Rabalder

Asså alla ni förstår inte hur mkt ångest jag har just nu. Den är verkligen på topp. Helvete asså.

Ja, de är ju alltså nyår. Dagen som alltid ger mig mest ångest av alla dagar. Vi får se hur de går ikväll, jag förväntar mig bara rabalder.
Jag har inte så mkt att säga. Mina planer är inte planerade. Slutar väl med att jag sover vid elva.
/C

Onsdag

Pratade precis med syster på fejjboken, hon är i Thailand och säger att det är så jäkla varmt att det är jobbigt..
Roligt att höra, jag sitter här och fryser tokmycket:( en månad i Thailand är på tok för lite!!
Imorgon är det ju nyår som jag antar att ingen har missat ;) Planen är iallafall att jag, Cilla, Fia & Matilda ska vara i Haninge.. Känns bra att umgås med söta vänner!

Här kommer lite Thai bilder som värmer lite i vinterkylan! (Fyndigt sagt, eller?!)





Det får räcka :)
Laaater
E<3

kuljul

Vem orkar egentligen blogga längre? Känns som att alla suger.
Men jag lever iaf, snart är de julafton med mami och sen är de nyår också som kommer spenderas med Eve, Fia och Matilda. Mkt trevligt.
Just nu sitter jag i stan hos Isak och ska faktikt sova över, orkar inte åka hem. Imorrn är de då jul igen med mamma och co, jag köpte dom sista klapparna idag. Jag är så jävla pank, och skyldig mig själv typ 1000 kr också. Har stulit pengar från mitt sparkonto. Men de kommer väl en dag då jag är rik igen och kan betala tillbaka alla mina skulder.

Efter nyår kommer dom bästa dagarna av jullovet. Ingen stress, kanske bara över plugg men de kan jag nog klara av. Fast efter min träff med Jennie så har jag börjat stressa upp mig som fan över svenskan.. Bara hennes fel..

Men nu ska jag göra annat.
/C

Promenad

Just nu sitter jag och tar igen massa datatid ;)
Snart ska jag möta frugan och gå en lite promenad sedan blir det att äta lussebullar.. Som jag och Cilla baka igår, dom blev mycket goda!!

Nu ska jag gå och klä på mig, bilder från Thai kommer senare!
E<3

Hemma igen :/

Ja, då var jag hemma i svedala igen!
Känns inte så speciellt roligt att vara hemma igen men men..
Vi landade igår och då blev det julmat hos familjen Uveby, gott!!

Thailand var iallafall fall helt jävla underbart, har träffat så många härliga människor.. Och upplevft massa roligt :)
Orkar inte skriva så mycket mer och Thailand utan tänkte ladda upp bilder om någon dag istället..
E<3


Jul

Jag antar att jag måste skriva nått här också.
Idag är de julafton. Jag gillar egentligen inte julen, de är bara ångestframkallande och stressigt. Men den här julen har gått otroligt bra. Julklappsinköpen gick bra, jag fick galet bra julklappar och är helnöjd, supergod julmat och en lugn julafton. Inga gäster utan de va bara familjen vilket va otroligt skönt.

Men jag ville bara säga att jag har haft en bra jul och hoppas att ni också har haft de! Puss på er ♥
/C

No more

Jag har verkligen ingenting att skriva i denna blogg längre.
Äckligt.
/C


Lugna puckar

De senaste dagarna har jag varit i skogen i underbart fin snö och spenderat tid med en såndär trevlig kille. Så jag har inte orkat vara inne på datorn. De är ju trots allt lov.

Idag har jag köpt massa julklappar. Alla år innan har jag alltid haft panik inför julklappsinköp men iår har jag varit väldigt lugn. Jag har haft känslan att "de löser sig" i magen och de har ju funkat. Nu har jag bara kvar till Fio, Tamina, mamma och Mange men dom ska ju få dom på julafton number dos hos mor. För iår är julafton hos far och jag känner mig lugn. Jag gillar inte julen egenligen, men de känns inte så hysteriskt de här året.

Nu ska jag städa mitt rum och sen slå in massvis med klappar.
/C


Koh samed

Sawadee kaa!
Idag har vi akt till annu en paradis o, koh samed!! :)
Vi har precis varit och tagat massage och snart blir det hem och duscha for ikvall blir det party!! Forhoppningsvis!
Pa onsdag aker vi till bangkok och dar blir det att spendera pengar, wiie..

Forresten sa har jag brant mig pa bringan, inte sa speciellt skont!
Anyway, seee ya ;)
/ E<3


There is no turning back for me

Nu har jag slutat på handboll. Vi vann matchen men de va inte min förtjänst. Hur man än vrider och vänder på det, hur många ord man får som ska uppmuntra, så känns det fortfarande tomt. Jag känner mig så nerslagen och osäker på ALLT. Jag ramlar tillbaka i mitt hål där man aldrig är säker, ta inga chanser. Hur tar jag mig upp nu? Orkar jag ens börja?
Antagligen. För de är de man gör. Man åker ner åt helvetes långt, och sen tar man sig upp igen. Synd bara att en liten del av viljan att ta sig upp försvinner när man har nått botten.

Det är pinsamt. Jag skäms.
Gonatt.
/C

inte en bra dag

Gaaaaaaaah, äcklig i huvudet. Ett jävla gnäll. Ge mig lov.
/C

freedom

Trevligt att jag inte hade någon träning idag. Superskönt. Imorrn spelar jag min sista handbollsmatch, sen slutar jag.

Nu sitter jag och mamma och äter kakor och kollar på tv. Det finns supergod frukost imorrn så jag längtar till att vakna. Plus att de då bara är två dagar kvar till jullov. KOM IGEN NU FÖR FAN!

/C


Inte som man tänkt sig

Tycker lite synd och Eve och Denise. Fast, dom är ju trots allt i thai..

Jaha, nk-provet gick inte bra alls. Men vafan, jag är ju van nu right?
På bussen sov jag och jag tänkte sova när jag kom hem också, typ planerade vad jag skulle göra när jag kom hem. Sen när jag väl kom hem så va de ut och skotta snö och sen dammsuga ur hela kaminen och göra eld. Ingen sova alltså. Men idag kommer mamma hem vilket känns mkt bra, få lite ordning på huset.
Nu ska jag laga mat
/C

Ban Phe

Just nu befinner vi oss i Ban Phe, vi ska stanna har tills pa sondag sedan ar det Koh samet som star pa schemat :)
Vi kom hit igar efter att ha varit pa Koh Kood i tv natter och jag kan ju saga att det inte var dom basta dagarna i mitt liv.. Jag och Pisse blev magsjuka och var tvugna att springa marathon fran sangen till toaletten, inte roligt nagonstans! Och for att gora hela historien lite mer spannande sa svimmade jag, rakt ner i min resvaska!!!!
Herregud!!

Nu sitter jag iallfall pa ett internet cafe inne i staden, vi har utforskat shoppingen som inte ar den basta..
Men men, da blir det mer shopping i Bangkok ;)

Laaaater
/ E<3


S U C K

En trevlig dag idag. Ingen franska och trevlig idrott. Nu så måste jag laga mat, plugga nk, skriva readinglog och typ andas ibland.
Fuck this.
/C

You can do it

Sitter hemma hos mamma i soffan. Jag har pluggat lite nk just nu och har känt mig stressad men då sa Jennie något otroligt smart och sant.
Jag har dubbellunch imorrn.
Stressen försvann. Dock så har jag inte kirrat readinglogen. Mkt obra.

Men hörrni, snart dags för sängen. Sista veckan i skolan återstår nu och jag måste bara klara mig igenom den och sen är de bara att ha ett underbart lov ♥
/C


myes

SHIT.
Söndag idag. Igår åkte jag hem till Leonardo och umgick lite med han och Isak. Idag så vaknade jag av att Leojäveln kommer in och skriker som en galning. Sen kastar dom båda pojkarna massa kuddar på mig. Moget.
Sen va de god frukost och plugga matte, alla tre pluggade fett med bra. Och nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på mat och sen bär de av att byta hus.
Måste skriva min önskelista nyss.
/C

pluggne

Eh, bloggning va de.
Igår va de idol, callecool vann inte men tack och lov för de, låten va ju värdelös. Han kirrar en egen skiva, med mariette också. Han va duktig, gullish.
Idag har jag pluggat nk, de är sista provet på tisdag. Ska nog gå bra.
Annars så är de väl inte så mkt att säga. Imorrn vet jag inte vad jag ska göra, typ plugga mer. Byta hus. Men nu kommer pappa snart och hämtar mig så jag måste städa lite här hos mamma.
Gudbajs
/C

Inte okej!

Nu har jag forsokt tva ganger att skriva med det forsvinner hela tiden :(
Vi ar iallafall pa en o som heter Koh Mak. vi ska stanna har tva dagar sedan ar det en annan o vi ska till innan det bar av till fastlandet..

Anyway, igar var sista kvallen pa Koh Chang och som vanligt var vi pa Sabay bar.. Kvallen slutade dock med att Pisse trampade pa en glasflaska. Men som tur var traffade vi en snall svensk brandman som fick plasta fossingen..


Nu blir det en bok i skuggan. Ha det bra, for det har iallafall jag!
E <3


Biståndsäckel

Vart är alla människor??!!!??!??!??!?!?
Den enda jag har att fråga är Tobbe och han vet ju inget. Han vet lika lite som jag. Vi behöver hjälp. Jag får panik.
Vi åt pizza till middag idag och de är helt sjukt vad mätt jag blev. Jag brukar orka äta en hel pizza men nu orkade jag knappt en halv. Jag börjar typ bli vuxen?

Pluggandet går alldeles utmärkt om man bortser från att jag inte fattar någonting och ingen kan hjälpa mig.

/C

wäää

Plugga UoF. De är de enda jag får göra denna kväll. Sen en paus när pappa kommer med pizza, men måste äta på typ 20 min. Sen blire mer plugg.
Vääänta, filosofin har kommit upp säger Sanaz.
Herrefan måste kolla.
..
....
.
Dåligt blev de. Ett svagt vg på essän. Hälften rätt på frågorna. Skjut mig och mitt dåliga resultat.

Juste, fick mvg på historian. MEN jag fick bara ett mvg svar av tre möjliga. Varför failar jag lite på historian? Känns inte okej.
Juste, plugga UoF måste jag göra. Nyss.
Tjing
/C


herrejisses

Waaas.
Kursen gick bra, tiden gick hyfsat snabbt. DOCK så blir jag lite irriterad på mina föräldrar. Vi sitter längst fram vilket jag kan leva med men dom är ju aldrig tysta. Så fort hon som pratade ställde en fråga så va de antingen mamma eller pappa som svarade. Till en början va de okej men dom slutade ju aldrig! Fröken fröken fröken, jag kan jag kan! Ingen annan hann svara för att dom va så snabba. Jisses, tur att jag inte är som dom.

De va ju mening att jag och mitt fett skulle röra på oss idag på träningen men den blev inställd på grund av brist på folk. Så nu kan jag plugga UoF, och jag har fortfarande inte hittat boken. De börjar bli lite bråttom, provet är på torsdag. Plus att jag har franska prov imorrn men de känner jag att jag skiter i.

Nu blire plugg.
/C

Tva dagar kvar pa Koh Chang!

Japp, ni har vi bara tva dagar kvar har pa Koh Chang!
Sedan blir det andra aventyr :)
Nu har vi precis varit och atit sa snart blir det Sabay bar med frugan.. Vi har varit pa Sabay bar varje kvall, haha!!

Nu har jag mer vettiga grejer att utratta, seeee ya.
E<3


borde stannat i sängen

Äntligen hemma.
Okej, dagens första nyhet blir väl att jag inte kommer få betyg i franska. Jag hade muntliga idag och fick ig. De gick så snabbt också så jag fattar inte riktigt vad som hände. Nu är de skriftliga på onsdag men jag kan inte få godkänt i slutbetyg eftersom jag fick ig på en av delarna. Så då får jag göra om de i vår. Sen funderar jag starkt på att strunta i steg 4. Men måste prata lite med Bengt, Fio kom på lite saker som jag inte hade tänkt på.

De går så otroligt dåligt i skolan just nu. Jag måste rycka upp mig. De här går inte, jag har fått massa VG:n och jag känner mig asdålig. Men jag orkar typ inte plugga. Jag känner att tvåan inte alls är lika bra som ettan. Och nu har jag kommit efter också, kan jag ens komma ikapp? Jag kanske har förbrukat all smarthet och nu är de bara bottenskrapet kvar. Så tror jag att det är.

Andra nyheten är att mobilen är stendöd. Den är ju supergammal men vafan, dö är väl lite drastiskt. Så jag har ingen mobil och typ gråter.
De va dagens update mina vänner.
/C

Då vandrar vi vidare

Jag har köpt ett nytt busskort idag. En månad räcker de. 400 riksdaler. Fy fan.
Imorrn kommer bli en jobbig dag. Jag vet inte vad jag ska ha på mig heller. Jag hoppas att det är snälla människor imorrn som kan pigga upp dagen. Nu tänkte jag sova, all alone. That sucks.
Gonatt på er.

Juste, jag har hittat någon som jag vill tatuera. "Om skorna håller".

Så, gonatt då.
/C

Ångest

Jag är på dåligt humör. Inte på grund av någon speciell utan på grund av mig själv. Imorrn har jag franska muntligt och de kommer gå så äckligt dåligt. Jag vill verkligen att de ska gå bra men jag vet att jag kommer faila. Jag vet inte vad som hände med franskan men den har bara gått sämre och sämre och nu vet jag inte vad jag håller på med längre. De blir bara G på proven och jag kommer nog få de på hela kursen. Och de kommer då sänka mitt medel som jag hade tänkt skulle bli högt. Isak kommer få högre medel än mig. Jävla skit.
Vill inte vakna imorrn.
/C


Vattenpipeanes

Tjena dar hemma i Sverige!
Har i paradiset at det just nu sjukt varmt, hur har ni det dar hemma?
Igar var det Thai kungens fodelsedag och det ar klart att vi skulle fira det sa det blev lite party pa stranden. Ikvall ar det tydligen party pa riktigt. Sa ikvall blev det flippfloppen i taket :)
Vi aker iallafall fran koh Chang pa Onsdag och da blir det nagra oar utanfor ett par dar.. Vilodagar?
Nej, nu blev det att sola lite till sedan massage.. Underbart!

Ha det bra i Svedala.
E <3


Grattis älskade man


  

Jag är glad.
/C


Friday

Nu ska jag börja blogga på riktigt igen.
Idag gick jag till skolan, vilket visade sig vara meningslöst. Slutade ju elva. När jag skulle åka hem så hittar jag inte mitt busskort. Fanfanfan. Ja, klockan är nu halv sex och jag har fortfarande inget busskort. Jävla skit.

Oh well, jag sitter och har precis ätit sushi. Sen kommer sällskap och de blir Idol. U n d e r b a r t .
/C


sjukdag

Eeh, jag har typ inte bloggat idag. Ber om ursäkt.
Idag har jag varit hemma och varit sjuk. Jag hostar och är allmänt äcklig. Men jag tänkte gå imorrn, kan inte missa mer. Dock ska vi tydligen ha gjort en diktanalys som jag inte har gjort så jag vet inte om de är så smart att gå. Grahn tar inga ursäkter. Jag är kööööööörd.
Men nu ska jag kolla klart på Glee och sen är de sovdags.
/C

En dag pa standen


Idag har vi bara varit pa stranden, blev sovmorgon idag.. De behovdes :)
Igar gick vi och gjorde akrylnaglar sedan blev det party for hela slanten..
Ikvall blir det att umgas med ett par nynasbor som aker fran on imorgon, lite trakigt.
Forresten sa har jag typ hundra javla muggbett pa benen, inte skoj!!!!



Seeeee ya!
E <3


allt på samma gång

Kul att man läser Eves inlägg och blir deprimerad. Avundsjukan typ äter upp mig.

Men ja, min dag har varit hemsk. Försov mig, är typ dödssjuk, skrev mitt sämsta prov någonsin. Jag skäms så mkt för provet, jag ser verkligen hur läraren (som jag verkligen tycker om också) blir sjukt besviken. Så nu kommer jag inte kunna få mvg i den kursen heller. Jag fick också reda på att jag ska ha muntliga nationella i franska på måndag. Jagvillinte.
Jag är ledsen.
/C

Ut pa aventur..

Idag har vi varit pa aventur!!
Vi borjade med att titta pa ett vattenfall sedan akte vi till en stand :)
Nar vi skulle aka hem sa var vi pa vag att kora pa en moppe sa vi tvarbromsa och mammsen flog in i rutan.. Vilken resulterade i en FET javla bula, storre an en golfboll!!!!

Ikvall ar det fullmoon party, rooooooligt.
Byyyyyie
E<3


Vi ska faktiskt ut idag, mitt grona har och jag!!!

Jaaa! Mitt har ar fortfarande gront!
Just nu sitter me, sis and Pisse och tontar oss pa ett internetcafe, ska snart kaka miggad. Senare blir det saklart PAAAARTY..

Aja, tankte bara kika in och beratta att jag har det u.n.d.e.r.b.a.r.t.




Laaaaaater!!!

\(snedstrack at fel hall) Evelina


RSS 2.0