Bussar och söndagar gillas inte

Back in town.
Jag fick ett sms från en som inte behöver nämnas vid namn (hon börjar på S och slutar på anaz) om att jag bloggar dåligt. HALLLÅÅÅÅ de är sommarlov. Jag har inte tid. Men jag antar att jag ska blir lite bättre. men bara lite.

Inatt har jag sovit tre timmar. Orkar inte förklara, ni är nog för tröga för att fatta endå. hähää. Men iaf, jag kom till nynäs vid kvart över 10, skulle egentligen varit framme fem över men den va såklart försenad. Sååå förseningen gjorde att jag såklart missade min buss och var tvungen att vänta 45 min på nästa eftersom de är söndag. Glöm inte att jag va äckligt trött också.
Men jag kom hem iaf, socialiserade lite med storasyster och sen bar de iväg till jobbet. Jobbade i fyra timmar och sen va de litet möte om schemat för de sista två veckorna på mitt arbete. Mötet drog ut på tiden och jag missade såklart bussen, igen. Observera att jag nu är så jobbigt trött att jag mår lite illa. Så nästa buss går om en timme eftersom de är söndag. Såååå jag går från kvantum ner till stationen för att få tiden att gå. Så sen satt jag där igen, på samma bänk i samma kur som jag hade gjort nio och en halv timme tidigare. Ångest.
Nu har ni fått veta min dag. Intressant?
/C


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0