267

Min lärare tror att jag heter Ballerina?
What?
Hade en kvarts lektion i morse sen hade vi rast i massa timmar :/

Åååå, nu blir jag irriterad! Det går inte att ladda upp bilder!!!
Aja, får väl försöka imorgon..
Ha en trevlig kväll
E<3






Imorgon är det september(!)
Vart tog sommaren vägen?

Mat

Pappa lagar mat. De tar en och en halv timme. Han gör revbenspjäll. Dom ska grillas i en och en halv timme. Pappa gillar att laga mat. Jag är hungrig.
/C

Lågkonjuktur på farmville

Lisa har gått om mig på farmville. Helvetes skit. Nu ligger jag typ sist. Moget. Inga pengar har jag heller. Så jag kan inte köpa en harvestingmaskin. Inte kul alls.

Ja, skolan gick som vanligt. Fastnade lite på matten, gjorde typ bara ett tal. F å r  i n t e  k o m m a  e f t e r .
Sen så hade vi idrott också, de va jobbigt. Samhälls lektionen va intressant fasktiskt, utländska statsskick.

Imorrn ska jag spela handboll, har jag sagt de? Med a-flickorna, a.k.a min lillasyster. De blir väl intressant. Jag känner alltid att de är tävling när jag tränar med mina systrar (vilket jag typ alltid har gjort) men de är jag som springer runt och försöker medan Tamina säger hur mkt jag suger. Hon bryr sig tydligen inte lika mkt. Men ja, de blir intressant, jag kommer suga. Mehe

ÅÅÅH, älskar Jamie. Äckligt bra. Blir typ jazzigt lugn när man lyssnar på honom om ni fattar.

/C


mwuhuhäh

Varför kan inte jag se mitt inlägg föööörn? jävla bloggfan.

Men jag borde sova. Men är lite hyped. Tamian har då lekt rövare i min nystädade garderob och vält ut en klädsel för imorrn. Mkt stylish. Hon har även valt ut kläder till mig. Så om ni inte gillar de jag har på mig imorrn så är de inte mitt fel, skyll på min stylist.

Sitter just nu och lyssnar på Jamie, finns ingen bättre.. Jag försökte få upp ett youtube klipp men de går såklart inte eftersom bloggen hatar mig.

/C


New day

Jag sitter och pratar med Isak på msn och han säger att jag tydligen har spenderat ganska mkt kläder den senaste tiden. jag hade tydligen sagt att jag skulle spara pengarna men inte gjort de. Men jag har ju faktiskt sparat 5000. Och nästa lön kommer jag få 4000 som också ska in på sparkontot. Så jag sparar faktiskt lite..

Men ja, jag suger på att blogga den här helgen. Men datorn har varit hos pappa och jag har inte varit hos pappa. Så enkelt är de.
På tal om enkelt, matte är inte enkelt. Och jag har matte imorrn. De gick bra den här veckan, jag ligger där man ska och jag fattar ganska bra. De gick helt enkelt bra. Vilket är väldigt oroande för då kommer de troligvis gå åt helvete veckan som kommer bara för att världen gillar att jävlas med mig. Men jag är van så de är lugnt.



/C

266

Usch vad jag är uttråkad..
Har precis käkat lunch och funderar på vad jag ska sysselsätta mig med nu?
Det blir nog att ligga i soffan hela dan eller träna och städa lite grann, jobbigt beslut!
Igår kväll var iallafall mycket mysigt..
Fick lite dåligt samvete när jag såg vad D skrivit, glömde visst höra av mig!
Dumt!


Nej, nu måste jag tänka vad jag ska göra ;)
E<3

uttråkad..

Goddag, idag är det Lördag och jag e uttråkad. Jag har möblerat om i mitt rum, städat mitt rum och tittat på Män som hatar kvinnor. Nu ska jag laga mat för att jag är så uttråkad. Kvällen trodde jag skulle spenderas med eve men tydligen inte. Blir nog så att jag får titta på sagan om ringen istället. 
Tack och adjö, fiske spö! 

♥/D 

Oh what a night

Jag har precis köpt sjalar för typ 600 kr. Men jag får ju lön snart igen. Och jag måste ju få handla ibland. Jag har ju inte gjort de så mkt känns de som. Så nej, jag har inte ångest.
Snart ska jag åka till sötaste vännerna för att mysa och snacka skit.

Juste, Fio nu när du är i byn så kanske vi hinner ses en snabbis? Eller har du ett tajt schema?
/C

265

Det här kommer bli en bra lördag..
Föst kommer lite släkt hit sen blir det myskväll med vänner :)
Sitter och funderar på vad jag ska ha för kläder, jobbigt..

Sitter och pratar med Cilla på msn och hon ska tydligen handla bröd, banan och godis..
Que?
Nej, nu har jag inte tid att underhålla er människor där ute..
Ha en trevlig lördag.
Laaater
E<3






Förresten funderar jag på att ta upp dåliga raggningsrepliker igen?
Fick lite skäll förut för jag hade slutat..
:D


rubrik

Gomorron Gomorron Gomorron.
Lördag idag då. Jag ska åka med pappa till nynäs en snabbis för att kolla på lindex efter lite sjalar. Sen ikväll så blir de att umgås med söta vänner förhoppningsvis! Länktar faktiskt.
Men nu blire frukost, oh underbara frukost..
/C

264

Godkväll
Kom precis hem från Pisse, vi har tittat på film :)
Och mysigt med hennes alla djur. Och det är många!
Var i skolan och hade två lektioner. Sen har jag umgåtts med farmor!
Det var min fredag..
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta på Bevvan (såklart!)




Bilder från i Söndags :)


Ha en trevlig kväll
E<3

HIHAHe

Jaha, jag har inte bloggat så mkt då. Men när jag kom hem från skolan så däckade jag direkt i sängen. Så underbart skönt att sova efter skolan..

Men idag far jag till min far. hähä, fattar ni? Typ som får får får. Maha. Men ja, inte så intressant. Jag har inget planerat ikväll. Känner mig lite oinspirerad.
Så de blir väl att blogga som fan för att ha nått att göra. Kul.
/C

treokrtenrgpoimrbodkfbnkjng

Jag har absolut inget att blogga om idag. Förutom att jag slutade klockan 12. Och att jag inte har nått att blogga om. Fast då har jag ju egentligen nånting att blogga om. Fan va fail.
/C

263

Hej :)
Har varit i skolan idag, jag hade bara en och en halv lektion.
Vi hade håltimme i 3 timmar. Det var inte så roligt!
Jag har också fixat så jag fick plus (buss)kort från skolan!!!


Nu ska jag fortsätta titta på Bevvan
Laaater
E<3

Lära sig läsa får man väl göra tidigt

Jag glömde säga. Vi hade massa av enkätundersökningar på samhällskunskapen idag. Treorna har projektvecka och ville att vi skulle svara på massa frågor. De va typ 16 olika grupper. Varje grupp hade slupvis valt ut några personer i klassen som som dom ropade upp och de personerna fick ett papper med några frågor på.

Typ 9 av 10 gånger som mitt namn blev uppropat så hette jag Cecilia. De va en grabb som sa rätt, cred till han.
/C

En resa med sl

Min bussresa hem va lite kluven
Dåliga saker.
- En tjock shemale (vet inte om de va en kille eller tjej) knuffade sig brevid mig ner från rulltrappan. Jag blev inte glad.
- När jag går av i ösmo så går den där shemalen förbi mig igen och tar hissen upp till bron ist för trappan. Jag blev irriterad. Om du tar trappan så skulle du inte vara fet.
- Jag ser en man som kör bil när bussen stannar. Mannen röker i bilen vilket bara de är sjukt äckligt. Men sen ser jag också att de är en barnstol brevid honom. Dock ingen bebis. Men ändå, bebisdödare.
- När jag nästan hemma så ser jag en kvinna som springer med sin hund. Eller ja, hon springer och typ släpar hunden bakom sig. Djurplågare.

Bra saker.
+ När jag typ va hemma så kom en tjej som red på trottoaren och då saktar bussen ner jättemkt så att hästen inte skulle bli rädd. Tjejen blev superglad och busschaffören vinkade glatt. Jag blev glad

Så nu vet ni.
/C

Min unge..

Jag glömde att berätta i mitt förra inlägg att jag har köpt en unge, en gullig indian unge som heter Deborah. Eller köpt och köpt det är min fadder unge som har har skaffat. Hon bor i brasilien och är 9 år. Anledningen till att jag började babbla om henne för att jag skulle säga att jag har skrivit ett brev till henne idag. Skickade även med en massa bilder så jag hoppas att hon blir glad. Min lilla indianunge! =)
Nu ska jag glida hem från E och duscha, uppgång kl halv 7 imorgon.

♥/D

Jag kan bara jag vill!

Japp som ni ser så är jag tillbaka i bloggvärlden. Kommer troligtvis att blogga lite då och då när jag känner mig inspirerad (stavningen) vilket troligtvis inte kommer bli så ofta men endå. Idag har det varit en ganska händelserik dag måste jag säga. Dagen började med att min vän robin som nyss har flyttat till Gotland ringde och berättade att han precis vaknade naken i sin säng och att han mobil, nycklar, tröja, ring, glasögon och cykel var bort. Plus att han inte viste hur han hade kommit hem, dom håller tydligen på med nollning o grejer verkar galet. Ialla fall så åkte jag till skolan (första skoldagen) där vi fick reda på att vi ska få egna mac datorer i två år. Jag är överlycklig! Fick även reda på att jag tydligen kommer läsa spanska steg 4 som dom lovade mig att jag inte skulle behöva eftersom att jag fick ig i steg 3. Så imorgon bär det av till min favvo lärare för att klaga och kanske även fälla en tår för att få min vilja igenom. Nu ska jag ringa E och övertala henne att umgås med mig, sen ikväll blir det ut och springa.
Aaa, där har ni min dag jäkligt intressant. Robin om du läser det här så tycker jag om dig även om du har strippat för hela Gotland! =)


Försökte hitta en charmerande bild på mig och Eve, men jag har tyvärr inga sånna!

♥/D

Vi väntar

Jaaaaag sitter i skolan med miss Sanaz. Sanaz väntar och jag väntar. Men inte på samma sak. Sanaz väntar på Julia och jag väntar på ett möte. Typ.
Så jag har inget mer att säga. Förutom att vi väntar.
/C

262

Nu är det höst!
Jag har börjat skolan igen..
Var i skolan några timmar bara men det känns faktiskt helt okej att börjar skolan igen.
Jag har ju valt inriktning nu så jag har fått bytt klass så det är lite som att börja ettan igen..



Laaater ;)
E<3


Faxish

Nu har jag faxat för första gången i mitt liv. Jag har aldrig förstått mig på hur en fax fungerar men jag tror jag fattar nu. Jag skulle faxa en jämkningslapp till chef2. Så mamma pluggade in några sladdar och sen så kirrade jag resten. La i papper, slog i nummer och tryckte på den gröna knappen. Då ringer de. Asså de tutar som på riktigt. Jag blir livrädd och mamma typ skrattar. Plötsligt så svarar nån och jag kissar nästan på mig. Men han la på och jag fattar ingenting.
Så vi gör om allt och då gick de bättre. De lät som fan men sen tog maskinen pappret och sen va de klart!

Så nu kan jag faxa också. Riktigt coolt måste jag säga.
/C


261

Äntligen har jag fått handlat! :)
Jag och Pisse har varit i stan och handlat, träffade Matilda och Fia också..
Nu är jag iallafall redo för hösten, och det är ju snart.
Imorgon börjar jag skolan igen..

Nu ska jag måla maglarna!
E<3


eheheheheh

Jaha. Just nu sitter jag och väntar på att mamma kommer hem.
Tamina är och tränar handboll. Jag vill också... Men jag tror inte de blir nått lag i lilla sorunda this time.

Juste, jag har pratat med min chef2 (jag har två stycken, en som räknar pengar och en som räknar jordgubbar) också. Bruden från jobbet hade tydligen inte skickat in den där jämkningslappen till chef2 så han visste inte om de. Bra jobbat. Men eftersom vi är bra i mitt hus så har vi fax. Så de är snart kirrat.

Jag fryser om fötterna. Bra att de ligger ett par strumpor precis brevid mig.
/C


Tisdag

Protoner, neotroner, elektroner, atomer bla bla bla.. Naturkundskap B är inte roligt.
Menääh, ja. Jag är hemma. Måste tvätta lite kläder och plugga franska. De är inte så allvarligt iof, men eftersom jag ligger på vg minus just nu så gäller de att plugga extra mkt på franskan....
Men först ska jag farma.
/C

Tänk er att ni läser i superspeed, de är så jag skrev de

Äääääntligen hemma.
Jag satt på tåget hem, va lagom utmattad efter idrottlektionen då vi hade "mjukstartat med lekar". Eeh, du menar konditionsträning? Springa som en jävla dåre. Helt slut på tåget alltså. Då vidrerar de i min väska och titta där, ett mess från en tjej på jobbet som undrar om jag kan jobba lite idag för hon häll typ på att dö. Eeeeeeeeh fuck. Jaha, eftersom jag är snällast i världen så sa jag "javisst, inga problem!" När jag ville skriva "Hur är detta mitt problem?"
Men jag jobbade. Typ tre timmar. Pengar är bra. Måste ringa chefen imorrn också. GLÖM INTE.

Jag har farmat också, några av mina superberries hade dött. På grund av att jag var tvungen att jobba. Så jag förlorade typ pengar på att jobba ist för att tjäna på de. Om farmville ändå va på låtsas så jag slapp bli besatt av de.

Nu väntar jag på mat. Mamma ska komma hem med kebab, de va en evighet sen jag åt de. Tamina har fått en moppe, kul för henne. Hon ska tydligen köra till skolan imorrn? Hallå, de tar en min att köra. Gud så onödigt. De blir intressant att höra diskussionen om vem som ska betala bensinen.
Muahahhaha
/C

Trevlig kväll

Ikväll så blire trevligt! Ska hem till Fia och äta mat med Eve och Matilda. Länge sen jag träffade dom små vännerna så de kommer bli super mysigt!

Juste, ni klasskamrater. Tar ni med mat imorrn?
/C


Alright


/C

mhm

Hahahhaha, Eveee för fan! Han är ju snabbast i världen! Lite måste du väl veta?



Idag händer ingenting tror jag, ska hjälpa mamma och sen blir de att leka med Eve tror jag? Eller? De blir nog så. Vare sig hon vill eller inte.
Maha.
/C

260

Godmorgon!

Igår var lite släkt här och tydligen tycker en av mina kusiner att jag är lite efter..

Han: Såg du Bolt igår?
Jag: Va, vaddå?
Han: Ja, Bolt?
Jag: Filmen?
Han: Nej! Han som springer. Han är snabbast i världen!
Jag: Eh, jaha..
Han: Men är du seriös, vet du inte vem det är?

Hur fan ska jag kunna hålla koll på vem som springer snabbt?


E<3

Va?

We're doing a little maintenance work on FarmVille. We'll be back up shortly. Come back and see us.
?
/C


Kom igen nu för fasiken

Här är en lista på er som suger på att blogga utan inbördes ordning
Eve
Denise
Jennie
Lisa
Sanaz
Julia
Sarah


Här är en lista på er som suger på att blogga men har en anledning
Fio (hon är sjuk och ensam i gävle)

Ge mig underhållning, blogga nu.
/C

Freeeeeeeedag

Jisses vad Eve har bloggat idag då! De är ovanligt..

Jag gillar att bussarna i ösmo går från bron nu. Nu kan man ju liksom ta massa olika bussar hem nu! Eller ja, två. Men de är mer än en!
Skolan va inte så intressant, vi hade svenska med våran nya lärare. Mamma tycker han verkar vara som Snape i HarryP när jag beskrev honom men han verkar okej.

Nu ska jag kanske ta nått att bita i.
/C


259

Jag är mätt!
Jag har precis ätit lunch, som jag lagat själv.. Det var super gott.
Jag förvånar mig själv ibland :)

Funderar på om jag ska träna lite, det är ju faktiskt snart höst och då blir det massor av träning.
Jag har varit riktigt lat i sommar men det blir det snart ändring på!




E<3






258

Hej
Eftersom skolan närmar sig så passar jag på att njuta ordentligt.. Det är därför jag inte bloggat! (Lögn)
Har iallafall hittat på lite olika grejjer, igår var jag i stan och fika med kära Rebecca som jag inte träffat på hela sommaren!
Och där hade jag sagt det ända vettiga!

Nu ska jag titta på Big brother.
Känner på mig att jag inte kommer blogga så bra! Men när skolan börjar (onsdag) då ska jag skriva så fingrarna glöder..( Fan vad jag låter smart, eller vuxen kanske?)








E<3


And now it's mine.


Från LaRedoute
/C

Evil

Första dagen i skolan dåra. Inget intressant såklart men jag och the gang stannade ett tag och tittade på ettorna. Söta små rädda ettor.  Muahahhahaha.

Men ja, de strular lite med min yo-plats. Jag försöker ju få vara på sjukhuset sös men de är visst lite krångel. Men eftersom min mamma är bäst och inte ger upp så har hon ringt runt lite till olika avdelningar och de verkar som att jag kan få på en annan avdelning. Braaaa Mammmmie.
/C

Mahä

Alltså, jag borde verkligen sova nu. Mina ögon är superjobbiga, jag ticksar heeeeela tiden. Menää, jag borde sova ändå. De är ju skola imorrn. Jag och Tamina sitter just nu och tittar på seinfeld. Sa inte jag samma sak igår? Usch, jag börjar bli en tråkig vanemänniska. Eller de har jag alltid varit.

Men ja, sen ska jag sova.
Så gonatt
/C

de går alltid fel

Ååååh, vad jag har ångest.

Jag har fått min sista lön tydligen. Den va på 6600 typ. Allt som allt har jag typ fått 11000. Hellå, vad hände med resten? Så jag messade en på jobbet som brukar ha lite koll för jag tänkte att de va lite sent att ringa chefen. Så jag frågar henne, när kommer resten? Då säger hon är dedär va resten.
!?!?!??!?!
Nej de är de inte.
Jag får panik och mamma i soffan brevid börjar räkna. Tydligen så har chefen kommit på att jag inte är 18 och ska inte ha 90 i timmen, utan jag ska ha 85. Okej, fine. Men dom har inte gett tillbaka mig min skatt som dom drog förra lönen (som jag skulle få tillbaka på den här lönen) plus att dom har dragit skatt från den här lönen också. De saknas typ 4000.

Så nu har jag ont i magen och har superångest.
Jag ska ringa chefen imorrn. Jag vill helst bara skrika åt honom att sluta vara så jävla jobbig och bara ge mig pengarna.
Men de kommer jag inte göra.
/C


Sista dagen på lovet

De är greys på tv! åååååh, va bra de är. Jag är så glad.. Jag gråter redan. Men inte så mycket. De är lungt. hehe.

Juste, dedär med yo platsen. De är på södersjukhuset. De är inte 100% säkert  men nästan. Dom ska bara ringa tillbaka och typ bekräfta. De kommer bli så otroligt cuuult! Mamma säger att jag kommer få vara med på operationer, när dom skär i folk. Muahahahhaaha. Nej men. De blir intressant. Hehe

/C


Självdisiplin

Jag borde sova nu. För de är skola snart. Men jag har geekat lite farmville. Måste få in mer pengar... hehe, börjar bli lite besatt.

Men jahajajahaj. Sova va de. Men de är Seinfelt, de fastnar jag alltid framför.. Måste. Sträcka. Mig. Efter. Kanalen. Och. Stänga. Av.

De funkade inte. Jag tittar tills reklamen. Sen sover jag.
/C

Yeeeees

Nu ska jag åka till Haninge och bada tydligen? Kommer ju få frostskador. Vi får se. Måste äta lite nu för de är inte säkert att de blir så mkt grillning, jag litar inte riktigt på mitt sällskap. Muaha.


Juste, jag förlorade på monopol idag. De tog mig ca en timme att blir pank vilket är typ rekord. Jag förlorar alltid när jag, Denise och Eve spelar. Både på kort och på monopol. Men om man har otur i spel, ska man inte ha tur i kärlek då? De kan jag leva med.

/C


Sös

JAG HAR HITTAT YO PLATS.
Kanske.
Troligtvis.
Hon ska bara ringa tillbaka.
Då är de klart.
High five.
Hejdå.
/C


Gomorrn

Jag  va precis inne på mitt konto. De står massa plus och minus men allt som allt så har jag typ 1000kr där. Hur fan gick de till? Vart är min lön? Och varför har någon dragit typ 4000? Jag fattar ingenting. Och får lite ångest.
/C

Nu flyttar hon på riktigt

Nu är jag äntligen hemma. De känns som att jag har varit överallt idag. Fast ändå inte så långt bort.
Min storasyster Fio ska ju flytta nu. Hon ska plugga i Gävle och flyttar in imorrn! Så idag har hon, jag och hennes vän flyttat henne från hennes lägenhet i vh till hennes lägenhet i Gävle. Vi har burit kartonger och hyllor och påsar in i en hästtransport som vi lånade av Fios vän. Sen så körde vi då till Gävle vilket tog typ  två timmar. Jag va trött (klockan va typ halv 9 på morronen) så jag tog en powernap medan vi körde. När vi kom fram så åkte vi först till skolan för att hämta ut nycken till hennes nya lya. Fio konstaterade då att hennes skola ser ut som skolan i filmen onskan. Jag tycker att de är galet fint, ser ut som värsta fancy skolan. Stor som fan va den också.

Inne på experitionen så är de Fios tur och hon går fram till disken och säger "Hej, jag heter Fiodora." Sen typ en lång paus. Hon såg ut som om hon va fem och skulle köpa glass från glassbilen. Gulligt.

Sen så åkte vi till hennes nya lya och den va väldigt fin faktiskt. Lite rivmärken på väggarna från förra ägarens katt(?) men annars va de inget fel.
Efter vi hade burit in allt så åkte vi till ikea. Och köpte hela ikea.
De slutade med att vi kom till kassan med fyra fullastade vagnar till kassan. Och vi var tre personer. Men de gick himlans smidigt.

Sen va de tillbaka och packa upp och spika och skruva och testa. Fint blev de.
Sen åkte vi till stockholm. De blev lite fel på hemvägen så vi  råkade hamna vid centralen i stan. Med en hästtransport. Inte så lyckat, men vi överlevde.

Så nu ska hon flytta. Och jag har ångest. Vad ska jag göra när hon sitter två timmar bort? Jag saknar henne redan.
Gonatt
/C

En mil

Midnattsloppet, check!

Jag mådde skit hela tiden, hade ätit för mycket. Så jag springer och vill spy i 9 km. Jag springer några steg efter Fio hela tiden, får dåligt samvete för att vi måste springa så sakta och säger att hon ska springa före. Men hon vägrar ju såklart. Hon frågar hela tiden om jag tänker posivit, vilket  jag absolut inte gör. Varje gång jag ser en buske så vill jag bara springa fram och spy. Efter ett tag kommer en backe. Oh shit tänker jag, här är den jobbiga backen alla pratar om. Den va inte så jobbig när jag kom upp, härligt tänkte jag.
Sen ser jag bara en vägg. Där är backen alla pratar om. De är ingen backe, de är en jävla vägg. Jag känner hur mina ben dör innan jag ens har börjat springa uppför. De som gör de lite bättre är att de är många som går i backen, då känner man sig lite bättre.
Men ja, jag dör nästan när jag kommer upp. Men måste fortsätta springa för jag är rädd att tappa bort Fio. Så jag springer och springer.
När jag kommer upp på gatan där målet är så ser man massa lampor långt långt borta och där är målet. Där är de över. Jag ser Fio börja springa snabbare ganska tidigt och de pallar jag inte riktigt. Men efter ett tag så springer jag typ allt jag kan och plötsligt så är jag i mål. Ingen aning om hur jag kom dit men de va över iaf. Tiden blev inte som jag hoppades men jag sprang hela.

Så jag vill tacka Fio. Och alla som gick under loppet, de fick mig att känna mig bättre. Hon tjejen som gav mig vatten under vätskekontrollen, godaste vattnet. Och alla som hejade, de hjälpte lite.
Nu är de tillbaka till verkligenheten äntligen. Skolan börjar snart och handbollen också förhoppningsvis. Jag mår bra.
/C


257








Bilder från när jag och Pisse var och plocka solrosor :)
Nu är det duschen som gäller sen middag med familjen Uveby!


E<3

Midnattsloppet

Idag mina vänner. Idag är de dags. Jag har tränat hela sommaren för denna dag. Och för att jag trodde att jag skulle bli smal med vi vet ju alla att de inte kommer hända. Jag vaknade imorse och va supernervös och jag är fortfarande nervös.

Fio sa till mig för ett tag sen att de bara finns typ en backe på hela banan. Så jag har varit ganska lugn och känt att jag kan klara de. Men igår kom ju mamma hem och vi satte oss och kollade på banan och då började hon berätta att de va hur många backar som helst! De är ju mer backar än rakt för fan.

Så ja, jag är nervös. Jag vill inte att jag ska bli sådär trött och känna att jag inte orkar mer. För då ger jag typ upp. Jag är ganska bra på att ge upp. Men jag kanske inte gör de idag eftersom jag ska springa med 20000 andra.
nej nej nej nej. Jag vill inte.
Elin ringde, hon ska också springa. De är bra. Tror jag. Men hon är i en annan startgrupp så jag kommer antagligen inte se henne. De kanske är bra de också.
Mamma ska titta. Men hon kommer inte se oss för att de är många människor och alla har likadana tröjor på sig. Gröna är dom tydligen.

Jag vet inte hur jag ska springa. Jag vet att jag brukar springa ganska snabbt första minutrarna och sen hittar jag mitt tempo. Så gör inte Fio. Och jag vill väl springa med Fio. Så jag vet inte hur jag ska göra. Men hon sa att de är så många människor så jag kommer inte kunna springa snabbt i början. Så jag kommer komma i otakt och inte komma in i andra andningen. Då är jag körd. Om jag inte kommer in i den. Då dör jag.

Fan jag kommer dö. Jag vill inte dö idag.
Hejdå.
/C

256

Ska strax iväg på kräftskiva, utomhus. Just nu öser det ner både regn och halgel!



E<3

Varför kan man inte skriva rubrik med små bokstäver?

Jag har haft en hemsk dröm igen. Jag och mina systrar var jagade av några, jag tror de va nazister. Inte bra dröm.

IDAG  ÄR DE SISTA DAGEN PÅ JOBBET! Jag är lycklig. Ska bli underbart skönt. Sen så kommer mamma hem idag också. En bra dag helt enkelt.
/C

0

Din olycka kommer kosta dig mig. Och jag tror du vet de, men du bryr dig helt enkelt inte.
/C

Cuz this is laides night and the feeling's right

Imorrn ska jag åka till mamma, hon kommer äntligen hem! Har inte sett henne på sex veckor. Vet inte om jag någonsin  har varit borta från henne så länge.
Gud va töntigt dedär lät.

Men ja, när jag är hos pappa så måste jag ju då städa mitt rum. Jag har fortfarande inte förstått anledningen till att städa sitt rum när jag åker till mamma. Jag ska ju inte vara där? Men varannan vecka när de är dags för att byta bostad så blir de ett himlans liv. Inget att göra åt saken dock.

Jag tittar på Zorro atm. Inte de roligaste kanske. Imorrn ska jag jobba, sista passet. Så äckligt skönt. Inget mer jobb. Muahahahahah. Och jag slipper skatta också. Muahahahhaha.
Gokväll.
/C


Skola 24/7

Okej nu har jag tittat på mitt schema. De ser inte bra ut alls.
Första lektionen på måndagar är matte. Jag börjar 8 varje dag förutom måndagar. På måndagar börjar jag halv 9. Jag slutar fyra tre dagar. Sista lektionen på tisdagar är dubbeltimme i Nk B.
Jag har redan ångest.
/C

Muahaha

Nu är jag hemma från jobbet igen. Jag skulle tydligen inte jobba idag. Wihooooooooooooooooooooo.
De hade tydligen blivit nånting fel med schemat så jag skulle inte jobba. Men ja, jag klagar inte.
/C


255

Igår var jag på Grönan :)
Har inte varit där på flera år men jag måste ju säga att lilla frittfall är min favorit!!
Det var iallafall mycket trevligt igår
Jag tog såklart massor av bilder, bara för att ha något att visa här ;)
Snälla jag!










































Haha, det bästa igår var Tamina ramlade inne i lustiga huset.. Hon låg där på golvet och kräla flera minuter!!
Roligt



E<3

Sova är skönt

Helvete, klockan är redan ett, jag måste åka om en kvart. Hurry curry. Näst sista dan på jobbet! Yeeeey
/C

254

Tycker ni inte att bilderna från Göteborg var fina?
För det tyckte nämligen inte Fia, men hon har fel!
Sitter och laddar upp bilder på fejjan och det går inte snabbt!!





Hejdå!
E<3


253

Jag vill ha sol!
Tänkte att jag skulle lägga upp lite fler bilder från Göteborg :)
Snällt va?



Kanonen




















Tack Matilda och Fia för en härlig tripp :)




E<3

252

Här kommer lite bilder från Göteborg:




































Kommer fler bilder senare
Nu ska jag plocka solroser :D


E<3

Jahaa

Ikväll ska jag då till skansen. Jag, pappa och Ingalill ska kolla på min gudfar som ska spela med sitt band på nån typ dansbana eller vad de nu är. De ska bli väldigt trevligt. Jag tror inte jag har sett han spela nån gång. Så de ska bli mysigt.

Jag måste fixa mitt hår också. De blir ju spännande.
Har ni nått att säga eller? Jag har inget att säga.
/C


Månens dag

Gomorron.
Nu ska jag spela sims. Jag har inte gjort de på evigheter.
/C


Ge mitt liv lite Re-Nutrition

Jaha, nu ska jag väl sova då. Jag har köpt nån slags hårgrej som man ska ha i håret innan man går och lägger sig. De ska tydligen göra mitt hår fint.

Vi får se.
Imorrn får vi se vad som händer, jag ska iaf till skansen på kvällen.
Gunatt.
/C

Dålig hårdag i ett halvår

Nej inga bilder. Jag gillar de inte. De får bli hårspännen en tid nu. fan fan fan. Inte bra. Jag vill skjutas.
/C

Okej, en bild. Men utan lugg, så ni får se hur kort de är :O

..

Jag har klippt mig. Superkort. De är typ till axlarna. De blev lugg också. Jag är osäker.
/C

söndag

Jag är vaken.. Jag börjar bli lite trött på att aldrig sova ut. Idag ska jag iallafall till haninge med Eve. Tänkte att jag kanske ska klippa mig (skrev jag de i förra inlägget?) och jag funtar på att klippa lugg. Alltså hel lugg. Men jag vet inte, orkar inte bli ful liksom. Jag får prata med Eve, hon vet vad man ska göra.

Men ja, jag måste typ gå till bussen om 20 min och jag har inte ens gått upp ur sängen.
Stress
/C

The champ

Reklam.

När jag sprang idag så gick de nedrans bra. Ni som är är från byn vet antagligen inte vad jag pratar om nu ( inte ni andra heller för den delen) men jag sprang upp till stora vägen (225) och sen sprang jag på den vägen till porthus. Sen sprang jag in mot grimsta och sen när jag kom till fåren i kurvan så sprang jag på lilla mupp vägen och lite runt där vid som små husen och sen så kommer man ut vid ladan och den långa vägen ut mot grimstavägen igen. Sen sprang jag hem. De va 8.8 kilometer säger min ipod, men vi liter inte på den. Men cirkus. Och tiden var 53 min. Bra elleh? De kändes bra. De va nästan 9 kilometer och jag kunde sprungit mer, va inte helt slut när jag kom hem. OCH jag höll bra tempo hela tiden.
Om ni ville veta.
/C


The Pianist

Jag hatar nazister. Jag hatar Hitler. Jag hatar filmer som handlar om andra världskriget.
Jag är deprimerad.
/C


snabbspola tack

Jag känner mig ganska klar med sommarlovet nu. Har jobbat, solat lite, varit på gotland, missat Norge, levt ensam och haft de trevligt med vänner.
Klart, slut, done, over. Nu börjar skolan snart och äntligen kan de bli som vanligt.



Denna vecka har jag ångest över midnattsloppet. Varför i helvete har jag gett mig in på de här? Storasyster Fio som är boven i dramat och ju gjort illa foten också. Så hon kommer väl dö efter två kilometer och jag kommer få springa i helvetet själv. Faaaaaaaaaaaaaaan.
/C

Arg

Svar till Jennieeee; Jag vet.. Men nu är jag stenrik :)Vi måste ses!

Okej, jag är tydligen inte så bra på mitt jobb. En av mina kollegor hade pratat med chefen och han va inte riktigt nöjd med mig. Anledning: En gång har jag inte räknat kassan rätt. En gång har jag inte räknat rätt på lagret. En gång har jag glömt vad vi hade tjänat när jag skulle redovisa efter stängning.
Hallå, jag är ju ny? Får man inte göra misstag? Tydligen inte. Direkt när jag för höra att han inte gillar mig så kände jag att jag inte vill jobba här nästa år. Jag gillar ingenting med de här jobbet förutom pengarna. Inte ens människorna gör mig glad. Jag måste hitta ett nytt jobb.

Så är de bara.
/C


Jaaaa

Jag är hemma igen. Nu ska jag bara jobba typ två gånger till sen är de slut på jobb. Sen är de skola. Skönt att få ledigt från sommarlovet, de är jävligt påfrestande.
Nu ska jag äta glass med hallon.
/C

Naaaaaj

Nu ska jag snart sticka till jobbet igen. Sen så blir de att åka iväg till den stora ön igen. Oh well, what to do. Jag har köpt en krysstidning som jag kan roa mig med! Men ja, jag har inte så mkt annat att säga.
/C


Tisdag

Mhmhmhm, sovit gott?
Sitter och kollar på Wildfire, så underbart bra.

Fio skrev precis på msn att jag ska blogga. Men jag vet ju inte vad jag ska skriva.... Jo, jag kan berätta om en tant som kom in igår. Hon började prata med mig om massa saker. Här är vad hon kom fram till.
-De behövs fler kvinnliga författare
-De finns för många män i världen
-Under andra världskriget va sverige aldrig inblandat och vi var inte nazister
-De finns fortfarande inga nazister i Sverige
-Det finns inte heller några razister i Sverige, de är något påhitt alla ungdomar har hittat på

Ja hon va konstig. Och efter att ha pratat med mig i typ 10 min så gick hon bara, hon köpte inte ens nått.

/C


Senare

Jag vill också åka till göteborg.. Hemma, äter, somnar snart. Thats it.
/C

251

Goddag!
Tänkte bara meddela att jag åker till Göteborg idag :)
Vi hörs när jag kommer hem..



Ha det bra
E<3

Geeeez

Jag hittade lite mat. Några ägg och gammalt bröd. Nu bär de av till jobbet.
/C

Måndag

Gooooomorron.
Jag har precis kommit hem från spåret, jag hatar att springa på morronen. Jag vet knappt att jag springer och allting snurrar och mina ögon rinner och de är ljust. Men jag sprang 45 min i streck iaf. Jag har glömt min kalender på jobbet (tror jag?) där de står hur mkt jag ska springa. Så jag sprang bara 45 min non stop.

Jag har drömt en as jobbig dröm, Tamina va äckligt jobbig. Fy fan, jag va skitarg på henne när jag vaknade. Vi lekte typ med leksaksbilar i plast som små barn kan åka på. Men Tamina vägrade vara med och göra som oss andra så när vi gick hem så var jag och Tamina tvunga att ta en omväg som straff. Jag straffades för att vara hennes syster.

Jag måste äta nu.. Men de finns verkligen ingenting i kylen. Jag kommer dö.
/C

Orkar inte skriva ett till intressant inlägg

Nu däckar jag. Fan va skönt jag ska sova..
Gonatt
/C

Bussar och söndagar gillas inte

Back in town.
Jag fick ett sms från en som inte behöver nämnas vid namn (hon börjar på S och slutar på anaz) om att jag bloggar dåligt. HALLLÅÅÅÅ de är sommarlov. Jag har inte tid. Men jag antar att jag ska blir lite bättre. men bara lite.

Inatt har jag sovit tre timmar. Orkar inte förklara, ni är nog för tröga för att fatta endå. hähää. Men iaf, jag kom till nynäs vid kvart över 10, skulle egentligen varit framme fem över men den va såklart försenad. Sååå förseningen gjorde att jag såklart missade min buss och var tvungen att vänta 45 min på nästa eftersom de är söndag. Glöm inte att jag va äckligt trött också.
Men jag kom hem iaf, socialiserade lite med storasyster och sen bar de iväg till jobbet. Jobbade i fyra timmar och sen va de litet möte om schemat för de sista två veckorna på mitt arbete. Mötet drog ut på tiden och jag missade såklart bussen, igen. Observera att jag nu är så jobbigt trött att jag mår lite illa. Så nästa buss går om en timme eftersom de är söndag. Såååå jag går från kvantum ner till stationen för att få tiden att gå. Så sen satt jag där igen, på samma bänk i samma kur som jag hade gjort nio och en halv timme tidigare. Ångest.
Nu har ni fått veta min dag. Intressant?
/C


250

Bilder:












Heat










E<3

249

Nu när jag tänkte vara duktig och ladda upp lite bilder så går det inte!


För försöka senare
E<3




249

Nu när jag tänkte vara duktig och ladda upp lite bilder så går det inte!


För försöka senare
E<3




RSS 2.0