248

Fy fan vad jag är dålig på att blogga!
Sen jag blogga har jag b.la. hunnit med att:
Varit på Allsång med Matilda
Varit på bio med Pisse
Klippt mig, kort!
Träffat kusin

Tänkte att jag skulle ta mig i kragen och ladda upp lite bilder från Skansen, men det får bli imorgon om ni har tur ;)
Förresten så blir Göteborgs trippen av, roligt!



E<3





Sen tycker jag att Cilla har varit på Gotland lite väl länge nu!

Jag ska börja använda solkräm som lotion

Juste jag glömde säga. Vi va på fårö igår och åkte mest bil. När jag kommer hem så är jag tomat i ansiktet. Inga fler kommentrer.

Dream on

Jag saknar dig också Malin! Har ju inte träffats på hela sommaren..

Idag är det fredag. Vi ska in till Visby och kolla lite. Inte så intressant antar jag.
Men min dröm inatt asså. Fy fan de va inte rolig. Jag stog i nån stad och chillade med min två kompisar (ingen aning om vilka de va och dom va asiater så jag tror jag va i typ japan) och plötsigt kastar jag iväg en sten mot några typ bikers. Dom blir helt galna för tydligen så träffade stenen en motorcykel eller nått. Så dom började jaga mig och mina vänner. Fan va jag sprang asså, och jag kommer ihåg att jag tänkte "Gud va bra att jag har börjat träna" heheh.
Men iaf, vi sprang ner i nån tunnelbana och när vi kom till spärren så kände jag att "jag måste hoppa över den" Vilket såklart failade och jag ramlade och snurrade runt och massa skit. Så jag fick stanna och dra bak den och sen gå igenom ni vet. Men min inte så smarta vän började gräva efter busskortet och blev typ uppäten av the bad guys.  Men jag hade en vän kvar, Så vi sprang ch typ gömde oss. Jag vaknade i pank.

Nu är de frukost
/C

....

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same!

♥/D

Stekt

Idag har de varit sol. Så jag har solat och inte bränt mig tror jag. Asså jag är ju röd med de blir väl alla precis efter man har solat?
Annars händer de inte mkt här på gotland. Vi äter, solar, spelar wii, är inne på alla datorer (vi har sammanlagt fem datorer med oss) och kollar på tv. Vi har semester.

Men nu vill jag veta vad alla andra gör, ska först in på Jennies blogg tror jag. muahah
/C

Gåtland

Sitter på en stor ö. Jag har inte orkat blogga men nu fick jag en stund över. Vi ska snart åka till visby och kolla läget, de är inte så bra väder här idag.
Igår gjorde vi typ ingenting. Jag och Tamina sprang, hennes handbolls tränare har gett henne ett träningsschema så hon ska springa en halvtimme tre gånger i veckan. Så jag drog med henne igår men vi sprang i 40 min ist. Men de gick väldig bra, hon dog inte. Men hon va trött när vi kom tillbaka.. heheeh
Annars då... Jag är ju här tills på söndag och sen åker jag hem och jobbar måndag och tisdag. Sen ska jag antagligen åka tillbaka till gotland för jag vill träffa Sandra och pappa ville så gärna att jag skulle komma. Så då åker jag tillbaka hit och sover över för sen ska jag jobba fredag och lördag tror jag de va. Sen har jag jobbat klart! Mkt skönt.

Men ja, nu ska jag kolla vidare på internätet.
/C

247

Känner att det är dags att skriva nått i den här bloggen :)
Jag mår bra och har haft en mysig helg, och jag har slutat jobba!
Imorgon ska jag och Matilda till skansen och allsång.
En annan trevlig gejj är att jag kanske ska till Göteborg nästa vecka med söta vänner, roligt!



Haha,
gammal bild ;)




Aja, det var väl det jag hade att säga idag..
Ha det bra
E<3

Stress

Jisses, skärgården va fint. Nu är de gotland som gäller. Tvätta ikväll och sen jobba imorrn. Drar på söndag.
/C


246

Haha, nu har jag slutat jobbat :)
Sedan klockan 12.30 idag fortsätter sommarlovet!
Fick sluta tidigare eftersom vi hade så jäkla lite barn, men jag kommer faktiskt sakna dom små juvelerna..
Ikväll ska jag och Cilla ( kanske Pisse? ) ha Harry Potter maraton.. Cilla tyckte det var på tiden att jag såg dom filmerna.

Förresten satt jag precis och tittade på Thailands bilderna,
jag saknar det!






E<3

Onsdag idag va?

Fan va jag hade handlat. Skor, massa tröjor, ett par löparbyxor och tre löpar strumpor, en klänning och ett par örhängen. De gick på 2000. Ångest. Men jag har råd. Sitter jag och intalar mig själv iaf. Jisses.

Jaa jag har typ sprungit idag också. De gick bra. De har börjat bli lite "lätt" att springa så jag har börjat ha koll på hur snabbt jag springer. Min älskade ipod säger ju hur många kilometer i timmen jag springer. Så jag försöker hålla mig på fem. De gick bra.
Imorrn ska jag åka tidigt ut i skärgården. Vi ska till min farbror som bor på nån ö där ute. Spännande. Vi ska åka hemifrån vid sju. Inte lika spännande. Så gonatt kära publik.
/C

MÄNHA

Hej och välkommen till min blogg. De verkar ju som de eftersom de andra inte skriver.

Jag ska snart bege mig till den stora staden och handla lite. Jag kom på igår att jag måste handla lite tränings kläder, speciellt bättre strumpor eftersom jag har börjat få blåsor. Inte najs.
Men ja, sen så skulle jag egentligen klippa gräset men jag övertalade lillasyster att göra de. mahah. Ibland är hon bra att ha den där.

Jag sitter just nu och dricker min smootie som jag har gjort alldeles själv. Jag tog hem jordgubbar igår och vi fick lite över så jag gjorde en smootie. Pappa slängde såklart fram alla sina böcker han hade om smooties (han hade tre stycken, jag är inte förvånad) men jag körde mitt egna recept. Banan, glass, mjölk, lite socker och såklart jordgubbar. Men när allt va klart så smakade de bara banan. Fail allstå.
Nu måste jag gå.
fan va ointressant.
/C

Fryser fortfarande

Idag när jag åkte till jobbet så va de hyfsat väder. Solen sken ibland och då va de ganska varmt. Så jag tog på mig en t-shirt och min jeanskjol. Jag hade inte så mkt annat att välja på heller. Men ja, när jag har jobbat i typ en timme så blir himlen bara mörkare och jag börjar bli lite kall. Nån timme senare står jag och ryser för att de är så kallt. Yttligare en timme så har jag ingen känsel i vare sig tår eller fingrar. Jag fryser helt enkelt ihjäl.
Varje gång de kommer in eller går en människa på kvantum så får jag en ordentlig frysattack och förbannar den person som öppnade dörrarna eftersom när dom öppnas så börjar de blåsa storm där jag sitter. Nej, de va inte en bra dag på jobbet.

Imorrn ska jag handla tror jag. Jag har redan ångest. Måste klippa lite gräs också, inte så kul de heller. Nu ska jag sova för jag har mkt att göra imorrn.
.


Mkt fin låt..

/C

..

Fick precis ett mess från hon som jobbar innan mig, hon undrade om jag kunde komma två timmar tidigare för hon mådde inge bra. Sure. Nu blev de bråttom. Fan vilket fult ord de är. Jag ska upp och springa lite, dock inte 45 min som tur är. Men ja, måste kila nu.
/C


Skogen är en läskig plats

Asså fy fan, de står ett råddjur och skäller precis utanför mitt fönster! Jag vågar inte stänga fönstret heller, kommer stå öga mot öga med en bambi.
/C

Vardag

Ja jisses. Nu ligger jag i sängen och kollar lite halvt på beck. Jobbet gick bra, de hände inte så mkt. En sak som jag alltid blir irriterad på är när nån kommer fram och frågar, "Är dom fina?" Vafan ska jag svara, "nej asså jag skulle inte köpa om jag va dig.." Jag menar, tänk lite människor. Även om jag inte tycker dom är fina så måste jag ljuga och säga att dom är fina. Blir så trött.

Imorrn kommer min dag se ut som idag. Upp och springa, sen jobba. På kvällen vet jag inte, kanske åker till mamma och sover där. Time will tell.
Nu ska jag typ sova, hörs imorrn töntar.
/C


245

HEJ :)
Nu är det bara 4 dagar kvar på jobbet, skönt!
Sitter och väntar på att syster ska komma hem.

Just det, igår försökte jag ladda ner Spotify med det gick inte! Det är typiskt mig, inget funkar..
Jaja, jag får väl fortsätta lyssna från Youtube :/




Laaater
E<3

Spring för fan

Jag har sprungit 45 min. Jag är lite bäst. När jag springer så blir de som mest jobbigt efter typ 20 min, alltså halva. Men efter de så går benen av sig själv. Jag blir inte ens sådär jobbigt trött, bara ont i fötterna. Har fått blåsor, måste köpa bättre strumpor.
Men jag vet inte hur långt jag sprang eftersom jag tror de är nått fuffens med min ipodgrej. Jag frågade Fio hur långt hon sprang när hon sprang 45 min och de va typ 1 kilometer kortare än jag sprang nu och de kan inte stämma alls. För hon springer lika snabbt som jag om inte snabbare. Så jag måste kolla dendär så den inte lurar mig.

Snart blir de jobbet mina vänner. Vi har fått leverans så de blir att börja halv tre som vanligt. Hoppas Denise jobbar så hon kan underhålla mig lite!
Men nu måste jag börja göra mig iordning,
/C

Min kondis försvinner

Jag måste erkänna. Jag har inte sprungit på länge. Eller jo, jag gjorde de idag men de va typ första dagen på jag vet inte hur länge. Fyra dagar kanske. Ångest. Men jag har inte motivation någonstans längre. Faaan vad jag kommer faila på jävla midnattsloppet. Jag kommer hinna röra mig i en minut och 42 sekunder och sen kommer jag dö. Men nu har jag gjort så att jag ska springa varje dag ett tag. Måste komma igång igen. Imorrn blir de att springa 45 min. Oh lord, be with me.

Nu kära vänner tänkte jag faktiskt sova för jag är äckligt trött. Goooonatt
/C

Inte bra gjort

Jag är usel på att blogga just nu.
Idag har jag träffat mina gudföräldrar, söta människor. Imorrn ska jag jobba igen, men de regnar så förjävligt i ljungbyholm (där gubbarna bor) så dom kunde inte plockas idag. Alltså så får inte vi någon leverans imorrnbitti. Men dom skulle försöka plockan dom imorrn tidigt ist så vi kanske kan få leverans på eftermiddagen ist. Så då kanske de blir lite jobb ändå.

Meeeen nu ska jag göra annat.
/C

Lite senare,

Eve tvingar oss att lyssna på Lars jävla Winnerbäck. Inte okej.
Treviga människor dock. Piggar upp livet lite.
Tjohej.
/C

244

Nu sitter jag hos Cilla och tittar på sommarkrysset, och självklart är jag med och kryssar :)
Jag kunde allt!
Hittade några bilder på mig och Pisse från Brittan så enjoy












Nu väntar vi på sällskapet vi ska umgås med..
Gooodbye
E<3


243

Fredag
Ikväll ska jag bara vara hemma, jag tror ungarna på dagis har skrikit så mycket att mitt huvud fick ont ;)
Det ska ju bli fint väder i helgen så hoppas det är någon som vill bara med mig!



Fasiken vilken inressant inlägg!
Eller?
E<3

242

Brittan igår var goood :)
Här kommer några bilder:






Paaaaarty, eller?





















Knappen och Hakim






Dj Havana brown

Nu till stjärnan:

























E<3

HarryHarryHarryHarry

Blev väckt av jobbet igen.. De är tydligen problem med min bank, jag ska ju få min lön imorrn. Om de nu kommer funka.

MEN IDAG ÄR DE HARRY! Herregudihelvete. Jag är taggad. Taggad som fan. Jag kommer böla halva filmen tror jag. Men de får dom stå ut med! Jag känner redan nu att jennie kommer mobba sönder mig. Men jag tänker inte bry min en sån här glädjens dag.

Nu måste jag göra annat. Typ vara glad över att jag ska se Harry idag.. ♥
/C

Jävlar vilken show

Helvete vad bra de var. Jag hade så kul så ni förstår inte. Underbara vänner och fantastiska Britney. Var avundsjuka.




Och imorrn är de Harry.. Jag kommer inte kunna sova.
/C


241

Imorgon är det Britney konsert!!!
Vad jag längtar..

Var ju och fira kusinen som fyllde år i lördags så här komer lite bilder :)

































E<3

britney spears is here

Just nu står Eve brevid mig på en balansplatta. Hon och Denise har varit här och planerat för vi ska se Britney imorrn!Eves pappa har kirrat ståplatser så vi måste köa, men de ska bli sjukt kul. Denise har kollat lite på vädret och de ser inte bra ut. De ska tydligen regna... Men vi ska kirra upp med regnkläder och mat. De blir najs. Mahaa.

/C

Hungrig

Klockan är kvart över tio och jag ska laga middag. Jag är så jävla hungrig och har inte ätit riktig mat på en evighet. De får bli köttfärssås.
/C

tre dagar kvar till harry!

De känns bra idag. Jag fick massa musik av Isak igår så jag längtar till att jag ska åka till jobbet. heheh. Sån är jag.
Jag har ränkat lite och de är bara fem veckor kvar tills mindnattsloppet. Alltså, fem veckor kvar till döden. Allt är Fios fel! Påminn mig att bli arg på henne sen..
Nu ska jag äta frukost.
/C


Titta vem som är med i ondskan


Hade jag ingen aning om.
/C

Min lördagkväll

Så jävla äckligt seg dag på jobbet. Läste ut min bok så jag hade ingenting att göra de sista 45 minuterna.

Nu kollar jag på onskan, hemsk film.. Jag måste verkligen byta kanal.

Very nice..
/C


240

Jag har glömt hur man bloggar!
Vad ska jag skriva om?
Att jag jobbar?
Att jag umgås med härliga människor?

Nej, det får bli bilder isället!






























Nu ska jag åka till Täby och fira kusin som fyller 20!
Grattis :)




E<3

Frukost nu..

..jobba sen. Inte taggad.


När jag hör den här låten får jag ont i hjärtat.
/C

Va fan,

Jag läste precis på Blondinbellas blogg att hon hade somnat när hon kollade på Harry filmen!? De va ju slöseri med plats. Helvete va arg jag blir.
All I wanna say is that they dont really care aboute us.
/C

Detta kommer inte bli vackert.

Jag har inget att ha på mig. Jag blir så jävla lack. Jag hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar mina kläder.
Michael sjunger och försöker lugna mig. Dont stop until you get enough. Mmhmh.
/C

21 guns

Eeehe, nu har damerna E&D gått hem. Dom har varit här och vi har förberett maten och så. Men nu åkte dom hem och skulle göra sig iordning. Jag borde också kolla vad fan jag ska ha på mig.... Klänning är ju fint om man har en vilket jag såklart inte har. Jeanskjol kanske. Fasiken. Jag är clueless.
Låten jag verkligen knarkar idag,

/C

!

Asså, efter jag hade bloggat igår så somnade jag på soffan. Jag somnar aldrig på soffan? Jag vaknade lite till och från men typ vid 9 så orkade jag inte ligga kvar där så jag gick upp till min säng och gick och  la mig. Klockan blev halv 10 och jag somnade. Så underbart skönt. Och nu vaknade jag klockan 10. Jag är utvilad!


Jag kommer behöva de också för ikväll kommer de några damer över och vi ska käka middag och umgås. Så jag måste städa... Och jag ska springa idag också, inte kul. 40 min non stop, längsta hittils. Jag kommer dö.
Nu, frukost.
/C


Finally

Fy i helvete va skönt att komma hem.. Idag har jag jobbar 10 timmar och jag har ingen känsel i mina fötter. Jag sitter just nu i soffan och äter middag, fil med musli. Väldigt elegant.
Nu ska jag ligga och göra ingenting, är ju ledig imorrn så jag behöver inte sova tidigt heller. Life is good.
/C


De är kväller

Nu ska jag sova. Upp och jobba imorrn. Sen är jag ju ledig på fredag, as skönt.
Jag undrar varför inte min mamma och co har hört av sig? Jag längtar till ön.. Gillar inte ensamma kvällar.
Gonatt
/C

Världens bästaste pappa!

Imorgon ska min pappa åka till heron för att hämta biljetter som jag har reserverat. Gissa vilken film?


 


/C

Yeah

Nu har precis Denise och Eve gått. Vi har planerat våran lilla träff som vi ska ha på fredag. Mkt trevligt!
Jobb idag, de gick bra. Imorrn ska jag jobba igen men på fredag är jag ledig. De blir najs.

Asså jag måste bara säga, min middag blev helt otroligt bra. Jag stekte kycklig, grillade potatisar i ugnen och gjorde en as bra sallad. Jag är bäst.
/C

Michael Jackson, King of Entertainment

Jag har tittat på Michael Jacksons minnesstund. Jag grät såklart. Så otroligt fint, han va verkligen älskad av många. Han hade de inte lätt, men nu har han äntligen frid. Jag har faktiskt tänt ett ljus för han, för man borde verkligen hedra honom.

/C

239

Idag var en ganska rolig dag på dagis, vi var ute när det börja åska, spöregna och hagla.
 Barnen blev så rädda och såklart kunde jag inte låta bli att skratta, haha! ;)

Det var typ det enda vettiga jag hade att säga.
Laaater
E<3




De är inte säkert

De åskar, så jag är vaken
/C

238

Hallå :)
Jora, jag lever.. Jag har inte orkat bloggat på ett par dar men nu blir det nog fler inlägg från min del!
Idag var var det dags att pallra sig iväg till sommarjobbet ( dagis ). Första dagen är iallafall avklarad och nu är det bara 14 (!)
dagar kvar att jobba..



Gooodbye
E<3


Jag ser ljuset

Jahaaa.  De här känns ju drygt.
Jag har sovit bra.

Asså kolla, jag har verkligen ingenting att skriva.. Jag drömde om Dane Cook inatt.
Idag måste jag typ städa lite i köket. Sen handla. Sen sällskap.
Baah.
hejdå
/C


Dane Cook

Jag är kär i den här killen. Så äckligt rolig så jag blir kär.

/C

Honey, Im home!

Hemma från jobbet. Äntligen! Den va ganska dryg, jag har rensat jordgubbar hela tiden. Sen när jag skulle lägga undan växelkassan så får jag panik för de är inte tillräckligt med tior för att fylla ett helt rör, de saknas typ 3 st. Och jag kan ju inte lägga allt i växelkassan heller. Och när jag skulle räkna så glömde jag snoddarna så jag va tvungen att springa tillbaka och hämta dom. Ja, de va jobbigt helt enkelt. Nu är jag ledig i två dar vilket är mkt trevligt! Sen så ska jag jobba på onsdag men de är dagspasset så de är inte lika jobbigt.

Nu sitter jag här och tittar på tv. Imorrn så får vi se vad som händer, jag och pappa ska åka och handla. Jag har till och med skrivit en inköpslista! Sen ska jag göra som man gör när man är vuxen, glömma den hemma.

/C


Och sen blev man ensam

Nu har Sanaz och Eve gått hem, jag sitter vid tv:n och saknar sällskap. Ska jobba imorrn också. Bättre än att sitta hemma och tröttna på livet. De blir nog bra.
/C

I made it

Fy fan va jag är trött. Jag kom på efter ett tag att jag inte druckit nått vatten alls idag. Så de blev lite vingligt på slutet kände jag. Och jag brände mig på brännässlor också.. Snart ska jag laga mat, jag tror de blir köttfärssås.
/C

15x2x10x2x10

Nu är de äntligen lugnt i huset.. Jag ska snart ut och springa hade jag tänkt. Sen så kommer kanske Sanaz ikväll så ska vi typ kolla på en film eller nått. Najs.
Nu är de slingan som gäller.
/C

10:42

Jag sitter och kollar på Michael Jacksons Thriller. Anton (mammasmansson) sitter i soffan brevid mig och håller för ögonen. Nu kommer alla zombies ut ur kyrkogården och nu går han. hehe.

Blir du rädd?


Ja, idag vad de ju tänkt att jag skulle åka och bada med Eve men de verkar inte riktigt som att vädret gillar oss idag. De är molnigt och de ser inte så varmt ut.. Vi får se.

/C

Harry Potter och Fenixorden

Den kommer till mig om 4-5 arbetsdagar.
 
/C


237

Jag har fått en cykel!
Det är jättefin, nu ska jag cykla hela helgen ;)






R<4

helvete

Jag hatar när bloggen inte gör som jag vill. Jag försöker ladda upp en bild men de går inte. äckel.
/C


Blixt och Dunder

Jag vaknade av åskan och kunde inte somna om. Så jag har varit upp sen typ 10.. Jag gillar inte åskan, den låter så läskigt. Blixten är jag inte så rädd för, den gör ju inte så mkt.

Nu ska jag spela sims
/C

Kvällsinlägg

Fio: Du vet när jag fiskar efter komplimangen hähä
Sanaz: Jag går typ inte ner nått, jag springer för att spöa skiter ur er när de är coopertest maha

Jag har precis kollat på I Robot, mkt bra film. Nu sitter jag bara här och chillar. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Undra om jag ska jobba imorrn.. Dom brukar ringa på kvällen om dom tror att jag behövs. Men dom brukar ju också ringa typ 9 på morgonen och säga "oooj, låg du och sov?" Klart som fan att jag sover. Men de säger jag såklart inte. De blir typ, "neeeejra, jag låter bara såhär på morgonen. Jag vaknade typ nyss." Jag tror inte dom går på de..

Nej jag ska nog sova snart. har ju inget bättre för mig. Kanske spela lite sims. Fio, jag har flyttat ut killen nu och tjejen har flyttat in! Killen fick till och med alla pengar, tyckte lite synd om resten av familjen..

/C

Dagens dag

Jag har jobbat sex timmar idag. Sen när jag kom hem gick jag ut och sprang. 5.8 kilometer på 35 min. De va ganska jobbigt. Mest i fötterna, men de är nog från jobbet. Jag står ju upp hela dagarna. Nu håller pappa på att laga cesarsallad, jag är grymt hungrig!
/C


236

Idag har jag varit och badat, härligt!
Jag älskar att bada :)
Nu känner jag att jag kanske bränt mig lite i ansiktet.. Jaja, roligt med lite färg iallafall..






/   E<3

De är ganska tidigt

Jag ska snart till jobbet. Jag vet inte när jag slutar, jag skulle bara hjälpa till så länge de behövs. Så jag har inget annat planerat idag, imorrn åker jag till mamma.
De är så äckligt varmt på natten. Kan inte sova. Mina ben gör inte ont längre, asbra. Jag ska springa idag, 35 min non stop. De är inte långt kvar till midnattsloppet.. Ångest.
Hejdå.
/C


235

Jag är uttråkad!
Det skulle ju bli fint väder idag :(
Jag har ångest för att på måndag börjar jag jobba och jag har knappt badat nått alls (I sverige iallafall :))
Sen har typ ingen tid att bada med mig, alla jobbar eller sysslar med annat!
Inte roligt




E<3



Tatto..

Jädrar vad jag har blivit duktig på att blogga, guld stjärna till mig. Jag har inte så mycket att göra för tillfället så jag tänkte berätta lite snabbt om min tatuering som jag gjorde i Kroatien. Min tatuering är ett Ankh kors som sitter bakom örat. Ankh korset symboliserar "Evigt liv"





♥/D

Vädergudarna straffar mig..

Jag måste verkligen ha gjort något dumt på senaste tiden eftersom att vädergudarna har bestämt sig för att straffa mig på min lediga dag. Min enda lediga dag den här veckan och det är svin dåligt väder. Vi fick ställa in våra badplaner och istället så har jag storstädat läs:STORSTÄDAT mitt rum. Det behövdes verkligen kan jag upplysa er om. Men nu är det rent och fint och jag sitter och äter lunch, fil med jordgubbar. Har inte så mycket planer för dagen förutom att få masage, springa och kanske plugga lite Spanska, men bara kanske.


Såhär glad var jag när Mötley Crüe spelade! Helt grymt bra

♥/D

King of Pop

Vi sitter och tittar på MTV, dom spelar massa Michael Jackson låtar. Han va otroligt bra, han va bäst. Han är nog de fortfarande.

/C


Grattis :D

Idag är de Taminas födelsedag!

Idag när hon öppnade paket.
/C

RSS 2.0