Imorrn är de måndag

Nu ska jag sova. Imorrn är de inlämning av referat och dansprov. Jag ser verkligen inte fram emot det. Nu hoppas jag att det inte blir några äckliga drömmar inatt.
Gonatt
/C

Söndag

Det är söndag. Lite tråkigt, gillar inte söndagar. De blir så tomt då.
Inatt vaknade jag av att jag grät. Tårarna rann verkligen ner och jag typ storgrät. Isak vaknade och fattade såklart ingenting. Men de va så att jag hade drömt att min storasyster Fio hade dött. Och när jag vaknade så trodde jag verkligen att hon va död. Har aldrig hänt förut men jag va helt förstörd.
Nu är de EM final i handboll!
/C

Trött

Igår var ju lite släkningar här, det var mycket skoj :)
Just nu undrar jag över om det är imorgon som jag har prov?
Det kunde ju vara kul att veta..

Jag har precis tittat på Ugly Betty och vet ni, det ska sluta sändas! :/
E<3

party on. not.

Jag hatar att skriva referat. Nu har jag skrivit typ lite mer än en halv och jag kommer inte på mer att skriva. Nån i klassen måste läsa, den första som loggar in på msn får den!
Idag är jag och Isak hundvakt, pappa och Ingalill är på premiär på operan. Vi ska kirra middag sen, köttbullar. Riktig festmåltid.
Jag känner mig bitter.
/C

Jag tror jag börjar bli deprimerad!

Jaa, det är sant!
Jag har precis pratat med Ellis som befinner sig på Bali för tillfället, och det känns inte alls bra att jag får sitta här hemma och titta ut på massa snö! Medans den loppan är nere i värmen..
Jag längtar tills det blir vår!!


Me & sis!
(Har bikini, inget snusk i den här bloggen!)

Anyway, igår var ju jag och frugan på bio och såg Avatar i 3D.. Det var fasiken det coolaste jag sett, varken jag eller Pisse hade sett 3D innan!
Och filmen var verkligen bra :)
Ikväll kommer lite släkt hit, mycket trevligt!!
Ha en superbra lördag folket.
E<3

Imorrn är de fredag

Nu är jag äntligen i rätt hus. De va ju meningen att jag skulle till pappa osv efter skolan men de gick inte så jag gick hem till mamma och där satt den alltid lika älskade storasyster Fio och bihanget pojkvännen Björn. (HAHAHHAHA JAG ÄR ROLIG IDAG) Det var trevligt. Vi tittade på Sommar med Göran och den va rolig.
Asså jag måste säga att min dröm imorse inte va att leka med. Jag va mexikan, tagen av nazister och satt på ett mentalsjukhus. De ville döda mig. Det var en sån dröm där man typ tänker att man måste vakna, annars kommer nazister att döda dig. Precis en sån dröm.
Usch.
/C

Torsdag

Idag var det en lång dag i skolan, slutade halv sex!

Jag måste bara få säga att jag inte tycker om när personer förändras pga av en annan person..
Inte helt okej!!
Jaja, imorgon är det fredag och då ska jag och frugan på bio.. Blir avatar tror jag, frugan fixar ;)



Nu ska jag lägga mig i sänger och titta på.... Bevvan såklart!
E<3

de va rubrikens fel

FAN.
Jag hade skrivit ett glatt inlägg om hur bra jag mår osv, men såklart så försvann det. Nu är jag inte ens glad längre. Bloggen förstörde mitt flyt. Och jag kommer inte alls ihåg vad jag skrev. Asså. Jag blir så jävla sur. Jag va ju taggad för fan.
(fast egentligen är jag ganska glad idag iaf)
Hehe.
Jag får skriva mer sen, måste skriva referat.
/C

.

Tjena!
Idag har jag som vanligt varit i skolan, dock så bestämde sig mina skor för att gå sönder mitt i snökaoset!
Bra tajming..

Hahahaha, håll i er nu för nu ska ni få höra om manchestermannen :)
Igår när jag stod och vänta på tåget kom en mycket speciell man..
Först går han fram till en tjej som står en bit ifrån mig.
Mannen: Oj vad fin du var. Jättesöt!
Hon tittar bort och låtsas som ingenting.
Han sätter sig sen ner brevid en annan tjej..
Han: Aa, vi gillar mancherster du & jag.. (Hon har också manchesterbyxor på sig)
Hon tittar bort..
Han: Höhöhö, i Skogås kallar dom mig för manchestermannen.. Höhöhö!
Eh.. Vilket land kommer du ifrån då? För du är ju inte Svensk? (Hon fortsätter titta bort)
Han reser sig och det sista han säger till henne: Du är ganska tystlåten av dig!!
Hahahahahaha!!!!

Det gjorde min dag..
E<3

(jag gillar inte svamp)(eller jo de gör jag)

Nu är det så här. Jag tänkte sova nu. Imorrn är de typ sånt där öppethus i skolan, och jag ska även denna gång leda de små förvirrade niorna till ljuset av min skola. Dock så blev jag lite nervös förra gången när de va en mamma så typ frågade 4389637846235 frågor. Typ grillade en. Kände mig som en grillad kyckling när hon äntligen gick. Faktiskt.
Men annars är de nog ingenting roligt som händer imorrn. Jag har fortfarande inte läst klart engelskaboken som vi har seminarium på (för att den är så otroligt seg)(så jag får faktiskt vara lite seg med att läsa den)(och jag fastnade på youtube (livelavalive) istället för att läsa)
Mmmhmhm, nu blire gonattprat med the man och sen sova.
/C

YEAH

Varför älskar jag den här låten?
/C

klagarn

Alltså mina vänner, jag gillar att klaga. De har inte varit så grovt förut men nu känner jag att jag klagar heeela tiden. Även när jag är ensam och sitter för mig själv så klagar jag på saker. Eller på bloggen, många inlägg där jag klagar känns de som. Jag är väl en liten attentionwhore antar jag. Men jag ska försöka sluta klaga. Eller ska jag?
Jag sitter iaf här och är lite deppig. Kanske för att jag precis upptäckt att jag inte kan gå på en väns fest nästa helg, så nedrans sämst. De skulle bli så wonderbart att träffa henne igen, såg verkligen fram emot de. Men nu är det så att jag ska iväg tidigt till norrköping dagen efter och jag vill verkligen åka dit också och hälsa på min nya systerdotter. Varför kan folk inte sprida ut alla aktiviteter efter min kalender.....?
/C

hatar rubrik

Ååååååhåååhåhåhhh, jag har ingenting att skriva. Sitter och kollar på snygga människor på top model. Hatar dom.
NU HITTADE JAG CHOKLAD! De blev genast mkt bättre. Och nu kom de snygga killar på tv också. Eh, jag skriver sen då.
/C

Tankspridd..

Idag har inte varit en allt för bra dag än så länge!
Jag var ju skit stolt igår för jag hade pluggar och jag skicka texterna till min mail så jag kunde skriva ut dom i skolan, men imorse när jag skulle skriva ut dom hade dom inte sparats.. Suck, typiskt mig!
Sen hade jag helt glömt bort att jag hade prov idag också!!!
Inte bra, jag hade ju tillochmed skrivit en påminnelse lapp till mig själv!
Just nu är jag inne i en lite förvirrad period..



En positiv grej som hänt idag är att vi fått nytt schema och jag slutar 11.30 på måndagar!
Det gillar jag starkt.

Aja, nu måste jag plugga... Igen!!
E<3

Whats the point

Johnossi har en ny singel

/C

Helg

Jaha. Min helg;
Fredag
Jag och Elin var i flottsbro hela dagen. De va sjukt bra, snön va perfekt och de va typ inge folk alls. Så de va väldigt trevligt. Dock så stal Lasse min kamera, eller de är min mammas kamera. Jag gav den till honom innan vi började åka för att vi skulle åka lite först och sen skulle vi ta med den och filma. Sen när vi kom tillbaka så hade han åkt hem, och stulit kameran. Lilla kleptomanen.
Sen åkte jag hem och tog med mig Isak. På kvällen gick vi till Leo och hänge där med Eve och Jonas. Vi skulle kolla på film men jag däckade och tvingade sen Isak och Eve att gå hem.
Lördag
Jag och Isak åkte in till stan för att ta hand om lite saker och även äta frukost. Sen åkte vi hem MEN när vi kom till vh för att ta den äckliga bussen så va de fula tåget sent så den äckliga bussen hade gått. Så vi står och typ gråter för vi tror att nästa tåg till nynäs går om en timme. MEN gulliga SL har ju kirrat halvtimmestrafik till nynäs på helger nu så vi fick bara vänta en halvtimme. Tack SL.
Sen kom hem och chillade lite för att sen stressa sönder för att hinna göra iordning innan folket kom. Sen började de komma folk och det blev en väldigt trevligt kväll. Inget nämnt inget glömt. Även fast vissa hade de mysigare än andra. HEHEHEHHEHE. (anges kan känna sig träffad av den)
Söndag
Jag och Isak vaknade, lagom pigga. Städade i typ 45 min sen va de strålande vackert i huset. Sen drog vi till världens mötesplats a.k.a lillan för att inhandla lite frukost. Bröd och gurka kom vi hem med. Sen gjorde Isak frukost till mig medan jag kollade om resten av partygängen levde såhär dagen efter. De gjorde dom flesta.
Sen blev de lite matteplugg, spelning av gitarr (Isak spelade, jag sov) och sushi till middag. Sen lämnade mannen mig för att resa hem till den stora staden igen. Dock så sitter han i vh nu för att han s buss va sen så han måste vänta en halvtimme på nästa tåg. Fuck SL.
Så nu sitter jag här, imorrn är de skola. Inte taggad, men jag ska få inviga min mya kalender vilket kommer bli legendariskt.
/C

Plugghäst!

Jag är så jäkla stolt över mig själv!
Jag har suttit här och pluggat ett par timmar nu, så nu är det inte allt för mycket kvar :D

Igår var jag hos Cilliz, det var mycket trevligt!
Der började ganska fint och bra med lite lekar och slutade med att jag, pisse & Isak åkte trapprace!
Kan ju berätta att min rumpa inte mår allt för bra idag..
Nu ska jag fortsätta plugga
E<3

yäyäyä

OKeeeeeeeeeeeeeeej, man kanske ska blogga lite. Jag behöver inte skriva nått om idag för den har varit ganska ointressant.
ELLER NEJ.
Gissa vad som hände! Eller du kan typ låtsas gissa iaf.
Jag fick min KALENDER! Helt galetsjuktotroligtas bra. Har skrivit in alla prov vi har osv, ganska mkt måste jag tyvärr säga. Okej, sen va de inget mer intressant.
Imorrn där emot. Imorrn bär det av mot det stora berget flottsbro med min trogne följeslagare Elin. Jag ska lära mig att hoppa och hon ska lära sig att göra 180. Jag tror de kommer sluta med att Elin kommer kunna göra 360 och jag hamnar på sjukhus efter att ha hoppat in i en älg.
Men ja, den som lever får se.
Gonatt
/C

oinspirerad

Jag har verkligen ingenting att skriva här så jag tänker inte göra de.
/C

kvällens ångest

Jag har pluggat nu.
Jag vill inte få dåligt imorrn. Wäääää.
Vad ska jag göra nu? Egentligen sova kanske. Har inte tränat idag och har mkt dåligt samvete. Få ta igen de imorrn.
Asså, nu tänker jag vara så där lame och lägga upp en bild på mina hundar som är grymt söta just nu
Aww.
/C

fail or not to fail

Jag har den här känslan som inte är så bra just nu. Jag känner att, jag skiter i svenskaprovet. Skitsamma, jag kommer ändå inte få mvg i den kursen.
SLUUUUUTA GNÄLL. Ryck upp dig, plugga för fan. Måstefåmvg. Ett till vg och jag kommer bryta ihop. Kom igen nu.
Nu ska jag plugga.
/C

later on

De är redan söndag.
Jag ska skriva högskoleprovet. Jag och Isak gjorde ett typ testprov, vi fick alla rätt på mattedelen och typ 7 av 13 på svenska orden. Mattedelen va ju Isaks förtjänst men de kanske ni förstog hähähähäää.
Eeeeey juste, nästa lördag. Ni människor, nästa lördag ska vi umgås! Kommer bli asbra. Måste bara styra upp lite men de kommer bli trevligt. Nu ska jag sluta tjata. Mat snart.
/C

Roooligt

Sitter här i min ensamhet och skrattar så tårarna sprutar!
Det är nämligen så att min syster & kusin är i Thailand och min kusin är inte alltid den som har mest koll..
Iallafall så har dom precis varit på Phi phi och när hade åkte därifrån upptäcker hon att hon har glömt bankkortet och körkortet!!!!!!!!
Det roligt med den här lilla händelsen är att hennes pappa gjorde exakt lika dan förra gången dom var i Thailand..
Hahahahahaha!!!
Förstår ni det komiska?

Nu ska jag skratta vidare, ha en trevligt lördag.. Min har iallafall börjat superroligt!
E<3

Gonatt

Nu ska vi sova.
/C

inte ens de fick hon

Ni suger på att kommentera.
Jag tänkte sova snart. Imorrn är de ju fredag vilket är tummen upp. Men annars så ja, de blir inte så mkt roligare än så antar jag. Jag funderar på att ringa Isak och samtala lite. Sen måste jag kirra mina nya skor, måste sprayas.
De här inlägget är väldigt osammanhängande ser jag nu.
Jag skulle vilja radera de här inlägget för de va så otroligt fult.
Men nu publicerar jag.
Hehe.
/C

Dagens gnäll :D

Detta jävla svenskaäckel. De känns som att jag inte kan någonting även fast jag pluggar tjugofyraslashsju. Annars så går livet som de ska antar jag. Vi ska skriva ett bigass arbete i UoF fick vi reda på idag. Om ett fattigt land. Samtidigt ska vi skriva ett bigass arbete på historian om en händelse. I historien alltså. De kommer dock bli mkt intressant. Gillar historia lite så där. I smyg kanske.
Jag har också bitit mig i tungan för jag försökte att prata och tugga samtidigt vid middagen. Försök inte att härma akten om ni gillar att inte ha ont i tungan.
Åååh, jag saknar min kalender. De är typ en vecka kvar, lite mer. Då kommer jag äntligen få ordning på livet..
Nu ska jag göra den där äckliga diktanalysen som är till imorrn. Dagens dikt: Grymt verklighetens hårda band mig trycka.
Skjut mig baklänges och utochin.
/C

myeees

De blir inget intressant inlägg, jag ska sova ist. MAHAHA.
Gonatt
/C

anywho

EEEH,
idag gillade jag filosofin. Kan fortfarande inte riktigt släppa att jag fattade allt hon sa och de va intressant! mitt betyg kanske inte är sumpat iaf? Anywaaay, efter skolan åkte jag in och handlade med Isak och mamma. De blev ett par skor, en tröja och en kofta.
Mamma ropar att de är mat.
De är mat alltså.
Skriver ett till inlägg sen om någon intressant. Missa inte de!
/C

Tisdag

Uppe med tuppen och till skolan idag då. En bra dag i skolan vad jag kommer ihåg, lunch på donkne vilket va mkt gott. DOCK så gick matten inte bra alls. Den gick riktigt super äckligt dåligt. Ni vet en sån där lektion när "man inte fattar och efter ett tag så blir de lite pinsamt att fråga läraren för fjärde gången och när man väl är klar så är det 10 min kvar på lektionen och man läser nästa och ser att den är dubbelt så komplicerad som den förra"-lektion. Hatar dom.
Har precis tränat och ska nu äta. Sen blire att plugga svenska.
Dagens fotomodell är Elin!
/C


The End

Nu har jag målat naglar och beställt en kalender. Jag är mkt nöjd med dagen och ska sova. Gonatt.
/C

Ursäkta utbrottet

Sanaz och Julia får guldstjärna för dom är så snabba och bra!
De va allt jag ville säga antar jag. Ni andra är töntar.
Jag har tränat! Shiiiiiit va duktigt. Idag är jag på "mina dag ska vara perfekt"-humör. De går bra. Jag har pluggat, tränat, städat och kirrat almanacka. FAN JAG MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG HATAR CYBERGYMNASIETS REKLAM PÅ SPOTIFY! SÅ JÄVLA IRRITERANDE SÅ JAG VILL BARA KASTA DATORN I GOLVET! JAG VILL BARA SKJUTA DEN DÄR ÄCKLIGA UNGEN!!!!!!
Men iaf, nu ska jag kirra mina naglar. Trevlig dag idag.
/C

Födelsedagar

Okej, jag håller på att kirra en sån där fin almanacka på nätet så ni måste skriva när ni fyller år så jag kan skriva in de i den. Om ni inte säger så kommer jag inte köpa en present till er! SKRIV NU!
/C

it begins

HEJ.
De första jag får höra när jag kommer till skolan idag är "Celle, varför är du så jävla glad?" Ja, de va alltid lika charmiga Jennie som fällde den kommentaren. Men jag lät mig inte tryckas ner (tror jag) och jag är fortfarande på bra humör.
Nu sitter jag och tänkte försöka plugga lite svenska. Vet inte hur jag ska plugga, vi ska typ kunna äckligt många författare. Måste prata med läraren imorrn. Får ångest och känner mig ostrukturerad.
JUSTE, jag slutade på franskan idag. Ska inte läsa steg 4 så jag slipper de äntligen. Så nedrans härligt. Har bara muntliga kvar och jag vet inte hur jag ska klara de men jag får väl fråga mamma om hjälp.
/C

sovasovasova

Eftersom jag alltid lyssnar på syster Fio så kommer här en bild på mitt träd som jag har klistrat upp. Kvalitén är super som alltid.


Lägg även märke till mitt sängbord som jag nästan byggt ihop själv.

Annars så tänkte jag sova nu eftersom det är skola imorrn! Första skoldagen efter lovet och jag är taggad inför rutiner igen. Kommer bli topp. Dock så måste jag plugga mer svenska och läsa klart engelskaboken. Inte lika taggad.
God sömn kära läsare
/C

Jeeez

Hej.
Vilken dag alltså. Först så är jag helt slut från igår, de blev en riktigt bra dag. Isak blev riktigt duktig på att åka, jag måste vara en asbra lärare.

Idag har jag städat, pluggat, skruvat, spikat, klistrat, lekt, burit pelletspåsar a.k.a 16 kilo st och städat lite till. Jag har inte tagit de lugnt en stund vilken känns mkt bra just nu. Sitter i mitt rum med mitt nya sängbord och mitt fina träf på väggen som jag och Isak har klistrat upp. Riktigt fint.
Nu måste jag sätta mig och läsa engelskaboken, hur långt har ni andra i klassen kommit?
/C


kapsyl

Mina ben dör. That all you need to know people.

Vi åkte då till flottsbro idag, Isak och jag. Vädret va asbra, jag va taggad, Isak va taggad. De va bra. MEN. Vi skulle tydligen åka dit utan GPS, de är mamma som kör. Hej och hå, två timmar senare så är vi lost och har varit de ett tag. Vi har åkt upp till nån jävla stugby och tillbaka, virrat runt i heka huddinge/tullinge/flemmingsberg osv. Men sen så kom vi äntligen fram och de gick mkt bra att åka. Isak va faktiskt duktig och ramlade inte alls så mkt som jag hade hoppats på. Dock så landade han i stacketet en gång vilket va utruligt roligt.
Men ja, vi åker tillbaka imorrn och då är de tydligen några till från familjen som ska med. Trevligt hörrni.
Nu ska vi sova, jag är trött som satan.
/C

snowboard

Imorrn, eller ja typ idag, bär de av mot flottsbro. Medverkande är jag, Isak och Leo. Chaufför är mamma. Förväntan är att se Isak lära sig åka bräda. Hoppas han ramlar mkt och jag får skratta. Hehe. Vi ska åka typ vid 9 så vi borde verkligen sova nu. Jag är ganska mkt uppspelt, älskar ju att åka. Nu kommer Isak och jag måste publicera innan han ser att jag vill att han ska ramla. Han tycker tydligen inte de är så kul.
Godnatt
/C

Torsdag

HEEEEEEEEY.
Jennie har varit här. Vi skulle plugga men vi va inte så bra på de så de blev inte så mkt av de. Vi satt och pratade skit istället, vilket vi är mkt bättre på. Maha.

Igår va utruligt trevligt. Jag och Isak åt massa mat och sen kollade vi på Avatar som va bra. Inte så bra i 3D kanske men de va trevligt iaf.
När vi skulle till bion så va de så jääääävla kallt. ASSÅHERREFANIHELVETE. LIte coolt att de typ va 30 minus. Asså de kändes som de. Jag frös om ögonen vilket va nytt.

Nu måste jag läsa min engelskabok antar jag.
/C

Sista dagen

Imorgon börjar skolan för min del!
Jag ska väl egentligen inte klaga eftersom mitt jullov varit 6 veckor lång men jag är inte redo att börja skolan än..
Jaja, om ett par veckor är det lov igen. ;)
Jag har dock lite ångest över allt jag skulle pluggat med inte har gjort, mina lärare kommer nog inte bli allt för glada på mig.

E<3

Glee

Jaha. Jag har suttit och knarkat Glee-avsnitt sen klockan typ nio. Ska kolla på några till innan jag sover. Imorrn ska jag iväg till Ikea. Satan vilken ångest. Ikea är typ blod, svett och tårar för mig. Vi får se om jag överlever.
Sen ska jag på bio med Isak, de blir avatar i 3D. Isak har tydligen aldrig sett en 3D film (grottmänniska?) så vi ska kolla på den. Mkt trevligt.

Har inte så mkt att säga annars. Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig imorrn. De är ju kallt ute. JUSTE, kan alla sluta klaga på att de är kallt? VI BOR I SVERIGE, de är kallt på vintern. Flytta om de inte passar. Och de blir inte varmare för att alla klagar. Jag tycker de är fint och mysigt.
Gonatt
/C

One night in sandtaget

TJENARE.
Jag kör med stora bokstäver för att få en större effekt. Om någon undrade.
Igår blev de pulka, riktigt trevligt. Vi började i pulkabacken som inte är så superfarlig. De va trevligt, vi frös men hade trevligt. Isak tyckte dock att de va väldigt roligt att dra ner mig i snön hela tiden.
Sen när Leo och Jonas joinade vårat lilla gäng så drog vi vidare till större äventyr, sandtaget. De är lite vågat för mig, den höjdrädda mig, plus att de va på natten så de va mörkt. Men alla förutom jag åkte ner för backen en gång och sen va de slut eftersom de tog en kvart att komma upp. Ingen åkte ner en andra gång. Istället så kollade vi på stjärnor och lekte i snön.
Sen blev de film i Leos källare a.k.a bion. Trevligt.
Isak lekte modell i mina brillor.
Här vet jag inte vad han gör

Vi hade inga pulkor till en början så vi körde med sopsäckar. Jag fick släpa dom.
Snart är de middag.
/C

..

Alltså skolan har inte ens bärjat än och jag har redan svinmycket att plugga!!

Har precis tittat på Romeo & Julia och kan inte påstå att den var så jättebra..
Nu måste jag plugga i några timmar, men eftersom jag känner mig själv ganska bra så blir det nog inte så mycket plugg. Jag blir så trött på mig själv!
Igår var iallafall en trevlig dag, jag var först i stan och fika med Rebecca sedan pulka åkning och film med Cilla & Co :)
Ikväll blir det spelkväll med mina bönor!

See yaa!!
E<3

I cant belive

Idag vet jag vad de är för dag! Det är måndag.
Idag har jag pluggat lite matte, fast Isak va inte mkt till hjälp dock. Han måste tydligen också plugga?
Men iaf, ikväll blir de antagligen lite pulkaåkning! Annars flyter livet på här i byn. Snön ligger så fint, gillart verkligen.
Utanför mitt fönster. Shit vilken högkvalitetsbild.

/C


Nails

Nu har jag läst typ 10 sidor i boken. Den verkar inte helt förfärlig. Men jag har gjort massa saker medan jag har läst så de har inte gått så snabbt. Jag har målat naglarna, älskar när man är klar och dom har torkat, så fint. Jag fick massa nagellack i julklapp så jag måste pröva alla, mkt måla måste jag säga.
Dagens färg
Just i detta nu åker Isak från stan till mig, snäll grabb dedär. Så jag får sällskap ikväll! Jag känner att jag inte är så sjuk längre också. Har jag ens sagt att jag är sjuk? Jag är typ de iaf. Men ingen feber idag, bara lite snorig. Nu ska jag nog gå ner till resten av grottfolket och kolla om de är nått på tv i väntan på sällskapet.
/C

Nu ringer den snälla pojken och säger att han har missat tåget. Han är snäll men inte så smidig.. Dock så tar han ett senare tåg och kommer iaf!

jomenvisst

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Jag känner mig astaggad på att plugga svenska. Men först så upptäcker jag att jag inte har min svenskabok här, den ligger antagligen hos pappa. Sen så är de så att jag inte har någon aning om hur jag ska plugga till de här provet. ÄCKLIGT.
Kära klasskamrater, hur känner ni om en sittaochpluggasvenskatillsammans-dag?
Nu följer jag Jennies goda exempel och läsa engelskaboken ist.
/C

Vafan är de för dag idag? Söndag?

Gomorron då. Jag har drömt så nedrans mkt inatt, vet inte riktigt hur jag ska sätta ihop de bara. Jag tror jag har varit i nån skog och bott i typ ett slott. Men jag har jobbat som en sån som bränner lik när dom har dött. Inte en bra dröm.
Sitter just nu och kollar på Harry, den fjärde filmen. Så hemsk. Men Harry är snygg ändå. Mmmhmhmhmmh.
Dock så är den dubbad, Harry har nån fjollröst.
Menäh. Idag blir det att träffa Eve och jag borde plugga också.
/C

Helt sjukt

Idag hade jag en liten "plötsligt händer det". Helt amazing.
Jag går igenom min lilla plånbok, som för övrigt ekar av tomhet. Men iaf, jag letar och letar efter en gammal biobiljett och då plötsligt händer det. Jag ser en gul lapp där de står fria på. Jag hittar en MATKUPONG. Tankarna flyger. Vad ska jag köpa? ska jag spara den? Eller slå till på en riktig festmåltid? Jag känner mig oövervinnerlig.
YESYESYES.
Så, jag blev glad.
/C

tvånollnollnio

Nu gör jag en liten såndär lista. Jag är ganska dålig på listor eftersom jag har ett sånt dåligt minne.. Men lite svar kanske jag kan komma på!

ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? - Eh, typ som alla andra år?
Bättre än förra året?  - Kommer inte ihåg året innan
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - Säker massor som jag inte kommer ihåg just nu
Har du flyttat under år nollnio? Nej tyvärr
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Hittade spotify som jag älskar!
Har du kysst en främling?- Mjaa, kan man nog säga


KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - Som jag ville ha den
Har du varit kär? - Väldigt
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Min dator, som alltid ställer upp för mig
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Nej de tror jag inte, dåligt av er. 
Har du haft ett hemligt förhållande? - Haha, hemligt har de nog aldrig varit

SORG&HÄMD.

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Nej tack och lov
Har  någon i din släkt avlidit? - Nej
Har du slagit någon med knytnäven? - Jag är inte så våldsam
Varit i slagsmål? - Nej

PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - Massor
Isåfall vad? - De kommer jag inte ihåg, typ att jag skulle ha pluggat mer på hösten
Har du skämt ut dig? - Hur kan jag inte skämma ut mig?
Har du ljugit för en vän? - Har jag säkert hehe
Har du varit ute en hel natt? - Ja
Har du blivit tagen av polisen?  - Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja


SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Fria i Haninge
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Ja lite bitchiga människor finns de där
Hatar du ngn på din skola? - Nej, men ogillar
Har du gjort ngt framsteg? - Mina betyg i ettan va jag ruskigt nöjd med
Haft alla rätt på ett prov? -  De tror jag inte

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - Massor har jag träffat
Har du förlorat en vän? - Inga direkta förluster isånnafall
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Tror inte de
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej
Har du ljugit för en bästavän? - Nej
Har du haft en relation med en vän? - Beror på hur man ser de

 /C


2010

Nytt år!
Då var det dags för ett nytt år igen, i år blir det inga nyårslöften eftersom jag är allt annat än bra på att hålla dom..
Det blir som det blir helt enkelt ;)
Igår var iallafall en trevligt kväll, det började med att Cilla & Pisse var här sen kom Isak och spelade spela med oss:)
Sen fortsatte jag och Pisse till bygdegården och spenderade resten av kvällen på dansgolvet!
Vi gick hem och jag kan ju berätta att mina ben var som två istappar när jag kom hem, usch..

Nu ska jag ducha
Laaater
E<3




RSS 2.0