I taket lyser stjärnorna

Jahaaa, kvällen blev ju bra. Skit bra film. Ni måste se den människor. Ta med er några rullar Lambi också för de forsar floder. Fast jag klarade mig dock, grät inte en tår! Men vi hade några tjejer brevid oss som grät så de stog härliga till. Herrejisses, som om de va Björn Gustavssons begravning.

Men iaf, nu sitter jag här hemma i min säng. Imorrn ska jag på ett litet kalas och fira en gammal vän som fyller 18 år. Sen så måste jag börja städa ut mitt rum så jag kan flytta in i Fios. Ska ju måla om där inne, har ni några förslag på färger?


Eve va supersöt i sitt hippieband



Vi såg en duva inne på burgerking. (utfyllningsbild?)


Eve, lite sliten. Tåget hem va hemsk. Alla jobbiga fjortisar skulle sitta precis där vi satt..

Men nu ska jag glida runt lite,

/C

Dags att åka

Nu sitter jag och vänta på att C och Isak ska komma så vi kan åka..
Tar såklart med mig kameran och ska försöka ta några charmiga bilder ( lycka till ) Haha.. !


Dags att dra, laaater !
/   E<3


lördag right?

eh, jag är vaken. ska snart till eve så ska vi till stan och kolla på bio men de visste ni väl redan.
Matchen igår gick åt helvete, måste sluta på dedär skiten. slösar bara bort min tid.. ångest.
Jag har verkligen inget intressant att skriva så ni får läsa mer saker när jag kommer hem

/C

Jaha

Nu sitter jag här redo och klar för att åka in till stan.. Det enda som fattas är C !!!
Jaja, får väl roa mig själv så länge då.. Kanske titta på Bevvan, det var en bra ide :)



Vad tycker ni, klär jag i glajjer ?



Klippte sönder mina jeans igår,  får jag godkänt Fia ?



Nu blir der Bevvan, ha en trevlig Lördag
/   E <3

Lugn Lördag!

Godmorgon!
Jag är verkligen uppe ganska tidigt idag för att vara en Lördag. Det beror på att jag gick och la mig ganska tidigt igår, var så trött efter bion och allt. Bion var föresten väldigt bra och spänande precis som Wallander filmer brukar vara. Dagen var i stort sätt väldigt bra, tills jag skulle åka hem. För dte kom ingen buss i ösmo så jag fick sitta och vänta där i 30 min i kylan, det var verkligen inte roligt. När bussen väl kom så träffade jag E hon hade varit i Nynäs, så det var trevligt med lite sällskap hem. igår köpte jag också ett par jeans och en tröja. Dagens planer ser ut på följande vis, plugga, plugga och titta på fotboll.

   
      

Ha en bra Lördag!
♥/D


Bilder !

Har precis laddat ner lite låtar som jag kan lyssna på bussen till Kungsberget..
På onsdag blir det en heldag i backarna, roligt !

Bilder från i Torsdags,
















Haha, så brukar vi roa oss !


Nu blir det duchen..
/   E<3




Ni kanske undrar vad fan jag gör uppe nu ?
Jetlag.. Haha, kanske  ;)

Lördag

Godmorgon
Lördag, senare blir det bio med C.. Kanske lite shopping ;) Igår fyndade jag en söt klänning på rea 100 kr, då blev jag glad  ! Haha















Grannar ;)


Igår var en mysig fredag !



Nu ska jag titta runt lite sedan ska jag lägga upp lite fler bilder.. Missa inte !! ;)
/    E<3

Lycklig

När jag och Rebecca satt på ett cafe i stan kommer en bil och parkerer utan för fönstret.. Och vem kommer ut ?









Uggla !!!!
Är han inte underbar ?

För en som inte vet så är jag ett stort uggla fan och blev helt till mig !! Haha, Rebeck bara skratta..
Jaaa, nu kan jag sova gott i idag, imorgon och vem veta hela året kanske..



Nu hade jag tänkt att jag skulle gå upp och titta på tv.. Bilder från idag och igår kommer imorgon

Puss och kram från glada mig
/    E<3

Sådär ja..

Jora, jag lever !
Har varit i skolan nån timme, sluta vid elva då blev det in till stan med Rebecca.. Mycket trevligt.. Nu sitter jag hos Ellis och har precis käkat pizza :)
Alltså det hände en sjuuukt rolig sak idag.. Men ska hålla på spänningen tills jag kommer hem .. Haha 
Med andra ord så var det en mycket bra dag.. Iallafall tills jag kom till vh



Nu ska jag umgås den sista kvarten med Ellis

Laaaater
/   E<3

osomnad

okej, jag somnade aldrig. Jag fastnade framför youtube och kollade på stockholm live. så nu känner jag mig extra skojsig.
Evse har inte bloggat än ser jag.? Hon har nog nånting alldeles extra roligt att berätta! Hon skickade sms förut och jag kan bara tänka mig hur glad hon va. Men hon får berätta de sen.

Snart är de så match. I huddinge hallen, halv nio. Mamma ska köra, de är najs. Sen så ska jag hem så kommer antagligen isaktönt också. Blir nog bra.
Jag har fortfarande inte hittat en kamerasladd men vi ska åka förbi pappa idag så jag ska kolla där. Jag har aldrig nå bilder längre känner jag. Men de kommer, jag lovar!
Nu ska jag käka lite,

/C

nu är man ledig

maha, jag är hemma. Vi slutade en timme tidigare eftersom våran samlärare va sjuk. Mkt bra. Nu tänkte jag sova ett tag, skriver sen.

/C

Jag ser nu att dehär va ett totalt värdelöst inlägg.

Bio med Hanna

Goddag!
Då var det Fredah vilket betyder att man är lediga i två hela dagar. Kvällen ska spenderas i stan med Hanna. Vi ska första äta och så sen ska vi gå på bio och se den nya Wallander filmen. Jag slutatde igentligen klockan tolv men eftersom att hanna har akademi till klockan två så måsta jag vänta på henne. Jag tänkte gå ner till handen och titta lite innan vi ska åka för det börjar bli tråkigt att sitta här nu.

Kameran följer med idag, så bilder kommer upp senare! =)

Ha en grym Fredag  ♥/D

fredag imorrn ffs!

Läggdags! Klockan är mkt, får alltid lite ångest så här dags på kvällskvisten. Måste sova. Imorrn är de match jue, taggning som fan! Huddinge, be afraid. Very afraid.

Nae, nu hoppas vi på att jag drömmer nått kuligt som jag sen kan berätta om imorrn, visst? Puss på er alla söta och osöta

/C


gah

Neeeeeej de går så jävla dåligt just nu. Jag har letat land och rike efter min och mammas kamerasladd men hittar dom inte. Fattar inte vart jag ska slarvat bort den nu. Plus att mamma säger att jag har slarvat bort hennes också? inte sant nånstans!
Men jag och mamma kollade precis min mobilräkning och jisses va glad hon blev. Den va bara på 200kr och då va de några avgifter för att de va den första fakturan så nästa måndad blir de 100kr mindre. Oh yes, jag älskar tele2.

Nu ska jag skriva alla jävla engelska glosor en gång till och sen blire träning. När jag och Eve va ute och gick kom jag också på att jag har match imorrn så jag kunde inte gå på bio. snacka om att hon inte blev glad... Men jag kom fram till att vi tar de på lördag ist, jag tror hon blev lite gladare då.

Usch va mkt jag skrev, hälften som börjar läsa hoppar över allt i mitten och läser de sista. i can't blame you..

Oftast är hon gla iaf!
Nu blir de träning,

/C

jaaaaaha

kuuul att jag glömde min engelskabok i skolan och vi har glosor till imorrn. Men som tur är så har jag så snälla klasskamater så Jennie skrev alla till mig nu på msn så nu kan jag plugga. Tack till henne!

Men ska ut på promenad snart med E, sen ska jag ha träning. Sen är de fredag för tusan! känns mkt bra.

Juste, jag hittar inte min kamerasladd!!! Nån som har sett den? får sno mammas sen, så ska jag lägga upp bilder. Jag har iofs inte så många bilder när jag själv åker eller nått sånt utan de är mest på mitt umgänge som jag hade med mig. Men men, hejdå

/C


En dag

Om nån timme blir det promenad med C :)

Tog med mig kameran imorse så här kommer några bilder,



Söta Patte !


Nehe, nu vill inte min kära data att jag ska lägga upp fler bilder.. Dom får komma senare istället ;)


Puss

E<3

Killar..

Idag på en av lektionerna skulle vi ha en "tävling", vi blev indelade i grupper.. I en av grupperna var de bara killar och det var ett stor misstag.. Så fort dom fick en chans att klaga på någon annan grupp var dom snabba med att slänga ur sig en dum kommentar. I deras ögon var det enda att vinna ! Alltså jag kan inte förstå vad som hände men sekunden innan vi börja var dom gulliga och ganska snälla, men när tävligen började blev dom jävligt jobbiga. Allt blev på största allvar och dom kunde inte släppa att min grupp fick en poäng när dom tyckte att vi inte skulle få det. !

Men dom blev iallafall glada när dom vann, och då kunde dom inte dölja sina nöjda leenden !
Jaa, jag säger då det.. Killar !!



/    E<3

Home sweet home

Nu sitter jag i soffan, mätt och belåten :)

Igår hände en roligt sak, jag skulle titta på semester svenska ( från Thailand ) och när jag sitter där ser jag helt plötsligt ett bekant ansikte.. Det var Anders en kille vi träffade ett par gånger när vi var i Thailand.. Efter att ha sett både han och några andra killar jag också träffade var allt jag kunde tänka på hur kul jag hade när jag var där nere !
Åå, tänk er värme, bad, sol och paaaarty !! 




Anders & Jag
:)



/   E<3

Skolan as usual

Fio: Ja men han ändå. Fatta chansen han fick. Jag fattar bara inte. :P Nej jag vet, jag vill inte heller att du ska komma hit, orkar inte bli sjuk!

Sitter i skolan och har lunch. De blev en sallad från pressbyrån eftersom jag lyckades glömma min matlåda hemma..... Snart ska jag ha svenska i tre timmar och sen får jag gå hem. Vi ska kolla på nån enmanna teater, alltså en tjej som spelar upp en teater helt själv, och jag hoppas de inte blir alltför tråk.
sling sling

/C


Torsdag

Goooodmorgon !
Sitter i skolan och har precis haft prov, MVG !!!!! :D  Hoppas jag iallafall


Laaaater
/   E<3

vilket blåshuvud..

Kollar just nu på made in sweden. Jag älskar de verkligen men jag hatar Kim! Vilken cp asså. otacksamma jävel. så förbannad just nu. Han fattar verkligen inte vilken chans han fick. Och han sumpa de totalt. idiot. gaaah. take him out damit.

Nu måste jag lugna ner mig och sen ska jag sova. Man har ju sovmorron till 11 imorrn, mahaha
Gonatt suckers

/C

Pluggis ?

Fan va alla verkar intresserade av vad jag pluggar! Idag har pluggat engelska eftersom vi har lite glosor tills på fredag. Och imorrn har jag inte så mkt tid, eftersom de är träning. Jag gillar att plugga, vill bara inte missa nånting. Chill nu eller?

/C

Snyggve !



Sitter och tittar på onte tree hill samtidigt som jag tittar på bilder av min syster.. Så jag tänkte jag kunde visa er vem min ögonsten är..













My baby


Nu: mat & the hills


/   E<3

klockan är 16:14

usch vilken dag. Jag känner mig helt utmattad. Svenneligan har försökt att förstöra min norska asgrymhet men är ute och cyklar as usual.
Vi hade religion seminarium och då är de ju eleverna som ska prata men min religions lärare gillar att prata så alla elever sa typ en sak, resten av kvarten så pratade han. Lurig typ dedär.
Nu måste jag typ, städa. eh, tvätta. Plugga. Kolla på Las Vegas för avsnittet igår va sjukt spännande.
Sen ska jag sova tidigt! vid åtta. eller nått sånt.

Känner mig inte så insatt i min liv just nu så,
hej

/C

Onsdag

Så där ja, det var jag hemma igen ;)
Var nedran trött på bussen på vägen hem, var nästan så jag nicka till ett tag.. Haha
Idag har jag tänkt att inte göra någonting, kanske en promenad.. men det är liite för kallt för min del !
Skolan gick iallafall bra, ska tydligen har prov i hotell imorgon med det går nog bra, hoppas jag. Det vart mycket intressant snack med kära Rebecca idag ;) Händer mycket roligt just nu !


Nu ska jag kila, laater !

/   E<3

eh, jaha?

Jaha, hemma igen.  träningen gick bra antar jag, mkt lam as usual.
Jaha, inga biobiljetter kunde Evse firra heller. Suck.
Jaha, jag måste duscha för tredje gången idag (!) Min hud hatar mig..
Jaha, varför skriver jag jaha hela tiden. Så nedrans omoget. Bah, gonatt.


/C

Inte bra

Skulle precis gå in på sf's hemsida och boka biobiljetter tills på fredag men... Det går inte !! Alla som kan reserverats har redan gjort det.. Det var inte kul, men jag får väl åka in på fredag och titta om det finns några platser kvar då !

Idag har jag varit i skolan, det var en bra dag idag ;)  Sedan har jag varit i nynäs och hälat på Ellis ett tag.. och nu sitter jag här i soffan och tittar på top model..




Nu ska jag titta vidare, ha en trevlig kväll


/   E<3

full rulle

fan jag la i spagettin för tidigt. Nu kommer den bli överkokt. Och kötbullarna är inte ens nära klara. middagen är förstörd.
Jag måste plugga men kommer nog inte hinna. fasiken va tiden sprang iväg. Nu lagar jag mat, sen måste försöka tvätta(?) och sen så är de ju handboll. efter träningen hinner jag verkligen inte för då måste jag sova. Vart är mamma när man behöver henne?
I stan. Och kommer inte hem ikväll.

Eh, jag skulle ju lägga in bilder. Aint going to happend today fokes.
Men jag måste göra andra saker nu.

/C

eh, skolan typ.

Mmmh, jag sitter i skolan, har precis ätit subway. Snart är de idrott och då blir de gymmet tror jag. låter asgrymt.
Seeeeeeeeen är debara geografi och sen är hemgång. Måste plugga lite idag tror jag, på typ religion och engelska. Sen så blir de ju att träna. Måste laga mat också, mamma är ju inte hemma. Köttbullar och spagetti som jag alltid gör när jag måste ställa mig i köket.
Oh yes, isaktönt har laddat ner verinoca maggios två album, ge mig. Måste hämta dom imorrn, cant wait.

Nu har vi brottom säger jag till Jennie och hon loggar ut snabbt som fan!
Tjing

/C


I skolan...

Sitter i skolan på en Svenska lektion, ska igentligen skriva en novell men jag har idee torka så jag kommer ingen vart. Novellen handlar i alla fall om en tjock gubbe som bor i spanien, visst låter det intressant. Idag ska vi va nån jäkla anti rök kampnaj i skolan tror jag så det ska bli intressant. Man slipper massa lektioner ialla fall och det är alltid ett stort plus. Annars när jag kommer hem så ska jag bara plugga hela kvällen, har så galet mycket i skolan just nu. 

Men nu måste jag fortsätta skriva om jag ska bli klar någon gång. Ha en bra dag! 

♥/D 

Godmorgon

Japp, klockan är inte ens sju och jag är vaken !
Börjar åtta och ska ha idrott första lektionen.. Jag fastar eftersom jag inte har tränat på flera månader.. Oj oj..

Okej, önska mig lycka till nu  ;)
/   E<3

Ibland undrar man vart man har hamnat här i livet,

Asså åh.. Vi kollar på tv och dom visar att man ska vända upp och ner på sin brandsläckare eftersom vissa saken annars kan klumba ihop sig i botten.
Jag: De måste vi göra mamma!
Mams: Va, vadå?
Jag: Men jaa, skaka lite på våran brandsläckare
Mams: Eh, va? har vi en brandsläckare?
Jag: MEN MAMMA! för fan, har inte vi en i tvättstugan?
Mams: Har vi.. Nej de har vi väl inte.. eller..?
Jag: Mamma. Jo de har vi.
Mams: Jaha (hon låter sådär glatt förvånad..) jamen då kanske vi har de då!

En kväll in the Lyche house..

Jag kommer inte orka lägga in bilderna ikväll mina vänner, jag tar de imorrn ist. Jag dör av trötthet. Så vi hörs imorrn, nu ska jag äntligen få sova i min säng.
Gonatt folket.

When I grow up, Im going to be a rockstar.

/C

45 år

Grattis till Thompa !!!





Nu säger jag godnatt :)

/   E<3

Hemma

Sådär, då var måndagen avklarad.. Kvällen ska spenderas framför tven och sedan tänkte jag läsa lite skvaller ;)
Mm, det vore gott med varm choklad senare.. Har varit sugen på det sen imorse, så det får det bli.


Nu har jag inte tid med detta mer, laaaater
/   E<3

ehh

Lite skönt är de ändå att vara hemma. Fast de va sjukt roligt i Kittelfjäll. Jag ska lägga upp lite bilder sen men jag orkar verkligen inte göra de nu. Vi kom fram till skolan halv 6 imorse och jag gick i skolan heeela dan. Och nu måste jag plugga religion, matte och engelska. Har redan pluggat de mesta av religionen så de är bara två ämnen kvar. jag sprudlar av glädje..
Jag känner mig lite deppig faktiskt. Kanske för att jag är trött. Ingen är hemma heller.  Och så hittade jag en gammal dagbok som jag har skrivit i för längesen. Den blev man verkligen deppig av. Men jag får väl förtränga den och plugga vidare. Bilder kommer som sagt senare.

/C


..

Min engelska lärare är en gloapa !!!
;)


/   E<3

..

Min engelska lärare är en gloapa !!!
;)


/   E<3

Måndag

Godmorgon..
Vad roligt att kära C är hemma och kan börja skriva i bloggen igen :)
Nu sitter jag och har svenska. Idga är det dessutom synd om Rebecca för hon är tydligen sjuk i halsen..

Nu ska jag jobba vidare, laaater
/   E<3

Nu är de slut på de roliga,

oh yes. Vi kom hit för en timme sen. Vi börjar om en timme. Nu ska jag sova i soffan.

/C

:)

Jag lever.. !
Nu så sitter jag äntligen här framför datorn.. Denna dan har jag inte haft tid att blogga. Sov borta igår och har nyss kommit hem från Pisse.. Thompa fyller år imorgon då det blev mat och tårta ( som Pisse hade bakat ) Duktigt D !
Nu hade jag tänkt att jag skulle titta på top model :)


Vi hörs snart igen :D
  E<3






Rebeeck, du är ju för go !

Lördag..

I dag är det Lördag och jag har precis gått upp. Dagen ska spenderas uppe i hallen med laget, vi ska nämligen hålla i en fotbolls cup för små människor. Så vi ska vara där från halv 2 till halv 9, men det är bara att bita ihop. Ikväll ska jag kanske åka hem till helen för att umgås med gänget och spela spel mm, får se hur det hela slutar. Det blir ingen mer bloggning idag med andra ord.



Ha en great Lördag!

♥/D


Lördag

Godmorgon :)
Härliga lördag idag, ska till Ellis om ett tag sedan ska jag umgås med Matilda och Fia.. Mycket trevligt. Ska ta med mig kameran så ni får se vad vi pysslar med egentligen  !
Hm, jag undrar vad jag ska ha på mig ikväll.. Alltid lika svårt ! Får väl slänga på mig nån gammal trasa, haha ;)





Nu ska jag duscha, se yaaa later !!!
/    E<3

Tråkigt !

Läste precis på Aftonbaldet att Blondinbella åkte ut ur Lets dance ! Det tycker jag var tråkigt för hon är cool ;)
Nu hoppas jag att Kitty vinner .. Jag brukar inte titta på Lets dance men jag såg lite inte och Kitty är ju störtskön ! Haha..

Filmen har jag precis sett färdigt, den var bra.. Såg systrar i jeans 2 !
Nu ska jag snart sova så vi hörs imorgon, godnatt




/   E<3

Bilder

Sådär ja.. Nu har jag laddat in bilderna i datan. Men jag varnar känsliga, grova bilder kan förekomma !



Skåååål !

VARNING !!!






I min klass finns det många.. speciella
personer..


.. Eller..



.. nej, dom är nog fullt normala.. !

Dom är iallafall söta <3



Nu blir det film
/    E<3





Godkväll !

Usch vad dåligt det varit med inlägg idag ! Fy..
Har som vanligt varit i skolan, hände ingen speciellt.. Eller jo, min klack på skon lossna :/  Det var ju mindre roligt ! Just det, jag tog lite kort som jag tänkte ladda in i datan och sedan bjuda er på !

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt.. Jag är själv hemma så jag har hyrt en film att roa mig med, haha



Laaater
E<3

Home

Sådär ja, då var jag hemma igen.. Vid min data där man faktiskt ser vad man skriver ;)
Fick träffa lilla söta Angie idag.. Mysigt :)
Imorgon ska jag tydligen vara ensam hemma, sug på den ni !


Angie


Gotti med äpplen och kanel :D

Nu ska jag ladda in musik i min mp3, gooodnight !


/   E<3


En sista hälsning

Jag sitter i skolan nu. Vi ska åka om en timme. Jag har suttit i skolan nu i typ fyra timmar. Vi fick sluta typ två timmar tidigare. Så jag har bara haft två lektioner idag.
Jag har köpt godis och en festis och en korsordstidning. De blir mkt bra. Elin säger att de kanske finns internet där uppe, de vore ju najs.
Men, nu börjar folk bära runt sina saker, måste nog kila. Later geeks,

/C

p.s, om jag dör så vill jag säga att jag älskar er alla som gillar mig av någon anledning. Inte er andra. 

Torsdag

Idag var en kort dag i skolan.. Vi hade bara en vanligt lektionen.. Det var skönt :)
Nu sitter jag hemma hos Ellis och skriver från hennes minidata.. Jag ser typ inte vad jag skirver just nu :/
Imorgon är det helg, rooooligt !

Vi hörs när jag kommit hem och jag faktiskt ser vad jag skriver..

/   E<3

Dagens..

Humör: Happyface
Gjort: Varit i skolan hela dagen så inget roligt har hänt *än så länge*
Planer: Plugga lite kanske annars bara ta det lugnt
Ser på: Skärmen?
Lyssnar på: Jenny och Hanna som snackar om fula ord
Läser: Just nu, det jag skriver
Dricker: Inget med är galet sugen på mjölk
Äter: Ingenting
Bästa: Att det är Fredag imorgon
Sämsta: Att jag slutar halv 5. Men för hoppningsvis tidigare
Barn: Är jobbiga, ja
Väder: Snöigt och kallt ( vart är somaren)

♥/D

I skolan, som vanligt!

Sitter i skolan och väntar på att min matte lektion ska börja, efter det blir det estetiskverksamhet i 2 tim och 30 min. Första gången jag har det, så jag är lite nervös. Jag kan ju varken sjunga eller spela något men det går nog säkert bra. Slutar alltså vid halv 5 om vi inte får gå tidigare så här första gången och allt. Sen blir det hemgång, tänkte bara ta det lugnt idag känner att jag behöver det.

♥/D

Gonatt och hej

eeh. Nu har jag packat klart. Försöker komma på allt jag har glömt. har hittils kommit på fem saker.. Har skrivit typ tre lappar. inte glömma!
Va på öppethus med kristy. Hon ska börja på skolan så my mission is compleated.
Jag kan beskriva känslan jag känner nu. Ångest.

Fatta att jag ska åka med Elin. I tolv timmar. På en buss. På natten. Antingen så går de as bra eller så kommer bara en av oss hem levande. Den som lever får se.

Oh yes, där har vi henne

Aja, nu måste jag väl sova antar jag. Imorrn åker jag så no more blogging. Eller kanske ett från skolan om ni har tur. Hare bra, jag kommer iaf ha de bättre.



/C

Haha..

Mamma tyckte precis att jag skulle " tagga ner, fröken löken ! "  Haha, det var roooligt.. ;)
Nu har min älskade data kommit hem igen, hoppas ni inte saknat mig allt för mycket.. Troligt.. Noot !




Nu lockar tven..
/   E<3

Shit..

Onsdag idag asså, vilket betyder att det bara är två dagar kvar till helgen, jippi. Har inte gjort något roligt alls idag, har bara varit allmänt seg hela dagen. Nu sitter jag här och lyssnar när hela min familj (4st) försöker komma överrens om vad vi ska äta till middag under veckan. Kan beskriva det med ett ord Kaos! Jag väntar mest på att mina pannkakor ska bli klara så att jag kan få äta dom någon gång, är galet hungrig. Efter det blir det handlig och sen träning.

Nej, roligare än såhär blir det inte! 

♥/D


Det stupar !

Tjena !
Sitter vid en älskad data ;) I skolan dock..
Igen roligt har hänt, jag är tråkigt.. Nu är det snart dags för lektion

Laaaaaater
E<3

mmmh, soooova

Tack Lisa ! =)=)

Nu ska jag sova snart. De blev inte så mkt klädpackning de får bli imorrnkväll eftersom jag ska på informationsmöte i skolan vid sju. Så jag har ingen aning om när jag kommer hem. Men de blir nog bra. ska träffa tönten imorrn också. då blev de lite bättre till och med.

Sov sött, de ska jag iaf.


/C

Jag är bäst,

Jennie: Ja de va knappt så att mina tår satt kvar!

YES, jag har packat lite. Vi har hittat snowboardväskan. Jag har hittat brädan och skorna. Jag har plockat av bindningarna och packat ner allt. Jag är mkt duktig. Nu är de bara de jobbigaste kvar. Kläderna. Jag har sån ångest så jag tror att jag ska vänta tills imorrn. Fast nej, de får jag inte göra. De får nog bli ikväll. suck....

Min otroligt tjejiga bräda


Jag firrar med bindningarna.. (lite kaotiskt i mitt hus just nu som man ser..)


Mamma va glad as usual. (hon kommer döda mig när hon ser att jag har lagt upp denhär bilden..)
Resultatet:

Firrat och klart!

Juste, de blev ingen träning. Vi va tre som kom. Kul med handboll. Superkul.. Men jag och Kristy spelade lite med min lillasysters lag ist så vi fick röra lite på oss.
Nu ska jag försöka kasta ner lite kläder i väskan.

/C

En inte så torr dag..

Nu är jag hemma. Idag har jag badat i slask, de va inte så mysigt. Jag bestämde mig att inte ha mina skor på mig eftersom dom skulle bli så nedrans blöta. Så jag hade tjocktröja, mjukisbyxor och tofflor på mig. För er som undrar så kan jag säga ja de va kallt.

Elins tofflor som jag lånade


Julia va glad iaf



Matilda körde en "tummen upp"



Jag va mkt blöt..

Nu måste jag packa lite!

/C

:)

Nu blev jag glad.. Läste precis Matilda kommentar, gulligt !
Har precis ätit lunch, pasta och ketchup.. :/

Nu ska jag draaaa, vi hörs på torsdag för då kommer min data hem igen ;)
/   E<3

Sleepingtime

Blää jag måste sova. Men jag känner mig inte alls trött.. jag har inte packat nånting men de ska jag göra imorrn. hoppas jag. mamma får hjälpa. Jag har ingenting intressant att berätta idag. Jag har ångest bara. För jag ska sitta med Elin på en buss i sammanlagt 24 timmar.
Vafan har jag gett mig inpå?

Gonatt

/C

Inte så sportintresserad egentligen

Kul att sverige vann handbollen. Nu är de idrottsgala också. Borde kanske packa lite. Men jag orkar inte. Jag kommer vara så arg imorrn för att jag inte packade idag. Men nu va de ju idrottsgalan.

/C


Rubrik ?

Nu sitter jag här i mina söta flätor och väntar på C !
Mamma berättade precis att tatueraren i nynäs inte tatuerar på folk under 18.. Bajs ! Det var ju mindre roligt..

Nu ska jag kila, laaater
/   E<3

Maha

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeh, jag ska till kittlefjäll på torsdag. Va fan hände?
Well, de fanns två platser kvar så dom tog jag och Elin. Mkt bra tror jag. Men nu måste jag ju packa. massor. vi åker om tre dar. har inte tid med er,


Idag på geografin när Lasse(läraren) och Alexander lekte vindar.

/C

Rubrik?

Jag sitter i skolan med Hanna och väntar på att min sista lektion ska börja (turism). Vi ska tydligen redovisa ett land som vi har hållt på med. Men det verkar inte som att våran lärare är här, men det lär visa sig. Idag ska jag bara vara hemma och plugga, kanske ska ut och springa om det kan sluta snöa någongång. Annars har det inte hänt något roligt, helgen var lugn och skön.

Roligare än såhär blir det inte!

♥/D


Goodnight

Nu ska jag sova fast jag känner mig inte ens trött. Vi hörs imorrn sötisar.

/C

.

Do you know where your heart is
Do you think you can find it
Did you trade it for something, somewhere?





Yes, i think i did.

/C

När jag blir stor ska jag bli som min mamma.

Mamma har precis fått dammsugarpåsen att brinna så hela huset luktar äckelbränt. typ som brända popcorn.
Hur lyckades hon? Ingen vet.


Oh yes, hon är coolare än din mamma.
/C

rubriker är sååå roliga!

Jag är hemma och är trött och blöder lite på armen faktiskt. Matchen gick sämst, jag hatar handboll just nu.

De blev ingen promenad med Evse, vi tar den imorrn ist. Nu ska jag ner och duscha och sen måste jag byta lakan i min säng (varför berättar jag de?) och glutta på handbollen också. fan va jag är hungrig. skola imorrn då. Nej jag är inte så pigg på att gå upp tidigt igen. men what to do, bara typ två och ett halvt år kvar.
Duschen nu.

/C


.. !

Gick precis ner för att hämta datan och vad möts jag av ? Pappa som står upp medan nationalsången spelas på tv.. Så är det alltid i det är huset när den spelas.. Det roligaste med det är att pappa står i sin ensamhet och har sin " Japandräkt" på sig.. ! Är ni förvånad att jag är lite speciell ? ;)

Iallafall, nu har jag och mamma bakat klart.. Det vart kanelbullar, frallor och nått mer bröd! Bullarna vad goooda !



Mums !



/    E<3


Söndag..

Idag har jag inte gjort någonting.. Eller jag har tittar på Bevvan ;)
Nu ska jag och Mami baka lite, gotti ! 
 





/    E<3


Mycket att göra men lite tid att göra det på!

Jaha då var det Söndag. Varje söndag undrar jag samma sak, vart fasen tog helgen vägen? Helgen går alldeles för fort och man hinner inte med något av dom tusen saker som man egentligen ville göra. Idag känns allting väldigt grått och tråkigt. Jag vill bara krypa tillbaks ner i sängen och sätte på en bra film, men det går ju såklart inte. Idag måste jag nämligen plugga, städa mitt rum, träna mm. Jag funderar precis som C på att skaffa en assistent, undra vart man får tag på en sån (blocket kanske). I alla fall så är det så min dag kommer ser ut.
 
Igår åkte jag till Nynäs en sväng men det var så tråkigt. Alla hade fått i sig lite av det goda förutom jag som såklart detoxar. Dom hade säkert jätte roligt men inte jag. Pappa kom och hämtade mig och tobbe ganska tidigt, för jag ville gå hem och sova (a) Men när vi kom hem upptäckte vi att Anna hade fest, så jag och tobbe gled upp dit. Han skulle prata med Lee och jag tänkte säga hej till en mycket trevlig person. Det hela slutade med att vi blev inbjudna och kvällen slutade väldigt bra ändå (a)



Oj, vilket långt inlägg det blev nu! =) 

♥/D  

känner mig hyper..

Weelll, nu har jag tagit över mammas dator igen. Jag skulle ju få min dator idag meeeen såklart så blev de inte så. Den ligger just nu hemma hos min storasysters pojkvän. Eller man kanske ska säga manvän för dom är ju ganska gamla nu. muahaa

Men iaf, inte de som jag skulle skriva om. Nej jag skulle skriva om att vi har haft sushifrossa ikväll. Jag, mami och systrarna. Vi köpte 64 bitar sushi för 600kr. De är mkt sushi mina vänner. Mkt gott.
Sen så såg vi 27 Dresses, den va mkt bra! älskar Kathrin Heigl, ni vet greys-fan va heter hon... eh, jesse messy izzy, ja! izzy. Ja, hon är söt.

Imorrn ska jag tydligen ha match med damerna (som jag fick reda på idag) i tyresö. eh, yey? nej inte precis. Lite ångest. väldigt längesen jag spelade med damerna så vi får se om dom kommer ihåg mig. Men jag ska spela kant iaf vilket är lovande. Måste plugga lite matte också. Och nu frågar Evse om jag vill gå på promenad. jag som trodde att söndagen skulle spenderas att stirra på matteläxan. Nu har jag massor att göra. Känner mig som blondinbella, borde jag skaffa en assistent så jag inte blir utbränd? nån som skulle ställa upp?


Jag är supersnäll efter jag har fått frukost!

/C

Glad

Igår när jag och "the gang" umgicks igår berättade Matilda en grejj.. Det var så här, hon hade köpt ett par skor på nån affär men skorna var sämt kvalitet så dom hade gått sönder i sömmarna.. När hon gick tillbaka till affären sa dom att dom skulle fixa det. Så igår när hon skulle hämta dom tyckte tjejen som jobbade där att dom hade lagat dom så fult så Matilda fick 1200 kr att handla för i deras affär.. Tror ni jag blev avundsjuk när hon sedan visar vad hon köpt.. Det var ett par skor och en väska, båda dyra märken ! Jaaa, vissa har tur :)  Men jag är iallafall glad för Matilda som nu kan gå runt och vara snygg i sina nya skor och västan hängandes på armen !

Oj, vad mycket text det blev nu..



Jag vad nästan lika glad som Matilda ;)

Åå, nu vart jag jätteglad för Papi kom just upp med en skål popcorn :)


Nu blir det ingen mer bloggning för min del ikväll, så ha en glad kväll.. Haha
/   E<3

Haha

Har ni sett den nya reklamen med Robert Gustafsson ? Den är bland det roligaste jag sett ;) Roliga att jag sitter här i min ensamhet och asgarvar så fort jag ser den..




Det här måste ju vara höjden av geekhet ! Datorn i knät och tven framför ;)

/   E<3

Ikväll

Vad gör ni denna lördag ? Jag sitter och tittar på Bevvan :)
Mätt är jag också eftersom jag kocken själv lagade mat idag, gott ! Eller klyftpotatis kanske inte är det svåraste.. Haha
Funder på vad jag ska göra ikväll, kanska ska till nynäs men vill inte åka själv.. C kanske skulle med men hon har ju myskväll eller nått i den stilen så det blir nog inte så.. Om ett tag ska jag iallafall titta på The hills sen blir det nog lite mer Bevvan.. ! ;)


Lite mer Thai bilder..






Baaaanana !






Laaaater 
E <3

Lördag

Nu har jag precis ätit en sallad som jag själv lagade, den ägde. Kom hem från jobbet för ett tag sen, det var verkligen tråkigare än vanligt att jobba idag. Kvällens planer ser ut på följande vis, antingen så ska jag åka till Moberg som ska ha lite fest eller så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, vi får helt enkelt se vad det blir! =)

Trevlig kväll! =)

♥/D  


Lördag !

Godmorgon..
Idag är det lördag, har inga speciella planer just nu men det blir nog bra iallafall ! 
Sitter just nu och tittar på nån film, den är.. skum ;) 




Vi hörs senare, ha en trevligt lördag..
/   E<3

You love my life ! ;)

Bilderna,
























Nu blir det Bevvan, godnatt !
/   E<3


Ett litet inlägg från mig

Okej jag har ingen dator men jag snodde mammas. Men jag måste ge tillbaka den om exakt 22 minuter. Jag får min dator imorrn, jag glömde den hos pappa. Eller pappa glömde ta med den. Men what to do.
Ikväll har jag varit med flickorna, otroligt roligt att se dom igen! måste göras om!<3

Imorrn ska jag, mammsen och systrarna äta sushi och kolla på film. Mkt mys! Nu orkar jag inte med er längre.
Goooood night fokes!

/C

Fredag !

Godkväll :)
Är nu hemkommen från en trevligt kväll med mina fina vänner ! Tog lite bilder så om ett tag blir det roliga bilder här på bloggen.. Ska hälsa från C att hon inte kan blogga ikväll för hon har igen dator.. Haha ff kan man ju kalla det ;)

Snart bilder, håll ut !
/    E<3

fan va trött jag kommer vara imorrn....

Eh, jag är typ hemma nu. Förlorade matchen men de gick bra för mig. Bättre än på länge tror jag.
Nu så är de ju så att jag inte har packat för jag ska ju till mamma imorrn så de får jag göra imorrnbitti. Jag har inte läst igenom geografin som vi skulle imorrn så jag får göra de på nån rast för jag har ju såklart inte boken med mig hem.
jag vet inte vad de är med mig men jag är så trött på att vara posetiv. Dedär nyårslöftet om att viskavaraposetivaochaldrigvarasura kommer nog gå som alla andra nyårslöften. åt helvete.

Nu ska jag sova, och imorrn blire att umgås med några söta tjejer! mkt bra.
Gonatt då

/C

Mucoangin

Imorgon är det fredag, dan man alltid ser fram emot :)
 Då ska jag umgås med söta vänner, roligt   !
Jag funderar också på att påbörja en detox.. Kanske inte lika seriös som D, men en liten :) Vad tror ni om det ? Men då måste jag såklart få lite stöd från er läsare.. Kankse lämna någon kommentar nån gång ibland .. ? ( Pik ) 



Lite fler Thailands bilder
..






















Godnatt
/   E<3




Anna, klart du får :)


Dag 4

Idag är det Torsdag och vi har hållt på med detoxen i 4 dagar. Jag tycker inte att det är så jätte jobbigt längre förutom att jag är så sugen på massa saker hela tiden. Godis, cola, tårta, pasta, mackor mm
Jag har inte gjort så mycket idag förutom att vara i skolan och pluggat lite. Har precis cyklat en mil, idag igen så jag känner mig duktig. Nu roppar mamma att jag ska komma för vi ska göra yoga eller nått i den stilen..



♥/D

Bra att veta !

.. När jag har tråkigt brukar jag roa mig med att ta kort, helst på mig själv ! Haha.. ;)









/    E<3


Torsdag

Idag har varit en händelserik dag.. Skojja ;)
Inget speciellt hände, det enda roliga var Björns roliga kommentar som jag inte tänker berätta här för ni kommer inte förstå .. Haha, synd !
Nu sitter jag och tittar på The hills, vilka jävla grinsillar dom är !



Papi fick ha tuppfrilla på julafton.. Han var stilig !


/   E<3

Sweet dreams

Nu tänkte jag säga gonatt. Är suris på isaktönt för att han är en sån tönt. De är inte lätt att umgås med en tönt förstår ni..
Sov gott,

/C

Idolen

Måste bara säga att jag älskar apelsinjuice. oh yes, mkt bra.
Sitter och kollar på made in sweaden. As bra ju. Fast ganska hemskt när Desmond totalsågade stackars Kim. usch va de skar i hjärtat på mig. jävla feta amerikan..
Anders. Anders Anders Anders.. Söta gullibjörn Anders. Han är numera min idol.


Jag hittade ingen bild där han va sådär gullibjörning. Men här ser han väl ganska så snäll ut?

Nu ska jag titta vidare. JUSTE, jag börjar elva imorrn. Oh yes, ni är avundsjuka.

/C

Lasse, lasse, lasse

Jag har precis tittat klart på Winnerbäck han är verkligen gud. Jag håller med dig E vad blir det för festival i sommar? Jag vill gå på alla som finns typ haha =)
Nu ska jag duscha sen är det dags för sängen! 

♥/D 


Eh, onsdag eller?

Jaja, idag är jag glad igen. Skolan va bra, pluggade as usual. Efter skolan så kom isaktönt med mig hem och han hjälpte mig med matten, nu ligger jag typ där man ska. Mkt bra Celicia.
De har inte hänt nått annat som jag vill berätta om så jag får väl återgå till att kolla på Top Model. mmh, jag vill också vara sådär snygg...

Skriver sen geeks,

/C

Winnerbäck..

.. Ikväll på tv, spännande ! Han är grym, eller vad säger du D ? Han var på yran i somras och gjorde hela kvällen till ett härligt minne :)  Undrar vilken festival det blir i sommar, funderar på peace and love.. Vi får se !

Efter att ha läst Pisses förra inlägg fick jag lite shopping panik. Det är ju roooligt att handla, men jag är pank ! Skit också.. Handla som är så roligt ;) 
Nu har jag inte tid att sitta här länge, duschen kallar.. Haha




/    E<3

Ny införskaffat..

Nu har jag provat det jag hade beställt, jag behöll inte så mycket men några saker blev det endå. Två par tygskor svarta och vita ett par gladiator sandaler en jeans jacka och tre par örhängen. Nu är det bara våren som fattas. Hoppas att den kommer snart för jag orkar inte med vintern längre. Alla blir så deppiga och bleka. Ska nog ta en tripp till solariumet imorgon tror jag *ler*

   

 

♥/D

090114

Igår var det väldigt dålig uppdatering från min sida men det berodde på att jag mådde så sjukt dåligt. Jag var tvungen att gå hem från skolan för att jag hade så ont i huvet, när jag kom hem deckade jag på soffan. Så jag hade ingen ork att skriva överhuvudtaget.

Idag mår jag dock super bra och humöret är på topp. Hade en kort och skön dag i skolan så jag var hemma redan vid 1 tiden. Då ville hundarna gå ut så jag gick ut på en lång promenad i solen med dom, det var riktigt skönt lite kallt bara. Jag har också hunnit städa och plugga så energin är verkligen på topp. Nu tänkte jag prova lite kläder somjag fick hem igår, lägger kanske in lite bilder senare om jag orkar. Kväll står det fotbolls möte och träning på schemat.
 


Hörs senare! =)

♥/D

Onsdag !

Två dag till fredag ! :)
Sitter i skolan och har studiepass, vi slutar om typ en timme.. Idag har det inte hänt något roligt. Eller vi hade hotell, det var spännande !
Jag tycker det är kul att C är så posivtiv !!! Hennes gläde sprider sig, eller ?
;)

/    E<3

Mitt liv består av att klaga över nånting

Fan vilken skitkväll. Dagen va lite bättre. VI simmade, jag överlevde. Även om Matildas livräddning höll på att ta dö på mig. Men jag överlevde även de och om jag gör de så överlever jag nog titanic också.

Handbollen orkar jag inte ens skriva om. Samma gamla vanliga skit om att Celicia springer runt på linjen och har ingen aning om vad hon ska göra. Alla skriker olika och jag snubblar på mina egna fötter. Lyckas hålla i bollen kanske en gång och då bränner jag iväg den tre ljusår från målet. Jag orkar inte mer, jag slutar nog efter säsongen. Börjar gymma ist, de kan jag väl inte misslyckas med?

Oj, eh, jag orkade visst skriva lite. Men jag är bara så arg. PLUS att klisterhelvettet inte försvinner och jag har typ använt tre flaskor med lotion. Match på torsdag i enköping klockan kvart över 7. skjut mig. på riktigt. bara skjut mig.

Imorrn ska jag gå i skolan, de bästa nu för tiden. Vet inte vad som händer med mig..
Nu ska jag sova och hoppas att jag sover riktigt bra, annars finns de ingen anledning att gå upp imorrn. Fan va jag ska vara glad imorrn. jag ska bokstavligen stråla av glädje.
Gonatt

/C


Tisdag

Vill ni veta en av nackdelarna med att komma hem från underbara solen ?
Men börjar flagna som en tönt.. Hela brännan är på väg bort så imorgon blir det nog en tripp till solariumet ;)
Sitter just ni och tittar i tvtidningen och inser att det inte är nått bra på tv ikväll, inte nån annan kväll heller för den delen. Vad händer med världen, inga bra serie ? Whaaaat a.. ?  Nej, just det posivit ska jag vara.. Jag har ju fått vara i solen och dom kommer förhoppningsvis att visa massa roliga serie snart ! Haha..

Nu blir det oboy och pepparkakor.. Bara för att jag älskar att vara nyttig ;)  <3





/    E<3


Skidor !

Japp.. Den 4 februari blir det kungberget  ! Roligt.. ;) Kan ju redan nu varna ni andra som ska med, se upp för mig i backen, haha  !
Sitter i skolan ni och har precis käkat lunch.. Jag har precis konstaterat att om jag vill ha kvar den lilla brännan jag har så måste jag bosätta mig i ett solarium.






/    E<3

The night always starts at the worst possible time..

jag är ledsen och ska försöka sova. Kombinationen är inte den bästa.
Sov gott

/C

Yess

Bah, nu är jag klar. De känns lite konstigt att jag har pluggat på kvällen, brukar inte orka plugga så sent som till nio. Men nu har jag skrivit svar till alla instuderingsfrågor på svenskan. Nu gäller de bara att läsa läsa läsa.

Jag borde kanske plugga franska också men jag orkar inte. Måste firra badkläder till imorrn. Har också kollat min bräda, åh så bra de blir. Vi kanske ska åka till kungsberget med skolan men vi får se hur många vi blir för om vi blir för få så ska vi tydligen inte åka.. Mh, vad jag vill åka. löv it.


Mh, förra året va trevligt :)

Nu ska jag titta på tv. Nej juste packa först. sen kanske titta på tv. eller däcka framför tv:n.. eller harry kanske. jag måste läsa lite harry.
welliwell, carry on.

/C

.

Ikväll blir det att sova tidigt, som alla andra dar sedan Thailand.. Inte lätt att vända tillbaka dygnet.. Jag säger som Sofie, jag kommer sakna Thailand
Men man kan ju glädjas åt annat, typ som att jag har sovmorgon imorgon.. Eller jag tänkte jag kunde ta det när jag endå inte ska vara med på idrotten, hostan vill inte gå över !
Jag och C har bestämt oss för att skaffa oss ett nyårslöfte, ett as bra.. Nämligen att vi ska försöka vara positiv och vara glad för det vi har.. Så om ni märker att det blir lite negativit på bloggen så får ni påminna oss om nyårslöftet, deal ? Har någon av er nått nyårslöfte ? ( Det är nu ni ska skriva det i kommentarerna )




Plugg..  Haha, kul skämt ;)



/    E<3


Måndag, fast de känns som tisdag..

Yääs, jag är äntligen vid datan.
Skola idag. Jag drömde imorse att jag sov och sen vaknade och va supertrött, så sen när jag vaknade på riktigt så va jag extra trött för jag hade varit så trött i drömmen. Himlans komplicerat.

Jag har egentligen inget intressant att säga förutom att jag ska bada imorrn. Nej, inte kul alls. Klädsim och grejer. Men vad gör man inte för ett idrottsbetyg.
Btw så har jag hjälpt min lillasyster att plugga So idag. Hon ska göra ett arbete om Island och jag fick vara lärare. Ibland är hon hopplös den lilla saken.

Oh yes, de är hon.

Jag måste bara säga att jag har burit ved också. Pappa har köpt en jävla ved hög som vi måste flytta från framsidan till baksidan. Nej, de är inte roligt.

En massa ved..
Nu blir de pannkakor!

/C

Tillbaka till verkligheten

Nu har vardagslivet börjar på riktigt.. Med skolan, buss, tåg och hela kittet..
Jaja, tänkte jag skulle ta med i kragen och lägga upp några Thailand bilder. Bilderna får tala för sig själv ;




























Fler bilder kommer någon annan dag, nu duschen ;)
/    E<3

Dag 1

Jaha då var det den första detoxdagen klar. Det har gått bra hittills det jobbigate är att det knappt finns något i skolan som jag kan äta så det blir bara frukt till lunch. En annan jobbig sak är allt vatten man måste dricka, tydligen ska man dricka 2 liter vatten om dagen (4 små vattenflaskor). Jag har precis druckit 3 än så länge, det är jobbigt när man aldrig brukar dricka vatten annars. Jag har också cyklat en mil idag så jag känner mig riktigt nöjd över mig själv :P
Nu borde jag egentligen plugga spanska efter som att jag har ett prov imorgon, men det är ingen idee kommer ändå få ig, så jag struntar i det.



♥/D


090112

Hejsan, hoppas att allt är bra med er. Med mig e det super bra lite trött bara. Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min sista lektion ska börja som är turism, det är alltid lika roligt. Efter det ska jag åka hem på en gång och gå ut och gå en lång promenad somjag tänkte göra varje dag under detoxen. Efter det ska jag laga middag och plugga, jag har nämligen spanska prov imorgon.

Roligare än såhär blir det inte!

♥/D


mhmh

Shuu geeks. Nu är jag hemma från den stora staden. jag och mrisak gick runt i stan och kollade på lite saker och sen kollade vi på nån film. Jag spelade lite på hans gitarr men de gick ju inte så bra som han hade hoppats. Jag får träna lite till på min tears in heaven...

Hans gitarr är ganska så snygg..


Jag älskar min nya cardigan!

Men nu hoppas jag på att jag ska få nånting att äta snart, Pappa har kommit efter lite i tidsschemat.... Imorrn är de ju skola och en liten sovmorron på typ en halvtimme! man får vara glad för de lilla..

/C


Pontus b-day

Hejsan idag är det Söndag och jag har inte gjort något specielt idag förutom att ha varit på fotbolls träning. Det gick helt okey, inte så specielt roligt men det kan bero på att vi va 5 st där. Igår var jag ialla fall hemma hos Pontus som fyllde 18 år. Vi hade värst överrasknings festen för honom och han blev galet glad. Det var roligt att träffa alla och så, vid 1 tiden drog dom flesta vidare till Nynäs för efterfest förutom jag och Helen som skulle ha träning dagen efter. Seriösa som vi är! Så jag och Helen gick hem till en kompis och avrundade kvällen med att titta på Lejonkungen. Det blev en lyckad kväll med mycket skratt


               

♥/D

Eve is hoooome !

Heeeeeej !
Nu är jag hemma, eller kom hem i Torsdags men funkar mitt internet ? Neeej ! Nu är jag hemma hos syster och har tittat på Thai bilder. Jag vill tillbaka  ! Det var underbart.. <3
Nått som inte är lika underbart är att Ellis just nu skriker ( försöker sjuga ) jag tror mina öron dör..

Bilder från resan blir när jag har internet hemma..




/    E<3


Till den stora staden

Nu åker jag till stan, åker även förbi mamma och hämtar min kamerasladd så de blir lite bilder när jag kommer hem.
Tjing


/C

snart natt,

jag sitter just nu i min säng och hör ett jävla dunk från rummet brevid. jag hatar hennes nya högtalare..

Jag ska väl sova snart antar jag. De blir inte så mkt roligare nu. Imorrn ska jag åka in till stan och umgås lite. Sen så är de typ måndag igen. Vi ska simma på tisdag, skjut mig.


gonatt

/C

Oh yes

Nu ska jag, Tamina och pappa titta på Mr Bean. De är ren underhållning mina vänner.



/C


Lördagkväll och vad gör jag?

Nu har jag pluggat klart. En och en halv timme blev de, jag har sammanfattat lite om Antiken för vi ska ha nått typ prov eller förhör nästa vecka så jag har skrivit en sammanfattning om de. men är inte klar så jag får väl göra lite imorrn också.. Sen så har jag läst hela kapitlet om sveriges medeltid som vi jobbar med i historian men vi ska tydligen inte ha nått prov eller nånting what so ever på de men man vet aldrig. jag har gömt matten under sängen och försöker glömma bort den... eller skjuta på de tills imorrn iaf.

Nörden

Nu ska jag gå ut och se om de är mat snart. Spagetti och köttfärssås, mhhh. Min favorit. Sen blir de en lung kväll framför tv och datan skulle jag tro. Ska nog till stan imorrn och träffa isaktönt. blir nog bra.
Nån som ska göra nått roligt denna lördagkväll?



/C

damn, jag kom precis på att jag har pluggat på en lördagkväll. matilda har rätt, jag är en nörd.

Lördag den tionde januari

Asså.. min lilla syster a.k.a Tamina har fått nya högtalare till hennes dator i julklapp. Innan så va de så att hela familjen lyssnade på mitt dunk dunk från mina fina högtalare. Jag va på toppen av näringskedjan när de gällde hög musik i huset. Men nu så har Tamina fått för sig att hon få dunka sin musik högre än min? Då höjer jag såklart min och då höjer hon sin och så fortsätter de tills pappa kommer och säger att de är alldeles för högt. Julen har en baksida mina vänner. Se till så att dina syskon inte får lika bra högtalare som dig, för då är de kört.

Gomorron förresten. Eller nja, de är inte morgon. Men hej iaf. Jag är ni hos pappa och sitter i mitt städade rum som jag städade innan jag åka till mamma förra veckan och de är så najjs. Nu ska jag packa in alla mina saker och kläder och sen ska jag plugga svenska och historia. Kanske lite matte också om jag orkar....

FAN jag har glömt min kamerasladd hos mamma. Får hämta den imorrn. suck suck suck.. nu hatar jag att bo på två ställen...
Hehe, jag har inte ätit upp min choklad kalender än...
 

Later geeks
/C

090110

Godmorgon, idag är det Lördag den 10 Januari vilket betyder att Pontus fyller 18 år idag. Så grattis till honom!
Det här ska såklart firas med dunder och brak. Hoppas att han inte läser det här för vi ska nämligen ha en överraskningsfest för honom idag. Men innan des så ska jag glida upp till E's familj för att fika och prata om deras thailandsresa. Kommer säkert blir trevligt som vanligt. Annars så jag har inte så mycket roligt att skriva, detoxen börjar på Måndag och jag är laddad till max. Jag hade tänkt ta en liten powerwalk men sen tittade jag ut och all lust försvann. Tror att jag kryper tillbaks ner i sängen och sätter på en bra film eller något.

Tänkte bjuda på några bilder från igår, Sophies b-day! =) Enjoy
       

♥/D

Myskväll

Åh de va superhärligt att träffa Eve igen! Vi pratade i några timmar, fy fan va skönt hon har haft de. Jag låter henne berätta sen men hennes internet fungerar inte så hon kommer inte kunna blogga på några dagar. Men helt otroligt, jag vill också åka till thai!


Ja äntligen är hon hemma..


Nu har jag och harry krypit ner under täcket och jag ska snart börja läsa. Mkt bra mina vänner. Imorrn kanske de blir plugg och träffa tönten eller både och.

Gonatt

/C

Freeeeeedag

Yes jag är hemma. Skolan va intressant och jag har typ femtioelva böcker med mig hem så jag kan plugga i helgen. Matilda tyckte jag va nörd. Men vad ska jag göra, jag måste bli smart! Ikväll ska jag umgås med Evse, de blir mkt bra :)
Jag har köpt en tröja idag också, en grå cardigan. Den va fin.

Nu måste jag äta nått, dör av hunger!
Later,

/C


jag orkar inte vara arg

Mitt glada humör är inte kvar. Jag hatar träningar. Vet inte varför jag alltid känner mig så optimistisk innan, de suger ju? Eller snarare att jag suger. Jag vet inte vad jag håller på med längre och de enda anledningen att jag går på dom jävla träningarna är så att jag inte ska dö i fetma. Inte för att de är kul, inte för att jag vill bli en bra handbollsspelare, utan för att jag inte ska ställa på mig på vågen en dag och se att den står på 200 kg och min höjdpunkt på dagen är frukost på donken och lunch på pizzerian. Aldrig.

Idag var iaf träningen jobbig och de va de bästa. Allt annat är inte väsentligt. (stavas de verkligen så?)

En sak jag upptäckte när jag gick hem från träningen var att ingen på våran del av gatan hade tagit bort sin julbelysning? wtf, ska man inte ta bort den? jävla pensionärer som är julgalna, dom skulle kunna ha jul året om..

Nu orkar jag inte skriva mer. juste, jag träffade Becca idag, de va trevligt. Kul att träffa henne igen!
Gonatt

 <-- Norge
Ibland vill jag bara åka dit och sitta där i min ensamhet..

/C

Detox.?!

God kväll folket!
Som jag berättade förut så är det nämligen så att jag och min familj har bestämt oss för att göra en detoxkur i två veckor. Jag vet exakt vad ni tänker nu " Detox, va fasen e det?" Så därför tänkte jag berätta lite snabbt om det. När man gör en detoxkur så är målet att man ska ränsa ut alla dåliga gifter i kroppen, för att man ska må bättre mm. Så under dom här två veckorna får man inte äta några köttprodukter, inga mjölkprodukter, inget med socker i (saft, läsk, godis, pasta, ris mm) man får inte heller äta några mjölprudukter, inge kaffe och ingen alkohol. Skoj va? Så det man får äta är typ frukter, grönsaker, kyckling, fisk mm. Det här ska vi göra i två veckor från och med Måndag, så om jag är lite grinig så vet ni varför. Eftersom att jag är galet socker beroende så kommer jag säkert bli gnällig osåvidare. Så jag tänkte blogga en del under dom här veckorna och berätta vad jag äter, hur jag mår och om jag känner någon skillnad. 

Nu ska jag dricka ett glas cola och njuta av mina sista dagar i socker världen!! =)



♥/D    

Sorry guys

Jag tänkte lägga upp bilderna nu men jag hinner inte för jag måste byta om till träningen. Men imorrn kanske?


UppOchNer, love it!

/C


:)

Jag har hittat min kamera! Guldstjärna till mig. Jag kollade igenom bilderna och åh så roligt de är att titta på gamla bilder. Jag kan lägga upp några sen men jag måste bara ladda batterierna först.

Ja, Eve har ju kommit hem och vi ska leka imorrn. Kommer bli superkul!
Åh jag känner mig så glad just nu. De här dagen blev helt perfekt. jobbigaste va väl att åka ersättningsbuss men de är ganska skönt. De är bara de att jag kom försent till min första religionslektion men läraren va också lite sen så de märktes inget. Men imorrn ska jag träffa Evse, jag läser harryboken och älskar't, hittat min kamera, min mobil börjar fungera imorrn, de är helg snart, skolan har börjat och ja, de är bra helt enkelt.

Träning idag btw, blir nog bra.

/C

Första dagen i skolan.

Okej, mitt kort börjar inte gälla för än imorrn.... Men imorrn kan man prata med mig ingen som vanligt.

Sitter just nu i skolan och har lunch. jag har inte ätit nått eftersom jag åt frukost vid halv 10. Vi hade våran första religionlektion och de känns mkt bra. Jag har en känsla över att de kommer bli mitt favoritämne. gud så töntig jag är..
Josephine sitter brevid mig och har de trevligt. Hon dampar sönder på att hennes dator laggar. Har inte riktigt sätt den sidan av henne så de är ganska intressant.

Har ni förresten sett att Amir, han som har Gaybloggen, har kommenterat i bloggen? De va iof för att jag hade kommenterat i hans blogg om anorexia men de va ju sött att han svarade tillbaka tycker jag!

Nu ska jag kila och ha nån lektion. Vet inte riktigt vad.. svenska tror jag. typ mytologi. Jag är inte super hysteriskt glad över de.
Eve kommer hem idag! :) Wohoooiiiioioio. Måste ringa henne sen. hon kanske vi träffas?
Well, later babes

/C

Jävla SL..

Varför inte börja dagen med ett gnäll inlägg. Idag när jag skulle åka till skolan så är ju såklart tågen inställda för att det var något fel på spåren eller nått i den stilen. Så då skulle vi ta ersättningsbuss men efter att ha väntat i typ 20 min så fick jag skjus av en kompis som tur var. Annars hade jag nog stått kvar där änu. Men i alla fall idag är det inte bara första skoldagen det är också idag som E kommer hem. Pappa är och hämtar dom på Arlanda nu! =)

♥/D


Skola imorrn

Nu så tror ni säkert att jag kommer skriva att jag har ångest för att klockan är mycket och jag sover inte än och de är skola imorrn. Men de är lungt mina vänner, jag börjar inte för än klockan 11 imorrn! MAHAHA

Puss på er:)

/C


onsdagskväll

Welliwell, nu sitter jag i ett skinande rent rum. Allt är klart och nu behöver jag inte städa på ett tag. Känns bra.

Idag kom mrIsak till mig och jag totalspöade honom i buzz. Känns så bra att veta att jag är smartare än honom. Muahaha
Nu ska jag kolla på ett Dirty Sexy Money avsnitt och sen försöka sova så tidigt som möjligt.

JUSTE, jag har fått mitt simkort nu så nu kan man ringa mig igen! Jag har samma nummer som förut bara att jag har comviq ist för telesnor.

Gonatt

/C


Lite tidigare än planerat..

Jag sa ju att jag skulle börja blogga på Torsdag men det blev lite tidigare än planerat. Idag är det Onsdag, massa snö ute och jag är galet uttråkad. Jag satt och funderade lite precis och jag kom fram till att jag typ inte har gjort något skojigt alls under lovet. Jag har bara jobbat och varit hemma. Jag har inte varit på bio, inte festat så mycket som jag brukar, inte bara hängt med vänner vilket känns väldigt tråkigt. Det ända roliga under det här lovet var julafton och nyår.  Nyår vart inte ens lika bra som jag hade hoppats på att det skulle vara, men det det blir det aldrig. Jag tror att det är bara för att man har så höga förväntningar lixom. Men men nu är det ett nytt år och då får man ta nya tag, vilket jag verkligen har bestämt mig för att göra. 2009 ska bli ett galet roligt år med många nya påhitt. Imorgon börjar skolan igen vilket känns båda tråkigt och skönt. Det ska bli tråkgit att börja skolan för man har så mycket press på sig att lyckas med allt, man kan lixom inte bara slappna av och ta det lugnt. Men det är endå skönt att skolan börjar får då kommer man in i vardagen och alla rutiner börjar igen. En annan sak som är skönt med att skolan börjar är att man är ett steg närmare sommarlovet.

Eve kommer hem i morgon!! =)

 
Haha, du bad om det hjärtat! =)

♥/D


Duktiga Jag!

KOLLA TIDEN! 10:00 är klockan och jag är uppe! Jag gick upp vid nio och har ätit frukost och nu ska jag börja städa klart mitt rum.
Jag har inte så mkt att säga, ville bara berätta att jag är vaken.
tjing


en gammal bild

/C

Late,

fan va träningsverk jag kommer ha imorrn...
Jag och kristy sprang slingan innan träningen och jag va super nervös över att jag skulle dö efter halva. Men de gick bra. tungt men bra.

Imorrn ska jag faktiskt gå upp skapligt. Typ 10 tänkte jag. Städa de sista i mitt rum och vara duktigt. Nu ska jag sitta här och kolla på tv, äta min macka och sen ska jag sova.
Gonatt

/C

äntligen!

Jag säger bara: TACK Jessica, sparka på Denise för fan. Jag känner mig så nedrans ensam här, nu får de vara slut!

Kul att man får höra från mina bloggkamrater, dom lever än. Men jag förstår D lite grann, de finns ingen rutin när de är lov så de är svårt att blogga. Men på torsdag börjar ju skolan och de blir tillbaka till vardagen och skolstressen. jag längtar.

Ja ni, jag gick upp vid elva de kändes otroligt konstigt att gå upp för att åka iväg nånstans. Jag har inte gjort de på länge. Men iaf så åkte vi till ikea och jisses vilket liv. Mamma hade med sig en hylla som hon tänkte lämna tillbaka för hon behövde den inte men nr hon står där på återlämningen så får hon för sig att ringa Mange(hennes man) och fråga om de verkligen är så att hon ska lämna tillbaka den. Mange säger såklart nej de är inte säkert och hon får bära tillbaka den till bilen. Och den är inte liten heller ska jag säga.
Och vad har vi lärt oss av de? Mamman har inte alltid koll.

Syster Fio köpte fyra Billy hyllor och ett soffbord. Sen så blev de att åka hem till henne och sätta upp allting. Inte riktigt hur jag hade planerat min dag men vad gör man inte för att hjälpa tönten..
Jag fick med mig harry potter boken också. Ska läsa sexan igen för jag kommer inte ihåg så mkt av den. plus att jag ska läsa den på svenska denhär gången, så jag kommer fatta precis allt!

eh, va mkt jag har skrivit? ofta nån orkar läsa allt. jag tror att dom flesta läser typ de första stycket och sen hoppar ner hit. De brukar jag göra.. ^^

Jag ska träna snart så jag har inte tid, skriver sen
solong,

/C


p.s Evse kommer hem snart :)

Oj oj oj...

Nu är det många som börjar gnälla på min frånvaro här i bloggen, speciellt min favorit Jessica. Anledningarna har varit många som tex, ingen ork, ingen lust, inget att skriva om, inte tid mm. Men på Torsdag så har jag bestämt mig för att börja skriva igen och den här gången på riktigt. Har köpt en ny kamera så det blir förhoppningsvis massa roliga bilder + att jag har en liten grej på gång som ni kommer få höra mer om på Torsdag. Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan, villsäga leta resa till mig och Jess och fixa med ipoden!
Hörs på Torsdag, då kommer E hem och föresten! =)

♥/D

Imorgon..

.. da bar det hemat :/
har njutit av sista dagen pa stranden idag, snart blir det patong med middag och party ! Dom sensare dagarna har mest varit party men idag ar det sista dan, lite trakigt.. Igar var vi i townen och handla det var trevligt :) Imorgon aterstar att packa det sista, alltsa det som far plats. Haha..


Nej, nu mot paaartyt ! vi ses pa torsdag..
/   E <3

Whuut, klockan redan halv ett?

eh, jag borde sova för jag ska tydligen upp imorrn klockan elva och åka till ikea? gissa vems påhitt?
Fios såklart.
Men sen ska vi till hennes lägenhet som jag inte har varit i förut så de ska bli spännande att se hur stökigt de är där.

Gonatt

/C


Listor är till för dom som har lite tråkigt

Beviset på att jag har tråkigt:
En lista!
Jag har nu pappas mobil med ett kontantkort i. så de blir lite klurigt att göra denhär listan

så fort du ser det här är du utmanad!


var ligger din telefon när du sover?
skrivbordet
hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier? den ligger alltid på laddning hemma för den har aldrig nå batterier
hur känns det när du inte har din telefon på dig? shit, tänk om kungen ringer och vill nått...
får du någon gång höra att du är en telefonälskare? no way, min lillasyster där emot är en
vad är din samtalstid? 6h 34min 51 sek.  Men jag har en av pappas telefoner nu
hur många sms har du skickat? 709  (fortfarande pappas mobil)
hur många telefoner har du haft det senaste året? 2
blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? Men nej, vafan är dehär för lista?
vad står de i de 4e sms:et i din inkorg? "Haha, självklart inte. Ja men såklart du blir, när ska jag komma då?" -isaktönt
vad står de i de senaste skickade sms:et? " Hehe kanske lite. Men de va mkt skönare att ligga i sängen och leka med datan ^^ -isaktönt
vem är överst i listan över missade samtal? Pappsen
vem är 6a på listan över mottagna samtal? Tamina
vem är 2a på listan över uppringda nummer? eh, 62?
vad har du som bakgrunds bild? nån svart sak som pappa har tagit kort på. ingen aning om vad de föreställer
är du beroende av din telefon? Men nej. kanske lite
hur mkt batteri har du? 49%
vem är 8 på din kontakt lista? Pappas andra mobil
vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? Celicia såklart
vem är den första på bokstaven "G" i din Kontaktlista? Pappa känner tydligen ingen på g..
vad heter din mobil, som bluethooth namn? eh, ingen aning
den bästa låten på din mobil? Ingen musik på dehär mobilen. På min riktiga så är de väl nån shinedown låt.
den sämsta låten på din mobilen? Nån britney låt
den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen? en bild på isak som spelar gitarr
hur mkt är klockan när du gör detta? 18.20

Nu ska jag laga mat <3333333333333 cphungrig.

/C


Idag är de måndag suckers

Åh så roligt att nån faktiskt läser, söta Fia:) <3

Nu har tönten åkt hem och jag håller på att städa mitt rum. De roliga är att när jag ska börja så har jag ångest och säger att jag bara ska plocka undan de värsta. Men som vanligt så slutar de med att jag rensar alla mina lådor och garderoben. Slänger massa skit men ändå så finns de massa kvar som jag inte kan slänga. Jag har lite svårt att slänga saker. Om man tittar i alla mina lådor och hyllor så kommer du hitta gamla födelsedags kort, billiga sovenirer från frankrike, skivor med hits från 1999, triljoner med hårband från gamla Frida-tidningar, tre franska lexikon varav ett är en fransk-norsk.
Min garderob är typ tom också. lite tragiskt. Fast jag har lite kläder hos pappa också iof. men ändå.

Jag försökte få in en bild här hur de ser ut men de går inte. sunk.

Nu ska jag, mamma och Tamina åka till nynäs och handla mat till ikväll. Vi sak äta tacos och den stora systern kommer också från vh där hon numera bor. blir najs.

/C

Den är död

bloggen är död? ingen skriver, ingen läser, ingen kommenterar. bloggen är superdöd.

Jag och mitt sällskap ska iaf sova nu för dom som bryr sig. så, sov gott.

/C

jag hatar fortfarande rubriker

dålig uppdatering, i know. Men jag har haft besök och typ sovit hela dagen. Inte gjort ett skit, mkt skönt. Imorrn måste jag dock städa mitt rum. De ser verkligen förjävligt ut.

Snart är de skola och jag typ längtar. Ska bli så skönt att komma tillbaka till de normala och få åka till skolan och sen komma hem och längta efter lov. Så som de ska vara.
Just nu så sitter isaktönt brevid mig och spelar på min gitarr, han har försökt lära mig en låt men de går inte så bra. Men jag ska fan lära mig och bli bäst. Heh
Vi har suttit på mitt rum sen klockan typ tre när vi gick upp. De är såhär lov kan vara, inte göra nånting och inte ha nån ångest. För just nu har jag absolut ingen ångest. kanske lite för imorrn när jag måste städa mitt rum men de är ju inte så farligt.



Ni ser ju mitt rum i bakrunden..
Nu ska jag sno gitarren från tönten brevid mig och spela tills jag kan de. eller nått.
tjingesling geeks

/C

maha

De förra inlägget var av den berömda tönten Isak. Jag hade absolut ingenting med de att göra. typ.

/C

Hej alla snuskgubbar!!

go'kväll!
idag har jag tänkt snuskiga tankar hela dagen, jag vet inte vad som flugit i mig men en orsak kan vara att jag tillbringade natten med en riktigt pudding, mer säger jag inte om det, får bli vår lilla hemlighet ;)
jag tror mina tankar smittat av sig på de flesta jag vart nära eftersom alla på nått konstigt sätt  så nämner någon alltid nått snuskigt när jag är i närheten, alla verkar tro jag är nån sorts pedofil eller nått.... ganska intressant!

på tal om det var jag inne på blip.se förut, då finns det ett "spel" som heter typ blipvillege där man går runt som små tecknade gubbar och raggar på varann. det såg ut att vara väldigt populärt, och tydligen var det de, för snuskgubbar!
på tio minuter var det typ 10 pers som kom fram och ville se mig i cam, jag menar, vilket liv.... så i tillslut gick jag in i typ största rummet där det var mest folk och talade om vilket sketet litet liv dom måste ha och att jag tycker synd om dem, sen drog jag!
grejen är, att idag gick jag inte på blip igen för att bara spela lite schak och snuskgubbarna har tydligen tagit över schaket också, jag han knappt komma in förns jag blev tillfrågad om msn, usch fy o blä!
trodde inte pedofiler var intressarade av schak men får tydligen tänka om

nu till de roliga nyheterna, jag har hittat min tandborste! :D
ni anar inte vad jag har letat kära vänner, den låg i min gamla bandspelare... ja, fråga inte hur den kom dit, tror alla tandborstar lever ett eget liv som på reklamerna, usch va läskigt

iaf,
just nu sitter jag och försöker spela låtar på gitarr som jag lär mig av min idol, jag får till och med egna privatlektioner av honom, de ni;)


det här är min gitarr-min, avundsjuka va ;)

även fast jag suger på de så är det kul, nu syftar jag inte på gitarrspelandet utan den andra delen av min lektioner om ni fattar, hehe :$
 
c(",)

kanske skriver mer om mina upplevelser efter lektionen, nu måste jag "spela" vidare.
see ya

/C

vilken dag är de?!

Gomorron,
Nu är jag hemma hos min mamma och håller på att städa lite i huset innan hon kommer hem. De snöar ganska mkt här nu, de blir så fint! Men de kommer nog bli slask till imorrn..

Nu tänkte jag skriva vad jag ska göra idag men jag kom på att jag har ingen aning. Mamma kommer hem så hon kommer säkert vilja berätta allt hon har gjort i lissabon men de är kanske inte de jag vill göra hela dan. Men vi får se, nu när jag är i byn så har man lite mer möjligheter. usch vad jag babblar på om massa ointressanta saker. Nu måste jag städa vidare.
hejs

/C

p.s, de är lördag idag.


sent,

jag har städat och hängt upp tre tavlor och en ny lampa. fan va jag är duktig. De värsta nu är att jag ska åka till mammsen imorrn och där har jag ett till rum som är exakt lika stökigt, om inte mer.. Ibland suger de med skilda föräldrar.

jag har precis kollat klart på konungens återkomst, åh vad den är bra. och deprimerande. jag är lite förstörd, men kollar på scrubs just nu och försöker få tillbaka min humor och glada humör.
Imorrn så kanske man kan få umgås lite. Vore mys. vi får hoppas på de bästa. Gonatt sötisar,




/C

varför är de så jobbigt att börja?

Jag har fortfarande inte börjat städa.

/C

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

usch, nu måste jag städa. Jag tänkte visa hur förjävligt de ser ut i mitt rum men jag kan ju inte hitta den nedrans sladden! Jag tror att den lilla saken i rummet brevid, a.k.a Tamina, har tagit den. skit samma.

Jag är lite sällskapssjuk just nu. De finns ju inte så mkt att göra när man är här ute i skogen. Men imorrn kommer mamma hem från lissabon och då ska jag åka till byn. btw så gick jag från mamma ner till konsum igår och ni vet dendär cp långa vägen mellan byn och konsum (ni bönder vet vad jag pratar om), den är sjukt lång! de kändes som att jag gick i en såndär tråkig musikvideo där sångaren bara går och går men aldrig kommer fram.

JAG HATAR JÄVLA FAN BLOGGEN. DRA ÅT HELVETE.
jag hade skrivit massvis här men de har försvunnit. skjut mig.

/C

alla töntar tittar hit.

Och nu va de morgon.

Fredag idag, jag känner mig på topp! Jag har drömt nått spännande men kommer inte ihåg just nu. (ja de är sant)
Ikväll klockan halv 8 så sitter jag framför tv:n och tittar på snyggingar. Sagan om ringern Konugens återkomst gå på fyran. mycket bra. Sen så måste man ju typ börja vända tillbaka på dygnet snart.

Hehe jag kollade på statestiken och hej va de gick neråt. Vart är D? Hon har sprungit och gömt sig, eller så kanske hon fortfarande festar för nyår. Man vet aldrig med den partyprissen!

E kommer hem snart från  thai. eller mja, typ ganska långt snart. då ska ni se att de kommer blir inlägg.

Nu ere frukost. sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet,






/C

Goooooooooooooooooooooood kväll ...

Goooooooooooooooooooooood kväll gott folk. ett litet förlåt för dålig uppdatering är kanske på sin plats, så förlåt!
Mitt nyår blev mkt bra, jag tänkte nog inte berätta så mkt om de. Jag kan säga att jag lekte med Matilda och vi hade nedrans roligt!

Sen måste jag bara säga att fy fan va skönt att allt är över. Julstress, "gå upp 5 kilo av julmaten", mellandagsrea, massa människor överallt, nyårspress, raketer i lägenheter, bakfyllor, arga vuxna. tack för fan att de är ett helt år kvar till denhär skiten igen. Nu vill jag bara att skolan ska börja så jag kan återgå till mitt vanliga liv med plugg och skolstress. Men måste snart börja tagga tills nästa år.. 2010, here i coooome!

Nej nu har jag inte tid med er längre, om de ens finns några som läser?
juste glömde nästa. God fortsättning och hoppas ert år blir nästan lika bra som mitt kommer bli :)


/C

RSS 2.0