lamt

Ehh, de är helg. Ikväll ska vi till nynäs och imorrn ska jag med Eve till en av hennes vänner. Jag känner mig dock inte så taggad just nu men vi får se var de bär.
Historiaprovet blir ett vg, men lär ju få mvg i slutbetyg iaf. Hoppas vi.
Har inget att säga, ska nog sova nu.
/C

Älskade fredag

Rubriken säger allt!
Igår fyllde min kära pappa år så det blev fika, det var gott!
Ikväll blir det en tripp till nynäs för lite fest :)
Sedan imorgon är det Lidingö som står på schemat, hur fan kommer man hem därifrån?

Och jag har fått sommarjobb, ni kommer hitta mig på Kvantum i nynäs i sommar..
HEEEJ CASH!
E<3




The end..

why the face

Fan vilken ångest jag har över engelska provet, har inte gjort annat än att plugga idag. Jag känner inte att jag har någon koll. De kommer bli vg. Fan, så nära en perfekt kurs. Nu failar de på kalla kriget. Jag är så jävla trött så jag orkar inte ens hålla ögonen öppna, jag hostar som ett mongo och jag har ångest.
Imorrn är det valborg och livet leker.
Save me.
/C

fanfanfan

HALLÅ, HISTORIAPROVET ÄR JU FETING STORT, MASSA SIDOR SOM JAG HAR MISSAT! Jag dör, kommer faila :(
/C

fantasi

Sitter och kollar på filmen Förtrollad, så mysig film. Plus att Mc Dreamy är med. Men jag hatar att vara hemma och vara sjuk. De är så äckligt tråkigt. Men jag ska snart börja plugga historia, prov på fredag.
Yeah, nu kom huvudvärken <3
/C

sick in the head

Igår kände jag mig sjuk och idag är jag sjukare. Detta är inte bra eftersom jag har engelska nationella på torsdag och historiaprov på fredag. Plus att jag skulle ge blod idag men de gick ju inte. Måste tydligen vänta typ två veckor.
Men AJA, måste skriva ett personligt brev också. Ska försöka skaffa jobb. Hehe.
Maaaaat.
/C

nighter

Men nu ni, nu måste jag sova. Jag borde egentligen ligga i sängen och försöka sova nu, men jag vill vara så trött som möjligt så jag kanske slipper ligga och vrida mig i 100 år. Vi hoppas kära vänner.

Jag har målat naglarna med lacket från Elin! Mycket fint.
Gonatt,
/C

Jag kan göra allt

Världens bästa må bättre låt

You self destructive
Little girl
Pick yourself up
Don't blame the world
So you've screwed up
But your gonna be ok
Now call your boyfriend
And apologize
You pushed him pretty
Far away last night
He really loves you
You just don't always love yourself.
All this time
All this time
You have had it in you
Just sometimes need a push
All this time
All this time
You have had it in you
Just sometimes need a push
Think all the mean girls
That pulled your hair
Are barefoot now and
Pregnant there
And you write pop songs
And get to travel
'Round the world
All this time
All this time
You have had it in you
Just sometimes need a push
All this time
All this time
You have had it in you
Just sometimes need a push
So you've had some detours
Some stupid men
Now we know what not
To do again
Besides you lacked out
Finally
All this time
All this time
You have had it in you
Just sometimes need a push
All this time
All this time
You have had it in you
Just sometimes need a push

and then she died

Asså. Jag börjar bli sjuk. Detta är verkligen inte bra, för jag kan inte träna. Jag kan göra mina övningar för mage och rygg men ingen crosstrainer. Det blir avbrott i rutinerna vilket jag hatar. 
Jag sitter och undrar om jag har feber eller om jag bara är varm i ansiktet eftersom vi hade idrott utomhus idag och jag blir ju bränd när jag ser solen i en kikare bara. Fast vem kollar på solen med en kikare?
Jag har inte gjort svenskan heller. Och det är historiaprov på fredag. WÄ.
Måste hitta Jennie och fråga vad fan man ska säga på seminariumet imorrn. Eller bara beklaga mig, de brukar sluta så.
/C

Pics


/C

Det man inte trodde om folk

Jaha. Jag måste få skriva av mig lite.
Igår så va de ju fiesta hos mig. Hyfsat mycket folk men jag kände ju alla förutom typ tre. Men de failade ju lite, när folk började ta drycker som inte var ens egen. Jag förstår inte hur folk tänker, att man inte ska märka? Mitt vin försvann, Matildas vin försvann, Denises två oöppnade cider försvann, och annat också. Jag känner mig bara besviken antar jag, eftersom det var mina vänner där. Jag litar ju på alla dom, är det dumt kanske? Och argumentet "det försvinner ju alltid på fester" håller inte överhuvudtaget. Det du har med dig, det får du dricka. Men ge fan i någon annans dricka. Det är MIN fest, alltså att om festen failar så är det lite jag som tar smäll och jag blir ju ledsen om folk inte har kul som dom borde ha. Istället sitter man och funderar på vem av ens vänner som är så nonchalant. Men folk kom ju för att ha roligt, många hade nog de också, men jag hade ångest över att någon är en idiot och tar någon annans dricka.
Så, betala för ditt eget jävla dricka nästa gång och sluta dricka upp andras pengar. Jag tänker inte ha fest igen iaf, eftersom liknande hände på den förra festen.
Så, nu känns de lite bättre. Och jag anklagar ingen eftersom jag inte har något bevis, bara "hon såg" och de håller inte riktigt. Så ingen nämnd ingen klämd! (yes jag har alltid velat skriva de....)
Men de va inte bara dåligt, jag fick ju fin fina presenter! Så jag måste säga tack till alla som kom och tack för alla presenter, hoppas ni hade de lite kul iaf!
Bilder kommer snart, måste äta nu.
/C

tomorrow can't wait

Borde inte jag sova nu egentligen? Juste, filmen slutade hemskt, alla typ dog. Men iaf, jag ska ju stå i Haninge Centrum imorrn med skolan. Samla in lite cash till en skola i Bangladesh. Jag har min trogna kamrat Sanaz med mig så de blir nog roligt. Jag tar med kameran och kollar om jag kan ta några bilder. Jag gillar att ta bilder.
Men ja, eftersom jag ska upp snart så är det dags att sova.
Love you guys.
NOT.
Gonatt
/C

useless

Nu när jag sitter här ensam i mitt rum, bara datorn och televisionen som håller mig sällskap, så måste jag försöak underhålla mig själv. Jag räknade faktiskt några min pappas kokböcker, kom upp till 119 sen orkade jag inte räkna mer. Jag har spelat spel på telefonen, försökt slå Isaks rekord men tyvärr misslyckats. Nu sitter jag och kollar på Den siste samurajen, en bra film. Tom Cruse sitter ju aldrig fel en ensam fredagskväll heller. Shit nu dog någon :(
Men jag tänkte visa de senaste bilderna från min kamera också. Lite gott och blandat helt enkelt.
Vi gick ut en kväll
Jag är suddig
Juliet är snyggish
En annan del av Elin
Tre taggade
I skolan en dag
Modellskolan går ju jag i
Vi sover ganska mkt
Vissa har ju söta halsband på sig också
De va allt jag hade att bjuda på nu, välkommen åter!
/C

boring

I brist på bättre underhållning så sitter jag och kollar på Xena - Krigarprinsessan. Men de är väldigt underhållande. Nu börjar Top Model som tur är.

Jag har inget att säga faktiskt. Hehe.
/C

Torslanda

Eeh juste, man ska blogga också.
Idag har jag lekt med mannen i stan. Pluggade matte, och hör och häpna, det fanns ett tal som Isak inte fattade. Iof så fattade inte jag heller, men de är ju ingen nyhet. De va roligt.
Men ja, imorrn är sista dagen på min ledighet. Ska förhoppningsvis umgås med Eve på kvällen. De blir bra.
Adjö
/C

Måste jag plugga?

Fy fan, jag har nationellt prov imorgon i svenska och måste läsa ett tjock jäkla häfte med massa texter..
Inte min grej alls!

Idag hände en väldigt jobbig sak, jag satt på bussen med Matilda och känner precis när jag går på bussen att jag är sjukt kissnödig..
Så där fick jag sitta typ en halvtimme och hålla på att spricka, stackars Matilda som fick lov att stå ut med mitt tjat och konstiga ställningar ;)
E<3

Vad är det för dag?

Godmorgon kära vänner. Idag ska jag åka in till Isak igen, han slutar tidigt. Skönt att inte vara ensam hela dagen.
Asså igår när jag skulle sova så började jag tänka på den där filmen Paranormal Activity, sen va de ju kört att sova. Lite kul att jag gör precis som när jag va liten, börjar tänka på något jätteläskigt och sen inte kunna sova. För jag kan ju inte sluta tänka på det läskiga.
Men duschen ropar.
/C

A late night with me

Nu sitter jag här, i min ensamhet igen. Hockeyn förstörde min kväll, återigen, eftersom Greys blev inställt. Men nog om det.
JUSTE, jag får inte glömma. I måndags (ja jag har glömt att säga det här ett bra tag nu) så satt jag på bussen till skolan och då sätter sig en tjej bredvid mig. Jag tänker, åh, hon valde mig. Tack jag känner mig verkligen speciellt och utvald. Men iaf, sen när det blir ett helt säte ledigt så byter hon! Och ska jag vara ärlig så blev jag sårad. Yes, i said it. Kalla mig känslig men när en människa bara utnyttjar en på de viset så måste man få känna sorg!
Okej cool it down. Sitter och kolla på Hockeyn och börjar bli jävligt irriterad MEN NU BLEV DE MÅL! Vann dom ny? Är de sudden eller? De verkar som de för de springer runt en kamera man på isen. Tänk om han hade fattat det fel och dom börjar spela igen. Heheh, ja jag skrattar för mig själv. Nej men de va fan på tiden att de hände nått.
Nu ringer mannen, en glad jävel eftersom djurgården vann. Tönt.
/C

Ni blir inte helt av med mig!

Hello!
Som vanligt så var det ett bra tag sen jag bloggade sist men jag tänkte ge er en update :)
Jag spenderar mina dagar på praktiken och som är slut och nästan 2 veckor. Sedan är det back to school (jag vill vara lite mer internationell så jag blandar in lite engelska också).
I helgen var jag i Skåneland och hälsa på lite släkt och träffade en söt liten flicka som bara är åtta veckor, mitt hjärta blev lite större efter det!
Idag har jag varit på arbetsintervju så i helgen ska jag provjobba ett par timmar. Hoppas det leder till ett sommarjobb vilket kommer betyda lite klirr i kassan..

Och i helgen är ju Cilla ha tillställning och jag ska se till att inte en ena själ kommer vara över bordet, hahaha!!
Lite bilder:

Me and Cicci utanför Gripsholm slott, heeeeej turist ;)


Revbens Tarzans fina välkomnande!


E<3

Take me away

När jag fyllde 18 så fick jag en resa till Turkiet av min mormor, hon bor där så jag skulle få bo i hennes lägenhet. Jag fick även ta med mig någon och det blir nog Isak som följer med, och jag längtar så galet mycket! Jag vill egentligen åka nu men måste vänta tills sommarlovet.
Men iaf, jag har kollat lite på internätet nu och hittade lite bilder från en resebyrå,
Och sen så kommer en bild upp på min mormor och hennes vän?
Min mormor som cyklar, och ja, det är en trehjuling. Den är sjukt svår att styra faktiskt!

Lite kul. Men ja, jag sitter alltså här och längtar bort.
/C

Onsdag

Jag älskar snön, när jag såg att de snöade imorse så blev jag typ, superasglad. Jag säger bara YEY!
De snöar fortfarande btw.
Sitter just nu och kollar på Ellen. De program jag har sett idag är typ Biggest Loser, Sjunde Himlen, Jims Värld, ett par stycken musikvideor på MTV, ett fetmaprogram, Smallville, Kvartersdocktorn och Åh, Herregud. Mjaaa, en bra förmiddag. Nu ska jag trääääna.
/C

Lite senare

Alltså, klockan går galet sakta. .. .. ....  Jag ska åka till Isak typ 20 över 12. Och klockan är inte ens 11 än. Undrar vad jag ska göra imorrn eftersom jag typ ska vara hemma hela dagen då. Kommer dö av tråkighet. Finns inget att kolla på tv heller.
What are you going to do?
Sitter och kollar på klipp från glee. Ge mig säsong 2.
/C

Lediga Tisdagen

Mjahaa. Jag vaknade EN minut innan väckarklockan ringde. Amazing.
Inatt har jag drömt att jag skulle ha fekke men att den typ blev inställd, och sen att Tamina va på någon jävla klubb i stan och typ knarkade. Jag mådde dåligt när jag vaknade hehe.
På tal om de, jag är typ sjuk. Jag har ont i halsen och lite ont i huvudet. Men inte förskyld så de är ju bra. Men sen är de ju så att man inte ska träna när man har ont i halsen. WÄwäwäWÄÄWÄWÄ. Jag hatar att bryta mönstret nu när de går så bra.
Men ja, frukost nu iaf. Tror jag ska köra på typ en omelett eller nått. Eller yoghurt med banan. Mhmhm, mat.
/C

Måndag

Jag skrev precis pusspusspusspusspuss till Lisa. Skulle egentligen till the man men hoppas hon blev glad iaf!
Jag tror att jag vill sova, feting trött. Grejen är att jag ska in till Isak imorrn, ska vara där typ vid ett. När måste jag åka? Och sen måste jag göra ärenden hos banken. Smartast att gå till banken innan. Vart ligger banken i stan?
ÅHÅ, jag ska nog sova. Jag gillar att sova. Drömde btw inatt att Parisresan blev av typ måndag morgon och att dom glömde mig hemma. De va hemskt måste jag säga.
Sova var det.
Adios
/C

chillerill

Denna vecka är jag typ ledig. Har inget speciellt att göra i skolan eftersom jag egentligen skulle varit i Paris. MAHAHA. Så imorrn ska jag sova, länge, och sen åka in till Isak som slutar skolan vid ett. OH, borde hälsa på banken också. Mhm, så får de bli.
Jag är så äckligt hungrig. Kommer bli sjukt god sallad till middag. MAOMOOAMOAM
/C

.

Istället för att vara på väg till flygplatsen för att åka till Paris så ska jag nu åka till skolan.
/C

Fan

Jaha, resan är inställd. Hon sa att vi kanske skulle åka i september (?!). Men ah, de suger. Jag ville verkligen åka, har ju sett fram emot de länge nu :(
Och vad ska jag göra den här veckan? Jag har redan gjort allt så jag ska väl vara hemma hela veckan. Jag ska gå på klassrådet på måndag och fråga hur jag ska göra. De suger. Fan va deprimerad jag är.
Men en glad nyhet är att jag inte väger lika mkt som jag gjorde förra gången jag vägde mig. Gör mig lite gladare.
/C

Äckliga vulkan

Flyget till Paris är inställt. Vad händer nu? Våran lärare har inte ens hört av sig, ska man packa eller inte packa? DET ÄR JU DEN JÄVLA FRÅGAN.
Åh. Jag ville ju åka. Man kan typ inte åka någon annan gång för vi har prov osv. Massa nationella prov också.
Jag har iaf övningskört idag, gick jävligt bra. Fett bra jag körde, snabbt också. Ikväll kommer Isak the man vilket verkligen va på tiden.
På återseende
/C

Åhej

Jag vill bara förtydliga att Isak INTE tycker att jag är tjock. Han gillar tydligen mig som jag är (?) och han tvingar mig att skriva detta så ni inte tror han är dum i huvudet.
/C

heheheheheheeh

Sheeena peeps.
Jag har hunnit med ganska mkt idag, övningskört till ösmo och tillbaka, plus från mamma till pappa. Mkt bra. Sen har jag tränat också. Snart ska jag ringa min gudmor och tacka för min jacka om någon bryr sig.
Alltså, är det bara jag eller får ni också äckligt många msn förfrågningar (eller vad de nu heter) från folk ni inte känner? Jag fattar inte var dom får tag i min adress? Och dom heter typ Syriangirlpowercool_45234@hot.. Jag menar W T F?
Nej nu ska Isak ringa. Kan för övrigt säga att han INTE är snabbare än blixten. Herre jisses, en snigel ringer snabbare än honom.
/C

Onsdag kväll

Det verkar som om många tycker att man ska byta plats på bussen. Men jag vill inte verka elak liksom, och jag har inget emot att sitta bredvid någon heller hehe. Men Julias förslag lät ju ganska bra? Ska nog köra på den nästa gång.

Men jaja, nu är det onsdag kväll och ni vet vad som gäller då. GREYS! Aaaah, bästa tiden på hela veckan. Sitter just nu och kollar på Family Guy, stört program. Gaaah, jag saknar the man lite också. Han bor ju så nedrans långt bort. Svin.
Oh well, moving on.
/C

i-landsproblem

Träning klarrrrt.
MVG på arbetet jag gjorde om Hiroshima på historian, YESYESYESYES. Jag har varit lite orolig för att jag skulle få vg, vilket jag verkligen inte vill ha. Hatar vg.
Men iaf, jag har en fråga till er. Idag satt jag på bussen på väg hem, alltså från Ösmo till Sunnerby. När jag går på i Ösmo så finns det ingen ensam plats så jag sätter mig bredvid en kille som såg ut att vara lite yngre än mig. Efter typ tre min så är det ingen som sitter på platserna mitt emot där jag satt och efter typ fem min så blev flera platser tomma. Efter 10 min så är det typ 6 personer kvar på bussen, och jag sitter fortfarande bredvid den här killen som lite galet håller på och typ gnider sina händer emot varandra. Han va väl typ nervös eller nått. Men efter typ 13 min så går han av och jag sitter nu själv.
Min fråga, skulle jag bytt plats och satt mig själv när det fanns en hel sits ledig? Tror killen att jag är pedofil verkligen ville sitta bredvid honom? VAD GÖR MAN?!
Jag tänker alltid på de här när jag åker buss och måste sitta bredvid någon annan. Försöker alltid välja någon som ser ut att bo i musköten eftersom de flesta går av där. Men ja, SVARA NU PÅ MIN FRÅGA ANNARS KOMMER JAG INTE KUNNA SOVA INATT!
/C

One day in sunnerbyskolan

IDAG har jag ju varit i min gamla skola, den va sig lik. Människorna var sig också lika (jag va inte så där jobbig när jag gick i sjuan..). Alla va rädda för mig (?) så jag var tvungen att överfalla dom och fråga vad dom skulle göra när dom slutat nian. De var trevligt. Jag tror dom gillade mig. Förutom typ en kille som jag sen fick höra av Tamina hade tagit en omväg runt för att inte gå i den korridoren jag stod. Fast jag fick honom sen, kastade en broschyr på honom och sa att han fick komma och vara med mig i skolan en dag för att se hur de var. Han typ sprang iväg.
Nu har jag tränat, 15 min på cross, sen lite övningar för ryggen. Dock så känns dom ingenting så jag måste prata med mamma om hur fan man gör.

Nu ska jag surfa vidare.
/C

Titta för fan

JAg äääälskar den här killen, så äckligt skön!
/C

En äcklig måndag

Jag är hungrig. Och jag har ett sånt där äckligt jävla irriterande lock för ena örat.
Jag öppnade precis min present från min gudmor och hon hade köpt en ljus skinnjacka, vilket verkligen gillas! Nu slipper jag köpa en vårjacka. Bra att den är ljus för jag orkar inte med mer svarta jackor, it fucking depresses me.
Jag har precis varit ute och sprungit, de blev cirka 3 kilometer. Isak har ju tjatat sönder på mig att jag ska börja träna, han tycker jag är smällfet, och de är de enda han tjatar om. Så hoppas han blir glad nu.
Jag simmade en kilometer idag också, de va trevligt.
Imorrn ska jag till gamla goda Sunnerbyskolan och försöka locka dom små barnen till min skola. Kommer bli legendariskt.
JAG MÅSTE ÄTA NU. Så äckligt hungrig....
/C

Söndag

Vafaaaaaaaan, äre simning imorrn?! ÅÅHÅÅHÅÅH, jag trodde de va på tisdag. Oh well, har en ny bikini (den gör mig dock inte brun och smal) och jag måste väl överleva. Antar jag.
Men eh nu ska mannen och jag sova.
Gonatt
/C

Imorrn gäller de

Okej, högskoleprovet imorrn. Bussen går vid sju och vi kommer fram halv 8. Provet börjar typ 20 över åtta. Gaah, vi måste typ sova. Nu är talang slut och frågan är om vi ska se solsidan eller om vi ska sova.
Den som lever får se.
Gonatt
/C

Jaha

Nu känner jag att jag måste dela med mig av vad som just hände i mitt hus.
Jag sitter här på övervåningen och tror att både mamma & pappa sover men sen hör jag någon som kommer smygandes upp för trappen och viskar "tjolle", det var pappa.
Han undrade om han skulle kolla om det fanns hockey biljetter kvar så kunde vi gå och titta på en match. Jag börjar skratta för jag tror att han skojar, jag har aldrig titta på hockey! Men nej, mannen är helt seriös.
Men såklart så följer jag med om han hittar några biljetter.
Nu har han smygit ner igen..

Jag undrar om han gick i sömnen?
E<3


.

gaah, måste blogga men jag hittar inte min kamerasladd så jag skiter i de.
/C

Första utekvällen

FÖR JAG SKA UT PÅ KROGEN IKVÄLL!
Mahahha, nu är ni allt avundsjuka va? Hehe, nej men jag hoppas att de blir galet. Jag ska sova hos Elne så jag behöver inte åka hem klockan 11, tummen upp!
Hur är det alla säger? Vi ses i dimman!
Hehehehhehehehe
/C

a twist

Okej, nu måste jag börja städa. WTF, de blev precis reklam när Ellen dansar ?! Dom kan ju inte klippa mitt i dansen? GAAAH. Nu är de ingen ide att kolla längre. Nu kan jag städa.
Fred.
/C

En bra dag

Jag säger bara GRATTIS ELIIIIN! Tjejen har tagit körkort, helt underbart bra!
Ja men idag ska är det utgång för första gången! Kommer bli galet roligt hoppas vi. Annars så ska jag försöka göra lite vettiga saker idag, typ städa och plugga. Men först blir de frukost.
/C

One night in Stockholm

Jag och Isak hade de trevligt i stan i söndags
Den norska kyrkan, jag brukar hänga där <3
De va fint
En båt
Min man i solen
Jag trodde de stod Calle Kristiansson :(
Sen blev det mörkt
Fina Stockholm
/C

Yes

Just nu pågår en pannkaksfrukost i Mariefred!!
Gillare

Igår:
Imorgon är det som söndag. Och sen är det måndag!!!!
Hahahaha..
E<3




Yeah

Hejhejhejhejhejhejhej.
Jag och Tamina sitter just nu och kollar på handboll, Sverige versus Ungern. De går inte så bra för Svea rike men vi hänger inte läpp för de.

Idag är det påsk nr2. De blir lunch och godis osv. Sen ikväll ska jag in till stan och träffa min kära man och vi ska äntligen se Alice i Underlandet. Det blir trevligt.
Nu är mamma hemma så vi måste kirra mat.
/C

Slotts besök

Just nu sitter jag i Mariefred och vi ska precis åka in till "stan" och åka till slottet som finns här :)
Igår var vi och fikade och spanade in centrum sedan blev det spel och mat..
Annie är lite sjuk så jag tror hon kommer smitta mig, lagom tills min födelsedag!!





Gooooooodbye
E<3


Påsk för fan


/C

Igår


/C

Påskafton

Jag tycker om påsken!
När jag gick upp fick jag ett stort fint påskägg, massor av roliga saker låg i.
Om en timme jag ska åka till Mariefred, jag tänkte våldgästa min kusin som är själv hemma :)

Igår var jag och mina fina vänner hos Cilla, trevligt.
Blev massvis med skitsnack och onyggigheter. En mycket lyckad kväll alltså!


Glad påsk

/  E<3

Påskafton

Jag tycker om påsken!
När jag gick upp fick jag ett stort fint påskägg, massor av roliga saker låg i.
Om en timme jag ska åka till Mariefred, jag tänkte våldgästa min kusin som är själv hemma :)

Igår var jag och mina fina vänner hos Cilla, trevligt.
Blev massvis med skitsnack och onyggigheter. En mycket lyckad kväll alltså!


Glad påsk

/  E<3

So True

/C

Rock on people

Hemma. Faaan va vi handlade mat........ Jisses, helt slut. Men sjukt gott de kommer bli imorrn kära vänner. De gäller att börja fasta fram till lunchen imorrn så man orkar med allt.
Sitter och lyssnar på den galet snygga Adam Lambert och dricker Brämhults
Hehehehheheheh. Ny kamera som måste användas så mkt som möjligt.
/C

Mot Haninge och vidare

IDAG ska jag till Haninge och inhandla lite saker. Bland annat lite presenter till folk som fyller år/har fyllt. Jag hatar att köpa presenter, jag är så dåligt på de. Funtar på att rita en teckning ist.
Jag är så galet sugen på tårta..
Tårtan som Fio och Tamina hade gjort på min födelsedag, underbart god!
/C

April

Fan vad skönt att det är april, snart hoppas jag att det blir vår på riktigt!
Ikväll ska jag hem till Pisse och käka tårta, ni har väl inte glömt att den lilla ärtan fyller 18 idag?!
GRATTIS




18 BARRE IDAG!


Nu måste jag berätta en roligt sak för er.
För typ en halvtimme sen kom två påskkärringar och ville ha godis, och jag fick en täckning:

Fan, hur uppfostras ungar idag?
;)


Pappa tyckte iallafall att det var mycket underhållande..
E<3

RSS 2.0