En ny säsong av förtvivlan

De finns inga ord för hur deprimerad jag är nu.
Jag har inte ens slutat gråta än.
Fan.
De har precis slutat och mamma sitter och pratar om nya nynäsvägen? Så jävla okänsligt nu när vi sitter och sörjer Geroge. Stackars George..
/C


G

Nu börjar Greys och jag har näsdukar brevid mig. Vi ses i reklamen
/C

Första reklamen:
Okej, värsta scenen någonsin är när Karev säger till Izzie att George är död. Då flödade de tårar. Åh helvete vad sorligt livet är. Alla dör hela tiden. Varför leva när man ska dö?
NU BÖRJAR DE IGEN

Andra reklamen:
Okej de kunde bli sååå mkt värre. När Izzie ska säga hej då till George. Fy fan.

Till alla som jag har varit bitch emot idag

Jag vill börja detta inlägg med att be om ursäkt till alla som behöver en ursäkt från mig. Jag har varit otroligt jobbig och ja, ni fick se sidor av mig som jag inte är stolt över. Så förlåt och ni vet att jag tycker om er. Även om ni inte tycker som jag.
Men ja, vi har ju då projektvecka, och den är verkligen kass/äcklig/jobbig/stressig vilket blir ångestframkallande gånger pi. Idag har jag skällt på killar som är idioter, och jag måste säga att jag inte ber om ursäkt till honom, och jag har typ varit allmänt dampig.

Snart är den slut vilket kommer bli underbart skönt, längtar verkligen.. Men nästa vecka är ju jobbig också, två prov och ett seminarium. Men jag ska inte skriva mer om skolan nu, skitjobbigt att läsa antar jag.

men jag ska plugga.
fan jag kan inte komma ifrån skolan. alltid ett jävla tjat på mig. Nu kom jennie favoritlåt på radion. Cuult.
Nej men ja, hejdå.
/C

283


Hello ;)
Kan ju börja med att säga att det är sjukt kallt ute!
Just nu sitter jag och lyssnar på Winnerbäcks nya album och letar en sida där man kan titta på Lipstick jungle.. Hittar ingen bra :/






E<3

 


And so it begins

Just nu försöker jag lugna en galen Jennie som tror att projektveckan kommer gå åt helvete. Alltid lika positiv..
Menää, när är de idol? Trodde de va klockan åtta..? Eller va de sju? Jag ville ju se om Calle går vidare. Så otroligt söt och blyg. Göllish.

Jag har också sammanfattat lite om EU till imorrn. Jag har inte ens sagt vad vi gör hehe. Vi ska då skriva om EU:s framtida statsskick. Typ hur de kommer se up om några år. Vi ska skriva en rapport på max fem sidor i grupper. Jag kom i en sjukt bra grupp om man ser från ena sidan. Men de finns andra sidor också..

MAHA, Idol va klockan åtta. Perfa ju.

/C


282

Jag och pappa har precis varit ute och gått.. Jag tyckte att han skulle lära sig lite mer engelska (det ända han kan säga är att han vill ha två öl!), det slutade med att jag gick och prata engelska medans han surt gick och titta på sin mobil och vägrade prata med mig!

Nu ska jag duscha och sen titta på Idol och Svenska holllywood fruar..
Jag måste höra allt korkat Anna Anka säger!!




E<3


Och sen va allt förstört

Åååh, helvetes fan. Matematiken kommer ALLTID och gör min på dåligt humör. Vem tror den att den är. Dagen har gått bra, nej väldigt bra till och med, och nu sätter jag mig och pluggar äckliga siffror. Klara ett tal, härligt. Klarar ett tal till, shit jag kan ju de här kanske! Klara ett tal till, HAHA SUCKERS!

Sen kommer det. Talet som förstör min entusiasm, självförtroende och otroliga flow. Till en början så ger jag inte upp, jag kan ju de här nu! Men efter att jag har suddat så mkt på pappret så man knappt ser rutorna för de är så kladdigt så kastar jag suddet i väggen och slänger mig på datan. Isak, hjälp mig.

Snäll som han är så väntar han tålmodigt på att jag svär och förklarar problemet. Först fattar han inte problemet, jag va inte så bra på att förklara först. Han fattade inte vad substitutionsmetoden va. Men han kom på de sen. Toppen. Men han förstår typ inte hur jag inte kan förstå. Alltså så är jag dummare än han ens kan tänka sig. Då lackar jag och slänger bort matten. Vi tar de en annan dag.
/C

I don't want to know..

Jag vet vem som dör i Greys. Fyfan jag gråter bara jag tänker på de. Kommer inte klara att se avsnittet på onsdag.
/C


Söndag

Mhmmhh, The Hills är bra. Dom är så snygga..

men ja, annars så har jag städat och tvättat idag. Ätit lite mat också. Eh, vad mer..  Jag vill försöka kirra min lugg. Men de är så svårt, jag kan inte göra nånting med den. Det är alltså dagens I-landsproblem. Jag har de inte lika lätt som dom i The Hills.

Imorrn är de skola, känns verkligen som att min helg bara försvann. Men jag hade ju najs i fredags, och igår bytte vi rum osv. Och jag har sovit massa. Så de är lugna puckar, jag ska inte klaga.

Nu blir de mer Hills.
/C

maha

Jag drömde helt okej. Jag har åkt bräda med Fio, Björn, Tamina och nån snygg kille. Vi åkte på vägen vid porthus, 225:an. På vägen så va de snöhögar som va typ 20 meter höga. Så ja, vi åkte. Sen när vi kom hem så kom målvakten hem till oss och vi fick en papperspåse med en pannkaka i. De va typ ett pris. Men hon hade ätit lite på varje pannkaka så dom inte skulle vara dåliga.

Så jag antar att rummet funkar, jag har inte dödat nått inatt. Idag vet jag inte vad jag ska göra, tare lungan antagligen.
/C

Sweet dreams

Jag har verkligen ingenting att blogga om lägre. De känns som att jag bara bloggar om att jag inte har nått att blogga om.
Nu sitter jag faktiskt i mitt "nya" rum. Jag har flyttat in i Fios gamla och Tamina har tagit mitt. Så snart är de dags för de stora testet, hur kommer jag drömma inatt? De senaste drömmarna har ju inte varit dom bästa, blivit gravid och dödat massa folk. Hoppas att de blir bättre.

Jag har inge mobilsladd, och inte Tamina heller. Så de blir inga bilder från dagens arbete. Men kanske imorrn. Om ni har tur.

Nu tänkte jag faktiskt kolla på True Blood.
/C


wäh

Inatt har jag drömt igen. Jag har varit en slags vampyr och dödat folk. Så i staden där jag bodde så låg de massa döda människor överallt, och de som levde brydde sig inte. Sen så kunde jag typ göra vad jag ville, no limits. Jag badade i havet och pratade med fiskarna. De va kul. Men som sagt, jag dödade människor. Inte så bra.

Igår va väldigt trevligt, de va längesen vi töntar i klassen umgicks. Så jag tackar och bockar för umgänget.
Nu är jag verkligen jättehungrig.. Ska försöka få Tamina att hjälpa mig att plocka fram massa frukost.
/C


281

Haha, jag är glad!!
Kom en för typ 20 minuter sen, då när jag gick från bussen var det soligt och fint väder. Nu VRÄKER regnet ner.. Haha!!
I skolan idag hade vi temadag. Det var inte så speciellt roligt..

Nu ska jag ska farmville ;)
E<3

urk på burk

Eh, franskaprov: check.

Nu är de bara samhälle kvar på fredag.

Men jag orkar inte prata om skolan. Istället är de så att jag försov mig imorse, vilket jag typ aldrig har gjort? Jag kommer inte ens ihåg att jag har stängt av mitt alarm. Men istället för att vakna så drömde jag om att jag var gravid. Det är min värsta mardröm, tonårsgraviditet. Mitt liv skulle gå under. Fy fan, jag har fortfarande en konstig känsla i hjärtat..

/C


280

Jag blir så trött på min skolan, vi började vår första lektion 9.40 men det var tydligen så det vara bara att åka hem igen..
Ni har ju alla hört om rånet i västberg och i morse när jag stod i badrummet hör jag pappa skrika:
Pappa: Tjolle, kom!!!!!
Jag: Aa, vad är det?
Pappa: Titta, dom har rånat en bank. Det är därför pappa inte är på jobbet idag..
För jag jobbar precis brevid där!






E<3



.

Wääää, va jobbigt.
Jag måste plugga franska men jag har inte gjort de. Bara massa samhälle. Men jag har lunchen imorrn. Så de kommer nog gå. Hoppas vi..
Jag ska träna snart men jag vet liksom inte hur jag ska göra, om jag ska springa innan eller inte. Mitt lår känns hyfsat bra när jag går nu men de kanske blir värre om jag springer. Och jag måste klara av att springa orienteringen på fredag. Jag får samtala med mina handbolls kollegor.

JUSTE, jag har fått YO-plats, på Dramaten. Tack pappa!
/C

Mattesnillet i familjen

Geez. Jag har pluggat. Franskan gick helt okej. De känns som att jag kanske kan kirra de.
Fick ett panikmess från Jennie som sa att vi ska plugga imorrn efter skolan. JA TACK. Fy fan.

Annars då. Tamina bad mig att hjälpa henne med matten. Självklart kan jag de! Jag fick ju vg i matte A, hur svårt kan de va?
Första frågan; Hur ser man att en triangel är rätvinklig?
Eh, va? Hur fan menar du? Vad är de för fråga? Är de en kugg fråga eller? Så jag gjorde som jag alltid gör när de är en mattekris.
Ringer Isak.
Så han skrattade lite åt min dumhet, vilket han alltid gör, och sen förklarade han. Jag fattade och tackade för hjälpen.
Sen skulle jag förklara för Tamina och vi båda fattar och de går as bra, fram tills vi ska få fram svaret. 0.45765345. Vi skulle få fram hypotenusan.
Jag kom fram till att de va fel på frågan.
/C


Idag är de Fiooooooos födelsedag!

Idag fyller min storasyster Fiodora 21 år.

Ja de är detta mongo jag pratar om :D

GRATTIS!:)


Jahupp, annars så pluggar jag. Jag har läxförhör i både svenska och engelska imorrn. Och sen är de franska på onsdag.
Nu kommer mamma hem så jag kanske får mat idag också.
/C

day and night

Men för fan, här är jag borta hela dagen och inte en enda kommentar? Besvikelse.

Idag har jag och familjen varit hos storasyster Fio i gävle. Mkt trevligt. Jag tror hon gillade presenten också vilket va bra.
Jag har absolut ingenting att säga förutom gonatt.
/C

c

Okej, matchen gjorde ont. Jävligt ont. Fick byta hela tiden för jag kunde typ inte springa, va sist upp och sist ner. De gick inte så bra för mig överhuvudtaget, känner mig helt lost som trea i försvar. Plus att de är en ny tjej som spelar mittnia och står som trea med mig i försvar och hon brukade spela tvåa och hon va också lite lost. Så ja, de blev pannkaka helt enkelt.

Imorrn ska vi ju då till Fio och gratta henne eftersom hon fyller år på måndag. jag är lite nervös över presenten hon ska få, den kanske är lite långsökt eller nått.

Men jag tänkte sova snart. Jag sover och sover men jag känner mig alltid trött. Lite irriterade. Men ja, vi ska åka tidigt imorrn så gonatt med er.
/C

b

Nu har jag pratat med Isak och han säger att "om du förvärrar en streckning så kan de tar as lång tid att blir bra igen."
Härligt, jag kanske missar både beeptestet på måndag och orienteringen på fredag. flyt.
/C

a

Lördag, jag har inte plugga nånting än. Jennie skulle inte vara stolt. Men idag är de ju match, jag har ångest. Jag har fortfarande ont som fan i låret, jag har ju streckt mig. Jag typ haltar så de blir intressant att spela match i en timme.

Imorrn ska jag och min familj åka till storasyster Fio som fyller år på tisdag. Trevligt trevligt. Hoppas hon har tårta.
Nej nu måste jag göra nått vettigt. Som att fortsätta kolla på tv.
/C

Fredag för fan

gaaah, skolan är slut. ÄNTLIGEN. Fan va skönt. Men jag måste ju plugga hela helgen. Men slipper skolan iaf.

Ikväll har jag kollat på circus de solei, sjuk underbart bra. Nu ska jag typ, däcka på soffan.
/C

279

Fan vad jag är dåligt på att blogga!
Har helt enkelt ingen intressant att berätta ;)
Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, just nu sitter jag och tittar på en film..



Laaaater
E<3


de går framåt

Kära vänner.

Jag känner mig lite lugnare just nu. Till och med optismistisk ett tag. Men inte längre. Fio kollar på svenskan som jag och mamma skrev tidigare idag. Jag är verkligen nervig över att få betyg av våran svensklärare. Han verkar så hård och omöjlig att charma. Vilket alltid har varit min livlina. Men nu failar de ju också.

Imorrn ska jag på circus de solei. Mkt spännande! Sen så är de ju historiaprov. Inte lika spännande. Har pluggat massa idag och vi får se hur de går helt enkelt. Orkar inte tänka på de.

Nu måste jag äta snart, har inte hunnit för jag har pluggat.
Hör ni hur positiv jag låter? eh? eh? :D
/C


-

Nu har jag pratat med mamma. Vi ska firra svenskan imorrn. Bra att ha mamma.

Just nu känns det som att jag är så stressad att jag är på väg att ge upp. Jag kände att jag va lite törstig och jag kom på att jag inte har druckit nå vatten alls idag. Jag drack lite juice imorse. Jag måste verkligen ta en dag i taget. Men alla stressar upp varandra hela tiden i skolan så jag håller typ på att kvävas. Plus att mina ögon dampar mer än vanligt nu för tiden, svider och spänner hela dagarna.

Jag måste planera lite.
Imorgon: Jag läser UoF läxan som vi har till imorrn på vägen till skolan. På lunchen försöker jag skriva lite svenska. På vägen hem läser jag historia. Åker hem till mamma efter skolan och vi skriver klart svenskan.
Fredag: Till skolan så läser jag igenom all historia och sen har jag prov. Efter skolan så måste jag plugga franska och samhälle, mest franska.
Lördag: Franska och samhälle hela dagen. har ju match men kan läsa till och från matchen som är i stan.
Söndag: Ska till Fio men kan läsa både dit och hem eftersom de tar två timmar att åka. Det blir fortfarande franska och samhälle, men mest franska eftersom det är prov på onsdagen.
Måndag: Läsa franska på vägen till skolan, ha orientering på studietimmen. antagligen beeptest på idrotten vilket kommer faila. Läsa franska på vägen hem och efter skolan.
Tisdag: Bara franska hela jävla dagen, varje ledig sekund.
Onsdag: Prov som kommer gå åt helvete.
Resten av veckan är det bara samhäller som gäller.

Så är det mina vänner. fan va äckligt livet är.
/C


-

Jag hatar mitt liv just nu. Jag har ingen aning om hur jag ska göra med svenskan och ingen kan hjälpa mig. Jag kan inte gå för jag har sträckt hela låret och ljumsken. Jag är körd. Vill bara lägga mig under täcket och gå i ide.
/C


Jennie ger mig ett peptalk

Jennie skriver de här till mig;

jennie säger:

ceeeeeeelle

Celicia. /Pluggar säger:

 

jaaaaa

jennie säger:

yo tengo ångeeeeest

Celicia. /Pluggar säger:

 

jasså de säger du

jennie säger:

jaaaaaaaa

vi har så jäävla mycket i skolan

nästa vecka kommer ju att bli typ

the week from hell

Celicia. /Pluggar säger:

 

men ja

jennie säger:

beeptest, läxförhör i svenska, spanskaprov, samhällskunskapsprov, orientering

herre min skapare jag tror jag avlider

Celicia. /Pluggar säger:

 

...

Där dog jag.
/C


Takida någon?

Fio: mh, vi hoppas ju på de..

Någon som vill gå på Takida konserten med mig den 28 november? Jag har två biljetter så någon kan få gå med mig! :) Let me know!

Nu; Handboll.
/C

-

Fan vilken jävla äcklig vecka. Nu är den förstörd på riktigt. Så jävla mkt saker jag ska göra och jag hade byggt upp de så jävla bra och nu är de förstört på grund av att tamina inte orkade komma in till haninge. Helvete va dåligt de går.

Så jävla fan arg så jag dör.. Dra åt helvete
/C

278

Wiiiiiiiie
Nu är Thailandsresan bokad, 4 veckor i december :)
Pisse ska såklart med!
Usch vad jag längtar..

Nu är det bara beachformen som jag måste jobba på, tänkte att jag skulle börjar springa eller gå några gånger i veckan. Just nu laddar jag upp med en nutella macka. Haha








E<3

Orkar inteee

Okej, jag kommer inte springa idag. Sitter med historian och har typ 17 instuderingsfrågor att svara på. Så de blir att kirra dom ist för att springa. Men jag känner mig inte motiverad iaf. Fio ska vi köra igång en tävling på nike?
/C

fan jag glömde publicera

Jag trodde jag hade publicerat de här men tydligen inte. Men läs nura.

Jag tror jag gillar den här dagen. De va inte så farligt som jag trodde! Vi hade ju då kottendagen idag, när alla elever på hela skolan ska bli vänner. Vi delades in i olika grupper och min grupp va superbra. Men ja, vi har typ lekt hela dagen. Elin fick ett rykte om sig också, kul för henne.

Idag ska jag nog springa hade jag tänkt. Skulle ju ha börjat förra veckan men då hade jag ont i halsen. Och sen så har jag träning imorrn också, och match på lördag (!)

Men, nu till annat.
/C


Glad för att jag inte går i nian

Fy fan vilken kväll. Jag har hjälpt lillasyster Tamina hela kvällen med hennes svenska arbete som ska in imorrn. De är inte de lättaste kan jag säga. Men vi blev klara iaf!
Nu ska jag sova, imorrn är de kottendagen. Typ "alla elever på Fria ska bli vänner"-dagen. yey.
Gonatt
/C


Jag är inte besatt

När de gäller farmville så måste jag säga till mitt försvar måste jag säga att jag skulle ha förlorat massa pengar!

Men ja. Klockan kvart över ett står jag i ösmo och väntar på en buss som inte skulle komma. Eller jo, de skulle ju komma en så småning om. Klockan sex.
Ringer till lillasyster som har en moppe. Hon svarar inte.
Ringer till Isak och är rädd. Han lugnar lite.
Ringer till pappa som svarar på första signalen och jag förklarar läget och han säger "okej, jag kommer" och lägger på.
Sen fick jag komma hem. Fy fan va skönt de va att sova..

Idag så blire lite plugg, har historieprov på fredag och jag kan ingenting. Men först äre att packa och städa, de är byte av hus idag.
/C

277

Godmorgon!
Vi har ju alla fattat att Cilla är beroende av att farma (farmville) men har det inte gått överstyr när jag får detta sms:
Hey :) Vad ska du göra ikväll? Jag undrar om du kan hjälpa mig att farma :p
?




E<3

-

Jag har drömt massa inatt. Och nu när jag vaknade så hade jag en otroligt dålig känsla. De va ingen bra dröm, jag va rädd när jag vaknade. Jag tror jag har varit hos Tokyo Hotel som bodde nånstans mot västerhaninge. Men dom va helt galna ska jag säga. Jisses..

Idag ska jag då till haninge. Jag ska vara funktionär hela kvällen. De ska nog bli roligt, om de blir nått folk. Men de måste de ju bli, de bor väl några människor i haninge?`

/C

This is what friends are for

Mysig kväll med favoriterna! Så underbara vänner jag har.

Imorrn ska jag då vara funktionär på Haningekvällen. Jag upptäckte precis att alla mina potatisar på farmville kommer vara klara imorrn när jag är där så jag måste hitta en vän som kan farma dom till mig så dom inte ruttnar! Nån frivillig?

Sitter just nu och kollar på Pirater som slåss, mkt trevligt. Kommer däcka snart.
Gonatt gott folk.
/C


Don't hate me

Jävla tönt som inte ens vill hälsa på en. Vad har han emot mig egentligen? Blir så irriterad.
/C

Småstjärnorna

Är de bara jag som ääääääääääääääääääälskade de här programet när jag va liten?

Stjärna en stjärna, vill du bli en stjääärna
/C

Kul liv

Jag hatar att blogga idag.
/C


276

JAAAAAAA!!
Har precis bokat nya Bevvan boxen :D
Den kommer hem till mig om typ en månad, nu är jag glad igen!
Haha, nu ska mina sex andra Bevvan boxar på sällskap. Dom blir nog lika glada som jag!






E<3


275

Jag har nageltrång!!!
Det gör så jävla ont, hela fingret ar svullet och stekhett.. Jag känner mig handikappad för jag inte kan använda det fingret :/



Det var allt jag hade att säga, hoppas ni tycker synd om mig ;)
E<3

En bra onsdag

Idag va en bättre dag än igår.
Filosofi och människan va MKT intressant. Jag och Jennie kom fram till att de är en bra kurs.
Men annars då. Jag ska göra lite historia och kolla lite på fotboll också. Heja Sverige.
/C

274

Vilken tråkig dag!
Jag har varit i skolan, det var sjukt varmt!
Jag åkte buss och det var sjuk varmt!
Jag är hemma nu och det är sjukt kallt!!


E<3

Blir så trött

Jag måste verkligen flytta, bort från de här skrikande husen.
/C


Rättvisan skiner med sin frånvaro

Nu är de så här.
De har legat ett par jeans i vardagsrummet några dagar nu. Jag har inte fattat vem de är, för dom är typ små i midjan. Jag trodde inte ens de va Taminas för att dom såg så små ut. Men de va skit långa ben så de kunde inte vara Taminas, plus att dom va så små i midjan. Jag trodde inte ens att tamina fick plats, och hon är smal.

Så idag kom mamma;
Nemen, här är ju mina byxor!


Du skojar? 
Min mamma har smal midja, jag har inte smal midja. Min pappa har inte smal midja. Jag är körd.
/C


Give me love, make me laugh

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHHAH
Jag älskar idol.
/C

Kissies bror sög btw.

God help me now

De kom fram en tant när jag väntade på bussen. Hon höll fram en lapp och frågade om jag ville ha. De stog jehovas vitten på den tror jag. Jag sa nej tack, de är lungt.
Hon tar ett steg närmare och spänner ögonen i mig och säger;
"Du vet att allt som händer du står i bibeln."
Jag sa:
"Jaha? Jag tror inte på sånt så nej tack."
Då vände hon på klacken och stormade iväg.
Jag tror hon skickade ett mess till jesus och sa att han skulle göra min dag dåligare. Vilket han lyckades med också för mamma ringde nyss och sa att jag inte kunde få min yo-plats.
/C


Min dag är värre än din

Hej.
Hoppas ni har en lika äcklig dag som jag har.
Igår så tappade jag bort dokumentet där jag hade skrivit min engelska. En sida, som bara försvann. Jag orka inte förklara mer för jag kommer slå sönder skrivbordet om jag tänker mer på de.
Jag ställde klockan på fem så jag kunde fundera en timme om jag skulle gå till skolan eller inte. De är intressant att jag gör de för jag går alltid till skolan. Får ångest över att jag missar nått.
Gå till skolan, ha engelska. Ja Bengt, jag vet att den skulle vara klar till idag men den fösvann. "Jaha, då kan du inte vara med på seminariumet." Säger han iskallt. Du får ha seminarium imorrn ist, ha den klar då. Jag försökte döda honom med tanken men misslyckades.

Så nu sitter jag här, alla har typ seminarium och jag har ingenting. Vi fick en liten uppgift men den är jag klar med.

Juste, jag är sjuk också. Jag har ont i huvet typ tre gånger om året. Idag va en sån dag. När jag hostar så åker mina inälvor runt och jag typ hostar upp dom.
Fotografering har vi också. Men den skiter jag i. Fel dag, de kommer bara bli fel. Så jag åker snart hem och är sjuk. För jag dör snart.

Jag hatar den här dagen.
/C


sick in the head

Jag försöker plugga engelska. De går inte så bra. Äckligt jobbigt att summera en text faktiskt.
Jag är ju sjuk också. Hostar som en sjukling. Ser ut som en sjukling. Känner mig verkligen som en sjukling.

Buhu.
/C

FARMVILLE HATAR MIG

FÖR I HELVETE. JAG BLEV LEVEL 20 PÅ FARMVILLE IDAG MEN NU ÄR JAG LEVEL 19 IGEN!? JAG LACKAR.
/C


Queen

Oh noo, jag har tråkigt.

Imorrn är de skola. Idrott, vilket jag verkligen inte ser fram emot. Gick precis in och kollade vad vi skulle göra. Joggning/bollsport.
Men kom igen. Och veckan efter de är de typ beeptest. Och orientering.
Jag orkar inte..

De kommer bli en jobbig vecka.
/C

Fint.


/C


273

Det är bara september med jag har redan panik för att köpa en nya vinter jacka!
Det är dyrt och det finns inga bra på internet!



E<3

damn

Har jag glömt mitt engelska papper i skolan? SÅKLART jag har.
Jag får plugga historia ist.
/C


Lördag

Jag känner mig tom. Och sjuk. Sitter och kollar på Forrest Gump och ska äta upp mammas choklad. Tack för idag, slut för idag.
/C

272

I'm home :)
Idag har jag varit i skolan en halvtimme. Onödigt?
JA!
Hann iallafall med att dricka kaffe och umgås med Rebecca!

Oj, kan precis på att sjunde himlen börjar nu..
Laaaater
E<3

it's all in your head

Sanaz, helt rätt! Ditt pris lämnas över till dig personligen imorgon fredag. Grattis.

Jag ska få hjälp av min speciallärare MrIsak med matten. Jag fick en liten kluring att värma upp med.

- hur gammal är din mattelärare? frågar magnus sin dotter ebba.

- för tio år sedan var hans ålder lika med kvadraten på min ålder.
om fjorton år kommer han att vara dubbelt så gammal som jag är.
hur gammal är läraren?

Jag har ont i huvudet och känner mig som en gurka i hjärnan.
Gonatt
/C


just my luck

Gissa hur många engelskapapper Celicia hade med sig hem som hon verkligen behöver för att kunna göra engelskan så hon slipper göra den i helgen?
Rätt svar får en smäll.

/C


Du väljer

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Idag har jag haft min första lektion i Utveckling och Fattigdom. Mkt intressant, en bra kurs. De va prat om att åka till bangladesh (!) men ingen lovade nånting.
Nu har jag farmat och måste börja skriva engelska grej som är tills på tisdag. Helst lite matte också men jag får se om jag orkar. (läs: fattar..)

Jag känner verkligen att jag är ointressant. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Ska jag skriva att jag idag har skrivit klart min körkortsansökan och att den bara ska läggas på posten? Eller kanske att jag, Sanaz och Julia såg en ful tjej hålla sitt barn över en soptunna så barnet kunde kissa? Eller kanske att jag snart kommer gå om elin på farmville och hon kommer typ böla?

Vilket ämne verkar mest intressant för just dig att läsa om?
/C

plusminusnoll

Den här dagen har varit kass. Jag fattade ingenting på matten. Jag fattade ingenting på franskan. Jag blev deprimerad för att jag inte fattar nått och orolig och ja, får ångest. Men snart är de helg iaf.

Jag har fått en ny miniräknare. Av min snela pappa. Så de gjorde mig lite gladare. Nu kollar jag på obama i vita huset, jag vill jobba där.
/C

271

Jag börjar få ont i halsen, kan det vara svininfluensan? ;)
Jag och Mami har varit i nynäs några timmar. Träffade först Ellis sen kom Cilla!
Vi gick och handla lite, det var roligt..
Nu ska jag måla naglarna med mitt nya nagelack:D


Laaater
E<3

270

Hej
Klockan är bara halv två och jag har redan varit i skolan, kommit hem, ätit lunch, kollat på tv och titta runt på internet!
Vad ska jag göra resten av dan?
Kanske lägga mig i sängen några timmar och titta på Bevvan :)
Haha, jag fick precis en super bra idé..
Jag ska baka nått mumsigt som jag kan äta till Bevvan!!!

Laaaater
E<3

269

Sitter och tittar på en film om åttlingsmamman.
Det är ju sjukt coolt att hon har fött åttabarn + sex stycken innan!
Hon har 14 barn!





E<3


hehe

Jag sitter och funderar på om jag kanske ska somna ett tag. Typ en timme hinner jag sova. Sen ska jag på träning. De är tummen upp. tror jag iaf. Jag kommer säkert vara förbannad när jag kommer hem. hehe.
JA men annars äre najs. Filosofikursen som är mitt tillval va väldigt intressant, kan nog bli bra. hehe.

Jisses vad jag gillar att skriva hehe.
/C

268

Heeeeej
Kortis dag i skolan idag, skulle haft idrott men vi hittade inte läraren..
Sen hade vi en halvtimmes lektion :)
Nu ska jag försöka ladda upp bilderna som inte gick att lägga upp igår..






Laaaater
E<3

RSS 2.0