Mjahaa

jani, dagen va spännande. Hade muntliga nationella i engelska vilket gick heeelt ok. fick till och med en kommentar från lärare i form av im quite impressed.. thank you dear mr Bengt.

Jag ska firra mat nu så ska jag åka till nynäs sen och mingla med trevligt folk. Hoppas ni får en trevlig kväll allesamman!

/C

mjaa

sådär, nu är de bara en kvart kvar till greys. de finns ingenting att titta på just nu, bara tråkiga program. så jag skriver ett inlägg ist. Men jag har egentligen ingenting att blogga om heller. har inte hört av Eve om imorrn, vad är de som händer?

har lite ångest, vad ska man ha på sig? vi lär ju vara ute så de lutar ju åt jeans.... men jag vet inte. orkar inte få panik över de än, bara lite ångest.
jag har verkligen inget mer att säga.
tjing
/C

148

Bilder














/     E<3

done

spring i 20 min och bli äcklig och trött  -  Check
/C

147

Idag är det ingen vanlig dag idag är det pappas födelsedag !!!










/    E<3

gosh

gud vilken hemsk hemresa. så otroligt tråkig och lång. Jag är typ trött och grinig. och jag måste ut och springa vilket jag inte alls är taggad på. baaaaaah. men jag måste eftersom Fio har gjort en typ "tävling" på nike.com där hon och jag tävlar mot varann. Jag springer ju med min ipod och sändaren som hon gav till mig i födelsedagspresent och de registreras på nike.com. Så hon ser hur mkt jag har sprungit och jag ser hur mkt hon har sprungit. hon vinner iof men jag ska väl försöka att inte komma så mkt efter!
nu blev jag lite motiverad.
tjingelinge

/C

jag ska aldrig bli tant..

Jahani. Vi tar tanten först så jag inte glömmer de.
Jag va ju då på möte idag så jag tog halv 5 tåget hem. Den passar ju fint med 848:an som jag då tog. Jag står där fridfullt och väntar på bussen och vi är ett par stycken och snart så rullar en tant in. Jag säger rullar eftersom hon hade en såndär ful gnisslig väska på hjul. Oh well tänker jag, ingen big deal och börjar genast tänka på hamburgare..
Men då jävlar, tanten rullar precis framför mig, till och med så att jag är tvungen att backa! Jag menar, de finns hur mkt plats som helst och hon måste ställa sig på min plats som för övrigt är typ den bästa. Sen kommer bussen och då börjar alla trängas och tanten går bananas och typ kör över alla med sin fula vagn. Hon pressar sig fram och hoppar in i bussen, och ställer sig och ska leta efter sitt busskort. Jag menar vaaa. och de bästa va att de inte ens va ett busskort utan hon har en bussremsa som hon måste stämpla och hon vet typ inte vart hon ska heller. hon trodde hon va så jävla bra bara för att hon upplevde när den första bussen typ byggdes. kom igen.

Menä, ja. jag kom hem.
Träningen gick bra. heeelt okej, inte lika slagen idag med de är najs.
Jag har inget mer att säga. jävlar, datan dör nu.
gonatt människor.
/C

146

Hallå
Jag känner att det inte går så bra med bloggandet, varken för mig eller D.. Aja, det är bara en lite formsvacka..
Hände inget speceillt i skolan, det blev en tripp till centrum och två klänningar fick följa med hem :)
Tog massor av bilder men dom får komma senare..

Förresten så kom Bevvan boxen idag, den sjätte i samligen !!! Wiiihooo
Så om det inte blir mycket bloggning så vet ni varför ;)







/    E<3

träningträningträning

ja de är ju tisdag idag vilket menas träning. känner mig taggad och hungrig, har inte ätit nått. trodde jag skulle hinna äta middag men jag blev lurad.
Sen så måste jag packa ihop gamla kläder som vi ska ge till barn i Polen. typ årets goda gärning.... Men nu ska jag gå till kylen och snatta nått. skriver efter täningen om jag orkar.. ooh, måste berätta om en cp tant på bussen idag. gör't sen.
tjing
/C

hur gick detta till?

jag kom med. I ungdomsrådet. De va inte min plan, trodde verkligen inte att jag skulle med. shit, vad gör man nu?
Har suttit halva dan i skolan och andra halvan med politiker i kulturhuset. Heeelt ok, men de fanns ju vissa som va helt ute och snurrade. Som typ jobbiga så skogsmullar (nej jag är ingen skogsmulle) som tyckte att allt skulle utgå från miljö perspektiv  eftersom världen kommer gå under snart = inga busskurar med värme i till oss som får vänta långe på bussfan.

gosh.
/C

nu är de roliga slut suckers

och så va de slut. Jag orkar inte med franskaäckelrevolutionen. funtar på om jag ska åka in tidigare till skolan imorrn.men jag tror inte jag orkar de.. ångest ångest.

men nu ska jag sova. orkar inte vakna imorrn. nedrans, vilken tråkig kväll.
/C

shit

jag hatar franska revolutionen. jag har aldrig varit så oförberedd inför ett historiaprov. Och ingen smart jävel är inne på msn heller.
/C

145

Idag i skolan hade vi muntliga nationella i engelska, det gick faktiskt ganska bra..
Annars hände ingen speciellt..



Såhär taggad var jag innan jag gick på promenad :)



/    E<3


Måndag

Sådär, de gick mkt bra att springa. Och imorrn är de träning också, hoppas att de blir lika bra som i torsdags. Har jag också pluggat historia, bra jobbat. Jag har nog inte så mkt att berätta om dagen, de har inte hänt så mkt. tråkdag skulle vi kunna säga.

Dagen springlåt;
 

/C

en snabbis

Mjaa, nu är jag hemma igen.
Jag ska kila ut och springa så jag hinner inte skriva så mkt. Kan bara säga att jag är stressad över historiaprovet imorrn och taggad inför valborg. Blir nog bra dehär.
Nu väntar slingan
/C

De finns inte nog med tid åt oss alla

Sådär, nu ska jag snart sova. Jag har firrat lite musik till min ipod så de blir trevligt att åka till skolan imorrn. Jag vet inte riktigt när jag ska åka in, jag börjar inte förrän 10 men har inte gjort franskan som är till imorrn och jag tror inte jag kommer hinna göra hela på lunchen. Så jag får nog ta och åka in typ som vanligt, vid halv 8. Eller de kanske räcker med att åka in halv 9.. hm, måste funta på de.

Men ja. De va inte så mkt jag vill säga. Snart är de valborg, då blire partaj förhoppningsvis. Måste prata med Eve om hur vi ska göra.
Denna låt är mkt bra..
 


Gonattish
/C

Once a failure, always a retard


/C

144


Nu har jag precis städat bland mina nagelack, det behövdes..



Innan


Efter




Se där, ett inlägg med tre bilder om nagelack!!
Bra jobbat..


/    E<3


städtjafs

mh, jag gick och la mig igår..

Idag har jag städat. Vi gör alltid de på söndagar i min familj känns de som. Här är de ingen vilodag, nej vi ska städa. Men nu är de hyfsat rent iaf.
Men nu är de nästa moment denna söndag. Plugga. De är historiaprov på tisdag och jag känner att jag inte vill bryta mvg-trenden och få ett vg så de är bara att börja.
tjingepling
/C

143

Godmorgon
Ligger i här i min sköna säng och väntar på att Robinson ska börja..
Igår var jag hemma hos Pisse hela långa dagen, så jag hann inte umgås med C.. Tråkigt!
Tänkte att jag skulle messa henne och fråga om hon vill promenera med mig.

Förresten så är det konstigt väder idag, sol fast moln typ.. Konstigt ;)





/    E<3


några timmar senare...

oh well, jag sitter fortfarande och väntar på Eve. hon är ju inte snabb den där... Mamma har somnat och de går nån film på tv:n. jag känner mig rastlös.

/C


lördagkväll.

Nu är de kväller. Stora syster + pojkvännen är här och har umgåtts. Dom är ju lite speciella om man säger så.
Sitter just nu och kollar på sveriges smartaste barn, väntar på att Eve ska höra av sig. mamma tjatar om att jag ska gå, fan va bra de känns..
/C


Bra liv AB

asså gud vilka drömmar jag har drömt inatt.. Först så har jag varit en prinsessa och jag skulle typ gifta mig. Alla älskade mig och jag hade en sjukt fin klänning. De va som en saga. Fast jag blev typ sen och klantade mig (realistiskt eller?) så jag fick typ göra om de. Men gud så fin dröm, är helt lycklig.

Igår va de supertrevligt, riktigt najsiga tjejer de där. Vi va hos Julia och åt mat och typ spelade spel. Jag  förlorade ganska stort ....
Idag, är de fint väder så jag orkar inte sitta här längre.
tjing
/C

142

Åå vilken härlig dröm jag haft i natt..
Jag träffa Uggla!!!! 
underbart



Jag har ju faktiskt sett han..



Nu väntar solen
/    E<3


141

Freeedag!!!
Vilken härlig dag det har varit idag, soligt och massvis av sommar känslor..
En annan trevlig sak jag gjort idag är att umgås med Agge & Patte, usch vad jag har saknar dom tvillingarna!
Har pratat gamla minnen, vad sägs om " järngänget " Pisse?

Nu sitter jag iallafall har med mina after eight och funderar på vad jag ska göra nu?
Några förslag?






/    E<3


och sen blev hon trött

Men ja. Jag ska sova snart. Klockan är liksom bara 10 och jag ligger redan i sängen, helt sjukt. Men de är bra för att de är ju nationella imorrn. OCH FAN TA SL OM TÅGET ÄR SENT, JAG KOMMER DÖDA NÅGON.

Juste, på tal om de. De va slagsmål när jag och Sanaz åkte hem från skolan idag. Jag kan sätta pengar på att de två killarna som slogs hade tagit knark och såg rosa elefanter. Knark är bajs och jag ska tillägga att jag inte stödjer knarkare. Sanaz lekte tuffing och sa att dom skulle sluta, jag fick hålla fast henne så hon inte sprang dit och hoppade på någon.... shit, hon har verkligen inte storleksuppfattning. OCH man lägger sig aldrig i knarkare som slåss. då är man ju inte den vassaste kniven i lådan.

Fy fan va mitt internet laggar, blir så jävla trött. Men ska vara lite olaglig och firra lite låtar
gonattish
/C


träning är livet

jag är trött. jag har ont överallt. I fötterna, (jag har för gamla skor..), mina ben som jag redan hade as mkt träningsvärk i, min armbåge har typ gått ur led, jag blockade sjukt mkt idag när vi spelade match + att jag hängde lite i en pöjk när han satsade in. Seeen så har jag blåmärken redan (!) på armarna och ont i magen efter en svin hård boll som träffade precis rätt i magrutorna(ja jag är ironisk..) På ren svenska så kan man säga att jag är mörbultad.

Och jag älskar't! De är såhär de ska kännas efter en träning, de känns verkligen som att jag har presterat. Ett stort plus att träna med killar för jag blir verkligen extra taggad, måste bevisa att jag inte är nån klen liten tjej. Så nedrans härligt gott folk, verkligen härligt.
dock kommer jag vara död imorrn men nu känns de bra iaf!
/C

140

Nu har jag precis klukat i mig min andra kopp te för idag.. Jag tycker om te numera :)
Bra jobbat Eve !!



I detta nu !



/    E<3


mjååå

asså, alltid när jag åkte tåg/buss så kommer jag på as bra saker att blogga om. Alla mina funderingar liksom bara flyter ihop och jag hittar på massa bra saker.
Men ni som känner mig vet ju att närminnet inte är som de borde vara hos mig. Jag blir alltid skit sur när jag sätter mig framför datan och inte har nån aning om vad jag ska skriva. De som jag skriver nu är min sista livlina, imorrn måste jag ju skriva nått. fan, måste börja anteckna.

menää, träning idag då. Vettefan hur de kommer gå, jag har ju en sån jävla träningsvärk. jag tycker synd om mina medmänniskor i skolan som har vara tvungna att lyssna på mitt tjat.

nu ere mat.

/C

139

Hade bara en lektion idag, skönt..
Eller det var ingen lektion, kärleksakuten var ju där och prata om massa grejjer..
Men efter tre timmar var det inte så intressant länge!
Imorgon är det nationella, hoppas det inte är allt för svårt..
Engelska är inte min grejj.. Jag tror inte jag har nått som är min grejj, för just nu går det inte bra!

Förresten så har jag ont i halsen.. Igen!
Jag vill inte få någon jäkla halsfluss igen eller var det nu va jag hade förut..
För då börjar jag böla, som C tydligen gjort mycket på sistonde..



Laaaater
/   E<3


..

sitter i skolan. kom hit klockan åtta och skriver samhälle. imorrn är de över. fan va skönt.

jag har en lektion om 10 min sen slutar jag. Jag har bara geografi idag. lite onödigt kanske fast jag tycker de är svinbra för då kan jag skriva på mitt arbete. Sen så är de ju nationella imorrn, engelska. nervös ab.

nu ska jag gåå
/C


a late night with greys

fy fan va deprimerande. jag gråter bort. jag vill typ dö. livet är sorgligt, de är de livet går ut på. att de är sorgligt.

Har precis kollat på greys. de va hemskt. jag har verkligen inget att säga. jag ska gå och gråta lite till nu..

/C

.

Jag älskar när ni kommenterar :) ♥

Well, jag är hemma och svettig. Jag har precis sprungit, med min ipod för första gången. De gick ganska bra fast de blir lite krångligt för man kan inte ställa in en viss tid utan man får välja 5-10-15-20 osv. och idag skulle jag springa 9 sen gå 2 och sen springa 8. Huuuur ska jag göra. Fio hade nått system men jag kommer inte ihåg hur de va... pallar inte räkna matte.

Menää, annars då. Idag började jag åtta och slutade elva. Sen blev de lunch i form av gårdagens wok och sen satte jag och några kära klasskamrater framför en dator och skrev. Vi satt där från tolv till typ halv fem. VI ÄR SÅ JVÄLA DUKTIGA, GULDSTJÄRNA!
Men jag är inte klar.
Imorrn blir jag klar.
Jag måste bli klar.
Jag ska bli klar.
Jag blir klar.


Men nu är de pannkakor.
/C


138

I skolan idag har vi gjort köttbullar :)

Dagens händelse:
Rebecca: Kom så går vi och hämtar ett klassrum!!
Roligt!







/    E<3

blodigt värre.

Jag glömde lägga upp bilder från min krigsskada. Från träningen, känsliga tittare varnas.


KOLLA!?

Ni får en bild på en älg också som jag såg här om dan

Mkt fint, min mobilkamera har en otrolig skärpa.

Menää, nu somnar jag.
Gonatt
/C


Ren och fin, piggelin

Jani mina vänner. Jag känner mig kaxig idag. de är främst för att jag och pappa lyssnade på No Stress på högsta volym på vägen hem från träningen.

Men jag måste säga att jag har levt farligt denna kväll. De va premiär faktiskt. Jag borstade tänderna i duschen. (!) jag kände mig lite galen och testade, och ta mig fan, de va inte lätt ska jag säga.
De började med att jag borstade så där bra men då började ju en andra handen (som jag höll duschen med) också att borsta. Inte så bra på de där med koordination. Men jag fick ordning på alla mina kropsdelar tillslut och de funkade ju fint där ett tag! Fast en gång så höll jag på att borsta tandborsten under armen vilket inte va planerat.

Men sen tänkte jag att jag hade ett sånt flyt att jag skulle avancera lite. Fram med rakhyven hon raka under armarna.
Då hände de som man bara ser i typ filmer.
Jag är så jävla nära på att stoppa in rakhyven i munnen så jag blir lite rädd. men bra som jag är, klarar jag mig ur den krisen också.
Rakat och klart, och jag är ren. Men jag vette fan om jag sparade nån tid på de hela eftersom jag stor i säkert en minut och försökte få kontroll över mina armar som bara verkade göra allt tvärtemot.
Men jag överlevde och nu ska jag sova. Jag är optimistisk inför morgondagen.

Siao
/C

137

En riktigt tv tisdag är det idag, massor av härliga program :)




Ego




/    E<3

blaaaah

fy fan, jag har precis kollat på ett greys avsnitt. ett av dom bästa, den när Denny dör. OCh Izzie är såååå nedrans fin och sen ledsen och gråter och alla bara gråter och jag gråter.
Fy fan va fint. och ledsamt.


Oh well dags att ta mig samman. Idag har det inte varit så mkt spännande.. Idrotten tog typ död på mig, så nedrans jobbigt. Menää jag har ingen intressant att skriva.
Later
/C


136

Hemma!
Skolan idag var ganska trevlig, eller iallafall lite ;)
På Torsdag har vi temadag för då kommer "kärleksakuten" !!
Gör er redo för kärlek

Pappa: Jag Roger Wiklund är korkad
Nu går han runt här och sjunger och vill tydligen vara med i "talangjakten"
Och nu är han tydligen trög också & undrar vad hans probelm är.. Han svarar för sig själv, jag vet inte!
Ja, det är min pappa.






Idag känner jag mig snygg!




/    E<3


torrt

Well, jag har skrivit på mitt arbete. Typ lite till på fördjupingen och så har jag skrivit klart hela bakrunden. Men jag kom på när jag va klar att tänk om jag har gjort helt fel? Jag menar, min fördjupning va ju så fuckt up så att jag behövde skriva om allt. Jag ska fråga Fio men jag har lite ångest över att fråga henne om de också, de kommer säkert vara fel. Kanske bara ska lämna in de som de är så får de bli ett g. Kommer nog bli de iaf, så mitt MVG kommer ryka. men jag får väl få MVG i nått annat ämne ist.

usch, dedär va onödigt skrivet. Ni behöver verkligen inte läsa de.
Idag har varit en ganska chillig dag.(fy fan vilket fult ord..)  Vi hade dubbellunch och åkte då till Pizzahut och åt lunch. MKt gott, fast jag va då inte i närheten av dom andras ätande. Fan asså dom åt ju typ 10 bitar medans jag åt fem totalt. Men sen blev de glass till efterrätt, mmmmmmh så gott de va.

Men ja. Jag sitter just nu i min säng som är full av papper. Fan va skönt de ska bli att slänga alla de här papprerna sen..

/C

135

Jag är typ helt frisk :)
Imorgon blir det skolan igen..
Vi ska engelska nationella på fredag, jag är inte taggad!



/    E<3

Oh no

De gick inge bra med arbetet. Jag har ångest. Vill inte ens tänka på de. Men Fio va snäll iaf. De är bra att ha en sån som hon. känns tryggt.

Men ett plus är att vi har massor med typ håltimmar denna vecka eftersom massa lärare är borta. Så de blir att skriva de imorrn. Fan jag vill bara gråta, kommer inte klara av dedär jävla arbetet.

Nu ska jag ha ångest inte inte kunna sova förrän typ halv 12.
Hejsveis

/C

134

Bussen åker förbi Willy:s medan två pojkar ~10 sitter och pratar.
Pojke 1 (på skånska): Där brukar jag och mina föräldrar handla.
Pojke 2 (på stockholmska): Vi äter inte skräpmat i vår familj.

Haha!

/    E<3

133

Wiihoo, jag börjar må lite bättre :)
Skönt att kunna svälja igen, frihet!




/    E<3

jag är redo

Jag är vaken.

Idag är dagen som jag typ ska skriva klart mitt samhällsarbete. Eller iaf fördjupningen måste bli klar. Fio ska försöka hjälpa och mamma ska nog hjälpa. Den ska bli klar.
Nu frukost.

/C


jag är uttråkad och tänker

Jag är lite uttråkad. ganska mkt lite uttråkad. Så de suger ju lite.

Jag måste ju bara säga att jag hade den mysigaste drömmen inatt. Den handlade typ om att jag hade några hästar och bodde i ett as fint hus och världens finaste stall. De va bra.

Asså, bloggning är ju svårt. Jag fattar inte vad man ska skriva så att människor vill läsa. Jag menar, Blondinbella skriver ju typ om sitt perfekta liv med pengar, supersmart i skolan, pojkvän osv. Kenza har ju drömjobbet, plus snygga kläder. Kissie har ju as cool personlighet, är typ inte rädd för nått.
Så kommer jag.
Känner mig lite begie. Jag bor liksom på landet. redan där skiter de sig. Men jag antar att bloggning inte är min grej. hähä.

fan va lamt.
/C

132

Goddag
Jag är fortfarande sjuk och sen är jag uttråkad också..

Jag undrar var D håller hus, var länge sen hon bloggade nu.. Vi saknar henne, eller hur?




/    E<3

helg ffs

Hallå Eve vafan, är du sjuk?

Jag är hemma nu iaf. Igår va de trevligt, jag va dock rädd inatt. Jag och Julia sov i samma säng och innan vi somna så berättade hon historier om när hon har gått i sömnen och typ rivit sin mamma blodig. Jag kunde inte direkt sova lugnt om man säger så. Men de gick.

nu kanske man ska plugga lite geografi, har ju prov som sagt..
 

/C

131

Jag har typ halsfluss!!
Fan också..



/     E<3

the plan

JENNIE : Jag har väl alltid varit skillad ?

Okej, här är planen.
Nu ska jag snart äta och sen ska jag åka tillbaka till haninge a.k.a Elins house. De blir lite chill on the grill med henne och Lisa. Sover antagligen över också eftersom de tar mig typ en timme och 20 min att åka där ifrån.

Imorrn så kommer jag hem och ska leka med Eve. Borde även försöka plugga lite geografi som jag har prov i på tisdag. Inte bra alls eftersom jag som vanligt inte förstår nånting.

Sen på söndag så kommer Fio till byn och ska hjälpa mig med samhälle hoppas jag. Mamma också förhoppningsvis. blir nog bra.
Ska nog till pappa också den dagen.

Menää de va typ de. min helg. ser bra ut.
Skriver imorrn.
Hej
/C


130

Härlig att spendera denna fredag i sängen, inte!!
Nu är jag trött på att vara sjuk..

Fredags outfit:





/    E<3

en dag i mitt liv

jag orkar inte skriva så jag visar bilder ist.




Ssssssanaz


Jag och Julia köpte påsk (eller jul?) harar för bara 15kr. sjukt billigt tyckte Julia så hon tvingade mig att också köpa en.


Jag stajlar. heheh, lärde mig idag.

/C

129

Jag är sjuk.. Eller min hals är sjuk!
Jobbigt läge..

Har legat i sängen och tittar på Bevvan, Aaron Spelling är ett geni
Inte bara är jag sjuk, utan för att göra det lite värre så fick jag ett brev som min lärare tydligen tyckte jag skulle ha







Wiiihooo!!!

Bra dag idag..
/    E<3



sent

Jag kollade på msn för att titta om de va några roliga inne och ser då att Lisa har skrivit "du vet att de blir mayhem". Tack Lisa, nu fick jag den på hjärnan igen. jag har haft den i skallen hela dan på grund av att hon har sjungit på den.....

Träningen gick bra, jag överlevde. De blir tydligen också ett lag nästa år också. mkt bra.
Jag har inte så mkt att säga. de är fredag imorrn vilket är mkt bra.
Gå och lägg er nu, och gör inget som jag inte skulle göra.
Gonatt
/C

äh, inte så intressant

Jag tog en lista från Lisa som tog den från Sanaz

dagens humör : Fint, ganska tråkigt
dagens klädsel : äcklig t-shirt och jeans
dagens frisyr : Plattat
dagens naglar : eh, röda
dagens låt : ehum, Heat-Broken Girl
dagens saknad : fina kläder...
dagens längtan : bra musik
dagens rädsla : att han på tåget skulle typ döda mig
dagens missbruk : vänner, så nedrans bra
dagens ekonomi : ligger typ på minus
dagens mat : mmmmh, mammas lax
dagens vän : ehum, typ alla?
dagens händelse : när en gullig kille hjälpte Alina att hitta fotnoter på datan hehe
dagens måste : överleva träningen utan benbrott eller skam
dagens lycka :  ingen huvudvärk!
dagens + : jag har kommit en bit på samhället
dagens - : missade tåget imorse
senaste bilfärd : igår till skolan
senaste filmen du såg : en shopaholics bekännelser (ingen aning om hur de stavas)
senaste ringda telefonsamtal : mamma
senaste mottagna telefonsamtal : pappa
senaste bubbelbadet : länge sen, gillar inte bubbelbad
senaste spelade cd : eh, vad är de?
senaste gången du grät : igårkväll tror jag, hade lite ont i ryggen hähä
senaste måltiden: lax med mams

lamt.
/C

usch va rolig jag är

Okej jag är lite nervös för tillfället. Jag ska träna snart och jag tror att vi ska träna med herrjuniorerna. (jag säger tror för att jag hoppas att jag har hört fel)

Men jaja. Dagens SL:
Bussen kom i tid men på något vis så missade vi tåget. De blev "fan där står tåget. fan jag orkar inte springa. fan nu åkte de." Så jag fick sitta och vänta på nästa tåg i en halvtimme.

Sen på tåget mot stan så satt de en kille som pratade så in i helvetes högt. Och han va tydligen skitarg. Han förklarade de väldigt intensivt. "JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG FÖR I HELVETE. FAN VA ARG JAG ÄR. OCH SKITNÖDIG. JAG SATT OCH VÄNTADE VID BÅTEN OCH VA SKITNÖDIG I FAN EN HALVTIMME. NU SKA JAG TILL JORDBRO OCH JAG HAR FORTFARANDE INTE SKITIT!"

Ja menar, jisses. Han va verkligen skitarg. muahahahhahahahaa
/C


128

Dagen händelse

Rebecca
: Ja, bacon och lökon
Hahahah!!

Sekunden senare
Vlado: Vitsalt   ( vitpeppar & salt ) 

Detta förgyllde min dag

/    E<3

127

Idag efter skolan blev det att gå till .... med Rebecca, men nu är jag hemma.. Eller okej, jag har varit hemma i 3 timmar och 17 minuter. Exakt !



Jag är söt!




/     E<3

ett skott i pannan.

Alltså, jag har fortfarande ont i huvet. Mamma säger att vi måste åka till läkaren om de inte går över tills typ i övermorrn. De känns väl lite överdrivet kanske. Jag får leva på Ipren helt enkelt. Sen får jag gå med i Anonyma Iprenare. eller nått.

Greys är sjukt bra. usch de är så jobbigt, allt händer samtidigt. apspännande.

/C

126

Jag är stolt över mig själv..
Jag har varit ute och gått, idag igen :)
 Wihoo, Beach 09 here I come






/    E<3


mattemattemattematte

Okej, dehär med matte C då.
I trean så får vi välja matte C, de är inte obligatoriskt för oss som går sam sam. Anledningen till att jag vill ta matte C är att de är många utbildningar på högskolan som du måste ha läst matte C. I början så tänker jag ju inte alls läsa matte C eftersom de inte ens va obligatoriskt menää, när storasysterFio började kolla runt på högskoleutbildningar så hittade hon en utbildning som hon ville gå, och den behövde man ha läst matte C för att komma in. Och jag får en känsla av att jag typ kommer välja nånting i samma stil och då känner jag att de är bäst att läsa in de när jag ändå går i skolan. Slippa gå komvux.
Men jag ska läsa en extra kurs i tvåan så att jag är säker på att jag får 2500 poäng när jag tar studenten även om jag failar matten. jag får bara så nedrans mkt ångest...

Men steg ett är att klara av matte A. nationella är inte långt bort mina vänner.

Åsikter?

/C

125

Jag är så jävla bra!!!
Jag har precis satt ihop nån madrasslådgrejj, det var sjukt svårt med JAG klara det :)










/    E<3

eheheh

jag är hemma kära töntar.

Sitter och kollar på top model men en liten liten liten, nästan obefintlig huvudvärk. hehehehehheehheeh,not.
dagens braiga sak;
Samhällsarbetet blev framflyttat så vi fick en till vecka på oss (!)
dagens läskiga sak;
jag tror jag kanske möjligtvis typ ska läsa matte C i trean......

måste prata med mamma.
/C


124

Dagens händelse

Jag kommer in i matsalen och tror att det är pasta till lunch
..
Jag: Hej, jag vill ha pasta..
Killen som gav mat: Eh, det är inte pasta idag..( Konstig blick )

Jag ville ju faktiskt ha pasta!
/    E<3

123

456
Skolan idag var faktiskt trevlig, fick ju träffa Rebeck!! :)


 



Geek!!


/    E<3

life is good. eller?

skola imorrn, börjar klockan åtta. Så måste jag alltså åka fem i sju, gå hemifrån senast tio i. Då måste jag gå upp kvart i sex men kommer antagligen inte komma upp förrän sex. Så jag borde ställa klockan på kvart över fem så jag kan snooza i en halvtimme. Plus att inte dra ner rullgardinen så de bli så där äckligt ljust så jag inte kan somna om.

De jag menar är att jag borde sova nu. Så jag kan bli frisk från feber och huvudvärk så jag kan vakna glad och frisk kvart över fem imorrn.
Gonatt,

/C


122

Vilken härlig tv kväll :)
Nu Fula betty sedan två hela avsnitt med hemmafruarna..
Sen blir det sängen eftersom skolan börjar igen imorgon





/    E<3



Anna, det går visst!!

sådär

Klockan är nu halv åtta och jag mår inte bättre.

Idag när jag satt i min ensamhet och tyckte synd om mig själv och mitt huvud så funderade jag lite på varför jag har ont. Jag kom på att jag kanske har en typ tumör och att jag måste opereras och sitta i rullstol. Hur tar jag mig till skolan då? De går ju inte att gå på bussen i rullstol. man kanske får en taxi av något försäkringsbolag. Sen hemma kan jag inte komma till mitt rum hos mamma för de ligger på övervåningen. lite jobbigt. Så vi hoppas att jag inte har en tumör då.

Nu så är mammsen hemma och hon ska hjälpa mig lite med arbetet. Hon är en såndär bra mamma som har åsikter om allt och är generellt bra på typ allt.

/C

121

Sista dan på lovet och den har jag spenderat med att städa.. Min garderob..
Det var inte roligt men nu är det finfint där uppe, kanske tillochmed hittar nått jag kan ha på mig imogon ;)



Före


Efter


Fint va?


/    E<3


blabala

alltså. Jag vaknade halv två. och är jag frisk?

Nej. Jag har fortfarande ont i huvet och knarkar alvedon som aldrig förut. livet suger.
Nu ska jag iaf skriva mitt samhällsarbete. Jag försöker få igång den där jävla fördjupningen men de är så nedrans svårt att komma igång. Men jag har typ valt vad jag ska skriva om. Ryssland roll i de hela. Och varför dom får skulden. Låter de bra eller?

ingen träning idag heller. fast jag skulle nog inte kunna träna iaf, hehe.
Nu har jag inte tid.

/C

Skolan..

medans e och c är lediga idag och säkert ligger hemma i sängen fortfarande så sitter jag i skolan.  Har precis ätit lunch och väntar på att spanskan ska börja. Idag har jag en lång skoldag och slutar inte förens halv 5 då måste jag stressa hem för att sedan åka och träna. Juste har även idrott som sista lektionen vilket betyder gymning, härligt!  
Jag måste även berätta att jag ska börja ett nyttigt liv nu i två månader. Inge candy, inge cola och börja springa ordentligt! =) Det är nu ni ska säga lycka till för jag kommer verkligen behöva det

♥/D

jag slipper skolan imorrn iaf

Sådär, nu är jag glad. Harry vann mot Voldemort och alla blev glada. Jag grät nästan lite. Fast inte.

Imorrn då, jo jag är ju ledig. Kanske ska bli frisk. har ju fortfarande ont i huvet, fattar inte vad som är fel. Har inte haft så här förut.
Nu ska jag sova. wish me luck.

/C

Harry oh my Harry

Mmh,  jag sitter och kollar på den första Harry Potter filmen.. så himlans bra.




/C

120

Jag är uttråkad!!

Är ledig imorgon också så då ska jag och C umgås.. Om hon är inte är för sjuk

Min tv mår inte bra..

Meninglöst inlägg..

/   E<3

119

Godmorgon
Här kommer en lååånglista

Ditt namn?  - Evelina
Är du snygg? - Ibland ;)
Födelseår? - 1992!!
Ditt födelseställe? - BB
Hur tar du bort oönskad hårväxt? - Rakar
Dina första tankar när du vaknar? - Fan vad jag är trött!
Är du hungrig? - Nej
Vart befinner du dig just nu? - Sängen
Vart bor du? - Sorunda
Är du bra på? - Är jag dålig på nått?
Är du kåt? - Såklart
Är du singel? - Jaa!!
Vilket land kommer du ifrån? - Sveriga
Din mobiltelefon? - Är svart och heter Bettan :)
Är du sexig? - You tell me ;)
Antal timmar sömn inatt? - Många
Vem är snyggast? - Jadu..
Vem vet mest om dig? - Cilla, kanske?
Vem vet du mest om? - Haha, jag vet allt.. Om alla
Vad vill du ha just nu? - Pengar
Höger eller Vänsterhänt? - Vänster
Språk? - Svenska
Ditt mål i livet? - Vara lycklig :)
Rädd för? - Mycket
Vilka cigg gillar du mest? - Äckligt
Pepsi eller Coca cola? - Cola!
Mjölk i kaffet? - Såklart
Röker du? - Nej!
Sjunger du? - Japp och det låter braaa!!
Duschar du dagligen? - Nej men några gånger per år ;)
Den starkaste du vet? - Jag
Vill du gifta dig? - Njaa
Är du en hälsogeek? - Verkligen inte
Kommer du överens med dina föräldrar? - Oftast
Din hårfärg och frisyr? - Råttfärgat och långt
Skorna du hade på dig idag? - Tofflorna
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? - Massor
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? - För lite
Tatueringar du har? - Snart
Piercingar du har? - Öronen
Har du glasögon? - Nope
Hur ser din plånbok ut? - Brun :)
Favoritårstid? - Vår,Sommar
Favoritsysselsättning? - Handla och umgås
Favoritbyxor? - Mjukisar!!
Favoritartist/grupp? - Uggla såklart!!!!
När ska du festa nästa gång? - Snart hoppas jag
Vad köpte du senast? - En kaffe
Hur mycket pengar har du? - Känner mig ganska rik just nu faktiskt
Hur svarar du i mobilen? - Hallå?
Senast kramat? - Kudden :)
Senast pussat? - Kan ha varit Papi !
Senast hånglat med? - Haha, jag älskar Thailand
Sov du ensam inatt? - Japp
Vem sov du hos senast? - Ellis
Vem sov hos dig senast? - Ellis :)
Varit på dejt den senaste månaden? - Japp, var på bio med C & D.. Antar att det var en dejt :D
Nämn något som gjorde dig glad förra månaden? - Lovet
Vad gjorde du kl 08 imorse? - Sov!
Det sista du sa högt? - Vet inte, prata med Farmor
Vad har du druckit idag? - Smoothie
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja :)
Vad ser du om du tittar till höger? - En dörr
Humör just nu? - Trött
Sommarplaner - Kroaten och Peace and love med Pisse!
Vad är viktigast för dig? - Familjen,Friendsen
Är du kittlig? - Haha!
Snarkar du? - Kanske
Stjärntecken? -  Vädur
Längtar du mest efter just nu? - Sommarlov och kläder
Vad väntar dig om 10 år? - Nått spännande hoppas jag
När fick du senast en present? - Påskägget
Har du några högklackade skor? - Japp
Vill du ha barn? - Ja
Längtar du till din nästa födelsedag? - Nej, lever i nuet
Har du rakat dina ben någon gång? - Hm? Här väl hänt någon gång ;)
Tycker du om fester? - JAA!!
Sista gånga du drack sprit? - Blev en drink i lördags
Röker du? - NEJ!!
Dricker du alkohol? - Ibland
Vad har du för planer till sommaren? - Det har jag ju redan sagt
Är du sugen på något nu? - Påskmust!
Min dröm i livet? - Att vara lycklig
Vem får en kram? - Dom flesta
Brukar du läsa horoskop? - Ja
Sprit, cider, vin eller öl? - Cider
Kan du baka bullar? - Sjukt bra
Sängstorlek? - 140
Vad tycker du om din pappa? - Jaaa :)




/    E<3


najnajnajnaj

Hur mkt har jag sovit inatt?
Ingenting.
Varför?
För att jag är sjuk.
Ja, jag vet inte vad som hände. Igår hade jag ju så nedrans ont i ryggen men efter ett tag så började jag få ont i huvet. sen så fick jag typ feber. Och jag var sjuk. Jag får aldrig huvudvärk, så de är extremt jobbigt just nu. Men nu kommer Fio och ska försöka hjälpa mig att skriva mitt samhälls arbete. det är bara att bita ihop.

Men inatt har jag livräddat en kille. Sjukt coolt. Sen så har jag varit i hallen och kollat på handbollsmatch. Mkt intressant.

Thats all,
/C

gaaaaaaaah

Snälla döda mig. ett skott i pannan.
Jag har så jävla ont i ryggen. Jag mår illa för att de gör så ont. Och de vägrar ju fösvinna. Jag tänker lägga mig i badkaret när jag har tittat klart på Wipeout och dö lite.. 

/C 

118

Usch vad mätt jag är.. Har precis ätit middag, grillat :)
Ska kanske ut på en promenix med C


Nu är det dags för One tree hill
/   E<3


117

Nu är det dags för lite bilder från igår ;)



Haha!





Det ska börjas tidigt!









/    E<3



ångestinlägg.

Gomorron.
Jag har inte kunnat sova inatt. Jag har drömt massa jobbiga saker. Eller egentligen så va de inte jobbigt, bara så nedrans tråkigt. Inget intressant what so ever. jag undrar om de va därför som jag vaknade så många gånger..

Sen när jag vaknade så hade jag ångest. Gissa för vad? samhällsarbetet. Jag tänkte lite och kom på att de ska vara inne om si så där fem dagar. Jag har panik. Och ångest. Och jag är hos pappa. Jag känner att jag måste ta mig här ifrån nu. Jag kan inte vara här just nu, så jag ska prata med pappa och kolla om jag kan åka till mamma redan idag. De kommer inte bli vackert mina vänner.

Nu har jag bråttom. Hejsveis.

/C

Tro på mig nu


Lyssna på texten.

/C

116

Nu har packet dragit  ;)
Det blev en mycket trevlig dag med ägg målande, tonvis av mat och spel!! Jag och Pisse var grymma..

´
Hoppas ni andra haft en trevlig påskafton.

/   E<3


läs inte inlägget, de är slöseri med tid.

Hey dudes. Jag känner mig oinspererad igen. och fundersam. Jag kollar på en as dålig film, eller den är kanske inte dålig men jag hoppade precis in i den och de har gått typ halva. Hela min familj har gått och lagt sig. Jag trodde att klockan va typ halv ett när alla började dra sig, men va fan. Den va ju bara halv tio. oh well.

Jag tror jag är sällskapssjuk.  Jag sitter i skogen, de är mörkt. De är ingen vaken, ingen som vill prata med mig. fan vilket meningslöst inlägg, jag kan lika gärna radera ut allt.


/C

Heeehhehe

Jani, nu är jag duschad. Jag gillar inte att duscha, man blir blöt, varm, och sen när man går ut så blir de skitkallt. Nej, jag gillar't inte!

Men gomorron förresten, jisses va ohyfsat. Hoppas ni ska äta apmkt mat idag, de ska jag. Jag måste bara berätta att min pappa verkligen älskar högtider som dessa. Han får verkligen visa vad han går för. Han älskar att hitta på nya saker och sen visa upp de stolt. Ja, han älskar att laga mat. Herrejisses vad han lagar mat. Jag tror vi har sex olika "röror" som man har på äggen. Ni vet att man brukar ha typ majonäs eller gräddfil med en dillkvist på. Här kör vi på röror med makrill, sillblandningar, olika kryddblandningar. Och sen när vi säger att vi vill ha ägg med majonäs på också så suckar han och ser lite sårad ut. Men de är gott iaf, jag är taggad.

Eh, va mkt jag skrev. Jag antar att många hoppar över direkt till denhär biten, de brukar jag göra om de är ointressant. hehe.
Juste, bilderna från igår. Vi ser här mina två kära vänner som går bananas i ett tomt tåg typ klockan 10 på kvällen.




Jag har inga kommentarer.

/C

Lista snodd av C!

Här kommer då listan snodd av C, orkade inte ändra svaren på dom som vi tycker lika på haha! Läs och njut =)

1. Har du ett par rosa string? Japp
2. Vem var den senaste du pussade? hemlis
3. Vad har du för bhstorlek?  Haha, håller med C, det är en kille som har gjort den här listan
4. Trivs du med det? Jag är inte så kinkig
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Vet inte, men jag ska räkna nu
6. Gillar du nån nu? hm, nja
7. Vad gjorde du inatt? - sov!? :O
8. Och i förrgår natt? - se ovan
9. Vad gör du innan du ska sova? Lystar på musik
10. Kan du prata med din mamma om allt? Vad menas med allt?
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Ja, lite svårt att dölja det
12. Har du varit gravid?  Nej tack och lov
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? För det första så måste man ha en pojkvän 
14. Choklad eller glass? glass
15. Push-up eller T-shirtbh? sport bh? 
16. String eller hipsters? - hipsters
17. klackskor eller gymnastikskor? -  Gymnastikskor
18. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans

Tio fakta
1. Hemstad/ort - Nynäshamn 
2. Hårfärg - blondin
3. Längd - 167 cm
4. Frisyr - Ganska långt, blont
5. Ögonfärg - blåa
6. Skostorlek - 37
7. Humör - glad, jämnt
9. Civilstatus - Ensamstående enastående
10. Vänster eller högerhänt - högerhänt

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Nej
2. Tror du på kärlek? - aa, det är bara att titta på min mormor och morfar
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Nix
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Jag vet inte riktigt
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - hm, nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Nej det har jag inte
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Lite kanske
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Kanske, men den är ju inte hemlig om jag vet om den :S
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - Absolut


Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek
2. cider eller öl? - Cider
3. Dag eller natt? - Natt
4. One night stand eller förhållande? - Thihi =)
5. Tv eller internet? -  Internätet
6. Pepsi eller cola? - COLA!!
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Vild fest
8. Färgfoto eller svartvita? - Färgfoto
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - blogg?

Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - nej, smiter aldrig ut
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Nej verkligen inte! 
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Några få saker
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej men jag ska
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Det beror på vad som räknas som olycka :P
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? -  nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Klart jag har
8. Har du nånsin gått på bio ensam? -  Nej men jag har alltid tyckt synd om dom som gör det
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Aa
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Världen äger

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? -  Ja lite kanske
2. Är du glad? - Alltid
3. Är du fundersam? - Nja, inte för tillfället
4. Är du uttråkad? - Ja, annars skulle jag inte göra denhär listan?
5. Är du tysk? - Nej som tur är
7. Är du italienare? - nej men jag önskar att jag vore
8. Är du fransk? - Nix
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Absolut
10. Gillar du någon just nu? - Många

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 11,56
2. Namn? - Denise
3. Vart bor du? - Sorunda
4. Hur många barn vill du ha? - Inga, kanske adoptera en söt unge
5. Vill du gifta dig? - Nej, isåna fall ensamna på en strand i karibien
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? -  rulla tror jag
7. Har du ätit sushi? -  Smakat, ingen höjdare
8. Favoritglass? - Kulglass på sommaren
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - hm, 34 olika kanske om müsli räknas
10. Humör? - Underbart

Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Jag svarar ja på den frågan
2. Har du en hund? - 2 st
3. Sover du helst själv eller med någon? - Med någon.
4. Tror du på spöken? - Absolut

Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? - Jag gillar min längd
2. Skulle du vilja väga mer? - Haha, nja jag trivs ganska bra
3. Skulle du vilja ha sex nu? - Haha, varför inte!
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - Odrägligt, kanske lite tidigt på dagen för min smak

Kan
1. Kan du röra på öronen? - Nog för att dom är stora men inte så stora
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Aa
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? -ja
3. Har du syskon? -två stycken gnälliga systrar 
4. Har du ljugit på någon fråga ? - Tror inte det
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - säkert.
6. Har du varit full den här månaden? - Hm, möjligt
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Nej då, this is funny
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Sorgligt nog
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - Haha (A)
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nope

♥/D


Var det idag Jesus började leva igen eller?

Godmorgon!
Påsk afton är det idag alltså och dagen ska spenderas hemma hos E med massa god mat och ägg målande. Jag åt frukost ute idag i en timme typ, det var jätte skönt. Nu är det verkligen vår på riktigt. Gårdagen var mycket underhållande speciellt tågresan hem, tänkte slänga in en fin video men jag kom på att jag inte vet hur man gör så jag hoppar över det. Ni får helt enkelt nöja er med två mycket fina bilder. 

 

Glad påsk föresten! =)
♥/D

Or what,?

Åh va roligt att ni kommenterar :)

Nu är jag hemma iaf. En mkt trevlig kväll måste jag säga. Roliga typer dedär. NU ska jag äta lite mer godis, skriver sen.
Jag måste bara säga att jag lyssnade på Alcazar på bussen hem. De är Fios verk, hon har inte så bra musik inflytande på mig.. Men nu, jag ska kila.

/C

115

Sådär ja, då är jag hemma igen!
Bion var bra, tjejorna var bra.. En lyckad kväll :)
Blev kanske lite väl mycket energi på tågen hem, men killen brevid verkade iallafall tycka det var roligt..
Tog lite bilder som jag verklingen inte hoppas kommer att komma upp på bloggen !!

Nu är jag trött, sängen känns lockande..
Soooo long sucker!
/    E<3

påskfan

Sanaz: hähäh, jooo Sorunda gills visst! Och ja, jag tänkte kanske lägga till frågan Är du Norsk? ;)

En fin dag idag mina vänner. Idag ska jag ut med D och E och kolla på bio. MKt trevligt måste jag säga. Annars idag så har jag städat, de kommer ju gäster imorrn. mhmhm, vad jag ska äta mat imorrn..

Okej, jag måste säga en sak. Svenskar måste ha noll fantasi. tråka, gråa svenskar är vi. Vilken mat äter vi till jul? och vilken mat äter vi till påsk? och vad äter man på midsommar? Samma saker. Sill, potatis, lax, janssons, köttbullar, skinka. Vi kan inte ens komma på nått nytt att dricka så vi byter etiketten på julmusten när de blir påsk. Snart kommer de väl midsommarmust. Jag är trött på skiten, de är tråkigt. Men what to do, de är tradition och vi svenskar kan ju verkligen inte bryta traditionen..

Nu har jag sagt mitt, tack för denna tid. Jag återkommer ikväll när jag kommer hem.
/C

114

Godmorgon !
Lååååångfredagen idag ;)
Ikväll blir det bio i stan med C & D, mysigt

Sitter och tittar på Rädda Willy 2 !




/    E<3

En uttråkad jag

Nu kommer jag göra en sjukt lång lista. var så god att lämna en kommentar längst ner.

1. Har du ett par rosa string? Naj
2. Vem var den senaste du pussade? Mr.I
3. Vad har du för bhstorlek?  eh, varför skulle jag skriva de här?
4. Trivs du med det? -Jag tänker svara med en motfråga; trivs man någonsin?
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - inte en chans att jag räknar..
6. Gillar du nån nu? - jaop
7. Vad gjorde du inatt? - eeeeeeeh, hmmmmmm    sov?
8. Och i förrgår natt? - se ovan
9. Vad gör du innan du ska sova? hinner inte göra nått, träffat knappt kudden innan jag somnar.
10. Kan du prata med din mamma om allt? - Hon läser bloggen så jag får säga ja på den frågan!
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Jag tror dom skulle märka de hur som helst..?
12. Har du varit gravid? - Nej tack och lov
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Nej, jag hade brytit ihop
14. Choklad eller glass? -  glass
15. Push-up eller T-shirtbh? -  är de en kille som har gjort denhär listan?
16. String eller hipsters? - hipsters
17. klackskor eller gymnastikskor? -  Gymnastikskor
18. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans

Tio fakta
1. Hemstad/ort - Nynäääs antar jag? eller gills Sorunda?
2. Hårfärg - blondin
3. Längd - 168 cm
4. Frisyr - eh, vad menas? lagom?
5. Ögonfärg - blåa
6. Skostorlek - 38-39
7. Humör - glad  
9. Civilstatus - uppochner
10. Vänster eller högerhänt - högerhänt

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Ja
2. Tror du på kärlek? - Nja, de är väl mysigt
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? -  Ja asså, jag va liten och visste inte att killar va dumma i huvet.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Ja
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - hm, nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Nej så allvarligt har de inte varit.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - gaah, jobbig fråga. Just nu kanske ja.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Jaa, dom är överallt! Seriöst?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - Nej, de är bara ytligt


Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek
2. cider eller öl? - Cider
3. Dag eller natt? - Sommarkväll..
4. One night stand eller förhållande? - förhållande
5. Tv eller internet? -  Internätet ffs
6. Pepsi eller cola? - Pepsi
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - eh, båda
8. Färgfoto eller svartvita? - svartvita
9. Telefonkontakt eller face to face? - telefonkontakt, jag är feg
10. Bilddagboken eller myspace? - blogg?

Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - nej
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? -  Jag ändrar lite på frågan, jag har önskat att jag vågat.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? -  eh, jag är ju mänsklig
4. Har du hoppat bungy jump? - aldrig
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - ja faktiskt. ganska rolig historia faktiskt, tar den sen.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? -  nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Klart jag har
8. Har du nånsin gått på bio ensam? -  Haha, nej inte de
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Japp, vem har inte de
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - De gör den alltid

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? -  Ja lite kanske
2. Är du glad? - visst
3. Är du fundersam? - Asså, jag är alltid fundersam
4. Är du uttråkad? - Ja, annars skulle jag inte göra denhär listan?
5. Är du tysk? - haha naj
7. Är du italienare? - men nej
8. Är du fransk? - nääj
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nej
10. Gillar du någon just nu? - har redan svarat på den frågan.

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 23.57
2. Namn? - Celicia
3. Vart bor du? - Sorunda
4. Hur många barn vill du ha? - jag ska adoptera en 18-åring
5. Vill du gifta dig? - Om nån vill gifta sig med mig så javisst
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? -  rulla tror jag
7. Har du ätit sushi? -  Så jävla gott!
8. Favoritglass? - all glass är god
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - Vi vikingar äter inte flingor
10. Humör? - jora, tackar som frågar

Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej
2. Har du en hund? - Jaop
3. Sover du helst själv eller med någon? - somna med någon men sova själv.
4. Tror du på spöken? - Nej

Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? - Nej jag har de bra 
2. Skulle du vilja väga mer? - hahaha de är verkligen en kille som har gjort denhär listan
3. Skulle du vilja ha sex nu? - eh nej?
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - med pappa sovandes i fotöljen brevid skulle de nog kunna bli en jävla fest!

Kan
1. Kan du röra på öronen? - JA DE KAN JAG! :D
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - jaa   lam fråga.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? -ja
3. Har du syskon? - ett par, 2 riktiga, två halv och typ en och en halv låtsas
4. Har du ljugit på någon fråga ? - om jag säger ja nu stämmer inte svaret för då har jag ju ljugit. eller nått.
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - säkert.
6. Har du varit full den här månaden? - inte vad jag kommer ihåg, hähäh
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - vaddå redan? skjut mig.
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - räknas mamma?
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - nej
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nope


Fäääärdig! fy fan vilka cp frågor. Om du har läst alla så är du fan sjuk i huvet och har inge liv. (Fio, du har väl tråkigt på jobbet och läser.. JOBBA ISTÄLLET!)

Nu är jag trött och ska sova. Vi höres imorrn geeks,
/C


mjahaa

ja mina vänner. Detta va ju måttligt roligt. Sitter hos min far, mitt ute i skogen och de är kolsvart ute. Sitter och tänker på om en massmördare skulle komma och mörda alla i huset, undra hur lång tid de skulle ta innan någon skulle märka de. Jag menar, ingen skulle nog höra oss skrika. fy fan, varför tänker jag på sånthär..  ?!

Imorrn då. Ja ni, imorrn dör Jesus. För våran skull tydligen. Vi får vara tacksamma. Jag är inte troende bara sarkastisk.
Nu blire Scrubs, löööööööve it.

/C

113

Skärtorsdag och inte en enda påskkärring har varit här! Vad ska det bli av världen?
Farmor är iallafall här så jag fick allt se 1 söt påskkärring ;)




Jag tycker om påsken!


/   E<3

112

Dags att ringa polisen, haha !!!
Fattar ni?

Sitter och tittar på Rädda Willy, söt film :)







/    E<3

jag är inte mentalt störd. tror jag,

Jaaah, jag är vaken.

Idag blire chill on the grill duude. Hehe jag kollar på MTV, blir lite påverkad.. Menä, nej. De blir lite random idag. Shit, jag börjar sakna Jennie så mkt så att jag pratar som hon gör, inte bra.

Jisses, dehär går inte. måste duscha.
Tjing
/C

jag ska egentligen sova men hittade detta.

Hehe, jag är mellanbarn
LÄS;
http://www.aftonbladet.se/wendela/article4853252.ab

/C
(Detta inlägg riktas främst till storasyster Fio som alltid klagar)

Jahaani

eh juste, blogga också.

Inget blev som jag hade tänkt mig idag. Jag trodde att jag skulle få leka med MrIsak men jag hamnade på dramaten med pappa ist. Hur gick detta till?
MrIsak ringde och väckte mig typ 12 (!) och trodde nu att vi skulle hinna träffas. De trodde jag också men jag fick inbjudan att åka till dramaten på premiär med pappa så de gick inte. så jag åkte in till pappa och tittade på en helt okej teater. Torkel från kopps va med, ni vet madda fakka-killen. Han blev lite galen på slutet och dreglet sprutade åt alla håll. jävla tur att vi satt på tionde raden och inte första..
De va mysigt att gå på teater med pappa igen. saknar lite att följa med han till jobbet. När vi va mindre och följde med pappa så fick vi alltid smyga in bakom scenen och på scenen. Mkt spännande kan jag berätta! Jag kommer ihåg en gång när pappa visade ett sånt där glas som man använder på teater som krossas lätt. Så han tog en flaska och slog den i huvet på sig själv, jag blev skit skraj. Men coolt va de.

Nu ska jag sova, katten har värmt upp sängen så de är prima dehär. fast, grus har den också släpat in. inte lika mys.
Sov gott

/C

Rubrik?

Medans ni andra lyckliga idioter har lov så jobbar jag röven av mig hela veckan! Ville bara säga det.



Ps: Jag var på en föreläsning igår om attityd, så om ni undrar varför jag är så positiv så är det därför!

♥/D

111

Idag har jag varit i nynäs och käkat lunch med Ellis
Jag är sur.. Det regnar ute, blä !

Nu sitter jag och tittar på Madicken, dom springer runt nakna.. När blev det en barnförbjuden film? :O
Dags för lite bilder kanske, två som jag tagit i dagarna



Roooockstar


Sister



/    E<3

Var livet enklare när man va liten?

Jag hatar när vuxna skriker. Ens föräldrar som skriker. Eller blir skrikna på. Jag kommer ihåg när jag va liten och någon vuxen skrek, jag började genast gråta. Inte för att jag va ledsen men för att jag va rädd. Så fort de var höga röster så försvann jag in till mitt rum. Ville verkligen inte höra.
Jag har hört ganska många skrikande vuxna i mina dar. Nu är jag 17 år och jag gör exakt samma sak som när jag va liten. Skillnaden nu är väl att jag kan förstå varför de skriks, men de gör de inte bättre. Jag är fortfarande rädd. Rädd för att tvingas se en gråtande förälder när allt skrikande är över.

/C


110

Dags attbesöka sängen om ett tag ;)
Tänkte att jag skulle titta på tv nån timme till..

Jag tycker att det har varit lite för många fula bilder på mig på senare tiden, så nu är dags att vara lite mer seriös !











Vaaaa? Tycker ni inte att jag är normal ? ;(



/   E<3


110

Japp, jag är 17 nu :)
Har gått runt här hemma hela dan och känt mig stor !

Har precis varit ute med en långpromenad, fan vad jag är bra!!




/   E<3

Yeeeeeeas

Jag märker att jag har varit lite, grinig dom senaste inläggen. Jag är inte grining. Bara lite irriterad för att allt går så jävla dåligt.
Men nu är jag lugn. Jag har skrivit ganska så bra på bakrunden nu och känner att Fio ska får hjälpa mig med allt annat. Jag kidnappar henne nån dag och låser in henne och befaller henne att lära mig allt om hur man skriver ett MVG arbete.

Jag har varit duktig och lekt blondinbella igen;

1300-1400
Skriva arbete
1400-1415 äta två pannkakor, a.k.a Lunch
1415-1423 ut med hundstackarn
1423-1440 dammsuga tydligen
1440-1446 tömma diskmaskinen
1446-1500 blogga och glida på nätet a.k.a rast
1500-1530 skriva arbete

påsklov my ass..

/C


Min konflikt

Då:
Jag trodde jag gillade att skriva arbeten. Jag trodde att jag tycke att de va intressant med internationella konflikter och att de kommer bli roligt att skriva ett arbete. Svårt, men intressant och roligt.

Nu:
Svårt, men intressant och roligt.
Glöm de. Jag hatar de! Jag kan ingenting, jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har panik. Jag orkar inte. skjut mig.

/C

börjar som en bra dag..

jag är vaken. Jag vet inte varför jag är vaken nu. Jag skulle egentligen åkt iväg men de blev inte så, och nu sitter jag vaken och duschad här hemma. Plus att halva min läpp har svullnat upp. de ser ut som om nån har slagit mig. Jag kan har blivit slagen. Men nej, de är från en finne. Hur fan är de möjligt? Jag hatar att vara 17 år, jag vill vara 20.
Nu ska jag sitta inlåst i mitt rum och skriva mitt samhällsarbete.

/C

här har ni anledningen till att jag inte kollar på film

Jag vill göra som dom på tv. En flicka har ett pissigt liv och vill förända sig själv. Så hon gör de. hon går från att vara en grå mus till att bli superwoman. Så vill jag också göra! Men de går ju för fan inte. varför kan hon i filmen våga säga och göra vad hon vill och plötsligt bara göra allting helt rätt och sådär bra. 
När jag vaknade imorse såkände jag att jag skulle förändras. Jag ska bli en ny människa och bara göra som jag vill.
De gick inte.
Jag får bara inte ihop de.. jävla filmer, dom förstör mitt liv.

/C


Nu är hon 17 år!

Nu har jag varit på kalas hos Eve, mkt trevligt :)

Grattis snygging

Eve i sina bästa dar!

/C

E!!

Grattis frugan på 17 års dagen! =)



Fin bild va!?

♥/D

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiint

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

De är morgon och de är sjukt fint väder. Taggad till max.
Jag ska då till stan idag faktiskt. Hälsa på MrIsak och handla en present till Evse. plus att jag har ett presentkort på hm. mkt bra.
Jag är hungrig. Måste få upp lillen också. hähä, de låter som om jag har ett barn men jag syftar på lillasyster tamina. Hon ska också åka med bussen, fast bara in till byn. Jag fortsätter då in till stora staden.

JUSTE, jag har faktiskt några bilder från igår. Vi va ju på promenad ner till kyrkogården.


Kyrkan


Man ska vara lugn på kyrkogården


Hehehe, Eve bjuder på den

Nu måste jag göra mig iordning.

/C

kloooockan ärrr seeeennnnt

men tydligen kom inte en av er med i logan! inte snällt alls jag erkänner men nu har jag fixat, åh tycker själv det blev bra, eller?

har även ändrat om färgtemat i strålarna för att passa loggan! Men min mycket positivt lagda programmeringsvän gillade det gamla bättre, men jag tycker det nya färgerna passar loggan mer, men är er sida så, D make your call! åh btw är ju nya grejen att tjejerna bjuder, hallåh häng med lite!

natt natt

109

Detta hände precis
Meeeh, Cilla har du muffat i min säng?





/   E<3

ganska dött

öh, sitter hos Eve nu, hon är nere och äter mat. Vi har varit ute på promenad och gått ner till kyrkogården. Jag vet, lite konstigt men de är något speciellt med kyrkogården. De är så lungt. Antagligen för att alla är döda. Men jag för nästan känslan av något övernatuligt, även fast jag inte tror på andar.
Men aja, nu har vi spelat tv-spel iaf, jag vinner inte. Eve har spelat dehär spelet sen stenåldern så jag har inte så stor chans. Men jag gör mitt bästa för att försvara min heder!

/C

Le Designer

Hej på Er eller snarare E & D och C,
Som ni redan märkt är det lite huller om buller på er blogg just nu, därför jag håller på och designar om den efter lite bönanade och befallande från D ;p...

Tänkte bara passa på och förklara hur det ligger till. Eftersom jag inte känner er (vet inte ens vilka färger ni gillar!?) så har detta varit en ganska rolig utmaning att möblera om er blogg. Designen som för tillfället klär er sida är ett förslag på något jag tycker är stilrent och snyggt. Eller rättare sagt, det ser snyggt ut från mitt håll...

Varför det kanske ser helt fakkat upp för någon av er, är för att i vanliga fall kodar man en hemsida så den anpassar sig någorlunda efter besökarens skärmupplösning men... efter som jag endast brukar stå för designen till mina kunder vet jag inget om kodande! =)

Tur nog ställde min kodare och väldigt goa vänn upp på att hjälpa er med det lättaste, få sidan att "fungera" till min design. Däremot är den lite fulkodad så designen ligger bara där, den flyter inte... men nu vet ni i alla fall hur det ligger till!

så här ser det ut för mig:
http://f.imagehost.org/0604/1620x1050.jpg

så här ser det ut om ni har lite lägre, kanske runt 1200~:
http://f.imagehost.org/0677/1250x1000.jpg

och råkar ni sitta på en liten skräm med kanske 1024, haha då ser det riktigt sött ut :>
http://g.imagehost.org/0388/1024.jpg


Gillar ni inte hur jag gjort det, säg det till mig -> [email protected]

Lekta runt någon timme idag och satte ihop en loga till er också, ni får välja själv om ni vill ha den eller inte

ha det guld,
/R

mjah

jaja, jag va kanske inte så sjuk. Nu är jag ganska så frisk iaf. tur för dig Lisa..

Well, igår var jag i Norrköping och träffade min bonussyster Sandra. Mkt trevligt. Hon och hennes kille har köpt en ny lägenhet, sjukt fin! så vill jag också bo..

Nu hade jag tänkt åka till byn och träffa Eve. Hon fyller ju år imorrn, lillen!

/C

108

Godmorgon !
Söndag, i vanliga fall skulle jag ha ångest för att behöver gå till skolan imorgon ! Men inte idag, jag har ju påsklov :D Nedrans skönt..

Igår var ju moster & Co här, det var trevlig.. Blev middag och lite spel, såklart vann jag ( och Gurra ) !



Mitt fina påskägg, men en trevlig resecheck i också !


/   E<3

107

Idag är jag vara vårig.. Och hålig :)








Snyggt ?



/    E<3

106

Godmorgon
Idag blir det ännu en härlig vårdag !

Som ni kanske har märkt så fixas det och trixas på bloggen, det kommer bli superbra när det är klart :)
Ikväll kommer moster hit och ska fira mig, jag fyller ju år på Måndag !
Tänkte snart att jag skulle gå ut och sätta mig i solen



/   E<3

saker som stör mig på bussen #4

Juste, jag måste berätta en sak som stör mig på bussen. Jag sitter, är sjukt trött och tyo sjuk. Framför mig sitter de två tjejer och framför dom sitter de två tjejer till. Dom känner tydligen varann och är på strålande humör. Så dom sitter och garvar svinhög håller aldrig käften! Jag fattar inte. När dom äntligen slutade och nästan hade somnat, så börjar dom igen. Jävla fjortisar.. ett skott i pannan.

Nu somnar jag. Gonatt på er

/C

Tydligen är de påsklov nu

Jag är sjuk. Lisajäveln har smittat mig. Jag är snurrig, ont i huvudet, ont i halsen och otroligt trött. Skjut mig.

Jag ska ju till Norrköping imorrn och fira systerSandra. De kommer bli mkt trevligt! Om jag inte är totalt död av sjukdom.
Jag orkar inte...!
Skolan idag gick ju bra iaf. Inget speciellt hände, som vanligt. Jag måste snart sova känns de som. Jag ska upp vid sju för tusan. Måste bara prata med lite människor.

/C

Äntligen..

Dagen har spenderats här, kan det bli bättre? Jag tror fasen inte det. Har riktigt njutit av det fina vädret, nu ska jag försöka laga någon mat, är nämligen ensam hemma. Eller det kanske finns någon som vill bjuda mig på mat.  



♥/D

105


En brunett ( inga blondinskämt här inte! ) hade fått en buckla i bilden. En man gick förbi & ville driva lite med henne. " Lägg dig på alla fyra och blås i avgasröret, så ska du se att bucklan retar ut sig!" Brunetten blev eld & lågor och började blåsa. Då kom en brunett väninna förbi & undrade vad i helvete hon höll på med! " Jag blåser för att räda ut bucklan fattar du väl! " Väninnan suckade. " Fan vad du är korkad! Du har ju glömt att veva upp ena rutan !! "


Haha !


/   E<3


104

Påsklov :)

Kom hem för ett tag sen och nu har jag placerat mig i solstolen med datorn i knät, vååår !
Det är så skönt ute, sitter här i mitt linne och tycker det är varmt.. Det är underbart.. 

Ikväll ska jag gå på en vår promenad med käraste Pisse, mysigt


Nu ska jag njuta vidare
/   E<3

Lov!!

Goddag alla glada människor! Jag slutade skolan för 5 minuter sen vilket betyder LOV!!!
Nu tänkte jag gå ner till centrum i vårsolen och sola (solarium), köpa vindruvor och tidning. Efter det ska jag åka hem, gå på massage, sitta ute i solen och mysa. Kvällen ska spenderas på långpromenad med E och sedan ska jag titta på Så ska det låta! Jag vet att jag låter som en tant men jag älskar så ska det låta. Tänkte också försöka plugga lite om jag hinner. Anledningen till den lugna kvällen är för att jag har en ganska tidig träningsmatch imorgon.

Du ska jag kila men jag skriver mer ikväll! =)
♥/D


bortkastad tid

Fy fan, träningen va värdelös. aldrig mer att jag tränar med dom säger jag bara.

jag bröt en nagel, de gör så in i helvetes ont. Jag har ingenting att skriva så jag tänkte stänga av datan. Jag lovar att skriva in mer intressant imorrn.

/C

103

När jag kom hem från skolan idag så gick jag ut och la mig på altan i solen.. Måste ju bygga upp en vår bränna :)









Nu ska jag titta på tv, sedan blir det sängen

Godnatt
/    E<3

shues

Mjaah, jag har köpt skor. Ett par svarta typ gympaskor. 500 riksdaler.
Jag har ju varit på möte också med ungdomsrådet. Blev intervjuad, och sen så bestämde vi vad vi skulle ta upp på ungdomsfullmäktige. Intressant faktiskt.
Jag ska skriva lite so hade jag tänkt. Sen så är de träning.

/C


102

Jag älskar detta väder, jag älskar våren.. Så härligt !

Lite fler bilder från igår:















/    E<3

"vote me for Fredrik Reinfelt junior"

Hähä, jag har en till sak att berätta. Jag kanske har kirrat sommarjobb. Jag har ringt två gubbar, mkt trevliga faktiskt. Jag är ju lite rädd för att ringa till okända människor. Men jag överlevde.
Nu har jag sagt de också.

Jag tänkte sova. mmmh, greys va bra. Imorrn ska jag på infomöte om Ungdomsrådet, kanske ska få vara med där. Men man måste tydligen göra intervju och grejer. läskigt värre. Men de är bara att klistra på smilet och berätta om att min högsta dröm är att bli statsminister.

Gonatt.
/C

Otrevliga bussresor

Vet ni vad jag hatar när man åker buss?

Folk som lukar illa. Fy fan, idag satt jag bakom en gubbe som inte kan ha duschat sen stenåldern. han va inte ens alkis. Nej, fy fan säger jag bara. snusk.

/C


101

Har precis kommit hem efter att ha firat Pisse !!!
Hon är en stor flicka numera !












Nu ska jag titta på tv, fler bilder kommer imorgon :)

Godnatt
/   E<3

mja

Nu sitter jag framför datan igen!
De gick bra att springa, känns så nedrans bra när man kommer hem. Sen kom jag hem och pratade lite med mamma och åt mat. Sen blev de in i duschen och bli lite ren och sen drog jag till Denise som fyller år. Jag hade köpt ett linne till henne som hon blev mkt glad för, bra jobbat.

Min dag har annars varit tråkig. Åt lunch på donken vilket var höjdpunkten på dagen antar jag. Nu så har jag firrat med min ipod också. mkt trevligt..

Snart Greys.

/C

Ja må hon leeeva i tusentals ååår

Grattis Denise :D Nu är du lika klok som gamla mig ;)

Jag hinner inte skriva nu, ska ut och springa,

/C

Grattis..

Idag fyller jag 17 år!




Ha en bra dag!
♥/D

RSS 2.0