitter här och dricker lite te och kollar på dom vackra bilderna som E har lagt upp. De va en mycket trevlig kväll :)
Just nu sitter jag och kollar på mord i sinnet och tar de lugnt. Jag gick ju inte upp för än vid ett idag så jag är inte så trött. men ska ju vara hemma imorrn så jag behöver inte ha panik.

Jag har de väldigt jobbigt just nu för jag ticksar som en galning.. mamma sa idag att hon ska ta mig till en läkare för hon är orolig för att jag förstör min hornhinna. Jag ville ju inte gå till läkeren först för jag trodde ju att jag blinkar så mkt för att jag inte tål sminket som man har vid ögonen som typ mascara och kajal. Men en dag hade jag inte nått smink på mig och då ticksade jag iaf hela tiden. så de kan nog inte vara sminket som spökar så då kan jag nog palla mig till farbror doktor. Vi får se om de blir av i veckan.

Men nu ska jag kolla lite på tv och sen ska jag lägga mig i sängen. vi hörs imorrn :)
Sov gott
Tjing

/C


:(

Nu är jag ledsen, jag hade skrivet ett långt inlägg och sedan publecerades det inte :( Arg.. Jag sitter i sänger och tittat på Bevvan och ska snart bädda rent sängen, för sedan ska jag sova ! Jag ska upp sex imorgon, och tro mig jag längtar inte ! Här kommer iallafall några bilder på mig och C sen igår.. Så enjoy



Kära C



Vi är snygga !



Glada jag !


Nu ska jag åter gå till Bevvan, godnatt !

/   E <3

Mh

snart blir de mat! mamma kom precis hem och jag är mkt hungrig. I love mat.

/C


Frukost?

nu har jag äntligen vaknat, himlans skönt att sova. Har lite ont i halsen idag vilket inte är så bra.. Tänker nog inte gå till skolan imorrn för vi ska ju ha "kottendagen" som menas med typ idrottsdag tror jag. så då kan jag lika gärna stanna hemma.
Jag kollade precis hur mkt pengar jag hade på mitt konto. Jag trodde jag hade 6 kroner men nu står de 2 kronor och 15 öre. bra jobbat.

Idag får vi se vad som händer, kanske bara stannar hemma och vilar. måste ju bli frisk tills på onsdag då de är match med damerna.

Jag ligger ju i min säng nu och har precis satt på datan. Såhär såg de ut när min lillasyster upptäckte att jag loggade in;


Tamina säger:

vart är du?

C säger:

i min säng

C säger:

mahhaa

C säger:

vaknde precis

Tamina säger:

meen, -.- ska du ligga där hela dan?

C säger:

haha vaddåra?

Tamina säger:

nääe ja undra bara

C säger:

men jag ska komma ner

C säger:

är fio hemma?

Tamina säger:

nej , inte vet ja

C säger:

haha vart är du då?

Tamina säger:

soffan ^^

C säger:

haha jahaja


Tamina säger att de inte finns nån frukost hemma, jag kommer dö av svält. god frukost på morronen är de bästa som finns. Men nu tror jag Fio kommer hem så då kan vi kanske råna henne på pengar och köpa lite frukost.
Tjingeling

/C


Söndag!

Godmorgon, idag är det Söndag! Jag tror att jag mår bättre idag än vad jag gjorde igår ialla fall, vilket är ett stort plus. För tillfället sitter jag framför datorn, lyssnar på musik och driker ice tee.  Idag står det plugga på schemat, har ett jäkla arbete i Engelska som ska vara inne imorgon som jag måste skriva klart. Det är så typiskt mig att skjuta upp allt till sista dagen. Förövrigt så är det super fint väder ute vilket gör mig jätte sugen på att gå ut och gå en sväng, men min älskade sjukdom tillåter inte riktigt det. 



Nej nu har jag inte tid med det här längre, abetet kallar!

♥/D 

Godmorgon

Tjaaaa ! Här sitter jag i sängen och tittar på Bevvan, igen.. Måste ju ladda för snart släpps den femte boxen, jag längtar :D
Kvällen igår började med att käraste C kom hit och vi flumma lite ;) Tog några bilder så ni ska få se hur en lördags kväll med oss ser ut ;) Sedan kom Leo och umgicks med oss ett tag.. Efter det gick vi hem till Matilda och titta på film och hade mysigt ! Idag ska jag kankse åka mer till Ellis men vet inte om jag orkar, haha :P

Nu lockar Bevvan, vi hörs senare ! Då kommer bilder från igår, spännade va ?


/     E <3

Sova, klockan halv 11?

Som sagt funderar på att gå och lägga mig, hostmedicinen börjar verka nu vilket betyder att jag börjar få svårt att hålla upp ögonen. Ikvällen har spenderats framför datorn (youtube) jag har titta på allt från Björn gustafsson, Achmed the dead terrorist och idol uttagningar. Eftersom att jag har slutat med colan så har jag börjat med en ny drog, nämligen is tee!
Måste bara berätta en störd sak, det är nämligen så att min ena syster som är 20 år är ute och festar idag och det störda är att jag är lite orolig över henne. Jag börjar seriöst fundera på  vad det är i den där hosmedicinen, bäst att jag går och lägger mig nu i innan jag börjar svamla för mycket!

Godnatt bloggen! =)

♥/D

Hostmedicin..

Idag har det varit en sjukt tråkig dag måste jag få säga. Jag ahde planerat att ligga hemma i soffan hela dagen och titta på tv men dte tyckte inte riktigt min mamma. Så hon tvingade med mig till Nynäs för att gå till doktorn, så jag hade inte så mycket val än att följa med. Hos doktorn fick jag hostmedicin och någon special nässprej. Efter det var jag glad över att äntligen få åka hem, men när jag kom hem så upptäckte jag att det va morfin i min hostmedicin så jag deckade i soffan. Där låg jag och sov några timmar och nu tänkte jag skriva ett arbete i Engelska, medans jag fortfarande kan hålla ögonen öppna! =)

♥/D 

Mmh

Nu är huset fint och jag och stora syster sitter i varsinn soffa med dator i knät. Vi kollar på nya toppmodel och väntar på att mammsen ska komma hem med sushi.



/C

Morsning korsning

Goood morgon. Idag är jag fortfarande sjuk och jag måste städa massvis. Mammsen har varit så söt så hon har lämnat ett helt A4 med saker som jag och mina systrar måste göra. gull mamma, vet alltid vad som får oss glada!
Jag ska typ tömma diskmaskinen och dammsuga trappan och övervåningen. så jag har nått att göra idag..
Senare ikväll så får vi väl se vad som händer, beror på hur jag mår men de ska nog inte vara några problem att umgås.

Inatt har jag drömt om att jag har varit på nån audition och skulle sjunga fallen leaves till nån teater ? och sen va Sarah och Emma och Christa där och sa att dom också skulle på audition fast som sevitriser så dom hade massa mat och fina kläder. Sen så blev jag kissnödig och sprang runt i den stora teatern och letade efter en toalett som typ inte fanns. Jag träffade massa personer jag känner och alla va as dryga..jag vet inte hur jag ska tolka den drömmen..?

Nu kommer min dator dö snart och jag orkar inte hämta min sladd. måste endå börja dammsuga.........
tjing

/C


Lördag

Tjena  ! Läget denna lördag ? Jag mår super, sitter i sängen och tittar på Bevvan ! Kan det blir bättre än så en lördagsmorgon? Idag ska jag nog umgås med mina fina vänner :) Men först ska jag ligga i soffan och titta på paradise hotel ! Nej, nu drar jag.. Bevvan väntar :D




/  E <3


Fredag kväll och jag är trött

usch vad jag är trött! jag har varit hemma hos E och kollar lite på bevvan och sen gick jag hem för vi va så trötta. jag tror jag har lite feber vilket inte är så bra för de är så jobbigt att sova då. de kommer bli så skönt att sova, har längtat efter de i en vecka.
men vi hörs imorrn era töntar
Tjing tjong

Made!

Idag har jag gått från steg ett till steg två, jag e så sjukt trött på att vara sjuk. Så idag har jag städat hela mitt rum, bäddat rent i sängen, vädrat mitt rum hela dagen och duschat. Så nu hoppas jag att mina sjukdoms bakterier har försvunnit. Jag fick ialla fall vara ledig imorgon vilket är jätte skönt ska dock jobba nästa helg istället men det får gå. Ikväll ska jag titta på två filmer som jag har hyrt, hoppas att dom är bra. Men nu måste jag gå tillbaks till tv för nu är reklamen slut, tittar nämligen på made! =)

♥/D


En stund senare

nu har mamma precis hällt i min nån snuskig sörja som tydligen ska vara bra vid förkylning. Nån rot som kom från ryssland. De smakade typ som tandkräm. fast äckligare.
Jag har lite tråkigt just nu. Mamma kom precis hem och började med att klaga på att jag satt vid tv:n med datan. aldrig en lugnt stund i tell u.

Jag hoppas jag får umgås ikväll, vill verkligen inte sitta hemma på en fredag kväll. måste bara knarka lite alvedon så jag blir frisk. alvedon är bra.
Nu tänkte jag skriva att jag skulle göra nått men jag kom på att jag inte hade nått att göra. sova lite kanske.
Tjing

/C

Fredag !

Hallå bloggen, hur är läget ? Jag mår bra ! Har varit i skolan hela dan och hållt på med fisk, det var inte det roligaste..
Nu sitter jag i soffan och lyssnar på Farmor som sitter här och pratar ;)  Idag är det ju fredag, skönt ! Ikväll ska jag nog umgås med Cilla, om hon inte är för sjuk !

Nu börjar one tree hill, see ya

 /       E <3

nu är de slut på de roliga

och tillslut så blev hon sjuk. När jag vaknade i morse så tänkte jag stanna hemma men tänkte att om jag gjorde de så kanske jag inte skulle få umgås ikväll för mamma. Men när de hade gått två lektioner så pallade jag inte vara kvar så jag åkte hem. 
Just nu sitter jag i soffan och kollar på Ellen. Hon är så himlans bra, älskar hennes program!

Men iaf så är de ju fredag idag och vi får se om jag lyckas ta mig ut ur huset. de kanske blir nån mysig film eller nått. vore najjs.
skriver sen,
Tjingelong
/C

Fredag..

Jag vet att klockan bara är 11 och att det är lite tidigt för mig att vara uppe om jag är ledig som jag är idag. Men det är nämligen så att jag har blivit tvingad att gå ut med mina pälsbollar idag. Idag händer det inte så mycket, jag har precis ringt jobbet och försökt byta bort min tid imorgon pga att jag fortfarande är sjuk, väntar på att bossen ska ringa upp. Annars händer det inte så mycket, funderar ganska seriöst på att gå och hyra film och köpa godis tills ikväll. Har inte ätit godis på 4 veckor typ *duktig* Helgen blir förövrigt lugn inget festande för min del, för jag måste bli frisk så att jag kan komma igång ordentligt med träningen nu!
Nu blev det här ett ganska långt inlägg om egentligen ingenting
Ska som sagt kila ut med hundarna nu, ciao!

♥/D


Lalala..

Nu sitter jag här vid datorn igen efter att ha legat i sängen och tittat på film (halv sovit) hela dagen. Funderar på att hoppa in i duschen men vet inte riktigt om jag orkar. Finns inte så mycket annars att göra, just nu sitter jag ialla fall och sjunger med till min nya favorit låt, jag byter typ favorit låt en gång i veckan. Men där här veckan är det ialla fall They say med Scars on Broadway, lite onödig fakta jag vet men vad gör man inte. 

Hittade en liten bild på mig och E från när vi var i Grekland somaren 2006, den bästa somaren!

 

♥/D

E

Tjena ! E här.. Hur är läget ? Jag mår iallafall super bra, har varit en rolig dag  :) Tänkte berätta att jag sitter och lyssnar på Lars Eriksson, han som är med i idol ! Han är underbar.. Har inte så mycket att säga just nu. Ni kankse vill se fler bilder från yran ? Det vill iallafall jag, så varsågod och njut :D



Jag och älskade D



Vi igen



Kusiner <3



Yrans coolaste !

Fler bilder kommer ! Så håll ögonen öppna !


Later,  E <3

Torsdag

Nu är jag hemma, jag fick sluta tidigare. Så jag kunde åka hem med E och Fredrik hem vilket var trevligt.
På tåget blev jag överfallen av en tant! hon skulle gå förbi mig och då svängde tåget till och pang så hade jag en tant i knät. men ingen skadades och tanten gick vidare och gick sen av i västerhaninge.

Jag läste idag i tidningen att några ungdomar i ryssland hade dödat fyran andra ungdomar och sen ätit delar av dom. Dom hade kokat vissa kroppsdelar och sen ätit dom. say no more.
Nu ska jag läsa lite franska och sen så är de träning ikväll också!
Tjingeliinge

/C

i skooolan

samhälle i tre timmar. de är de jag har just nu. Men vi ska nog inte ha till 4 hoppas jag, orkar inte riktigt. Vi har fått några frågor som vi ska hitta svaret till på internetoch min grupp är ju såklart klara. Så nu är de bara att sitta vid datan till klockan två då vi ska samlas igen och förhoppningsvis inte ha så mkt lektion och sen gå hem. Kanske kan åka med E hem vid tre.
Tjiing

/C


Godmorgon!

Godmorgon eller goddag kanske man ska säga. Jag vaknade för ca 40 min sedan och är redan uttråkad. Att vara hemma och sjuk är så inte min grej. Funderar på vad jag ska hitta på för skoj idag. Problemet är att det inte finns så mycket skoj att göra, så det lutar nog åt att gå och lägga sig i sängen igen och sätta på en bra film. 

over and out!

♥/D 


Soon my friends....

Gokväll på er allesammans. har inte skrivit på länge för att jag har inte haft tid. När jag kom hem från skolan så åkte jag till mamma och satte jag mig och pluggade. sen när jag åkte till pappa så åt middag (sushi) och sen packade jag och sen åkte jag tillbaka till mamma igen eftersom pappa inte kan köra mig till bussen imorrn för jag börjar vid 10! våran musik lektion är intställd så jag får sova ända till klockan 8. lyx

En glad nyhet är att idag hade vi nutidsfrågor på samhällslektionen som vi har varje vecka och gissa vem som fick bäst poäng? Yepp jag va den enda med 8 av 10 rätt så jag får stå högst upp på listan över de bästa resultaten.
Jag va så sjukt trött idag i skolan för jag åkte bil med pappa dit. Då hinner man liksom inte vakna som man gör när man åker tåg så jag har varit seg hela dagen. Men imorrn är de slut med körning så då får jag ta bussen och tåget.

Men nu tänkte jag sova lite. Men glöm inte att snart är de helg!
Tjingeling
/C


Sliten

Heej, här sitter en sliten E, skolan tär på mig :P Nu sitter jag i soffan och väntar på att mina drömmar ska lbi klara.. Jag blev så uttråkad av att bara sitta i soffan så jag bestämde mig för att baka :D Idag hade jag mitt första prov, det var lätt ! Haha, alla rätt på provet yes,yes,yes ( ni har väl sett Eva & Adam )
Nu sitter jag och tittar på Christine, hon är super kul !

Yran 08


Uggla på yran ! Vilken upplevelse



Jag och favvo D


Middag


Minnen

Jag saknar sommaren och yran ! Minnen för livet :D


Se yaa /  E <3


Så var jag uttråkad..

Yes, äntligen klar med pluggandet har gjort matte och spanska, mitt favvo ämne! *not*
Har precis fått min vanliga dos av The hills också, underbart bra program. Har egentligen inte så mycket att säga ville bara tala om att jag inte har hostat ihjäl än ialla fall. Funderar ganska seriöst på att städa och rensa ur garderoben nu innan fotbollen börjar.

satt och letade igenom gamla låtar och hittade den här, får man inte sommar kännslor nu eller.
Tänk posetivt bara ett år kvar!



♥/D

Fortfarande sjuk..

Är äntligen hemma efter en kort dag i skolan. Hade bara tre lektioner, men det är tillräkligt om man e super förskyld och hostar som en galning. Har bestämmt mig för att jag absolut inte ska gå till skolan imorgon pga min sjukdom så jag får värsta lång helgen, hela 4 dagar  (ledig på fredag)
Just idag av alla dagar är jag så grymt sugen på cola, det är första gången sedan jag slutade dricka cola (3-4 veckor sedan) som jag är såhär sugen. Men jag ska inte dricka cola, jag vägrar!
Nej nu kallar matteboken på mig!
 
♥/D


snart,

om 7 minuter så får jag lämna denna dator och gå hem. UNDERBART. Jag har varit så nedrans seg hela dagen, de är bara för att jag åker bil till skolan så då vaknar jag inte. så jag har varit lite dampig i skolan idag.
Min match är inställd idag för våran målvakt blev sjuk.. Jag såg faktiskt fram emot att spela men de kommer väl fler gånger.
Nu så jag ska börja kila mot klassrummet och lämna in min novell som handlar om när jag svimmar i Eifeltornet..
Tjingeling
/C

Och till slut..

..så ligger man i sängen även denna kväll. känner att de pumpar i mina ben, vi hade fys på träningen. Vi får se hur de går imorrn eftersom jag har match.
I skolan så fokuserar vi fortfarande på studieteknik så de är bara en massa genomgångar. sepe tråkigt. Sen så har vi tagit skolfoto också, faktiskt så brydde jag mig inte så mkt. De va liksom, in gruppbild Klick, ut, vänta, in för att ta eget, skratt, Klick, sen ner och städa. Fotografen va sjukt rolig!
Vi städar ju vårat hemklassrum varje dag, sopar och tömmer papperskorgen och idag va de min tur. Jag hade Jonathan med mig också men jag sopade bäst.
Sen träffade jag E och D på tåget hem och herregud va vi pratade. Man såg Fredrik, som också åkte med, att han fick ont i huvudet av vårat prat. Men vi hade ju inte setts på evigheter så vi hade mkt att ta igen.
men nu är jag såå trött så jag ska sova. Se ya tomorrow!
Tjingeling
/C


Tisdag

Hej hallå bloggen !  Läget med er denna tisdag ? Med mig är det fint bara att jag sitter och fryser.. Mamma vägrar sätta på värmen :(  Idag har jag varit i skolan, har b.la haft idrott och vi fick springa upp för en sjukt brant backe..Och det var inte bara en gång vi skulle springa upp där, nej.. Vi skulle göra det tre gånger ! Gissa om jag tyckte det var jobbigt ? Kommer nog ha ont i benen imorgon.. Annars har det inte hänt något värt att berätta..
Ikväll ska jag bara vara hemma och ligga under tecket och titta på tv.. Jag har gått upp sex två dar i rad så jag tycker lite synd om mig själv.. Just nu sitter jag iallafall här helt själv, mamma och pappa har åkt nån stans.. Det är jätte skönt..

Nej nu orkar jag inte sitta här och skriva, ska lägga mig uder filten och frysa lite mer ;)





      E <3

Engelska lektion..

sitter i skolan nu på Engelska lektion vilket är sjukt tråkigt. Vi håller på med ett engelska arbete om Dalarö och kymmendö, jag ska skriva om turismen på dalarö. Sofia är redan klar med sitt arbete och själv har jag inte ens orkat börja med det. Så jag sitter här och läser lite bloggar istället. Är överlycklig för jag fick jätte bra poäng på mitt engelska diagnos prov så jag belönar mig själv med att ta det lugnt på dagens lektion. haha =) 

see yaa! =)

♥/D  

Hemma

Halooo allesammans!
Nu är jag äntligen hemma hos pappsen. Idag i skolan har vi haft föreläsningar och genomgångar hela dagen. Vi har studieteknik vecka hela veckan vilket menas med att vi ska lära oss att plugga. Så vi kommer inte göra de vi brukar göra på lektionerna, vi kommer bara typ prata. snaaark..

Sen så fick jag ett sms idag från Björn där han frågade om jag kunde vara med på match med damerna på onsdag. självklart blev mitt svar. kommer gå bra hoppas jag!

Men nu ska jag kollar vidare på datorn
tjing
/C


Nyttigheter

Tjena, här sitter jag och tittar på tv och skriver här :)
Jag har varit nyttig idag, jag har ätit ett helt fruktfat ! Usch jag känner mig jätte nyttig ! ;D Kanske ska trycka i mig lite choklad nu isället, haha :)





Nyttiga jag :D



 /  E <3

Måndag

Tjeeena bloggen !  Vill ni veta vad jag har gjort idag ? Tagit spruta.. Det var läskigt ! Men nu mår jag fint och bra :)
Idag har jag varit i skolan och varit duktig och gymmat ! Sen hann jag även med att handla en tröja, kul va ?

Nu sitter jag och tittar på one tree hill och väntar på att få mat i magen, jag är hungrig.. Nu blev det reklam ! Ska passa på att beställa födelsedagspresent till Ellis, är du nyfiken nu ? haha 


Se yaa later honeys, /   E <3

Sovdags

jag förstår inte varför de bara är jag som skriver i bloggen. är de så att jag är den mest oupptagna av oss tre? är de så att de är jag som inte har ett liv? blir deprimerad.

Nu ska jag iaf sova snart. om jag kan för mina ögon har sjuk mkt damp ikväll.dom borde inte ha de för jag har ju inte haft smink på mig så jag trodde dom skulle vara glada. men nej såklart så blir de inte bra med mina jävla ögon.
Jag tänkte sova nu och skulle bara säga godnatt och slänga in en bild på våran kära E som va såhär pigg i fredags
eve är trött

Sov gott allesammans!
Tjing
/C

Maaaaaaaat

hej igen
Nu är jag hemma hos pappsen. Vi har inte ätit än och jag är cphungrig. vänta. jag tror pappa sa att de va förrätt. kan de va så bra? mozzarella och tomat. Nu kom tamina och sa att de är mat. im out
tjing
/C

C

Hej alla glada! hoppas allt är bra för de är de med mig. Jag har precis pluggat och städat och jag hade lite panik när de gällde pluggandet för jag hade så himlans mycke att göra tills imorrn. Men nu när jag gick in på frias hemsida så såg jag att vi har ju studieteknik hela dan imorrn så då är det inte alls så stressigt som jag trodde.
Haha just nu sitter jag kollar på dinosaurier, jag älskar att kolla på sånna program. jag tycker de är as intressant. Men säg de inte till nån!
Jag tycker att de har varit dåligt med bilder den senaste tiden så jag tänkte lägga upp en men jag har inte min mobilsladd här hos mamma så jag gör de lite senare :)
Tjingesling
/C


Söndag

Hej ! Här sitter jag i soffan och tittar på tv :) Vad gör ni idag ?
Igår va jag som sagt hos C och titta på film och hade mysigt.. Idag har jag bara lagat i soffan med Ellis och latat mig, haha ! Har inte så mycket att säga just nu, vill tacka mina underbara vänner för en super härlig helg !


Puss och kram, see ya  /   E <3

Läggdags!

nu är jag supertrött och ska snart sova. Vi har precis kollar på king kong, den är sjuukt lång.
Imorrn måste jag typ jobba 6 sidor i matten. plus historia läxan. så de blir bara plugg imorrn. Men nu ska jag väcka fia som har somnat i soffan och dra henne till sängen.
Sov så gott
tjingeling
/C

Lördag kväll

Tjaaa ! Här sitter jag i Cs soffa och bloggar !
Nu kom Matilda och Fia precis :) Vi tittar på tv, kingkong.. Jag har aldrig sett den !
På denna kväll har vi tryckt i oss; Popcorn,chips, 2st choklad och en cola ! Gissa om jag är mätt !
Leo sover ! Tråååkig

Nu är det tjejsnack på g, fast Leo får ju också vara med och prata :) Haha



Nu ska jag lyssna vidare på mina kära vänner :)  Se yaaa /   E <3

klockan är redan kvart i 3..

..och nu är de C igen som skriver. Nu har alla gått hem och jag måste städa lite. De är inte så stökigt, bara lite glas och kläder. Viktor har ju dock gjort ett hål i min gräsmatta men de lär ju växa igen. hoppas jag.
sitter just nu och kollar på so you think you can dance och de är helt sjukt va bra dom dansar. vill också! Men nu ska jag städa.
Later,







Jag vill ha närhet. riktig närhet, inte någon kall låtsasnärhet. så du kan sluta nu.

/C

morgon

Shuu
Jag bloggar just nu från både mig och E. Vi sitter i min soffa och har precis ätit lite frukost, en fralla med päronsaft till.
Igår va väldigt trevligt jag älskar att vara med mina vänner, vi har så nedrans roligt.
Idag så blir de lite städ och kanske lite plugg. Fia ska vara hos mig så jag blir inte ensam :) Sen ikväll så blir de nog film med nåra kompisar, mysiigt.
E vill säga att hon är trött och hungrig. sen inget mer.
hörs sen
Tjiiing

/C&E


Lördag morgon!

Godmorgon!
Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag måste springa iväg till bussen. Idag har jag mycket planerat, först ska jag åka till Nynäs och jobba (kvantum) efter det bär det iväg raka spåret till Älvsjö med min älskling Jess. I Älvsjö är det nämligen så att en av mina vänner (robin) fyller 19 så vi ska hem till honom på maskerad fest. Så jag kommer inte hem förens på Söndag så det kommer inte bli så mycket uppdatering. Men ni får ha en super trevlig helg, för jag måste springa nu! =)

♥/D 

Tjeeeeena

Hallå, E här !
Sitter hos Cilla och ska nog snart sova ! Idag har jag varit i skolan sedan åkte vi till nynäs och sen till ösmo och nu sitter vi här ett par stycken och ska sova..

Matilda;

- Woow, fast E jag behöver inte din autograf för jag känner dig !
 C;
- Fast tänk om hon dör imorgon då behöver du den !


Taaaaaack så jävla mycket !




See ya later, /   E <3


Freeeedag

Shuululu
Sitter nu hemma hos mammsen och kollar runt lite. Skolan idag va inget speciellt som vanligt, hade ett engelska prov som gick sådär.
Jag har egentligen inget att säga men ville bara säga att jag lever
Tjingeling
/C

Jag igen..

Fy tusan vad det är tråkigt att vara hemma och vara sjuk. Men som tur är kom min mamma och syster hem precis efter att ha varit och handlat mat. Gulliga som dom är så hade dom köpt massa halstabletter, apelsiner, tidningar och hyrt en film till lilla mig. Så min dag blev genast lite bättre =)

Minns du den här lilla bilden E? =)


♥/D

Fredag kära vänner...

Idag är det som sagt Fredag och jag ligger hemma och är sjuk. Nu tänker ni säkert " stackars henne som e sjuk en Fredag" men så illa är det faktist inte har bara ont i halsen och är riktigt förskyld. Så jag har varit hemma idag från skolan så att jag inte ska bli mer sjuk och inte kunna jobba och festa imorgon. Förövrigt har jag inte gjort så mycket idag, bara varit hemma och tittat på film och läst tidningar som man ska göra när man är sjuk. Enligt min mamma ska man äta apelsiner när man e sjuk för då blir man tydligen frisk, så gissa om jag har ätit apelsiner idag, mins 3 st! =)

Juste måste säga också att jag har trixat lite med bloggen idag så om något är konstigt så vet ni att det är helt mitt fel!
C och E jag har gjort var sin kategori så när ni skriver inlägg glöm inte att välja eran kategori, tack! =)

♥/D

E igen !

Tänkte bara kika in och natta bloggen, för nu ska jag gå upp och lägga mig och titta på tv ! ntar
Jag har inte mycket mer att säga, eller jo.. Kan inte ni som läser bloggen lämna en lite kommentar vore kul :)

Nej nu väntar sägen, godnatt och sov sött ;)



Hörs imorogn,

Lördag !

Heej bloggen !
Idag är det en sliten E som sitter här och skriver ! Igår var det jättetrevligt, vi fyra tjejer åkte ner till nynäs och åt på en mysig thairestaurang.. Sedan bar det av till ösmo där vi satt på ett "klippa" och elda ! Haha, så nu stinker mitt hår rök :( 
Nu sitter jag iallafall här i sängen och ska snart gå ner och duscha, för senare bär det av till stan för att mysa lite och titta på nrj.. Kommer säkert vara sjukt mycket folk, men men.. Just det igår träffa jag även favoriten Leo, det var trevligt för det var ett tag sedan ;)  Just det, vad ska ni läsare som aldrig kommenterar göra ? ( ja, det var en pik )

Aja, har inte så mycket mer att säga.. Men jag kan ju lägga upp några bilder som lovat; 
 

                    Snyggaste koken

sent

nu är jag i sängen och ska sova. träning var ok och imorrn är de fredag. jag kommer sova gott.
Go natt

Tjingelong
/C

träning,

Till sarah säger jag tack för kommentaren och "jag vet"! ;) och till eve säger jag: kul att du skrev, kände mig lite jobbig ett tag där.

just nu sitter jag vid min gamla dator hemma hos mamma som min lillasyster har fått tagit över. De går inte snabbt asså..
Haha pratar med matilda som ska sova nu. Fan va skönt de skulle vara om man fick de, men nej jag ska kasta boll och svettas i två timmar. inte alls orättvist. Men om de går bra på träningen så blir de nog kul.
Imorrn kommer de bli kalasbra! Skönt att komma ut och umgås med folk som jag inte har gjort på flera dar. Sen på lördag så tänkte jag kanske  åka in och handa i stan. måste verkligen köpa jeans och koftor. men vi får se vad min plånbok säger för jag tror att min budget är typ ingen. men nu måste jag göra mig iordnig för träningen kanske skriver ikväll om jag orkar..
Tjingelong
/C

E är tillbaka !

Tjaaa bloggen ! Läget ? Med mig är det finfint !:D
Tänkte börja med att tack kära C som har boggat så flitigt ! Jag har hunnit blogga för igår var jag och D på gymmet och blev visade hur allt funkade ! Sedan har jag varit i skolan.. Jag trivs faktist :)

Nyss kom pappsen hem med en stooooor ny tv, gissa vad jag ska göra ikväll ? Se på tv såklart ! Haha
Men har inte tid att sitta här ny ska hoppa på Ellis som ligger i soffan och latar ;) haha kul..



Se yaa,   E <3


Nu är jag mätt..

..för jag har precis haft lunch, mkt bra. Nu klockan ett ska jag ha histora i tre timmar. efter de så måste jag upp till centrum och köpa lite mat till kvällen och sen ska jag åka hem. gissa vad jag ska göra hemma? plugga såklart. Matte och franska. Sen så är de träning och jag hoppas att de kommer gå bättre än i tisdags.

Jag hade ju tänkt att börja gymma med E och D men grejen är den att jag kommer aldrig att orka de. Jag kommer inte hinna för varje dag efter skolan måste jag plugga. Den här skolan gillar att ge läxor som de ser ut som. Men jag har ju handbolls träningarna på tisdagar och torsdagar så jag håller mig lite levande iaf.
Men nu ska jag kila. vi hörs sen,
tjong
/C


Me again!

ja de verkar som om jag är den enda som skriver i denhär bloggen just nu.

efter att jag skrev senast så har jag ätit och kollar på idol och jag säger bara att jag skrattde så jag grät. Älskar den nya juryn, mkt bättre än den gamla! Kollar just nu på jonas gardell av någon anledning men han är ju bara så jävla rolig. jag kommer somna med ett leende på läpparna inatt!
ser nu att jag inte har så mkt batterier på min kära dator så jag tänker avsluta nu. ni kanske tycker att de är lite tjatigt att bara lilla jag skriver men jag ska tjata på mina kära kollegor att som ska skriva!
sov gott
tjingelong
/C

Idag är det onsdag

idag är jag gladare.

Imorse va jag så himlans sen. Jag gick upp vid 10 över 6 och jag ska åka typ 20 i. när klockan va typ 35 så hade jag inte borstat håret, inte borstat tänderna, inte sminkat mig, inte fixat matlådan, inte packat mina böcker och jag hade inga strumpor på mig. Jag förstår inte var tiden tog vägen ? men jag klarade de eftersom jag sminkade och fixade håret i bilen och jag missade inte bussen.
Skolan va as tråkigt som vanligt och imorrn så jag ha histora i 3 timmar. inte taggad.

När jag skulle hem från skolan så gick jag och Matilda till tåget och jag pratade samtidigt med E i tellen. Så när jag ska gå igenom spärrarna så tänker jag på att kolla så de är en grön pil som de ska va när man gå igenom. kom ihåg att jag pratar om väldigt viktiga saker med E så jag är inte helt koncentrerad. Så jag typ tar sats och går igenom spärren så tar de så jävla mkt stopp! så jag säger "vafan den är ju sönder!" och kollar på matilda så att hon ska typ hjälpa mig. hon nästan ligger på golvet för hon skrattar så mkt! Då kopplar jag och kommer på, fan busskortet! jag säger snabbt hejdå till E och drar fram busskortet och skyndar igenom spärren och hoppas till gud att ingen såg. men jag kollade in i biljettluckan eller vad de nu heter och där står de två killar som garvar och pekar. skjut mig.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, jag kollar in lite senare!
Tjing
/C

de går inte som jag vill

varning för argt inlägg.

Jag är så jävla arg just nu. träningen gick väl bra till en början men sen gick de åt skogen. orkar inte gå in på de mer men så ni vet iaf varför jag är arg. sen så är jag arg för att jag vet att jag kommer vara as trött imorrn för att klockan är så sent och jag har inte ens duschat än. Har precis slängt i mig maten och nu måste jag stressa in i duschen.

nu kom de in en mygga i mitt rum också. skit. sen så måste jag prata med en person på msn men tror du att den personen va inne? svaret är nej om du inte kunde klura ut de själv.

Livet är sämst just nu och jag vill bara gråta eller skrika på någon. men hittade ingen frivillig så jag skriver av mig på bloggen ist.

de irriterande är att nu spelar de ingen roll när jag går och lägger mig för jag kommer ändå vara cp trött för klockan är över 10 och jag sover inte. 
nu kokar jag inte lika mkt längre, god natt

/C 


Tisdag

Tjeeeena bloggen :) Läget ? Med mig är det bra..
Jag sitter i soffan och tittar på ugly betty, kul va? Idag har det inte hänt så mycket, jag var i skolan och hade b.la idrott.. Vi orgentera, jag var skit bra :D Sedan åkte jag hem med mina fina vänner :)
Imorgon ska jag och D på intruduktion på gymmet.. Det ska bli spännande, jag kommer snart vara fylld med massa muskler.. Min syster är hemma, hon är as jobbig.. Allt jag hör just nu är min syster skrika och fjanta sig ! Hon går runt och låter som en bebis, ja hon är 20 ! Aja nu ska jag åkte gå til tven och försöka ignorera min syster !

Se yaaa,    E <3

Goddag!

Så var det Tisadg med allt vad det nu innebär. igår hände det inte så mycket förutom att jag gick i skolan och köpte nya springskor med min pappa, eller jag pekade och han köpte! Jag kom hem för ca 30 min sen så nu sitter jag och äter blodpuddig (mumma) och läser lite bloggar. Idag har det inte hänt så mycket roligt i min skola förutom att jag försov mig och fick springa som en dåre till bussen. Juste vi hade även skolfotografering som förhoppningsvis gick bra. Ikväll händer det inte så mycket förutom att jag troligtvis måste plugga lite, har ett idrotts arbete som måste skrivas. Ska också försöka med att hinna fixa o trixa lite med designen och om det inte blir nå bra så må`ste jag fråga min vän Jytte om hon kan fixa den, för den e så full som den e nu, eller hur?
 
Nej, nu har jag inte tid med det här längre duschen kallar! =) 

♥/D

Lite bilder,

Nu har jag plockat lite och jag har lite tråkigt så jag visar hur duktig jag är :)

före
efter                            
 såhär full va min väska!


Hittade också en bild på Fia  från i lördags :)



Nu ska jag göra sallad till maten!
/C

Måndag

Hej alla glada..  Har inte bloggat så mycket idag.. Jag har inte orkat :P
Jag gick upp klockan sex imorse så gissa om jag är trött nu ? Har inte mycket att säga just nu förutom att jag tittar på tv, haha ovanligt va ? Alltså jag har inget att skriva om så nu drar jag och hoppas på att D och C skriver lite roligare !

Se yaa,   E <3

Läxor gillas inte,

äntligen hemma och klar med pluggandet. ligger ju som ni vet lite efter i matten men har jobbat igen nu efter skolan så jag behöver inte oroa mig längre. Sen så har vi lite läxa i samhälle, franska och så måste jag läsa romanen vi har fått i engelskan. Den heter The Pearl och är skriva av john steinbeck (hur de nu stavas) och jag har inte läst så mkt så de är bara att börja!
mitt rum är inte så fint just nu så jag måste nog plocka lite. av nån anledning så hamnar alltid mina kläder på golvet och eftersom jag är hos pappa så är de lika med hundhår. Så de gäller att hålla sig borta från golvet om du är ett plagg!
Ikväll blir de läggdags tidigt igen, gick faktiskt och la mig vid halv 10 igår och kände mig inte så farligt trött imorse.

Jag måste verkligen hitta en större väska! just nu så ser det ut som att min väska ska spricka och jag har inte så farligt många böcker i den. Och imorrn ska jag ha med mig alla böcker tillbaka och ha idrott. inte bra.

nu måste jag röra på mig
Tjing
/C


matte är inte min grej

Sitter i skolan.
vi har just nu lunch, börjar om typ en kvart tror jag.
Idag var det en liten lustig vändning på matten. Vi skulle ligga på sida 17 tills idag och jag låg på typ sid 13, eftersom matte inte är min grej.. Men jag tänkte att jag gör allt på studietimmen som vi har på eftermiddan, läraren kommer inte märka. Men nu är det så att vi har matte som andra lektion och då hade vi såklart prov på alla sidor fram till sida 17. så de gick skit för mig. så nu på studietimmen måste jag plugga massa matte så jag kan göra om provet.

Im out!

/C


RSS 2.0