Halloween

Idag är det alltså halloween och vad gör jag?  Jag ligger i min säng och tittar på idol, jag har tänt lite ljus som jag hoppas ska skrämma bort alla spöken och demoner ;)  Men jag ska minsann inte ligga här hela kvällen för om ett par timmar ska jag och mina homies ( haha) ut och skrämma bort alla läskiga typer ;) 

Nått som jag tycker är tråkigt är att det inte varit några utklädda människor här !  Att det inte har varit en enda själ här är ju skit tråååkigt ! Jag vill ju skrämma dom och se deras besvika blickar när dom inte får nått godis.. Sedan att dom hämnans genom att kasta ägg på vårat hus ! Hur kul vore det inte inte att se pappas blick när han inser att han imorgon måste tvätta hela huset !

Neeeej men nu är det så att ungdomarna här i min by roar sig med att slå sönder alla skolan fönster eller klotta ner halv byn!  och om dom har riktigt kul till så slår sönder busshållsplatsen ! Vad fan är felet med ungdomarna idag ? Alltså på min tid ( för typ nån dag sedan, ;) ) så satt vi inne och titta på nån skräckfilm !  :D



Dags för mig att draaaa !

/   E <3

nu är de kväller

nu har jag gjort mig iordning och ska snart gå till barnvakten! dom ringde och sa att jag kunde komma fem ist för fyra.
Jag har egentligen inte kul att skriva, jag ska skriva lite för E också. Hon ska spendera kvällen med att titta på bevvan igen. hon har redan sett den en gång och nu ska hon titta på hela boxen igen. sen så kanske vi ska ses när jag slutar, typ elva. Men jag har datan med mig så jag kan skriva sen.

Jag måste bara säga att jag är världens julstämning i mig. Julsångerna går på repeat i mitt huvud och de är mörkt. suck

im out,

/C

Drama..!

Hejsan jag vet att det har varit lite dött på inläggsfronten för min del, men nu är jag på gång igen.
Halloween festen i Onsdags var helt sjukt roligt. Har inte haft så skoj på väldigt länge. Det var så galet mycket människor där och det roligaste var att jag typ inte kännde någon. Tills jag hittade ett gäng tjejer som spelar i samma lag som mig, det var super roligt. Det blev mycket dans med trevliga människor. I alla fall nu tänkte jag berätta om min dramatiska Torsdag. Jag skulle nämligen jobba men när jag klev av bussen så började mina ben skaka och sen så svimmade jag bara sådär. Det var galet läskigt så efter mycket om och men så ringde mamma en taxi så jag åkte hme och däckade i min säng, där jag sedan spenderade hela kvällen. Idag mår jag mycket bättre och jag har precis varit på helkropps massage, det var så skönt att jag somnade till en liten stund. 

 Nu ska jag städa lite om jag orkar! =)

♥/D


Fredag faktiskt

Shuuuuuuuuuuuuu
Jag har precis vaknat och är på strålande humör! vet inte riktigt varför men bra är de iaf.
Nu ska jag dra mig upp och gå och äta lite frukost och göra min iordning. Sen ska jag ut i den stroa världen och leka med natha och efter de så är de barnvakt. Jag tar med mig datan till barnvakten så jag har nått att göra ;)
men nu är jag hungrig,
tudels

/C 

Dehär inlägget skrev jag klockan 12 imorse och hade precis vaknat så jag glömde att publicera de.... well jag får väl publicera de nu och så får ni skratta åt mig som senil.

Rubrik ?

Sitter och tittar på du är vad du äter.. Eller inte nu längre eftersom trea promt ska ha TRE jävla reklamer ! Jag är så trött då dessa reklamer.. Tycker det går inte över styr när det är tre reklamer på en timma.




En god smoothie till frukost



Ellis eldar !



En vanlig Ellis




/    E  <3

hej

mh så chamiga bilder på mig! Well, nån måste ju se ut sådär också?
Nu har jag ätit pannkakor och jag är mätt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer men tänkte bara säga hej.

/C

En dag i stan..

Nu har jag kommit hem ! Ett par hundralappar fattigare men det var det värt ;)  Idag har jag köpt tre nya tröjor.. :D 
Det regna, som vanligt när jag och C är i stan :/  Hon köpte iallafall ett par skor och ett par jeans.. Det är inte lätt att köpa jeans med henne, hon är kräsen !





C s öga idag !



Charmiga C



:D



/    E <3

mmh pannkakor

Idag har det handlats lite. är faktiskt glad över att jag hittade de jag ville och jag hade råd. Ett par skor och ett par jeans. sen va pengarna slut. De komiska är att både pappa och mamma fyller år snart och hur mycket pengar har jag? 168kr typ. men ska ju sitta barnvakt imorrn så då får jag  lite till. de är bra.

Man märker att jag inte brukar handla jeans, jag brukar undvika de så mkt som möjligt. Ni vet, tjocka lår och inte lika tjock midja. Men de roliga är att jag bryter min nagel på tummen.. Då ser man att jag inte brukar knäppa och knäppa upp 10 par jeans på en eftermiddag..

Nu ska jag pröva mina skor och jeans! och sen ha ångest över att jag inte har några pengar och äta pannkakor.

/C


Kväll

Sitter och väntar på att Greys ska börja ;)  Efter det ska jag sova..
  Imorgon ska jag och C in till stan, då ska pengar brännas !



C s öga igår

Snart börjar det, ha en trevlig natt people :D


/    E <3

Shit..!

Jag har suttit hela dagen och försökt fundera ut en bra outfit tills ikväll men jag har inte kommit på något bra. Så vid 6 tiden ringde Stina (hon som jag ska dit med) och säger att det är en jätte stor fest i folketshus. Det skulle tydligen komma över 100 personen. Det gjorde ju inte direkt min kläd situation bättre utan snarare värre. Det kommer lixom 100 st utklädda personer dit och jag ska vara där om typ 2-3 timmar och jag vet inte vad jag ska ha på mig än. Jag vill ju inte vara sämst utklädd!! Åå, panik! Fast nu roppar min syster att jag kan vara tjuv, hm det tåls att fundera på. 

Ska kila nu berättar om festen imorgon när jag kommer hem från jobbet! =)

Trevlig Onsdags kväll ♥/D 

snart skola igen?

Nu börjar de bli himlans varmt och mysigt i mitt lilla hus. Och jävligt mörkt... Just nu så känner jag att jag kan ha kastat bort denna dag. Men de är faktiskt så jag gör på lovet. Sen efter, när skolan börjar, då känns de som att jag har kastat bort lovet och att de blev totalt misslyckat.  aldrig nöjd..

/C


Ingen data

Tjena !!  Nu har pappsen kommit hem så nu kan jag blogga. För det är så att vårat internet inte funkar så jag använder pappas bärbara !  Det är därför det inte blir nån bloggning på dagarna, och ja ! Jag tycker också det är frustrerande ! En hel dag utan en data.. Hm, så vad gör jag då ? Jag tittar på Bevvan såklart.. ;)  Haha

Nu har jag precis ätit, mini köttbullar :D




/    E <3


Är de vinter eller?

Nej faktiskt så gick de inge bra med matten..  Men jag pluggade historia och läste några sidor, så de va ju bra.  Nu så har jag trixat lite med bilder som jag har som bakrund. vin diesel står just nu och tittar på mig. maha
måste också säga att min blåtira är mer gul just nu.. Sen så är jag mycket mer mörk under ögat, som mamma sa: Blodet rinner ju ner! stämmer de ens? well, nu måste jag elda, de är som en jävla istid här!

/C

på lovet pluggar man.

baah, jag har verkligen inget vettigt att skriva...... jag sitter och pluggar iaf, ska precis försöka mig på matten. procent skit. sen så måste jag läsa lite i svenskaboken också. jag vet inte varför jag skriver de för de är så himla ointressant. men jag är inte så intressant. inte nu iaf, känner mig sjukt tråkig. Well, plugga va de. hörs sen loooosers

/C


Panik..!!

Gogmorgon!
Idag blev jag väckt av min älskade mamma som kom upp med frukost på sängen. Efter att ha vaknat till liv så öppnar jag mobilen och upptäcker att jag har fått ett sms från Stina. Det som stod på sms var att jag var inbjuden till en Halloween fest, vilket lät super roligt. Men nu till problemet, den är idag!!  WTF, vad ska jag vara utklädd till lixom? som ni märker så har jag lite panik!



Nu måste jag kila och leta efter en maskerad outfit!

♥/D  

mjoo

Jag vet vad jag ska göra imorrn iaf. Plugga. sitter ju i skogen hos pappa så kan lika gärna plugga till histora provet.. Ska försöka plugga lite matte också så jag kanske kan ligga lite före nästa vecka. usch så duktig jag låter.

ser nu att de här va ett totalt meningslöst inlägg. glöm att ni läste de.

/C

p.s, de här meninglösa inlägget va nr 300 i  våran blogg. tjohej! d.s


Bilder !

Sitter och kollar på ugly Betty :D  Alltså har ni märkt hur långa reklamerna har blivit? Dom är typ 10 min långa !
Snart börjar Desperate, så hör kommer lite biler från idag :



Söt rosett



Isak i en pose !



Nu börjar Desperate, godnatt !




/     E <3


I'm back !

Heeeej du saknade blogg !  Jag har ju inte bloggat på ett tag för att jag blev så sur för att ingen kommenterar ! Men igår fick vi en lite kommentar :D  I dagarna har jag bara varit hemma och varit sjuk :/   Fast nu är jag typ frisk :)

Dagen har som C sa spenderats i stan med henne och Isak, det var trevligt.. Blir nog stan på torsdag också, då ska jag handla ! 
Nu sitter jag i soffan och är trött, en dag i stan gör mig trött.. Tog lite bilder idag, ska lägga in dom senare ;)



Nu ska mammsen ha datan, vi hörs senare !


/   E <3

ja varför inte.

Aha, nån som tycker jag är en vacker människa. Nu är jag glad.

Jag har idag pallat mig upp och åkt i till stan med E. Vi träffade Isak och sen gick vi och fikade och kollade lite i affärer.  När vi satt och fikade så satt E mitt emot mig och helt plötsligt så säger hon "Fan va ful man är när man är sjuk!". Mm va bra de kändes efter de.

Ikväll så ska jag äta middag och sen så blir de att kolla på tv. Sen ska jag väl kolla på mina komedi program till klockan 12 och sen ska jag lägga mig. Jag kommer antagligen ligga och vrida mig till klockan 2 och sen somna. hostar gör jag också.. usch va jobbigt allt blev just nu. skriver väl sen antar jag,


/C

Äntligen hemma..

eftar att ha spenderat en hel dag på mitt älskade jobb. Skulle egentligen inte jobba idag men min boss ringde och väckte mig vid halv 9 för att fråga om jag kunde jobba. Snäll som jag är slängde jag på mig kläderna och sprang till bussen. Det va ändå ganska skönt att jobba för då har jag i alla fall någonting att göra, blir galen av att bara gå hemma. Det här med lov är inte min grej riktigt! Igår så åkte jag och mamma och E's mamma till haninge för att titta lite. Mamma köpte ett par jeans men själv köpte jag ingenting. Nu ska jag titta på Tila Tequila finalen sen blir det duschning och sedan ska jag gå hem till jess en sväng. 

♥/D 

klockan är tolv

Nu orkar jag inte hosta mer. somnar nu, stan imorrn. frisk imorrn.

/C

Vilket liv man har..

nu har jag lagt mig i sängen med datan i knät och tv:n framför mig. Nu ska jag kolla på halvtimmes långa komediprogram fram till klockan 12 och sen ska jag däcka. blir bra dehär.
Gonatt


/C


gomorron?

eh what? vaknade precis och de är mörkt ute. Jag gick och la mig typ 3 och vaknar nu. inte bra. Drömde att Tamina och hennes kompis hade åkt moppe och ramlat. taminas kompis hade då gjort illa sig så tamina hade sprungit tillbaka och hämtat mig så jag sprang med henne till moppen. den låg typ 2 km bort och de hade växt berg som man va tvungen att klättra över. jag va helt slut när vaknade, jisses.

Mums de kommer bli god mat för de luktar gott.. ska snart kolla på nyheterna för dom har tydligen krossat alla rutor i viaskolan i nynäs. kan de vara sunnerby idioterna som har hittat en annan skola att ha sönder? herregud, kan ni inte göra nått annat som att sticka eller nått. töntar.

/C


en sjuk dag

Well, jag tänkte skriva nått men jag har totalt glömt bort de. så jag lägger in en bild på mitt fina öga som bara blir värre och värre känns de som,




Och så här trött är Alice just nu,


Jag sitter i samma soffa och hon trycker sakta men säkert ut mig. Nu jagar hon kaniner och då blir de ett jävla liv, hon flaxar överallt.

Kul att vara sjuk.                                ironiska mig.

/C


första dagen på lovet,

Har ni märkt att de inte finns några inlägg från E längre?  kommentera för fan!

Jag är ju då såklart sjukare idag. Hostar sådär äckligt slämmigt och är lite förskyld. Så de blev att stanna hemma idag och hoppas på att jag blir frisk snart. Jag kanske ska plugga lite historia? Om jag orkar, jag är ju trots allt sjuk.
De va allt jag ville säga just nu,
tjolahopp

/C


Uttråkad..!?

Godmorgon!
Idag är det Måndag, första riktiga dagen på lovet och jag har absolut ingenaning om vad jag ska hitta på. Jag älskar verkligen att vara ledig från skolan men jag blir så himla rastlös vilket är galet jobbigt. Funderade på att åka till Haninge och gymma men sen gjorde sig förskylningen sig påmind. Så det blev ingen träning idag, men något vill jag göra. Funderar på att gå hem yill älsklingen (jessica) och krypa ner i hennes soffa framför en bra film. Aja, jag kommer nog på något jag vägrar sitta hemma hela dagen ialla fall.

♥/D

livet är konstigt

varför är jag vaken?

/C

jag är på gång!

jag vet inte vad som händer men jag skriver som en tönt i bloggen. vet inte hur många inlägg jag har skrivit idag! Men men, har ju så jävla mkt tid över nu när jag har lov. Mahaa
Jag har precis ätit mat och snart bjuds de på chokladpudding. Sen ska jag lägga mig i sängen och bara kolla på tv och vara inne på datan. Ska vara uppe hela natten. precis som de ska vara på lov. imorrn så ska jag nog leka med en vän och sen så får vi se vad som händer på kvällen.
Jag hostar som ett sepe så snart kommer jag se ut såhär,



Inte mig emot.

/C

lite senare,

haha tog precis ett test på facebook som visar hur gammal man egentligen är. Jag är 0 år. Man de va kanske 5 frågor som jag inte alls förstog. och sen så ska man nog vara över 18 tror jag. aja skit samma, jag sitter hemma och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan få mat, jag är hungrig.

och till er som ska jobba imorrn; jag har höstlov suckers!

skadeglädjen är underbar

/C


Söndag..

Gogmorgon!
Har typ precis klivit upp ur sängen, tog en riktigt lång sovmorgon som verkligen behövdes. Arbetandet igår gick fint fick dock världens utskällning av en jävla tant. Jag ville bara slå till henne men så får man inte göra så i stället stod jag lär och log och bad om ursäkt 200 gånger. Efter jobbet åkte jag hem en snabbis för att duscha och fixa mig, för att sedan åka till vika. Har inte varit där på väldigt länge, hur som helst så hade jag väldigt trevligt. Träffade många sköna människor och några mindre sköna människor men det är så det ska vara. Mycket drama var det också såklart men jag är van så det va lugnt. Kom hem i en behaglig tid runt 3. 

Ha en grym Söndag för det ska jag ha. Med andra ord ligga i soffan hela dagen! =)

♥/D  

Söndag

gårdagen blev helt okej. Synd bara att jag va lite lam men E hade kul iaf! Alla va superglada när vi kom och hade de trevligt. vi sov över i nynäs hos E's syster och nu har jag precis kommit hem och ska snart börja packa och sen åka till pappsen. Syster Sandra är där med sin nya hund som Tamina säger är urgullig! Btw så är min blåtira lite blåare och lite större än igår. tack gud för lovet.
im out

/C


so long suckers

jag klarade de! jag hittade nått att ha på mig. sjukt bra gjort av mig. Nu ska jag bara ner och borsta tänderna och spegla mig, sen så drar jag till E. Vi får se om de blir lyckat eller inte men jag tror på lyckat!
skriver imorrn om jag överlever kvällen

/C


ögonlapp?

mitt öga blir bara större och större känns de som. snart kommer jag inte kunna öppna ögat. okej jag överdriver, med de gör jävla ont asså. hostar gör jag också. men vi får se hur de går ikväll, vi kan sova i nynäs så de blir skönt att slippa åka hem. men nu måste jag leta kläder, jag har fått tillstånd av syster att kolla hennes garderob! sweeet

/C

såklart jag fick en

jag har en blåtira. en liten som mest bara är svullen. som om jag behövde de ? NEJ de gjorde jag verkligen inte. Ikväll blire att åka till nynäs och umgås, sheeet kuuuul asså. men har annat jag måste göra. juste vi förlorade matchen.

/C

Lördag

Nu är jag redo för att blogga, har spenderat morgonen framför Bevvan ;)  
Ikväll ska jag umgås med C, vi ska på nån fest i nynäs. Fast jag är inte säker för C har inte hört av sig, hm ? 

Alltså den här bloggen har blivit sjuk jävla tråkig ! Inga kommentarer alls !
Nej, nu drar jag och skriver inte tills nån kommenterat, haha ! 
Ni kommer sakna mig !




/    E <3

jag gillar mornar med syster,

jag är vaken. jag har varit vaken sen 10. Då kom min kära storasyster in och mumlade något med sin ljuva stämma. 
I wish.
jag hör inte vad hon säger och då blir hon lack och nästan skriker. ja de är min syster de.
De är ju match idag. Mot gustavsberg tror jag, borta. Jag är typ klar ska bara göra de bästaste på hela morronen, frukost. och en stor kopp te för min lilla hals. Så fort jag kom ner och sa att jag hade lite ont i halsen så va de nån som sa, du måset med endå, trolla. de var också min kära storasyster som berättade de för mig. usch vad jag känner mig ironisk idag. suck..
Snart kommer fio komma in springandes i mitt rum och fråga om hårspännen och kanske fråga om jag har några strumpor igen för typ 143 gången. Men är rolig hon. men jag gillar henne iaf.
nu måste jag äta, hörs sen töntar

/C

förvirrad

okej, jag sa ju att jag skulle typ sova men jag kom på att de inte är så kul. Jag har ont i magen och ont i halsen så de blir att ta de lugnt på matchen imorrn.
Men de jag ville säga var att jag är trött, men orkar typ inte sova. så jag får väl sitta här och bara va helt ointressant och stirra ut i luften. Gud har humor..

/C


låt inte den rätte komma in för de kan vara en vampyr..

filmen va bra. blodig men bra. Kommer aldrig våga gå i en tunnel igen bara. men annars mår jag bra. ingen fara nej nej.. kommer inte ha mardrömmar och syra i ansiktet. absolut inte. Inte om vampyrer i träd som hoppar ner och biter mig i halsen. inte alls. men den va bra iaf.

Ikväll ska jag bara vara hemma och fira att jag har höstlov. sitta vid min kära dator och sen ta och sova så gott. imorrn så är de match med damerna så de får inte bli försent iaf.




Mitt samvete är så jävla inte glad på mig just nu.

/C

Höstlov !

Trevlig dag idag, kom hem för några timmar sen och sedan dess har jag legat i sängen och tittar på Bevvan :D Den perfekta starten på lovet. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, för imorgon blir det fekke !

Har haft servering hela dan och vikt servetter hela tre timmar !



Nej, dags att åter gå till Bevvan.. Våga inte störa !
/    E <3

Höstlov..

Äntligen är det lov, som jag har längtat. Var bara tvungen att fira in lovet med ett två timmars pass på gymmet, det var galet skönt. Efter det gick jag upp och mötte två vänner i centrum för att äta lunch och titta lite. Som vanligt kom jag inte hem tomhänt utan två cardigans ett linne och tre nagellack fick följa med hem. Nu har jag precis ätit en stor sallad till middag så jag är mätt och glad. I kväll ska jag inte göra någonting, bara ligga hemma i soffan och titta på idol. Ska nämligen jobba imorgon mellan 8-16 så jag vill vara utvilad och fräsh. Efter jobbet blir det party för hela slanten, en vän fyller nämligen 17 höstar så det ska firas. 

♥/D  


mahahahha

Nu har jag äntligen slutat och nu har jag höstlov! så underbart. Idag har de varit en dryg dag men vi fick sluta ganska tidigt så de va najjs. Nu ska jag snart åka in till stan och sen så ska ju jag och mamma kolla på bio. kommer bli supermysigt.
Jag kom på att jag måste plugga ganska mkt på lovet vilket suger. jag har historieprov och måste läsa klart en bok i både svenskan och engelskan. Men läsa är ju typ som att sova. så de är ingen match för mig!
nu ska jag plugga lite, sen går tåget in till stan.
Puss hej sveis.

/C

Redovisning..

Godmorgon!
Sitter i skolan och väntar på att vi ska redovisa om typ 10 minuter. är lite små nervös men det ska nog gå bra. Jag och en kompis ska redovisa om "Kreta som högkultur" Vi slutar efter redovisningen så detlär bli vid 11 kanske. Efter det ska jag gymma sen äta lunch med en kompis i Centrum. Ska kanske titta en sväng också om jag har fått min lön som jag hoppas att jag har fått.

Måste kila nu och äva lite på redovisningen, skriver sen!

♥/D


de går så dåligt just nu

cp msn. har haft nya beta msn men den va ju världelös. de går inte att logga in just nu så jag har precis avinstallerat och håller just nu på att installera vanliga msn. jag är bara så frustrerad just nu, den här dagen går inge bra. skönt att den snart är slut.. imorrn så är de sista dagen och sen är de höstlov. de känns inte som de, jag tror inte jag riktigt har fattat att jag kommer vara ledig i en hel vecka.  Men pappa kommer nog vilja att vi ska vara hos honom ganska mkt. så vi får se.
helevets skit, den nya funkar inte heller. skjut mig

/C

Glad..

Idag har jag varit på galet bra humör hela dagen. Har även varit lite galnare än vanligt enligt mina klass men efter nedgång kommer uppgång eller något sånt. Har egentligen inte så mycket att skriva och om jag ska vara ärlig så har jag inte riktigt tid heller, måste nämligen hoppa in i duschen sen lägga mig i sängen och plugga det sista inför redovisningen imorgon. Tänk posetvit, bara en dag kvar till lov, baar en dag kvar till lov, bara en dag kvar till lov...

Roligare än såhär blir det ej, tänkte bara tala om att jag lever..

Godnatt sov gott,  ♥/D

I want to be Superhuman

just nu känns de jobbigt. jag kan inte riktigt säga varför men ett litet motstånd gör så att jag kryper under täcket och stannar där. jag vet inte vad jag vill.. jag trodde verkligen jag visste massor, men de är inte så lätt. Jag är så naiv när de gäller mig själv ibland. jag tänker, " klart att jag klarar av de, jag kommer inte göra som jag brukar". men fan va fel jag hade. som vanligt. och de gör mig arg, för jag förstår inte varför jag håller på såhär? så jävla onödigt bara. de funkar inte  såklart, varför skulle de göra de? de gör de aldrig, men jag lär mig inte de. hur många gånger ska de behöva hända innan jag lär mig av mina misstag? jag har bara lust att säga till alla att jag är säker på nått. att jag visste och att jag va säker på de, och att jag va stolt. de skulle bara vara så himlans bra. men nu är de ju tydligen inte så. Vad har jag att vara säker på? Jag vill inte vara osäker längre, jag vill vara säker. eller jag ville men de går ju inte. Varför blir det som de blir?
Vill inte klaga eller få eran medkänsla, vill bara förklara vad jag känner nu. döm inte.

/C

En dag kvar..

.. Tills höstlovet börjar ! Det kan jag bara beskriva med två ord Bevvan. Fest.  :D  Var varit i skolan hela dagen och haft servering. Men eftersom det var första lektionen så satt vi bara och lyssna när vår lärare prata, och det kommer bli lika dant imorgon.. Men det är bara härda ut för sedan är jag ledig en hel veckan ! 
Nu sitter jag i allafall ny duschad i soffan och tittar på vänner. 

Hahaha, hände en sån nedras kul grejj idag. En tjej som jag typ känner stod och väntade på tåget samtidigt som hon prata i sin telefon. Så samtidigt som jag och Fredrik gick av vårat tåg så kom hennes. Vi går över spåret och det andra tåget åker förbi, men hon står kvar. Hon ropar sedan och frågar om det inte går nått tåg ! Hahaha, jag dööööör ! Så jävla roligt. Hon stod alltså och väntade på tåget men är så inne i sitt så hon missar det ! Mina tårar sprutade kan jag ju bara säga, jag tror Fredrik skämdes lite för att jag skratta så högt ! ;) Den händelsen gjorde min vecka !

Aja, nu ska jag gå och hämta vatten ;)



/   E <3

juste,

ooo jag glömde berätta, jag och mamma ska kolla på bio imorrn! Vi ska kolla på premiären av "Låt den rätte komma in" . Kommer bli super bra! Både jag och mamma har läst boken och nu kommer den på bio.  Kul jul säger jag bara!

Här är en bild från filmen,


Den handlar om blod..

/C

lite trött

jag hatar chilinötter. Nån som åt de bakom mig på bussen. borde vara förbjudet att äta de. usch.

Idag har vi lekt tidning på skolan. Vi fick nyheter från tt som alla riktiga tidningar får, och så fick vi välja ut dom viktigaste. och vi hade typ fyra timmar på oss. så vi satt framför en data i fyra timmar. riktigt jävla tråkigt. speciellt när de inte händer nått i världen.

jag är trött..

/C


blir inte bättre än såhär,

JAG ÄLSKAR GREYS.

mhhhh va bra de va.  fast cp kanal 5 hade ju ett tekniskt avbrott. så vi missade en del. mamma ville ringa och skälla ut dom men vi hittade inget telefon nummer. men men, nu ska jag sova. om de går för jag är helt hispig efter greys. måste lunga ner mig lite.. aaaaandas.....

när jag har lagt huvet på kudden så sover jag innan 3 sek.

/C

:)

Dagens roligaste:
Alla barnen var glad och åt korv utom Johnny för det var hans ponny !
Så jäävla klockrent ;) Hahaha




Älskade Bevvan





Godnatt och tack för idag!

  E <3



jisses

gaah såg precis reklamen för kvällens greys, de ser inte bra ut mina vänner.. sepe rose är tydligen med barn. och Meredith är ju äntligen så glad och Derek är lycklig och så kommer kossan Rose och pajjar allt.
Den här serien tar livet av mig.

/C                                                             

bevvan är min fiende,

Läste precis E's inlägg om att nya bevvan boxen har kommit.. Kul att hon inte kommer vara kontaktbar på lovet. jättekul.

/C


Trötter

Usch, det är vekligen jobbigt just nu ! Jag är så jävla trött.. På morgon när jag går upp är det kolsvart ute och inte en enda själ uppe :/  och inte nog med med, igår så hade vi lektion och jag ställer en fråga till läraren. Vad gör hon då ? Joo, hon ställer sig och skriker på mig att jag ska vara tyst och läsa. Fy fan vad jag blev sur, så vad gör jag? Jag skriker tillbaka såklart.. Från och med nu hatar jag den läraren, hon är en jälva bitterfitta ( kanske inte ska skriva såna saker i bloggen med det gör iallafall för det är vad hon är ) Anyway, det ska bli skönt med höst loooov. Jag ska ligga i sängen hela dan och titta på femte Bevvan boxen som kan igår :D Det gjorde min dag !  


Nu ska jag återgå till the hills
 
/   E <3


ja ja ja

Nu sitter jag äntligen framför datan. Jag hade inte tid att skriva igår, kom hem supersent och hade bara 20 min på mig att byta om och gå till träningen. Sen när jag kom hem så va jag ganska trött som ni kanske kan förstå så jag pallade helt enkelt inte.
SItter just nu och lyssnar på musik. one republic är sjukt bra.. jag känner mig ganska lam idag så då lyssnar jag på one republic. Dom känns bara så lugna och ja, typ lama. Idag ska jag inte göra nånting alls, kolla på greys sen bara. Borde städa och så men vem gör de? totalt överskaffat..

Jag träffade Sarah och Emma på bussen idag! Kul att se gamla klasskamrater, vi gick ju fan tre år tillsammans. mysiga minnen....

Idag är jag också avundsjuk på min storasyster som ska få åka iväg och åka snowboard över nyår. varför gör inte jag nått sånt kul nångång för?
vad händer på lovet? soooooooova är vad jag ska göra. mahaha
nej nu går de utför känner jag, skriver sen era töntar

/C


Bitter?

Jag är på så galet dåligt humör. Jag är så himla seg och inte alls sugen på att sitta och plugga som man tydligen måste göra när man går i skolan. Har ett prov och två läxor tills imorgon och jag orkar verkligen inte, är så trött på allt. Det ända jag vill göra är att krypa ner i sängen och titta på en film, men nej det är tydligen för mycket begärt. Inte nog med allt så är min pappa tydligen sjuk och hemma från jobbet så jag måste lysna på allt hans gnäll också. Eftersom att både mamma och Sophie jobbar kväll och pappa är sjuk så måste jag också laga mat och gå ut med hundarna. Om ni tror att jag har en dålig dag så tror ni helt rätt.

Nej nu måste jag tydligen plugga, känner hur paniken börjar komma!

/D

40 minuter för tidigt..

Godmorgon bloggen, jag sitter i skolan och väntar på att min första lektion ska börja som är Svenska. Eftersom att jag bor på landet så går inte bussarna så ofta så jag är här 40 minuter för tidigt. Idag ser planerna ut såhär första jag ska gå i skolan till 12 har bara två lektion sen ska jag gå raka vägen till gymmet även fast att jag e lite små sjuk, måste verkligen träna. Efter gymet blir det hemgång och pluggning. Vi har så galet mycket i skolan nu veckan före lovet, men man får tänka posetivt bara 3 dagar kvar. Eftersom att vihoppade över jumpan igår så ska vi tydligen ha dubbelt så lång natur och friluftslivs lektion på Torsdga vilket suger. 
Mycket roligare än så här blir det inte, skriver mer senare.

Btw: Varför känns det som attd et baar är jag som skriver i den här bloggen, har dom andar två partypinglorna dött eller? 

♥/D

Bara två år..

Jag håller på att bli galen på att bo i Svergie. Jag vill åka någonstans komma bort från alla vardagsrutiner och bara göra det som faller en in, ta dagen som den kommer. Hatar verkligen rutiner men endå så har jag super många själv för att det gör allt lite lättare. Det ända man gör på vardagarna är att gå till skolan, komma hem ganska sent, äta middag, plugga, sitta vid datan/titta på tv, duscha och sova. Precis så ser mina vardagar ut, dag efter dag efter dag. Jag är så himla trött på allting, vill bara komma bort. Jag vill gå sista året på gymnasiet så att jag kan få börja välja vad jag ska göra med min framtid, jag har så galet mycket ideer och jag vill bara åka nu. Lämna vårat tråkiga Sverige och dra till ett varmtland. Träffa ny människor och lära mig mycket nytt, känns inte som att jag lär mig någonting här. Men man får se det hela posetivt det är bara två år kvar tills jag kan börja planera vad jag ska göra med mitt liv, bara två år...
Nu ska jag titta på hotell i London och tjata på Sophie att vi ska boka så att det verkligen blir av, måste komma ifrån allt ett tag blir galen annars!



♥/D

6 timmar tidigare..

Idag är det Tisdagar och i vanliga fall brukar det vara min hat dag, men inte i dag minsan. Vi hade nämligen fyra timmars håltimme från 11 till 3 då våran idrott börjar så jag åkte hem isället. Så i vanliga fall skulle jag ha kommit hem vid 6 men idag kom jag hem 12. Underbart! Nu är bara frågan vad jag skagöra hela dagen..?
Ska ialla fall börja med att titta på ett Tila tequila avsnitt, resten får jag hitta på eftersom! =)

♥/D 


I skolan

Heeeeej ! Sitter och har svenska, läser om Egyptiska mytologin. Det är inte så roligt som det låter ! ;) Har läst högt för Rebecca ( också kallad Bob ) som var lite negativ här ett tag. Nu har vi tagit en paus, jag tyckte jag var värd det.
Idag blir det en lång dag för jag slutar inte förrens fyra.  Just nu har jag Valdos jävla musik som dånar bakom mig !!! 
  Nej, nu drar jag.



Laaaater 
/   E <3

sovdags för samtliga

fan va bra jennie, då kanske vi har rätt? :O

Nu ska jag sova. jag har fortfarande inte hittat mitt headset meeen jag tog Fios ist. tack för de. Imorrn blire skola igen, och vi ska också till DN på studiebesök. betyder alltså att jag ska in till den stora staden igen! två gånger på två dar, jag får snart börja kalla mig statsbo. men hare kul i drömmarna, i will :)
tjilahopp

/C

lite bilder

tänkte bara visa lite vad jag gjorde idag;




Om ni tittar noga så ser ni att jag är värdelös på att skriva de svenska språket. Jag förstår inte varför de blev jag som fick skriva i min grupp...?

Såhär pigg va jag på nk:n förra veckan


jag hade en trött dag.

mitt headset är borta, nån som vet vart ?

/C


Kul jul

Shuu ! nu är jag hemma, har ju varit på riksdagen nu på eftermiddan så jag kom hem ganska sent. De va inte så speciellt att vara där, jag såg en snubbe som såg ut som freddie men de va en wannabe. De värsta va att jag typ skrek ut de på skoj men alla i klassen började glo och sen så blev de bara pinsamt. well vi såg ingen kändis alls.

Imorse så väckte mamma mig genom att rycka upp dörren och säga att klockan va kvart i åtta. jag sa några inte så vackra ord och kollade på klockan. 07:14 stog de. lilla mammsen.. Men de va bara att gå upp och gå till bussen. Så när jag stressat som en cp så missar jag såklart bussen. den går 07:46 och inte 49. damn va sur jag blev, men de va bara att kila över till andra busshållsplatsen och vänta en halvtimme på 848:an. Jag fattar inte varför jag inte gick hem eftersom jag bor 2 min där ifrån. men jag ville väl staffa mig själv eller nått. Men jag kom till skolan iaf. projectvecka är super kul än så länge, men ganska mkt föreläsningar och de blir lite drygt..
Nu ska jag äta middag, är superhungrig!
hej sveis

/C

ps. När jag väntade på 848:an imorse så kom de en gubbe som verkligen såg ut som en galen mördare. och så lät han konstigt. man går aldrig säker i sorunda längre......ds

Jag är tråkigt

Idag har jag inget vettigt alls att skriva.. Inte för att jag brukar ha det men idag är det tomt i huvet ! Kan det bero på för lite sömn kanske ? Slutade tidigt så jag åkte hem direkt och hjälpa mamma att baka :) 
Ska snart duscha sedan placera mig i soffan och där tänker jag sitta hela kvällen !


/    E <3


Måndag..

Sitter i skolan och lökar vid datorerna. Vi har nämligen två timmars håltimme för min spanska lektion är inställd. Jag har bara en lektion kvar som är turism sen är det hemgång och plugg. Blir inget gymmande idag känner mig lite snorig och hostig så jag tar det på Onsdag istället. Igår åkte vi såklart till IKEA, vi var typ där hela dagen sen på hemvägen blev det pizza från robbans. Nu måste jag plugga lite på spanska glosor som vi har tills imorgon! 

♥/D  


mh

Nu ere verkligen snart måndag. Veckan som kommer är de projectvecka så jag kommer inte ha några vanliga lektioner alls, super skönt! Jag ska dock till riksdagen imorrn och försöka hitta freddie och hälsa på honom. kanske jag ska rita en teckning? eller vad tycker ni?
Jag tycker de är alldeles för lite kommentarer i bloggen. skriv nått för fan!
nu ere att titta på tv
byee

/C

Härlig söndag

Igår kväll blev en trevlig kväll.. Alltid lika kul att umgås med mina kära vapendragare ;)  Det blev en sen kväll och tidigt morgon.. Somnade vid fyra och gick upp vid åtta för då tyckte Matilda det var dags att gå upp :D  Blev en skön dag i C soffa med hennes mamma täckte !  Nu sitter jag här i min soffa och tittar på greys, snart börjar one tree hill ! 

Imorgon är det måndag igen, innebär att det är sista veckan innan höstlovet..
Ska jag berätta en sak för er ?  Nu ska ni få träffa den djupa sidan av mig ! 
Jag älskar mitt liv just nu ! Det är så jävla underbart <3


/   E <3

imorrn är de måndag

ja kvällen va lyckad.
Idag ska jag kolla på damernas match och sen så blire att städa från igår.
Jag har drömt om att kristys lamor har rymt  och hon hade massor av andra djur. typ getter, oxar hästar och sen ett slags djur som hette flygplan och såg ut som en vit giraff. Sen så har jag dröm nått om datorer och lampor.. Jag är helt slut efter allt drömmande.
hörs sen fuckers

/C

Söndag morgon..

Godmorgon!
Idag är det söndag igen och vara en vecka kvar till en hel veckas höstlov. Ska bli galet skönt!
Igår var min faster och min kusin här det var mycket trevligt, dom ska åka till London på Tisdag så jag är lite avis. Fats jag och Sophie drar förhoppningsvis till London i slutet av November så det kommer bli grymt. Vi ska börja titta på hotell och så nu. Annars igår så var jag på fest i västerhaninge det var helt okey, inte super roligt men det dög. Idag lutar det år att jag, soffe och mamma drar til IKEA igen för att hämta hem resen av köket och köpa massa grejer. Om inte det blir så, så ska jag plugga och städa mitt rum lite som jag alltid gör på Söndagar.
 Nej nu börjar jag bli hungrig, måste kila ner och äta något!

♥/D

.

Just nu tittar jag på high school musical, har aldrig sett filmen innan.. Måste säga att den är inte lika bra som jag trodde :/  Ska nog snart äta sedan ska jag göra mig iordning för ikväll ska jag ju till C   :D  Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig, det ständiga problemet !


/   E <3


måste. motstå. soffan.

en timme senare och jag har inte börjat städa än. inte bra.

!

nu är de morgon och jag har precis vaknat. sjukt skönt att sova riktigt länge för en gångs skull. Idag tänkte jag städa lite och sen så kommer tjejerna så ska vi parta.

Igår så sa E att jag skulle ringa henne så vi kanske skulle träffas efter min match, och jag skickar sms och så svarar hon inte! så jag ringer, och då klickar hon mig! Så jag ringer några nånger till för att kolla om hon kanske bara tryckte fel, men hon fortsätter att klicka mig! tillslut så stänger hon av telefonen och jag tror ju typ att de har hänt nått, att hon inte vill prata med mig. E skicka ett sms nästa gång och säg att du sover. hur lätt som helst.

Nu ska jag och Fio äta frukost, och sen ere att städa!

/C

Godmorgon..

Idag är det Lördag och jag har precis vaknat. Tänkte berätta om min Fredag. Först åkte jag och tjejerna till stan för att äta mat och gå på bio, vi såg rallybrudar. Så jäkla rolig film skrattade typ ihjäl. Efter det var det iväg  hem till Jimmy för att umgås och chilla. Blev hemkörd hela vägen till dörren vilket ägde, var ioför sig inte hemma förens kl 3 så jag är lite trött idag. Annars var det en grymt skön kväll med mina brudar. Läger nog in lite bilder senare också!

Nu ska jag titta på idol eftersom att jag missa det igår, heja johan! =)

♥/D

Lördag

Godmorgon :)  Jag är vaken nu.. Efter en störade natt, C ringde och sms flera gånger tillslut så orkade jag inte längre så jag stängde av den. Så imorse när jag vaknade hade jag typ fem missade samtal och minst lika många sms.. Men hon var ju söt som brydde sig ;)  

Nu ska jag titta på tv, vi hörs senare

/   E <3

.

dålig match, hatar de just nu. är så trött på de bara. skriver sen

/C


Idol

Sitter och tittar på idol med mamma ;) Just nu sjunger Loulou.. Ska nog snart gå upp och titta på film, det är freaky fridag på tv ;) Niiiiice va  ?  Jag har typ inget att skriva, jag orkar inte.. Nu drar jag ;D





/    E  <3

;)

Heeej ! :D  Här sitter jag ute på altan och väntar på att få lite glass, gott va ? Har varit i skolan och haft kallkök hela dagen, fick mvg i betyg.. Jag är stolt ! Vi gjorde tårta och sedan gjorde jag chokladpannacotta ! Den var sjuk jävla god.. Ikväll får vi se vad som händer ska nog vara hemma och ta det lugnt för imorgon är det fekke hos C !!!  Tänkte lägga upp bilderna på tårtan och grejjera med det gick visst inte :/   Lägger in en bild på mig själv istället ;)




Jag och Ellis




/    E <3






FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDAG

hemma tillslut, bussen va försenad en kvart i ösmo! men jag hade ju sällis med E så de va ju chill som man kan säga. Hon är ju lite rolig ibland, hon kan verkligen stirra på folk. Man ser hennes blick gå upp och ner och granskar verkligen folks kläder. Hon vet alltid va personer har på sig. Om man pratar om nån så kan hon säga typ "men du vet han som hade små döskallar på sina skor och som har en prick på armbågen". Hon ser alltid alla detaljer. lite kul.

Men nu ska jag kolla lite på tv, och sen så är de ju match ikväll klockan halv 9 i hallen mot haninge!
Hörs sen, lateeeeer

/C


E is back !

Tjaaaa :D   Har inte bloggat på några dagar.. Vad kan det bero på? Jag har inte haft nån data, kan ni förstå hur det kändes?  Jag kände hela tiden att det var en lite bit av mig som saknades, men nu är vi äntligen tillsammans igen ! Äkta kärlek det <3
Imorgon är det fredag,skönt ! Sedan är det en vecka kvar till höstlov  :D   Nej, har ju missat massa i blogg världen så ska kila vidare



Laaaaater fuckers
/   E <3

...

Att säga att man hatar IKEA är som att säga att man hatar jultomten!
Men jag älskar dig ändå bruden! =)

♥/D

hatar IKEA

jag läste precis D's inlägg och jag måste bara säga att jag hatar ikea. massa folk, alla är stressade, de är cp stort så man måste gå runt i timmar(!) och leta efter de man ska ha. nej de är bara jobbigt. förlåt jag brukar inte vara såhär negativ men har en sån stund just nu. no offence.


/C


Älskar IKEA..

Nu har jag precis ätit middag och läs igenom alla bloggar. Kom hem från IKEA för en timme sen typ, det var super roligt. Jag måste erkänna att jag verkligen älskar den affären, det finns så galet mycket roligt där. Jag skulle kunna gå där i flera timmar. Idag var vi dock inte där så länge, vi skulle mest bara hämta hem vårat nya kök. Jag inte så mycket roligt att säga, ska hoppa in i duschen nu sen lägga mig i soffan och titta på tv.

Dagens favo: Staind-Belive! Det är kärlek

♥/D


är trött på att vara trött på morronen

mitt internet har inte funkat så jag har inte kunnat skriva ett inlägg. Men nu funkar de iaf.
Imorse hade jag ett trauma, när min mobil ringer för första gången så lägger jag den alltid i sängen brevid mig. Så nu när den ringde andra gången så hade jag ner den mellan sängen och väggen. och den vibrerar ju sådär cp jobbigt och spelar cp högt och jag får damp. jag försöker såklart pressa ner min arm mellan väggen och sängen men de är för fet. så jag måste resa mig upp ur sängjävlen och dra ut den som är as tung och sen försöka pressa ner armen igen. men då hittar jag de inte så jag måste gå upp ur sängen igen och kolla under den och ser då vart fan den är och kastar mig på sängen och pressar ner min feta arm och får sen upp mobilen och stänger av den. svär i typ en halv sekund, lägger mig sen ner och somnar om.
hörs sen

/C


Thihi..

Hejsan folket!
Torsdag idag vilket betyder att det är fredag imorgon och alla vet väl att det är min favo dag.
Sitter i skolan har precis haft spanska och vi fick tillbaka våra prov, jag fick G-på skriv delen och vg+ på gramatik delen. Men med det sagt så vet jag att jag ändå kommer få ig varning. Just nu sitter jag och väntar på att min sista lektion ska börja som är matte. Efter det ska jag åka till Älvsjö och möta min älskade pappi. Vi ska nämligen åka till IKEA och hämta vårt nya kök. Yes, roligare än såhär blir det inte. Nu måste jag skriva klart en novell som ska vara klar idag.

♥/D  

De är kaptenen som talar

Nu är klockan 22:13 och de är läggdags för samtliga. Var vänlig hålla armar och ben innan för täcket eftersom de är kallt i rummet. Försök att inte vrida dig i konstiga ställningar eftersom du redan har träningsvärk. Var god försök att inte tänka på att du ska upp snart och vi här önskar dig en skön sömn.

Var god ej stör kaptenen medan han är i arbete (sova)
Tjing

/C


Snor en lång lista av C!

Namn: Denise
Födelsedag: 1 April
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg:  Blå
Hårfärg: blond
Längd: 1,66 eller något i den stilen
Höger/vänsterhänt: högerhänt 
Värsta ovanan: Jag biter mig i läpparna
Stjärntecken: vädur
Sko stl: 38
Är dina föräldrar skilda: Nej en stor och lycklig familj
Din svaghet: Svårt att lita på folk
Dina rädslor: Att vara gift, ha barn, hus, volvo och hund innan jag fyllt 30 år.
Mål för det som är kvar av 2008: Att fortsätta gymma
Mest använda fras på msn: "haha"
Det första du tänker på när du vaknar: "Bara 5 minuter till.."

FAVORIT:
Person:
Mig själv?!
Färg: Svart
Mat: Sallad
Djur: Måste nog säga katter
Glass: vanilj
Godis: Jordgubbar!!
Affär: Monki eller topshop
Skådespelare: Heath Legder (måsta hålla med C på den här)
Låt: Planthree-Trigger (just nu)
Nummer: 10
Tuggummi: spelar ingen roll bara de går att tugga
Favoritdag: Fredag
Årstid: sommar
Tandkräm: ää, tandkräm som tandkräm
Doft: Escada-Magnetism

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor;
Lycklig
Hur vill du dö: Uppäten av en haj
Vem av dina vänner är mest lik dig: Svår fråga, ingen tror jag
Vem får dig mest nervös: Riktigt heta människor
Vem har du känt längst: Jessica (bästa vänner sedan blöjan)
Vem är blygast: Har typ inga blyga vänner
När grät du mest: Min mosters begravning (ca 3 år sedan)
Vad är den bästa känslan i världen: Att veta att man  har lyckats med något
Värsta känslan: göra nått fel
Vart vill du bo i framtiden: Jag vill resa runt mycket, men jag har ju drömmen om USA
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Man ska lära sig älska sig själv med alla sina brister
Hur länge tror du att du kommer leva: Jag hoppas för evigt

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär:
Nja
Blivit dissad: Nej
Rymt hemifrån: Jaa när jag var en liten Denise
Föreställt dig ditt ragg naken: ABSOLUT!!
Skolkat: Har hänt
Tänkt på självmord: Aldrig
Sovit utomhus: Tält?
Gråtit i skolan: Aldrig
Spytt i skolan: nej de tror jag faktiskt inte
Velat bli modell: Nej aldrig seriöst
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Haha, aa lite för mycket kanske
Druckit alkohol:  Såklart
Använt droger: nej, kommer aldrig hända
Varit på scen: Bara gått över en lite snabbt
Snattat: Inte vad jag kan minnas
Retats: men ja

DU:
Svär:
alldeles lagom!
Sjunger bra: Haha, inte en av mina starka sidor
Är kär just nu: Nix
Duschar dagligen: ja
Vill gå på högskola/universitet: ja, de måste jag
Vill gifta dig: Nja inte förens jag är minst 35 och han måste vara galet snygg
Tror på dig själv: På vissa sake
Kommer överänns med dina föräldrar: Såklart
Går till kyrkan: nej men skulle gärna göra det lite oftare, jag gillar kyrkor
Sover med gosedjur: Nej jag sover med min katt
Dansar i regn: Har faktist hänt
Sjunger i duschen: Japp, dock väldigt dåligt

THIS OR THAT:
Pepsi/cola:
COLA!!
Mcdonalds/burger king: DONKEN
Choklad/vanilj: Vanlij
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Kött/veg: veg
Tv/film: tv
Gitarr/trummor: Trummor
Adidas/nike:  adidas
Kinamat/mexikanskt: Mexikanskt
Kakor/paj: paj
MTV/VH1: MTV
Blind/döv: stum

KAN DU:
Gå ner i splitt:
  Gud nej
Skriva med båda händerna: jora, men de blir inte vackert
Vissla:  yes
Blåsa en bubbla: ja
Rulla din tunga i en cirkel: Absolut
Ha dina ögon i kors: yes
Nudda näsan med tungan: nja men jag försöker lära mig
Dansa: Aa, sen om det är bra är en annan fråga
Äta vad du vill utan att oroa dig: verkligen inte
Vem var den senaste pesonen du nuddade: Mamma
Jag pratade i telefonen med: Robin
Jag kramade: Pappa
Jag skällde på: Jag skäller inte, jag blir bara utskälld jämnt
Jag sportade med: Mig själv på gymmet idag

SENAST DU:
Skrattade:
 idag såklart
Grät: Galet länge sedan
Tuggade tuggummi: Idag
Drog ett skämt: idag

VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster:
 Hus och lite träd
Lyssnar du på musik nu: yes, bandit
Vad har du på dig: Jeans och linne

TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter:
 Ja
Mirakel:  Ja
Magi: Ja
Kärlek vid första ögonkastet: Ja
Gud: Absolut
Spöken: Ja
Tomten: Nej

RANDOM:
Vilket land skulle du vilja besöka:
Nya Zeeland
Hur många plattor äger du: eh, hmm?
Hur många kuddar sover du med: 4st
Dricker du mjölk: ja, supergott
Personer du hatar: Hatar är ett starkt ord, snarare ogillar
Tror du gud är en tjej: Kanske
Var tror du vi hamnar när vi dör: I Paradiset
Hur många signaler innan du svarar: 3
Vad borde man uppfinna: En framtidsmaskin
Är du ett hälsofreak: Haha, lite kanske
Vad är det värsta vädret: Snö, snö och mer snö hatar verkligen snö

Sov gott folket för det ska jag göra! =)
♥/D

Galen!?

Godkväll kära bloggen!
Onsdag är det idag och den här Onsdagen har gått galet fort. Tänkte bara berätta lite snabbt om min dag. Först var det skola hade bara tre lektionen vilket var super. Fick tillbaka matte provet i dag och jag hade ett poäng från VG, känns lite sisådär. Efter skolan körde jag ett riktigt lång pass på gymmet och efter det bar det iväg till Nynäs för att ta prover. När jag kom hem var klockan runt 4, han bara vara hemma ca 1 timme innan det var dags att åka tillbaka till Nynäs med papsen för att handla mat öch köpa middag som idag kom från Pizza house. Men jag åt såklart en stor räksallad. Har precis ätit så nu är jag mätt och glad. Tänkte duscha, titta på tv och sen hoppa i sängen.

Dagens drog: Plan three-Triggers

Ta hand om er, era dårar! =)

♥/D 
 

en lista som är lång

Jag va inne på fauretshaun.blogg.se och hittade en lista som Emma hade gjort så jag tänkte också göra den, jag har ju så tråkigt för en gång skull :)

Namn: Celicia
Födelsedag: 29 mars
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg:  Blå
Hårfärg: blond
Längd: 1,68 och en halv ?
Höger/vänsterhänt: högerhänt 
Värsta ovanan: jag är en sucker för tv:n
Stjärntecken: vädur
Sko stl: 38
Är dina föräldrar skilda: Japp, sen jag va 5 år
Din svaghet: ehm. blir lätt kär?
Dina rädslor: höjder och att träffa Mickael Persbrant
Mål för det som är kvar av 2008: överleva skolan och umgås massvis!
Mest använda fras på msn: "haha"
Det första du tänker på när du vaknar: mmh frukoost.....

FAVORIT:
Person:
Mammsen
Färg: gul faktiskt
Mat: köttfärssås och spagetti
Djur: vandrande pinne. Nej men hund kanske?
Glass: vanilj
Godis: sura döskallar, citron och hallon
Affär: systers garderob
Skådespelare: Heath Legder
Låt: finns så många
Nummer: 2
Tuggummi: spelar ingen roll bara de går att tugga
Favoritdag: Fredag
Årstid: sommar
Tandkräm: vafan är de för fråga? vet inte vad den heter
Doft: christina aguilera

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor;
läkare, polis
Hur vill du dö: gammal och glad
Vem av dina vänner är mest lik dig: ingen, jag skulle aldrig palla att vara med nån som mig själv!
Vem får dig mest nervös: alla?
Vem vill du mest vara med: nån snyggig
Vill du vara med den personen dygnet runt helst: nej för fan
Vem har du känt längst: hm.. svårt, Klara?
Vem är blygast: Jag är nog blygast
När grät du mest: senaste gången jag va ledsen
Vad är den bästa känslan i världen: att känna sig uppskattad
Värsta känslan: göra nått fel
Vart vill du bo i framtiden: England
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: well, säg nått man inte skulle vilja ändra?
Hur länge tror du att du kommer leva: minst 97

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär:
Ja.
Blivit dissad: Ja.
Rymt hemifrån: ja när jag va liten så gick jag bort till grannen i protest. Mamma märkte inget och jag gick hem när jag blev hungrig.
Föreställt dig ditt ragg naken: Jovars
Skolkat: nej!
Tänkt på självmord: nja, inte seriöst iaf
Sovit utomhus: yes på en stutsmatta
Gråtit i skolan: många gånger känns de som
Spytt i skolan: nej de tror jag faktiskt inte
Velat bli modell: fy fan, aldrig!
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: ja mitt namn va ju Celicia. jag har gjort några saker man kan skratta åt
Sett en död människa: nej tack och lov
Druckit alkohol:  yeah
Använt droger: nej
Varit på scen: jajamensan
Snattat: jo, jag är nog skyldig lillan tre spänn..
Retats: men ja

DU:
Svär:
alldeles lagom!
Sjunger bra: alla tycker olika men jag är väl helt okej
Är kär just nu: nej, men de kommer nog snart
Duschar dagligen: ja
Vill gå på högskola/universitet: ja, de måste jag
Vill gifta dig: Om nån vill gifta sig med mig så bangar jag inte
Tror på dig själv: man är de man tror
Kommer överänns med dina föräldrar: OM jag gör
Går till kyrkan: nej men älskar att gå ibland och titta på dom ^^
Sover med gosedjur: nej, alla är på vinden
Dansar i regn: nångång kanske
Sjunger i duschen: faktiskt inte! har inte förstått de riktigt.. ?

THIS OR THAT:
Pepsi/cola:
pepsi
Mcdonalds/burger king: DONKEN
Choklad/vanilj: choklad
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Kött/veg: kött
Tv/film: tv
Gitarr/trummor: gitarr slår liite högre
Adidas/nike:  adidas
Kinamat/mexikanskt: kina
Kakor/paj: paj
MTV/VH1: MTV
Blind/döv: stum

KAN DU:
Gå ner i splitt:
  i wish!
Skriva med båda händerna: jora, men de blir inte vackert
Vissla:  yes
Blåsa en bubbla: ja
Rulla din tunga i en cirkel:  aa
Ha dina ögon i kors: yes
Nudda näsan med tungan: nej, jag har världes minsta tunga
Dansa: de finns delade åsikter om de
Äta vad du vill utan att oroa dig: verkligen inte
Vem var den senaste pesonen du nuddade: Tamina
Jag pratade i telefonen med: Kristy
Jag kramade: Josefin
Jag skällde på: Elin. alltid Elin
Jag sportade med: laget

SENAST DU:
Skrattade:
 idag såklart
Grät: de va ett tag sen, kommer inte ihåg
Tuggade tuggummi: förrgår kanske?
Drog ett skämt: idag

VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster:
 har rullgardinen nere
Lyssnar du på musik nu: yes, nrj
Vad har du på dig: mjukisbyxor och linne

TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter:
  nej
Mirakel:  nej
Magi: nej
Kärlek vid första ögonkastet: nej
Gud: nej han skulle inte vara så elak
Spöken: nej
Tomten: nej

RANDOM:
Vilket land skulle du vilja besöka:
sydafrika
Hur många plattor äger du: eh, mp3filer?
Hur många kuddar sover du med: 2 om inte Fio tar alla..
Dricker du mjölk: ja, supergott
Personer du hatar: finns massor.
Tror du gud är en tjej: nej snarare en dum apa
Var tror du vi hamnar när vi dör: vi hamnar i en lång jävla kö och väntar på att få komma ner igen
Hur många signaler innan du svarar: 3
Vad borde man uppfinna: musses husvagn
Är du ett hälsofreak:  ja hemma hos mamma får man några ryck ibland
Vad är det värsta vädret: åska...


ja den va ju sjukt lång, men se så mkt klockan blev nu! snart är de greys
Tjing

/C

gillar onsdagar

Hej hopp alla töntar.
Min plan imorse gick inte så bra.. de va sjukt jobbigt att gå upp prick när klockan ringde, men jag gjorde de! då gick jag ner och gick och kollade mig i spegeln och konstaterade att jag inte behövde tvätta håret och gick upp och la mig fem minuter till. fick brottom till bussen sen också. så imorrn blir de att ställa klockan på 5 igen, de känns mkt bättre. MEN när jag läste metro idag på tåget så va de såklart värsta artikeln om att man inte ska snooza för de förstör ens sömn och massa grejer. well, min sömn är redan helt cp så de kan ju inte vara så farligt.

Idag ska jag bara ta de lugnt och inte göra nånting. Vi har inga läxor, förutom att läsa lite franska. Kommer bli super skönt. hörs sen,
tjing tjong

/C

soovdags!

Nu är man helt slut! träningen va rolig men sjukt jobbig. vi va bara sex stycken så de blev inte så mkt "spel" men de blev skott träning och lite 3 mot 3. Nu måste jag in på google och kolla vad bergarten glimmer används till, min geografi läxa. Sen ska jag sova. Har ni tänkt på att de är den här stunden som man ser fram emot på morronen när klockan ringer. de gör iaf jag. jag ska pröva en ny grej imorrn när jag ska vakna, att ställa klockan på typ kvart i sex och gå upp direkt. jag ska fan tvinga mig att göra de. så ska vi se om de går lättare att vakna. vi hörs imorrn nördar!
tjingeling

/C

.

Dagens felsägningar :
1. Vill du gå till skolan efter mig ?  Haha, Var menat som, vill du gå hem till mig efter skolan ;)  Kuuul
2. Alltså han har ju inget bröst på håret ! Hahaha..
Det roligaste var att ingen av dom som sa detta förstod vad som var så kul ! :D

Ska snart gå och duscha sedan blir det tven hela kvällen

l

Jag i detta nu ;)


E <3


de är i sorunda man ska bo,

Nu är jag äntligen hemma. Vi har ju bytt schema så vi slutar 4 på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Så jag kommer hem typ kvart över fem dom dagarna. Såklart så va tåget försenat idag så jag kom hem en kvart senare. Men men nu sitter jag iaf här och är cp hungrig.
De va gym idag på idrotten och jag har satt ihop ett schema som jag ska göra. bara styrka i armar, mage och rygg eftersom jag springer så mkt på handbollen. fan jag fick bara träningsvärk av att titta på alla maskiner. de finns en ser ut som elektriska stolen, helt galet.

Snart så är de träning och vi ska ha intervaller innan! jag är så jävla taggad asså, kommer bli sjukt kul. (jag älskar intervaller om ni inte fattade de..  ?)

Jag fick också reda på mitt samhälls prov idag. MVG. tack gud för de.!
Sen så pratade vi om kyrkor på historian och då tar Bengan fram en bild på en kyrka som han säger är en av de älsta vi har i typ sverige. och se på fan, de är ju sorundas stolthet! *host. Nej men visste ni de? att den va gammal och grejjer? jag fick stolt säga vilken kyrka de va och nu har man skyhög status i klassen. mahaha

Nu måste jag äta lite, hörs sen

vääääääääänta. jag förstår att ni är nyfikna på hur de gick med flugan igår? här är svaret;


jag sov gott.

tjing

/C

Hallå !

Heeeeej !!! 
Jag är hemma :D Eller jag har ju faktiskt varit hemma ett tag nu ;) Tittar på the hills just nu.. Idag har jag bara varit i skolan.. Inget roligt har hänt, boooring.. Jag undrar vart Matilda och Sofia har tagit vägen, har inte pratat med dom på länge nu :/  Imorgon får jag sovmorgon, skönt. Vi ska in till stan så det blir en kort dag imorgon. Ska vi vara positiva ? Snart är det helg, då blir det paaary hos C ! Eller det är iallafall vad jag hoppas på, haha ;)


Laater 

/   E <3

Lunch..

Nu sitter man här igen, jag har nämligen en timmes lunchrast nu. Efter det har jag spanska, ska få tillbaka våra prov o grejer. Ska bli spänande att se hur det gick. blir säkert inte ens godkänd. Nu ska jag göra en läxa i svenska, som ska vara inne imorgon.

Roligare än såhär blir det inte, ta hand om er =)

♥/D

Tidigt en Tisdag..

Godmorgon folket!
Idag är det Tisdag och jag sitter i skolan och väntar på att min lektion ska börja och klockan är bara 08:09.
Idag gick jag upp vid 6 tiden vilket är väldigt tidigt om man heter Denise. Det absolut värsta med hösten/vintern är att det är så jäkla mörkt på morgonen när man vaknar och idag var det verkligen svart ute. Det gör det ju bara enu svårare att komma ur sängen, men det gick som tur var. Som tur tur var kunde jag vila (sova) på bussen till västerhaninge och sen på bussen till skolan så nu känner jag mig som en människa igen. Idag händer det inte så mycket går i skolan ända till halv 5 och det värsta är att idrott är min sista lektion. Efter det ska jag nog bara hem och ta det lugnt, gå och sova tidigt så jag orkar gå upp nästan lika tidigt imorgon.
 
♥/D 

hatar flugor...

Nu är jag äntligen i sängen. och tänk på fan, en jävla fluga som surrar runt. ska inte dom vara utdöda vi den här tiden på året? min natt är förstöd. måste. döda. flugan.

Annars då, jo jag har spelat match i solna. Jag åkte dit direkt efter skolan alldeles själv, jag är super stolt. började inte att gråta efter mamma en enda gång! Sen så förlorade vi matchen, har inget mer att säga om de. Nu så ska jag snart sova (först. döda. flugan.) och vakna pigg och glad imorrn. De är också första träningen med kören imorrn, vi får se vilka lirare som hänger där! kommer bli kul att träffa folk från andra klasser.

Jag hade ju mitt omprov i matte idag. gick nog bra, måste gått bra. de gick nog bra. såhär ser de ut när vi har prov;


Vi måste sätta upp en skärm så vi inte ska fuska. smart va?

Sen så är de ju så att de är en person som fyller år idag som ni redan vet. men jag tänkte bara säga Grattis Matilda :)



Nu ska jag döda flugan. ta en sista titt på hur jobbig den är,


Tjiing

/C


Färjan..

Sitter jag och tittar på just nu, det är ganska kul ;)   Ska snart kila upp och titta på film sedan är det läggdags ! Ska upp sex imorgon, känns inte lockande kan jag ju erkänna.. Första lektionen imorgon är idrott och vi ska få gymma så det ska faktiskt bli roligt :D  

Just det.. Kom precis på att det är en speciell dag idag ! 
Matilda fyller nämligen år !! 
 


GRATTIS !!

Du är guld värd  <3
/   E <3

PowerPoint!

Då var men hemma efter att ha tränat som en liten galning på gymmet, körde ett ovanligt långt pass men det va skönt. Tråkigt nog mötte jag bara E i typ 10 sekunder, hon var nämligen klar när jag kom. Annars har det inte hänt så mycket roligt idag förutom att jag har suttit och lärt mig PowerPoint i typ två timmar. Jag vet inte om jag är efter eller något men jag hade aldrig gjort det tidigare. Men när man väl kom igång så var det galet roligt. Nu ska jag ialla fall tydligen baka något till mina föräldrar som är på IKEA och köper kök. Jag vet dock inte riktigt vad jag ska baka, det vore nedrans gott med en äppelpaj eller något i den stilen.  

Dagens citat: Gårdagen kan vi inte få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora!

♥/D

Hej !

Sitter och tittar på the hills just nu.. Kom hem för några timmar sen, har varit i skolan och tränat. Han snygga som jobbar där kom in på gymmet ! Alltså han är så grymt snygg, helt sjuk.. Jag kunde inte koncentrera mig så snygg är han  !! Jag vill bara äta upp han, mums ;)  Haha, nu sitter jag här och ler också :D   I skolan hände inget roligt, hade bara tre lektioner.. Sista lektionen var engelska då vi titta på film och åt schoklad, läraren gav oss.. Det gjorde min dag, haha ! 


Laaater geeks !

/    E <3


Måndag..

Idag är det Måndag och jag har bara en lektion kvar som är turism. Ioförsig är lektionen i två timmar men det är ganska skönt endå, vi brukar oftast få sluta tidigare också. Efter det ska jag gymma ett riktigt långt pass känner att jag behöver det. Fick tillbaka matte provet som jag gjorde förraveckan blev ialla fall godkänd och det är huvudsaken.
Har inte så mycket mer att säga, skriver mer när jag kommer hem! =)

Ha en bra Måndag, ♥/D

pepp till matchen!

fan va publishme har krånglat hela dan. har försökt komma in både där och på blogg.se men de har inte gått. så de är min ursäkt för att jag inte har skrivit så mkt.
Men nu ligger jag iaf i sängen och ska sova. Jag har haft stora problem med att komma till matchen som är imorrn. de är samlig klockan 6 så jag måste åka direkt från skolan till solna där matchen är. jag har typ aldrig åkt till solna så vi får väl se om jag lyckas. jag ska möta upp Iman så ska vi två åka från uliksdal till hallen tillsammans. Så blire vinst mot tönt aik!
Sen så har jag världens huvudvärk. jag har aldrig huvudvärk så jag fattar inte varför jag har de? något som irriterar mig så jag får huvudvärk kanske? jaja, nu går mina ögon snart ihop, måste sova! sov gott vakna torrt mina vänner
tjing

/C

Musik is my drug...

Så var det Söndags kväll, shit vad dagarna går fort asså. Men idag har jag ialla fall hunit med väldigt mycket så det känns skönt. Nu tänkte jag fixa o trixa med ipoden och efter det dricka lite te och titta på ett till avsnitt av Prison break. Har bara fyra avsnitt kvar, känns lite ledsamt. Kommer få seperations ångest när den är slut. För övrigt så har det inte hänt så mycket roligt idag. 

Mycket roligare än så här blir det inte!

E ska du gymma imorgon? i sånna fall när. För jag tänkte gymma när jag har slutat vid 3 men du kan ju höra av dig om du ska gymma! =)  

/D

..

Vill nu veta vad jag har gjort denna söndag?  Jag har rensat min garderob så nu är jag redo för att handla lite mer kläder ;)  Märkte vilka gamla kläder jag hade kvar.. 
Här kommer bilder: 



Fint va ?



Gamla kläder ;)


/    E <3


mmmh

Fööööööööööööööööööörlåt E, jag glömde helt bort att messa dig och jag lämnade mitt mobil i min jacka och gick upp till min säng och la mig sen. Men jag överlevde!

Jag vet att jag skrev igår att jag skulle skriva direkt när jag vaknade men mitt internet har dampat, så jag har inte kunnat blogga.. Men jag har haft en lungt söndag och ska snart gå upp till mitt rum och plugga lite matte. Kollar just nu på true life på mtv, de handlar om en kille som är 16 och döv. han är sjukt snygg, och verkar hur gullig som helst. han har varit döv sen han föddes och ska nu göra nån operation så han kan höra igen. sa jag att han va sjukt snygg ? i'm in love.
Men men, nu ska jag göra nått annat. ha de bra era töntar
tjing

/C

:)

Söndag idag då, som vanligt innebär det att ligga i soffan hela dan, haha ;) Vill in veta vad som hände igår? Såklart ni vill.. ;)  Igår när C skulle gå hem fick hon lova att skicka sms när hon var hemma så jag vet att ingen tagit henne.. Men efter typ en haltimme hade jag fortfarande inte hört något från henne så jag skickar sms och frågar om hon är hemma  ?  Tror ni jag får nått svar, nej ! Så efter ett tag skickar jag ett till sms, svarar hon då?  Nej !  Vid där här tiden började ja faktiskt bli lite orolig.. Men tror ändå inget har hänt.. Men för att vara säker så gick jag in på internet på mobilen och tittade in bloggen och såg att hon hade bloggat.. Efter det kunde jag sova ;)


Det var typ det jag hade att berätta just nu..
Laaaater fuckers !


/   E <3


Viva la vida

Godmorgon!
Idag är det Söndag och kan man bli annat än glad när man tittar ut och upptäcker att det är sol ute. Igår hände det inte så mycket, jag var i nynäs med mina föräldrar och E's föräldrar. Vi bowlade, åt middag på thai och sen drack vi vin hos E's syster. Efter det åkte jag vidare till en vän för att titta på fotbollen vilket förövrigt var en galet dålig match enligt mig. Vad hände med Christiano och Zlatans talanger lixom, dom va ju som bort blåsta. Kom ialla fall i säng runt ett tiden, skönt. Idag vaknade jag vid 9 tiden av att min syster skulle gå till jobbet är verkligen inte avundsjuk på henne. Så jag har hunnit med att titta på några avsnitt av prison break och så har jag ätit en god frukost. Nu till dagens planer. Först ska jag plugga en del måste skriva ett arbete i turism och göra en engelska läxa. Efter det blir det lunch och sen städning av rumet. Jag måste också hinna med att gå ut och gå en sväng, måste passa på när det är fint väder. Sen blir det tv tittande klockan 6 för då går one three hill och efter det gossipgirl. Förhoppnings vis en bra Söndag, juste farmor och farfar kommer på besök från Gotland också 

Dagens favo låt: Coldplay-viva la vida 

♥/D

lateeer

Nu sitter jag i min säng igen. Jag har varit hemma hos E och vi kollade på musikmaskinen. De känns som att de börjar bli en tradition, flera lördagar i rad har vi gjort de nu!
Imorrn så kommer en kär vän till familjen och visar upp sin mage, hon är gravid och vi har inte träffat henne på år och dar känns de som! Så vi ska väl prata, kolla på magar, prata bebisar och hur de går i skolan och hur livet är. Sen så måste jag plugga lite imorrn, har ju mitt matteomprov på typ tisdag. och hur lång har jag kommit i särhäftet? inte så långt som jag borde ha gjort. så de måste jag göra imorrn. sen så ska jag väl kolla på lillesyrrans match också. så dde är fullt upp! titta nu stammar jag också. Jag är lite lam just nu. och lite negativ. och irriterad. sitter och tänker på töntiga killar som inte kan få nått så då måste dom gå och klanka ner på tjejer för att må bättre. gå till psyket utan att passera gå tack.

Sitter och lyssnar på den där låten ironic. den är bra. men nu har jag inge mer på hjärtat. vi hörs imorrn när jag vaknar
tjingesling

/C

Fotboll

Just nu sitter jag här i soffan och tittar lite på fotbollen som precis börjat.. Pappa och Thomas är här och dricker öl.. Nu har dom precis satt sig ner efter att stått upp när nationalsången spelades.. Väntar på att C ska komma och hålla mig sällskap för jag vill ju inte vara själv med dom här dårarna ;)  Haha  

Oj, nu blev det nästan mål vilket innebär att båda herrarna brevid mig skiker, högt ! Vilken kväll det kommer bli..



/   E <3

nu är man mätt igen,

ja nu är de mitt tredje inlägg i rad.

iaf, jag hade inget viktigt att säga, ville bara säga att jag lever. Jag har tappat bort min mobil. så om nån sen den så kan ni väl ringa mig. eller juste, nej ring min mamma ist.
Jag har precis ätit supergod lax med sallad, mamma gör världens bästa lax! jag måste bara visa vad min mamma har gjort idag;


Denhär lampan fick min storasyster på skojj (trodde hon) i födelsedags present. Mamma har varit jätte ivrig på att Fio ska hänga upp den men de har inte blivit av eftersom hon inte vet vart den ska hänga. och då sa jag idag att vi måste hänga upp en lampa utanför mitt och Fios rum för de är så mörkt när man ska gå upp på morronen. sagt och gjort, när jag och Fio kommer hem från matchen så hänger de en röd liten boll i taket och en superstolt mamma. hon är så söt, min mor.
När jag endå är pågång så kan jag visa hur jag och E såg ut igår;


Jag tog ett litet ego foto på bussen mot nynäs :)


Såhär glad va E när vi skulle åka hem. hon va nog lite trött.

Nu ska jag kila till E så ska vi kanske göra nått kul. Men vi hörs senare,
Tjingeling

/C

lilla vän,

jag blir så trött på dryga människor. har du nått på hjärtat så säg de bara, gå inte runt och tyck synd om dig själv. Finns här om de är nått, men jag tror inte du vet de.. <3

/C

massage och handboll

hej hej hej
jag sitter just nu i min säng och har precis fått massage från mammsen. Ett tag så kändes de som om hon försökte göra mina vadmuskler 5 meter långa. inte så skönt när de känns som om man drar med en kniv ist för en hand.

Hade ju match idag med damerna, de gick väl bra första halvlek men andra sög vi totalt. men vi vann med ett mål. tur de annars skulle nog Björn (våran tränare) ha sagt upp sig som tränare.
Ikväll får vi väl se vad som händer, de blir ett lugn kväll. hoppas jag iaf. nu ska jag glo vidare på datan och lyssna på bra musik.
tjiiing

/C

Jag är äcklig !

Här sitter jag med mitt flottiga hår ! :/   Igår var iallafall en trevlig kväll <3 ;)
Idag ska jag nog inte göra så mycket, ska nog bara umgås lite med Cilla :D  Har inte så mycket att skriva utom att mina föräldrar snart ska åka till nynäs och det innebär att jag får hela huset för mig själv, skönt !




/   E <3

Tjena !

Sitter i soffan och har precis ätit ! Har varit i skolan och sedan tittat runt i centum ett par timmar, ikväll bär det av till nynäs och umgås med dom sötaste :D 

Har inte tid att sitta här längre, ska ju hinna smika mig, fixa håret och välja kläder !! Många grejjer på g nu ;)


/    E <3

kallt

de är så jääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääävla kallt i mitt hus. Våran kamin fungerar inte så vi har absolut ingen värme i huset. alla element är avstängda också. kallare här inne än utomhus.
/C


Jag tror inte..!

Goddag mina kära läsare! =)
Idag är det Fredag och prickarna mår lite bättre. När jag vaknade i morse vid 9 tiden av att magen kurrade upptäckte jag att dom små rackarna i ansiktet hade försvunnit men dom på kroppen är fortfarande kvar. Det nu känns det som att det går åt rätt håll i alla fall. Idag har jag inte gjort så mycket, jag har legat i soffan och tittat på Prison break. Nu tänkte jag sätta mig och plugga lite medans jag äter lite lunch, som idag består av en god sallad. Klockan fyra ska jag gå och klippa mig och göra olje inpackning, det ska bli skönt. Kvällens planer blir ialla fall inte av, jag som först skulle in till stan med klassen och äta mat och efter det slå klackarna i taket. Istället blir det kladdkaka i soffan framför Idol. 

Skriver mer sen, måste se vad som har hänt i blogg världen! =)

♥/D   

ångest

ont i magen suger.. sitter hemma med en värmekudde på magen och hoppas att min illamående ska försvinna så jag kan äta nånting.
Jag gick då alltså inte till skolan. imorse när jag vaknade och gick ner och hade cp ont i magen så fick jag ångest. så jävla ångest asså. Om jag inte går till skolan så kan jag inte ta hem läxor och sånt. har nkprov nästa vecka. typ på tisdag. och min bok ligger i skolan. så jag har ångest. får alltid ångest när jag inte går till skolan.

Har lite problem med andra saker också. Jag har match idag med juniorerna. och då behöver man ju matchkläder. och vart ligger mina? hos pappa såklart. Så jag måste ta en buss till porthus så mamma kan plocka uypp mig när hon är påväg hem från jobbet och sen åka hem till pappa och sen åka till hallen. mamma kommer till porthus klockan 6 och jag ska vara i hallen halv 7. inte bra.
nu ska jag kanske städa litegrann och sen försöka äta nått. skriver sen.
tjiing

/C

Deppig?

Måste bara säga förlåt för dålig uppdatering, men det är nämligen så att jag är super sjuk. Jag vet inte riktigt vad det är men jag jag fått prickar över hela kroppen och speciellt mycket i ansiktet. Prickarna kom i Tisdags och jag har varit hos doktorn två gånger efter det. Första gången sa dom att det var stress utslag men idag när jag va där så viste dom inte vad det var. Tydligen finns det ingen medicin mot det heller men jag fick tabletter mot klådan. För det kliar galet mycket verkligen. Så det blir ingen skola för mig imorgon heller och ingen middag i stan med klassen. Jag tänker verkligen inte gå ut innan prickarna har försvunnit. Nej nu ska jag inte sitta här och sprida min dåliga energi. Ska gå och lägga mig i sängen och titta på film istället och äta kladdkaka och sörja.
Ha en bra Torsdags kväll folket!

♥/D

Torsdag, imorrn är de fredag!

Idag har jag lagat mat själv igen. pyttipanna som blev sjukt god. jag borde kanske bli kock eller nått.
Ikväll är de träning igen och imorrn är de match. Sen är de lite party med vänner :) kommer bli superkul! just nu har jag inge mer att säga, kanske skriver sen
tjing

/C

Kallt..

Heej, här sitter jag och fryser ;) Kom hem för några timmar sen, har varit i skolan och sedan tränat lite.. Han äckliga svettiga killen var där, jag blev sur bara av att titta på han ! När jag sprang tittade jag på honom och tittade på hur han gjorde, han skulle göra nån rygg grejj och så satte han på tyngsta och trodde han var sååå cool  ! Men han klara bara att göra den typ tre gånger.. Hahaha, så där står jag och tränar och skrattar för mig själv, jag märkte dock att jag fick lite kontiga blickar på mig då :D

Nu ska jag klippa naglarna,  seee ya ! 

/    E <3

Skolan

Tjeeeena, här sitter jag i skolan och har precis haft prov.. Så nu är det bara ett prov kvar ! Rebecca tycker lite synd om sig själv för hon har ont i ryggen..  + att jag blir lite mobbad, så jag är sur ! :/   Nej, ska vara social nu,

Laaaaater fuckers   /   E   <3


....

Nu har jag varit duktig. pluggat franska och är klar med den. sitter just nu i mitt rum och lyssnar på bra musik och ska snart gå ner och värma mig vid kaminen för här går de fan inte att vara för de är så kallt.

När mamma skulle hjälpa mig med matten så lägger hon sig i min säng och säger helt plötsligt; ditt rum är ganska mysigt ju! de lät verkligen som en övertalning till sig själv så hon slapp ha dåligt samvete. Mitt rum är så kallt och fult så man får ont i magen när man går in i de. förhoppningsvis så flyttar Fio snart så jag kan få hennes rum och kan då lämna över mitt rum till Tamina. skulle inte sitta fel. men vi som känner Fio vet ju att lägenhet är lika med lång tid.. inget illa menat sis!

Nu är de snart greys och jag tänkte göra mig iordning så jag bara kan lägga mig i sängen prick 22:01 och somna 22:02. de är mitt mål denna kväll.
tjingesling

/C

P.S snart är de helg!


Plugg

Jag hatar att plugga !! Jag satt nyss och försökte vara lite seriös med det går inte ! Så vad hände nu  ? Joo, jag sitter här istället och bloggar ! Fy mig.. Har två prov imorgon och jag har pluggat.. Eller jo, lite på tågen men ni har ju redan läst hur det gick :/  Min kallköks lärare tycker det är väääligt viktigt för mig att kunna 18 st recept tills imorgon, vilket pucko hon är som tror att jag kommer kunna det   !  Aja, har ätit lite frukt ( och godis ) så nu hoppas jag på en sockerkick så jag kan plugga ! Jaja, nog om det ! Idag har jag bara varit i skolan och sedan tränat och dessutom varit i centrum och shoppat, fast inte till mig utom till några andra ! Hm, undra till vilka ;) ?


Neeeej, nu ska jag ta mig i kragen och försöka plugga !  Laaaater

E <3



Neeeej, jag kan ju inte gå nu, kom precis på att jag skulle berätta om min dröm också.. Den var konstig ! Det var nämligen så här att jag var i nått hus med massa människor och så ska jag gå på toa och då när jag sitter där kommer typ tre killar in, men jag var ju så cool så jag bryr mig typ inte.. Sen gick jag typ ner och då kom mig svenskalärare och ville prata med mig så jag gick med han, och han gick upp till toaletten där jag suttit på när killarna kom, och så tittar han på mig och fråga seriös.. Evelina, kommer du ihåg hur det kändes när dom kom in ?  Så jag sa väl att det var lite pinsamt men igen mer.. Och grejjen med drömmen var att min lärare var snygg ! Han är inte det egentligen men nu var han det och jag ville typ ha han fast endå inte !  Haha, den ni.. Kan ni förstå vad jag kommer och sitta och tänka på våra svenska lektioner framöver ;)

4*(-5)-6(-3+2) ?

Jag får damp! Jag har försökt att lösa ett tal i mitt lilla "matte(sär)häfte" i två dar nu. Jag har frågat nåra snillen på msn men de är inte så lätt att förstå så de va inte till så stor hjälp.. Fio fattade inte heller och jag sparar mig besväret att fråga mamma. Så idag jag tänkte att jag hoppar över talet nu och frågar matteläraren imorrn. Så kommer jag till nästa tal som jag klarar galant och tjoff så är jag på topp igen! läser snabbt nästa tal och löser de med stort självförtroende och kollar i facit om de är rätt och såklart så är de inte de. nej nej fel fel fel. totalt fel också. så nu är jag hjälplös igen. Så jag får nog göra så att jag pluggar franskan idag ist och fixar en date med matteläraren imorrn.

Men iaf, idag har jag och E handlat lite efter skolan och på tråget hem så skulle jag förhöra henne till ett prov som hon har imorrn. Livsmedelskunskap stog de på schemat. Så jag får ett papper och börjar fråga och hon har alla rätt till en börja men sen när vi kommer längst ner på pappret så blir de lite längre tid mellan svaren och tillslut inga svar alls, utan bara massa skratt. Jodu hon är rolig dedär. så hon får tillbaka pappret och får lite tid på sig att plugga så hon liksom friskar upp minnet. Sen när jag får tillbaka pappret så är de samma ska igen! hon bara skrattar och ber om ledtrådar. de sitter två killar i typ 25 års ålden brevid oss och dom håller på att börja as garva. jag ser hela tiden att dom kollar på varann och flinar. Men vi kämpar på och E fick lite rätt efter ett tag. Hon va nog bara himlans trött! När vi gick av i ösmo så sa killarna lycka till, de kommer nog gå bra! de va ju snällt iaf.

Men nu ska jag ner till mamma och kolla om hon kan hjälpa mig med franskan. vi har fått ganska mkt läxa, jag tror läraren va lite grinig idag.. sen så är de greys idag också!! de får absolut inte missas. skriver sen
tjiing

/C


Ett ganska långt inlägg märker jag nu..

Och tillsist så hamnade jaga i sängen ikväll igen. så skönt att äntligen få sova.
Idag så har de varit som vanligt i skolan, tågen till vh krånglade lite men jag hann som tur va med nynäståget. annars hade de blivit spö. När jag kom hem så satte jag mig direkt och pluggade på de jävla matte häftet jag gör så jag ska lära mig allt som måste läras till omprovet. Min mattelärare sa förra veckan att han hade skrivit in på datan vilken del av provet man behövde plugga på så man slapp plugga massa som man redan kunde. Jag blev skit glad och gick snabbt in på datan för att kolla, och då stog de bara att jag hade omprov. Så jag kollade med han idag för att kolla om han hade missat att skriva in på mig eller nått. Han kollade på mig med en djup blick och jag förstog då att jag behövde plugga på hela provet. Men jag har kommit ganska långt i häftet nu så jag kanske kan klara provet. känner mig optimistisk!

Mamma har inte varit hemma ikväll heller så jag och systrarna fick laga egen mat. Jag skickade ett mess till Fio och sa att hon kunde köpa falukorv så kunde vi äta de. Sen när hon kom hem så va jag taggad till max att steka falukorv, jag hade ställt in mig mentalt så jag inte skulle bränna korven! Så när jag träffar Fio i hallen så kollar hon på mig och ler lite. hon hade såklart glömt att handla. Hur fan kan man glömma att handla ? aja, de löste sig (tack konsum) och vi fick en supergod korvstroganoff! Man märker att Fio har fyllt 20 och börjar bli gammal...
Jag har också hängt tvätt och diskat nu efter träningen så jag har varit helt tokig och städat å grejer. jag umgås kanske lite för mkt med E...

Vill också ge lite kärlek till Fia som fyller år! men de vet ni ju redan. Men grattis till henne, och hoppas du blir frisk snart! <3 :)

Tjiing

/C

Upprörande

Märkte att mitt inlägg om att C inte skriver rubriken blev visst upprörande, haha ! Har hört att om man tar åt sig så har man nått att dölja !  ;D   Nejdå, skojja bara C så det är lugnt du behöver inte skälla på mig imorgon också !  För det är faktiskt sant, jag fick lite skäll idag ! 

Aja, till nått helt annat, våran käraste Sofia fyller år !  Så grattis  !!




Jag älskar dig Sofia <3


Men det är faktiskt så att idag ligger hon hemma och är sjuk, men i helgen slår vi klackarna i taket för då ska vi fira !



/    E <3

TITTA VILKEN FIN RUBRIK

Jag skriver alltid rubrik! Men när jag inte publicerar mitt inlägg för jag hittar nått annat spännande att göra, så sparas inlägget och då har jag inte skrivit rubrik. capish ?

Men iaf, så sitter jag just nu och kollar på tv med mina två systrar. Mammsen är i stan ikväll så vi har lagat tacopaj som blev hyfsat lyckad.
Veckan kommer bli sjukt bra, har inga prov förutom ett engelska seminarium, men de blir en baggis.
Idag så kom jag och E fram till att tanter alltid är efter mig. Dom dyker alltid upp och hoppar på mig, knuffar mig eller bara helt enkelt ogillar mig. vet inte vad jag har gjort dom men ingenting bra tydligen.
nu ska jag snart sova, de kommer bli så himlans skönt.
tjiing

/C


Måndag

Tjaa !  Ska börja med att skälla lite på Csom alltid glömmer att skriva rubrik på sina inlägg, fy !  Aja, tittar på las vegas just nu.. Ska snart duscha också.. Imorgon är det orgenteringsdag, jag är inte taggad. Kommer säker gå vilse, men det som är bra är att vi bara ska orgentera två timmar och sedan blir det hem gång :D  Ikväll kommer även mammsen hem, hon har varit i Paris.. Kul för henne ! inte lika kul för mig som fick stanna i regninga Sverige ..


Anyway, nu blir det duschen  ;)



/    E <3

Är jag konstig..

som redan nu med över två månader kvar till jul redan har ångest? Jag vet inte vad det beror på men jag tycker verkligen inte om julafton. Jag tror att det beror på att jag för det första hatar vintern och efter som att julen förknippas med vinter så gör det att jag hatar julen också. Jag gillar inte vintern för det är kallt och en massa jävla snö, nej sommar ska det vara. En annan sak som jag tycker är galet jobbig med julen är att det är så himla många måsten. Man måste äta julmat, man måste köpa julklappar, man måste titta på kalle och man måste vara med släkten. Just iår har jag dubbelt så mycket julångest för jag vet att min älskade vän E ska åka till Thailand i fyra långa sköna veckor under jul och nyår. Jag är så galet avundsjuk för jag kan verkligen se mig själv ligga på en sandstrand i bara bikini och drika en stor cola medans jag vet att alla andra i Sverige sitter hemma i  kylan och äter äklig julmat. Nej julen är verkligen inget för mig, men trotts allt så gillar jag julen på ett sätt. Jag gillar att tända ljus, lucia, köpa julklappar, chokladkalendern, jag gillar het enklet det mysiga med julen. Haha, kom precis på att det just blev lite dubbelmoral!

Aja tänk posetivt, det är faktist två hela månader kvar! 
♥/D    


Rooligt

Ellis ; Jaaa, ska vi käka film och titta på chips sen ?

Hahaha, så jävla roligt


/    E <3


Uppiggande

Mitt i detta höstväder tänkte jag lägga upp lite sommar bilder :) 





Men kan ju bara skratta :D 



Minigolf en härlig sommardag !



:D


 
Söta C på balen ( Becca i bakrunden )



Fia och två stiliga pojkar :D



Sofia och Matilda



Söta <3



Uggla på  yran



Vi tre ( och nån kille )



<3





Många fina minnen

/     E <3


min dröm är inte att leka med

Gooomorron.
Ja jag måste väl hålla med alla andra och säga att helgen gick nedrans snabbt! men snart är de helg igen, tänkt posetivt!

Inatt jag har suttit i fängelse, de va hemskt. Jag va i ett varuhus och hittade en sjukt snygg kille. Vi tog en fika och då plötsligt så sa dom i högtalaren i varuhuset att celicia lushe (dom uttalade de så) var efterlyst av polisen. wtf tänkte jag och den snygga killen sa att han kunde hjälpa mig att rymma. Så vi sprag till hm där dom hade hemliga lägenheter som man kunde gömma sig i. De fanns typ tre st, men en tjej va redan påväg in den lägenheten som jag tänkte gå in i! De va hon från Idol, hon med röda håret som har åkt ut. De va flera som va efterlystna och hon  va tydligen också de. Jag började skrika på henne, och så väller de massa ploiser in på hm. Alla andra kunde bryr sig inte, nej dom fortsätter att titta på fina tröjor och lila strumpbyxor. Så jag och min snygging springer iväg men vi hinner inte så polisen tar míg. och min snyggning bara försvann den jäveln.
Polisen tar oss tjejer till en undergång typ. Dom säger att vi måste gå genom tunneln annars kommer vi typ bli dödade. Så vi går. De är helt kolsvart och jag kommer plötsligt på att jag har min lilla ficklampa (som jag fick av mamma förut om ni kommer ihåg?) och tar fram den. Då ser vi att vi är i en ENORM tunnel. och att den är under vattnet, och de är som glas väggar så vi ser upp i vattnet. Sen plötsligt så hittar jag en mobil, en lila. Jag tänkte att en sånhär har ju michaela i min klass. jag kollade på kontakter och såg att ja de måste vara hennes för hon hade några nummer från klassen. Så jag tog med den. Tillslut så kommer vi fram och de är som att vi har gått till ett fängelse som ligger på en ö. De va som att komma fram till ett snällt koncentrationsläger. De va tyskar överallt och alla såg ut som hitler. De va killar i en grupp och tjejer i en grupp. vi fick ställa upp oss och typ säga vad vi hette. Sen började alla dansa till en eminem låt (kommer inte ihåg vad den heter) och sen vaknade jag.

så jag är helt slut efter allt drömmade. jag undrar också vart fan min snygging tog vägen.. han va ju snygg. jag tror jag är kär!

tjing

/C

Höstmys!

Så var det Söndag och det känns som att den här helgen har gått super fort. I Fredags va jag hemma hos Robban med lite folk, det va riktigt trevligt. Sen jobbade jag i Lördags vilket var mindre roligt, efter jobbet hyrde jag och Sophie en film. Det har med andra varit en ganska lugn och skön helg med många trevliga människor. Idag är det som sagt söndag och vädret är väl lite sisådär. Det känns som att hela huset ska blåsa sönder, äkta höstväder. Idag ser planerna ut såhär, nu ska jag äta lunch och försöka plugga lite Spanska har ju ett stort prov på Tisdag. Efter det tänkte jag, tända ljus, titta på tv och göra fotbad. En riktigt mysig Söndag. Kom även på att det bara är tre veckor kvar till höstlovet, jag längtar som en galning. 

Bättre än såhär blir det faktist inte just nu!
Måste kila magen kallar =)

♥/D    


Söndag

Hej på er :)  Denna söndag sitter jag i soffan och tittar på the hills.. Har precis tvingat ner pappa på lillan för att köpa ost så jag kan göra middag :P  Hör ni vad duktig jag är som tar han om pappsen när mamma inte är hemma ;)   Det blir nog att stanna i soffan hela dan med tanke på vädret, det bara blåser och regnat  ! 



Laaaater :)   /   E <3

så va lördagen slut

jag är hungrig.

Ikväll ville jag göra nått kul men de blev en hemmakväll i E's säng, med jeans på mig, och kollade på några kändisar (tror jag) som fösökte dansa på is. sällskapet får mvg men programet va totalt värdelöst.
Imorrn vet jag inte vad jag ska göra.. vi får väl se vad som händer, typ sova. mmm de kommer bli så skönt.... nu ska jag kika vidare lite på datan och sen blir de nog läggdags, de blir inte roligare än såhär.
Tjing

/C

Born i USA

Noooo way, im born in sweden ! ;) Jag och C sitter och tittar på stjärnor på is.. Eller jag halv ligger i sängen och bloggar..
C smsar med nån snubbe som vill ha henne i natt ! ;) Jag vet vem han är :P Ojdå, nu gav hon mig den besvikna blicken, haha.. Hon är sur ! Hon är sjukt tråkigt, hon vill inte bli mobbad..!


Nej, ska dra ett skämt så hon blir glad igen ;)


/    E <3

Ni förstår inte..

.. vilket mörkmåln det är ute.. Alltså det blev typ svart ute på bara 10 min. Jag satt och prata med C i telefonen sen när jag titta ut var det svart ute !! Nu är det verkligen höst, känns inte bra ! Tycker inte om hösten det bara regnar och blåser :/ Anyway, när jag märkte att det blev mörkt spring jag ner och tände alla lampor :P  Nu väntar jag på att C ska komma och göra min sällskap i detta mörker !  ;)  Ligger iallafall nu och tittar på Bevvan.. Nej, nu ska jag tända några ljus :D




Vi ses   /    E <3

Mätt..

..Har precis käkat tacos, det var gott men jag blev himlans mätt ! Tittar på top model men funderar på att lyfta på röven och kila upp och titta på bevvan istället, vad tycker ni ? Jag menar där är ju Bevvan vi snackar om + att jag får lite motion på vägen upp ;)  Aaa, så får det bli..



Laaaater /   E <3

Lördag

Sitter i soffan men dator i knät och tittar på the hills :)  Är själv hemma, skönt ! Idag har jag bara tagit det lugnt hela morgonen.. fast jag har gjort lite nytta, jag har filat och målat naglarna ;)  Ikväll vet jag inte vad som händer, men har en känsla av att det kommer visa sig, haha  :D


Jag och C en härlig sommarkväll ;)


/    E <3

De ska nog gå bra,

Tack till er som ville hjälpa mig med matten :)

Ja nu har jag rast, dom ska spela in lite andra saker som jag inte ska vara med på. Allt har väl gott bra, lite stelt i början men alla är jättesnälla och super roliga! de blir nog bra dehär.

Jag tänkte lägga in lite bilder från igår när vi va i slätmossen med klassen och Bittan (min nk lärare). Enjoy!


De va ganska fint där


Mina löv som jag plockade :)


Löv kan vara himlans intressanta


Såhär glad va Lisa ?

Nu ska jag gå och spela in! skriver sen,
Tjiing

/C

Fredag kväll

Sitter i soffan och tittar på ensam mamma söker, sött program ;)  Kom hem vid halv fem och sen när syster kom hem fixade vi tacos, gott :D Ska nog bara vara hemma ikväll och titta på idol och ta det lugnt.. Imorgon bler det förhoppnings vis en tripp till stan och titta på bio, orkar inte vara i den här hååååla, det är tråkigt !

Har inget roligt att berätta, så drar nu ;)





/    E <3


städat klart,

D, färgade inte du håret brunt nån gång för länge sen? ^^

Nu är jag typ klar med städandet. Har städat mitt rum och övervåningen. har till och med tagit upp våra julsaker på vinden. de kanske va på tiden men jag tycker att de är onödigt att ställa upp dom på vinden när vi ska ta ner den nedrans lådan snart igen..
Jag är super hungrig och på lite bättre humör, jag har slängt bort alla tankar på matte och skola så jag får lite ro i mitt lilla huvud. Orkar inte tänka på de nu när de är fredag och allt.
men nu ska jag ner och kolla om de är mat snart,
tjing

/C

de som inte fick hända..

jag är arg/ledsen/deprimerad. jag fick ig på mitt matteprov. en stort ig, jag hade inte ens hälften av de man skulle ha för att få godkänt. visst jag får göra omprov och de är ju jätte bra, men när ska jag hinna plugga till de? vi ska ju börja ett nytt kapitel nu direkt och om jag ska hinna med och inte göra samma misstag igen som på förra kapitlet, så måste jag plugga ännu mer hemma och så kommer jag inte hinna plugga lika mkt till omprovet. Jag tycker att matteprovet va svårt, de va mkt som jag inte kunde. och dehär är matte A, hur ska de gå med matte B? de som vi har gjort är bara repetition tydligen, så jag ska egentligen kunna allt. De va flera som fick ig i klassen, men de hjälper ju inte mig nått.. jag tycker att vi jobbar för snabbt i boken, typ 10 tal i veckan. Men min mattelärare kan ju inte ändra sin planering bara för att jag inte klarar av att hänga med. Och skolan har ingen "mattehjälp" eller vad man ska kalla de. de finns språkhjälp på tisdagar så jag undrade om inte en mattelärare kunde vara där så också så man kan plugga där.  för när jag tar hem och jobbar så har jag ingen som kan hjälpa mig om jag inte förstår. Jag kanske ska prata med min lärare om de på måndag..
Så just nu är allt skit. jag känner mig stressad för jag vet att jag kommer komma efter och vad gör jag om jag inte får godkänt på omprovet heller? känns som att jag kanske inte skulle ha valt denhär "pluggskolan"..

/C

En lista om lilla D!

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Ja? i smyg när ingen ser 
Titta på dig själv i spegeln: Baoslut
Gnälla: Ja, det är lite av en favorit syssla
Skrika: Nej det brukar jag inte göra
Sova: Ja, lite för mycket enligt vissa
Ha ångest: nix, inget jag brukar ha ialla fall
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nix
Vilja dö: Aldrig
Drömma mardrömmar: Det händer men inte så ofta längre, men när jag va liten drömde jag ofta mardrömmar
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Har hänt någon enstaka gång
Klä dig i svart: Ja! Svart är favorit färgen
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Yes
Röka: Nej
Ljuga: Vita lögner händer ibland
Hata folk: Hata? Nej. Ogilla? Ibland..
Lita på folk: Ja. Men bara på några stycken lyckliga 

VEM:
Saknar du:
Älsklings jessica
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: Mamma
Vill du slå: Hm, ingen
Kysste dig sist: Thihi ;)
Kramade du sist: Cissi
Vill du prata med: Jessica för det var väldigt länge sedan vi hade vårat vanliga trapp prat
Vill du vara som: Mig själv
Vill du bli galet full med: Kan jag säga någon annan än Montis eller? :P
Gjorde dig riktigt glad senast: Min lärare, som sa att vi fick sluta 30 min tidigare
Fick du sms från senast: Robin
Ringde dig senast: Robin
Är snyggast på jorden: Shit, finns många snygga människor men om jag ska ta någon jag har träffat så måste det bli killen som jobbar på gymmet, vet vem jag pratar om  

HAR DU:
För många vänner:
Man kan aldrig ha för många vänner.
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: En och annan
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Japp, struma
Någon skada: Har två uttöjda ledvand om det räknas
Färgat håret: Bara ljusa slingor och lite blondare en gång
Några piercings: Bara i öronen
Egen dator: nix
Bra självförtroende: Nja ganska
Kysst någon: Jag älskar kyssar
Sagt jag älskar dig till någon idag: Aa, till Montis
Bjudit ut någon: Nix
Varit kär: Nix
Dumpat någon: Jaa det har hänt, inget jag e stolt över dock
Stulit någonting: Aldrig, hatar folk som snor
Lämnat landet: Bara för att åka till något varmt land på semester
Tuttat eld på nått: Thihi har väl hänt :P
Gjort något olagligt: Mhm...


HUR:

Går du: Men benen? :S
Svarar du i telefonen: Säger mitt namn
Fördriver du tiden: Tv och datorn
Mycket pengar har du: För lite enligt mig själv
Tjänar du pengar: Jag jobbar på Kvantum i Nynäs
Ofta diskar du: Aldrig, diskmaskin
Ofta städar du: Haha, ofta men stökar ner lika fort igen
Många stör du dig på: Inte så många
Ofta träffar du din familj: Varje dag. Förutom äldsta systern som jag träffar några gånger i månaden

TROR DU:

Att du kommer bli något: Man för tro på hoppet
På gud: Absolut..
På rymdvarelser: Yes
Att folk tycker om dig: Jaa, det tror jag verkligen
På ett liv efter detta: Jag tror på paradiset och ett liv efter detta
Att fiskar kan tänka: Absolut
Att du kommer leva länge: Jag hoppas det, vill hinna uppleva mycket innan jag dör.

♥/D


Fredag hela dagen..

Äntligen är den här veckan slut och vi är en vecka närmare höslovet. Jag har bara haft en lekton på hela dagen och det var två timmars historia lektion. Nu sitter jag kvar i skolan och väntar på att cissi ska skriva klart ett arbete så att jag kan få åka hem någon gång. Hon tvingar mig nämligen att sitta kvar och vänta på henne. Ikväll vet jag faktist inte vad som händer, men jag skriver mer när jag kommer hem för jag måste springa till tåget nu.

Se yaa! =)
♥/D 

Fredag

Heeej ! Nu är jag vaken  ! Klockan är 06.32 och jag är vaken, det är inte mänskligt.. Sitter och tittar på vakna ! Ska gå till bussen om ett tag, ska ha kallkök hela dan.. Sedan ikväll ska jag nog bara vara hemma, vi är ensamma hemma.. Mamma ska till Pariiiis ! :D



Ska äta frukost nu, laaaater ! Ha en trevlig fredag 


/    E <3

seeeent, och nu ska man sova!

äntligen ligger jag i sängen. jag kännermig lite hispig. lite hyper typ. mina fingrar bara flyger över tangentbordet.
träningen va kul, skönt att spela lite handboll på rikigt. usch jag måste verkligen sova, uppe före tuppen imorrn.
tjingeling

/C

P.S deckarna kommer på lördag och mitt rum är inte redo. måste städa.!


Vem skriker högst?

Som sagt så har Ellis kommit hem, såna här grejjer händer då ;

E; Pappa, kom !! ( Hög röst )
Ellis; Meeeeeen, skrik inte !! ( Skriker hon )


Några timmar senare, jag ska se på tv så jag släcker lampan

Ellis; Men, Släck inte !! ( skriker hon, alla grannar hörde nog ) 

Kan ni förstå hur jag har det nu ?
Tittar förövrigt på idol, Johan och Lars är ju grymma :D


 Godnatt, /   E <3

Tillstånd just nu..

Trött !! Som vanligt på torsdag är jag helt slut.. Det är fan jobbigt att gå i skolan ! Idag har jag somsagt varit i skolan som vanligt, inga roliga lektioner alls :/  Sedan mötte jag D på gymmet, så nu har musklerna fått jobba lite.. Jag har också hunnit smälla i mig två pannkakor med jordgubbar på, mums :D  
Nu kom mamma hem..  Som ni hör har jag inte så mycket positivt att säga ! Fuuuck, nu sa mamms precis att Ellis kommer hem ikväll och då måste hon sova med mig :(  

Nej, nu blev det mycket nevativt.. Nu drar jag !




/   E <3

vem är utrikesminister ?

se så tidigt jag kom hem idag då! Vi hade prov sista lektionen så jag hann med två tåget och va hemma redan vid tre. super skönt. Provet gick bra, de va lätt. Asså min lärare sa att de va lätt. Jag tyckte de väl va lagom, vill att alla prov ska vara som de provet för de kändes as bra efter. EN fråga som jag inte kunde, de va om vad sveriges utrikesminister heter. Vet ni de? gissa vetja!  jag skrev helt fel på den..

Idag ska jag ha träning, hoppas de kommer lite folk då så man kan spela lite.. Vi ska ju springa innan också, hoppas vi inte bara springer två varv utan har typ tempoväxlingar eller nått.
Nu tänkte jag plugga lite engelska, skriver sen
tjing

/C


p.s. imorrn är de helg!

Yääääääääääääääääs

soon my friends, !


Tv kväll

Idag är det en riktigt tv kväll.. Massor av bra på tv ikväll, både Greys och roomservice :D Just det har nog glömt och säga att jag har handlat lite nya kläder :D Igår, handlade ett på skor, och två klänningar.. Om ni är snälla kanske det kommer bilder nån dag :) Har inte tid med det här, det är ju vänner på tv



Godnatt Sverige !  /   E <3

2 Oktober..

Och det märks verkligen att hösten är här nu. Vilket gör mig galen minst sagt. Idag när jag skulle åka hem från skolan så spöregnade det verkligen ute. Det blev som sagt solning efter skolan som jag sa tidigare och som vanligt somnade jag i solariumet. Vilket ledde till att jag låg där 20 minuter efter att solningen hade slutat så jag vaknade av att jag frös som ett mongo. Fick slänga på mig kläderna och springa till tåget, han precis. Förövrigt så har jag skrivit klart det där arbetet jag snackade om förut och även gjort en annan läxa. Så nu ska jag belöna mig själv med att lägga ansiktsmask och ta en lång dusch. Tänkte även fixa naglarna och lite sådant. Det är även idol och top model ikväll som man verkligen inte får missa. 

Ha en bra första Oktober kväll! 
♥/D
  

Konstiga människor på gymmet !

Ni läste ju om Ds lilla upplevelse på gymmet härom dan.. Vad tror ni hände mig idag ?  Jag hade precis satt mig vid en maskin då en ful jävla nörd kommer fram och fråga om vi skulle träna tillsammans och göra varannan gång. Jag vågade inte säg nej så jag sa att det var helt okej, så när jag börja göra det jag skulle på maskinen så står han och glor på mig !! Sedan reser jag mig upp och han börjar träna och tror att han är as coool och har massa muskler.. Men nu till det värsta, när jag skulle göra igen var maskinen helt fuktigt för att han hade svettats så mycket !!!!! Äckligt !  Det skulle vara helt okej om det var en snygg kille med muskler, men det här var en ful, svettigt ,klen kille.. En hemsk upplevelse var det, fattar inte var det är för folk på det där gymmet !


Aja, anyway.. Började nio idag och första lektionen var livsmedelskunskap och vi skulle smaka olika ostar, jag sa såklart att jag ville smaka mögelost och det var ett misstag.. Det smakade skiiit ! Som ni hör har min dag inte varit överdrivet rolig.. Just det, som grädde på moset så är det ju nån som går och spottar blod så idag var en dusch helt täckt med blod.. !    :/
 
Nej, nu ska jag sätta mig i soffan, där det varken finns fula killar eller blod ;D





/   E <3

todaay

Hallå allesammans.
idag är det då onsdag vilket är helt okej.  I skolan har jag haft samhälle, engelska, geografi, franska, svenska och naturkunskap. De enda som va lite segt va väl svenskan.. min lärare är så övertydlig hela tiden, som att hon pratar med sjuåringar.
Jag har fått ett myggbett på kinden. ja på kinden! galet säger jag bara.

Ikväll är de äntligen greys. Som vi har längtat i min familj. Alla följer den serien här hos mamma, och mamma hade ryck igår när hon kom på att hon inte kan se på de ikväll för hon ska bort på en föreställning. så jag måste kolla upp när reprisen går!

Nu tänkte jag försöka plugga lite, skriver sen
Tjing

/C


Skolan..

Jag sitter i skolan har egentligen slutat men jag väntar på att våran resurstid ska börja. För jag behöver verkligen hjälp med spanskan eftersom att vi ska ha ett ganska stort prov i det på Tisdag. Jag och Spanska passar verkligen inte bra ihop. Men ialla fall efter skolan idag så ska jag kanske sola men om jag inte ska göra det så ska jag åka raka vägen hem och plugga. Har ett arbete som ska vara inne imorgon i Natur och friluftsliv. För övrigt så är jag på grymt bra humör kan bero på att det är Onsdag och bara två dagar kvar tills det är helg. 

♥/D  

   


RSS 2.0