Gaddning

Wiiiie, idag har jag införskaffat min andra tatuering :)
Det var mycket skoj..


Sneak peak

Sedan höll jag tal på svenska, jäääävlar vad läskigt det var..
Nu ska jag tänka lite grann på om jag orkar träna idag eller inte?
E<3

Vill se

/C

bussar hatar mig

Jahaaja. Min dator har varit hos pappa hela helgen så jag har inte kunnat blogga. Igår chillade jag. Idag chillade jag också. Åkte ner till nynäs och hälsade på mannen på jobbet.
När jag skulle åka hem så tog jag tåget till ösmo för att sen ta bussen därifrån hem. Bussen ska gå 20 över, tåget kom fram kvart över. Tror ni inte att bussfan är för tidig och redan har åkt förbi min busshållsplats? Den åker och vänder i centrum och sen åker den förbi stationen igen, fast inte så att man kan gå på. Så där står jag och väntar på bussen och så ser jag den komma från fel jävla håll och förbi mig. Jag menar, va? Kollar när nästa buss går, JAHA de är söndag så nästa går om en timme! Fan va bra gjort SL. Ringer mamma och hon kommer och hämtar mig, snäll som hon är.
Nu tror jag att det blir mat.
/C

Hard work work

Idag var första dagen på jobbet, uppstigning kl 05.30.
Jag är trött, med imorgon är det samma sak igen ;)

Ikväll kanske jag ska umgås med Matilda och Fia.
Matilda var här och käka middag med mig igår, det var mysigt!
E<3


Ledig

Idag är jag ledig!!
Så jävla skönt, dock så gick jag upp halv nio imorse.. Varför tänker ni nu?
Jooo det är så att jag och min fina big sis (Tarzan) delar säng. Hon hade satt alarm på som mobil som jag såklart också vaknar av. Då märker jag även att jag är kissnödig och då är det helt omöjligt att somna om.. Så jag gick upp och sen var jag pigg, vad fan är mitt problem?!

Jaja, idag ska jag nog försöka plugga lite. Jag ska hålla tal i skolan på måndag. Vad är det för typ som tycker det är en jättebra idé att man måste hålla tal. Det ingår i nationella provet.
Talet ska vara 5 (!!!!!) minuter långt..
Hur skriver man ett tal?
Hjälp
E<3

Torsdag

Mjaa, jag känner mig lite som Eve faktiskt. Har inte gjort något speciellt idag förutom att gå i skolan och sen tränade jag lite också. Sen har jag hängt på Spotify och de är typ det bästa ever. Jag satt i över en timme och letade låtar och pratade med Isak samtidigt. Samtalstiden blev 1 timme och 43 min.
Men nu har jag inte tid, ska sova
/C

Lata jävel

Idag syftar rubriken på mig!
Jag kom hem vid halv två har har mest legat i soffan sen dess, fast jag har dock tränat en timme :)
Nu tänkte jag förflytta mig från soffan till sängen och titta på Bevvan.

Något som är riktigt skönt är att jag är ledig på fredag, så imorgon är sista skoldagen för denna vecka.
I helgen ska jag faktiskt jobba, hoppas jag inte är allt för dålig och att jag lär mig snabb!!
E<3




Förrsenten måste jag meddela er om att vi inte har något mat hemma.
Så om någon vänlig själ kommer hit med lite mat blir jag superglad

the last plugg

Fasiken vad deprimerad jag känner mig. Eller nej, det är inte rätt ord. Jag känner tristess. Jag tror jag vet vad de betyder iaf. Idag hade jag ett seminarium i skolan på en halvtimme, sen åkte jag hem. Jag har kollat på Cougar Town, städat köket, åkt bil och absolut inte pluggat. Imorrn har jag den sista "pluggsaken" sen är de typ sommarlov. MEN, det är imorrn de. Nu har jag ju saker att plugga på så sätt igång tänker jag. Fast orkar jag verkligen? Nej jag gör ju inte de. Men det finns inte heller något annat att göra. Fy fan.
/C

blood

Kära vänner! Idag har jag varit och gett bort fyra och en halv deciliter av mitt blod. Va lite nervös i början men de flöt på riktigt bra. Hehehe. Roligaste var ju att Isak var med och när dom skulle sticka in nålen så sa han med stora ögon att nålen va större än han hade trott. Jag tror han är lite nålrädd.
Men jag fick en tröja iaf!
Jag har ångest över imorgon. Har bara ett seminarium klockan 12 men måste in tidigare och plugga till de känner jag. Gah, jag är så trött på att plugga. Fan va trött jag är på det. Och sommarjobbet har inte svarat på mitt mail heller. Jävla skit.
/C

Blev inge hyss

Idag skulle jag egentligen gjort ett hyss, men det blev ikke så!
Tråkigt.
Jag var taggad
E<3

sommarlov

Ja och när bloggade jag sist? Kommer inte ens ihåg. Iaf, nu är det en vecka och några dar kvar tills det är sommarlov. Fick reda på idag att vi börjar igen den 25 augusti? WONDERFULISH. Det blir alltså från den 4:e juni till den 25 augusti. Smaka på den ni!
Men ja, sitter nu och packar upp alla mina stuffs, bytte hus idag. Måste plugga lite filosofi också, har seminarium på onsdag. Jag känner mig lite rastlös.
/C

........

Rooooligt att det åskade och blixtrade tok mycket och jag var helt själv hemma!!
Plus att jag skulle laga mat och så funkade inte sprisen, varför?
Nu tycker jag att min syster som skulle varit hemma för flera timmar sen ska komma hem!
E<3

Fredagskväll

Gokväll :)
Här sitter jag och Matilda och är cooooola, synd för er att ni inte umgås med oss ikväll!
Vi har käkat massor med goda saker och spelat spel, och såklart massor av gossip och skratt.






E<3

Helg

Sista provet avklarat idag. Dock så har jag två seminarium nästa vecka men sen är det över.
Ikväll bär det av till Elin och sen utgång! Mycket trevligt. Måste komma ihåg att ta kort idag? SHIISSSSESSSSS va klockan är svinigt mkt. Måste duscha.
Ajöken
/C

shut up and let me go

GAH, blir galen av Taminas musik som dunkar hela tiden. Största misstaget av mina föräldrar var att köpa feta högtalare till henne.
Asså kära vänner ni kan inte förstå hur jag känner mig just nu. Jag har så jävla mkt handsvett så de är sjukt. Och jag har ALDRIG handsvett. Fråga Isak, det är sant. Men ja, hur får man bort de? Jag har tvättat händerna 45435 gånger men de försvinner inte. Vad gör man liksom? Hör gärna av er.
Men iaf, denna tid i mitt liv går jag runt och är deprimerad för att jag får g i matte. Mitt slit känns så oerhört bortkastat, Isaks också för den delen. Men han bryr sig inte så mkt, han tycker de är bra med g. Men ja, de är så de är. På toppen på allt de här så kommer jag inte nå mina målbetyg i andra ämnen heller så jag känner mig lite mycket besviken. Typ, jag är inte så bra som jag trodde i början av tvåan. Jag VET att tvåan är svårare än ettan men samtidigt så är ettan svårare än nian så de argumentet håller inte.
Nu vet jag också att ni alla kommer klaga för att jag deppar men ni behöver inte läsa då :)

Asså den här jävla handsvetten.... .. . . .. . .. .. .... . .. .. . ? Det känns som att det går saktare att skriva för att mina fingrar klibbar fast sig på tangenterna. Ja de är så grovt.
Gonatt
/C

mh

Jag har fortfarande äckligt ont i halsen. Funderar på att gå till farbror docktorn snart kanske.
Idag har jag kört på motorvägen för första gången och båda jag och mamma överlevde. Det gick ganska bra förutom att mamma skrek om döda vinkeln hela tiden som jag tydligen missade.

Imorrn är de NK prov så jag ska sätta mig och plugga.
Någon i klassen som ska in tidigare än till 9 imorrn?
/C

Härliga dar

Igår var en mysig dag (bortsett från mina skavsår!!)
Först var jag i skolan ett par timmar sedan bar det av till stan med sis, vi mötte upp Annie och käkade lunch.
Sen har jag blivit så stor att jag får dricka vin på en fin uteservering så det gjorde vi, hahaha!


Annie


Sis
(eller Tarzan som jag föredrar att kalla henne)

Idag tog jag ledig från skolan för att vi hade idrottsdag och jag tyckte jag förtjänade att vara hemma istället.
Så idag har jag och sis umgåts :)
Sååå till helgen planer, jag och själv hemma så jag har tvingat hit lite söta människor som ska få här!
E<3



Jag gillar träd just nu

/C

efter detta vill jag dö lite

Nu blir det ingen mer matte för än till hösten, de är ju bra. Dock så gick inte provet bra alls, känner mig äckligt besviken just nu. Plus att jag egentligen skulle in och träffa Isak efter provet men han hade typ sagt fel till mig så jag orkade inte vänta. Nu sitter jag faktiskt ute och pluggar nk, prov på fredag. Det kommer bli sista provet i tvåan och sista nk provet evah. De blir skönt.
Moving on.
/C

Gratulerer

Nu ska jag sova. Jag har lekt på spotify i en evighet, istället för att plugga vilket jag inte tror Isak gillar. Jag har druckit eggedosis med mamma och de va feting gott. Grattis på norges nationaldag allesammens.

Jag hann dricka upp allt innan jag kom på att ta kort..
Nu ska jag säga gonatt till mannen i tellen och sen sova och vara äckligt pigg imorrn för att skriva matteprov i fyra timmar.
Gonatt på er
/C

Skriver av mig

Jag är trött. Och typ varm. Helt underbart fin dag idag, uppskattas verkligen. Jag var hos tandläkaren idag, dom hittade ett hål. Mitt första hål ever tror jag. Jag skyller på stressen som råder i denna tid.
Jag älskar att hänga på spotify. Jag kan typ sitta i evigheter och bara hitta massa musik och lyssna och lyssna. Egentligen borde jag sitta och plugga matte eftersom det är nationella imorrn. Vi ska sitta i fyra timmar så det är ingen stress iaf. Jag orkar inte riktigt sitta här och gråta över att jag inte kommer klara de, som jag skulle gjort i alla andra ämnen, eftersom matten är matten liksom. Den är speciell. Den hatar mig och jag hatar den så jag känner just nu att den inte ska få vinna, alltså att jag ska få vg. Jag känner mig psykiskt sjuk när jag läste den där meningen.

Isak har ju gjort sitt jobb att vara äckligt jobbig genom att ringa och väcka mig när jag sov (!) och tjata på att jag ska plugga. Inte fråga hur jag mår, jag har galet ont i halsen, NEJ utan de ska pluggas för att allting hänger på provet imorrn Celicia. Jaa men fuck you, hitta en smartare flickvän då.
Nej så sa jag inte. Men jag kanske tänkte de lite. Men jag kommer tycka om honom imorrn igen så oroa er inte. Men serri, min hals verkligen dödar mig. Just nu gör allting ont, svälja, prata, gäspa, hicka mm. Och jag är hungrig också. Lyssnar på Ted just nu så de kanske blir lite bättre.
/C

Dagens ungdomar

Här sitter jag och pluggar och så tittar jag ut genom fönstret och få se... Min granne och hennes kompis som sitter ute och röker.
Dom går kanske i sjuan, fy fan vad dom är korkade. Inte bara att röka utan att göra det hemma!!
Jag hoppas verkligen att någon av hennes föräldrar kommer hem nu och ser detta.
Det vore otroligt underhållande!
Det roligaste är att en av tjejerna står försöker gömma sig för de andra grannarna, och dom är helt ovetandes om att jag sitter här och glor!!!!
Hahahaha


E<3

Galet


Alltså jösses det är helt galet varmt ute!
Jag har legat ute i solen i någon timme nu och det är det jag tänkte göra resten av dagen med, lovely ;)
Jag vill ha en pool

/ E<3

 

 

 

Mahaha, nu ska jag gå och hoppa på Tarzan.. Det går inte att sova när jag är i närheten!


Min helg

/C

Söndag

Jaha, då var snart minilovet slut.. Men det gör inte så mycket snart är det ju sommarlov!!
Igår spelade jag, Cilla och Isak monopol och jag kan berätta att jag kom inte sist men tyvärr så vann jag inte heller..
Sen tycker jag att inte Isak borde få spela spel med oss för den lilla jäkeln bara vinner hela tiden!!!

Jag har iallafall precis käkat lunch, det var gott.
Men skulle ni träffa mig idag så kan jag förvarna att ni borde inte stå allt för nära, varning för vitlök ;)
Sedan har jag varit duktig och börjat skriva lite på religonen som ska vara inlämnad imorgon. Hjälp mig någon?!




Jag saknar Thailand.
Mazel tov!


Nu funderar jag på om jag ska ta mina fin fina gåstavar och gå en lite powerwalk?
Det visar sig om jag orkar eller inte.

/ E<3

 





Sommarkänslor

Jösses vilket härligt väder det är just nu. Det känns som en sommardag!
Det är så underbart att kunna ta stegen och klättra upp på garagetaket och ligga där med Uggla i öronen och känna hur fräknarna blir fler och fler!!


Ikväll blir det att spela spel hos Cilla :)
E<3

Just nu..

Jag sitter här och är äcklig, jag har inte duchat!
Förövrigt kan jag berätta att jag just nu roar(?) mig med att sitter och titta på massa bilder på ormar.. Fy fan vad dom är äckliga!!!







Igår var sista dagen på praktiken, jag fick presenter.
Massor av praliner och ett presentkort på slottsmord. Gulligt av dom :)

/ E<3

 





Lååång helg

Skiva igår, jag hade superkul! Mycket dans och trevliga människor. Dock så fick en vakt för sig att slänga ut mig för att jag stökig och för full? Jag var ju nyktrast av alla i hela lokalen. Jag tror jag till och med va nyktrare än vakten. Idiot.
Ikväll ska jag umgås med Isakdencoola. Det kommer bli mys. Imorrn ska jag på makeup kurs på makeup store, jag är lite nervös över att dom ska säga att det inte finns något hopp för mig och mitt ansikte.
Nu måste jag packa.
/C

Kaos

Jag har ju flera gånger visat bilder på mitt garderobskaos, just nu är det 7 gånger värre än vanligt!
Jag ska ta tag i det..
Snart..

Igår var vi på nyässtudenskiva, riktigt roligt..
Temat var P och jag och Cilla var purple och pink, smarta!!
Förresten så är jag mycket besviken på vädret just nu. Skulle det inte bli värsta supervädret?
Jag vill inte se ut som en alvedon. Ge mig sol..
Nej, nu ropar min kläder på mig, laaaater
E<3


nagellack för fän

Nu är det så att jag inte har pluggat nån svenska. Provet är imorrn men de känns som att det typ, inte finns nått att plugga på när det gäller svenskan. Men någonting måste jag ju göra så funtar på att göra lite matte. Då blir ju min loverboy glad iaf.
Efter skolan idag så handlade jag. IGEN, jag vet. Men det är så att jag hittade en rosa klänning att ha på mig imorrn på skivan. Dock så köpte jag den på gina så de lär väl vara tio stycken till som har en likadan. Kul! Måste kirra nagellack också, kanske borde göra de idag? Så slipper jag stressa imorrn, kommer hem vid fem. JA så får de bli, nu blev jag jävligt taggad. Måste hitta rätt färg.
/C

20.50

Alltså kära vänner. Jag har så grymt tråkigt. Funderar på att bara gå och lägga mig. Jag har försökt att plugga men jag vet inte hur jag ska göra. Så jag tog en paus och målade naglarna. Jag tror jag ska sova. Gonatt
/C

Let's plugga

Alltså på riktigt. Jag orkar inte plugga!
Jag förstår inte syftet med att behöver skriva minst tre sidor om en bok?
Att behöver plugga ger mig lika mycket ångest som Cilla får om hon inte pluggar.
Hallå, Celicia kan du inte dela med dig av lite pluggenergi? Det var supersnällt!!
Just nu har jag känslan av att jag kommer sitta och stirra på den här skärmen hela natten.

Anyway, nu är det bara två dagar kvar på praktiken. Skönt. Jag saknar mitt fina schema i skolan som oftas säger att jag bara behöver vara i skolan några få timmar varje dag.


Meeeeeeeen varför sitter jag här och skriver om min pluggångest och om mitt ganska ointressanta liv.
Jag ska plugga.
Nu.
Det lovar jag
E<3

money

Åh fy fan. Jag gick precis in och kollade hur många riksdaler jag hade på kontot. Grejen är att jag har känt att det inte är mkt, typ ekande tomt, men de fick inte vara de eftersom jag har lånat massor av mig själv PLUS att månaden inte är slut än. Så jag har undvikit ämnet i min hjärna. Men nu var det dags. Jag har byggt upp ett litet hopp om att jag hade någta hundra kvar.
Loggar in.
Blir stressad.
54 kr.
Ramlar ihop på marken.
Asså jag förstår inte hur jag kan göra såhär. Så nu fick jag ångest och skickade iväg en jobbansökan. Hoppas jag får ett helgjobb, jag behöver det.
/C

shurrne

GAAAH, jag är trött. Jag känner mig så otaggad på att plugga svenska. Börjar få känslan av att jag kanske kan få vg i de här provet? Jag har ju fått bra på annat. Ni ser, jag håller på att satsa på vg. Fy fan, vart är världen på väg. Nu måste jag plugga.
/C

If I wanted silence, I would whisper

Hundarna som gillar varann
Människor som gillar varann
Familjen som gillar mat
Papsii
OCH, detta är från idag
Framsidan..
..och där har vi baksidan. Jag tror den blir mkt fin i sommar!
Sen har ju jag en sådan underbar pojkvän som köpte en halsband och några armband till mig.
Så fina, jag blev glad. Han är en bra grabb dedär.
Jag vill soooova.
/C

Shoppat så det sprutar ur öronen

Okej, rubriken kanske inte stämmer helt men jag fick med mig ett par saker hem iallafall!
Imorgon är det praktik som vanligt. Men om tre dar är det slut och back to school.

Förresten, onödig fakta. Jag sitter och dricker oboy med diam i och den är supergooood!
Testa
Sedan måste jag berätta och Cilla och I suck är två turturduvor!!


Nu måste jag egentligen plugga... Meeeen det är ju så att jag är trött just nu.
Det får helt enkelt bli imorgon!
Tre sidor svenska tills imorgon, men det är ju bara roligt..
E<3

okul

Jag vill inte att helgen ska vara slut.
I fredags va de mys med Isak, den absolut bästaste pojkvännen.
Lördag hade vi familjemiddag hos min far, trevligt var det.
Idag söndag så har jag tillsammans med Eve och Isak sprungit runt i stan som tokar för att hitta kläder till studentskiva.. De gick inte så bra med jag fick med mig lite andra saker hem! Kanske till och med visar er sen.
Nu ska jag lyssna på Maria Mena och vara deprimerad för att det är måndag imorrn.
/C

Who says

Okej, nu har jag lugnat ner mig ;)

Idag har jag inte gjort mycket alls, umgåts med sis och lagat mat (!)
Ikväll blir det nog bio..

Me & Cim på hennes rockfiesta!


Nu ska jag hoppa upp på cykeln och tok svettas!
E<3

Vilken TÖNT!

JUST NU ÄR JAG SÅ JÄVLA ARG!!!
OM JAG SKRIVER SÅHÄR MED STOR BOKSTÄVER FÖRSTÅR NI DÅ HUR ARG JAG ÄR?

ÄCKLIGA EGOIST MÄNNISKOR ÄR DET VÄSTA JAG VET!!



Trevlig fredag idag ;)
E<3

spottifaj

EEEEEEH, jag älskar uppdateringen av Spotify. Jag sitter och leker med den nu, de är ju galet bra. Dock så är mamma ledsen i ögat för hennes uppdatering har inte kommit. Jag sa att hon fick vänta till hennes tid är kommen, då blev hon sur. Men iaf, jagälskarmusikjustnu. Och jag har lite damp, får alltid de när jag lyssnar på My Generation med The Who har jag märkt. Hehehe.
Nu ska jag snubbla vidare.
/C

vilken dag?

Jag har ingenting att berätta för er. Imorgon är de prov i ekonomi och sen är de över, längtar dit. Sen kanske jag ska åka och ge blod för första gången imorrn också, mkt spännande. På fredag är det dejt med Isak the man, jag längtar dit också.
Nu är de greys.
/C

My secrets are not like yours

Jag förstår inte hur jag låter mig själv få sån här ångest innan varje prov. Denna eftermiddag har jag börjat gråta tre gånger, skällt ut Isak en gång, sagt förlåt till Isak en miljon gånger, sett framför mig hur alla i klassen får mvg på ekonomiprovet men inte jag, funderat på om jag ska gräva ner mig i skogen bakom huset eller hoppa ner för balkongen samt insett att jag är utbränd.

Nej men, jag kan inte förklara hur jag mår för ni fattar ändå inte. När jag säger att jag har ångest så säger ni, men sluta ha de då. Men om jag kunde sluta ha ångest, tror ni inte jag skulle sluta haft de då för typ 321 prov sen?
Shiit, vad jag överdriver, de är bara ett prov. Men prov är där man ser hur pass bra man är. Och vem vill inte vara bäst?

Gonatt
/C

Äntligen en bra dag

Så, nu känns de som att jag har pluggat klart. Jag kom nästan igenom alla godkäntpunkter på målpappret. Är ganska nöjd med dagens insats. Imorrn börjar det omöjliga arbetet med alla "högre betyg" frågorna. Men en dag i taget.
Dagen har varit ganska bra annars, jag har inget att klaga på tror jag.
Ett speciellt tack till Elin som köpte Pigg Elin till oss, min dag blev så mycket bättre då!
Shit vilken kass bild, men trevligt var det iaf!
Nu hade jag tänkt sova faktiskt, väntar bara på att mannen ska ringa.
Gonatt
/C

utbudet är inte så stort

Pluggar nationalekonomi, har inte tid med er!
/C

kul jul

Sis va precis här och livade upp stämningen, ni ser ju hur glad hon är!
/C

Helg är nu slut

Yes jag lever och har haft en UNDERBAR helg faktiskt.
Fredags va de först god mat med familjen, mycket trevligt. Sen åkte jag och Eve in till Kroken i Nynäs och hängde lite med hennes syster som jobbar där, också trevligt. Sen drog vi vidare till Old Bell där nynäs gymnasium hade kirrat lite tillställning för att fira deras mösspåtagning. De va ganska trevligt, vi körde lite moves, träffade lite peeps som vi kände, och sen åkte vi hem. Isak kom också, han hade jobbat hela kvällen men åkte till oss när vi skulle hem så jag fick sovsällskap, otroligt trevligt.
Lördagen vaknade vi lagom trötta så där vid ett, chillade och grillade hela dagen typ, sen åkte jag med Eve till Lidingö där hennes vän hade födelsedags fest. Mycket trevligt och mycket trevliga människor. Dock så tog de två timmar för oss att komma dit (!) så Eves mamma var snäll att hämta oss. Jag var i säng typ kvart i fyra.
Idag har jag hjälpt mamma med diverse trädgårdssaker och vi har också kört blå faran (bilen) till nynäs och handlat. Jag måste säga att jag va ganska så grym idag, massa rondeller som jag klarade galant och jag körde sakta förbi en häst också, som en bra bilförare.
Nu antar jag att ni alla har hoppat över de jag har skrivit och bara kollar på bilderna. Om det är på det viset så kan ni säga till så struntar jag att skriva nästa gång. Hehe.

Vi åkte tåg

De va rocktema så vi bättrade på kajalen

Mongo

Eve var en galen rocker

Vi åkte Lidingö banan, a.k.a blå tåget

Ja ni ser, de va lite gulligt

Här är jag nykter men borta på samma gång

Men här är jag på topp igen

Och så här såg jag ut idag

Nu ska jag prata med mannen i telefonen.
/C

RSS 2.0