Godnatt !

Gissa var jag sitter och bloggar, jaa.. I sängen! :D
Jag sitter och tittar på en prinsessas dagbok 2, det är typ den roligaste filmen ever ! Såg att Sarah hade kommenterat det gillar jag :D Hej Sarah ! Kom just på att bloggen funnit en vecka idag, och vi har inte firat det, det är ju skandal :/ 
Aja, jag ska fortsätta titta på filmen så godnatt och dröm söta drömmar <3
Puss och kram,   E

i'm back.

Jaja jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men jag skriver ju nu ;)
Helgen har varit kul, har ju varit på nrj som ni vet.
Idag måste jag plugga lite matte eftersom jag inte vill komma efter, är lite  rädd för de :P
men jag har inte så mkt på hjärtat just nu så jag skriver sen :)
tjing
C

Fräsch

Hallå igen jag sitter i sänget igen ;) Haha, fast nu har jag faktiskt gjort annat också ! Jag har duschat, rakat benen, haft ansiktmask, och ätit frukt ! Jag känner mig fräsch ;) I helgen har det blivit på tok för mycket onyttigheter så jag tänkte att jag skulle vara lite nyttig.. Nu sitter jag här ren och fin och tittar på gossip girl.. Ska snart fixa naglarna också ;)
Nej nu ska jag kila ner och hämta en nagelfil, sooo long  !

                                                         Nice va ?








//    E

Helgen..

Hejsan, måste börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men det har varit en händelserik helg. Måste och varna för att det här kan bli ett långt inlägg!

I Fredags vid 9 på kvällen åkte jag till Haninge till en tjej i min klass. Jag och sofia och en till tjej i min klass (cissi) tittade på film och sen sov vi där. Dom väckte mig kl 9 på Lördagen (läs igen kl 9 på en lördag!)  för då skulle tydligen Cissi jobba på subway och Sofia skulle ha innebandy cup, så jag åkte med till subway och åt frukost där för att sedan åka hem. Sen på kvällen åkte jag och två kompisar till stan för att äta och sedan gå på NRJ. Väl på tåget mötte vi massa andra vänner som också skulle till NRJ så vi hängde med dom hela kvällen. Vi hade en super rolig kväll förutom några små insedenter tex, glasbitar i fötterna. Vi dansade och sjöng som galningar hela kvällen! Efter NRJ bestämde vi oss för att glida hem till en annan kompis på efterfest, vilket var väldigt trevligt! Det bästa med kvällen var att jag fick med mig Johanna hem, så vi som till kanske 12 sen var hon tvungen att åka hem för jag skulle plugga. Så min helg har med andra ord varit händelserik men framför allt galet rolig!  

Bilden på mig och Montis som jag röjde med på Nrj! =)

♥/D

:)

Hej igen :)
Undrar vart mina kära vänner är, dom har ju inte bloggat ! Fy på er..
Sitter kvar i min säng, det är skön :D Fast jag börjar bli lite uttråkad !
Det regnar ute nu :/   Igår det hörde jag ett super kul skämt fast nu har jag glömt det, tråååkigt ! Tråkig är även den här bloggen just nu, det är ju ingen som kommenterar :(  Det slutar väl med att jag sitter och kommenterar mina egna inlägg, vore det kul tycker ni ? Det tycker jag inte..  Haha, nu har det slutat regnat !

Aja nu dra jag, för jag har ändå inget vettigt att säga.. Se yaa /   E



Söndag

Hallå där :)  E här..
Sitter i sängen och lyssnar på lite musik och tittar på tv :P Igår var super kul, hände mycket roligt ! VI träffade b.la rmk, om ni vet vem det är ? Det visst inte jag fast mina kära vänner visste ju vem det var så jag spelade med ;) Iallafall vi stod på tåget hem och prata med han, haha ;)

Här kommer några bilder från i fredags;

 Snyggast !



Mysigt !



Min fina vän



Roooligt



<3





Ska kila nu, vi hörs senare !

Puss, E


E !

Tjena bloggen, idag är det lördag ! Nice..
Idag bär det av till Nrj med C och Fia, trevligt ! Skrev ett inlägg tidigare med det publicerades inte :(  Det var med bilder och massa annat kul !  Nej, nu ska jag draaaa trevligt lördag :)


Seeee Ya bitcheeeees // E, who else

Lalala..

Tjena Lena, idag är det min favorit dag nämligen Fredag. igår blev det inte så mycket bloggning och det berodde på att jag va så galet trött. Först en hel dag i skolan sen gymma med E, vilket var galet jobbigt. Men idag är jag pigg och glad som vanligt! Jag hade bara en lektion idag mellan 10-12 så efter det gled jag ner till cebtrum och köpte två tröjor, massa hudprodukter och lite nyttigt godis (vindruvor, körsbär och naturgodis) Det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig i ett varmt bad med ansiktsmask, super skönt! Så nu är jag så redo som jag kan bli för en Fredags kväll! =)
Hoppas ni får en rolig kväll, för det ska ialla fall jag ha! =)

♥/D

E

Heeeej kära bloggen :D
Idag är det fredag, skönt ! Ikväll bär det av till nynäs för att äta på thai, gott gott.. Sedan får vi se vad vi hittar på..
Idag har jag bara haft en lektion, det verkar skönt va ? Men vill nu veta hur länge den är ?Joo, det är åtta timmar :P
Fast idag fick vi gå tidigare för vi skulle ta skolkort så jag slutade vid halv tre idag..
Jo, juste idag hände en rolig sak.. Visst blev ni nyfikna nu  ? haha, jag tänker inte säga vad som hände.. ;D

Nej nu ska jag gå och göra mig iordning.. Vi hörs senare, då ska jag även ladda upp en bild på mig i kockkläder och det vill ni se kan jag lova. Så kika in senare !

Puss och kram //   E

svälter ihjäl

sitter i skolan och skriver en uppsats till svenskan. Jag är cphungrig och vill bara ha lunch nu. Men har typ två lektioner till dess. damn
Längtar till ikväll, hoppas de händer nått kul. hatar att inte ha nått att göra på kvällarna.
nu fryser jag ihjäl så jag måste gå ut från våran iskalla datasal.
tjing
C

Natti

Nu är det dags för mig att nattabloggen.. Jag ska upp klockan sex imorgon så sängen lockar väldigt mycker just nu ;)
Sitter och tittar på när & fjärran med Tobbt och Dogge, det är roooligt :D
Det var allt för mig idag, vi hörs imorgon.. Glöm inte att önska mig lycka till med att komma upp klockan sex ..




Goood nighteee !  /  E

Trött

Tjena bloggen, hur är läget idag ?
Med mig är det bra fast jag så trött ! Det tar på krafterna att gå i skolan.. Jag och D har även hunnit med att gymma idag, det var kul fast super jobbigt.. När vi var klara låg vi där utslagna på golvet ! Nu sitter jag och tittar på tv, snart börjar vänner.. Just det, imorgon har vi ta skolkort eftersom att vi har kallkök på fredagar så ska vi ha på oss våra kock kläder och dom är inte vackra.. Om ni har tyr kankse jag tar en bild och låter er ha lite kul :) Jag har inte så mycker mer att skriva så nu dra jag, det kankse kommer ett inlägg senare.. Jag skev faktist två inlägg igår men ena publicerades inte :(


See ya, och glöm inte att kommentera ! 
 Eran egna favorit   E

lång dag!

Nu är har jag äntligen lite tid över att skriva i bloggen! jag har precis gjort min engelska läxa som var att lyssna på cd:n(de finns en skiva längst bak i engelska boken så man kan lyssna hemma, as bra!) och typ svara på frågor. gick snabbt och smärtfritt.
Idag har de varit en lång dag, jag går till 10 i 4 och har bara snarklektioner på eftermidagen. Men jag klarade av att hålla mig vaken hela tiden vilket jag är mkt stolt över! jag känner att jag börjar komma min bordskamrat, Marlon, lite närmare. han kan faktiskt prata ganska mkt har jag sett nu. De va massa saker idag som vi skulle jobba med i par så han slapp inte mig i första taget.
just nu sittar jag i min säng och jag ska snart ner till mamma så hon får kolla min läxa och alla stavfel... bra att ens mamma är så himlans bra på engelska så jag slipper skämmas imorrn!

Jag har märkt att min skola gillar att ge läxor till dagen efter. Jag tror att de kanske är bra för då måste man ju göra dom när man kommer hem och man kan inte skjuta upp de och sen glömma som jag brukar. de känns som att de är posetivt lite posetivt iaf.

Klockan 8 är de träning och jag ska träna med damerna idag. Jag ska lägga upp de att jag tränar med damerna på torsdagar och med juniorerna på tisdagar eftersom jag spelar match med båda lagen och dom tränar på varsinn planhalva. längtar lite till handbollen faktiskt ;)

Men nu har jag skrivit massa saker så nu ska jag sluta innan ni somnar! jag såg att E hade skrivit ett inlägg men de hade inte publicerats ? men hon skrev att de vore kul om ni som läser kan skriva en kommentar när ni har läst så blir vi glada :)
tjingeling

C

   en bild på min pluggplats!

Skola, träning och mer träning..

Idag är det Onsdag och jag är en aning gladare än igår. Idag har jag varit i skolan hela dagen eller egentligen kan man kanske inte säga hela dagen eftersom att jag bara gick mellan 9-12. Efter skolan gick jag och E till gymmet för att träna för första gången, med andra ord dagens höjdpunkt. Efter det bar det iväg hemåt. När jag äntligen kom hem kläckte min pappa ur sig ideen att vi skulle äta kötbullar och makaroner vilket jag totalvägrade. Jag fick som vanligt min vilja igenom så det blev pizza för familjen och jag åt en sallad. Precis när jag hade lagt mig i sängen med "sofies mode" så berättade min syster att hon hade andra planer för mig nämligen Powerwalk. Så nu sitter jag här med ett stort glas mjölk och en trött kropp. Ska duscha nu sen lägga mig i sängen o titta på tv. 

♥/ D  

lång dag..

Halooj
Idag så har det varit en händelselös dag. Första dagen som jag måste gå upp vid 6 för min buss går vid 7 så de va tungt imorse! Men jag klarade av att komma med den bussen så mission completed. Inte nått speciellt kul i skolan heller, jag åt bulgursallad med rödbetor vilket kanske låter äckligt men de är supergott!

E, jag hörde någon berätta ett av dina skämt idag! Hur vet man att en bil kommer från tyskland?     de göööör man inte.
Nu ska jag försöka hitta en karta som tar dig från min skola till mitt hus. De är läxan vi fick i geografi. lustig snubbe de där läraren alltså.
tjingeling
C

E

Heeej  !
Idag är jag på bra humör :) Jag och D har gymmat, det var kul.. Och jobbigt ! Ska bli kul att få bränna lite fett,haha  ;)  Så nu sitter jag här trött och sliten i soffan och tänkte snart läsa Sofis mode.. Der har varit mycke klageri här i bloggen så det ska jag ändra på genom att dra att två roliga skämt ! 
Läs och njut;
1, Det var två läskarburkar som gick över en väg, då blev ena påkörde och då sa den andra.. Oh det var läskigt ! Haha, den va kul va ?
2, Vet ni varför "utlänningar" har varit vita handflator ? För att dom stod mot en vägg när gud måla dom :D ( och nej jag är inte rasist , jag har bara rolig humor !

Humorn är på topp idag, eller vad tycker ni ?

Ska kila, vi hörs nog senare !

  E


we like att klaga

jag ser att D klagade lite så då kan jag också göra de. jag har så nedrans ont i mina fingrar. Fick säkert 4 blåsor från träningen, vi hade nytt klister och de kändes!  Hela träningen gick åt fanders så poop på den.

asså om du trodde att jag skulle skriva nånting intressant så kan du ju tänka om. Jag ville bara klaga lite. mahaha

Nuuu ska jag sova så gott så jag aldrig vaknar! eller iaf inte innan klockan sex...
God natt kära människor,
C


:(

Hallå där !
Jag är så jävla sur just nu, har sitter jag och har sett fram emot en skön kväll framför tven.. Men vad tror ni händer ?
Jaa, precies bilden börjar hacka och nu är det svart så nu sitter jag och glor in i en svart bild.. Det suger ! Jag hatar att det blir så bara för att det regnar.. Jag hatar regn, hatar !  Nu tänker jag inte sitta här länge, jag tänker gå upp och titta på Bevvan,haha sug på den kanal 5 :p !



Godnatt och sovgott
      //   E


Klagdag?

Jag kan ju bara börja med att varna er lite, för det här inlägget kommer bli ett riktigt gnäll inlägg! Jag kom hem från skolan för 25 minuter sedan, helt sjukt. Inte nog med att jag gick till kvart i 5 jag missade också bussen i Ösmo så jag fick sitta där på en bänk och glo i 35 minuter. Förövrigt så har dagen varit bra men jag har haft pannknack (ont i huvet) hela dagen. Nu tänker ni säkert  "gud kan hon sluta klaga" men nej det tänker jag inte göra, för det första jag upptäcker när jag sätter mig vid datorn är en stor jävla bild på min rumpa. Tydligen tycke E att jag inte hade stått ut med tillräckligt under dagen så hon lägger ut en bild på min rumpa i bloggen. Jag måste dock få påpeka att rumpan på den här bilden är lite röd men det beror på att jag har suttit i en bil i typ 6 timmar!
Vad kan jag säga jag bjuder helt enkelt på den, men hämnden är ljuv hjärtat! =)


Bild på E och mig från balen 2008!

♥/D

E här !

Hej bloggen ! Läget idag då ? Men mig är allt bra är lite smått trött ( jag gick upp klockan 6 så jag räknar med lite medlidande)  Just nu sitter jag här i soffan med datan på magen och tittar lite på tv, det är niiice.. ;)
Imorgon så ska jag och D gymma, jag är super taggad kan jag erkänna !  :) 
Jag har ett till erkännade, jag har så tråkigt just nu.. !

Igår när jag skulle gå in och natta bloggen möts jag av min stora förvåning av en stor bild av ett miffo med grejjer i näsan, jag tittar länge på bilden till jag ser att det där fula nyllet till hör ju mig ! Det var hemskt ! 
Eftersom en viss D tyckte det var kul att skämma skiten av mig så ska jag nu ge igen ! Så jag varnar alla känsliga läsare där ute !


Se upp för nu kommer den ; 






 Se yaaaa ! 

       E

 


Träningstisdag

Shulelulu
Idag har jag haft min första idrottslektion och de va verkligen träning. Först springa 3km, sen styrketräning och tillslut springa ner och upp i vattnet tre gånger. Fett med jobbigt kan jag säga.

Efter skolan så gick jag och E till centrum för att vänta på D för vi skulle kolla lite på väskor men D blev sen så vi åkte hem. Stackarn slutar ju jättesent idag. Men jag och E tog tåget hem och va glada över att komma hem.
Idag så är det träning också som börjar vid 7. Idag har vi egentligen träning till 10 men vi får nog sluta vid halv 10 för annars har vi 3 timmars träning. liiite väl mkt tycker jag. Men de blir najjs att spela lite boll, längtar faktiskt lite!

Nu har jag inget mer på hjärtat men E och D lär ju skriva snart så de kommer mer att läsa!
Tjingelingting

C


Idag är de måndag

Nuuu skriver jag igen! Idag har de inte hänt något speciellt. Efter skolan så åkte jag och D till nynäs och gjorde lite ärenden som t.ex köpa lite skolgrejjer. Monster tema blev de, som D skrev tidigare och jag är otroligt nöjd.


L säger:

lever du för tven eller?:)

C säger:

nej jag lever på hoppet. och jag hoppas att de ska komma nått kul på tv

Jag är bara så tråkig just nu.
Men imorrn så är det ju tisdag och då har jag min senaste sovmorron, börjar inte för än klockan 9 vilket är himlans sweet. Men nu ska jag glo vidare på datan,

Här är dagens fångst!
:)        



Hare najjs nördar,
Tjiing  / C


Bloggen !

Tjeeena !   Läget då jaaaau ? ;)
Med mig är det super, har precis duschat jag och mammsen har nämligen handlar, eller jag tog hon betala :) Tack snälla mamma ! Eftersom vi tre tjejer här i bloggen ska börja träna så köpte mammsen både skor och en väska till mig så nu är humöret på topp :D Vi ska börja gymma, cooolt eller vad tycker ni ? Jag ska pumpa muskler !

Idag har jag iallafall gått i min nya skola en vecka ( Riksäpplet, hotell och restaurang )
När jag kom till skolan så fick vi reda på att vi skulle vara i skolan vid åtta men eftersom att ingen i klassen visste det så blev det ju ingen lektion så idag har jag bara haft två lektioner.. Det var skönt..
Nej, nu har jag faktiskt int etid att sitta här mer ( eller jo det har jag fast jag har ingen lust, haha )



   Detta är jag inom en snar framtid



Seee ya, soooon honey !
 
     XOXO, E


Äntligen..

har jag kommit hem efter en inte så speciellt händelserik dag om jag ska vara helt ärlig. Dagen började som så många andra dagar med skolan vilket var helt okey tack vare mina sköna nya vänner. Efter skolan så träffade jag C, vi gjorde några ärenden innan vi åkte hem som tex, köpa massa skol grejer till henne med monster på. Jag är så himla avis, vill också ha block och pennor med monster på! Sen när jag äntligen kom hem så var jag hemma i kanske 10 min och åt middag sen gick jag raka spåret hem till Jessica för att få höra det senaste skvallret (vilket är lika roligt varje gång)
Där har ni min händelserika dag *not*

Måste bara passa på att slänga in en bild på E, som jag hittade. Haha! vad ska man säga lixom, det här va en av dom gångerna då vi var på flumhumör, vilket brukar gå lite överstyr! =)
Älskar dig endå, gumms!



♥/ D

In tha school

nu sitter jag i skolan och har precis haft samhällskunskap. Vi gjorde inte så mkt, sa bara vad vi skulle göra under kursen. Innan den lektionen hade vi klassråd och våran mentor hade glömt oss så vi satt i klassrummet och gjorde absolut ingenting. känns bra asså.. Nästa lektion är franska med sötis fredrik som jag har hittat. världens sötaste lilla sak, han ser ut som att han går i 6:an men pratar bättre franska än vad jag gör. han ska bli min lilla pluggkompis har jag bestämt!
roligare än såhär blir de inte eftersom jag klockan bara är 10:43 och man går i skolan. De är tydligen bara jag som kan använda datan i skolan just nu, E och D får nog de sen. so youre stuck with me ;)
bye suckers

 C


Snälla jag !

Tänke vara snäll och hjälpa min kära vän C, eftersom hon inte hade nån bild på henne så ska jag hjälpa henne och lägga ut en finfin bild på självaste C !

Här kommer den ;

          
                                             
                                             Är hon inte vacker ?



 
// xoxo E!

C

Okej, här kommer min lilla presentation.
Jag är alltså C i denhär lilla trion. Bor varannan vecka hos mamma och pappa och har två systrar. Jag går i ettan på Haninge Fria, samhälle såklart. Spelar också handboll två gånger i veckan. Annars då, jo  jag gillar ju såklart att leka med vänner och umgås ;)
De kommer säkert att komma fram massa mer saker om mig som E och D inte kommer att tveka att avslöja men de kan jag nog stå ut med.
tänkte slänga in en bild men hittar ingen på min dator så jag firrar de lite senare.
Tjingepling /C


D!

Hejsan!  =)
Jag tänkte som dom andra två plåga er lite med ett långt inlägg om mig själv. Jag bor utanför Nynäshamn i en liten "by" som heter Sorunda. Jag bor med mina föräldrar och min två systrar. Vi har även en massa djur, två hundar och tre katter. Jag är 16 år gammal och går 1:a året på gymnasiet. Jag går samhälle/turism på ett gymnasium som heter Fredrikabremer och ligger i Haninge. När jag inte går i skolan eller umgås med mina mongo vänner *ler* så spelar jag fotboll eller aa jag gör det när jag inte är skadad som jag är för tillfället.
Jaa, där har ni mitt liv, men det finns mycket mer smaskiga detaljer om både mig och dom andra så om du är nyfiken är det bara att titta in och läsa och njuta!  =)

Jag tänkte lägga in värsta fula bilden på mig, men jag upptäckte att jag inte hade någon. Men jag vet att E har en jäkla massa fula bilder på mig som snart kommer komma upp i bloggen. Så jag tänkte att det är bäst att lägga in en normal bild! =)



Over and out!  /D

E

Tänkte bara presenter mig själv lite ( och ja, vi betämde att vi alla skulle presentera oss ;)
Jag bor, som dom andra i en lite håla som heter Sunnerby, det ligger en bit utanför nynäshamn !

Mer än så tänkte jag inte berätta just ju, men mer kommer  ! Så ni får kika in då för att få veta vad som händer i mitt spännade liv.. ( Haha, kul skämt där E ) 



   Detta är mitt vanliga ja ;)




Seee yaa, but remember I don't wanna be Yaaa
                                    :D

Tjeeena!

Nu startas den cooolaste bloggen ever !

Vi är tre tjejer som har bestämt oss för att börja blogga, kul va ? :)
vi har tänkt att blogga om det som händer i våra liv just nu ! Ni får följa våran vardag som innehåller b.la skola, träning och framförallt familj och kompisar..


Enjoy fuckers !


// XOXO   E,d,c !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0