Min födelsedag

Tack älskade familj!
/C

18 and life

Jag är helt tom. Och typ överlycklig. Jag gillar min familj, de har varit en galet rolig dag. Det började med att pappa och Ingalill kom och sjöng imorse och jag fick en kamera, körlektioner och pluggatillkörtkortet-bok och ett tv-spel. Sen far jag iväg till skolan, söta vänner som va snälla. Fick ett påskägg av Lisa! Och sen morotskaka efter lunchen, satan va god den var!
När jag kom hem så fixade jag och systrarna och mamma fest i huset. God mat, mycket skratt och urfin tårta gjord av systrarna. Jag fick mer presenter också. De är helt galet. Jag fick en mobil, körlektioner, skitfin träningsväska, parfym, Thomas Sabo armband(vill köpa massa berlocker nu!), en del av mammas vigselring när hon gifte sig med min pappa (Den var i tre delar, så alla vi tre barnen får en ring var) och till sist boken om mig själv. Mamma skriver en liten bok från att jag föddes fram till min 18-års dag. Hon har gjort så med alla oss tre, väldigt fint att få. Så jag ska sätta mig ner och läsa den någon dag.
Nu ska jag sova. Tack för idag helt enkelt. Jag gillar er :)♥
/C

p.s jag har tagit bilder med min kamera men jag fattar inte hur man lägger in dom på datorn så jag ber pappa om hjälp imorrn! d.s

Mitt sista 17åriga inlägg

Hehhe.
Denna helg har jag bott hos Eve. De var mkt trevligt, vi hann till och med på nån lam fest på fredagkvällen. men ja, mycket trevligt iaf.
Igår kom ala kära klasskamrater hem, väldigt bra. Det har dock varit ganska tyst och skönt på lektionerna, man märker hur mkt dom andra pratar och stör. Speciellt dom på min högra sida.

MEN IMORGON. Då jävlar. Jag fyller 18 år.
Vad ska man säga. Jag får göra massa saker. Blir full, ta körkort (tänkte slå ihop dom två sakerna, två flugor i en smäll liksom), ge blod (förstår inte varför ingen annan vill göra det med mig?), jag kan förbjuda min föräldrar att gå in på schoolsoft och jag kan bara vara allmänt häftig/ball/cool. Men ja. 18 år. 17 va ju en svintråkig ålder. 18 lär ju bli roligare.

Imorn fyller jag 18, nästa gång blir det 65 och jag går i pension och ska snart typ dö. Känns de som.
Men sis måste ha datorn, skriver imorrn antar jag.
Sista inlägget som 18. Hehheheehhehehe.
Jisses va töntig jag är.
/C

Goddag

Tjena..
Då var det söndag igen, och idag är det Cillas sista dag som omyndig!!
Helgen har spenderats med mycket söta vänner.
Cilla blev tvingad att umgås med mig hela helgen, hahaha!

Om fyra dagar är det påsklov, fucking jävla u.n.d.e.r.b.a.r.t.
Sedan kommer min lilla brunbrända Revbenstarzan hem om två veckor.
E<3

Friday

Och så var skolveckan slut. Idag började vi 9 och slutade 11. Mkt trevligt dag. Vi hade argumenterade tal på svenskan och de gick bättre än jag hade förväntat mig. Ikväll ska jag hem till Eve och äta tacos, galet gott. Nu blev jag hungrig..
Då äter man mat.
/C

Jag orkar inte vara PANK!!!

På riktigt så blir jag knäpp när jag inte har några pengar..
Jag vill göra så mycket. Handla, resa, åka på kryssning, tattuera mig, köpa gymkort, åka till månen, få massage (helst i Thailand)!!!
Jobbigt!

Men en sak som är bra är att jag praktiserar för:
Jag måste ha jobbkläder
Häringe ligger i skogen = inga affärer




E<3

Nu ska jag gå och se över ekonomin och planera hur jag ska spendera mina få pengar de närmsta veckor ;)

Vill ha.

Jag är kär.
/C

Onsdag

Hemma från skolan idag, vaknade med äcklig huvudvärk plus att vi bara hade två lektioner så de va inte så farligt att stanna hemma. Nu ska jag försöka hitta lite bra argument till min debattgrej och sen måste jag plugga franska. Jag hatar verkligen franska.
/C

jag vill ha pengar och fina kläder

Asså, jag hatar HM.com. Dom ruinerar mig. Jag har precis knåpat ihop en liten önskelista på typ 15 plagg/skor/smycken. 2000 går kalaset på. Nu har jag världens sadface och undrar om jag har 2000.
.....
Nej de har jag inte.
Livet är inte rättvist och HM.com borde anmälas för att dom gör människor deprimerade och fattiga.
wähähu.
/C

alone

Alltså, skolan suger just nu. Alla är ju borta, vi är tre tjejer och fem killar. Bortkastad vecka.
Idag har jag inte gjort någonting, eller en grej. Jag sprang coopertestet vilket va äckligt jobbigt. Så nu måste jag börja springa för jag fick dåligt samvete över att vara så dålig. Men nu ska jag snart laga mat, köttfärssås.
Kvarlämnade klasskamrater, ta med lunch imorrn?
/C
p.s, jag fick precis ett mess från Jennie; Vem är här i Spanien..?!:D Jävla jävlar..

Söndag

Jaha. Gårdagen va lyckad. Hamburgare på BK klockan ett på natten, godaste jag någonsin har ätit. Och jag måste även säga att jag tycker om Isak, han tar alltid hand om mig ♥
Idag har jag vaknat, lagom fresh. Åkte hem och kollade på Taminas match och har skrivit mitt PM. Thats it. JUSTE, Isak bakade scones till frukost och de va ju galet gott. Jag måste göra de nästa helg.
Imorrn kommer det vara äckligt tomt i skolan. Jag kom på att jag kommer ju få åka själv till skolan varje dag i en vecka. Jag saknar alla som har åkt eller ska åka redan. Dom suger lite.
Nu måste jag skriva mitt PM.
/C

Jag låser in mig!

Usch vilket äckligt väder!!!
Idag tänker jag ligga i sängen hela dan och titta på Bevvan och äta massa onyttiga grejjer!
Nu vet nu det

Min helg har varit lugnt, faktiskt riktigt skönt. Jag blir trött av att jobba..
Okej det var det jag ville att ni skulle veta!


Världen bästa bild!
Jag vill ha sommar.

Laaaater
E<3



Lördag

Tamina lyssnar på Manboy 24/7. Skjut mig. Eller henne. Eller Erik Saade.
Igår va de fredag. Jag spenderade den med Eve, vi kollade på film och diskuterade viktiga saker i vårat liv. Sen gick jag hem och däckade klockan 10.
Idag är de lördag och Malin ska firas! Ska alltså till skogås ikväll med trevligt sällskap så de kan inte gå fel. Supersnälla Eve har lånat ut kläder till mig så jag slipper skämmas över mig själv, hon har ju bara fina kläder så de kan ju inte gå fel. Nu måste jag måla om naglarna, färger skär sig mot min tröja.
/C

ironi

Imorrn är de fredag. Jävligt efterlängtat.
Idag på bussen hem så va de sjukt mkt barn och människor. Så jag tog första bästa plats jag såg och såklart så hamnar jag bredvid en tjej som pratar med sig själv.... .. . . Så eh, jag tittar åt ett annat håll och hon pratar på. Vad gör man liksom? Jo, man pluggar in ipoden såklart men då verkar hon lite sur för hon tittade som att jagpratarmeddigvarförlyssnarduinte? Men jag överlevde. (dedär lät lite taskigt?) Och sen hörde jag en mamma kalla sitt barn för Donken. Jag lovar att hon sa Donken. De tyckte jag va galet roligt, den pojken kan inte hade kul. Tänkte att jag ska döpa mitt barn till de. Hehe.
Fast jag vill döpa mitt barn till Vera. Jag pratade med Isak om de och va superstolt över att jag ville ha ett sånt fint namn. SÅKLART så tyckte inte Isak de va fint. Vet inte om detta kommer fungera, han fattar ju ingenting.

Usch vad jag skriver mkt, bara för att jag inte vill börja plugga matte. Ska köra Tamina till träningen om typ 45 min så de är bara att sätta igång.
/C

Hjälp..

Nu har jag jobbat på Häringe två dag och jag kan säga att det är jäkligt synd om mina ben. Jag står hela dagarna!!
Annars så är det ganska lugnt.
Sedan har jag fått en fin praktikant skylt..
Så om någon är elak så blir det "man får inte skylla på praktikanten" ;)


E<3






tagg

Ska bara skriva ett litet kort inlägg sen ska jag stänga ner skiten och plugga sönder svenskan. Är taggad.
Jag körde till ösmo imorse och sen från segersäng hem från skolan. De gick bra förutom att jag kör lite snabbt ibland. Mehehe.
Men ja, de va nog allt jag ville säga. Måste plugga så jag kanske kommer på nått till sen. Antagligen inte. Så ni behöver inte kolla igen. Eller borde ni kanske?
/C

Vad är de för dag?

Idag har jag gått i skolan. Haft utveckligssamtal där ordet bra förekom mer än ofta. Sen åkte jag till min man i den stora staden för jag har saknat honom. De va mys.
Jag har kört idag också, de gick väldigt bra måste jag säga. Jag kör bara lite fort ibland, och jag gillar att lägga i femman ist för trean. Men annars gick de bra, ska hämta Tamina från träningen vid halv 10 sen.
Men nu ska jag försöka plugga lite och sen äta pannkakor med bacon i (?).

/C

Hipp hipp hurra..

..för Mami idag :)
Idag fyller Mammsen år så om någon timme blir det fika!!
Hon har fått en stero av mig och pappa (okej, pappa betala)..
Hon blev glad, det var roligt.

Idag var första dagen som jag var på praktiken (Häringe slott).
Det gick bra men jag kände mig lite vilsen och ensam :/
Han jag jobbade med lämnade mig själv i över en timme och jag hade inget att göra. Jag fick stå och filosofera, det var inte så roligt.
Men dom verkar trevligt så det blir nog bra.
Jag ska vara där i åtta veckor!
Förresten så säger dom att de spökar där. Jag blev rädd!



E<3





-

/C

hard work

Det känns som att jag och min svenskalärare äntligen förstår varandra;
Du ligger helt klart i fas med ditt målbetyg.
Jag var bara tvungen att berätta de så ni inte tror att jag failar allt här i livet.
/C

holy shit

Mitt tålamod är snart slut. Jag va hemma vid typ två idag och jag har suttit och väntat på att min pappa ska komma och hämta mig hos mamma. Han sa fem, han kom kvart i sju. Grejen är den att alla mina böcker låg hos pappa så jag har inte kunnat plugga. Så jag har slösat bort massa tid. Och nu har jag feting ångest.
PM som ska in på torsdag och svenskaprov på fredag.
Lets get started dear friends.
/C

Her name is Alice

Okej, jag lever. Igår va de fiesta hos Julia och de va underbart trevligt. Jag hade galet roligt, även om de blev lite strul mot de senare timmarna hehe. Men tack Julia för att du fixade allt och hoppas du blev glad över skorna! (:
Jag har precis följt Isak hem och nu ska jag packa alla saker eftersom jag ska byta hus idag. Pappa ska komma och hämta mig och vi ska även köra lite då. Jag har inte kört på ganska länge så vi får se hur de går. Men som sagt, måste packa och städa. Jag hade ju ingenting att ha på mig igår så jag har kastat ut hela garderoben på golvet..
/C

HEJ!

Hej alla glada människor :)
Kände att det var dags för ett litet inlägg, länge sedan!
Jag mår iallafall bra och älskar detta väder, helt jävla underbart!!
Imorgon skulle jag börjat praktisera men min handledare är sjuk så jag är ledig, mycket skönt..

Nu ska jag kila upp till hallen och titta på handboll..
Laaaater
E<3

Losing my way

Fick precis en bit kladdkaka av Tamina, sjukt god.
Jag är så trött just nu. Vill bara gå och lägga mig. Är det inte meningen att man ska vara pigg nu när de är bra och soligt väder ute? Hur gör man, gör jag fel?
Jag kanske ska skriva lite på mitt PM ikväll, annars så ska jag sitta och vara trött. Sova tidigt är de som gäller. Imorrn ska jag och Isak på teater, pappa har gjort ljuset så han fixade biljetter till genrepet. Så vi ska äta mat och sen kolla på teater, kan de bli mer vuxet?
/C

damn

Jaha, filosofiprovet gick åt helvete. Så äckligt besviken. Känner mig verkligen sämst.
Passet är iaf kirrat och de tar max fem dagar sa dom. Så de är ju lugnt iaf. Ikväll är det Greys vilket kanske piggar upp lite.
/C

skjutmigbaklängesochbegravmigiskogenunderengran

Jaha, tydligen så ska man prata om någonting imorrn på naturkunskapen. Och jag har inte förberett mig alls. Så nu måste jag hitta nått, och de känns så äckligt tråkigt.
Sen så har jag sån otrolig ångest inför filosofin. Eftersom jag fick pinsamt dåligt resultat på de förra provet så måste jag få MVG på provet imorrn för att kunna få MVG i kursen. Jag klarar inte av sån här ångest. Och jag VET att de inte är hela livet att få VG i kursen och jag VET att jag har höga krav osv. Men om jag inte har de vem ska då ha de? Jag skulle bli en slacker annars och bli ingenting här i livet.
Jag kommer hinna dö fem gånger innan provet.
Jag tänkte ringa Isak och klaga sönder över allt men allt han gör är att tjata på att jag ska plugga filosofi. De löser ju inte problemet?

Varför är jag inte Kesha?
/C

access denied

Jag har inget pass.
Skulle kolla uppgifterna till frankrikeresan, så jag hittar passet och börjar leta efter utgångsdatumet. Vafan står de nånstans, de står ju bara den 25 oktober 2009 men de va ju när jag gjorde de. Eh, här står de att jag gjorde de 2005? Vafan är dedär 25 oktober 2009 förnått då..?
Ahaa.
Fan!
Där inser jag att passet gick ut 25 oktober 2009. Och passköerna är tydligen sjukligt långa just nu. Men ja får springa till polisen imorrn och kirra nytt så får vi se om vi hinner. Vill inte ens tänka på hur dyrt de kommer bli att köpa ett temporärt.
Bra jobbat.
Jag har precis stalkat runt lite på fb, helt sjukt vad tiden går snabbt. Jag har pluggat och men jag kan ingenting om Rousseau fortfarande. Jag fattar inte vad gubben menar. Och de är prov imorrn. Hjälp mig.
/C

p.s jag fick mvg på engelskaprovet vilket är underbart.

Biggest loser

Ah, jag älskar biggest loser. Som är så duktiga, jag vill också bli smal. Jag och Isak kollade på de här om dan och jag säger att jag gillar de så mkt. Och då får jag höra de dummaste någonsin från min så kallade kille. Dom är ju skådespelare, de är inte ens på riktigt gumman. Gaaaah, driver du med mig? Idiotman..
Satan va smal . .. ... . .. ... .. .... ..
IAF, imorrn blir de inte mkt till skola tror jag. Typ som idag skulle jag tro. Lite onödigt fast jag får ju tid att plugga filosofi.
/C

workingclasshero

Jag sitter kvar på samma ställe. Pluggar fortfarande filosofi. Funderar på att ta en paus snart, men jag har ganska många kvar att gå igenom. Jag fattar verkligen inte Rousseau. Får fråga mina filosofibuddies imorrn. Nu ska jag bara skriva om Rawls, Nozick och Gemenskaparna. Sen har jag skrivit om alla. Bra jobbat.
/C

idag börjar våren

Idag hade jag en engelskalektion i 50 min och klassråd i 20 min. Sen va de tack för idag, slut för idag. Så jag åkte hem. Sitter just nu och pluggar filosofi eftersom de är prov på onsdag och jag måste få mvg på de för att kunna få mvg i slutbetyg. Jag får inte faila. Jag kommer faila. Men sen måste jag plugga lite engelska också, har grammatikprov imorrn. Inte taggish. Men de verkar inte vara ett stort prov iaf, vilket är mkt bra.
Jag har hittat en galet bra spellista på Spotify, Jag vet inte om de är låtar från filmen Alice i underlandet eller om de bara har de temat eller inte vet jag. Men de är grymt bra låtar iaf.
Nu ska jag plugga vidare
/C

Running up that hill

Jaha, jag tror jag är klar. Grejen är den att jag drömde att jag fick typ MVG++++ på mitt arbete inatt. Och det är ett dåligt tecken för jag vaknade med äcklig ångest. Jag kommer bara få VG nu. För att jag drömde sådär.

Dagens tack till Fio som hittade den här låten från Greys reklamen
mhmmmhm, bra låt.
/C

Sweet Jesus

Jag skriver sista biten på historian som ska in idag. May god be with me.
/C

majgadd

JAHA, nu är snart lördagen slut. Idag har jag virrat runt i Enskede och delat ut lite papper åt mamma. Sen åkte jag till slussen och träffade Isak för att äta lunch, men vi hittade inget bra matställe vid slussen så vi gick till gamla stan. Men där va allting svindyrt och jobbigt så vi gick till drottninggatan ist. Maten va god men personalen va otrevlig.
Sen har jag hälsat på Jennie också, de blev plugg av filosofi. Har massvis med ångest inför provet.
Ikväll ska jag umgås med Denise och Eve. Imorrn ska jag lämna in historian. Ångeeeeeeeeeest.
/C

ändrar taktik

Typ en halvtimme senare så har jag gett upp historiaarbetet eftersom jag inte har pappret. Nu pluggar jag filosofi medan Isak och hundarna sover. yey.
/C

ångest

Okej, jag gillar mitt hår lite mer nu. Isak hatade de inte.
Idag är de fredag och jag och min man är hundvakt. Vi har precis ätit frukost och nu ska jag skriva historia. Och jag borde plugga filosofi vilket jag typ inte gjort alls. Inte engelska heller. Och jag har typ inte skrivit nått på UoF heller. shitshitshit. Nu fick jag ångest.
Har inte tid med er.
/C

klagarn

Allt mitt hår är borta. Jag sa till frisören att jag ville ha långt hår men jag är trött på mitt hår för de är typ tråkigt. Okej, jag klipper upp de lite och tar lite på längden.
Sen tar hon fram saxen och klipper.
Shit de börjar bli kort. Men de är inte så farligt än.
Hon tar fram knivgrejen.
Hoppas hon inte tunnar ut de för mkt. Men hon vet ju att jag vill ha de långt.
Hon slutar inte klippa.
Helvetesskit va kort. Men de kanske är fint.
Typ allt mitt hår ligger nu på golvet.
Fan.
Hon blåser de, tar fram saxen och klipper mer
MEN HERREGUD, JAG KOMME INTE HA NÅGOT HÅR KVAR
"Sådär, du passar ju i kort hår!"
Mhm, jag ville ju ha långt.. ... . . .. . . . .. . .. .. .. .. .

Men men. Vi får se hur de blir. Jag har handlat idag iaf, de va trevligt. Tre tröjor, en par jeans och ett halsband. Ikväll är de greys för tusan, livet kan återgå till de bra.
/C

and no one complained

Jag vill flytta hemifrån.
/C

17.40

Alltså. Jag har skrivit klart bakgrunden och avgränsningen. Det blev typ fyra och en halv sida. Nu måste jag skriva slutsats och jag har ingen aning om hur jag ska skriva? Vad ska stå där? Jag vet inte hur jag ska formulera mig. Skjut mig. Eller fäll en atombomb på mig.
/C

atombomben, mot japan eller moskva?

Jag har fastnat. Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Hittar ingen mer information. Har läst i boken 4587876295 gånger. Kan inte formulera mig. Vet inte vad mer jag ska skriva om. Fattar ingenting.
Dags för en paus.
/C

fast

Jahaaaaa, då va de dags. Denna dag ska bara spenderas vid datan och skriva historia. Den där skiten ska bli klar idag.
/C

RSS 2.0