Nej

Jag lever tyvärr. Vill helst skjuta mig själv. Gårdagen va hemsk. Idag är lite bättre, imorrn är de matteprov. Skjut mig.
/C


Koh chang

Hello :)
Just nu befinner jag mig utanfor vart hotell och skriver ett gulligt inlagg bara for er!!
Vi ar iallafall pa Koh Chang och ska stanna har i 12 dagar, sedan blir det nagon annan spannande o..
Sen har jag typ brant mig, valdigt konstigt for jag har fatt rander utan att jag har haft nagon san bikini. Sen har mitt har blivit gron!!!!! Inte helt okej, jag ska INTE poola haret nagot mer!

Nu ar det dags for middag, hoppas ni har det bra dar hemma i kylan.. Haha!!


Gooooodbye, snedstack Evelina..


Kom igeeeen

Jag vaknade imorse av att jag hostar sönder min hals. DU MÅSTE DRIVA!? Bli sjuk, igen. Vad är som händer egentligen. Jag har inte tid. Jag har två prov nästa vecka plus en inlämning. Nejnejnejnej. Fan asså.

Jag drömde inatt att jag gjorde mitt franskaprov. Jag failade stort Stort STORT. Men jag lyckades typ fuska mig till några svar men sen fick inte vi göra provet längre för de typ brann. Ingen blev gladare än jag.
IGÅR va underbart trevligt! Söta tjejor dedär.
Nu tar jag en bild från Lisa som dom säger blev bra på mig.

Asså, ja. vad ska jag säga. Jag fastnade iaf.
/C

Gonatt

Herrejisses.. Histora kan man inte faila på. FÅR man inte faila på. Måste samla krafter. Hoppas brillsen ger mig lite extra smarthet. Jag tror fan dom gör de. Känner de på mig.

Imorrn är de då prov och jag slutar ganska tidigt också. Sen ska man hem till Sanaz på tillställning! MKt trevligt måste jag säga. Jag är laddad som fan.
Men eftersom de är prov imorrn så måste jag sova typ nyss.
Gonatt
/C


glasögonorm

Jaha, nu är jag ensam kvar i Sverige. Men, de är ju kul de också. Jag menar, snö och mörker är ju mys? Jag vet inte hur mkt snö de är men de kommer. Aja, hoppas dom har de trevligt men inte för trevligt.

Jag sitter nu ser väldigt klart just nu. Oh yes, brillerna är på. Efter skolan åkte jag till nynäs och hämtade dom. Så vi får se om de blir nått bättre nu då, känns lite ovant. Jag funderar på om jag ska lägga in en bild men jag är ju så äcklig just nu. Vi kan ta de sen. Typ, imorrn. hähä.
Nu är de histora som gäller, prov imorrn.
/C

Idag smället det :)

Om några timmar är det dags att åka :D
Jag hade tänkt att gå ner och packa färdigt nu.. Jag kommer nog att blogga där nere också och jag kommer minsann skriva i den här bloggen ;) Haha



Så här såg det ut när jag skulle packa på väg hem!



Ni får har det såååå trevligt här hemma..
E<3

Lite reklam..

Hejsan, jag har nu skaffat en egen reseblogg där jag kommer skriva om mina resor. Så om ni är intresserade att läsa om mina o Tjolles äventyr i Thailand så skulle jag verkligen rekommendera den!
Deniseuveby.blogg.se

/D

Imorgon!!!!

Imorgon bär det av till Thailand!!!
Jag har dock inte börjat packa än, tänkte göra det ikväll eller imorgon :)
Men jag har iallafall börjat måla naglar och nu tänkte jag färga ögonfranserna, viktigt grejjer..
Sen är jag lite sur också för mina lärar har gett min mååååånga grejor att göra, inte hel okej!!


Vi hörs nog imorgon
E<3


Just say yes

Bloggabloggablogga.
Jag kommer inte ihåg dagen faktiskt.
Men jag kom preciiiis ut från duschen iaf, har spelat träningsmatch mot Ösmo. De blev typ 30-12 tror jag. Mkt bra.
Imorrn är de onsdag och jääävlar vilken bra dag de ska bli. Franskan kommer dock förstöra allt. Tror vi hade läxa också? Fan de hade vi. Den får göras på bussen imorrn.
Nu kom jag ihåg dagen. Vi hade prov i engelska. De gick inge bra, känns osäkert om jag kan få mvg. Då kommer jag typ böla lite.
Ja, de va typ de jag gjorde idag. Hade prov. Juste, jag åkte hem till Isak och han försökte lära mig matten. Jag tror jag kommer ihåg de, men de är ruggit svårt. Jag fattar inte så mkt, men de är bra att man har Isak.

Men nu ska jag sova, klockan är ju superdupermkt. Vi hörs imorrn gullungar.
/C

Come on

Jisses. Dagens minus va definitivt mattelektionen. Jag ligger efter och fattar ingenting.....
Dagens händelse måste ju ha varit dansen på idrotten. Riktigt trevligt förutom att Marlon inte riktigt gillade mig för jag gjorde fel. Men vad ska jag göra, jag föddes klumpig. De finns en anledning till att jag spelar handboll och inte dansar.
Nu ska jag fortsätta med dom älskade historiafrågorna, bara hälften kvar.
/C


söndagkväll

Okej, nu har jag gjort typ hälften av alla frågor. 31 st. Sjukt jobbigt, och nu har jag ont i huvet och ögonen. Gillar inte.
Shit, måste sova snart. Klockan är redan 10. Jag måste dock packa lite idrottskläder och skit så slipper jag stressa imorrn. Klockan ställs på sex så kan man snooza till halv sju.
Underbara drömmar.
/C

All the right moves

Helgen är slut. Haft en bra helg? Jag har de iaf.
Sitter nu och skriver historiafrågorna igen... Måste fan bli ganska klar idag, annars kommer jag inte hinna lära mig allt. Och så är de ju så att de är matteprov nästa vecka, herrejisses. Jag kan ingenting. Isak måste lära mig men eftersom jag går till typ fyra varje dag så blir de lite svårt att kirra. måsteklaraprovetannarstarjaglivetavmig.

Nu; Vad hände den svarta torsdagen 24 oktober 1929?
Make or brake.
/C

Happiness

Jag sitter och lyssnar på The Fray och känner mig sentimental. Jag skulle vilja skriva värsta djupa inlägget men jag kommer inte ihåg hur man skriver. Tur att sällskapet för natten är på väg och jag slipper vara ensam med tankarna om hur de kan bli.

Fan, de blev lite djupt. Kul.
/C

Känner efter lite

Ah fy fan vilket jävla jippo.
Match idag, förlust igen. Skulle ju egenligen gå på mässan men satt ist på en bänkjävel och kollade på en dåligt spelad match. Toppenbra.
Imorrn är de fan söndag och jag ska inte göra nånting. Om de är nån som bestämt vill umgås? Jag tackar inte nej.

Läsartöntar, hitta nått att göra ist för att läsa detta.
/C


6, säger det er något?

Det är bara 6 dagar kvar till jag och Frugan åker till Thailand!!!

Tänkte att det var på tiden att jag skrev något i denna dammiga blogg :)
Tur att vi har Cillen som underhåller er..
Kan ju meddela er om att jag tycker det är jäkligt skönt att det är fredag, jag ska bara ligga i soffan och käka godis och dricka massvis med Cola!
Just nu sitter jag och lyssnar på Lady Gagas nya låt. Den är mycket bra!!



Snart ligger vi på en paradisstand långt långt bort!



E<3

tredjevärldskriget

AAAAAAAAah, fy fan. Jag har gjort fem instuderingsfrågor. Av 64 möjliga. Äckliga världskrig.

Jag kom på att jag inte sa vad som händer imorrn. Jag ska ju till gymnasiemässan och vara där typ hela dagen och få människor till min skola. Visste inte ens att jag hade signat upp för de men tydligen. Jag gillart. Kan ju inte vara så svårt? Träffa gulliga barn(och jobbiga föräldrar?) och få gratis lunch. Låter asbra.
/C

I'm a loose bolt of a complete machine

Igår va de bra att vara mig. Idag är de mindre bra att vara mig.

Men dagen i skolan flöt förbi ganska bra. Religionsgruppen kan nog bli succé. UoF va äckligt segt som vanligt men jag och Julia slapp redovisa så vi kan nu uppgradera våran presentation från dålig till asbra.
Vi kom även fram till att lärarna på skolan kanske läser våra bloggar? EheheheEEEEEEEEEH, isånnafall så älskar jag min skola och alla mina lärare är superbra.
shitasså.
Plugga historia.
/C

tonight's gonna be a good night

Min mobil är knas, går inte att plinga eller messa. Ba så ni vet.

Har beställt glasögonen nu, blev 2000. Ganska bra tycker jag? Jag trodde de skulle bli typ dubbelt så mkt. Dom kommer nästa vecka, spännande!
Idag får jag sällskap, de blir trevligt. Annars är de en helt vanlig kväll mina vänner. Jag lyssnar på en sjuktfinunderbar låt som Lisa visade för mig. Tack vare henne är jag glad just nu!
På återseende
/C

Im sick of wating

Bra dag. Right?

Ingen träning eftersom jag är sjuk fortfarande. Så jag ska kirra engelskaläxan och typ chilla järnet. Några frågor?
/C


ahfyfan

Ett par brills som jag gillar. Hoppas alla gillar dom så jag kan bestämma mig snart.

Måndag idag, jag har inte läst klart min bok. Måste görat. Snarast möjligast. Och läsa filosofin. Och skriva klart den andra filosofin. Jag har ångest. JENNIE VAR ÄR DU?
/C


wtf

Asså för i helvete. Jag har egentligen inte tid att blogga nu men jag blir galen.
Min mobil, som är stengammal men bäst, är lite sönder. Jag tappade den precis i golvet som jag brukar göra och allt flyger ut. Batteriet och luckan. Jaha, börjar plocka upp allt men ser inte luckan. Tappade den precis vid sängen så allt flög under där så jag kollar under sängen (vilet jag inte har gjort på ca ett år) och de va ingen vacker syn. Allt som jag inte orkar se åker under sängen. Så jag tar mig fram igenom hund och katthår, dammberg, gamla leksaker, skor, underkläder, vanliga kläder, en hårborste osv, så hittar jag inte luckan. Jag har kollat med ficklampa också och den finns inte! Ingenstans. Varför har någon tagit den? Hur gör jag nu? Min mobil har smärta, jag kan se de. Den vibrerar inte som förut. Jisses.
/C


Södag igen

Vaken.
Idag blir de då ingen match eftersom jag inte är frisk. Så istället ska jag väl sitta och göra ingenting. Gå och plocka svamp. Kanske inte.
/C

Wellie

De känns som att klockan är tolv kära läsare. Jag vet inte hur jag ska göra, känner mig utruligt trött. Tre timmars sömn är inte mkt att skryta om. Men de blir väl att chilla lite vid datan och sen däcka.. Imorrn är de match, samling i hallen 1200. Jag ska nog inte spela. Om jag inte mår typ asbra imorrn vilket jag nog inte kommer göra. Vi får se. Jag va ju inte med på förra matchen heller och då spelade dom ju bra så kanske borde hoppa den här matchen också.

HALLÅ! har ju inte sagt hur de gick med glajjerna. Eller har jag? Nej jag tror inte de. Men jag ska få de iaf. När jag läser, alltså hela tiden i skolan typ.... Och tv/dator. Så typ hela tiden känns de som. Hehe. Men jag måste hitta ett par fina, som inte kostar skjortan.

Imorrn ska jag och fio på biltur.

Innan midnattsloppet

/C

Lördag men de känns som söndag

ååh, dålig bloggning av moi. Ber om ursäkt.
Idag tänkte jag känna mig typ frisk. Men när jag vaknade imorse på ett underbart sätt så va jag mer förkyld än igår?!?!!?!??! Jag menar kom igeeen.

Idag ska de firas pappas födelsedag. Det blir alla syskon samlade, trevligt. Jag hittade en grym present till pappa iaf, mkt nöjd. Han är ju svår att hitta någonting till, han har allt. Man borde sluta fira födelsedagar efter 40.
På återseende
/C

never say never

Shit Sanaz, snällt av dig att lämna en snäll kommentar! Och Julia va ju också snäll. Trevligt.

Jag har sovit och medan jag gjorde de så tänkte jag. Jag måste gå till skolan imorrn. Vi har svenska, och jag har ångest över de och jag måste vara med på lektionen. Men jag vill inte bli känd som tjejensomharsvinisochkommertillskolaniaf.
Jag har inte svinis.

Vi får se. Är jag döende så går jag inte antar jag. Jag har ju synundersökningen också. Glasögon eller icke glasögon, det är frågan.
Nu ska jag däcka igen, pussochgull på er.
/C

sjukihuvet

Okej, jag klarade inte att gå till skolan idag. Sov ingenting inatt och känner mig utslagen. Sen så va pappa inte så glad över tanken att jag skulle gå till skolan och smitta alla med svinis.
Svinis är något jag inte har. Då har man feber och de har inte jag. Inte hög feber iaf.

Eftersom jag va hemma så har jag missat oändligt med saker i skolan. Religionsskrivning, UoF redovisning, ta hem svenska boken så jag kan göra läxan som är till imorrn osv. Men helt ärligt så tror jag inte att jag går till skolan imorrn. Vi får väl se om jag överlever natten.
Nu ska jag hänga på ansiktsboken som aldrig förr.
/C

Take me away

Ååh, vill att handbollen ska vara som förut.. Är så trött. Men de va trevligt att Fio och Björn va där.

De här blir ingen bra natt. Nu ska jag äta lite smörgåstårta och sen lägga mig i sängen. Fanjävlahelvetesskit.
/C

I know

Taskiga Sanaz..
Jag vill sova. Jag ska nog göra de.
JUSTE. Jag vill se Bounce i april. Veeem vill ha äran att följa med? :D kom igen. Jag vet att ni vill. Men gå och lägg er nu, tisdag imorrn. Tisdagar är inte att leka med asså..
Gonatt.
/C


blindstyre

Glasögon?
Nej tack.
Fan jag trodde inte jag skulle få tillståndet. Man skulle hålla för ena ögat och läsa bokstäverna. De lät typ såhär;
Jag: EEh, R. M. O. eller nej de är ett G. Nej förresten, ett C är de ju såklart, de ser jag nu hehe.
Tanten: Det är ett Q.
Fan.
Jag gissade mig igenom typ hela testet. Men jag fick tillståndet iaf. Muahah. Men jag ska tillbaka på fredag på en riktig undersökning a la 25 min. Jag hade alla symptoner på översynhet. Blinkningar, gnugga i ögonen, huvudvärk. Jag hade ju börjat få huvudvärk men jag trodde de va på grund av mina klasskamrater. Men tydligen inte.

oh well, nu ska jag göra andra saker.
/C


Måndag

jag har sovit i två timmar. Nu ska jag iväg och göra om min synundersökning för länsstyrelsen har fifflat bort den förra.
Jag är lite trött.
Nu måste jag åka.
Hej
/C

17 dagar kvar till jag och Frugan drar till Thailand!

Japp, bara två veckor och tre dagar kvar tills vi sitter på planet till värmen :)

Idag är jag hemma från skolan för att våran första lektion var inställd, men det fick jag reda på när jag redan satt på bussen. Så jag orkar inte åka tillbaka en gång till sen!
Jag hade iallafall tänkt att jag skulle försöka plugga, dom som känner mig vet att jag sämst på att plugga..
Jag vet liksom inte hur man gör?

Helgen då:
I fredags var jag och några andra söta människor hos Isak och hade sleepover, det är mysigt!
I lördags så kom lite släkt hit. Det var livat ;) Haha, om ni inte spelat spelet "Hur fan visst du det" så borde ni verkligen göra det. Det blev många skratt av det spelet :)




E<3

Ensamnatt

MHM.
Musik tack. Jag får typ skavsår i öronen av min gamla musik.

Imorrn slutar jag klockan 12. Grymt bra. Då kan jag skriva ergonomigrejen. Och läsa bok. Usch va tråkigt.. Men jag ska sova nu. Ska bara in och kolla om Lisa har bloggat än, jag har tjatat. Ses imorrn geeks.
/C


HEHIHO

Söndag idag om ni inte visste de. Idag fyller ju mamms år så de blir middag och tårta ikväll. Sen flyttar jag hus till pappas och är där nästa vecka.

Vad mer? Joooo, Fio är ju hemma. Hon ska vara här typ två veckor så de blir livat i byn ska jag säga.
Jag har inget mer. Gårdagen va mys, ville inte åka hem idag. Men what to do. Jag är sjuk också. Inte så kul.
Wääääh.
/C


Grattis bästaste i världen!

Min mamma fyller år idag! Söta mamma.




Min mamma är coolare än din.

/C


Show me life as it should be

Igår va de mys.
Nu bär de av mot nya äventyr.

/C

helghelghelghelghelg

Suckers, nu ska jag åka iväg och umgås.

Dagens kluring, vad ska man köpa till pappsen på farsdag?
/C

Trevlans

JAG ÄR KLAAAAAAAAAAR. Jag vill tacka Jennie för att hon underhöll mig och mamma för att hon svarade på frågor gällande ämnet. Utan er skulle jag inte ha klarat det <3
De blev inte ens långt. Jag hoppas verkligen att de är så att de inte går på betygen som alla säger. Om ni ljuger så dödar jag er.

Nu vidare till mitt rum. Bilderna som visar hur de såg ut innan är superdåliga, och dom ligger på mobilen och jag hittar inte sladden.. Men så här ser de ut nu




Och nu är frågan, vad ska fönsterkarmen vara för färg? Lila eller grå?

/C

rapportish

Nu är det äntligen dags för YO-rapporten. Jag återkommer om några timmar då jag ska skrivit klart den och berättar om hela upplevelsen. De vill man ju bara inte missa!
/C

Wää

Bra gissningar. Jag ska undersöka saken så får vi se vem som får alla matkuponger.

Jag är sugen på chips. Och min säng. Vore inte helt fel asså... Men jag sitter just nu och kolla på greys, de är reklam. Jag har inte direkt nått att skriva. Ska läsa Jennies blogg nu. Och kolla om nån annan har uppdaterat vilket inte är så troligt.

/C


Vhe

Angående förra inlägget, ni är äckliga.

Jag kom hem för en halvtimme sen, har slängt i mig mat och ska snart iväg till ösmo för en träningsmatch. Sen kommer jag förhoppningsvis tillbaka innan 9 och tittar på älskade greys. Har jag skrivit nått på yo-rapporten än? NEEEEEEEEEEEJ.
Skit.
Jag får göra de imorrn. Och i reklamerna under greys. Blir nog bra. Nu måste jag kirra sportbh, jag förstår inte hur de alltid försvinner? Jag trodde de va på grund av min storasyster men efter hon flyttade så blev de ingen förändrig. De kan ju inte bero på mig liksom.
/C

fuck you all

Orkar jag skriva ett långt inlägg om hur jävla äckligt dåligt jag mår?
Nej.
Gonatt.

/C

Och sen sa jag ba, fan va fränt!

Uuh, jag gillar ordet fränt. Ska börja användas flitigt tror jag.
/C


Mercy

Jaa de blev nått konstigt med bloggen så de publicerades två gånger. Jag ber om ursäkt.

Sitter just nu och kollar på scrubs. Har typ sett de här avsnittet flera gånger förut men de går att se igen. Jag känner mig hungrig. Och lite stressad över att jag inte har börjat på yo-rapporten.... När ska den göras? Nu? Imorrn? Torsdag natt? Hur ska ni andra göra? Har ni ett typ skrivschema? Jag tänker nu mest på Marlon som verkar gilla att göra scheman..

Ikväll är de träning också. FAN nu kom jag på att jag måste ha med pengar.... Måste ringa mamma.
/C

Back to basic

Kära töntar.
Första dagen i skolan idag. De gick mkt bra, jag fick vg på mitt matteprov! Helt sjukt underbart, jag är glad. Men (ja de finns ett men) nu har ju jag uppnått mitt mål. Vad kommer efter vg? Joooo, MVG. Jag får en känsla av att jag nu kommer sträva efter ett MVG eftersom, man vill ju alltid vara bäst right? Och nu kommer alla klaga men de är ju så jag tänker. Va bäst, och om du inte är de, bli bäst.

Sitter just nu hemma hos Isak, han lagade precis mat till hans bröder och mig och de va faktiskt gott. Hehe, grabben kan laga mat.
Nu ska jag läsa lite bloggar, om dom är uppdaterade. Jag antar inte eftersom ni är sjukt dåliga på att uppdatera. Underhåll mig!
/C


Update

Förra tisdagen hade jag träning. Då hade jag med mig min ipod. Efter träningen la jag den i min träningsjacka.
Jag kollade nyss i min träningsjacka.
Där låg min älskade ipod.
/C


Update

Förra tisdagen hade jag träning. Då hade jag med mig min ipod. Efter träningen la jag den i min träningsjacka.
Jag kollade nyss i min träningsjacka.
Där låg min älskade ipod.
/C


Mjäas

De går inte så bra för mig. Vart är min ipod?
Och jag kan inte ringa eller skicka sms eftersom jag har lyckats fixa nått jävla saldotak. Och nu får jag inte bort de. Suuug.
Imorrn är de skola. jag är trött. Och jag orkar inte hålla på och skola mig..... Juste, måste ha kläder på mig också. Vad ska jag ha på mig? Wääh.
Ni är jobbiga.
Vart är min ipod?
/C


Mjäas

De går inte så bra för mig. Vart är min ipod?
Och jag kan inte ringa eller skicka sms eftersom jag har lyckats fixa nått jävla saldotak. Och nu får jag inte bort de. Suuug.
Imorrn är de skola. jag är trött. Och jag orkar inte hålla på och skola mig..... Juste, måste ha kläder på mig också. Vad ska jag ha på mig? Wääh.
Ni är jobbiga.
Vart är min ipod?
/C


297

A.I.K.

Jag är glad!
E<3


.

herrejisses va tråkigt jag har..

typ

Nu är jag vaken igen! Jag gick och la mig typ fem? eller ja, typ. Nu är jag vaken. Ska plugga lite. Vänta på att mamma kommer hem också. Har inte så mkt mer att säga. Ha en bra dag.
/C

Dra åt helvete

Bredvid mig sitter en tönt vid namn Isak. På andra sidan sitter en nörd vid namn Leo. Klockan är halv fem och vi sover inte. Jag vill sova men dom är inte så sugna på den iden.
Jag har varit hos Jennie ikväll också, de va trevligt. Jag har saknat dom.

Eeeeh, Isak spelar superfint på gitarren vilken gör mig tröttare... Leo ritar i min kalender. Jag bloggar och kollar på Skavlan. Han verkar mysig.

Imorrn måste jag skriva min yo rapport....... .. . .. ... .. ... ...  Så äckligt. Men jag såg att de typ inte ska vara inne förrän på fredag? Är de så mina kära klasskamrater? Svar uppskattas. Jag ska ju upp snart igen, tänkte ställa klockan på 10.
Woho, Isak ser taggad ut.
/C

RSS 2.0