nu ska jag in i drömmarnas värld..

Bandet jag hittade heter secondhand serenade :)

Nu tänkte jag bara säga gonatt. jag har hittat massa ny musik som jag har lagt in på mobilen. jag älskar verkligen när jag har ny musik, jag kan sitta och lyssna i timmar. De blir en bra tåg resa imorrn till skolan. plus att att jag köttfärssås och spagetti till lunch. Imorrn de blir en bra dag mina vänner, jag känner de på mig!
Puss och gonatt på er

/C

eller?

Hm, jag har hittat ett band som jag har laddat ner typ 100 låtar av. Jag tror de är världens största emo band men dom sjunger ju så fint så skit samma. de va bara de jag ville säga.

/C


damn

jag vill bara sova i typ en vecka. är surig just nu.

Imorrn ska jag till en typ ortoped. jag är ju sne så han ska gör mig rak. vore ju trevligt, så jag inte ser välden så snett hela tiden. okej jag överdriver lite.

Fio flyttar = Cilla får hennes rum ? de återstår att se...

/C


superbra de blev

Igår va de mys, jag är glad.

Idag så är de söndag och jag måste verkligen plugga lite matte. De är matte prov på typ onsdag tror jag och jag är redan nervös och stressad. Tänk om jag bara kunde få godkänt och slippa oroa mig. Men jag har pluggat mkt så de ska nog gå bra.

Haha jag sitter och kollar på ensam hemma, älskar den filmen! Vi kollade alltid på den när vi va små. Den är så söt.
Tjing

/C


Lite bilder..


Här precis ätit lite lunch och tittar nu på ugly betty ;)
















/     E<3




Söndag

Gooooodmorgon !

Söndag idag, ska sitta i soffan framför tven hela långa dagen..
Både farmor och kusin+barn sov här så nu är det fullrulle.. ;)








/     E<3

typ ja ja

Hej nu bloggar jag så ni behöver inte klaga mer. jag kompenserar de sen, lovar! Har inte haft tid, hörs imorrn era töntar.


Jag just nu?

/C

;)

Tjenare !
Va fan är det här ? Ingen av C och D som bloggat idag.. Fy på er !

Sitter här mätt och belåten och lyssnar på allt snack... Det är sjuk varm här inne nu..
Nu ska jag vara social, laaaater




/     E<3


Lördag !

Godmorgon :)
Nu sitter jag här i soffan, ny duschad, sminkad.. Varför ? Jooo, farmor kommer :D  Sen kommer också min kusin och hennes barn..

Igår var jag och Pisse på nån smikgrejj ju.. Det var roligt, man lärde sig lite nytt.. Men det tog en himla tid, C vart nog lite besviken ! Men jag hoppas personen hon ska umgås med ikväll är snäll mot henne !! Annars blir det spö !
Tog lite bilder igår hon C, here we go



;)


Mys !


Jaaa! Hon ser alltid ut så här..


Blev lite kortspel



Matilda blev lite trött.. <3



Vi hörs senare.. Kanske ;)


/     E<3



At my place

Jag har mina ben på E's ben. Hon säger att dom är tunga. klen eller?
Vi sitter och kollar på film, piraterna ni vet. Snart ska allesammans sova, imorrn blire att umgås skulle jag tro. vi får ju hoppas på de bästa.
fan va jag är tlött. imorrn ska jag sova hela dagen. typ. sen så måste jag plugga lite matte också. och kanske lite engelska om jag har lust. (vilket menas med att jag inte kommer röra engelskan...)
Sov sött alla ni söta och osöta


de blev inte alls som jag tänkte...

mh sitter och kollar på idol, helt själv. inte en själ i huset, de är bara jag och våran kamin. sorgligt.
Ni kanske undrar hur de kommer sig att jag är ensam när E pratade om att vi skulle leka och hej och hå. nej men hon skulle ju iväg och har inte hört av sig än. så hon är väl inte hemma än antar jag. sunk på dig Evse! Matilda och Fia skulle också komma men dom har inte heller hört av sig. Snart går jag och lägger mig.

Kollar ju som sagt på idol och de är gospel. jag gillar gospel men inte när de är för mkt religiöst. urk de kan jag bli galen på när dom bara står och skriker om gud och jesus. gud sitter nog liiiite långt ifrån för att höra er!

suck, varför sitter jag själv hemma på en fredagkväll? skjut mig.

/C

Friday, im i love ;)

Heeej !
Har serverat hela dan, mammsen var där och åt..
Ikväll ska jag ju på smikparty eller nått i den stilen, mycker spännande ! Tror jag ska umgås med C efter, men hon har match men hon får ringa mig sen ! ;D  Fattar du C ?

Nu sitter mamma och två damer till och dricker vin och snackar skit.. Nu är det nog dagt att kila mot sminket




Laaaaater !
/     E<3


Wohooo, right ?

YEEEEEEEEEEEEEEES FREEEEEEEEEEEEEEEDAG!

jag är glad. har inget intressant att skriva förutom att jag nu ska äta en leverpastej macka.
hej sveis

/C

back in bed

nu  ligger jag i sängen tillslut. träningen gick bra, hde lite ont i benet men om man sprang lite så blir man lite van så jag typ glömde bort de ;)
Jag har fixat lunch precis också. kokat pasta. jag blev hungrig.men jag får vänta tills frukost. mmmh frukost... dregel..

Nu måste jag drömma bra inatt asså, måste få bra vibbar till franskaprovet som är imorrn. hur ska de sluta? läs imorrn så får ni väl veta antar jag!

gonatt på alla söta och osöta




/C

Inte kul !

Just nu är det inge kul att blogga.. Allt går så seg, att skriva och ladda upp bilder tar typ evigheter ! ( Tåååålamod )
Tänkte titta klart på du är vad du äter, sedan tänkte jag sova ! Jag är trött..

Åter till tven, godnatt !
/     E<3

Torsdag !

Tjeeena !

Här sitter jag och smaskar i mig lite bröd ! Pizzabröd ;)
Idag i skolan hade vi servering, hela 13 gäster idag.. Det var roligt ! Hoppas det blir likadant imorgon.
Imorgon ska jag och Pisse på nån smink grejj, spännande :D



Nu ska jag snart duscha, laaater !



/     E<3

Idag känner jag mig lite sne

hehe nu skriver jag igen. jag vet inte varför men jag fick ont i benet idag. jag brukar få de när jag springer och trodde de berodde på mina springskor men jag har ju inte sprungit i skolan och jag har ändå ont nu. När mamma masserade igår så upptäckte hon att mitt bäcken va snett. typ en centimeter va de idag. min högra ben är alltså en cm längre än de andra. Mkt spännande!

De är ju träning idag men vi får se om jag springer innan. Men nu så måste jag verkligen plugga franska, prov imorrn ju............. inte pepp.

/C


skriver snart

maha, fick sluta tidigare från samhällen. damn, nu blir de massage igen, har ont i benet

/C


!

Nu har jag varit duktig och gått med stavar ;) Det ska jag fira med en lussebulle !
Nu tänkte jag titta på roomservice och sedan blir det greys, JA !

Det var typ det jag tänkte berätta.. Nu blir det fullfart mot lussebullarna..






Godnatt, :D
/     E<3

varje dag är en allsång dag!

jag sitter i mitt rum och hör att mamma lyssnar på smoke on the water. vad va de som inte stämde i den meningen? ah, nu sjunger hon med också. smooooke on the waaaater...

Förutom att höra allsången på andra sidan dörren, så sitter jag och försöker lära mig franska verb. Jag har räknat ut att jag ska veta hur man böjer 12 olika sorters verb tills provet på fredag. Grejen är att jag kan hur man böjer men inte vilket hjälpverb man ska ha innan. men jag har ju såklart varit så smart att delat in dom i två olika grupper så nu kan jag de typ.mahaha

Men nu ska jag plugga, sen blir de massage av mammsen (jag ser inte fram emot de, stackars mina vader...) och sen är de greys ! livet är najs

/C


Onsdag

Hallå !
Slutade tidigt idag, vid ett ;)  Hade matte sista lektionen och jag fattade ingenting, jag var lost !

Var så trött på tåget hem så jag sov lite middag ;) Träffade Pisse också <3
Ikväll blir det att vara hemma med mamma och titta på tv, haha !



Flööööört ;)


:D


Snö ängel :D


Haha !



/     E<3




Jag är lite gladish

Vet inte om jag har sagt de här men jag har faktiskt sovmorron till 10 imorrn! Får sova ända till klockan 8, väldigt lyxigt mina vänner.

träningen gick bra antar jag, inte så mkt gjort. men kanske lite starkare än innan. suck jag borde gå ner och hämta min nattkräm nu. ÅH jag skulle ju smörja in mig med bodylotion också. fasikens jävlar. well, de är bara att gå ner. jag kan ju ta lite tid eftersom jag har två extratimmars sömn imorrn. blir nog bra ska ni se, va inte oroliga.

Sov gott sötisar och osötisar

/C

Snööö:)

Jag älskar snön :)
Jag och C har varit ute och roat oss.. Kuuul !

Nu håller mamma på att baka lussebullar, sitter fint ;)



Tog massa bilder



Jag blir glad av snö :)



:D



Hon är söt !



Jippi !


Nu måste jag ner och ladda datan, fler bilder kommer imorgon !
Godnatt


/     E<3



jag kom hem och jag..

..överlevde.
När jag klädde på mig alla kläder och blev sådär tjock och varm på tre sekunder, så tänkte jag på fjällen. Att åka snowboard, åh så jag längtar! Min töntiga storasyster ska dit över nyår tror jag. jag är inte alls avundsjuk..

Träning nu!

/C


jag kommer vara så trött ikväll..

Shuu, sorry att jag inte skrev igår, de blev så sent och jag orkade inte.
Jag ska snart ut och leka med E i snön, jag kan ju säga att jag inte är lika uppspelt som hon är.. Men what to do, lite frisk luft måste man ju ha! Speciellt eftersom jag har haft tema dag idag och suttit och pratat om sex hela dagen.  De blir nog bra ska ni se. Sen så är de ju träning också, hoppas fan att de kommer bra med folk. annars går jag hem.
kul jul på er,

/C

Tisdag

Heeeej !  :)
Här sitter jag i skolan och ska precis ha svenska. Vi ska tydligen redovisa på måndag, jag är inte redo !
Tänkte jag skulle berätta hur min morgon började, jag gick till bussen och mötte Pisse.. Men tror ni bussfan kommer ? NEEEEEJ !! Där stod vi en fucking jävla halvtimme och frös ! Jag hatar SL.. Och det är ju bara början på vinter.. Eller just det ! Jag ska ju till Thailand.. Om två veckor :D

Idag har iallafall C lovat mig att vi ska ut och leka i snön :)  Dagens höjdpunkt !
Nu ska jag jobba vidare, laaater !





/    E<3

Löningsdag...

Idag är det Tisdag och som vanligt vid den här tiden på tisdagar så sitter jag och väntar på att min spanska lektion ska börja. Just nu vill jag bara skjuta mig själv för jag absolut hatar spanska lektionerna men det är bara för att jag är så sjukt dålig på det. För övrigt så är jag allmänt mätt och glad, har nämligen precis ätit köttbullar, potatis och massa lingonsylt. Anledningen till att jag är så posetiv kan beror på att det är lönings dag idag!! Jippi, har varit utan pengar i typ två veckor, men det har gått det med. Nu har jag inte tid med det här längre för nu skulle hanna visa mig någonting på bilddagboken.

♥/D   

Redo för en vinter kväll..

Nu har jag bänkat mig i soffan med varm choklad och pepparkakor ;)
Det är allt som behövs nu när det är vinter.. ;)
Imorgon börjar jag åtta så det blir att gå upp vid sex :/ 





/     E<3

:)

Då var jag hemma.. Eller för några timmar sen kom jag hem. Efter skolan blev det en sväng på gymmet !
Åå, vad jag älskar att säga det.. Känner mig så duktig ;)
Vore kul att leka lite i snön ? Nån som vill ? ;)
Det är sjukt mycket snö ute, det har snöat precis hela dagen..




:D

Får ju inte glömma premiären för 90210 ikväll..



/    E<3


Måndag

Godmorgon :)
Sitter i skolan och ska skriva ett tal.. Rebecca skriver om marabou..
Hennes kommentar i detta nu : Alltså det växer på choklad träd.. ! Hahaha ...



Detta gjorde min morgon, vi hörs när jag kommer hem !
/     E<3

Godnatt..

Japp ni läste rätt, klockan är kvart i 9 och jag slänger in handduken nu. Det ska bli så skönt att krypa ner i sängen och läsa lite innan jag somnar. Juste det jag vílle komma till var att berätta att igår kväll när E's päron var hemma hos mig så började vi prata om "allt" folk som bor i Sorunda och vi kom fram till att det är en jävla incets by. Vi kom fram till att nästan alla som bor här är släckt med varandra vilket är mycket läskigt. Jaja, nog med det du väntar sängen som sagt, och för att ni ska ha någonting att dröma om så va jag tvungen att lägga in en bild på världens (kanske) snyggaste människa! =)

Godnatt och sov gott!
♥/D
  

inte bra av mig

Jennie, jag vet! så sjukt läskigt..

Mina goda vänner, kommer ni ihåg vad de stog för påminnelse i mitt inlägg imorse? PLUGGA. Har jag gjort de?
Svar nej. jag är hopplös.
Jag är lite hungrig. Vill ha lite mat. undra om de finns nått. mmh tänk spagetti och köttfärssås.... dregel på tangentbordet. Mamma säger att de finns pasta och kycklingkebab. om hon ljuger går jag och blir damp.

/C


Godmorgon,

godmiddag eller godkväll? Jag lär mig aldrig vad man ska säga och vilken tid man ska säga det men hur som haver. Sitter här vid datorn med färgning i håret och trötta ben. Kom nämligen precis hem efter träningen, den gick ganska bra men det var så galet jobbigt bara. Om jag inte känner helt fel nu så tror jag att mamma och pappa håller på att laga pizza till mig, mumma. Kvällens planer ser ut på följande sätt, lägga en ansiktsmask krypa ner i soffan med lite tända ljus och titta på mina två favorit program, en Söndags kväll blir inte mycket bättre än så!

♥/D 

Jag ska aldrig mer frysa

Mamma och Fio tvingade med mig till haninge.... Men jag fick en vinterjacka och en mössa och en halsduk. Så nu jävlar om jag fryser imorrn asså!  Jag vet inte riktigt hur jag känner för att jag har köpt en turkos mössa och halsduk. Men vi får väl se, om folk skrattar åt mig imorrn på tåget så kanske jag ska tänka om lite..
Jag försöker få tag i Evse eftersom vi skulle ut på promenad men jag vet inte om hon fortfarande vill eftersom de är typ storm? jag ska plinga henne nu, hejsveis

/C

Söndag

Vad gör jag just nu ? Tittar på Bevvan såklart ;)
Har hört att det ska bli storm senare och jag hoppas verkligen att det inte ska störa tven.. Brukar kunna bli så när man bor på landet.. :/
Jag lyckades övertyga C om att gå med mig, så om ett par timmar blir det att röra på fläsket.. Tar med kameran också ;)





/    E<3

Tjaaa !

Godmorgon :)
Sitter och tittar på Bevvan, chockande ? Haha..
Idag blir det att titta på tv, kanske ska försöka få med C på en promenat ! Det vore mysigt..

Haha, såg att C skrivit om vårat lilla samtal igår.. Jag var lite trött  ;)



Vi hörs senare :D
/     E<3


Goooooooomorron

Nu är jag vaken. Jag drömde inte om några tomtar, utan om att jag va på grönan med massa gamla människor. Som typ Lena, min gamla fröken som jag hade när jag gick på lågstadiet. Antar att jag drömde om de eftersom kortet jag la upp förra inlägget va på mig när vi va på grönan. Jag såg nu när jag kollade på de att jag har ett sugmärke på halsen? undra hur de kom dit..

Men nu ska jag upp och äta frukost. De är lite roligt när jag skriver på morronen när jag preciiis har vaknat för då har man  ju inget att skriva om. Hej jag har sovit gott och nu ska jag äta frukost. De är ju verkligen intresseklubben antecknar.
Men jag har faktiskt sovit gott. och nu ska jag ner och äta frukost. 

Kanske ska köpa vinter jacka idag, om vi får vinterdäck på bilarna. varken Fio eller Mamma har firrat vinterdäck så om inte grannen är hemma och kan hjälpa dom så är vi fast här. typ hela dagen. precis som igår.

Maha, töntar.

/C

Påminnelse: plugga matte, geografi och franska idag. inga ursäkter godtas.

E har inte alltid alla chips i påsen. oftast inga alls..

Fan va E har bloggat idag, helt galet. Själv så har jag legat i min säng mest hela dagen och kollat på DSM avsnitt och sovit lite. Nu har jag precis kommit hem från E och ska kanske kolla på ett avsnitt till och sen ska jag sova. Undra om man ska palla sig mot haninge imorrn och kolla på vinterjacka. vi får se, om de snöar inatt så ville E ut och leka i snön!

Ja, Evse pratar alltid med mig i tellen när jag ska gå hem från henne. Såhär lät de denna kväll:

E: Åh nej, jag glömde min läppgrej där nere. Nu ska jag gå ner så du måste prata med mig.
Jag: javisst.
E: Säg nått då!
Jag: Ja men jag går runt och tittar efter läskiga tomtar, as läskigt.
E: haha men ge dig! Men jag kan inte hitta min mobil...
Jag: Men du håller väl den i handen?
E: men nej. eller jo! HAHAHAHHAHAH
Jag: Suck..
E:HAHAHAHHAHA
Jag: nu är jag hemma
E HAHAHHAHA
Jag: hehe
E: men vi hörs imorrn, hejdå
Jag: herrå

Ja hon är allt lite lurig. Ja jag gick och tittade efter tomtar eftersom E visade mig ett klipp från typ aftonbladet där några killar har filmat en varelse som ser ut som en tomte. Så nu kommer världen tas över av tomtar. jisses asså..
Nu ere sovdags, sätter 10 spänn på att jag kommer drömma om tomtar.
.....

Tänk när de är sommar igen..

/C

Kväller..

Sitter här med C och tittar på tv.. Blir nog en lugn kväll..
Har varit hemma hos Pisse och åt lite ost ;)






Cilla sitter här i soffan och messar ! Med den mystike mannen kankse? ;)



/   E<3


You can't break a broken heart..

Sitter och lyssnar på lite musik, alltid like trevligt..
Filmen är slut och jag har även hunnit med att äta mat :) Där var jag snabb !
Funderar på om jag ska spela lite ninterndo ? Det är ju nedrans roligt :D Plus att jag är sjuk bra, så säg till om du vill ta en match ;)

Oj, snart dör min data.. Måste visst gå ner och ladda den lite..





Kvällspromenad




Vi hörs senare
/    E<3

Ikväll

Undrar vad jag ska göra ikväll ? Eller jag ska ju umgås med C, tror jag iallafall.. Men har inte pratat med henne än.
Sedan ska mamma och pappa till Pisse så jag ska väl kanske också gå ner dit ett tag..
Pisse är du hemma ?




Tittar på film just nu, så laater ;)
/    E<3

.

Fler bilder från igår ;)




Jag och Matilda <3



Matilda, Fia och sötaste kattungen !



Jag och Honey !



Hungrig !





/     E<3

klockan är ett

Sitter nu och väntar på att mina ägg ska bli klara, tänkte se en film också..
Ser precis att mamma och pappa satt upp lysen i vårat träd, mamma som sa att INGET juligt skulle upp i år.. Vi skulle inte ha lussebussar heller med.. det har vi nu.. Haha !
Nu ska jag ta upp mina ägg.. Vi hörs senare ! <3



/    E<3









Just det, Anna ! När ska jag komma och jobba ? ;) Och om du loggar in på msn snart så skickar låten..

ligga och göra ingenting,

Nu är jag vaken och mätt, har precis ätit frukost. jag förstår inte varför min familj måste prata om typ spya och bajs när man äter frukost.? pajjar hela morronen och nu mår jag illa.

Idag ska jag inte göra nånting, bara ligga och kolla på dirty sexy money anvsnitt som jag har firrat. Sen så ska jag umgås med den dära Evse så får vi se vad vi hittar på. hade inte så mkt mer att berätta, de har inte hänt så mkt än.

Jag har redan ångest för måndag...

/C

Godmorgon !

Hej :D
Hur är läget denna lördag morgon ?
Igår var som väntat mysig, och jag tog faktiskt ganska många bilder !
Haha, det är en nyckelpiga i mitt rum ! Fan vad rädd jag blev ;) 
Vet ni, det SNÖAR.. Jag försöka få ut C och leka med mig senare.. Tror ni jag lyckas ? Ska iallafall umgås med den damen ikväll ..



Nu kommer några bilder, enjoy ! Och Fia lycka till kväll <3



 Fia och Matilda <3


Chips, ostkrokar och en låda med tomteskumm !!  ;)


Alltid !


:)


Haha




Nu ska jag titta lite på tv, vi hörs senare..
/    E<3


lite senare..

suck va dåligt de gick. Men kände mig inte så taggad efter uppvämningen eftersom min vad gjorde ont redan då. jag är så trött på att ha ont i den. Och på matchen så fick jag spela både kant och linje. Så jag sprang som ett sär och så fort jag satte mig på bänken för att vila så va som att nån körde in 2345 knivar och rörde om lite. Nu har jag precis pratat klart med evse (jag har hittat på ett nytt namn till henne!) så nu ska jag gå till matilda och ha de mys. blir nog bra ska ni se.

/C


Roligt !

En kille ~25 sitter i kassan och har betjänat en man ~55.
Kassören: Det blir 14 kronor.
Han får pengarna och lämnar växeln.
Kassören: Då får du sex tillbaka...kronor.
Mannen tar sin växel och sina varor och går mot utgången.
Kassören: Vill du ha kvittot?
Mannen: Nej tack....och inte sexet heller!


En pappa ~30 sitter med en barnvagn framför sig. Bebisen gråter och skriker.
Pappan (sticker ned huvudet i barnvagnen): Vad säger du?
Bebisen fortsätter gråta.
Pappan: Jag kan tyvärr inte hjälpa dig, för jag hör inte vad du säger!




Haha, rooooligt !!!



/    E<3


Fredag..

Idag är det som sagt Fredag och mina planer är absolut inga alls. Jag har nämligen slagit vad med en kompis att jag inte ska festa den här helgen. Så som sagt det blir en lugnt och tråkig kväll framför idol. För jag ger aldirg upp i ett vad. Men jag kanske går hem till Robban en sväng ikväll om jag orkar han skulle tydligen ha lite folk över och umgås, men vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag jag hoppa in i duschen i alla fall.

♥/D

En fredag,

Fio, om du inte hade sagt nått så hade inte en jävel tänkt på att de finns en repris ? jisses, dummare än tåget.

Jag ska snart börja göra mig iordning, match mot bolton ikväll. Jag hade inte så mkt att berätta om mig dag, men jag har faktiskt tagit lite bilder :)

Dehär är min utsikt varje dag


Josefine läser lite...



Såhär kul har jag på genomgångar


Jag har ritat fina stjärnor på mitt underlägg. Kommer bli super fint ;)
Men nu har jag lite brottom,
tjingesling

/C

Älskade Fredag :)

Hallå :D
Fredag igen, nice.. Har varit i skolan hela dan och serverat.. Eller nej det har jag ju inte, jag var i baren ;)
Anyway, tänkte jag skulle berätta om min hemska morgon.. Jag skulle ta bussen mot ösmo som går kvart i åtta. Men tror ni buss fan kommer när den ska ? NEEEEJ ! Efter en kvart blir jag sur och tänke gå hem, men när jag gått en bit ser jag bussen komma så då får jag kuta som en idiot tillbaka, som tur var hann jag ! Sen kör bussen sjuk snabbt så vi skulle hinna med tågen. När vi kommer till stationen så kommer tåget, så jag var tvunget att springa ! Ner för en backa med blankis och sedan mot tåget, jag todde jag skulle dö!  Helt seriöst..Men vet ni, jag hann ! :D
Den morgonen vill jag aldrig ha tillbaka!


Jaja, nu sitter jag i soffan och undrar när jag ska få mat ! Mamma är inte ens hemma än :(
Ikväll tror jag att jag ska umgås med Fia, Matilda och C.. Kul :)



Fia och C



Vi hörs senare, ska ta lite bilder ikväll.. Kul för er ;)
/    E<3

Paparatzis vid busshållsplatsen imorrn ?

Jag är i chocktillstånd. Har precis tittat på mig själv på tv. ser jag ut så? pratar jag så? tittar jag så? går jag så? fy fan. och nu har hela sverige haft chansen att se mig. hoppas de va typ två som tittade. mamma och pappa. de räcker gott och väl. Men såklart så fick jag ett mess från den jävla Leo där de stog "Cilla du är med på tv!" no shit, du tror inte jag vet de...?
Gonatt


/C


btw, så har jag säkert stavat paparatzis fel men vem fan vet hur man stavar till de klockan typ 11 på kvällen?

Torsdag

Heeeeeeej babes ! :D
Jag tror jag är lat, jag sitter framför brasan med datorns i knät och tven viklad hitåt.. Haha.
Idag i skolan har vi serverig, det var tråkigt för vi ´hade bara två gäster på två timmar :( Jag hatar den där jävla egoisten som går i min klass. Han är hemsk !

Anyway, imorgon är det fredag.. Skönt ! Vet inte rikigt var jag ska göra men ska väl snart skicka ett sms till en söt tjej..;)
När jag kom hen var jag trött, så det blev en lussebulle och SOLO framför brasan :D Det var mysigt..


Hm, vilka är det ? Och vad fan gör dom?  Hahaha


Nej, nu ska jag nog ta och gå och duscha, vi hörs senare
/    E<3

Inte en så trevlig död, ?

sådär ja, nu är man hemma. Jag hade ett litet trauma på perrongen i ösmo. De va några killar som stog och typ brottades lite, ni vet som killar brukar göra. Jag går förbi på yttersidan nära spåret. OCh helt plötsligt så tycker en av killarna att de skulle vara superkul att skrämma tjejen som går förbi. Så han låtsas knuffa polaren framför mot mig och jag blir rädd och hoppar till baklänges och försöker stå på benen eftersom de är svinhalt på perrongen. Killarna skrattar och jag typ springer förbi och har precis sett min död bli att krossas under ett tåg. jisses..

Träning idag då, springa innan är jag inte så sugen på. hoppas de blir några sköna intervaller.
imorrn är de fredag! Sweeet.

/C

btw

glömde att säga att jag vill verkligen inte ha samhälle. jag är så trött.


Jag har ganska mkt att säga just nu

Jisses va de skrivs i bloggen just nu, fast inte så mkt av nig. Jag har verkligen inte orkat, jag har blivit så jävla trött på sistone. ganska mkt plugg också så jag orkar inte helt enkelt. Jag såg att vi borde lägga upp mer bilder, jag ska göra de men jag tänkte försöka leta fram min kamera. Jag hade en men nu så hittar jag den inte. Så jag får fota med mobilen ist, och de blir ju inte den bästa kvaliten. Men what to do.
Sitter i skolan just nu och ska snart ha....... ja vafan ska jag ha förnått? samhälle står de visst. Sen så är de bara två lektioner kvar och sen får jag sluta. Då vill jag åka hem och sova men nej, jag måste plugga till engelska grammatikprovet som är imorrn och franska sammanfattningen som också är till imorrn. Sen så är de träning också och tydligen så vill pappa att vi åker tidigare och kollar på taminas match som är innan. Men de blir nog typ samma tid iaf. Men jag hatar torsdagar, den känns alltid så kort. Fast torsdags träningarna brukar vara roliga för då är vi ganska många.
jisses vad jag skriver mkt, jag har en sån dag. Tänker hela tiden och pratar sådär mkt. Men samtidigt så är jag så trött så de svider i mina ögon. Jag måste gå och hämta ett glas vatten så jag kan vakna lite. Vi ska säkert diskutera på samhällen så då blir de väl att somna..... Men nu ska ni inte behöva läsa mer om min tråk vardag. Jag börjar om en kvart.

/C

.

Vet ni, jag vill inte vara här länge.. Jag vill till Thailand ! Nu ! Komma bort och bara njuta.. :D
Det är så jävla tråkigt att vara i Sverige.. När man går upp är det mörkt, sedan är man inne i skolan hela dan och sedan när man åker hem är det mörkt igen.. Det är fan tragiskt.. Fast nu är jag sjukt glad att det har kommit snö på backen.. Det gör det hela lite lättare och ljusare..


Imorgon är det torsdag. Det innebär servering hela dag.. Vi ska ha prov också, men det går nog bra..
Just det, jag håller på att lära mig dricka te. Det går faktiskt ganska bra, med massa honung det blir lite godare ;)

Snart är det helg, hoppas på en myshelg med dom sötaste människorna <3





Heeeej mongo !




Nu orkar jag inte blogga mer, ska bädda ner mig i sängen och titta på tv..
/     E<3


Hej !

Har precis ätit och sitter nu och läser vad D skrivit.. Bilder ska jag nog kunna fixa, men om jag ska vara ärlig så vet jag inte om bilderna kommer vara så roliga :/ 

Utvecklingssamtalet gick bra, jag var sjukt duktig i allt ;) Pappa blev stolt..
Jag har även hunnit med att fika med Rebecca, det var gott och mysigt :D Antatr att ni vet att det snöar ute ? Snö är roooligt, och så klart ska jag ut och leka men vet inte om det blir idag.. Jag och Ellis brukar leka tillsammans men neeeej det går inte för hon bor inte här.. Fy !



Jag och C  ! :D


Haha, normal redan då ;)



Jag och D, yran 08..


Yran 08



/     E<3


Klagomål..

Mina kära medbloggare idag har jag fått ett klagomål från en anonym källa. Det är nämligen så att hon tycker att vi har alldeles för lite bilder i den här bloggen. Till mitt försvar måste jag säga att jag inte har någon kamera för tillfället, men jag vet att ialla fall E har en kamera, så Skärpning nu flickor! =) 

♥/D


Ett stort Grattis..

till lilla mig som har namnsdag idag! Det är nämligen Elisabeth somhar namnsdag och efter som att jag heter det i andra namn så har jag namnsdag, Grattis till mina systar och min mamma som också heter Elisabeth. Kom precis hem efter att ha varit ute med hundarna, det var kallt och inte ett dugg skönt. Nu skaj ag måla naglarna och skriva klart ett arbete om jag orkar. Ikväll blir det träning också.

♥/D

Jag ska fixa min skor..

Heeeeej !
Sitter i skolan, har rast.. ;) Rebecca sitter på en stol och snurrar :/
Laddar för mitt utvecklingssamtal.. Det blir nog bra.

Baaaajs ! ( Omogen Rebecca ! )




Laaaater alligator
/    E<3

Fakta !

Idag har jag införskaffat mig två nya nagelack ! Ett lila och ett svart, båda med glitter :D Nu är mina naglar redo för allt..
För som inte vet så älskar jag mina naglar, men blir ju så glad av att ha fina ny lackade naglar ! Allt blir så snyggt :D
En till grejj som ni kankse inte vet är att jag för några år sedan bet på naglarna, h.e.l.a. tiden ! Skönt att tiderna har förändrats..
Jaja, lite onödig fakta ;)



C ! En fråga till dig.. Har för mig att du börjar åtta imorgon, så vad tycker du om att ta 848 :D




Åter till tven, godnatt alla söta

/     E<3

Ja du..

Har sitter jag och fryser ! Pappa vill inte elda :(
Sitter och tittar på vänner, sedan blir det Betty och desperate.. Funderar på om jag ska göra lite oboy i reklamen !
Just det.. Imorgon ska jag har utvecklingssamtal.. Med pappa ! Shit, hur fan ska det gå ?



Nej, nu ska vänner få min uppmärksamhet !
Vi hörs kanske senare.. Puss

/     E<3

vill ni läsa om lite blod kanske ?

Eve, nu har du allt ställt till de. herrgud vilket rabalder.. Glöm killen ffs.

Nu är jag hemma och har ett plåster på fingret. Skulle sätta ner tallrik i diskmaskinen och då hade någon ställt en vass kniv som jag såklart skar mig på. Ett köttsår blev de. Blodet rann under nageln sådär äckligt. Lite hud ramlade nog av också. Nu sitter säkert min storasyster Fio och tänker "men fy fan va äckligt, varför skriver hon de där! uuuuh" Maha.

Men idag är de tisdag och de menas med träning. Vi ska nog inte springa ute eftersom de är äckelväder men de blir att köra intervall inne ist. Men nu ska jag byta om till träningen.

btw, till alla som har mig på msn så har pappa nu firrat nytt internet så jag kommer inte logga in och ut hela tiden längre.!
Hej sveis

/C

Dagens...

Humör: Glad men lite trött
Gjort: Vart i skolan till 10 hade 5 timmars håltimme så jag åkte hem
Planer: Plugga lite mer sen måla naglarna
Ser på: Skärmen?
Lyssnar på: Nirvana-smells like teen spirit
Läser: Gossip girl på Engelska
Dricker: saft
Äter: Ingenting
Bästa: Att jag slutade klockan 10 så jag kom hem tidigt
Sämsta: Att jag gick upp klockan 6 för att ha en lektion
Barn: Har inga sånna
Väder: Blåsigt, kallt och regnigt

♥/D

Tisdag

Hej hallå !
Sitter i skolan och har svenskalektion ( nöjd Gurra ) ;)
Slutar snart så jag tänkte bara säga att, JA ! lever ! Med krigsskadan :D
Just det, det har varit rån i centrum, poliser är här ! Jag trodde jag hade lärt dig C att man ska betala för grejjerna :D
Neeeej, jag skojja bara.. Hon skulle aldrig göra nått sånt.. Min lilla vän :)




Anyway, vi hörs när jag är hemma
/     E<3

jag lever..

Som sagt jag lever och mår bra, har bara inte haft tid eller ork att skriva men nu hoppas jag att intresset är på väg tillbaka. Läste precis inläggen som E och C skrev och det känns verkligen som att jag har missat något. Vem fasen är killen som C har börjat umgås med? Är galet nyfiken så ut med det gumman! Btw så är jag arg på E för att hon missade bussen som vi skulle ta så jag fick åka hela vägen till skolan helt ensamen, inte snällt.

Nu börjar min lektion så jag måste kila, skriver senare! =)

♥/D

Blä !

Haha, C är ju för gooo !

Jaja, nog om detta för jag vill ju faktiskt få leva ! ;)
Har precis proppat i min massa frukt och juice, inbillar mig att det ska läka min krigsskada ! Men kan ju hoppas på ett under. Imorgon är det tisdag, det innebär att jag börjar åtta och slutar fyra ! Fy ..
Men om jag har tur vill pappa köra min till skolan, han gjorde det idag.. Det var skönt, kan ju liksom sova en halvtimme extra. Första lektionen är idrott och jag hoppas att "snyggo" inte ska vara där ! För då lär jag ju skrämma bort honom för all framtid !



Nog om mina meningslösa tankar och grejjer ! Nu ska jag titta på tv. Vi hörs imorgon

En stor fet puss till er ;)
/     E<3







Usch, vad jag har varit flummig idag !  Det lär hända igen :D

inget privatliv när Eve är i närheten

Okej. Eve, jag har så mkt jag skulle kunna säga till dig nu. Men vi tar de en annan gång. Ni vet att ni inte ska lyssna på vad hon skriver, hon överdriver alltid. Jag har inte "skaffat" kille eller nått i den stilen. Jag umgås bara med en snäll grabb och jag hoppas till gud att han inte läser bloggen.

Well, nog om de. Nu så är de så att jag har varit filmstjärna idag, vi spelade in de sista. De blev ganska mkt väntan men vi fick lite pengar iaf. Maha jag vet också när de ska sändas.  Fast jag är på träning då så jag kan inte se de. Men antar att mamms spelar in.
Imorrn ska jag till skolan en timme tidigare än vanligt eftersom jag och Lisa ska gå på språkstödet. Och nej de är inte för att jag inte kan svenska utan de är franska de handlar om. Jag och Lisa ska få MVG! dream on..

/C

BTW, vad är D nånstans?


Till C !

Japp jag lever fortfarande !

Tänkte säga till C att jag är hemsk ledsen för föregående inlägg..
 ( What, vem försöker jag lura? Jag älskar det! )
Men iallafall om inte C vill prata om detta mer så respekterar jag det !
( Vaaa Evelina, är det riktigt sant ? )



Neeej, jag skojjar bara med er för just nu har jag lite tråkigt.. Så ni kan ju gissa vad jag skojjar om, för det finns lite allvar i det hela  !
Nu pratar vi alltså om föregående inlägg !





Nu väntar duschen på mig, laaater !
/    E<3

En krigsskada..

..  det är vad jag har skaffat mig i pannan :/  Eller vad säger du Pisse ? Nej, det är inte kul men jag antar att jag får leva med det.. Iallafall ett tag ! Haha, nu är det nog inte många som inte förstå men det tycker jag ni ska vara glada för ;) Om inte annat kommer ni förstå om ni ser mig !
Hade lite ångest i skolan idag, det var ju liksom lite lagom pinsamt att gå runt med en krigsskada hela dagen.

Jaja, till nått annat.. Men vad ?
Joooo, vi kan prata om hur tråkigt det är när ni som läser inte kommenterar ! Nehe, det vill ni alltså inte göra.. vad ska vi prata om då ?
Haha, jag kom precis på det! Antar att jag kommer få en rejäl utskällning av våran käraste C ! Men vet ni vad hon brukar jag på helgerma och kvällarna nu mera ? Hon har börjat umgås med en kille !! Kan ni förstå det ? Lilla kära C..
Kan ni förstå hur många helger jag kommer få sitta hemma och tänka på henne medan hon är ute på eget håll och umgås med massa killar !!!
Jag känner på mig att det kommer bli problem, men vad gör det om hundra år om lilla C är lycklig :D




Hahaha !!! Måste nog stänga ner datan innan hon hinner så detta om skäller ut mig ! Mohaha !
Men det är trots allt detta som jag tycker är roligast, att få avslöja lite pinsamma hemligheter om mina kära vänner ! Ingen går säker nu mera ;D

Vi hörs senare, om jag överlever detta !
/     E<3

Somnar snart ?

jag är helt slut, känns som om klockan är typ 9. Ätit massa gott och pappa blev glad för presenterna. mkt lyckat.
Imorrn så ska jag vara filmstjärna igen, vad ska jag ha på mig ? ångest.

Kul att jag och tamina sitter i hennes rum och pratar med varann på msn. nördar är vi allihopa! Men nu ska jag sticka lite till, är lite smått beroende.

Se så mkt jag och Tamina har stickat



tjing på er,
/C

Mys

Just nu är det mys på högnivå i mitt rum :D Har tänt lite ljus och äter nu en jättegod lussebulle.. Haha !
Om ett tag börjar one tree hill sedan blir det andra roliga serier ;)
Nu lite bilder:


Heta skor


Laddar..


Striiiike !


Anna var grym..


.. men det var Gurra också !




Mina goda lussebullar !


Mys !




Det var det för idag, vi hörs imorgon :D
/     E<3

Snö..

Japp, det snöade förfullt för nån minut sedan.. Men det liggar nog inte kvar så länge..
Mina lussebullar ligger och jäser just nu.. Lyssnar på lite musik, the tallest man on earth ! Han är cool.
Tog lite bilder igår från bowlingen men har inte batteri kvar så kameran laddar just nu, så bilderna kommer upp senare ! En bra andledning till att titta in igen ;)



/    E<3

Baka

Nu har folket åkt hem.. Det var ju lite skönt ;)
Ska snart baka lussebullar :D  Mumsigt ! Kära Matilda har varit i farten och kommenterat massor, sånt gillar vi ! Ni andra kanske ska ta efter henne, mohahaha  !



Nu blir det bakning, vi hörs senare

/    E<3


ni alla kommer få stickade mössor i julklapp

jag blev väckt halv 10. började då med att tvätta skåpsluckor, sen kastade jag mig in i bilen och åkte med papps och handlade. suck, kan inte helgen bara ta slut snart.?

Folket kommer vid två, så nu har jag rymt till mitt rum och försöker undvika att få nya uppdrag. De kan inte bli så mkt mer städat nu tror jag. Jag har stickat också. jag har blivit som beroende. virkade också typ halva natten. men de blir ju bara ett långt snöre, hur virkar man fina saker? jag får väl virka ett långt snöre och sen limma ihop de till en halsduk. De blir bra.

/C


Gonatt,

nu ligger jag i sängen och ska titta på tv hela natten. hörs imorrn,


Gonatt
/C

jag vill vara liten igen

Well, mkt städande idag. Jag har till och med dammsugit väggarna ? jisses.

Jag har precis lagt över en massa gamla bilder från min gamla dator, som nu Tamina har, till min nya! Så jag sitter och kollar på massa bilder, juligt kul kan jag säga. Ikväll ska jag sova så skönt, och imorrn blir de att fira pappsen.
Jag och Tamina spelade också lite sega. herregudars va länge sen de va. men jag vann såklart. Nu ska jag dra mig till tv:n, skriver sen


Mjo du, vi är faktiskt systrar!

/C

Mätt

Jag tror jag spricker ! Har ätit sjukt jävla mycket mat ! Har ätit baklawa, nån som vet vad det är? Den som här rätt kan få en bamsekram :D Mys !
Var somsagt och bowlade, jag var sämst ! :(


Sitter med Anna och tittar på lite bilder.. Funder på vad vi ska göra nu?





Söta kusiner :) 





Puss och kram /   E&A

Lördag

Hej ! :)
Blev ingen bloggning igår, jag orkade inte.. Var bara hemma och tog det lugnt. Nu har jag precis varit duktigt och cyklat, på en träningscykel alltså ;)  Ska snart duchar för ikväll blir det bowling med moster och kusiner, mysigt :D


Nej, nu är jag svettigt och äcklig.. Så vi hörs senare ;)





/    E<3

de är fredag och jag ska sova ?

Vi vann.
Nu måste jag sova. jag är så trött på att vara vaken, skulle kunna sova bort halva livet just nu. har kollast på en typ westernfilm med snygg kevin costner, jag älskar filmer där tuffa killar är sådär gulliga. jag kommer sova gott! Men vi hörs imorrn, då ska jag köpa present till pappsen och sen är de hem och städa inför söndag. roligare än så blir de inte!

puss på er,

/C


när får man vila ?

stress stress. snart är de match och sen så blir de att typ sova? är redan trött på helgen, skönt när de blir skola så man får vila upp sig lite efter helgen.
Ska spela linje på matchen så vi får se hur de går. vi vinner.

/C

hatar den här dagen

jag orkar inte ens försöka tycka att jag är glad. jävla fan va dåligt de går för mig just nu.



jag fick mvg på mitt histora prov. tack Celicia.

/C

.

Jag lever. Jag är på dåligt humör.


Vi hörs imorgon
/    E<3

Roomservice !

Just nu tittar jag på.. Roomservice ;)  Idag är det hos Börje Salming.. En hockey snubbe :D
Har laddat in lite låtar på mp3, nu är jag redo för att åka till/från skolan..


Hemsk upplevelse idag.. Jag har suktat efter vindruvorna som pappa köpt.. När jag öppnar dom är dom mögliga !!!! Fy fan vad äckligt.. Konsums jävla fel att hela min kväll blev förstörd..
Jag har börjat min nyttiga månad, hur tror ni det kommer gå ? Det återstår att se ;)




Dags att kila, vi hörs imorgon. Puss !
/   E<3

bra eller?

när jag gör dåligt på prov så staffar jag mig själv genom att plugga när jag kommer hem. har precis lärt mig 25 franska glosor. stava och översätta. bra eller?


/C

..

Heeej !
Idag är jag trött ! ;) Har varit i skolan hela dan.. Imorgon blir det servering !
Haha, vill ni veta nått kul som hände idag ? Ja, såklart ni vill.. Det var så här, när jag stod på stationen var det en kille som gick runt och sjöng ! Högt.. Alla som hörde vikte sig av skratt.. Tror ni det var lätt för mig att inte börja as fabba ? Det var på håret kan jag meddela.. ;)  Rolig filur det där..


Dagen uttryck;
Min mattelärare: Jaaa, då ska vi blanda sprit !  Följt efter det kommer ett stort leende
Haha





/   E<3


Laddad..

Hejsan, jag har precis ätit så nu sitter jag vid datorn och laddar inför min första fotbolls träning på ett år. Fatta, ett helt år!
Ialla fall blev ju som sagt friskförklarad hos doktorn i Måndags så idag har jag köpt nya fotbolls skor så jag är redo att ta upp fotbolls kariären igen. Det värsta är att jag är skit nervös för jag kommer verkligen vara helt värdelös, men det får gå som det går. Mitt mål för kvällen är att tvinga min älska syster att köra mig till träningen för jag orkar inte åka mera buss för idag. Men vi får se hur det blir med den saken. 

Önska mig lycka till!

♥/D 

inte en bra idag

nu är jag hemma från skolan. Jag är på dåligt humör eftersom vi fick reda på geografi provet och jag skäms över att jag bara fick g.. så jag är skit sur men jag försöker också tänka på att de är bara ett geografi prov och att jag kan överleva utan att få mvg i de. men jag är ändå arg så min hjärna är förvirrad. jag får ont i huvet. plus att jag tog ut min ilska över stackars isak, och nu har inte svarat på mitt sms. bra gjort.

Ikväll tänkte jag bara vara grinig och städa mitt rum och plugga franska glosor. jag gjorde ett par st på tåget så har inte så jättemånga kvar. men de känns bara dåligt just nu. på med depp musik och börja plocka kläder. later,

/C

jag är trött på att plugga

sitter just nu i skolan och letar efter lite fakta om magnetenergi. finns absolut ingenting och jag tog såklart inte med mig de arbetet som jag har hemma där de står massor... Om en halvtimme är de lunch och jag är redan hungrig. jag brukar inte vara hungrig när vi har så tidig lunch men just nu håller jag på att dö. men what to do. Men nu ska jag leta vidare.

/C

akta er för mig..

fan va jobbig tränigen va. nu är jag skitstark.

Juste, ska ju åka med E imorrn. fan va jobbigt... kommer inte få en lugn stund. maha. Well, eftersom jag ska upp om typ 7 timmar så är de sängen som gäller. snart helg, snart..
God natt alla töntar

/C

Uppmärksam

Japp, fick en kommentar av en mycket uppmärksam Ellis !  Mitt svar till henne är.. Jaaa ! Varför inte nöja sig med det lilla ! Haha

Tittar just nu på vänner, sedan blir det fula Betty och desperate ! :D
Börjar åtta imorgon, men får ju åka med C ! Kul för henne ;) 



Ellis i sitt rätta jag !  ;)
Btw, hon är singel.. Nån som vill ha henne, lämna en kommentar så fixar jag !

Vi hörs imorgon, trevlig kväll !  
/    E<3

Heeeej !

Tjena alla typer där ute ! :)
Har precis ätit, kom hem för nån timme sen.. Sprang till tåget i regnet, det var inte det roligaste.. Men jag lever ju fortfarande så det är ju positivt ;)
Idag då.. Har bara varit i skolan, har idott första lektionen.. Jag jobba på så bra :D Sista lektionen hade vi tjejgrupp, vi minga och fick pepsi och chips.. Mums

Vi har börjat fått lite mer kommentarer, bra jobbat ! Mer sånt :D



Ska kila, vi hörs senare
/    E <3


jag hatar rubriker

usch vilket väder. varför bor jag i sverige?

Idag är de ju tisdag och med de menas träning. Jag va ju inte med på intervall träningen förra veckan men idag så blire att springa innan. fan va död jag kommer vara.... men de ska bli kul att träna tror jag.

Men iaf, idag hade jag bara tre lektioner och började vid ett. super skönt! men imorrn blir de tillbaka till de vanliga att börja 8 och sluta 4. fett med kul...
Btw, vad köper man till en pappa som fyller 60 och har precis allt? snälla människor, hjälp mig.

/C


är man trött så är man,

ja jag vet att jag skrev i de förra inlägget att de är tisdag men de är bara måndag. suck..

jisses va tiden går

och nu är tisdagen slut. jag ska sova så långt och skönt imorrn.. bussen går typ halv 12 så jag behöver inte gå upp för än typ halv 11. sweet! nu orkar jag inte mer, gonatt suckers


/C

Dagar går ..

Tjeeeena !

Sitter och tittar på vänner men ska snart gå upp och hämta en nagelfil :)
Imorgon blir det en lång dag så jag börjar åtta och slutar fyra ! Usch, jag fasar.. Det är tur att det finns en par söta typer som underlättar skolan lite :D
Första lektionen är idrott, då blir det gym ! Det ska blir skönt..


Aj då, upptäckte precis att det inte är nått kul på tv ikväll .. Får väl underhålla med att läsa min Sofis mode som pappa köpte till mig :D 





Vi hörs imorgon, puss ! :)

/    E<3

hard work?

Nu sitter jag hemma i värmen. fan va kallt de är, med de vet ju alla.

Just nu så är de lite ångest, när jag åkte hem från skolan så tänkte jag på alla saker jag måste köpa. Jacka, skor, kläder, present till pappa, julklappar(!), smink, vantar och mössa. ja de är typ de som är viktigast. och hur mkt pengar har jag? typ 200 på kontot. dom pengarna får gå till pappas present. kanske ett par vantar också. hur fan ska man överleva på 1000 kr i måndaden? minus 200 som går till mobilräkningen. 800kr i månaden. nej , de går inte. jag behöver ett jobb.. Eller en rik jävel.

/C

Måndag...

Hejsan idag är det Måndag och jag sitter i skolan och väntar på att mitt tåg ska gå. Jag ska nämligen åka till Nacka för att gå till doktorn med min fot. Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev men jag har haft blogg torka nu i några dagar, men nu är jag på g igen. Har bara haft två lektioner idag matte och spanska så det har varit en skön dag. I helgen har jag bara festat och tagit det lugnt, men det var en väldigt rolig helg speciellt i Fredags. Nu ska jag kila för jag tänkte springa förbi bokaffären på väg till tåget och kolla om dom har en bok som jag vill ha.

♥/D


Shit !

Hahaha, shit !!!
Så roligt !

Har svenska just nu, ska snart börja läsa en myt med jag måste ladda lite innan . Har inga roliga lektioner idag, fast vi slutar ganska tidigt :) Det är najs, då blir det gymmet.. Jag har inte gymmat på länge som jag gissar att det kommer bli jobbigt !
Vi hörs senare !
/    E <3

Bänkad framför tven..

Precis som alla andra Söndag så ligger jag i sängen och tittar på tv !  :D



Hade precis skrivit ett inlägg, eller faktiskt två !!!  Men det går inte att publicera .. Nu är jag sur..

Vi hörs imorgon istället
/    E<3

Söndag

Godmorgon :)

Söndag idag och en speciell dag, vilket pappa snabbt påpeka när jag kom ner imorse !  Han fick iallafall lite trevliga grejjer så nu är han glad och nöjd :D Det var dagens goda gärning !


Ligger i sängen just nu och tittar på idol, kul med rock tema..
Ska snart gå ner och ta bort mitt nagelack, det inte inte vacker just nu !






Vi hörs senare, :)

/    E <3


u know it!

gomorrn alla glada. jag är redan vaken? fast jag somnade typ 12 igår, så de kanske inte är så konstigt. well nu har barnen åkt hem och snart ska jag upp och baka lite till pappa. systrarna kommer sen och då blir de fika.

jag vet att ni kommer hata mig för dehär men idag är de söndag. Imorrn är de måndag. Men what to do? Jag går bara till halv två på måndag och så börjar jag klockan ett på tisdag. Så himlans skönt. De är utveckllings samtal på skolan och alla lärare har de samtidigt, dom kör nonstop i typ tre timmar med alla sina elever. så de är inga lektioner då. Så de blir najs.
fan va hungrig jag är, hoppas vi har nån god frukost..

/C

Jag saknar sagorna

Maha jag har precis lagt barnen. läst om Emil i lönnerberga som gick och tiggde om pengar för att kunna köpa flugfångare till sin mamma. Men såklart så hängde han upp dom och så gick hans pappa in i dom och sen så blev de snickeboden. jag vill också vara liten och läsa om Emil..

Well jag har inte pluggat nått som jag tänkte men kvällen är inte slut. de är dendär jävla geografin som jag måste läsa igenom... Imorrn så blir de nog plugg. De är ju farsdag imorrn också så då ska vi gratta lilla papps. Men nu ska jag flytta datan och lägga mig i sängen och glutta på tv!
im out

/C


Ett roligt skämt..

Igår hörde jag det roooligaste ever !  Here we go:

Nu ska vi se, sa blinda Sara !!! 
Så klockren :D

..
Vänta, här kommer ett till skämt:

Hur ser man att en bil kommer fråm Jamaica ?
reggiestreringsskylten !



Visst var dom roliga ?
Sitter ni och ruvar på ett roligt skämt så kan ni ju skriva det i kommentarerna ? ;)





/   E <3

Tråkigt

Sitter här och här lite tråkigt.. Det är ju faktiskt lördag och jag sitter här hemma ! :/  Pisse och familj har ju somsagt varit här.. Det var trevligt :D

Usch, sitter och tittar runt i lite webbutiker och jag känner hur shoppingsuget smyger sig på ! Jag har ju sagt att det inte ska bli nått handlande den hör månanden.. Ska spara pengarna till Thailand ! 
Och vet ni vad, det är bara ca en månad kvar !!!! Sedan drar jag här ifrån.. Det ska bli så jälva skönt att komma bort från allt och alla ! Det blir fyra veckor i frihelt ! :D Det är nu jag börjar känna att det är faktiskt snart som jag kommer sitta i bilen lite nervös påväg till Arlanda..




Snart på väg till friheten och lugnet !


Nej, dags att åter gå till tven med tända ljus och det gråa väder utanför fönstret !

/   E <3


Hipp happ

mjo jag har inte skrivit på länge man har inte haft tid.!

Idag fyller mammsen år! Grattis till henne :) hon fick ett par massage byxor av mig som hon ska ha när hon masserar. Hon ska ha fest ikväll och Fio agerade mamman när hon skulle gå.
Fio: Okej mamma nu går jag, ring om de händer nått! Mamma Fio har talat.

Well ikväll så ska jag bara va hemma och ta de lungt. skriver sen
hejsveis

/C

Lördag

Sitter just nu och tittar runt lite på internet, inte för att det finns nått kul men men .. ;) 
 
Ska snart duscha eftersom Pisse ( även kallad D ) med familj kommer hit om ett par timmar !



Nej, jag har inget kul att säga just nu ! Utom att var fan är dom andra två bloggarna? Vaaaa ?
Vad är det för stil att inte skriva ? 
 








Laaater
/   E <3

I'm baaack !

Saknade blogg !
Nu har pappsen kommit hem så nu kan jag blogga igen :) Det var ju på tiden, speciellt eftersom den här bloggen inte blivit uppgraderad på länge..

Det har inte hänt så över drivet mycket dom här dagarna.. Har varit i skolan. Då jag faktiskt har serverat!  Cooolt.. Eller i Torsdags så var jag hovmästare ;) The boss liksom !
 Men igår serverade jag, det var roligt ! Jag fick dricks ;) Tack för det..

Igår ikväll umgick jag med två söta självar, vi hade det så mysigt med tända ljus och en film :)
Mitt liv är underbart :D








Nu ska jag stänga igen datorn och ägna mig åt att titta på tv..

Vi hörs senare
/    E <3

...

jag är arg. vill inte vakna imorrn.

/C

franskish är inte min grej

måste plugga franska. franskaläran gav oss verb och sen ska man läsa text, OCH kunna översätta. jag hatar franska.
Sen så är de träning, blir nog bra. Imorrn är de ju match å grejer.
jag kan spela teddybjörnen fredriksson på gitarr. spelade de i typ 2 timmar idag på musiken så jag är bäst nu. maha
PLUGG

/C

Tordag..

Gormorgon, tänkte bara berätta att jag lever!!
Måste springa nu lektionen börjar nu, take care..

♥/D

I skolan, en onsdag !

Tjeeeeena !
Sitter i skolan och har precis käkat lunch ;) Ska snart ha matte, sedan blir det hemgång, niiiice !
Har varit på Sabis och spanat in frukostflingor :/


Ska kila, Reeebeck är grinig !

E <3

Onsdag..

Godmorgon!
Idag är det Onsdag vilket betyder en kort dag i skolan, vilket är super skönt. Jag har bara Svenska och Engelska sen blir det lunch och gymning. Har lite dåligt samvete för att jag inte har tränat på en hel vecka men jag får ta igen det nu. Sen ikväll blir det mycket pluggning och bara ta det lungt.

♥/D

de är sent för nån som ska upp tidigt..

Well träningen va helt okej. de är tydligen match på fredag i åkersberga. andra sidan stan. klockan 7. hejdå fredag kväll! Sen på lördag ska jag sitta barnvakt. hejdå lördagkväll! de blir en mycket lugnhelg.

Imorrn ska jag åka hemifrån halv 7. fucking halv 7! Bara för E 's skull så vi kan åka 848an. hon är skyldig mig nått riktigt bra..
jag ser nu att jag har lyckats få klister på benet? jag spelar handboll lite udda skulle jag tro... Ser nu också att min rakning inte blev så lyckad heller, halva benet är de fortfarande päls på. jag hatar att duscha, de är jobbigt och varm och blött. och sen så ska man raka benen och de tar ju 100 år till. så de är därför jag har en tendens att bygga upp en riktig päls på benen. men jag gör så gott jag kan.
Jag måste bara säga också att idag har de varit en mkt bra dag. Antagligen så kommer imorrn bli förjävlig. men what to do?

Natti natti

/C

Idé

Igår när jag inte kunde sova så låg och tänkte på allt jag kunde skriva om i bloggen! Kom på massa roliga grejjer men har glömt de flesta nu, attan.. Men kommer ihåg att man skulle kunna göra en " A la Ebba " och skriva några meningar som inspererats av dom största bloggarna,sen kan ni gissa vilken blogg det är.. Vad tycker ni om den idèn ?


Fick precis veta att pappa skulle åka iväg och komma hem på fredag,  då blir det ingen bloggning från min del förrens på Fredag :( 
Jaja, har väl förhoppningsvis massor att skriva :D



Ha en trevlig vecka

/   E <3

Lala..

Jag hinner bara skriva en snabbis medans det är paus på Ugly Betty. Idag har jag inte gjort något speciellt allt förutom att åka skridskor på jumpa lektionen. Det roliga var att jag var faktist bra på att åka, mycket bättre än vad jag trodde att jag var. Annars så kom jag hem vid sex åt middag, duschade och nu tittar jag på tv. Måste dock erkäna att jag är lite spänd inför USA valet (A) det låter kanske nördigt men jag vill verkligen att Obama ska vinna. Aja det visar sig imorgon vem det är som vann. Du ska jag krypa ner i sängen igen och fortsätta titta på tv.

♥/D

En dag

Sitter och lyssnar på Kent, får yran minnen ! Tycker faktiskt dom är bra.. Någon själ där ute som håller med mig ?

Vet ni vad det är för dag idag ?  Tisdag, vilket menas att jag kommer sitta fast klistar framför tven, mycket bra !


Har förövrigt varit i skola hela dan, inga roliga lektioner alls!
På Torsdag har vi servering, ska försköka vara bra och inte spilla mat på någon stackare  ;)



/   E <3






Visst känns det som att käääärleken väntar






mycket bra, mycket bra

Jag måste bara säga att jag har varit så jävla duktig idag.
Vi hade matte, jag jobbade as bra och fattade allt.
Vi hade histora, jag pluggade som världens tönt och fattar nog de mesta av provet.
Vi hade idrott och jag känner att jag redan har träningsverk i armarna efter gymmet....

Så jag ör stolt och trött och ska snart på träning. Tränade ju ingenting förra veckan eftersom jag va sjuk men nu hostar jag bara och de är ju inte så farligt!
Måste bara säga att de är så himlans mörkt när man åker hem från skolan. Jag åker kvart över fyra från skolan och då är de nästan kolsvart. Imorrn så blir de ju upp klockan 6 för jag börjar 8 och sen så slutar jag 4. Skolan är inte gullig asså..
Skriver en snabbis när jag kommer hem från träningen,
tjingeling

/C

En svenska lektion

Rubriken säger allt ! Skriver om myter idag igen .. Tror vi slutar snart, då ska vi ha närlingslära, booooring !
Slutar som sagt klockan fyra idag så jag är typ hemma vid fem, hoppas ni kan hålla er till mitt näsa inlägg som då blir ganska sent ! :D
Just nu sitter min lärare och förklarar hur ekot kom till, låter det kul ? Njaaa, jag är klyven ;)

Just nu lyssnar jag på Vlado som ger ett litet peppsnack, så här låter det:
Men ska jobba och ha kul i skolan och inte bara skita i den, man måste njuta också :D 
Ganska bra sagt om jag får säga det själv.


Nu ska jag åter gå till att mitt skrivande, måste titta vad Rebecca skrivit ;D


Laaater alla ni

/  E <3

En trött Denise..

Godmorgon!
Hoppas att allt är bra med er, med mig är det super bra lite trött bara. Klockan är bara tio minuter över åtta och jag sitter redan här i skolan. Jag är verkligen inte gjord för att gå upp så här tidigt på mornarna men man har ju inte så mycket val. Idag ska jag vara i min underbara skola ända till halv fem, känner mig super laddad.

Hoppas att ni får en bra Tisdag!
♥/D 

och imorrn är de tisdag

Och sen så va de kväller. jag trodde klockan va typ halv 10 men den är ju för fan snart halv 11. och jag som ska upp 6 imorrn. NEJ DE SKA JAG JU INTE! sweeeeeet, jag ska ju upp typ 7. livet är bra. men jag måste ändå sova. suck,
Jag längtar till frukost. mmh va gott de kommer att bli med en macka med ost och gurka på, och sen ett glas mjölk på de. dreglar typ....
Idag har jag varit duktig och gjort en lapp så jag slipper slösa bort mina sista matlappar.


Fan om jag glömmer nu asså..

sovdags suckers,

/C

p.s snart är de helg....

Musik

Sitter just nu och tänkte ladda ner några låtar, är så trött på mina låtar eftersom jag lyssnar på samma låtar varje morgon ;) 
Tittar även lite på Färjan, ganska roligt program faktiskt. Fast jag tycker bartendern verkar vara lite speciell :/

Hm, vet inte riktigt vilka låtar jag ska ladda ner, några förslag ?




Godnatt Sverige

/   E <3

Måndag..

Hejsan, jag kom hem för inte alls så länge sedan så jag har bara hunnit äta lite middag. Idag var jag nämligen bara i skolan i två timmar för jag var nämligen tvungen att åka till doktorn. Det gick bra där men jag ska tydligen börja äta min medicin igen. Efter doktorn åkte jag och mamma och shoppade lite, jag handlade ett par jeans, en väska, mössa, vantar och en halsduk. Sen hämtade pappa upp oss så åkte vi hem. Jag är dock lite deppig, har redan ångest över imorgon. Jag måste nämligen gå upp kl 6 vilket tar död på mig. Tur att jag bara börjar så tidigt en gång i veckan, inte nog med det så ska vi även åka skridskor imorgon. Jag är värkligen inte laddad inför det, jag vet inte ens  om jag kan åka längre men det lär  visa sig.

♥/D


Glöm inte rubriken !

Efter en dag i skolan är jag hemma, eller kom hem vid två :D Det var skönt.. Men imorgon blir det andra bullar, börjar åtta och slutar fyra. Usch !

Nu är jag trött, vi hörs senare ;)
E <3


Måndag

Hej hopp brottom brottom, jag ska snart till min halv syster Verinoqa som fyller år. Jag fick sluta tidigare idag, redan klockan ett fick jag lämna skolan. Super skönt. Men nu måste jag äta och sen kasta mig i bilen!
tjingesling

/C


Godmorgon

Måndag idag ! Jag sitter i skolan och ska snart börja jobba med myter !
Igår när jag skulle sova, vad tror ni händer ? Jag kan inte sova !!!! Det låg jag i flera timmar och försökte sova ! Det gick bara inte... Så ni kan ju gissa hur denna dag kommer bli, övertrött !



Se ya laaaater fuckers ;)
/    E <3

jag lever,

sorry att jag inte har skrivit, har inte varit hemma på hela dan. Jag har varit på museum med pappsen & co. Imorrn är de ju skola, jag är inte alls taggad.. Skulle egentligen läsa klart min bok men de har jag såklart inte gjort. men nu ska jag sova, så hörs vi imorrn!
gonatt

/C

Uttråkad..

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Svarta mjukisar, svart tjock tröja och röda strumpor.
Vad använder du just nu för skor: Just nu? Jag har bara på mig ett par strumpor. Annars svarta stövlar
Favoritfärg på kläder: Svart är den solklara favofärgen men jag gillar också mörkblå och lila just nu.

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: Min syster.
Du delade en drink med: Jessica
Du gick på bio med: Tjejgänget
Du gick på stan med: Har inte varit i stan på länge så jag måste nog säga tjejgänget igen.
Skällde på dig: Det måsta varit pappa tror jag. För att jag inte plockade in i diskmaskinen eller något i den stilen.

Senaste
Låt du hörde:
  Plan three-Triggers 
Film du såg: Step up the streats
Mat du åt: Kött, pommes och sallad, fast jag åt bara salladen
Kram: Mamma
Puss: Hunden?
Fest: Fredags hemma hos Robin
Känslan: Ont i nacken
Ilska: Hm, blir inte arg så ofta. men det var nog när hunden inte gjorde som jag ville 
Resa: I somras var jag på Cypern
Glädje: Är oftast glad, men var kanske speciellt glad i Fredags
Dröm: I natt, typ att jag blev skjuten och grejer. Väldigt konstig
Boken du läste: En bok som vi läste i skolan på engelska. Tror att den hette Outsiders
Personen du träffade: Min Familj.
Personen du pratade i telefon med: Robin
Personen du fick sms av: Kristian
Gången du åt en 7-eleven korv: Aldrig ätit korv på 7-eleven
Gången du var utomhus: igår när jag var ute med hundarna. Undviker att gå ut när det är så kallt.
Gången du sov: I natt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag.
Saken du köpte:
Hyrde en film och köpte godis igår kväll.

Om dig

Namn: Denise
Ålder: 16
Smeknamn: Keso, nils, nisse, nisen, kero mm (kärt barn har många namn)
Syskon: Två stycken stora systrar
Sysselsättning: Pluggar (mycket), är det vänner, festar, gymmar
Bra egenskaper: Posetiv, målinriktad och glad
Dåliga egenskaper: Jag är ganska lat när det gäller att hjälpa till hemma
Linje/klass: Sp08f (samhälle/turism)
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blåa
Skostorlek: 37-38

♥/D

Tv

Söndagar är faktiskt en bra dag ! Massor med kul på tven :D
Men nu ska jag faktiskt ta och slita mig från tven och gå ner och duscha ;) Jag måste ju vara redo för skolan imorgon..

Tittade precis ut och såg att det är möööörkt ! :/  Jag hatar mörker !  Det är läskigt och man bli deprimerad ! Nu är klockan fem och gatulyktorna är tända sen länge sen !



Nu ska jag gå ner och duscha, sedan blir det att tända några ljus och förtränga att jag måste gå upp klockan sex imorgon !



Ha en trevligt fortsatt söndag :)

/     E <3


Söndag..

Idag är det Söndag vilket betyder att det är skola imorgon, jag känner mig verkligen laddad. Imorgon har jag dock bara två lektion för jag ska nämligen åka till doktorn så jag måste gå lite tidigare. Annars så har jag inte gjort något roligt alls idag, förutom att min mormor och morfar har varit här hela dagen. Kvällen ska spenderas i soffan framför "One three hill" och "Gossip girl". 

Det var allt från mig hoppas att ni har haft en bra Söndag! =)

♥/D   


Söndag

Godmorgon !  Söndag idag, imorgon är det back to school :/  
Nu sitter jag i sängen och tittar runt lite på internet..

Såg att min syster lämnat en kommentar och fråga vad en hermafrodit är !
Här är en länk där ni oallmänbildade kan läsa om vad det är;

http://sv.wikipedia.org/wiki/Hermafrodit


Hoppas ni lärde er nått ! ;)

/     E <3


Godnatt

Tack för den televerket..





/   E <3



Minnen

Sitter och lyssnar på lite musik. Ikväll ska jag nog umgås med C & Co :D  Men först tänkte jag titta lite på tv, musikmaskinen är väldigt underhållade ;)  Tittade på Eva & Adam för ett tag sen, vilka minnen man får.. Kommer ihåg hur jag alltid ville titta på dom filmerna. Jag och Natta satt fastklistrade framför tven när det var Eva & Adam !

Vill ni veta en sak ?  Jag har ett sår i näsan och det gör nedrans ont !




Härlig sommarkväll !




Fina vänner <3




/   E <3


 


Hemma?

Tro det eller ej men det blir inget festande för min del ikväll. Jag är nämligen galet trött och inte ett dugg sugen så istället för att festa så ska jag  krypa upp i soffan med en bra film och lite godis. Hoppas att ni andra får en galet rolig halloween/allahelgona kväll! =)

♥/D 


Lista

Dags för min första lista, nu kankse lär er nått nytt om mig ;)


Namn: Evelina
Födelsedag: 6 april
Hemstad: Sorunda :D
Ögonfärg: En rolig blandning
Hårfärg: Blond/råttfärgad
Längd: 1,65 , ganska lång
Höger/vänsterhänt: Vänsterhänt
Värsta ovanan: Hm, har många
Stjärntecken: Vädur
Sko stl: 37-38
Är dina föräldrar skilda: Nope
Din svaghet: ?
Dina rädslor: Finns för många
Mål för det som är kvar av 2008: Rolig tid i Thailand ! 6 veckor kvar :D
Mest använda fras på msn:  Tjeeena
Det första du tänker på när du vaknar: Fan vad skön min säng är !

FAVORIT:
Person:
Svååååårt
Färg: Lila
Mat: Jag är matvrak så kan inte välja !
Djur: Katten Kajsa ;)
Glass: Ben & Jerrys
Godis: Choklad
Affär: Zara
Skådespelare: Luuuke Perry !
Låt: Uggla
Nummer: 7
Tuggummi: Alla
Favoritdag: Helg
Årstid: Sommar
Doft: Paris

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor;
Lycklig
Vem av dina vänner är mest lik dig: Ingen, jag är speciell  ;)
Vem får dig mest nervös: Många
Vem har du känt längst: Nathalie <3
Vem är blygast: C !
När grät du mest: När jag var ledsen
Vad är den bästa känslan i världen: Lycka !
Värsta känslan: Olycklig

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär:
Ja.
Föreställt dig ditt ragg naken: Alltid ;)
Skolkat: Har hänt
Sovit utomhus: Tält ?
Gråtit i skolan: Aa, av skratt !
Spytt i skolan: Nej
Velat bli modell: Nej
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Finns massor !
Druckit alkohol: Ja
Använt droger: Nej
Varit på scen: Ja
Snattat: Ja
Retats: Ofta :D

DU:
Svär:
Ja
Sjunger bra: Nej !
Är kär just nu: Nej
Duschar dagligen: Ja
Vill gifta dig: Kankse
Tror på dig själv: Mesta dels
Kommer överänns med dina föräldrar: Ja
Dansar i regn: Ja
Sjunger i duschen: Ibland

THIS OR THAT:
Pepsi/cola:
Cola
Mcdonalds/burger king: Mcdonalds
Choklad/vanilj: Choklad
Kött/veg: Kött, oftast
Adidas/nike:  Nike
Kakor/paj: Kakor
MTV/VH1: MTV
Blind/döv: Döv

KAN DU:
Gå ner i splitt:
  Nej, stel som ett kylskåp
Vissla:  Kan du ge dig på
Blåsa en bubbla: Ja
Rulla din tunga i en cirkel:  Ja
Ha dina ögon i kors: Haha, ja !
Nudda näsan med tungan: Nästan
Dansa: Ja, kankse inte vackert
Äta vad du vill utan att oroa dig: Oftast
Vem var den senaste pesonen du nudade: Pappa :)
Jag pratade i telefonen med: Mamms
Jag kramade: Matilda och Fia <3
Jag skällde på: ?
Jag sportade med: Människorna på gymmet

SENAST DU:
Skrattade:
 Idag, Bevvan är underhållande
Grät: ?
Tuggade tuggummi: Igår
Drog ett skämt: ?

VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster:
 Hus, träd, himmel ;)
Lyssnar du på musik nu: Ja
Vad har du på dig: Mjukis dressen !

TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter:
  Ja
Mirakel:  Ja
Magi: Ja
Kärlek vid första ögonkastet: Ja
Gud: Det finns nån där uppe
Spöken: Ja
Tomten: Haha, tveksam

RANDOM:
Vilket land skulle du vilja besöka:
USA
Hur många kuddar sover: 4
Tror du gud är en tjej: Hermafrodit :D
Är du ett hälsofreak:  Nej, det tycker jag inte
Vad är det värsta vädret: Spöregn




Kul ?


E <3


maha

Imorrn är de söndag. och efter söndag kommer måndag. och med måndag menas de skolan. usch va deprimenade.
Jag ställde klockan på halv 9 imorse så jag skulle kunna åka till pappa hyfsat tidigt och leka med en gammal vän innan jag skulle tillbaka till mamma igen. SÅ jag vaknar, tittar på telefonen, stänger av alarmet (?), somnar om. hallå va fan hände? jag vet ju att jag va tvungen att gå upp. så när jag kollade på klockan nästa gång jag vaknade så va den halv 11. inte bra jobbat av mig.

Ha, Fio skickade precis ett mess till mig och sa att hon har köpt likadana skor som mig. Då kan vi vara samma likadana! mysigt.
skriver sen

/C


Mysig kväll

Godmorgon :)  Lördag idag, börjar få lite ångest för att börja skolan igen på måndag.. Det här lovet har gått för fort ! Igår kväll spenderades med dom sötaste, det var mysigt :D  Kom hem ganska sent inatt så blev en lång sovmorgon.. Nu sitter jag i soffan och tittar på tv.. Skulle vilja gå en lite promenad men antar att det inte finns nån vänlig själ som vill hålla mig sällskap.

Ska nog kila upp till sängen och titta på några Bevvan avsnitt :D




/    E <3


Lördag..

Godmorgon, nu är jag vaken efter änu en kvälls festande med väldigt mycket drama. Igår var jag nämligen hemma hos robin som hade fest, det var trevligt stundtals. Det är alltid roligt att träffa folk som man inte har träffat på ett tag. Idag eftersom att det är så fint väder så tänkte jag gå ut på en lång promenad med min ipod och efter det hoppa ner i ett varmt bad. Det låter som en super bra plan enligt mig, efter det så är det väl bara att börja böra iordning sig inför kvällens festande. 

Ha det bra isålänge! =)
♥/D 

RSS 2.0