Nanana Tisdag..

God kväll gott folk, idag är det Tisdag och jag har arbetat hela dagen. Det var första dagen efter min långa semester (två veckor) nu är tanken att jag ska jobba heltid resten av sommaren. Dagen började fint ialla fall med en härlig utskällning i typ 10 min av en kund som var irriterad på äpplena. Hm, vilka i-lands problem vissa har asså. Nu har jag ialla fall precis duschat efter att ha varit ute och sprungit idag igen, varje dag sa jag ju och jag har ialla fall hållt det i två dagar. Nu ska jag äta jordgubbar och titta klart på "Svensson Svensson" filmen som jag började se igår. Imorgon är jag ledig vilket betyder att jag och brudarna åker till Grindsjön.



God natt! ♥/D

234

Jag är riktigt usel på att blogga just nu.. Men jag orkar inte sitta vid datorn i detta fina väder :)
Idag har jag solat några minuter ( sjukt varmt! ), sen åkte jag ner till nynäs och handla ett par short och tod spruta!
Nu har jag suttit ute i skuggen några timmar och hejat på mamma och pappa som städar ;)

Här kommer bilderna från
 Peace & Love



Börjar med lite bilder på några av banden

Laleh



Backyard Babies



Mötley Crüe



Babyshambles



The sounds



Mando diao



Miss li



Chris Cornell



Winnerbäck x3

Nu blir det Ego bilder på två rockstars!









































Sliten

Det var roligt!

Nu blir det allsång
E<3





ointressant inlägg.

Nej de här går inte. Nu ska jag sova. Jag ska jobba imorrn också, 10 till 2. Sen ska jag och pappa åka till stan och handla till Tamina som fyller år på onsdag. Men ja, roligare än så blir de inte. Gonatt då
/C


233

Halloj
Kom hem från Peace & Love igår, det var roligt! Kommer bilder senare eller imorgon..
Måste säga att jag älskar detta väder! Idag har jag och Cilla varit och badat en snabbis :)

Nu ska jag duscha för jag är äcklig!
E<3

Back to basic..

Nu är jag och Eve tillbaka efter Peace and Love. Vi kom egentligen hem igår men då had ejag inte tid eller ork att blogga. Vi hade det super roligt och tittade på många bra band och väldigt konstigt folk. Men nu är jag tillbaka til verkligheten vilket känns lite sisådär, dagen har jag ialla fall tillbringat sovandes på en luftmadrass i mina grannas pool. Härligt! Har även ätit glass och jordgubbar i solen. Om en stund kommer pappa hem med räkor och aioli till mig som jag ska äta till middag ute i solen. Familjen ska nämligen åka och äta middag vid vattnet med hundarna men jag orkar inte följa med. Senare ikväll när det har blivit lite svalare ska jag ut och springa en sväng tror jag. Imorgon är det arbete så det blir till att gå och lägga sig lite tidigare.



♥/D

jobb,

Jaha, nu är jag hemma igen. Jag skulle tydligen jobba, men de blir typ bara tre timmar. Kanske jobbar över också. Men ja, jag måste cykla till bussen om en halvtimme så jag har inte tid.
/C

De blir bättre

Det känns bättre idag. Mina ben är fortfarande röda, magen också. Vill helst inte visa mig ute heh. Jag har fått ett sms från jobbet där en tjej frågade om jag kunde jobba. Men jag fattar inte om hon menar idag eller om hon kan ringa mig i veckan. Och nu när jag svarade så svarade hon inte tillbaka. Hon kan ringde nån annan vilket vore skönt för jag orkar nog inte jobba idag. Plus att Eve kommer ut hit och vi ska gå och bada!

Jag funderar på att kanske spela lite sims.. Ja, så får de bli.
/C

update en halvtimme senare;
Jag hann inte spela, började prata med Fio om sims ist. När man väl börjar prata med henne så är man typ fast.


vad är de för dag idag?

Jag vill inte leva mer. Mina ben bränner som in i helvete. Men nu har jag fått after sun av pappa som han köpte på apoteket. Så de känns lite bättre. jag har en kall handuk över benen också. de är jävligt skönt kan jag säga.

Imorrn kommer Eve så ska vi åka och bada. Jag ska smörja in mig med nya solkrämen som har solskyddsfaktor 30 och är vattenresistent. Men de skulle ju vara skönt att ligga i ett kallt vatten. Så de blir en snabbis iaf.

Ja sen då. Tamina fyller år på onsdag, jag hade tänkt att ta med henne på bio. Men tydligen har hon uppfattat de som att jag ska bjuda henne, vilket inte riktigt va min plan. Vi får se hur de blir med de.

Nu ska jag snart sova.
Gonatt
/C

pilutta mig..

Mina ben d ö r .
Tv:n funkar inte heller. Dålig kväll de blir ikväll känner jag. Har lite ångest över hur jag ska kunna sova när de känns som att jag har en alldeles egen sol på mig hela tiden. Jag är typ solen. Varm som fan.

Jag och Tamina kom precis hem från brygga, vi gick ner med hunden så hon fick bada lite.


Det är en fin kväll



Själv så stog jag i vattet för mina stackars ben..

/C

En dag i solen

Jag är jättebränd...

 
/C

Måste springa

Eeeh, glömde skriva. Nu drar jag till Nicksta och hänger med Sanaz.
/C

En bra dag igår

   

/C

3 is a magic number

Inatt har jag drömt om Michael Jackson och nu ska jag ut och sola.
/C


jag är lite självgod för tillfället

Jag är så jävla duktig. Jag sprang som en jävla dåre. Snabbare än någonsin. Och de va inte ens jobbigt. Jag är inte ens trött nu. Jag va som stålmannen. Superwoman.
Denna låt är tillägnad MIG

/C

Första dagen utan Michael Jackson

Fan va jag är trött.. Jobbade idag, 11 till 17 skulle de egentligen vara men de va så mkt på slutet så jag jobbade över två timmar. Vi är ju två som står på fredagar och lördagar eftersom de är så mkt folk då.

Idag så blir de nog att åka till pappa om inget annat kommer upp. Jag måste ut och springa idag också..... Men ja, har inte så mkt annat att berätta.

Juste, Mr Jackson är död. Jag är chockad. Stackaren.. Han va bra.

/C


Dag

Idag har de varit en bra dag. Jag har varit hos pappa och va först nere på bryggan. Sen gick jag och mötte Jennie vid bussen och vi gick till rangsta. Vi hängde där ett tag och sen fick vi typ springa till bussen. Sen så gick jag hem igen och mina fötter typ dog. Mina skor är sönder!!!!! Fanfanfan. Ska kolla om jag hittar kvittot och kolla om jag kan få klaga. Annars får de gå till en skomakare.

Nuuuu ska jag snart äta sallad om mamma lagar nån gång...........
/C

Natt

Jag har totalförstört mina naglar.. Ledsamt. Men vad ska jag göra. De växer väl.
Nu ska jag sova. Imorrn ska jag till pappa ju, antagligen ner till brygga också, vi får se hur de blev med sällskapet.
Trevlig natt på er
/C

Onsdag

Jag är besviken. Ingen som vill umgås. Skyll er själva. Jag tvingar nån. Typ Isak och Leo..

Men ja, dagen på jobbet gick strålande bra. De har varit mycket att göra, massa trevliga människor, träffat några bekanta, stängningen gick bra och jag hann med bussen.

Nu sitter jag och mamma och kollar på tv och äter jordgubbar. Jag mår bra nu.
/C

En hjälpande hand till en rik fan!

Jag blev väckt idag igen av en tjej på jobbet som gav mig ett till pass. Jag började med 12 pass ursprungligen och nu har jag plötsligt 20! pengarpengarpengar...

Men de suger faktiskt att jag inte kan åka till Norge.. Jag börjar få lite ångest över de. Jag vill bara vara där och faktiskt umgås med min familj. Men istället får jag vara hemma och försöka umgås med mina vänner. Men jag jobbar ju ganska mkt, även helger. Vi får se hur de blir.
Nu har jag solat lite, tänkte sola lite till. Ska kolla vad vi har för mat också, mamma pratade om nån god kycklingsallad.. Sen klockan tio i två åker jag med bussen till mitt arbete. Maha.

Juste, jag ska passa hunden hos min far imorrn, nån som vill göra mig sällskap? Om de är fint väder så tänkte jag gå ner till bryggan och ligga där. Jag vet att ni vill. Kom igen. Messa mig nu och säga att du är på. Annars kommer jag bli ensam och gråta.

Nu måste jag underhålla min storasyster på msn, hon sitter på jobbet och har otroligt tråkigt tydligen.

/C

hatar rubriker

Sitter framför tv:n. Jobbet gick bra men jag har ångest över allt med stängningen. Man ska ju räkna pengar och de gör mig nervös som fan....! Jag vet inte ens om jag kommer kunna somna. Jag har den där äckliga magkänslan som skriker att jag har gjort nått fel. gaaah, skjut mig.
Jag tröstäter godis.
/C


232

Då har jag packat klart :)
Ska bänka mig framför tvn och titta på Allsång och sen fotbollen.
Blir nog inget mer bloggade förrens jag kommer hem ( söndag )
Så ha ett roligt liv sålänge..






E<3




231

Har lagat ute på altan och solat i några timmar nu, oj vad varmt det är!
Härligt, känns äntligen som att sommaren är här.
Nu sitter jag här med in plastade fötter för att dom ska bli mjuka och fina.
Snart ska jag nog gå ner och börjar packa för imorgon åker ju jag och Pisse igen,
Peace & Love






E<3

Eftersom de va måndag igår så är de tisdag idag.

Jag är vaken.
Ja, de är väldigt fint väder idag också, tänkte kanske hinna sola innan jag åker till jobbet. Jag måste springa också, en halvtimme på slingan blir det.
Jag har drömt inatt att jag skulle jobba dagspasset men att jag skulle stå hemma och sälja. Så jag fuskade och sov typ till 10 när vi egentligen öppnar 8. Men sen kom Camilla (hon är typ lite chef) och såg att jag inte hade börjat och hon blev arg. Så jag kirrade allt men jag hade ju inte jordgubbar hemma hos mig så jag tog skor ist. De kom inte så många och handlade..
Nu ska jag titta lite på tv och sen ut och springa.
/C

Money

Nu är jag 600 kr rikare. Och jag ska jobba imorrn också. De gick mycket bra att jobba. Tiden flöt fram ganska bra och de va inte sådär äckligt tråkigt som jag trodde de skulle bli. De va hela tiden nån som ville handla, speciellt vid fem då alla kom från jobbet och ville ha gubbar. Men ja, de gick bra. Och imorrn så blir de kvällspasset också så jag börjar halv tre.

Nu ska jag chilla lite på internätet och vänta på att mamma ska ge mig tv:n...
/C

Måndags kväll..

Har precis kommit hem från doktorn, var där pga alla utslag jag har på kroppen. Dom trodde att det var insektsbett och att jag var överkännslig, dom proppade i mig massa piller så att klådan skulle gå över men icke. Funderar på att hoppa in i duschen och sen börja packa lite smått.

Dagens drog: Slipknot-snuff

♥/D

230

Nu har jag solat lite grann, tänkte jag skulle titta på DH snart..
Här kommer lite fler bilder från Kroatien:












































E<3

Uttråkad..

Idag när jag vaknade så var det super fint väder för att vara Sverige så jag tänkte att jag skulle bättra på brännan lite men efter ca 20 min var jag galet uttråkad och irreterad på att jag var tvungen att ligga med huvudet i skuggan pga tatuerigen. Så då gick jag in istället och satte mig vid datorn men där hittade jag inte heller något spänande att göra så jag tänkte att jag skulle plugga spanska men efter en liten stund så var det också tråkigt. Så då satte jag mig vid tv men såklart så funkade typ bara 1,2 och 4. Lagade istället lunch och filosoferade. Nu sitter jag här vid datorn igen i brist på annat, vadå värdelös dag. Som om det inte vore nog med det så har jag också utan att överdriva 40 myggbett över händerna och fötterna från kroatien som kliar nonstopp och vägrar försvinna. Funderar på att åka till stan och träffa en vän men jag oekar inte duscha och göra iordning mig. Vill inte heller visa mig ute med alla myggbetten. Gahh..blir galen snart, tror att jag går och lägger mig så att dagen kan gå lite fortare. 



♥/D 


work

Jag va uppe sex imorse och åkte till jobbet för att få en till indroduktion om hur man öppnar. Jag kom hem för nån timme sen. Nu ringde en tjej och frågade om jag ville jobba kvällspasset. Jag antar de. Så jag ska åka tillbaka dit. börjar halv tre. Jag är trött. Så jag tänkte typ sova lite, tänkte kanske lägga mig ute och sova eller nått..
Tänkte bara om ni ville veta.
/C

229

Godmorgon
Här strålar solen så nu blir det att fixa en bränna ;)






E<3

And the dark will take me again

fan jag måste sova. Ska till kvantum imorrn där jag ska få se hur man öppnar. Ska vara där kvart i 8.... Såklart går de inga bra bussar så jag kommer dit 20 min förtidigt. superkul.
gonatt
/C


hemma igen..

Som ni nog har förstått så är jag och Eve hemma igen, i tråkiga jävla Sverige. Den här veckan i Kroatien har verkligen fått mig att innse hur mycket jag hatar Sverige, världens tråkigaste land. Redan när jag satt på flyget hem så längtade jag tillbaka, Sverige är verkligen inte rätt land för mig. Veckan i Kroatien har varit underbar med väldigt mycket sol och bad och en del andra "äventyr"
Nu börjar redan uppladdningen inför Peace and Love med MÖTLEY CRÜE!! En hel vecka till med min älskling. Kommer bli super skoj.

Nu kommer några bilder bla en jäkligt dålig bild på min nya tatto. Se och njut!











BTW: Missa inte matchen ikväll mellan Brasilien och Italien kl 20.00 vilket match!
♥/D

228

I'm home!! :)
Kom hem igår kväll, det hade dock inte varit helt fel med en vecka till nere i värmen.
Det har iallafall varit en härlig vecka med massor av roliga saker.
Men nu är det daga för att börja ladda för Peace and Lova på onsdag, haha!!
Här kommer lite bilder från våran härliga vecka:





























Nej, nu får det räcka. Men det kommer såklart fler.. Har massvis av bilder!
Just det, glömde jag säga att jag har tattuerat mig?




E<3

Sunday Morning




Nu kommer det bli lite mer inlägg i bloggen för nu är Denise och Eve hemma! Skönt att de kommer bli som vanligt och inte lika ensamt.

Jag vaknade imorse av att en tjej från jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba på fredag. Yääääs de kan jag blev svaret. 11 till 5. Kom och hälsa på.
Jag har drömt så äckligt inatt att jag inte ens vill berätta allt. Jag har dödat en människa. Sköt honom sju gånger för att han aldrig dog. Men han skulle dö för att dom va udda antal i deras stam. De va en stam från afrika som va på våran baksida av nån anledning som jag inte kommer ihåg. Sen har mamma grävt i hans hjärna. De va ingen bra dröm, jag grät.

Jag vet inte vad som händer idag. Jag har fått några mess från Sanaz men nu svarar hon inte tillbaka. Hon kanske är lite arg för den där drömmen hon hade om att jag blev arg på henne.. Well, jag får skicka ett förlåtmess isåfall.

Nu, frukost
/C

01.24

Klockan är sent. Jag ska sova nu. Gonatt.
/C

Enlitenen

Hej.
Jag kom precis hem från Leo, jag hamnade hos honom och Isak igår. Trevliga killar dedär.

Nu blir de att typ spela. Tänkte höra med vänner och bekanta om nån kanske vill ungås imorrn? SMHI säger att de inte ska regna så kanske en fika nånstans. Kom igen, banga inte. Lämna namn och telefonnummer i kommentarfältet så hör jag gärna av mig.
MVH
/C


Midsommar snart.

Nu har jag slösat bort några timmar på att kolla på Matrix. De är slut nu. Så jag ska typ sova. De är midsommar imorrn, jag trodde de va idag imorse. Men när jag kom till mamma och upptäckte att ingen va hemma så tänkte jag att jag har tagit lite fel på tiden. Bra att man har koll.

Juste, jag ska till jobbet på måndag. De är tydligen så att jag ska få ett nytt schema med mer pass = mer pengar. SKITBRA!
Men ja, sova nu. Imorrn kommer syster och svåger m.fl. Spännande.
Godnatt kids
/C

Whaaait a minute, ska man inte lägga sju olika blommor under kudden så att man drömmer om mannen man ska gifta sig med? Är de inatt? Jag får kolla vad vi har för blommor i huset.


´`

gah. De känns som att man ska göra nått imorrn. Men jag har ingen att leka med känns de som. Allt känns så långt borta.
Läget just nu gillas inte.
/C

-

Jag somnade arg igår. Jag vaknade arg. Jag är fortfarande arg.

Nu har jag städat och grejer, ska snart åka till mamma. Pappa ska ha gäster och som alltid är han sen. Han börjar städa huset idag. Han bestämmer att rabatten verkligen måste rensas klart idag och den är stor och de är mkt ogräs. Så jag får rensa hela rabatten. Jag hatar blommor och gräs.
Hur mycket tror ni min lillasyster har gjort? Hon klippte lite gräs igår och hon plockade upp lite kläder på golvet i hennes rum. Thats it. Hon går på sommarskola så jag antar att det är synd om henne eller nått.

Nej, detta hus gör mig irriterad. Jag vill bara bort här ifrån just nu. Vi skulle ha åkt klockan ett. Sätter pengar på att vi kommer här ifrån halv två.
/C

Svart&Vitt

Jajaa, mitt internet lever sitt egna liv. Eller ja, de dör och återuppstår hela tiden.
Idag har de varit superfint väder! Såklart har jag solat och såklart har jag bränt mig. Jag har också börjat läsa sista Harry boken....  Tanken var att läsa den på svenska efter jag sett nya filmen som kommer i juli meeen jag kan inte vänta. Och jag har inte råd att köpa den på svenska. Så de blev på engelska igen. Men min engelska lärare Bengt kommer bli glad!

Ikväll då. Jag och lillasystern är ensamma ikväll, pappa är i Berlin och kommer hem sent. Jag ska ta fram mina matlagningstalanger och laga falukorv med makaroner. Vi får se om jag bränner upp hela skogen..

/C


Soooooooooooooool

Jag är vaken.
Idag är de fint väder för fan! Gå ut! Stanna ute!

Jag ska ju då till stan för att träffa min gudmor. Jag har drömt inatt att jag typ missade bussen och att hon blev arg (hon blir aldrig arg) osv. Så jag är upp i god tid idag, bussen går inte förrän vid ett. Meeeen jag vill ju vara på den säkra sidan.
Nu ska jag äta god frukost.
/C

sorry guys

Mitt internet har inte fungerat. Men nu funkar de igen.

Idag har jag inte gjort så mkt, spelat sims typ. Jag måste bara säga att jag håller med Lisa om att simsarna spelar gitarr as fint. Min spelar hela tiden...
Imorrn ska jag till stan och träffa min gudmor som jag inte har träffat på evigheter. Vi ska gå lite på stan och byta en klänning som jag har fått av henne. De ska bli trevligt!

Nu ska jag göra annat.
/C


Gör en bra sak

Vi har ett mission. Hitta ett bra smyckeskrin till mig. Jag letar som fan men de finns ju typ ingenstans. Jag måste ha ett där mina juveler inte åker omkring när jag packar och åker mellan mina föreldrar.. Jag har lagt mina smycken lite hur som helst förut och dom förstörs, t.ex mina guldörhängen har plötsligt blivit guld och silver randiga.

När jag kommer på att jag vill ha nått så blir jag ganska besatt av att hitta detta. Så jag vet ju vad jag kommer göra ikväll..
/C

..

Ja nu är jag ensam. Eve och Pisse har åkt. Jag är själv i den här äckliga byn.
Igår va jag på jubileumsfest vilket va måttligt roligt.. Kom fram en kille som inte trodde på att jag hette Celicia. Vi hade namnlappar på oss och han trodde verkligen jag drev. Idiot...
Nu är jag hos min mamma, ska hänga här tills pappa kommer hem från stan.
Jag känner mig ensam.
hejdå
/C

227

Hejdå!
Nu väntar värme, sol och paarty!!




Waaaatch out!!!




PUSS
E<3

blää

Vi säger bra jobbat till Eve!

Äcklig dag idag. Har inte så mkt att säga. Imorrn är de jubileumsfest. Vafan ska man ha på sig? Jag har ångest..
jag har spelat massa sims, mina simmar mår sjukt bra. Tjänar massa pengar också. Moahahah.
Ska snart sova.
Gonatt.
/C

226

Grattis Anna till körkortet!

Nu är jag klar med packningen, ska packa det sista imorgon..
Kollade precis mina beryg och jag är sjukt stolt över mig själv
3 mvg
7 vg
2 g

Fy fan vad jag är bra! Har aldrig fått mvg förut, Wiiie!!



Nu ska jag gå ner och titta på en film.
Vi hörs kanske imorgon, annars får ni ha en bra vecka.
Puss!
/ E<3



225

Nu har jag nästan packar klart!
Jag börjar blir lite nervös, men det hör ju till ;)







E<3

ont in the head

Meen, sluta vara nyfikna, ni vet vem de är.

Jag har ont i huvudet... Jag kommer inte palla åka till ungdomsrådet om jag fortsätter ha ont. De suger, dom kommer bli arga..
Nu blir de frukost.
/C

224

Jag vann!
Igår när vi spela monopol så jag det jag som vann, jaa!! :)
Idag blir det att packa och fixa inför Kroatien. Imorgon åker jag och Pisse.


Nu ska jag fixa och trixa lite ;)
Laaater
E<3

sent en kväll

Ja du hade så rätt mamms! Mere, un point.

Jag har ont i huvudet. Och jag har aldrig ont i huvudet. De är jobbigt. Man ska ju inte knarka.
Imorgon ska jag in till Haninge för att hjälpa till inför ungdomsrådets jubileumsfest. Inte de roligaste men vad gör man inte för att skaffa sig nya erfarenheter. De lär ju vara roligare än att sitta här och stirra in i väggen.

Nu ska jag ligga och ha huvudvärk. Och prata med trevlig person.
/C


Dagen

Idag har jag lekt med Eve. Nu ska jag snart äta och sen ska jag leka med Eve och Pisse. En bra kväll alltså.

Jag sitter och pratar med Pappa på msn, han är i Norge och gör nån opera. Han är ganska duktig.

Han har designat allt ljus. Fint.

/C

Tårarna är slut, kommer jag aldrig mer gråta nu kanske?

Jag grät inte igår. Jag kunde inte gråta för de va ju typ inte sant. Jag satt och tänkte att "de är bara på tv" på slutet. Allt kommer ordna sig så jag behöver inte gråta. Men när jag skulle sova så kunde jag inte sluta tänka på vad som skulle hända om dom dog. Jag har typ haft mardrömmar om dom också. Men jag gråter inte. Konstigt. Jag måste kolla på reprisen på Söndag så kanske jag kan gråta då. Fy fan va hemskt.

Idag hoppas jag att jag ska träffa Eve. Annars inget inplanerat.
/C


223

Liggar här i min älskade säng och tittar på Greys.
 Tror ni Cilla gråter än?
Om hon inte gör det nu kommer hon garanterat göra det i slutet!




Jordgubbar är gott!



E<3



yayaya

Alla kläder som ska vara i garderoben är i garderoben.
Alla kläder som ska vara i tvätten är i tvätten.
Allt skit som ska ligga i soptunnan ligger i soptunnan.
Alla smycken som ska ligga i lådan ligger i lådan.
Allt damm som ska ligga i dammsugaren ligger inte i dammsugaren. Än.

Nu ska jag springa för de regnar inte!
/C


222

Vilket busväder! Inte roligt!
Har precis kommit hem från nynäs, jag var hos tandläkaren. Inga hål :)
Sedan blev det lunch med Pisse.
Nu hade jag tänkt att ducha och sedan ligga i sängen resten av dan och titta på Bevvan.
Jag hatar detta väder!


Laaater
E<3

Min mamma måste älska mig för jag är hennes barn

Yes Jennie, jag säger när det är dags! ;)

Fy fan va min mamma är jobbig. Jag ligger och sover, jag vaknade typ halv 10 av att nån ringde, jag satte telefonen på tyst så de fick fortsätta ringa. De visade sig vara min gudmor och hon lämnade ett meddelande på min telefon. Duktigt.
Men ja, min mamma hör att min  mobil ringer så hon fattar då att jag är vaken. Hon kommer in och säger att jag kan gå upp nu och att hon vet att jag är vaken med en sån där jobbig glad röst. Hon tillägger också att jag borde städa mitt rum vilket gör mig ännu mer ovillig att gå upp?
Gå, hej då lyckas jag få ur mig. Jag ville sova. så jag somnade om och jisses vilka drömmar. Jag har varit superhjälte och räddat små mobbade pojkar i sorunda och varit i ett typ slott som också va i ett kasino. Där låg jag i ett tomt badkar som stog i en stor sal och de va massa människor där och plötsigt lägger min storasyster en stor gubbibåt över och jag får panik och kan inte andas. Allt syre försvann och jag nästan dör. Men hon tar bort den och jag gråter och springer där ifrån. Naken va jag då också. Jag tror de har mkt med filmen som jag såg igår..

Men iaf, jag vaknar lite till och från mellan mina drömmar. Jag vet att mamma skulle åka till stan klockan 12 så jag lyssnar hela tiden om hon är kvar. Och de är hon. Så senaste gången jag gjorde de så vände jag på mig och så hörde jag att hon reste sig upp från stolen och började gå mot mitt rum. Och ni ska veta att de där ljudet när mamma går till ens rum så får man en speciell känsla i magen. Jag vet inte vad den betyder men jag vet att hon är på väg till mitt rum och jag förbereder mig på massvis att säga. Hon kommer in och slänger sig på min säng och pratar med äckligt jobbig glad röst. Kooooom upp, jag har tråkigt. Ät frukost med mig, klockan är tolv, du kan inte sova mer.
JO DE KAN JAG FÖR JAG HAR SOMMARLOV FÖR FAN!
Jag sa inte de. Men jag tänkte de. Mammor är värst på morronen.

/C

gosh, im good

Det är sent.
Jag har kommit på en sak. De flesta av mina bekanta i min ålder ska jobba i sommar. De har fått sina jobb från komunen och ska jobba tre veckor. Jag ska jobba 12 dagar, kanske fler om jag få extra pass. Dom är utspridda över hela juli så jag jobbar lite olika. Jag kommer tjäna lite mer pengar än dom också. Jag är nöjd.

Så nu ska jag snart sova, nöjd och glad.
/C


Tiiiisdag

Jag har handlat;
En kofta
Ett par skor
Två par örhängen
Några armband
En ring (!)
Nagellack
Nagellacksborttagning (sveriges längsta ord?)

..Och så har jag varit på bio. Vi såg Män som hatar kvinnor, riktigt hemsk film. Men sjukt bra. För att vara en svensk film så va den otroligt bra faktiskt.
Men ja. Efter mitt stadsbesök så drog jag till kvantum a.k.a jobbet. Jag skulle få en liten visning om hur man öppnar och stänger. Ni förstår inte hur svårt de är att sälja jordgubbar mina vänner. Man ska räkna pengar, skriva papper, skicka sms till chefen, räkna lådor.. Ja de är ett jävla jobb. Ångest.

Men jag får pengar ♥
/C

221

Sommarlov!
Äntligen, nu är det två och en halv månads frihet :)
Var först i min lilla skola och hade skolavslutning, sedan gick jag till Pisses skola.
 Alltså två avslutningar!!
Sedan blev det en runda i centrum och inte för att glömma, lunch på Taco bar !






E<3

De blir en bra dag imorrn

Imorrn ska jag göra nått! Jag ska in till stan och förhoppningsvis handla nått och sen kanske på bio. Mitt sällskap kommer bestå av vänner från klassen. Sen så slutar ju Eve skolan imorrn (de va på tiden..) så hon kanske vill ses på kvällen. Jag ska till jobbet också och lära mig hur man stänger och öppnar. Blir nog bra.
Ska kolla lite på Seinfeld och sen sova.
Peace out geeks
/C

220

Dagens dåliga raggningsreplik!
Jag är nyfiken på om du är så bra i sängen som det står inne på toaletten?




Nu ska jag snart sova, behöver ju skönhetssömnen tills imorgon.
 Skolavslutning!!
Sommarlov!!


Gooodnighty
E<3

219

Heeej
Idag hade vi "klassensdag" och var på rudan, sedan bar det av till nynäs och träffa Ellis sedan ett sommarjobbsmöte med Matilda :)



Äckligt!






Min söta lärare














E<3


En till dag med att inte göra nånting.

Sommarlov säger jag bara. Underbara sommarlov. Jag gör ingenting. Men imorrn kommer jag vara uttråkad, nån som vill hitta på nått? Jag känner verkligen för att gå och handla... Det finns pengar på kontot ♥

Nu ska jag kolla på Greys. Oh sweet Greys..
/C


jag har dragit trettiofemtisju gånger i dedär jävla snöret

Jag vet varför man gillar vintern och inte gillar sommaren.
Man slipper klippa gräset. Jag hatar äckliga gräsklippare som vägra starta. Jag har inte tålamod till detta. Jag dödar någon snart.
/C

218

Dagens dåliga raggningsreplik!
Om du gillar mitt namn kommer du älska mitt telefonnummer





E<3

217

Ellis ringde precis:
Ellis: Heej, det är en kändis här på kroken!
Jag: Jaha vad kul, vem?
Ellis: Haha, Mojje med popcorn frisyr. Du ska se hans sons hår!
Jag: Är han ful (Mojje) ?
Ellis: Nej, han var faktiskt snygg! Aja jag skulle bara säga det. Heeejdå!

En äkta levande kändis ;)



Synd att han inte är lika cool som Uggla!




E<3

216

Tjena!
Söndag igen då, om en vecka är jag och Pisse i Kroatien ;)
Imorgon ska jag till skolan, eller vi ska vara på rudan och umgås. Sen på Tisdag är det sommarlov!
Det ska firas. Hur vet jag inte än, haha!





Jaja, nu väntar tvn
Laaater
E<3


eh vilken dag är de idag?



Bra dag. Jag har sprungit en halvtimme, de gick lätt. Jag har spelat sims resten av tiden. Sen ikväll ska jag på möte om sommarjobbet. Börjar blir lite nervös, gillar inte möten.
Sen när jag kommer hem har jag ingen aning om vad jag ska göra. spela sims antagligen. Jag kanske skulle träffa nynäsflickorna i nynäs men de blir kanske försent. Vi får se.

Men nu ska jag städa lite, order från mamma.
/C

215

Dagens dåliga raggningsreplik!
Vad gör en trevlig flicka som du i min snuskiga fantasi?




E<3

Lugn lördag

Jag är en geek. Jag har spelat hela dagen. Men de är så nedrans beroendeframkallande... Mina små gubbar har nu blivit kära och lyckades förlova sig också. Har precis haft en bröllopsfest som deras vänner tyckte va as tråkig. Inte lika bra. Nu så är de barn som gäller och sen måste jag kirra lite mer pengar vilket tar 300000 år.
JUSTE. Sommarjobbstjejen messade och frågade om jag ville jobba tisdag kväll. Hej pengar, komsi komsi. Ska på möte imorrn också och prata om schemat.

Fio kommer också imorrn typ elva så ska hon och jag ut och springa. Jag är faktiskt lite nervös för jag har inte sprungit med någon på länge. Jag brukar springa mkt dåligare när jag springer med annat folk. Prestationsångesten kommer fram.. Men vi får se. Blir nog bra.
Nu ska jag sova. Gonatt och eh, grattis på Sveriges födelsedag.
/C

214

HEJA SVERIGE!!




E<3


Im still standing for hope and glory

härlig dag. Det är första dagen på sommarlovet och jag gör absolut ingenting jobbigt. Kollat på film och umgåtts med min lillasyster. Nu sjunger hon också. Nu ska jag bege mig in Simsvärlden. underbart.
/C

NU JÄVLAR

Kvällen var intressant. Josephine a.k.a José ska sova över och vi har precis tittat på film. Nu ska vi sova skönt, denna första kväll på sommarlovet. Najs.
Imorrn så blir de chill on the grill med sims. Yeah, va jag ska spela....  Men ja.
Gonatt
/C

en bra dag.

DET ÄR SOMMARLOV! Äntligen, så nedrans skönt.
De gick bra i kyrkan. Min klassförestånadre (han är också min histora lärare och rektor på min skola) sa att han skulle sluta men de visade sig att han bara skulle sluta som rektor. Tur de, jag gillar han.

Jag har också sprungit idag. När jag gick hem från bussen så va de ok väder, de regnade inte men de va ju inte varmt. Sen typ 10 min senare när jag skulle ut och springa så va de plötsligt orkan! De va nästan så att jag gick in igen. Men jag visste att Lisa skulle klaga så jag fortsatte. De gick braaaaa.

Och nu mina vänner, har jag spelat sims! Yeah, de är så jävla najs. Jag kommer bli en nörd.
Nu ska jag kirra saker, ikväll kommer de besök.

/C

213

Hej!
Idag är det ju många som får sommarlov men inte jag, jag får vänta tills på Tisdag.. Men det gör inte så mycket ;)
Idag ska jag på student firade sen tror jag att jag ska umgås med Cilla..
Det är ju inte det bästa vädret just nu så mina sommarkänslor har sprungit och gömt sig!
Men om en vecka åker jag och Pisse till Kroatien och gör det osäkert !!
Roligt



Laaater
E<3

så jävla äckligt klantigt

Hur många gånger har jag missat under mitt första år i gymnasiet? Noll.
HUr många bussar missar jag dagen då jag slutar mitt första år på gymnasiet? En.

Hur fan lyckas
jag!? Nu kommer jag komma 40 min sent. Som tur är så ska kören vara där tio och själva avslutningen börjar inte förrän elva. Men endå, hur fan lyckas jag?
Jag funderar på om jag ska installera Sims 3. Fio köpte ut de till mig igår hähä.
Hejdå
/C

212

Dagen dåliga raggningsreplik!
Jag betalar drinkarna ikväll om du handlar frukost imorgon






Gooodnighty
E<3

211

Snart ska jag titta på Ratatouille :)



Fruktsallad



Syggve!!



E<3

210

Grattis till Cillizzz!!!
Jag sitter här och diggar till Gyllene Tider :)







E<3

maha

Nu sitter jag själv i en nästa tom skola. De siiter några till i biblioteket men annars är de bara lärare som springer runt med böcker och papper. Jag ska ju severa på treornas gubb och gumskiva ikväll. Jag vill skriva att de ska bli roligt men jag är äckligt nervös och är inte alls entusiastisk.
MEN mina vänner, en god nyhet är ju alltid att jag får mvg i NK ist för vg som jag trodde!! Så de totala betygen efter ettan blir alltså nio avslutade kurser och av dom så blev de åtta mvg och ett vg. Jag är stolt.

Nu kom töntarna tillbaka som jag ska umgås med hela kvällen så jag ska väl vara social.
Hejsveis
/C


209

Nu är det såhär att mina kära fina Bevvan tröja finns på bikbok och kosta bara 50 kr !! ( Halv priset idag )
Så om någon vänlig själ vill köpa den till mig blir jag jätteglad :)
Någon som känner dig extra snäll idag?






E<3


208

Godmorgon :)
Japp jag är hemma, jag har inte varit i skolan idag. Jag tyckte jag förtjänade att vara ledig!
Jag har precis tittat på ett Greys avsnitt, det var sorligt..






Laaater :)
E<3

Jag vet hur de kommer sluta

Greys är slut. Jag grät. nej de va en underdrift, jag storbölade. Allt va hemskt.. Jag orkar inte ens prata om de.

Jag har lite ångest över morgondagen. Jag vet inte varför men de känns inte bra. Nånting kommer hända. Vi ska typ städa och sjunga imorrn. thats it. Sen är de bara en dag kvar till lov! Supernajs.

Juste, min pappa är snäll. Superdupersnäll. Han ska föra över pengar på mitt konto imorrn så jag kan köpa sims 3. De ska bli min avslutningspresent. Och han har inte ens hört nånting om mina betyg så han är väldigt generös tycker jag.
Men nu ska jag typ sova. eller försöka. Kommer drömma om att George dör i typ Irak och att Izzie tappar minnet och dör. Och när hon dör så kommer Karev att bli psykiskt störd och alkolist. Försöka att ta självmord ett antal gånger men misslyckas. Tillslut läggs han in på psyket. Derek blir typ skjuten och hamnar i koma och Meredith föder hans barn några dagar senare. Sen kommer de en tornado och alla dör.

Sov gott
/C

207

Dagen dåliga raggningsreplik!
Dina läppar smakar som vin och ikväll vill jag bli berusad




E<3

206

Idag var det en lugn dag i skolan, vi städade bara köket och käka våfflor :)
Jag var hemma redan vid 12, sen har jag jag tagit det lugnt och tyckt synd om mig själv för jag har ont överallt!!






E<3

spring ffs

Fjollcoolcat stinks.

Lam dag. De bästa va att jag fick se den fjärde Harry Potter filmen. de gjorde min dag.
Idag fick de bra att springa. Men nu vet jag också varför jag inte springer på mornarna. Man är trött innan man springer och efteråt är man ju heeelt slut. Så då vill man ju typ ligga i soffan och sova. Men nej, nu skulle jag gå till skolan. Inte najs.

Jag har inget intressant att berätta så hej,
/C

Gissa vad jag kommer göra imorrn klockan åtta?

Springa 30min.
Okej
, eftersom jag ska upp och springa imorrn så ska jag sova. Jag ska lägga fram allt jag ska ha imorrn så jag inte behöver stressa. Tips från storasyster.
Imorrn är de klassens dag och gissa vad 1c ska göra? Kolla på film i klassrummet. yey, låt mig hoppa runt av glädje.

Men ja, sova va de. Jag känner en blandning av ångest och taggning.
Gonatt
/C

jaaaaaah

Lisa försökte få mig att få dåligt samvete för att jag inte springer. Men icke skall hon lyckas!
Jag har nu granskat smhi och sett att de regnar idag och på torsdag men inte på onsdag och fredag. Så de blir att springa imorrn efter skolan eller kanske innan.... De vore kanske bra att testa. Jag börjar ju elva. de blir nog innan. Jag tänkte köra en Fio, lägga fram allt ikväll så jag inte behöver stressa imorrn. Kan nog bli bra.

Det är spikat! Jag är redan taggad.

Jag kanske ser dehär typ klockan åtta imorrn

/C

205

Åå, jag har precis tittat på The notebook.. Det var så fin!! :)
Här kommer lite bilder:



Ge mig!!
























E<3

tisdag

Resultat från dagen är ett vg i matte och mvg i geografi! Jag är så nedrans glad så ni förstår inte. Jag trodde jag skulle få g i matte och vg i geografi. Nu kanske jag kan slå MrIsak i antal mvg.. mahaa

Ja idag ska jag egentligen springa. De spöregnar ute och jag har verkligen inte lust att springa när de är sånt här äckligt väder. Jag ska in på smhi och kolla hur de ska bli imorrn så kanske jag får görat då ist.
Den här dagen har varit mkt värdelös. Vi har typ lekt lekar. Äckligt tråkigt.

nuuu ska jag göra annat.
/C


204

Heeej!!!
Oj vad det var länge sen jag bloggade.. Jag har inte orkat..
Men i dagarna har jag b.la. varit på dop, solat, varit i skolan, picknickat :)

Idag har jag som vanligt varit i skolan ( Inte många dagar kvar till sommarlov) fast det har faktiskt varit en ansträngade dag,
i morse fick jag springa till bussen och jag glömde min jacka, jäkligt korkat.
Vi hade idrott och spelade fotboll, jag ramlade två gånger så nu kan jag knappt lyft armen!
Jag fick springa som en j.ä.v.l.a. idot till tåget.
Sen i ösmo fick jag stå i regnet och vänta på bussen.. Utan jacka!!
Ja, då vet ni det också..


Nu ska jag titta på film, bilder kommer senare
Laaater
E<3

Måndag kväll

Sådär, och så blev de kväll. Jag är jättetrött känner jag nu. Skönt för jag har inte varit trött på kvällarna de senaste dagarna. Good for me.
Imorrn då. Sista "riktiga" skoldagen imorrn! Jag kommer sluta tidigare också till och med. Men ja, de blir najs.
Vet inte direkt vad jag ska säga... Matteskiten har inte kommit upp än. Så jag lever fortfarande i ovisshet.

Ja nej, jag har nog inte mer att säga. Jag ska nog gå och lägga mig. I mitt otroligt stökiga rum... gosh, de är inte vackert. Malin skulle fått en hjärtattack. Eve också. Så, ni två får inte komma hem till mig tills jag har städat. Vill ju inte att nån ska dö liksom.
Gonatt
/C

soliga bilder

Bilder från dagen,

haha, vafan gråter Sanaz för?


Trävligheter i solen


HAHA, Sanaz försökte smörja in sig med kräm. Hon va inte så bra.


Sol till alla

/C

+

ahhh, härlig dag. Ganska så chill i skolan, slutade typ ett. Då bar de av till nynäshamn och nicksta där vi spelade lite vollyboll och solade. Jag badade också. De va första för i år och de va inte ens kallt. very najs.

Okej jag måste kolla mitt mattebetyg.. Anders har lagt upp de. Jag är lite rädd, det finns en chans att jag kan få vg.
/C

p.s sitter och kollar på ett gammal greys avsnitt. fan va sorligt, jag gråter nästan..


bläh

Nu har jag hjälpt lillasyster med matteläxan. De gick ganska bra ibland men när vi kom till den sista sidan och de "svårare" talen så blev jag lite förvirrad på ett tal. Jag fattade inte riktigt frågan, dom skrev jätte otydligt om vad man skulle göra. fy fan kan jag få ta studenten nu tack?
gonatt.
/C

dehär skrev jag igår kväll

RSS 2.0