lite kortfattat

jag är inte taggad på att blogga men jag skriver de viktigaste.

Köpt kläder, är nöjd
Firrat allt med nyår typ, blir nog bra
har varit på ikea, halva sverige hade tagit sig dit
saknar Evse
ska umgås och mysa imorrn, mkt bra
jag va as deppig på vägen hem men nu är jag glad.
jag drömde inte om orlando inatt, lessamt

nu vill jag bara ha kul för de va fan ett bra tag sen.
tjing töntar

/C


halv fucking två är klockan

de roliga är att jag alltid går in här när jag inte har nånting att göra. jag har absolut ingenting att berätta men de går liksom automatiskt.

Jag måste sova. fan va jag måste sova. ska gå upp klockan nio. handla med massvis av människor i mellandagsrean. inte kul. Jag gillar inte riktigt att handla, de bästa är när jag kommer hem och har lite ångest över alla mina pengar som försvann. Men när jag tittar på kläderna som pengarna spenderades på så blir de lungt. usch vad jag babblar strunt........

jag har en spegel nu mitt emot min säng så varje dag jag vaknar så kommer jag se mig själv. jag tror jag kommer bli mer deprimerad framöver.
nej nu måste jag sova. ska drömma om orlando inatt igen.
kom john blund

/C

my lucky day,

asså jag måste bara säga att jag kollar på sagan om ringen och gissa vem som är med där?
^^

/C

mitt jullovs crush

Alltså, jag kan fortfarande inte komma över min natt med Orlando.. har googlat och dreglat den senaste timmen. ska snart tillbaka till verkligheten.

Ja, dagen har spenderats med att hänga upp en spegel och spela wii. jag har så himlans ont i mina handleder så jag kan knappt skriva. De får bli lite rehab på wii fronten. Inte spela nå mer idag iaf.
Ja och fatta dehär, lillesyrran vill inte följa med och handla med mig imorrn?! wtf, vem vill inte åka in och handla imorrn. Hon sa nått buttert som att jag hade mkt mer pengar än henne. tråk. Well, jag får åka in själv. De är mkt skönare, slipper kolla på saker som jag inte ens vill kolla på? Man kanske kan höra med isaktönt om han vill ses. 10 spänn på att han inte kan. MEN nu är de nog äntligen mat<3333333333333 hungrig som en varg.

Jag vet att ni vill ha en till bild,



/C

jag är så glad idag.

Goood morgon

åh jag har drömt om orlando blom inatt.. Han jobbade med min mamma på min gamla skola och dom va typ bästisar. Så han jag fick träffa honom hela tiden och han va ju så snygg..

Men nu är de morgon och ingen Orlando finns de här. Idag ska jag firra lite i mitt rum, hänga upp en spegel och städa lite. Imorrn ska jag till stan och handla hade jag tänkt de blir mkt bra.
Men först blir de att spela lite,

mannen jag spenderade natten med.
/C

02:24

åh vad jag saknar Eve. Och jag är så jävla avundsjuk så jag blir galen. vill också sola...

Nu är jag hemma. Shit va klockan är mkt, vi åkte inte från norrköping för än vid 12. Vi spelade så himlans mkt Wii så har har ont i handlederna. jag har tänkt på en sak, de är typ nyår snart. Jag har ingen aning om vad jag ska göra. jag vill ju såklart göra nått kul men de kommer säkert bli så att jag sitter hemma med pappa och hunden. Jag måste prata med F&M och höra vad dom sötingarna ska hitta på. men jag har ju ingen mobil så de är inte de lättaste... Men jag får försöka ta tag i dehär nu. jag får helt enkelt sova på saken.
Gonatt

/C

Tjena Lena

Halla dar hemma !
Jaa, har jag jag hunnit med att vara sjuk sen sist jag skrev.. Det var ikke roligt ! Far val hoppas att jag far vara frisk resten av resan. Imorgon bar det aav till Phi phi  ;)  Najs ! 
Laste precis om C hemliga julklapp, ar det bara jag som blev jatte nyfiken pa vad hon ska gora ? Men jag far val hoppas pa att hon informerar mig nar jag kommit hem ! !
Vill ni veta en sak, jag ar inge brun.. Sa nu dom sista dagarna ska jag pressa sa folk kan se att jag blivit liite brunare iallafall !

nej, nu blir det lite shopping.. Halsa sverige :D
/   E<3

jag har ingen aning om vad de är för dag idag.. Lördag tydligen

Yes nu är jag vaken. Vi ska snart åka till norrköping och kommer nog inte hem för än sent sent.
Såklart så har jag drömt inatt också. De va så att vi hade musik i skolan och vi skulle göra en konsert för hela skolan. Och då ville musikläraren ha med en låt som vi har sjungit på franskan på riktigt,(om lisa läser så vet hon vilken de är) den heter Petit Papa Noel. Så när han sa att vi skulle ha med den så sa jag att vi hade sjungit den på franskan och att jag och lisa och fredrik kunde den. Så då fick vi sjunga solo alla vi tre. mkt fint ska jag säga. Sen när jag sprang runt på skolan så hittade jag en gömd ishall också som jag inte visste fanns där men de va tydligen bara treor och tvåor som fick använda den.
Jag tror jag saknar skolan för nu är den andra natten jag drömmer nått om skolan.

Men nu ska jag fortsätta klä på mig.
Tjing


muahaha vi har tv i bilen så resan blir nog bra.

/C

tankarna flyger iväg,

 Jag har läst runt lite och kommit in på de förflutna. Tänk va bra jag hade de en gång i tiden. När jag vaknade glad och kände att livet hade en mening som jag kunde tillåta och som va ganska riktigt bra. Men vi alla vet ju att bra saker aldrig håller i sig. Nu när jag vaknar så är jag lika glad, men har inte samma mening med att gå upp. Så jag tar vara på min glädje och struntar i meningen. Men på kvällen är glädjen oftast slut och jag sitter här i ett tomt hål och letar efter något. Något som försvann på ett sätt, men de behöver inte försvinna helt. Men jag är för feg och för godtrogen för att försöka få tillbaka de lilla som jag kan. Vill helst bara ha tillbaka dig, min vän.


/C

welliwell

Ja de va typ 24 timmar sen jag skrev men jag har lekt så mkt med mina nya julisar så jag har heeelt glömt bort internet.
Idag har jag firat lite jul med pappa, ätit massa god mat och kollat på Mamma Mia. himlans söt film, se den.
Jag fick en plattång, två wiispel, stor spegel och presentkort. hej vi har lite lågkonjuktur men jag blev glad ändå.

Imorrn blir de av till norrköping och hälsa på bonus systern och byta lite julklappar. och spela wii såklart. haha ni skulle se storasyster Fio när hon spelade idag hos pappa. Man märker att de inte va hon som fick tvspels-genen iaf. herregud, försökte spela mariokart, man åker typ bil genom banor.  så vi kör mot varann och jag hör bara Fio skrika neej de går inte och ser hur hennes bil kör in i väggen och ner i vattnet. Man har en ratt till de spelet så vi byter och när jag kör så funkar de. Hon hade hållt ratten uppochner. häpnas över klantigheten mina vänner..

Men nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova.
tjing sling på er


/C

Jag har tänkt på en sak..

Vid jul så träffar man ju alltid familjen. Ni som har släkt träffar väl som också, morbror faster mormor farfar farmor morfar kusin syssling pyssning morbrors ex fru +ny man med barn, ja ni vet alla dom. Man umgås med sin familj och släkt i typ tre dagar säger vi. tre intensiva dagar av mormors tjat om tv:n, farfars historier om när han va ung och snygg, kusinens prat om hans nya bil som tydligen är världens bästa, mosterns prat om gamla ex makar som är dumma i huvet, en galen mamma som bara springer runt och försöker prata och lyssna på alla, pysslingarna som skriker och har sönder saker. Så är inte min jul, de är låångt ifrån så. Jag har ju bara familj plus mormor och mammas nya+barn. Men de känns som de är tjocka släkten som varit här nu när de är över. Jag är helt slut och känner att min familj är den jobbigaste i världen. Jag hatar människor som är med mig 24/7 och när jag inte får vara för mig själv. Sen när jag är för mig själv ett tag så blir jag rastlös och går så ner för att få lite sällis, och då blir de bara hysteriskt och översocialt. Så jag vill bara säga att fan va skönt att julen är typ över. Imorrn åker mormor tillbaka till turkiet, mamma åker på semester till Lissabon och Jag med lillasyster åker till pappa för jul nr2. den kommer förhoppningsvis inte vara lika galen som nr1 men de är trots allt jul och de känns som att alla blir lite väl överspända och drar upp sina fakesmile lite till än möjligt.

Jag vet att de är deprimerande, men är de inte sant? Julen är översocial.

G
onatt

/C

Kul Jul

Ja men kul att de andra två också skriver i bloggen. Jag har ju varit lite solo här ett tag känns de som. Lite bilder från julen;


M&M vi bordet


Supermkt paket iår..


..och jag fick de största!


Mormor va glad över presenterna

Julisling

/C

Jag lever...

och jag mår bara bra, lite ont i halsen bara. Jag har inte haft någon lust att blogga och jag har inte heller haft något roligt att berätta. Julen är äntligen över för det här året och den var som den ska vara, massa julmat, klappar och släkten. Hade dock 100 gånger häldre legat bredvid E på stranden med en god drink i handen och spana in alla hetingar. Men nej jag är fast i kalla tråkiga och traditionella sverige. Mina dagar består av jobb, jobb och mer jobb. Det ända jag ser fram imot nu är nyår som kommer äga upp allt annat är redan taggad till 1000 =)

Nu ska jag krypa ner i soffan framför en bra film och löka lite mer! =)
 
Saknar och älskar dig E! Bli lite brun åt mig med.. 

♥/D

Jul..

Ja, da har julen passerat och jag har inte haft nan julkansla alls ! Kan det bero pa att det ar 30 g varmt och solen steker ?
Igar umgick vi med farbror och hans familj.. Jag akte Jetski .. Det var kuuul ! Maste goras igen :) 
Har precis druckit en latte, det var gotti .. 
Nu undrar jag varfor D inte har bloggat pa typ en manad ? Har sitter jag och skriver sa hon ska veta att jag lever men nu undrar jag om hon ens lat bloggen ? och jag kan ju inte annat an skratta nar jag laser om C drommar, det ar ju for tossiga !

Gooood jul, ( i efterskott )
/    E<3

dagen efter

Nu är jag vaken. Mitt rum är ett sort kaos, borde verkligen städa. Evse skulle få sammanbrott om hon kom in här nu. Idag är ju dagen som alla ska leka med sina nya julklappar. Jag kommer nog mest sitta framför pianot och kanske pröva ett av de nya tv-spelen. Jag är nöjd med julen faktiskt. Jag vet att de lät lite konstigt igår men jag va bara lite chockad över en present och kände väl liite prestationsångest. Men vi prövade lite igår och de gick ganska bra. Coolt att höra sig själv och så, och jag kan ju faktiskt bestämma att bara jag får lyssna? Ni undrar säkert över vad de är som jag pratar om men de tänker jag inte säga för press finns de redan så de räcker.

Imorrn ska jag till pappsen för julafton nr2. sen ska jag ju vara där tills den typ tredje men vi får se om jag inte kan prata med pappa och kolla om jag inte kan bo hos mamma några dagar och försöka umgås med folk. Jag har ju ingen mobil så de blir nedrans jobbigt men får försöka.

Inatt drömde jag om att jag hade fått en burk med en hund i. Fast de va inte en hund än, de va typ som ett frö så man kunde odla en hund. skitsmart om man tänker efter. Sen så har alla jag känner och typ alla jag har träffat någonsin varit hemma här och varit med på en prisutdelning från min skola. Pontus i min klass vann ett pris för årets finaste kalender. jag fick ju en kalander igår så de måste vara därför jag drömmer om de. Men varför Pontus va med förstår jag inte, jag kanske har ett hemligt crush på honom? Hoppas han inte läser och blir rädd..

Nu ska jag äta julmat till frukost tror jag
kissesandhugs

/C


(äntligen) över

Om en halvtimme så är julafton slut. Jag har inte så mkt att säga om julafton 2008 förutom att de är så jävla skönt att veta att de är ett helt år kvar tills nästa. En av de bästa presenterna va ju almanackan som jag fick av storasyster, den va så otroligt organiserad så jag blev ju helt lycklig. helt perfekt till pluggåret 2009. Nu har jag cp ont i ryggen och jag är trött, vill bara sova.. Men God Jul på er och hoppas ni har haft en bra julafton :)

Pyss

/C

bättre förr i tiden med röksignaler ist för mobil?

Okej, dehär med comviq gick ju åt helvete.

Jag skulle byta till tele2 för att min mobilräkning va superhög och mamma va inte glad. Så jag sa att om vi byter till tele2 så blir de mkt billigare. sagt och gjort, mamma ringer och fixar första gången.

Den elfte december så skulle de bytas. Telesnor hade firrat allt sa mamma. Men jag väntar och den elfte så har de inte kommit nått nytt simkort och mitt gamla har inte heller inaktiverats. Så jag ringer för andra gången.

Tele2 har inte alls fått några uppgifter om att de ska flyttas över och säger att mamma måste ringa och prata med telesnor igen(jag är inte över 18 så mamma måste tydligen ringa), så mamma ringer för tredje gången.

Nu säger dom ska jag få ett simkort den 21 december och då släpps mobilen från telesnor. Mamma säger att mobilen släpps den 21a och att dom inte kommer kunna flytta över för än efter de. tönttjejen från tele2 säger att allt är fixat och dom kommer försöka fram tills att de släpps så de kommer inte vara några problem. Den 21a så blir mitt simkort inaktivt och jag har ingen mobiltelefon och kollar brevlådan. de kommer inget simkort från tele2. Mamma ringer för fjärde gången.

Tele2grabben säger att dom prövade att flytta över numret den 20e men att de inte gick och sen försöktes de inge mer. mamma dampar och killen klickar fort som fan in att de ska skickas ett simkort till nisse springares väg 28. Innan samtalet avslutas så säger han att förhoppningsvis så kommer kortet innan nyår. förhoppningsvis.

Så nu har jag ingen mobil what so ever på nån vecka eller så. bara så ni vet.
Gonatt och god jävla jul


Im going craaazy,

/C

Kuligt Juligt

Fortfarande inge spår av D?

Well, de börjar se ut som en bibel här i bloggen som syster Fio brukar säga, så nu kommer lite bilder.


Yes, jag och mormor


Mmmh, massa paket..

De gick nedrans trögt att ladda upp bilderna så jag firrar några till sen.
Later geeks,

/C

HAHA jag raderade precis allt jag hade gjort. Men som tur är så kan man trycka ctrl-Z och vips så är allt tillbaka

dan före doppardan eller ?

nu är jag vaken och mätt. Idag är de den 23e och imorrn är de julafton. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, antagligen hjälpa till med maten. Jag förstår inte varför vi alltid lagar så himlans mkt mat, de blir alltid massa över. Och nu ska mormor tydligen göra sillsallad som bara hon äter. Kul att vi kommer kunna äta de till midsommar också...  Men men, de är ju inte riktigt mitt problem. Imorrn blire massa mat och paket. Sen den 26e blire julafton nr 2 hemma hos pappa. Jag kommer vara sjukt med mätt efter den här veckan.

Hejsveis

/C

p.s var är D nånstans?


ska vi åka och bada imorrn?

De känns som sommarlov



Nu ska jag sova.

/C

en anledning till att jag inte gillar julen

usch, jag måste verkligen slå in paketen. Men jag är så jävla dålig på de. Antingen så tar jag för mkt papper och då blir de helt buckligt eller så tar jag för lite och de blir tyå hål så man kan se själva paketet. De jag lyckas med är också att få tejp på pappret och sen när jag rycker bort de (ja jag måste alltid rycka bort de) så följer pappret med och de blir ett hål. Sen när man ska firra på snöret så har jag oftast gett upp men om jag lyckas komma till de steget så blir de alltid snett eller så blir knuten alldeles för lös. Sen när man ska göra krullet så går snöret oftast sönder (hur fan de nu kan göra de) eller så blir de helt rakt, och jag måste börja om igen. Sen så ska man skriva korten och då skriver jag alltid grattis ist för god jul. vid dehär laget så har jag kastat den jävla julklappen åt sidan och sen stirrat på den ett tag. Sen gör jag om allt igen.


/C

...

Ja nu är jag hemma och de är så skönt. Jag håller på att torka bort, jag är så nedrans torr. Smörjer in mig hela tiden men jag är ju som en svamp som suger åt sig hela jävla tiden.
Just nu har jag en sån lust att bara vara förbannad. Jag är ganska missnöjd med presenterna jag köpte idag och de gick bara inge bra. Nu ska jag sitta här och spela lite och sen äta mat. Måste packa in presenterna också, vilket jag är värdelös på. lite arg är jag nog allt.

/C


De va nog måndag btw

Juuuuste, min mobil funkar inte. Inget simkort eftersom jag ska byta till comviq todaay!  Yey till mig.

/C

de är typ tisdag idag tror jag

Jennie, när jag läste din kommentar så hade jag en blick till dig som jag ska visa nästa gång vi ses....

OKEJ igår va de fint väder. Men de varade i typ tre timmar och sen va de natt. sådeså.
Nu ska jag snart åka iväg till farsta och handla dom sista julisarna. Jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa till Fio och mormor, vi får se. Ett presentkort på donken kanske?
btw så vill Tamina äta lunch på donken. Jag åt där igår så jag är inte så haj på den iden. Men deras sallad är iofs god.. well vi får se.
Tjingesling

/C

Vilken dag är de idag? söndag? måndag?

Eve kom hem för fan! Och sluta skriv elaka inlägg om att du har de så jävla skönt i Thai när vi här hemma typ regnar bort och har typ inte sett solen på några veckor..

Idag har de varit en typisk jullovsdag. Man vaknade vid 12 av att mamma väckte mig och sa att de va frukost. Ner och äta frukost med familjen som fråga vad jag ska göra denna fina dag. Hej jag har lov och har ingen aning blev mitt svar. Men sen så blev de en tripp till stan och träffa isak och kolla på film och äta på donken. Sen åka tåg i en timme hem. Usch va tråk de är att åka tåg från stan.... Jag va inte så trött heller så jag kunde inte sova. Satt bara där och tänkte knappt nånting.

Nu är jag hemma i sängen och de är mkt skönt. Jag ska bara ta de lungt nu och sen imorrn ska jag in till farsta och handla de sista julklapparna. Sen är de jul. jag längtar inte.

/C


Annu en dag i solen !

Go kvall ..
Eller det ar val typ dag hos er, man inte har inte :)
Efter annu en dag i solen mar jag skitbra ! Thailand ar ett paradise, allt man kan onska sig.. Funderar pa om jag ska ta en massage nar jag ar klar, vad tror ni om den iden ? Pedikyr och manikyr skulle ocksa behovas men det far bli nan annan dag.. Nej, inte ska ni bli avundsjuka heller.. Jag tror saker ni har det bra hemma i kalla roooliga sverige..?
Nu ska jag radgiva men Ellis och Elli om det blir nan massage, ha det bra ! :)

Kram fran Thailand
/    E<3

jag hatar att stressa

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiih va brottom jag har. Jag ska snart åka till isaktönt och har spelat och tappat bort tiden men nu har jag hittat den. men har inget viktigt att skriva om förutom att min frukost va asa god!
tjingeling

/C

eeeh, 00:30 ?

Herrejävlar va tiden flög iväg. Jag satt här och hade absolut ingenting att göra när jag fick den bästaste ideen att börja spela ett spel på datan. as länge sen jag spelade och man fastnar totalt. När jag började spela va klockan kanske nio eller nått. Och så kollar jag på klockan nu och ser att de för fan är en ny dag. Nej jag blir inte beroende.... hehe

Men iaf, imorrn så blir de att hjälpa pappa i hallen när han ska stå i cafeterian, för stackarn har ju bara en hand eftersom han har opererat den andra. Men Tamina ska antagligen också upp så jag kanske slipper? Om jag inte behöver så ska jag fasiken försöka träffa nån, jag är så sällskapssjuk! Men vi får se hur de blir. Gonatt på er, sov gott.


Tamina och jag för nåra år sen då vi båda va små och söta..

/C

ps, jag kan säga att jag redan nu funtar på vad de blir för frukost. Är himlans hungrig..

lite allt möjligt

Nej men asså hörrni vad tråkigt de blev. Jag har precis hämtat mig från min äckel dröm men jag är fortfarande lite sur på Fio och Björn. Leo va också knäpp. Varför kan no aldrig låta mig vara undrar ju jag?

Jag vet egentligen inte varför jag bloggar för jag har absolut ingenting att skriva om. Jag har suttit och lyssnat på mormor när hon har läst ur sin bok som hon har skrivit. Hon har skrivit lite om antikens grekland som vi läser om på svenskan i skolan så hon va superglad när jag berättade de och drog fram sin bok och läste för mig. hej mys.
Nu ska jag packa in lite presenter och försöka tänka ut vad jag ska köpa till dom som jag inte har köpt till. Fio är så jobbig för hon säger en sak som jag kan köpa men de är ju inte roligt om hon vet vad hon ska få.

Jag drömde en till dröm inatt om att de va typ min födelsedag och att jag hade skrivit en önskelista där de stog typ bil, mobil, tv och sånna saker. Och jag fick allt fast de va leksaker! en leksaksbil och leksaksmobil. De sög. Och de fick jag av Fio den jäveln.


TITTA VAD JAG HITTADE! åh så roligt vi hade. Jag kom på att de va så himlans länge sen jag träffade Cassandra. Söta söta hon.
Men men, nu får jag göra nån nytta

sling på er

/C

ingen bra start på min dag.

Nu är jag vaken och glad. Men de är nått skit läskigt som händer. Jag har ett par gamla högtalare i mitt rum som jag inte använder och dom är ikopplade till en stereo som jag inte har använt på 100 år. Iaf, nu när jag satte på min dator så började de brusa i dom. Och när jag ställer mig upp så slutar de. de måste spöka?

Inatt har jag drömt om att min famil drogade och kidnappade mig för att jag skulle komma hem och hjälpa dom att måla. Jag va så jävla arg och ledsen och min familj va också ledsna. Så dom försökte prata med mig men jag sprang ut ur huset och gick runt i sunnerby. Nu när jag vaknade så känner jag mig as ledsen och helt tom i hjärtat. Jag hatar när jag drömmer dåliga drömmar..

Nu är de frukost

/C

tydligen,

Hemma och de är jullov. har jag hört iaf, de känns inte som de. Men jag ska inte klaga.

Idag tror jag att jag bara ska ta de lungt, vi får se vad jag kan hitta på. Jag har inget att skriva, kan hitta på nått sen.

/C


En dag i solen

Go kvall !
Idag har vi varit och akt bat hela langa dagen  ;)  Sa ni ar jag trott och brand.. Imorgon blir det skuggan for min del.. Jag lever iallafall livet har nere, igar bliev det en massage och forut var det lite manikyr opch grejjer :) Nu blir det nog snart hem och poola sig lite, haha !
Nu sitter Elli och Ellis och visa vissa delar i webbkameran.. Muppar ! Forstar ni vad jag far sta ut med varje dag? ( Jaa, jag hitta frageteckan! )
Nu ska jag ga ut och njuta av varmen, laaaater !

E <3



ÄNTLIGEN

This is me now


Nu åker jag till avslutningen, jullov <3

/
C

tomt

gah, mina ben. ont ont ont.
Jag kom hem för typ en timme sen. I skolan så va de inte så jobbigt, hade sista musiklektionen. Den va ganska lam, kommer typ inte ens ihåg vad vi gjorde.. Men sen så lekte vi På spåret med geografi Lasse och de va lite roligt tyckte tönt jag. Efter lunch så va de städning av klassrummet. sopa, dammsuga och tvätta golvet. och damma. de blev fint.

Efter skolan åkte jag in till stan och fick med mig Isak på tåget och sen sprang vi runt och letade julisar. Jag hittade hela fyra stycken och är supernöjd. nu ska jag handla dom sista på lördag, sen är jag klar för iår.

Förlåt för att jag skriver så dåligt men eftersom jag åkte hem från stan så sitter jag ju på tåg och buss i typ en timme. När jag inte har nått att läsa så tänker jag så nedrans mkt så nu är jag helt tung i huvet av allt tänkande. De finns så mkt att tänka på.. Men en konstig sak va att jag såg glassbilen i ösmo. jag menar, tror dom seriöst att de ska komma ut ungar och köpa glass klockan halv 9 på kvällen? Onödigt koldioxidutsläpp.. 
Nu ska jag äta nått och sen sova, jag börjar inte för än 11 imorrn men jag orkar inte vara vaken.
Puss på er


/C


:)

Heeeej kara svenskar
Har precis kakat och kande att det var dags for ett litet inlagg :)
Har legat pa beachen hela dan, och lyckas brant mig.. Igen.. Imorgon bar det ut pa havet och massa olika strander.
 C, hur gar det med mysikt man ( skulle varit ett frageteckan nu men jag hittar inget ).. Haha och Rebecca, whats new ( fragetecken )

Maste kila, ta han om er.. Big kram, haha !

E <3

titta så bra de blev

Isak är "inte vid datan" och sitter och kollar på film.
Cilla säger:

han som alltid är inte vid datan när jag loggar in

kom till datan nu

jag har nått viktigt att säga

de är super viktigt

kom nu så jag kan få säga

jag börjar gråta om jag inte får säga snart

nej nu ljuger jag

men jag vill säga nått

viktigt

men du ska ju vara så jävla märkvärdig och vara inte vid datan

'isak säger:

okej prata på då!

Cilla säger:

GRATTIS

'isak säger:

jag var ju så illa tvungen

Cilla säger:

Jag har inget viktigt att säga, jag ville bara att du skulle komma till datan för jag har tråkigt

Jag vet hur han himlar med ögonen och går iväg från datan igen. Maha

/C


varför inte.

Shuululu
Efter skolan så va de raka spåret med min snea rygg till ostiopaten. De lossnade inte riktigt idag heller, vet inte om de någonsin kommer bli helt bra. Men men, vi får se. Jag mår lite mycket as dåligt just nu i ryggen. Men what to do?
Annars då. Jo de är väl helt okej. Jag har inga läxor, inga prov och inga "jag ligger efter och måste jobba ikapp". Så jävla skönt att inte ha ångest och känna att jag egentligen borde plugga nu ist för att titta på något tråkigt tv program som jag egentligen inte behöver se men tittar ändå för jag orkar inte plugga. NO MORE! tills efter jul. men de är kul så länge de varar.

Men eftersom jag gillar att ha ångest så har jag hittat en annan sak att oroa mig för. julklappar. Jag har inge mer att säga, jag tror alla förstår vad man menar.
Nu ska jag avsluta detta inlägg med lite bilder och sen typ lägga mig i sängen och mysa :)

Jennie försöker skryta med att hon har en subway macka....


"Rör du min macka så kommer du inte leva länge nog att känna hur den smakar"
 

Elin och hennes lunch (?)


Thats it

/C


In tha school

Mhmh, nu har jag gjort mitt no prov. Jag kan säga som så att jag tror att de kan bli ett vg iaf. Om de blir g så blir jag besviken.
Jag ska ha franska snart och såklart så har vi läxa som jag inte riktigt har gjort. Men jag tycker att kursprov är liiite viktigare så jag struntar i om fransk elisabet blir suris och skriker på franska, man förstår ändå inte vad hon skriker om. (hon skriker inte men de känns som de)
Men jag kanske ska kolla på franskan nu iaf. Måste vara bättre än Fredrik, annars får jag skämmas.

/C

john blund, koooom till mig

Nån som är lite mystisk och kommenterar anonymt.. Undrar vem de kan vara.

Nu har jag pluggat lite och pratat med några töntar från klassen som kom med den otroliga iden att vara i skolan klockan sju och plugga en timme innan vi börjar. såklart så sa jag ja till den dumma iden. så jag måste gå upp klockan fem. Fast pappa kör mig till skolan för han ska på möte.

Jag kom på nu att jag ska till osteopaten imorrn. Antagligen för sista gången, men min rygg känns typ inte bättre så jag vet inte om de går att fixa. Vi får se.
Nu måste jag sova, orkar inte med mig själv. Godnatt suckers

/C

16 december

Det ända som snurrar runt i mitt huvud för tillfället är att det bara är tre dagar kvar till jullovet! Men tre dagar känns ändå alldeles för länge, jag vill ha jul lov nu och jag vill defenitivt inte jobba hela lovet som jag typ ska göra. Som om inte tre skoldagar vore nog så ska jag också ha ett engelska prov imorgon och ett samhälls prov på Torsdag. Men efter det så blir det verkligen party, dte har jag gjort mig förtjänt av enligt mig! =)

♥/D 

damn you!

jag är inte alls avundsjuk och bitter nu när jag läser E's inlägg. Nej inte alls, jag älskar kalla jävla Sverige.

Men men, jag har inte tid att vara deprimerad över att hon ligger och solar medans jag har kursprov i NK imorrn. Här ska de pluggas! De känns som om jag kan tre punkter av sex möjliga och provet är om typ 15 timmar. "Hej panik, vill du stanna hos mig?"
Men inget att göra åt saken. Jag har nu stängt in mig på mitt rum och ska lära mig allt om miljö förstörningar och ozon. snart jullov, snart jullov..

Rättelse: Ni vet de jag sa om att jag gillade skolan och att de går bra för mig. NK är ett undantag och hör inte till de bra sakerna.

Later

/C


Eve !

Jaaaa ! Det ar jag !!
Sitter i natt internet cafe och tankte jag skulle informera er om att jag lever. Sitter har i kjol och linne och har brant mig, livet ar jobbigt ibland !! haha Har precis varit och handlat tva klanningar, det var roligt.
Pappa sitter bakom mig och typ glor pa alla andra som sitter har.. Jaja.
Vi bor iallafall ganska langt upp sa far ga upp for en javla modarbacke varje det. Meeeen nar man kommer upp och det bara och kasta sig i poolen ! Dagarna vi har varit har har jag, solat.badat.handlat ! Ja, livet ar ju for jobbigt.. Helst vill jag ju saklart ligga hemma och frysa, NOOT !
Nej, nu ar det nog dags for lite mer shopping :)


Puss fran er branda E !

En upplevelse

Jag köpte en skjorta i somras innan skolan började. As fin tycker jag, på rea. tror de kostade typ 50 spänn eller nått. Iaf, jag hittade den i min garderob nu och blev överlycklig och testade den. Då händer nångting som aldrig hänt mig förut. Jag har för stora tuttar. Den går inte att knäppa vid bröstet och jag står där som ett cp och vet inte vad jag gör. Den va ju så fin.. Jag har inte hjärta att ge den till tamina så jag hängde in den längst in i min garderob och där får den hänga tills jag får på mig den..

/C

Jag behöver en hobby, aight ?

Nu är jag hos min far. Jag vet inte vad som händer men jag har börjat städat mitt rum. Sen ska pappa laga nån gryta med korv och gott i så jag är glad.
Nått som inte är lika kul är att jag egentligen börjar 9 imorrn men jag måste åka till skolan vid 7 för pappa ska till sjukhuset och kolla sin hand. Jag får åka till skolan och plugga no eller nått. tänka på att de faktiskt är jullov snart.

Jag blir så sur på mig själv när jag märker att jag skriver totalt ointressanta saker. Alltid när jag har skrivit ett inlägg så se jag att de är världens tråkigaste och jag kan höra alla som läser som säger typ, "Hej ditt liv är as tråkigt." Jag vill att de ska hända nånting. De är inte så att jag vill hoppa av skolan, nej jag gillar skolan. De är intressant och de går ju bra, varför sluta? Nej men jag vill bara att de ska hända nånting som gör att jag verkligen vill gå upp på morronen och som gör att jag längtar till helgen. Nu så vill jag bara att de blir helg så jag kan få sova bort den och sen så blir de skola igen. Jag kommer ihåg när man gick på mellanstadiet, man lekte ju med sina vänner efter skolan. Nu är de så att jag kommer hem och de är mörkt och då är de ingen ide att gå till sandlådan för de är så mörkt. Jag fattar precis varför så många blir deprimerade. De händer ju ingenting och då börjar man ju tänka för att få tiden att gå. Jisses, jag är körd.

inte min dag..

Sl va inte min vän idag. tåget va 12 min försenat. så de blev ersättningsbuss och sen fick jag vänta i ösmo typ en kvart. Hej, skjut mig. Men nu måste jag packa, sen blir de att åka hem till pappsen. skriver då

/C


jag blir så trött på mig själv ibland.

ja, nu sitter jag ensam igen. Jag va uppe i hallen och kollade på match och sen följde jag tönten till bussen och vips så va man ensam. och imorrn är de måndag. Jag har så mkt ångest i kroppen just nu så ni förstår inte. Jag har så otroligt många saker som snurrar och jag vill bara plocka ut alla jävla tankar och ge dom till nån annan som kanske kan få stopp på allt snurrande. Reda ut allt och sen kan jag ta tillbaka dom.
Nu måste jag äta lite glass och vara depp.


/C

blir lite oordning när E inte är här..

hm, E skulle ha dampat om hon sett hur lite inlägg de är just nu.. men nu är inte hon här så vi kan göra precis vad vi vill, mohahaha

Sitter just nu och kollar på lite handboll, jag ska snart upp till hallen också och kolla på när damerna spelar mot tyresö. jag vill också spela. Har inte spelat på typ två veckor nu. jag får ju inte göra de eftersom min rygg kan påverkas nu när ostiopaten håller på och fifflar. men förhoppningsvis så kanske jag får spela nästa vecka. HA nej juste, då är de ju jul. Aja, efter nyår så får jag verkligen spela.

Jag har inte gjort nånting vettigt på hela helgen. Eller jo, jag pluggade faktiskt lite no och matte igår. Men annars så har jag typ sovit och kollat på film men umgåtts. Aja, nästa helg så får jag väl göra nått lite spännande. Några förslag kanske ?

/C


Lucia..

I dag är det Lördagen den 13 December vilket betyder Lucia! Jag är lite deppig för att jag inte har fått se något Lucia tåg men jag ska nog överleva hoppas jag. Idag står det storstädning av huset på schemat, det låter galet tråkigt men ibland tycker jag att det är skoj och idag är det en sån dag. Annars har jag inte så mycket roligt att berätta, tänkte bjuda på lite bilder från Luciatåget förra året när jag va Lucia =)





♥/D

Löööööööööööööööördag ffs

Sitter just nu i sängen, måste äta lite snart. Min mage är typ hungrig fast inte jag. fattar ni? Fio håller på att packa sina saker och hon är totalt värdelös på att packa. hon ska ju flytta och de är snabbt tydligen.
De ligger ett lik i min säng och jag försöker få människan att gå upp och äta lite mat. De har jag försökt med i typ tre timmar nu. Jag är inte så bra på att övertala folk märker jag nu.

Men idag så blir de lite plugg på både matte och nk. har ju jävla kursprov i nk på onsdag och jag är redan nervös.. Sen så blir de väl samma sak ikväll som de blev igår kväll. en bra film med trevligt sällskap.

JUSTE, jag är typ frisk. Fast min hals är så tjock att de är jobbigt att andas ibland. Lite panik på den. Nu ska jag dra av täcket av tönten som ligger under och sen blir de mat.

Sommar nu tack

/C


Detta fält måste fyllas i

trååååååååååååååååååååååååkigt.

har letat efter min mobil sladd och nu har jag hittat den.



Här är två töntar som jag åt lunch med i tisdags! :)


Mmh, glass....

jag hatar att vara sjuk och ensam.

/C

jag har ganska mkt tid över för tillfället..

Jag hatar att de går så jävla dåligt för mig just nu. De blir så krångligt alltihop. Mina böcker i skolan kommer inte kunna ta sig hit ut till mig. och såklart så funkar inte skolans mail så jag kan inte maila min lärare heller. hatar dehär.

jag sitter och kollar lite på tv och märker att dom nu har spelat upp samma avsnitt av Americas funniest homevideos tre dagar i rad på samma tid. Jag menar de måste ju finnas nånting annat att visa? Jag vill bara ha nått att göra, så nedrans uttråkad.
Mh ser att Harry Potter är på tv imorrn. Jag har ett crush på Harry, han är så söt och nördig men ändå så modig och snäll. jag är en sucker för nördiga hjältar.. Iaf, jag har sett tvåan flera gånger men de är nästan så att jag måste se den igen.
Well, tråkigt att veta vilka som dör. Men what to do.

/C


lite jobbigt sätt att vakna på..

För en timme sen så ringde min rektor och väckte mig. konstigt eller?

Nej men de är ju så att min klssföreståndare, som också är min historia lärare, är rektor på skolan. Och en kompis skulle lägga mina böcker i receptionen i skolan så Fio kunde hämta dom sen. Men såklart så va receptionen stängd idag (?). Så min lärare va snäll att berätta de för mig. Men vi får se hur vi gör.

Nu ska jag snart äta mat/glass. Jag mår lite bättre idag fatiskt, tror inte jag har nån feber. Bara halsen som gör cp ont.
Ikväll så blir de nog mys, skönt med sällskap.

/C

bra och dåligt.

okej, jag har inte halsfluss, sjukt bra faktiskt. De mindre bra är att farbror doktor trodde att jag skulle vara sjuk i typ fem dagar. inte lika kul.
Men mamma har köpt glass så jag är glad. Nu har jag inge mer att berätta kära människor.
tjing

/C

Vara sjuk gör mig ilsken..

Människor som läser, ni är totalt värdelösa på att uppdatera bloggar. Kan ni vara så jävla snälla och skriva nått intressant som jag kan läsa? Jag håller på att dö här av tråkhet och ni tänker tydligen inte hjälpa mig. Tack så jälva mkt.

/C


13:05

Jahaja, ser att D är hemma idag också. Hoppas de går bra med tummen!

jag pratade precis lite med mamma på msn (ja hon har msn) och hon tror jag har halsfluss. vet inte riktigt vad de innebär men jag har ont i halsen så de känns ju ganska logiskt eller?  Aja, tydligen så måste man åka till akuten ? måste man äta nån medecin eller nått.? jag är inte så insatt. måste googla halsfluss nu..

Jag kollar just nu på Ellen DeGeneres och har precis pressat ner lite frukost. Jag knarkar rabarber te, mkt gott!



tjingesling

/C

Dumma tumme..

Godmorgon!
Idag är det Torsdag och jag är hemme från skolan. I går på träningen så hände det nämligen en lite olycka, jag gjorde illa min tumme ganska mycket. Trodde först att det var något som va brutet men idag känns det bättre. Ska kanske åka till sjukhuset, jag får se hur det känns lite senare idag. Annars är allt bra, lite jobbigt bara för jag kan knappt göra någonting, Det går precis att sitta vid datorn men det gör ont när jag skriver. Jag väntar på att mamma ska komma hem så att hon kan laga lunch åt mig, börjar bli hungrig nu asså! =)

♥/D

samma som igår,

EVE KOM HEM!

Suck,  jag är hemma idag igen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, de blir väl samma som igår antar jag. Jag sitter just nu och kollar på tv, de är reklam. Jag hatar coca cola reklamen, de är så jävla töntig.
nu måste jag äta frukost, jag kommer ju skriva sen eftersom jag inte har nått bättre för mig.........

/C


Snart !

Nu är jag redo för Thailand

Jag har duschat, packat ( men hjälp av kära D ) tittar på tv.. Eller Bevvan ! Det kommer bli jobbigt, hur ska jag klara mig utan Bevvan :O  Tänkte att jag skulle se på greys snart men min tven vill inte samma sak som jag.. Den är knas !
Tror minsan att jag måste säga hejdå till bloggen och läsarna. Men jag ska ju försöka skriva där nere. Kommer sakna alla söta människor !




/     E<3

Taha

jag hatar att vara hemma från skolan... jag blir så jävla uttråkad! De finns absolut ingenting som är roande. Jag har läst alla bloggar, kollat runt på aftonbladet 4 gånger(de händer aldrig nått spännande i världen), tittat på bilder på bdb, kollat på bloggarna igen för att se om nån har uppdaterat men nej inte ett ända jävla nytt inlägg. Och nu märker jag att mellanslags tangenten på min kära dator är supertrög. tamina har lånat min dator massor så de är säkert hennes fel.
Man märker att jag har tråkigt när jag börjar skriva om att min mellanslagstangent är trög. jag ser nu att de ligger en kinoa grej där. måste ta bort den. då har jag nått att göra nu iaf.

/C       

YES jag fick bort den. nu är de som vanligt igen.

Pizzasallad..

Hejsan, jag har precis kommit hem efter en skön dag i skolan. Just nu sitter jag och äter pizzasallad och lyssnar på musik. Har varit väldigt glad idag tills jag tittade ut och upptäckte att det snöar massor ute. Hur som helst dagens planer ser ut som följande. Först bara vara hemma och ta det lugnt, sen gå upp till eve och säga hej då :( om hon nu kan komma hem någon gång, sen ikväll är det träning som vanligt på Ondagar. 
Det var allt för tillfället! =)

♥/D 

14:15

damn, de snöar.

Jag döööööööör.............. orkar inte ha ont i huvet nå mer. nu ska jag ta och försöka sova lite. jag har pluggat lite historia, duktiga jag.
tjing

/C

sjukling

jag har aldrig haft så ont i huvet som jag har nu. jag har aldrig ont i huvet, men nu jävlar. kill me.
De blev ingen skola idag för mig. fast jag måste plugga på historian. måste måste måste! jag sitter just ni och kollar på nån top model final. Måste äta snart, men jag har så ont i halsen så jag vet inte om jag kan äta nått. vi får se.

/C

22 timmar kvar..

Tills jag sitter på en plan till Thailand !

Nu är jag iallafall i skolan, ska ha prov snart. Det är nån jävla "booom" musik i bakrunden..
Vet ni ? Jag har inte ens börja packa än, jobbigt läge !
Just det, C är ju typ sjuk.. det var ju inte kul skulle träffat henne idag, men neej ! Hon bestämmer sig för att blir sjuk.. Aja, då får vi ses om 1 måndag !
Tror jag ska försöka blogga lite där nere, nån gång i veckan iallafall så ni vet att jag lever.. Om jag gör det vill säga :/



/     E<3






It's just a yellow lemon tree

Snart !

Idag kom jag på en grejj.. Jag har förändrats ! Och det är en bra förändring.
 Jag är oberoende av dig nu ! Vilken lättnad.. Jag är fri son en fåååågel, friii som en fågel !
Nu desperate housewives


/     E<3






Jag är starkare än du, det har jag lärt mig nu


tajmingen är helt prefekt..

okej, vart fan kom febern ifrån? jag har haft ont i huvet hela dan men tänkt att de går bort. Nu när jag ligger här i soffan och hatar min rygg så får jag fucking feber? jag blir bara så trött. de blir nog ingen skola imorrn iaf.


/C

Jag är bra !

Nu har jag pluggat och gjordt klart en serveringsuppgift ! Jag är stolt över mig själv :)
Nu ska jag se på Betty och äta lite peppakakor, det är pepparkaks dagen idag !  Så ät några stycken så ni blir riktigt snälla..


Mitt uppe i plugget ;)


/     E<3

....

skjut mig.
De gick bra hos ostiopeaten, men nu mår jag skit. vill bara knäcka tillbaka ryggen. de blir ett till besök nästa vecka, hoppas de är de sista.. Nu ska jag lägga mig och typ sova, kul.

/C

Nu är det inte långt kvar..

I dag när jag skulle öppna min chokladkalender så upptäckte jag att det var den 9 December. Det är asså bara två dagar kvar tills E åker till Thai och lämnar mig här hemma helt själv. Det är också bara 15 dagar kvar till Julafton och jag har fasen inte handlat en ända julklapp änu. Hur som helst så sitter jag vid datorn mätt och glad, har nämligen precis ätit julbord i skolan vilket ägde. Åt säkert 20 prinskorvar och massa köttbullar. Fast jag gillar inte köttbullar så mycket egentligen. Idag står det spanksa, engelska och simning på schemat.
 
♥/D


Mindre än två dar..

.. Tills jag drar från regnet till Thailand !

Nu sitter jag i skolan och lyssnar på Pirre som spelar nått spel.. Sedan får vi ju inte glömma att Rebecca sitter och sjunger ;) Börjar om typ en halvtimme och ska ha svenska. Skulle egentligen gjorde svenska redovisning men.. jag glömde min bok hemma :/ Så typiskt mig..
Sedan när jag kommer hem ska jag plugga ! Fy fan vad tråkigt.. Men jag har prov och en inlämning tills imorgon ! Inte kul alls..



Nu ska jag kika runt lite på internet, vi hörs när jag kommer hem ! Och när jag inte ska glömma plugga ;)

/     E<3

Juligt Kuligt

Sitter och äter lussebulle och dricker oboy. nedrans gott!

/C

Plugga

Neeej, plugga är inget för mig ! Jag är värdelös på det, men just nu försöker jag iallafall :) Sitter och försöker skriva en serveringsuppgift. Jag ska rita och skriva om en middagsbjudning !

Tog ju spruta idag, det gick bra :D Sedan har jag dansat, det gick inte bra.. Jag har ingen jävla taktkänsla !




/     E<3

taha

titta så tidigt jag är hemma. vääänta, nu ger vi E tre tysta sekunder och tänker på att hon tar spruta idag. och tackar nån för att de inte är vi som måste ta!

Men iaf, jag är hemma tidigare eftersom vi fick sluta tyo 10 min tidigare så då hann jag med kvart i tåget. Tack till samhälle Steven för de!
Juste, vi fick tillbaka matteprovet och saken är den att jag bara va tre poäng från vg! Så nästa prov är de jag som får vg. annars så... ja annars. kommer inte på nått farligt just nu.

Nu ska jag baka lussebullar! woho!

tjing på er,

/C

p.s jag kan inte lyssna på magkänslan för den säger samma som hjärtat och de är helt fel!

Godmorgon !

Ja, det är en godmorgon idag ! ;)
Har svenska, vi skriver brev.. Vid tolv ska vi danska.. Street tror jag det är, det ska blir roligt.
Efter skolan ska jag ta spruta, lite läskigt.
Nej, måste fortsätta skriva mitt brev till mamma och pappa ;)  just det, min lärare så precis att jag måste jag min muntliga grejj imorgon ! Usch, inte laddad !



Vi hörs när jag fått en nål i stycken i min arm
/     E<3

gör inte som jag och få känslor,

läggdags.
Varför lyckas jag alltid göra mina känslor till ett jävla världskrig i mitt huvud? Hjärnan säger en sak men hjärtat säger en annan. Vad ska jag lyssna på?
Och säg nu förfan inte hjärtat för de är fel svar.




/C


Vad ska lilla jag göra då?

Jag har precis tittat på Britneys dokumentär. Den va ganska bra. hon verkar så ledsen bara. Stackars.

Aja, som Fia skrev i en kommentar så är de ju så att Evse snart åker åt helvetes långt bort i en nedrans lång tid. hej ångest. Men jag ska plåga Matilda och Fia ist. Dom har lovat att jag får leka med dom. Mahaa




Bilden är från i somras. Jag hatar när dom är sådär bruna och jag sådär vit. Men annars är dom supersnälla! :)


Tv time !

Dags för one tree hill nu.. Men fösta några bilder från igår som lovat ;)



Anna och Nibbe ;)


Skååål


Nej, jag är inte som alla andra !


Syster


:D


Imorgon ska vi dansa i skolan, kul ! Efter det ska vi ta spruta, inte lika kul !
Ha en trevlig kväll.


/    E<3


mh

Taha, när gick vi upp idag? typ klockan tre. himlans mys kan jag säga.

Jag sitter typ och kollar på nån film och snart börjar greys reprisen som jag verkligen måste se eftersom jag missade de i onsdags. jag va ju och målade klassrummet då. shiiiiit de är söndag idag. suck.

skriver sen,

/C


Söndag

Godmorgon !
Igår var trevligt med en trevlig överraskning:) Iallafall, tog massa kort så jag tänkte jag skulle ladda upp dom senare.. Nu  tittar på på Ugly Betty och har skrivit en packlista till Thai !

Vet ni, det är skit bra att ha en blogg som andra också skriver i. Man har en egen blogg samtidigt som man läser en blogg :) Två i ett liksom !
Nej, nu ska jah gå ner och fila och måla naglarna :D



Laater..
/    E<3

jag är helt slut

nu ska jag snart sova, kvällen va lyckad. himlans mkt skratt, så nedrans roliga dom där är! Men iaf, jag har inte haft tid att blogga för jag har varit och handlat och så vidare och har inte varit hemma. Vet inte vart D är nånstans, de va länge sen man hörde nått från henne? Men men, nu blire mysig sovning för min del, hörs imorrn töntar !

/C

Godmorgon :)

Lördag !Jag är vaken men bara jag för C sover fortfarande..
Tog lite bilder igår och tänkte jag skulle lägga in dom nu, det blir nog inte så mycket bloggning senare. Jag ska till moster och umgås med släkten.
Jaja, igår var iallafall super mysigt, som alltid. Det blev lite fika med julmust, lussebullar och såklart pepparkakor.. Efter det var vi jättesnälla ;)



Fika :)





What a... ?






Elefaaaant !








Ha en trevligt lördag !
/      E<3


Kvällen är slut

Ja nu sitter jag här hos Evse och vi ska snart följa matilda hem. sen så blir de att sova gott! Goodnight!

/C

Friday !

Hallå :)
Idag är det älskade fredag igen.. Eftersom mina föräldrar har flytt boet så är jag ensam hemma ikväll, men C och Matilda kommer nog hit ! Det blir nog trevligt..
Idag har vi serverat i skolan, sista serveringen innan Thai :) Hände iallafall en mycket hm.. märklig grejj.. Killarna i min klass tyckte det vore kul att ge mitt nummer till en av gästerna ( som inte ens var snygg ! ) Iallafall, sagt och gjort ! Usch vad jag skämdes, men vi fick iallafall ganska mycket dricks.. Haha ! Jaja, man får väl bjuda lite på sig själv..



Nu ska jag messa C, ha en trevlig kväll

/     E<3

grymt tråkigt.

Jaha, fredag. kvällen blir nog inte som planerad men de blir nog bra ändå.
Inget speciellt idag, jag är extremt ointressant just nu.

/C


Gooodnight

Tack sara :)

Jo jag har nog fått lite ordning på de nu. Vi får väl se om jag får ha påse på huvet imorrn.
Jag tänkte bara säga gonatt och slänga upp lite bilder. Jag ska sova tidigt idag har jag bestämt, ska bara packa och fixa matlåda till imorrn sen så ere sova! jag åker ju till mamms imorrn så måste packa kläder. Sen så kom jag på att jag måste köpa julklappar. tänkte att man kanske kan göra de i helgen... vi får se. lite bilder från igår och idag, enjoy!


Johan och Firat när vi målade igår :)



Jonathan äter lunch


Matilda blev avundsjuk att jag tog kort på jonathan så jag tog ett på henne också !


Godnatt

Tänkte att jag skulle lägga min i sängen och titta på du är vad du äter ;) Det är ett roligt program. Efter det blir det nog lite Bevvan, haha

Vet ni vad som gjorde mig glad idag ? En busschauför ! Tåget mellan vh och nynäs var inställda så det var ersättningsbussar, det är ju inte det roligaste ! Men busschauförer vad så rolig och charmig och det gjorde mig på bra humör ! Sånna människor är bra, dom som vågar bjuda på sig själva och ha lite humor..



Godnatt :)

/     E<3

Välkommen tillbaka..

C !!!
Jag har ju känt mig lite dissad dom senaste dagarna av denna dam.. Hennes ursäkt var att hon hade "pluggat" hahaha... Den damen kan inte ljuga.. Jag vet nog vart hon har hållit hus. Men jag ska nog inte säga det här på bloggen för då får jag nog skäll. Men ni kan ju få en ledtråd, mystisk ! Haha, förstod ni? ;)

Idag har jag varit i skolan, vi serverade dom roligaste killarna ;) Dom ville ha oboy :D Hoppas det blir roligt imorgon också.. Imorgon blir det också att umgås med mina fina vänner ! Sista helgen innan Thailand .. Skööööönt !




Vi hörs senare :)

/      E<3

ett nedrans tjat på mig !

ja jag lever.

Jag va i skolan igår till typ halv 9 och kom hem typ halv 10 så jag orkade inte blogga. Vi målade om vårat klassrum och de blev ju . ja. jag vet inte vad jag ska säga om resultatet. okej antar jag. typ beige på två väggar och brunt/mörkgrönt på en annan. inte vet jag...

Men en mkt glad nyhet är att jag fick godkänt på mitt matteprov! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES. tack Celicia.

Jag har klippt mig, jag antar att jag får ta en bild och lägga upp. men hon har klippt lite cp vid luggen. måste fixa. hörs sen

/C

Varning..

Jag har en mycket, mycket dålig dag idag. Jag vet inte varför jag är bara allmänt grinig och jävlig. Jag är hungrig, trött, har ont i huvet, har spanska läxförhör som jag inte kan och så har jag ångest över Lördag. There you have it, andledningen till min griniga dag. Det blir inte bättre heller när man vet att om en vecka så sitter min älskling (E) på flyget på väg till Thailand. Kul för henne med förjävligt för mig! Har börjat fått panik över julkpappasköpningen också för jag har inte köpt en enda julklapp.

♥/D 

?

Jag undrar var den där C tagit vägen ? Nån som har sett henne ?
Jag har messat både idag och igår.. Men inget svar ! Vart håller hon hus tro ?
Tänkte ju att jag skulle prata lite med henne och planera lite ;)



Jaja, nu ska jag gå upp.. Håll ögon och öron öppna !





/     E<3

.

Idag har jag inget kul att berätta.. Jag är tråååkigt !
Men jag tänkte jag kunde lägga upp ett par gamla bilder :)  Yraaaaan säger jag bara !



<3





Min ögonsten !









Tillbaka till verkligheten, ha en trevlig kväll..




/      E<3

En helt vanlig Onsdag..

Idag är det Onsdag och bara två dagar kvar till helg. Gud vad veckorna går fort asså, känns som att det va Söndag igår. Fast det är ioför sig bra för då kommer jullovet snabbare. Idag har jag varit is kolan och gjort matte prov, efter det åkte jag hem och satte mig och pluggade på en gång. Ikväll står träning högst upp på schemat och efter det väntar sängen på en gång. Det är det som är det värsta med att ha sena träningar. Nej nu ska jag krypa ner i soffan och titta på tv.


Back in the days!

♥/D


Matteprov..

Sitter i skolan, laddar för matteprovet vi ska ha snart.. Känner på mig att det inte kommer gå som jag vill !
Efter provet slutar jag, är lite förkyld så det blir ingen träning..;)
Oj, kom precis in lite människor.. Och jag sitter och sjuger.. Haha, men jag bjuder på den  :D



Måste ladda vidare nu, laaaater !
( Rebecca hälsar :D )
/    E<3

jag hatar rubriker, vafan ska jag skriva!? "idag är de tisdag". mh hej tönt..

Hej töntar.
Idag har jag mått sådär, mått illa och de de har varit konstigt i ryggen när jag suttit stilla för länge. Men jag överlevde.
Åkte till stan efter skolan för att umgås lite och sen till hallen för att prata lite med min tränare om att jag inte kommer kunna träna på ett tag. Tamina har haft match så jag har inte fått nån middag än, jag dör snart av hunger.

Jag läser en bok på engelskan om en tjej som har anorexia. Usch va hemsk den är, hon tänkter hela tiden på mat. varje gång hon ser mat så räknar hon kalorier och sen hur stor del av maten hon får äta. Så hon räknar matte i typ 10 min innan hon kan äta nått. helt sjukt. Människor måste äta, bara rätt mängd, brukar mammsen säga. och ni vet ju att mamma vet bäst right?

Här är lite bilder från idrotten, vi hade lite tid innan vi började

Jävla små människor.. själv så kom jag inte in?


Elin pressade lite mer men hon kom in tillslut

Nu har jag inge mer ointressant att berätta. Hejsveis

/C

Tisdag

Sitter här i min sköna säng, ny duschad och tittar på vänner ;)
Kom hem för lääänge sen ! Slutade vid 11 :D Har iallafall gjort lite nytta i dag, jag har nämligen satt upp min fina julsjärna !
Tänkte att jag skulle göra lite varm choklad och äta en lussebulle om ett tag.. Idag har jag inget kul alls att berätta, så vi hörs imorgon.. Då ska jag vara roligt ;)




Fin va ?



Här sitter jag :D





/      E<3

Lala land!

Idag har jag varit helt borta hela dagen från det att jag vaknade. Det känns som att jag lever i en egen liten värld. Men nu har ialla fall halva skoldag redan gått så jag har bara Spanska, Engelska och idrott kvar. Men på idrotten ska vi göra yoga, så då kan man förhoppningsvis sova lite. För efter skolan så blir det hemgång vid halv 5 tiden, så jag är hemma vid 6 typ. Sen blir det massa pluggning och sen så ska jag försöka gå och lägga mig tidigt

Over and out!
♥/D

Gonatt

Hej de känns som om jag har typ snurrat runt ryggen ett helt varv, som en uggla. inte kul.

Mitt rum är de bästa av alla rum enligt två av mina katter. perfekt värme, bra ljus, låg ljudnivå. ett minus är att kattamaten är så långt bort. 4 av 5 tassar.



Kattis chillar på mitt skrivbord



Bosse snarkar högt i min säng

Tänkte visa hur mkt folk de va i mitt klassrum imorse när jag kom


Jag lovar, de ekade. Ser ni att vi har julpyntat lite? inte de finaste om ni frågar mig. Men några i klassen firrade en gran idag som står i ena hörnet, den va fin.

Nu ska jag bara fixa matlåda till imorrn, sen ska jag nog försöka sova. Mamma har skrivit en lapp åt mig om att jag inte får vara med och leka imorrn på idrotten. De jag har heter tydligen sacro ilial dysfunktion. varför inte skriva "hej jag är cp"..

Men gonatt alla raka och oraka vänner

/C


Fy på SL !

Haha, läste precis vad C vart med om idag.. Det var ju inte speciellt kul men liiite kul var det minsan ! ;)
Nej usch vad elak jag är !

Anyway, började klockan tio idag och hade bara två lektioner.. Det var skönt..
VIll nu veta nått.. Jag hatar SL.. Idag när jag skulle till skolan var det nått jävla fel så vi åkte sjukt segt sjukt länge.. Då var jag lite sur.. Sen på vägen hem var det lika dan.. Tror ni jag vart sur !!!!!! Men jag kan iallafall tacka bussen som vänta i Ösmo så jag slapp vänta.. Nu har jag iallafall bestämt att jag inte tänker ta nått tåg på länge, nu blir det 848an som det ska vara !




/     E<3


Jag lever knappt?

fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad jag mår sämst. Jag har varit hos en osteopat som de hette tydligen och nu mår jag helt cp i ryggen. de gör inte precis ont men de känns obehagligt. de gör att jag mår illa och ont i magen. skjut mig.
Han gjorde inte så mkt, jag låg på hans hand på typ tröck han jättelöst på min rygg. Jag kände de knappt, de kändes bara lite obehagligt och ont. men men, min korsrygg va sne men nu har han rakat till den. Men jag måste dit nästa tisdag igen. Plus att jag inte får träna nått på hela veckan. inge handboll eller idrott. bara plugga kvar då antar jag..

nu är jag hungrig!

/C

Julkänsla?

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men det är bara för att jag inte har haft tid eller ork. Helgen innehöll väldigt mycket festande hos robban, vilket alltid är lika trevligt. Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min Turism lektion ska börja. Efter skolan ska jag åka ner en sväng till Nynäs sen är det hemgång och lite pluggning. Idag är det 1 december och jag har redan fått värsta julkänslan. I morse när jag skulle äta frulle så satte jag på julmusik och tände massa ljus och grejer, det är verkligen inte likt mig.

♥/D


morron..

MIn skola är helt öde. eller den va de, nu kommer alla från tåget. Men när jag kom så va de typ 5 personer i hela skolan. Och idag så börjar alla samtidigt. Men när jag kom så va klockan typ 8 och alla börjar halv 9. mitt klassrum va kolsvart och de va knäpptyst i hela skolan. Men jag tror de blir en bra dag. hoppas iaf.
Efter skolan så ska ju jag till dendär rygg doktorn så ska jag försöka bli rak.
tjingesling

/C


RSS 2.0